Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Απριλίου 2025 στις 16:31 Ο Guest 182562: #81 18-04-25 16:31 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Άδεια απολύσεως σε έναν μήνα. Let's go! Μεταπτυχιακό σίγουρα θα κάνω αλλά δεν ξέρω το πότε. Λογικά όχι αυτό το χρόνο. Μετά το στρατό πρέπει να βρεθεί καμμία δουλίτσα για αρχή και βλέπουμε. Click για ανάπτυξη... Είσαι πολύ προκομμένος (όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα) και σε χαίρομαι πολύ! Μακάρι να προκόψω κι εγώ κάποτε. Για την ώρα είμαι μια κάμπια American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.283 μηνύματα. 18 Απριλίου 2025 στις 19:14 Ο American Economist: #82 18-04-25 19:14 Από εκκλησία στην Χίο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.958 μηνύματα. 18 Απριλίου 2025 στις 19:41 Η Πουπουλίνα: #83 18-04-25 19:41 Φτιαχνοντας τσουρεκια... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.522 μηνύματα. 18 Απριλίου 2025 στις 21:55 Ο giannhs2001: #84 18-04-25 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Είσαι πολύ προκομμένος (όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα) και σε χαίρομαι πολύ! Μακάρι να προκόψω κι εγώ κάποτε. Για την ώρα είμαι μια κάμπια Click για ανάπτυξη... Μπα, ρδελομπου είναι η κατάσταση και πρέπει κάπως να μπει σε τάξη χωρίς να ξέρω το από που να αρχίσω . American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.283 μηνύματα. 18 Απριλίου 2025 στις 22:07 Ο American Economist: #85 18-04-25 22:07 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.958 μηνύματα. 18 Απριλίου 2025 στις 22:49 Η Πουπουλίνα: #86 18-04-25 22:49 Και να μην αναστηθηκε..και να μην ειναι Θεος..παλι για μενα δεν εχει σημασια..σημασια εχουν ολα τα αλλα.. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 09:12 Η touvlo έγραψε: #87 19-04-25 09:12 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Από εκκλησία στην Χίο. Click για ανάπτυξη... κορδέλες είναι αυτά ; Παρφορτωμένος είναι, δε μ΄αρεσει.... σόρυ Χίο είσαι; Πρόσεχε απόψε. Ξέρω, έχετε κάθε χρόνο ακρωτηριασμούς. Ρίχνεις εσύ; Οι δικοί μου, για πολλά χρόνια τρελλαίνονταν για πυροτεχνήματα. Κάθε Πρωτοχρονιά πήγαιναν για πόλεμο. Ευτυχώς τους έφυγε τώρα η όρεξη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και να μην αναστηθηκε..και να μην ειναι Θεος..παλι για μενα δεν εχει σημασια..σημασια εχουν ολα τα αλλα.. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο. Διάβαζα χθες, ότι έχουν κάνει προσομοίωση τα πάθη Του και βρέθηκε πως υπέφερε πάρα πολύ. Του είχαν γδάρει το κορμί, Του είχαν σπάσει πλευρά, σπονδύλους και καρπούς και το στεφάνι το είχαν βαθιά καρφωμένο. Θα ψάξω λίγο, αν το ξαναβρώ, θα το βάλω. Μου ήρθε στα σόσιαλ rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 09:22 Η rafaela11: #88 19-04-25 09:22 Είμαι τόσο κουρασμένη που κάθε βράδυ εδώ και καμιά εβδομάδα με ζορίζει ο λαιμός μου και δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου το πρωί που έχω κοιμηθεί συνέρχομαι αδειουλα μου άντε να έρθεις καλημέρα και κουράγιο σε όσους εργάζονται αυτές τις μέρες touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 09:23 Η touvlo έγραψε: #89 19-04-25 09:23 Ο Φίλιππος Κουτσάφτης αναλύει τον θάνατο του Ιησού πάνω στον Σταυρό - Ορθοδοξία News Agency Ο Φίλιππος Κουτσάφτης είναι ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών και ίσως ο πιο διάσημος ιατροδικαστής των τελευταίων δεκαετιών. Έχει κληθεί να μελετήσει και να αποφανθεί για τα μεγαλύτερα σύγχρονα εγκλήματα και οι εκθέσεις του προσέφεραν πολύτιμα στοιχεία στις Αρχές. Αυτή τη φορά... www.orthodoxianewsagency.gr Αυτό βρήκα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.128 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 11:21 Ο ilias90 έγραψε: #90 19-04-25 11:21 Καλή Ανάσταση σε όλους τους Χριστιανούς. Είθε ο Θεός να φωτίσει την κεφάλα μας ώστε να διώξουμε τις μικροπρέπειες, να ηρεμήσουμε από τα άγχη της ζωής, να ατσαλωθεί η πίστη και η θέλησή μας και να ταπεινωθεί η περηφάνεια μας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 11:44 Ο nPb έγραψε: #91 19-04-25 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Έχω αρμέξει και στο παρελθόν πρόβατα. Είναι πολύ ωραία Click για ανάπτυξη... Ξέρεις να αρμέγεις; Δεν συχαίνεσαι να πιάνεις το πρόβατο; Δεν σε φοβούνται τα αγαπημένα ζωάκια; Αρχική Δημοσίευση από nearos: Τα αρχιδάκια πως τα ξέχασες; Ήταν το αγαπημένο μου μέρος Click για ανάπτυξη... Ακούστηκε κάπως ... αυτό rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:17 Η rafaela11: #92 19-04-25 12:17 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ξέρεις να αρμέγεις; Δεν συχαίνεσαι να πιάνεις το πρόβατο; Δεν σε φοβούνται τα αγαπημένα ζωάκια; Click για ανάπτυξη... Έννοια σου τα ζώα ξέρουν ποιον εμπιστεύονται… Οι άνθρωποι που δεν συχαινονται και γενικά έχουν το μεράκι της αγροτιάς μέσα τους είναι ευλογημένοι άνθρωποι, ανήκω σε μια τέτοια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανη για αυτό glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:31 Η glayki έγραψε: #93 19-04-25 12:31 Καλή Ανάσταση, ανάταση, ανύψωση σε όλους σας. Είθε οι ψυχές μας να μοσχοβολισουν άνοιξη nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:38 Ο nPb έγραψε: #94 19-04-25 12:38 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Έννοια σου τα ζώα ξέρουν ποιον εμπιστεύονται… Οι άνθρωποι που δεν συχαινονται και γενικά έχουν το μεράκι της αγροτιάς μέσα τους είναι ευλογημένοι άνθρωποι, ανήκω σε μια τέτοια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανη για αυτό Click για ανάπτυξη... Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:00 Η rafaela11: #95 19-04-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... τα ζώα είναι πιο καθαρά από όλη την ανθρωπότητα μαζί, μη στεναχωριέσαι εσύ πάρε τα προϊόντα και άσε για αυτούς που ξέρουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:37 Ο nPb έγραψε: #96 19-04-25 13:37 Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:50 Ο Micro έγραψε: #97 19-04-25 13:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το γλειφεις κιολας το προβατο . Κανεις τη δουλεια σου και πλενεις τα χερια σου μετα , τι να σιχαθεις American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.283 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 14:27 Ο American Economist: #98 19-04-25 14:27 Πάντως χαίρομαι όταν βλέπω παιδιά που δεν πιστεύουν σε κάποια θρησκεία να γιορτάζουν τα έθιμα του Πάσχα. Εξάλλου αυτό που μένει στο τέλος είναι οι ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καθώς και η επίσκεψη στα χωριά/νησιά μας ώστε να γιορτάσουμε παραδοσιακά. Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Καλή ανάσταση με υγεία σε όλους Και σε όλες εύχομαι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.958 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:28 Η Πουπουλίνα: #99 19-04-25 15:28 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Click για ανάπτυξη... Eμενα μου αρκει η διδασκαλια του και η θυσια του.Τα υπολοιπα δνε τα ξερω ,δεν τα εξεταζω.,Καλη Ανασταση φωτη μου! Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:38 Η Friday_k έγραψε: #100 19-04-25 15:38 Να ευχηθώ και εγώ καλο Πάσχα σε όλους! Καλή ανάσταση με υγεία, σωματική και ψυχική και εύχομαι να έχουμε όλοι καθαρές ψυχές χωρίς κακία για τον διπλανό μας. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Άδεια απολύσεως σε έναν μήνα. Let's go! Μεταπτυχιακό σίγουρα θα κάνω αλλά δεν ξέρω το πότε. Λογικά όχι αυτό το χρόνο. Μετά το στρατό πρέπει να βρεθεί καμμία δουλίτσα για αρχή και βλέπουμε. Click για ανάπτυξη... Είσαι πολύ προκομμένος (όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα) και σε χαίρομαι πολύ! Μακάρι να προκόψω κι εγώ κάποτε. Για την ώρα είμαι μια κάμπια
