amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.998 μηνύματα.

13-09-25

04:37
* Το cleansed είναι ένα πάρα πολύ βαρύ έργο, οπότε πρέπει να έχετε γερό στομάχι όσοι πάτε
![]()
sold!
To «Cleansed» της Σάρα Κέιν (γνωστό στα Ελληνικά με τον τίτλο "Καθαροί, Πια"), γραμμένο το 1998, αποτελεί ακόμη και σήμερα μια κρίσιμη αλληγορία, ένα σήμα κινδύνου για μια κοινωνία που απαγορεύει, καταστέλλει και εξουδετερώνει την αγάπη, την ελεύθερη βούληση και την πνευματικότητα. Σε μια στιγμή της ανθρωπότητας που ξανανθίζουν οι πόλεμοι, ο φασισμός και ο συντηρητισμός το - ακόμη και σήμερα - σοκαριστικό έργο της Σάρα Κέιν φαντάζει πιο αναλλοίωτο και πιο ταιριαστό από ποτέ. Ένα έργο - ποίημα, χωρισμένο σε 20 μικρές σκηνές, λειτουργεί σαν ένα μανιφέστο υπέρ του Ανθρώπου.

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.136 μηνύματα.

13-09-25

10:35
Όταν είχε ξανά ανέβει, αρκετοί θεατές έφυγαν στη μέση της παράστασης από τη δυσφορία που ένιωσαν.
Δεν έχει σημασία το σολντ, άλλωστε πολλοί δε ξέρουν περί τίνος πρόκειται (όλες οι παραστάσεις στην Αθήνα, σολντ είναι🥹)
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.323 μηνύματα.

24-09-25

17:32
Έκλεισα για το CLEANSED. 

amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.998 μηνύματα.

24-09-25

17:36
Πότε; Εγώ 19 Δεκέμβρη
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.323 μηνύματα.

24-09-25

17:38
Απέχουμε!Πότε; Εγώ 19 Δεκέμβρη

Ανυπομονώ!!
Γιατί λέτε ότι είναι για γερά στομάχια;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.728 μηνύματα.

24-09-25

18:25
Το cleansed θα ήταν ενδιαφέρουσα παράσταση αν έμενε ουδέτερη και δεν έμπλεκε και πολιτικά μέσα. Τα οποία τα μπλέκει με τελείως λάθος τρόπο διότι:
Αλλά δεν είναι να τους κατηγορείς. Συνήθως σε τέτοια μέρη συχνάζουν θολοκουλτουριάρηδες που ο αντιφασισμός πουλάει. Οπότε εμπορικά ξέρουν το target group τους τουλάχιστον.
---------------------------------------------------------
Ενδιαφέρον φαίνεται το #CANCEL με Αιμίλιο Χειλάκη. Όλα αυτά βέβαια είναι στην Αθήνα και αμφιβάλλω αν θα έχουμε περιοδεία εδώ στα βόρεια.
Μόλις περιέγραψε τον εμετικό σύγχρονο κόσμο με τις σημερινές εγωκεντρικές «αξίες» του όπου όλα θυσιάζονται στον βωμό μίας αόριστης και υποκριτικής ελευθεριότητας. Παρακάτω όμως:για μια κοινωνία που απαγορεύει, καταστέλλει και εξουδετερώνει την αγάπη, την ελεύθερη βούληση και την πνευματικότητα
Για τον σαπισμένο κόσμο που έχτισαν οι νικητές του '45 ευθύνονται οι ηττημένοι του '45. Make it make sense.Σε μια στιγμή της ανθρωπότητας που ξανανθίζουν οι πόλεμοι, ο φασισμός και ο συντηρητισμός
Αλλά δεν είναι να τους κατηγορείς. Συνήθως σε τέτοια μέρη συχνάζουν θολοκουλτουριάρηδες που ο αντιφασισμός πουλάει. Οπότε εμπορικά ξέρουν το target group τους τουλάχιστον.
---------------------------------------------------------
Ενδιαφέρον φαίνεται το #CANCEL με Αιμίλιο Χειλάκη. Όλα αυτά βέβαια είναι στην Αθήνα και αμφιβάλλω αν θα έχουμε περιοδεία εδώ στα βόρεια.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.628 μηνύματα.

24-09-25

18:35
Είδα πρόσφατα τον Υπηρέτη δύο Αφεντάδων με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Ευχάριστη παράσταση, έβγαζε γέλιο. Εντάξει, δεν ήταν και κανένα βαθυστόχαστο πόνημα, αλλά θα το πρότεινα!
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.537 μηνύματα.