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.283 μηνύματα. 18 Απριλίου 2025 στις 19:14 Ο American Economist: #82 18-04-25 19:14 Από εκκλησία στην Χίο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.958 μηνύματα. 18 Απριλίου 2025 στις 19:41 Η Πουπουλίνα: #83 18-04-25 19:41 Φτιαχνοντας τσουρεκια... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.522 μηνύματα. 18 Απριλίου 2025 στις 21:55 Ο giannhs2001: #84 18-04-25 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Είσαι πολύ προκομμένος (όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα) και σε χαίρομαι πολύ! Μακάρι να προκόψω κι εγώ κάποτε. Για την ώρα είμαι μια κάμπια Click για ανάπτυξη... Μπα, ρδελομπου είναι η κατάσταση και πρέπει κάπως να μπει σε τάξη χωρίς να ξέρω το από που να αρχίσω . American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.283 μηνύματα. 18 Απριλίου 2025 στις 22:07 Ο American Economist: #85 18-04-25 22:07 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.958 μηνύματα. 18 Απριλίου 2025 στις 22:49 Η Πουπουλίνα: #86 18-04-25 22:49 Και να μην αναστηθηκε..και να μην ειναι Θεος..παλι για μενα δεν εχει σημασια..σημασια εχουν ολα τα αλλα.. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 09:12 Η touvlo έγραψε: #87 19-04-25 09:12 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Από εκκλησία στην Χίο. Click για ανάπτυξη... κορδέλες είναι αυτά ; Παρφορτωμένος είναι, δε μ΄αρεσει.... σόρυ Χίο είσαι; Πρόσεχε απόψε. Ξέρω, έχετε κάθε χρόνο ακρωτηριασμούς. Ρίχνεις εσύ; Οι δικοί μου, για πολλά χρόνια τρελλαίνονταν για πυροτεχνήματα. Κάθε Πρωτοχρονιά πήγαιναν για πόλεμο. Ευτυχώς τους έφυγε τώρα η όρεξη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και να μην αναστηθηκε..και να μην ειναι Θεος..παλι για μενα δεν εχει σημασια..σημασια εχουν ολα τα αλλα.. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο. Διάβαζα χθες, ότι έχουν κάνει προσομοίωση τα πάθη Του και βρέθηκε πως υπέφερε πάρα πολύ. Του είχαν γδάρει το κορμί, Του είχαν σπάσει πλευρά, σπονδύλους και καρπούς και το στεφάνι το είχαν βαθιά καρφωμένο. Θα ψάξω λίγο, αν το ξαναβρώ, θα το βάλω. Μου ήρθε στα σόσιαλ rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 09:22 Η rafaela11: #88 19-04-25 09:22 Είμαι τόσο κουρασμένη που κάθε βράδυ εδώ και καμιά εβδομάδα με ζορίζει ο λαιμός μου και δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου το πρωί που έχω κοιμηθεί συνέρχομαι αδειουλα μου άντε να έρθεις καλημέρα και κουράγιο σε όσους εργάζονται αυτές τις μέρες touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 09:23 Η touvlo έγραψε: #89 19-04-25 09:23 Ο Φίλιππος Κουτσάφτης αναλύει τον θάνατο του Ιησού πάνω στον Σταυρό - Ορθοδοξία News Agency Ο Φίλιππος Κουτσάφτης είναι ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών και ίσως ο πιο διάσημος ιατροδικαστής των τελευταίων δεκαετιών. Έχει κληθεί να μελετήσει και να αποφανθεί για τα μεγαλύτερα σύγχρονα εγκλήματα και οι εκθέσεις του προσέφεραν πολύτιμα στοιχεία στις Αρχές. Αυτή τη φορά... www.orthodoxianewsagency.gr Αυτό βρήκα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.128 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 11:21 Ο ilias90 έγραψε: #90 19-04-25 11:21 Καλή Ανάσταση σε όλους τους Χριστιανούς. Είθε ο Θεός να φωτίσει την κεφάλα μας ώστε να διώξουμε τις μικροπρέπειες, να ηρεμήσουμε από τα άγχη της ζωής, να ατσαλωθεί η πίστη και η θέλησή μας και να ταπεινωθεί η περηφάνεια μας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 11:44 Ο nPb έγραψε: #91 19-04-25 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Έχω αρμέξει και στο παρελθόν πρόβατα. Είναι πολύ ωραία Click για ανάπτυξη... Ξέρεις να αρμέγεις; Δεν συχαίνεσαι να πιάνεις το πρόβατο; Δεν σε φοβούνται τα αγαπημένα ζωάκια; Αρχική Δημοσίευση από nearos: Τα αρχιδάκια πως τα ξέχασες; Ήταν το αγαπημένο μου μέρος Click για ανάπτυξη... Ακούστηκε κάπως ... αυτό rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:17 Η rafaela11: #92 19-04-25 12:17 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ξέρεις να αρμέγεις; Δεν συχαίνεσαι να πιάνεις το πρόβατο; Δεν σε φοβούνται τα αγαπημένα ζωάκια; Click για ανάπτυξη... Έννοια σου τα ζώα ξέρουν ποιον εμπιστεύονται… Οι άνθρωποι που δεν συχαινονται και γενικά έχουν το μεράκι της αγροτιάς μέσα τους είναι ευλογημένοι άνθρωποι, ανήκω σε μια τέτοια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανη για αυτό glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:31 Η glayki έγραψε: #93 19-04-25 12:31 Καλή Ανάσταση, ανάταση, ανύψωση σε όλους σας. Είθε οι ψυχές μας να μοσχοβολισουν άνοιξη nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:38 Ο nPb έγραψε: #94 19-04-25 12:38 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Έννοια σου τα ζώα ξέρουν ποιον εμπιστεύονται… Οι άνθρωποι που δεν συχαινονται και γενικά έχουν το μεράκι της αγροτιάς μέσα τους είναι ευλογημένοι άνθρωποι, ανήκω σε μια τέτοια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανη για αυτό Click για ανάπτυξη... Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:00 Η rafaela11: #95 19-04-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... τα ζώα είναι πιο καθαρά από όλη την ανθρωπότητα μαζί, μη στεναχωριέσαι εσύ πάρε τα προϊόντα και άσε για αυτούς που ξέρουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:37 Ο nPb έγραψε: #96 19-04-25 13:37 Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:50 Ο Micro έγραψε: #97 19-04-25 13:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το γλειφεις κιολας το προβατο . Κανεις τη δουλεια σου και πλενεις τα χερια σου μετα , τι να σιχαθεις American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.283 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 14:27 Ο American Economist: #98 19-04-25 14:27 Πάντως χαίρομαι όταν βλέπω παιδιά που δεν πιστεύουν σε κάποια θρησκεία να γιορτάζουν τα έθιμα του Πάσχα. Εξάλλου αυτό που μένει στο τέλος είναι οι ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καθώς και η επίσκεψη στα χωριά/νησιά μας ώστε να γιορτάσουμε παραδοσιακά. Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Καλή ανάσταση με υγεία σε όλους Και σε όλες εύχομαι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.958 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:28 Η Πουπουλίνα: #99 19-04-25 15:28 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Click για ανάπτυξη... Eμενα μου αρκει η διδασκαλια του και η θυσια του.Τα υπολοιπα δνε τα ξερω ,δεν τα εξεταζω.,Καλη Ανασταση φωτη μου! Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:38 Η Friday_k έγραψε: #100 19-04-25 15:38 Να ευχηθώ και εγώ καλο Πάσχα σε όλους! Καλή ανάσταση με υγεία, σωματική και ψυχική και εύχομαι να έχουμε όλοι καθαρές ψυχές χωρίς κακία για τον διπλανό μας. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.958 μηνύματα. 18 Απριλίου 2025 στις 19:41 Η Πουπουλίνα: #83 18-04-25 19:41 Φτιαχνοντας τσουρεκια... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.522 μηνύματα. 18 Απριλίου 2025 στις 21:55 Ο giannhs2001: #84 18-04-25 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Είσαι πολύ προκομμένος (όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα) και σε χαίρομαι πολύ! Μακάρι να προκόψω κι εγώ κάποτε. Για την ώρα είμαι μια κάμπια Click για ανάπτυξη... Μπα, ρδελομπου είναι η κατάσταση και πρέπει κάπως να μπει σε τάξη χωρίς να ξέρω το από που να αρχίσω . American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.283 μηνύματα. 18 Απριλίου 2025 στις 22:07 Ο American Economist: #85 18-04-25 22:07 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.958 μηνύματα. 18 Απριλίου 2025 στις 22:49 Η Πουπουλίνα: #86 18-04-25 22:49 Και να μην αναστηθηκε..και να μην ειναι Θεος..παλι για μενα δεν εχει σημασια..σημασια εχουν ολα τα αλλα.. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 09:12 Η touvlo έγραψε: #87 19-04-25 09:12 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Από εκκλησία στην Χίο. Click για ανάπτυξη... κορδέλες είναι αυτά ; Παρφορτωμένος είναι, δε μ΄αρεσει.... σόρυ Χίο είσαι; Πρόσεχε απόψε. Ξέρω, έχετε κάθε χρόνο ακρωτηριασμούς. Ρίχνεις εσύ; Οι δικοί μου, για πολλά χρόνια τρελλαίνονταν για πυροτεχνήματα. Κάθε Πρωτοχρονιά πήγαιναν για πόλεμο. Ευτυχώς τους έφυγε τώρα η όρεξη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και να μην αναστηθηκε..και να μην ειναι Θεος..παλι για μενα δεν εχει σημασια..σημασια εχουν ολα τα αλλα.. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο. Διάβαζα χθες, ότι έχουν κάνει προσομοίωση τα πάθη Του και βρέθηκε πως υπέφερε πάρα πολύ. Του είχαν γδάρει το κορμί, Του είχαν σπάσει πλευρά, σπονδύλους και καρπούς και το στεφάνι το είχαν βαθιά καρφωμένο. Θα ψάξω λίγο, αν το ξαναβρώ, θα το βάλω. Μου ήρθε στα σόσιαλ rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 09:22 Η rafaela11: #88 19-04-25 09:22 Είμαι τόσο κουρασμένη που κάθε βράδυ εδώ και καμιά εβδομάδα με ζορίζει ο λαιμός μου και δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου το πρωί που έχω κοιμηθεί συνέρχομαι αδειουλα μου άντε να έρθεις καλημέρα και κουράγιο σε όσους εργάζονται αυτές τις μέρες touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 09:23 Η touvlo έγραψε: #89 19-04-25 09:23 Ο Φίλιππος Κουτσάφτης αναλύει τον θάνατο του Ιησού πάνω στον Σταυρό - Ορθοδοξία News Agency Ο Φίλιππος Κουτσάφτης είναι ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών και ίσως ο πιο διάσημος ιατροδικαστής των τελευταίων δεκαετιών. Έχει κληθεί να μελετήσει και να αποφανθεί για τα μεγαλύτερα σύγχρονα εγκλήματα και οι εκθέσεις του προσέφεραν πολύτιμα στοιχεία στις Αρχές. Αυτή τη φορά... www.orthodoxianewsagency.gr Αυτό βρήκα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.128 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 11:21 Ο ilias90 έγραψε: #90 19-04-25 11:21 Καλή Ανάσταση σε όλους τους Χριστιανούς. Είθε ο Θεός να φωτίσει την κεφάλα μας ώστε να διώξουμε τις μικροπρέπειες, να ηρεμήσουμε από τα άγχη της ζωής, να ατσαλωθεί η πίστη και η θέλησή μας και να ταπεινωθεί η περηφάνεια μας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 11:44 Ο nPb έγραψε: #91 19-04-25 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Έχω αρμέξει και στο παρελθόν πρόβατα. Είναι πολύ ωραία Click για ανάπτυξη... Ξέρεις να αρμέγεις; Δεν συχαίνεσαι να πιάνεις το πρόβατο; Δεν σε φοβούνται τα αγαπημένα ζωάκια; Αρχική Δημοσίευση από nearos: Τα αρχιδάκια πως τα ξέχασες; Ήταν το αγαπημένο μου μέρος Click για ανάπτυξη... Ακούστηκε κάπως ... αυτό rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:17 Η rafaela11: #92 19-04-25 12:17 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ξέρεις να αρμέγεις; Δεν συχαίνεσαι να πιάνεις το πρόβατο; Δεν σε φοβούνται τα αγαπημένα ζωάκια; Click για ανάπτυξη... Έννοια σου τα ζώα ξέρουν ποιον εμπιστεύονται… Οι άνθρωποι που δεν συχαινονται και γενικά έχουν το μεράκι της αγροτιάς μέσα τους είναι ευλογημένοι άνθρωποι, ανήκω σε μια τέτοια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανη για αυτό glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:31 Η glayki έγραψε: #93 19-04-25 12:31 Καλή Ανάσταση, ανάταση, ανύψωση σε όλους σας. Είθε οι ψυχές μας να μοσχοβολισουν άνοιξη nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:38 Ο nPb έγραψε: #94 19-04-25 12:38 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Έννοια σου τα ζώα ξέρουν ποιον εμπιστεύονται… Οι άνθρωποι που δεν συχαινονται και γενικά έχουν το μεράκι της αγροτιάς μέσα τους είναι ευλογημένοι άνθρωποι, ανήκω σε μια τέτοια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανη για αυτό Click για ανάπτυξη... Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:00 Η rafaela11: #95 19-04-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... τα ζώα είναι πιο καθαρά από όλη την ανθρωπότητα μαζί, μη στεναχωριέσαι εσύ πάρε τα προϊόντα και άσε για αυτούς που ξέρουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:37 Ο nPb έγραψε: #96 19-04-25 13:37 Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:50 Ο Micro έγραψε: #97 19-04-25 13:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το γλειφεις κιολας το προβατο . Κανεις τη δουλεια σου και πλενεις τα χερια σου μετα , τι να σιχαθεις American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.283 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 14:27 Ο American Economist: #98 19-04-25 14:27 Πάντως χαίρομαι όταν βλέπω παιδιά που δεν πιστεύουν σε κάποια θρησκεία να γιορτάζουν τα έθιμα του Πάσχα. Εξάλλου αυτό που μένει στο τέλος είναι οι ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καθώς και η επίσκεψη στα χωριά/νησιά μας ώστε να γιορτάσουμε παραδοσιακά. Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Καλή ανάσταση με υγεία σε όλους Και σε όλες εύχομαι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.958 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:28 Η Πουπουλίνα: #99 19-04-25 15:28 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Click για ανάπτυξη... Eμενα μου αρκει η διδασκαλια του και η θυσια του.Τα υπολοιπα δνε τα ξερω ,δεν τα εξεταζω.,Καλη Ανασταση φωτη μου! Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:38 Η Friday_k έγραψε: #100 19-04-25 15:38 Να ευχηθώ και εγώ καλο Πάσχα σε όλους! Καλή ανάσταση με υγεία, σωματική και ψυχική και εύχομαι να έχουμε όλοι καθαρές ψυχές χωρίς κακία για τον διπλανό μας. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.522 μηνύματα. 18 Απριλίου 2025 στις 21:55 Ο giannhs2001: #84 18-04-25 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Είσαι πολύ προκομμένος (όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα) και σε χαίρομαι πολύ! Μακάρι να προκόψω κι εγώ κάποτε. Για την ώρα είμαι μια κάμπια Click για ανάπτυξη... Μπα, ρδελομπου είναι η κατάσταση και πρέπει κάπως να μπει σε τάξη χωρίς να ξέρω το από που να αρχίσω . American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.283 μηνύματα. 18 Απριλίου 2025 στις 22:07 Ο American Economist: #85 18-04-25 22:07 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.958 μηνύματα. 18 Απριλίου 2025 στις 22:49 Η Πουπουλίνα: #86 18-04-25 22:49 Και να μην αναστηθηκε..και να μην ειναι Θεος..παλι για μενα δεν εχει σημασια..σημασια εχουν ολα τα αλλα.. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 09:12 Η touvlo έγραψε: #87 19-04-25 09:12 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Από εκκλησία στην Χίο. Click για ανάπτυξη... κορδέλες είναι αυτά ; Παρφορτωμένος είναι, δε μ΄αρεσει.... σόρυ Χίο είσαι; Πρόσεχε απόψε. Ξέρω, έχετε κάθε χρόνο ακρωτηριασμούς. Ρίχνεις εσύ; Οι δικοί μου, για πολλά χρόνια τρελλαίνονταν για πυροτεχνήματα. Κάθε Πρωτοχρονιά πήγαιναν για πόλεμο. Ευτυχώς τους έφυγε τώρα η όρεξη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και να μην αναστηθηκε..και να μην ειναι Θεος..παλι για μενα δεν εχει σημασια..σημασια εχουν ολα τα αλλα.. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο. Διάβαζα χθες, ότι έχουν κάνει προσομοίωση τα πάθη Του και βρέθηκε πως υπέφερε πάρα πολύ. Του είχαν γδάρει το κορμί, Του είχαν σπάσει πλευρά, σπονδύλους και καρπούς και το στεφάνι το είχαν βαθιά καρφωμένο. Θα ψάξω λίγο, αν το ξαναβρώ, θα το βάλω. Μου ήρθε στα σόσιαλ rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 09:22 Η rafaela11: #88 19-04-25 09:22 Είμαι τόσο κουρασμένη που κάθε βράδυ εδώ και καμιά εβδομάδα με ζορίζει ο λαιμός μου και δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου το πρωί που έχω κοιμηθεί συνέρχομαι αδειουλα μου άντε να έρθεις καλημέρα και κουράγιο σε όσους εργάζονται αυτές τις μέρες touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 09:23 Η touvlo έγραψε: #89 19-04-25 09:23 Ο Φίλιππος Κουτσάφτης αναλύει τον θάνατο του Ιησού πάνω στον Σταυρό - Ορθοδοξία News Agency Ο Φίλιππος Κουτσάφτης είναι ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών και ίσως ο πιο διάσημος ιατροδικαστής των τελευταίων δεκαετιών. Έχει κληθεί να μελετήσει και να αποφανθεί για τα μεγαλύτερα σύγχρονα εγκλήματα και οι εκθέσεις του προσέφεραν πολύτιμα στοιχεία στις Αρχές. Αυτή τη φορά... www.orthodoxianewsagency.gr Αυτό βρήκα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.128 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 11:21 Ο ilias90 έγραψε: #90 19-04-25 11:21 Καλή Ανάσταση σε όλους τους Χριστιανούς. Είθε ο Θεός να φωτίσει την κεφάλα μας ώστε να διώξουμε τις μικροπρέπειες, να ηρεμήσουμε από τα άγχη της ζωής, να ατσαλωθεί η πίστη και η θέλησή μας και να ταπεινωθεί η περηφάνεια μας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 11:44 Ο nPb έγραψε: #91 19-04-25 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Έχω αρμέξει και στο παρελθόν πρόβατα. Είναι πολύ ωραία Click για ανάπτυξη... Ξέρεις να αρμέγεις; Δεν συχαίνεσαι να πιάνεις το πρόβατο; Δεν σε φοβούνται τα αγαπημένα ζωάκια; Αρχική Δημοσίευση από nearos: Τα αρχιδάκια πως τα ξέχασες; Ήταν το αγαπημένο μου μέρος Click για ανάπτυξη... Ακούστηκε κάπως ... αυτό rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:17 Η rafaela11: #92 19-04-25 12:17 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ξέρεις να αρμέγεις; Δεν συχαίνεσαι να πιάνεις το πρόβατο; Δεν σε φοβούνται τα αγαπημένα ζωάκια; Click για ανάπτυξη... Έννοια σου τα ζώα ξέρουν ποιον εμπιστεύονται… Οι άνθρωποι που δεν συχαινονται και γενικά έχουν το μεράκι της αγροτιάς μέσα τους είναι ευλογημένοι άνθρωποι, ανήκω σε μια τέτοια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανη για αυτό glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:31 Η glayki έγραψε: #93 19-04-25 12:31 Καλή Ανάσταση, ανάταση, ανύψωση σε όλους σας. Είθε οι ψυχές μας να μοσχοβολισουν άνοιξη nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:38 Ο nPb έγραψε: #94 19-04-25 12:38 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Έννοια σου τα ζώα ξέρουν ποιον εμπιστεύονται… Οι άνθρωποι που δεν συχαινονται και γενικά έχουν το μεράκι της αγροτιάς μέσα τους είναι ευλογημένοι άνθρωποι, ανήκω σε μια τέτοια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανη για αυτό Click για ανάπτυξη... Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:00 Η rafaela11: #95 19-04-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... τα ζώα είναι πιο καθαρά από όλη την ανθρωπότητα μαζί, μη στεναχωριέσαι εσύ πάρε τα προϊόντα και άσε για αυτούς που ξέρουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:37 Ο nPb έγραψε: #96 19-04-25 13:37 Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:50 Ο Micro έγραψε: #97 19-04-25 13:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το γλειφεις κιολας το προβατο . Κανεις τη δουλεια σου και πλενεις τα χερια σου μετα , τι να σιχαθεις American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.283 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 14:27 Ο American Economist: #98 19-04-25 14:27 Πάντως χαίρομαι όταν βλέπω παιδιά που δεν πιστεύουν σε κάποια θρησκεία να γιορτάζουν τα έθιμα του Πάσχα. Εξάλλου αυτό που μένει στο τέλος είναι οι ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καθώς και η επίσκεψη στα χωριά/νησιά μας ώστε να γιορτάσουμε παραδοσιακά. Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Καλή ανάσταση με υγεία σε όλους Και σε όλες εύχομαι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.958 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:28 Η Πουπουλίνα: #99 19-04-25 15:28 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Click για ανάπτυξη... Eμενα μου αρκει η διδασκαλια του και η θυσια του.Τα υπολοιπα δνε τα ξερω ,δεν τα εξεταζω.,Καλη Ανασταση φωτη μου! Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:38 Η Friday_k έγραψε: #100 19-04-25 15:38 Να ευχηθώ και εγώ καλο Πάσχα σε όλους! Καλή ανάσταση με υγεία, σωματική και ψυχική και εύχομαι να έχουμε όλοι καθαρές ψυχές χωρίς κακία για τον διπλανό μας. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Azur: Είσαι πολύ προκομμένος (όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα) και σε χαίρομαι πολύ! Μακάρι να προκόψω κι εγώ κάποτε. Για την ώρα είμαι μια κάμπια Click για ανάπτυξη... Μπα, ρδελομπου είναι η κατάσταση και πρέπει κάπως να μπει σε τάξη χωρίς να ξέρω το από που να αρχίσω .
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.283 μηνύματα. 18 Απριλίου 2025 στις 22:07 Ο American Economist: #85 18-04-25 22:07 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.958 μηνύματα. 18 Απριλίου 2025 στις 22:49 Η Πουπουλίνα: #86 18-04-25 22:49 Και να μην αναστηθηκε..και να μην ειναι Θεος..παλι για μενα δεν εχει σημασια..σημασια εχουν ολα τα αλλα.. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 09:12 Η touvlo έγραψε: #87 19-04-25 09:12 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Από εκκλησία στην Χίο. Click για ανάπτυξη... κορδέλες είναι αυτά ; Παρφορτωμένος είναι, δε μ΄αρεσει.... σόρυ Χίο είσαι; Πρόσεχε απόψε. Ξέρω, έχετε κάθε χρόνο ακρωτηριασμούς. Ρίχνεις εσύ; Οι δικοί μου, για πολλά χρόνια τρελλαίνονταν για πυροτεχνήματα. Κάθε Πρωτοχρονιά πήγαιναν για πόλεμο. Ευτυχώς τους έφυγε τώρα η όρεξη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και να μην αναστηθηκε..και να μην ειναι Θεος..παλι για μενα δεν εχει σημασια..σημασια εχουν ολα τα αλλα.. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο. Διάβαζα χθες, ότι έχουν κάνει προσομοίωση τα πάθη Του και βρέθηκε πως υπέφερε πάρα πολύ. Του είχαν γδάρει το κορμί, Του είχαν σπάσει πλευρά, σπονδύλους και καρπούς και το στεφάνι το είχαν βαθιά καρφωμένο. Θα ψάξω λίγο, αν το ξαναβρώ, θα το βάλω. Μου ήρθε στα σόσιαλ rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 09:22 Η rafaela11: #88 19-04-25 09:22 Είμαι τόσο κουρασμένη που κάθε βράδυ εδώ και καμιά εβδομάδα με ζορίζει ο λαιμός μου και δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου το πρωί που έχω κοιμηθεί συνέρχομαι αδειουλα μου άντε να έρθεις καλημέρα και κουράγιο σε όσους εργάζονται αυτές τις μέρες touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 09:23 Η touvlo έγραψε: #89 19-04-25 09:23 Ο Φίλιππος Κουτσάφτης αναλύει τον θάνατο του Ιησού πάνω στον Σταυρό - Ορθοδοξία News Agency Ο Φίλιππος Κουτσάφτης είναι ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών και ίσως ο πιο διάσημος ιατροδικαστής των τελευταίων δεκαετιών. Έχει κληθεί να μελετήσει και να αποφανθεί για τα μεγαλύτερα σύγχρονα εγκλήματα και οι εκθέσεις του προσέφεραν πολύτιμα στοιχεία στις Αρχές. Αυτή τη φορά... www.orthodoxianewsagency.gr