24-09-25

19:16
Αφού μόλις βλέπεις τις τιμές cancel γίνονται τα σχέδια να το δειςΕνδιαφέρον φαίνεται το #CANCEL με Αιμίλιο Χειλάκη. Όλα αυτά βέβαια είναι στην Αθήνα και αμφιβάλλω αν θα έχουμε περιοδεία εδώ στα βόρεια.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος

24-09-25

20:40
Συνήθως σε τέτοια μέρη συχνάζουν θολοκουλτουριάρηδες που ο αντιφασισμός πουλάει. Οπότε εμπορικά ξέρουν το target group τους τουλάχιστον.
Έλα Γιάννη, κατέβα και θα σε πάω εγώ.Όλα αυτά βέβαια είναι στην Αθήνα και αμφιβάλλω αν θα έχουμε περιοδεία εδώ στα βόρεια.
Εσύ θα σφίγγεις τις γροθιές από απόλαυση κι εγώ από τα νεύρα μου.
Θα περάσουμε υπέροχα

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.728 μηνύματα.

24-09-25

23:45
Έλα, το βράδυ μετά την παράσταση θα πάμε death disco (αν κατέβω ποτέ σε εσάς σαν τρελός θέλω να πάω εκεί) όπου σίγουρα θα συμφωνήσουμε και οι δύο σε κάτι τουλάχιστον για να σε αποζημιώσω εις ένδειξη φιλίας. Στο Life sucks, οπότε ξέσπασμα χορός στους ρυθμούς της darkwaveΈλα Γιάννη, κατέβα και θα σε πάω εγώ.
Εσύ θα σφίγγεις τις γροθιές από απόλαυση κι εγώ από τα νεύρα μου.
Θα περάσουμε υπέροχα![]()

yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.838 μηνύματα.

27-09-25

12:01
Πες και τις δικές σου προτάσεις βρε Εριφύλη.Έρχονται κι άλλα πολύ ενδιαφέροντα που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα
* Το cleansed είναι ένα πάρα πολύ βαρύ έργο, οπότε πρέπει να έχετε γερό στομάχι όσοι πάτε
![]()
Θέλω να κλείσω ή έστω να έχω κατά νου κι άλλες προτάσεις.
Ως προς το cleansed συμφωνώ.
Το έκλεισα με επίγνωση το εισιτηριακι μου. Με βόλεψε αφάνταστα που είναι για Δεκέμβρη εντωμεταξύ. Στα κοντά ούτε ως το περίπτερο δεν θα μπορούσα. Οπότε πρότεινε κι ας είναι για παραστάσεις που θα αργήσουν, don’t care.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.136 μηνύματα.

27-09-25

13:17
Εγώ σίγουρα θα δω τον Αρχιμάστορα Σόλνες σε σκηνοθεσία Σκεύα (από τα πιο εκπληκτικά έργα του Ίψεν) και το τέλος του παιχνιδιού του Μπέκετ με Παπαδημητριου - Χρυσοστομου (απλά επειδή ΛΑΤΡΕΥΩ το έργο).Πες και τις δικές σου προτάσεις βρε Εριφύλη.
Θέλω να κλείσω ή έστω να έχω κατά νου κι άλλες προτάσεις.
Τα υπόλοιπα 3 που θέλω να δω, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Θα σας τα προτείνω όταν γίνουν γνωστά

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
+ Στο cleansed με πιέζουν να πάω, αλλά ακόμα το σκέφτομαι. Η Κέιν με διαλύει ψυχικά.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

02-10-25

14:29
Ε ΝΑΙ. Έρχεται η παράσταση της χρονιάς

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- AggelikiGr
- Εριφύλη
- Scandal
- iew
- taketrance
- fockos
- Gvisbinis
- johnsala
- Jack of Spades
- camil
- Natsuko
- touvlo
- Searching
- Sosstoss
- thenutritionist
- giannhs2001
- fortheloveofshizaya
- Memetchi
- giorgos5002
- Hased Babis
- American Economist
- rafaela11
- Joji
- Lathy
- Wonderkid
- bibliofagos
- Paragontas7000
- A350
- anni.sfk
- ROM32
- Μήτσος10
- Kate1914
- Corfu kitty
- teacher_40
- Unboxholics
- aggelosst9
- jj!
- Indiana Jones
- Fernando_A
- phleidhs
- New member
- marww
- P.Dam.
- Abiogenesis
- User2350
- bruh_234
- Stelios725
- kauphy
- igeorgeoikonomo
- snowy
- fretoe
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.