Αυτό βρήκα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.128 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 11:21 Ο ilias90 έγραψε: #90 19-04-25 11:21 Καλή Ανάσταση σε όλους τους Χριστιανούς. Είθε ο Θεός να φωτίσει την κεφάλα μας ώστε να διώξουμε τις μικροπρέπειες, να ηρεμήσουμε από τα άγχη της ζωής, να ατσαλωθεί η πίστη και η θέλησή μας και να ταπεινωθεί η περηφάνεια μας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 11:44 Ο nPb έγραψε: #91 19-04-25 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Έχω αρμέξει και στο παρελθόν πρόβατα. Είναι πολύ ωραία Click για ανάπτυξη... Ξέρεις να αρμέγεις; Δεν συχαίνεσαι να πιάνεις το πρόβατο; Δεν σε φοβούνται τα αγαπημένα ζωάκια; Αρχική Δημοσίευση από nearos: Τα αρχιδάκια πως τα ξέχασες; Ήταν το αγαπημένο μου μέρος Click για ανάπτυξη... Ακούστηκε κάπως ... αυτό rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:17 Η rafaela11: #92 19-04-25 12:17 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ξέρεις να αρμέγεις; Δεν συχαίνεσαι να πιάνεις το πρόβατο; Δεν σε φοβούνται τα αγαπημένα ζωάκια; Click για ανάπτυξη... Έννοια σου τα ζώα ξέρουν ποιον εμπιστεύονται… Οι άνθρωποι που δεν συχαινονται και γενικά έχουν το μεράκι της αγροτιάς μέσα τους είναι ευλογημένοι άνθρωποι, ανήκω σε μια τέτοια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανη για αυτό glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:31 Η glayki έγραψε: #93 19-04-25 12:31 Καλή Ανάσταση, ανάταση, ανύψωση σε όλους σας. Είθε οι ψυχές μας να μοσχοβολισουν άνοιξη nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:38 Ο nPb έγραψε: #94 19-04-25 12:38 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Έννοια σου τα ζώα ξέρουν ποιον εμπιστεύονται… Οι άνθρωποι που δεν συχαινονται και γενικά έχουν το μεράκι της αγροτιάς μέσα τους είναι ευλογημένοι άνθρωποι, ανήκω σε μια τέτοια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανη για αυτό Click για ανάπτυξη... Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:00 Η rafaela11: #95 19-04-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... τα ζώα είναι πιο καθαρά από όλη την ανθρωπότητα μαζί, μη στεναχωριέσαι εσύ πάρε τα προϊόντα και άσε για αυτούς που ξέρουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:37 Ο nPb έγραψε: #96 19-04-25 13:37 Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:50 Ο Micro έγραψε: #97 19-04-25 13:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το γλειφεις κιολας το προβατο . Κανεις τη δουλεια σου και πλενεις τα χερια σου μετα , τι να σιχαθεις American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.283 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 14:27 Ο American Economist: #98 19-04-25 14:27 Πάντως χαίρομαι όταν βλέπω παιδιά που δεν πιστεύουν σε κάποια θρησκεία να γιορτάζουν τα έθιμα του Πάσχα. Εξάλλου αυτό που μένει στο τέλος είναι οι ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καθώς και η επίσκεψη στα χωριά/νησιά μας ώστε να γιορτάσουμε παραδοσιακά. Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Καλή ανάσταση με υγεία σε όλους Και σε όλες εύχομαι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.958 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:28 Η Πουπουλίνα: #99 19-04-25 15:28 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Click για ανάπτυξη... Eμενα μου αρκει η διδασκαλια του και η θυσια του.Τα υπολοιπα δνε τα ξερω ,δεν τα εξεταζω.,Καλη Ανασταση φωτη μου! Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:38 Η Friday_k έγραψε: #100 19-04-25 15:38 Να ευχηθώ και εγώ καλο Πάσχα σε όλους! Καλή ανάσταση με υγεία, σωματική και ψυχική και εύχομαι να έχουμε όλοι καθαρές ψυχές χωρίς κακία για τον διπλανό μας. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.958 μηνύματα. 18 Απριλίου 2025 στις 22:49 Η Πουπουλίνα: #86 18-04-25 22:49 Και να μην αναστηθηκε..και να μην ειναι Θεος..παλι για μενα δεν εχει σημασια..σημασια εχουν ολα τα αλλα.. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 09:12 Η touvlo έγραψε: #87 19-04-25 09:12 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Από εκκλησία στην Χίο. Click για ανάπτυξη... κορδέλες είναι αυτά ; Παρφορτωμένος είναι, δε μ΄αρεσει.... σόρυ Χίο είσαι; Πρόσεχε απόψε. Ξέρω, έχετε κάθε χρόνο ακρωτηριασμούς. Ρίχνεις εσύ; Οι δικοί μου, για πολλά χρόνια τρελλαίνονταν για πυροτεχνήματα. Κάθε Πρωτοχρονιά πήγαιναν για πόλεμο. Ευτυχώς τους έφυγε τώρα η όρεξη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και να μην αναστηθηκε..και να μην ειναι Θεος..παλι για μενα δεν εχει σημασια..σημασια εχουν ολα τα αλλα.. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο. Διάβαζα χθες, ότι έχουν κάνει προσομοίωση τα πάθη Του και βρέθηκε πως υπέφερε πάρα πολύ. Του είχαν γδάρει το κορμί, Του είχαν σπάσει πλευρά, σπονδύλους και καρπούς και το στεφάνι το είχαν βαθιά καρφωμένο. Θα ψάξω λίγο, αν το ξαναβρώ, θα το βάλω. Μου ήρθε στα σόσιαλ rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 09:22 Η rafaela11: #88 19-04-25 09:22 Είμαι τόσο κουρασμένη που κάθε βράδυ εδώ και καμιά εβδομάδα με ζορίζει ο λαιμός μου και δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου το πρωί που έχω κοιμηθεί συνέρχομαι αδειουλα μου άντε να έρθεις καλημέρα και κουράγιο σε όσους εργάζονται αυτές τις μέρες touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 09:23 Η touvlo έγραψε: #89 19-04-25 09:23 Ο Φίλιππος Κουτσάφτης αναλύει τον θάνατο του Ιησού πάνω στον Σταυρό - Ορθοδοξία News Agency Ο Φίλιππος Κουτσάφτης είναι ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών και ίσως ο πιο διάσημος ιατροδικαστής των τελευταίων δεκαετιών. Έχει κληθεί να μελετήσει και να αποφανθεί για τα μεγαλύτερα σύγχρονα εγκλήματα και οι εκθέσεις του προσέφεραν πολύτιμα στοιχεία στις Αρχές. Αυτή τη φορά... www.orthodoxianewsagency.gr Αυτό βρήκα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.128 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 11:21 Ο ilias90 έγραψε: #90 19-04-25 11:21 Καλή Ανάσταση σε όλους τους Χριστιανούς. Είθε ο Θεός να φωτίσει την κεφάλα μας ώστε να διώξουμε τις μικροπρέπειες, να ηρεμήσουμε από τα άγχη της ζωής, να ατσαλωθεί η πίστη και η θέλησή μας και να ταπεινωθεί η περηφάνεια μας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 11:44 Ο nPb έγραψε: #91 19-04-25 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Έχω αρμέξει και στο παρελθόν πρόβατα. Είναι πολύ ωραία Click για ανάπτυξη... Ξέρεις να αρμέγεις; Δεν συχαίνεσαι να πιάνεις το πρόβατο; Δεν σε φοβούνται τα αγαπημένα ζωάκια; Αρχική Δημοσίευση από nearos: Τα αρχιδάκια πως τα ξέχασες; Ήταν το αγαπημένο μου μέρος Click για ανάπτυξη... Ακούστηκε κάπως ... αυτό rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:17 Η rafaela11: #92 19-04-25 12:17 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ξέρεις να αρμέγεις; Δεν συχαίνεσαι να πιάνεις το πρόβατο; Δεν σε φοβούνται τα αγαπημένα ζωάκια; Click για ανάπτυξη... Έννοια σου τα ζώα ξέρουν ποιον εμπιστεύονται… Οι άνθρωποι που δεν συχαινονται και γενικά έχουν το μεράκι της αγροτιάς μέσα τους είναι ευλογημένοι άνθρωποι, ανήκω σε μια τέτοια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανη για αυτό glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:31 Η glayki έγραψε: #93 19-04-25 12:31 Καλή Ανάσταση, ανάταση, ανύψωση σε όλους σας. Είθε οι ψυχές μας να μοσχοβολισουν άνοιξη nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:38 Ο nPb έγραψε: #94 19-04-25 12:38 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Έννοια σου τα ζώα ξέρουν ποιον εμπιστεύονται… Οι άνθρωποι που δεν συχαινονται και γενικά έχουν το μεράκι της αγροτιάς μέσα τους είναι ευλογημένοι άνθρωποι, ανήκω σε μια τέτοια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανη για αυτό Click για ανάπτυξη... Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:00 Η rafaela11: #95 19-04-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... τα ζώα είναι πιο καθαρά από όλη την ανθρωπότητα μαζί, μη στεναχωριέσαι εσύ πάρε τα προϊόντα και άσε για αυτούς που ξέρουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:37 Ο nPb έγραψε: #96 19-04-25 13:37 Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:50 Ο Micro έγραψε: #97 19-04-25 13:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το γλειφεις κιολας το προβατο . Κανεις τη δουλεια σου και πλενεις τα χερια σου μετα , τι να σιχαθεις American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.283 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 14:27 Ο American Economist: #98 19-04-25 14:27 Πάντως χαίρομαι όταν βλέπω παιδιά που δεν πιστεύουν σε κάποια θρησκεία να γιορτάζουν τα έθιμα του Πάσχα. Εξάλλου αυτό που μένει στο τέλος είναι οι ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καθώς και η επίσκεψη στα χωριά/νησιά μας ώστε να γιορτάσουμε παραδοσιακά. Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Καλή ανάσταση με υγεία σε όλους Και σε όλες εύχομαι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.958 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:28 Η Πουπουλίνα: #99 19-04-25 15:28 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Click για ανάπτυξη... Eμενα μου αρκει η διδασκαλια του και η θυσια του.Τα υπολοιπα δνε τα ξερω ,δεν τα εξεταζω.,Καλη Ανασταση φωτη μου! Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:38 Η Friday_k έγραψε: #100 19-04-25 15:38 Να ευχηθώ και εγώ καλο Πάσχα σε όλους! Καλή ανάσταση με υγεία, σωματική και ψυχική και εύχομαι να έχουμε όλοι καθαρές ψυχές χωρίς κακία για τον διπλανό μας. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και να μην αναστηθηκε..και να μην ειναι Θεος..παλι για μενα δεν εχει σημασια..σημασια εχουν ολα τα αλλα..
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 09:12 Η touvlo έγραψε: #87 19-04-25 09:12 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Από εκκλησία στην Χίο. Click για ανάπτυξη... κορδέλες είναι αυτά ; Παρφορτωμένος είναι, δε μ΄αρεσει.... σόρυ Χίο είσαι; Πρόσεχε απόψε. Ξέρω, έχετε κάθε χρόνο ακρωτηριασμούς. Ρίχνεις εσύ; Οι δικοί μου, για πολλά χρόνια τρελλαίνονταν για πυροτεχνήματα. Κάθε Πρωτοχρονιά πήγαιναν για πόλεμο. Ευτυχώς τους έφυγε τώρα η όρεξη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και να μην αναστηθηκε..και να μην ειναι Θεος..παλι για μενα δεν εχει σημασια..σημασια εχουν ολα τα αλλα.. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο. Διάβαζα χθες, ότι έχουν κάνει προσομοίωση τα πάθη Του και βρέθηκε πως υπέφερε πάρα πολύ. Του είχαν γδάρει το κορμί, Του είχαν σπάσει πλευρά, σπονδύλους και καρπούς και το στεφάνι το είχαν βαθιά καρφωμένο. Θα ψάξω λίγο, αν το ξαναβρώ, θα το βάλω. Μου ήρθε στα σόσιαλ rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 09:22 Η rafaela11: #88 19-04-25 09:22 Είμαι τόσο κουρασμένη που κάθε βράδυ εδώ και καμιά εβδομάδα με ζορίζει ο λαιμός μου και δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου το πρωί που έχω κοιμηθεί συνέρχομαι αδειουλα μου άντε να έρθεις καλημέρα και κουράγιο σε όσους εργάζονται αυτές τις μέρες touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 09:23 Η touvlo έγραψε: #89 19-04-25 09:23 Ο Φίλιππος Κουτσάφτης αναλύει τον θάνατο του Ιησού πάνω στον Σταυρό - Ορθοδοξία News Agency Ο Φίλιππος Κουτσάφτης είναι ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών και ίσως ο πιο διάσημος ιατροδικαστής των τελευταίων δεκαετιών. Έχει κληθεί να μελετήσει και να αποφανθεί για τα μεγαλύτερα σύγχρονα εγκλήματα και οι εκθέσεις του προσέφεραν πολύτιμα στοιχεία στις Αρχές. Αυτή τη φορά... www.orthodoxianewsagency.gr Αυτό βρήκα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.128 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 11:21 Ο ilias90 έγραψε: #90 19-04-25 11:21 Καλή Ανάσταση σε όλους τους Χριστιανούς. Είθε ο Θεός να φωτίσει την κεφάλα μας ώστε να διώξουμε τις μικροπρέπειες, να ηρεμήσουμε από τα άγχη της ζωής, να ατσαλωθεί η πίστη και η θέλησή μας και να ταπεινωθεί η περηφάνεια μας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 11:44 Ο nPb έγραψε: #91 19-04-25 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Έχω αρμέξει και στο παρελθόν πρόβατα. Είναι πολύ ωραία Click για ανάπτυξη... Ξέρεις να αρμέγεις; Δεν συχαίνεσαι να πιάνεις το πρόβατο; Δεν σε φοβούνται τα αγαπημένα ζωάκια; Αρχική Δημοσίευση από nearos: Τα αρχιδάκια πως τα ξέχασες; Ήταν το αγαπημένο μου μέρος Click για ανάπτυξη... Ακούστηκε κάπως ... αυτό rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:17 Η rafaela11: #92 19-04-25 12:17 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ξέρεις να αρμέγεις; Δεν συχαίνεσαι να πιάνεις το πρόβατο; Δεν σε φοβούνται τα αγαπημένα ζωάκια; Click για ανάπτυξη... Έννοια σου τα ζώα ξέρουν ποιον εμπιστεύονται… Οι άνθρωποι που δεν συχαινονται και γενικά έχουν το μεράκι της αγροτιάς μέσα τους είναι ευλογημένοι άνθρωποι, ανήκω σε μια τέτοια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανη για αυτό glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:31 Η glayki έγραψε: #93 19-04-25 12:31 Καλή Ανάσταση, ανάταση, ανύψωση σε όλους σας. Είθε οι ψυχές μας να μοσχοβολισουν άνοιξη nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:38 Ο nPb έγραψε: #94 19-04-25 12:38 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Έννοια σου τα ζώα ξέρουν ποιον εμπιστεύονται… Οι άνθρωποι που δεν συχαινονται και γενικά έχουν το μεράκι της αγροτιάς μέσα τους είναι ευλογημένοι άνθρωποι, ανήκω σε μια τέτοια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανη για αυτό Click για ανάπτυξη... Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:00 Η rafaela11: #95 19-04-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... τα ζώα είναι πιο καθαρά από όλη την ανθρωπότητα μαζί, μη στεναχωριέσαι εσύ πάρε τα προϊόντα και άσε για αυτούς που ξέρουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:37 Ο nPb έγραψε: #96 19-04-25 13:37 Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:50 Ο Micro έγραψε: #97 19-04-25 13:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το γλειφεις κιολας το προβατο . Κανεις τη δουλεια σου και πλενεις τα χερια σου μετα , τι να σιχαθεις American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.283 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 14:27 Ο American Economist: #98 19-04-25 14:27 Πάντως χαίρομαι όταν βλέπω παιδιά που δεν πιστεύουν σε κάποια θρησκεία να γιορτάζουν τα έθιμα του Πάσχα. Εξάλλου αυτό που μένει στο τέλος είναι οι ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καθώς και η επίσκεψη στα χωριά/νησιά μας ώστε να γιορτάσουμε παραδοσιακά. Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Καλή ανάσταση με υγεία σε όλους Και σε όλες εύχομαι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.958 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:28 Η Πουπουλίνα: #99 19-04-25 15:28 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Click για ανάπτυξη... Eμενα μου αρκει η διδασκαλια του και η θυσια του.Τα υπολοιπα δνε τα ξερω ,δεν τα εξεταζω.,Καλη Ανασταση φωτη μου! Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:38 Η Friday_k έγραψε: #100 19-04-25 15:38 Να ευχηθώ και εγώ καλο Πάσχα σε όλους! Καλή ανάσταση με υγεία, σωματική και ψυχική και εύχομαι να έχουμε όλοι καθαρές ψυχές χωρίς κακία για τον διπλανό μας. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Από εκκλησία στην Χίο. Click για ανάπτυξη... κορδέλες είναι αυτά ; Παρφορτωμένος είναι, δε μ΄αρεσει.... σόρυ Χίο είσαι; Πρόσεχε απόψε. Ξέρω, έχετε κάθε χρόνο ακρωτηριασμούς. Ρίχνεις εσύ; Οι δικοί μου, για πολλά χρόνια τρελλαίνονταν για πυροτεχνήματα. Κάθε Πρωτοχρονιά πήγαιναν για πόλεμο. Ευτυχώς τους έφυγε τώρα η όρεξη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Και να μην αναστηθηκε..και να μην ειναι Θεος..παλι για μενα δεν εχει σημασια..σημασια εχουν ολα τα αλλα.. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο. Διάβαζα χθες, ότι έχουν κάνει προσομοίωση τα πάθη Του και βρέθηκε πως υπέφερε πάρα πολύ. Του είχαν γδάρει το κορμί, Του είχαν σπάσει πλευρά, σπονδύλους και καρπούς και το στεφάνι το είχαν βαθιά καρφωμένο. Θα ψάξω λίγο, αν το ξαναβρώ, θα το βάλω. Μου ήρθε στα σόσιαλ
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 09:22 Η rafaela11: #88 19-04-25 09:22 Είμαι τόσο κουρασμένη που κάθε βράδυ εδώ και καμιά εβδομάδα με ζορίζει ο λαιμός μου και δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου το πρωί που έχω κοιμηθεί συνέρχομαι αδειουλα μου άντε να έρθεις καλημέρα και κουράγιο σε όσους εργάζονται αυτές τις μέρες touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 09:23 Η touvlo έγραψε: #89 19-04-25 09:23 Ο Φίλιππος Κουτσάφτης αναλύει τον θάνατο του Ιησού πάνω στον Σταυρό - Ορθοδοξία News Agency Ο Φίλιππος Κουτσάφτης είναι ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών και ίσως ο πιο διάσημος ιατροδικαστής των τελευταίων δεκαετιών. Έχει κληθεί να μελετήσει και να αποφανθεί για τα μεγαλύτερα σύγχρονα εγκλήματα και οι εκθέσεις του προσέφεραν πολύτιμα στοιχεία στις Αρχές. Αυτή τη φορά... www.orthodoxianewsagency.gr Αυτό βρήκα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.128 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 11:21 Ο ilias90 έγραψε: #90 19-04-25 11:21 Καλή Ανάσταση σε όλους τους Χριστιανούς. Είθε ο Θεός να φωτίσει την κεφάλα μας ώστε να διώξουμε τις μικροπρέπειες, να ηρεμήσουμε από τα άγχη της ζωής, να ατσαλωθεί η πίστη και η θέλησή μας και να ταπεινωθεί η περηφάνεια μας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 11:44 Ο nPb έγραψε: #91 19-04-25 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Έχω αρμέξει και στο παρελθόν πρόβατα. Είναι πολύ ωραία Click για ανάπτυξη... Ξέρεις να αρμέγεις; Δεν συχαίνεσαι να πιάνεις το πρόβατο; Δεν σε φοβούνται τα αγαπημένα ζωάκια; Αρχική Δημοσίευση από nearos: Τα αρχιδάκια πως τα ξέχασες; Ήταν το αγαπημένο μου μέρος Click για ανάπτυξη... Ακούστηκε κάπως ... αυτό rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:17 Η rafaela11: #92 19-04-25 12:17 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ξέρεις να αρμέγεις; Δεν συχαίνεσαι να πιάνεις το πρόβατο; Δεν σε φοβούνται τα αγαπημένα ζωάκια; Click για ανάπτυξη... Έννοια σου τα ζώα ξέρουν ποιον εμπιστεύονται… Οι άνθρωποι που δεν συχαινονται και γενικά έχουν το μεράκι της αγροτιάς μέσα τους είναι ευλογημένοι άνθρωποι, ανήκω σε μια τέτοια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανη για αυτό glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:31 Η glayki έγραψε: #93 19-04-25 12:31 Καλή Ανάσταση, ανάταση, ανύψωση σε όλους σας. Είθε οι ψυχές μας να μοσχοβολισουν άνοιξη nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:38 Ο nPb έγραψε: #94 19-04-25 12:38 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Έννοια σου τα ζώα ξέρουν ποιον εμπιστεύονται… Οι άνθρωποι που δεν συχαινονται και γενικά έχουν το μεράκι της αγροτιάς μέσα τους είναι ευλογημένοι άνθρωποι, ανήκω σε μια τέτοια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανη για αυτό Click για ανάπτυξη... Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:00 Η rafaela11: #95 19-04-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... τα ζώα είναι πιο καθαρά από όλη την ανθρωπότητα μαζί, μη στεναχωριέσαι εσύ πάρε τα προϊόντα και άσε για αυτούς που ξέρουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:37 Ο nPb έγραψε: #96 19-04-25 13:37 Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:50 Ο Micro έγραψε: #97 19-04-25 13:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το γλειφεις κιολας το προβατο . Κανεις τη δουλεια σου και πλενεις τα χερια σου μετα , τι να σιχαθεις American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.283 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 14:27 Ο American Economist: #98 19-04-25 14:27 Πάντως χαίρομαι όταν βλέπω παιδιά που δεν πιστεύουν σε κάποια θρησκεία να γιορτάζουν τα έθιμα του Πάσχα. Εξάλλου αυτό που μένει στο τέλος είναι οι ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καθώς και η επίσκεψη στα χωριά/νησιά μας ώστε να γιορτάσουμε παραδοσιακά. Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Καλή ανάσταση με υγεία σε όλους Και σε όλες εύχομαι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.958 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:28 Η Πουπουλίνα: #99 19-04-25 15:28 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Click για ανάπτυξη... Eμενα μου αρκει η διδασκαλια του και η θυσια του.Τα υπολοιπα δνε τα ξερω ,δεν τα εξεταζω.,Καλη Ανασταση φωτη μου! Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:38 Η Friday_k έγραψε: #100 19-04-25 15:38 Να ευχηθώ και εγώ καλο Πάσχα σε όλους! Καλή ανάσταση με υγεία, σωματική και ψυχική και εύχομαι να έχουμε όλοι καθαρές ψυχές χωρίς κακία για τον διπλανό μας. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είμαι τόσο κουρασμένη που κάθε βράδυ εδώ και καμιά εβδομάδα με ζορίζει ο λαιμός μου και δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου το πρωί που έχω κοιμηθεί συνέρχομαι αδειουλα μου άντε να έρθεις καλημέρα και κουράγιο σε όσους εργάζονται αυτές τις μέρες
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 09:23 Η touvlo έγραψε: #89 19-04-25 09:23 Ο Φίλιππος Κουτσάφτης αναλύει τον θάνατο του Ιησού πάνω στον Σταυρό - Ορθοδοξία News Agency Ο Φίλιππος Κουτσάφτης είναι ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών και ίσως ο πιο διάσημος ιατροδικαστής των τελευταίων δεκαετιών. Έχει κληθεί να μελετήσει και να αποφανθεί για τα μεγαλύτερα σύγχρονα εγκλήματα και οι εκθέσεις του προσέφεραν πολύτιμα στοιχεία στις Αρχές. Αυτή τη φορά... www.orthodoxianewsagency.gr Αυτό βρήκα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.128 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 11:21 Ο ilias90 έγραψε: #90 19-04-25 11:21 Καλή Ανάσταση σε όλους τους Χριστιανούς. Είθε ο Θεός να φωτίσει την κεφάλα μας ώστε να διώξουμε τις μικροπρέπειες, να ηρεμήσουμε από τα άγχη της ζωής, να ατσαλωθεί η πίστη και η θέλησή μας και να ταπεινωθεί η περηφάνεια μας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 11:44 Ο nPb έγραψε: #91 19-04-25 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Έχω αρμέξει και στο παρελθόν πρόβατα. Είναι πολύ ωραία Click για ανάπτυξη... Ξέρεις να αρμέγεις; Δεν συχαίνεσαι να πιάνεις το πρόβατο; Δεν σε φοβούνται τα αγαπημένα ζωάκια; Αρχική Δημοσίευση από nearos: Τα αρχιδάκια πως τα ξέχασες; Ήταν το αγαπημένο μου μέρος Click για ανάπτυξη... Ακούστηκε κάπως ... αυτό rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:17 Η rafaela11: #92 19-04-25 12:17 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ξέρεις να αρμέγεις; Δεν συχαίνεσαι να πιάνεις το πρόβατο; Δεν σε φοβούνται τα αγαπημένα ζωάκια; Click για ανάπτυξη... Έννοια σου τα ζώα ξέρουν ποιον εμπιστεύονται… Οι άνθρωποι που δεν συχαινονται και γενικά έχουν το μεράκι της αγροτιάς μέσα τους είναι ευλογημένοι άνθρωποι, ανήκω σε μια τέτοια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανη για αυτό glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:31 Η glayki έγραψε: #93 19-04-25 12:31 Καλή Ανάσταση, ανάταση, ανύψωση σε όλους σας. Είθε οι ψυχές μας να μοσχοβολισουν άνοιξη nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:38 Ο nPb έγραψε: #94 19-04-25 12:38 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Έννοια σου τα ζώα ξέρουν ποιον εμπιστεύονται… Οι άνθρωποι που δεν συχαινονται και γενικά έχουν το μεράκι της αγροτιάς μέσα τους είναι ευλογημένοι άνθρωποι, ανήκω σε μια τέτοια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανη για αυτό Click για ανάπτυξη... Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:00 Η rafaela11: #95 19-04-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... τα ζώα είναι πιο καθαρά από όλη την ανθρωπότητα μαζί, μη στεναχωριέσαι εσύ πάρε τα προϊόντα και άσε για αυτούς που ξέρουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:37 Ο nPb έγραψε: #96 19-04-25 13:37 Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:50 Ο Micro έγραψε: #97 19-04-25 13:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το γλειφεις κιολας το προβατο . Κανεις τη δουλεια σου και πλενεις τα χερια σου μετα , τι να σιχαθεις American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.283 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 14:27 Ο American Economist: #98 19-04-25 14:27 Πάντως χαίρομαι όταν βλέπω παιδιά που δεν πιστεύουν σε κάποια θρησκεία να γιορτάζουν τα έθιμα του Πάσχα. Εξάλλου αυτό που μένει στο τέλος είναι οι ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καθώς και η επίσκεψη στα χωριά/νησιά μας ώστε να γιορτάσουμε παραδοσιακά. Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Καλή ανάσταση με υγεία σε όλους Και σε όλες εύχομαι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.958 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:28 Η Πουπουλίνα: #99 19-04-25 15:28 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Click για ανάπτυξη... Eμενα μου αρκει η διδασκαλια του και η θυσια του.Τα υπολοιπα δνε τα ξερω ,δεν τα εξεταζω.,Καλη Ανασταση φωτη μου! Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:38 Η Friday_k έγραψε: #100 19-04-25 15:38 Να ευχηθώ και εγώ καλο Πάσχα σε όλους! Καλή ανάσταση με υγεία, σωματική και ψυχική και εύχομαι να έχουμε όλοι καθαρές ψυχές χωρίς κακία για τον διπλανό μας. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Φίλιππος Κουτσάφτης αναλύει τον θάνατο του Ιησού πάνω στον Σταυρό - Ορθοδοξία News Agency Ο Φίλιππος Κουτσάφτης είναι ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών και ίσως ο πιο διάσημος ιατροδικαστής των τελευταίων δεκαετιών. Έχει κληθεί να μελετήσει και να αποφανθεί για τα μεγαλύτερα σύγχρονα εγκλήματα και οι εκθέσεις του προσέφεραν πολύτιμα στοιχεία στις Αρχές. Αυτή τη φορά... www.orthodoxianewsagency.gr Αυτό βρήκα.
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.128 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 11:21 Ο ilias90 έγραψε: #90 19-04-25 11:21 Καλή Ανάσταση σε όλους τους Χριστιανούς. Είθε ο Θεός να φωτίσει την κεφάλα μας ώστε να διώξουμε τις μικροπρέπειες, να ηρεμήσουμε από τα άγχη της ζωής, να ατσαλωθεί η πίστη και η θέλησή μας και να ταπεινωθεί η περηφάνεια μας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 11:44 Ο nPb έγραψε: #91 19-04-25 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Έχω αρμέξει και στο παρελθόν πρόβατα. Είναι πολύ ωραία Click για ανάπτυξη... Ξέρεις να αρμέγεις; Δεν συχαίνεσαι να πιάνεις το πρόβατο; Δεν σε φοβούνται τα αγαπημένα ζωάκια; Αρχική Δημοσίευση από nearos: Τα αρχιδάκια πως τα ξέχασες; Ήταν το αγαπημένο μου μέρος Click για ανάπτυξη... Ακούστηκε κάπως ... αυτό rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:17 Η rafaela11: #92 19-04-25 12:17 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ξέρεις να αρμέγεις; Δεν συχαίνεσαι να πιάνεις το πρόβατο; Δεν σε φοβούνται τα αγαπημένα ζωάκια; Click για ανάπτυξη... Έννοια σου τα ζώα ξέρουν ποιον εμπιστεύονται… Οι άνθρωποι που δεν συχαινονται και γενικά έχουν το μεράκι της αγροτιάς μέσα τους είναι ευλογημένοι άνθρωποι, ανήκω σε μια τέτοια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανη για αυτό glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:31 Η glayki έγραψε: #93 19-04-25 12:31 Καλή Ανάσταση, ανάταση, ανύψωση σε όλους σας. Είθε οι ψυχές μας να μοσχοβολισουν άνοιξη nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:38 Ο nPb έγραψε: #94 19-04-25 12:38 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Έννοια σου τα ζώα ξέρουν ποιον εμπιστεύονται… Οι άνθρωποι που δεν συχαινονται και γενικά έχουν το μεράκι της αγροτιάς μέσα τους είναι ευλογημένοι άνθρωποι, ανήκω σε μια τέτοια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανη για αυτό Click για ανάπτυξη... Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:00 Η rafaela11: #95 19-04-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... τα ζώα είναι πιο καθαρά από όλη την ανθρωπότητα μαζί, μη στεναχωριέσαι εσύ πάρε τα προϊόντα και άσε για αυτούς που ξέρουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:37 Ο nPb έγραψε: #96 19-04-25 13:37 Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:50 Ο Micro έγραψε: #97 19-04-25 13:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το γλειφεις κιολας το προβατο . Κανεις τη δουλεια σου και πλενεις τα χερια σου μετα , τι να σιχαθεις American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.283 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 14:27 Ο American Economist: #98 19-04-25 14:27 Πάντως χαίρομαι όταν βλέπω παιδιά που δεν πιστεύουν σε κάποια θρησκεία να γιορτάζουν τα έθιμα του Πάσχα. Εξάλλου αυτό που μένει στο τέλος είναι οι ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καθώς και η επίσκεψη στα χωριά/νησιά μας ώστε να γιορτάσουμε παραδοσιακά. Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Καλή ανάσταση με υγεία σε όλους Και σε όλες εύχομαι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.958 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:28 Η Πουπουλίνα: #99 19-04-25 15:28 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Click για ανάπτυξη... Eμενα μου αρκει η διδασκαλια του και η θυσια του.Τα υπολοιπα δνε τα ξερω ,δεν τα εξεταζω.,Καλη Ανασταση φωτη μου! Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:38 Η Friday_k έγραψε: #100 19-04-25 15:38 Να ευχηθώ και εγώ καλο Πάσχα σε όλους! Καλή ανάσταση με υγεία, σωματική και ψυχική και εύχομαι να έχουμε όλοι καθαρές ψυχές χωρίς κακία για τον διπλανό μας. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλή Ανάσταση σε όλους τους Χριστιανούς. Είθε ο Θεός να φωτίσει την κεφάλα μας ώστε να διώξουμε τις μικροπρέπειες, να ηρεμήσουμε από τα άγχη της ζωής, να ατσαλωθεί η πίστη και η θέλησή μας και να ταπεινωθεί η περηφάνεια μας.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 11:44 Ο nPb έγραψε: #91 19-04-25 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Έχω αρμέξει και στο παρελθόν πρόβατα. Είναι πολύ ωραία Click για ανάπτυξη... Ξέρεις να αρμέγεις; Δεν συχαίνεσαι να πιάνεις το πρόβατο; Δεν σε φοβούνται τα αγαπημένα ζωάκια; Αρχική Δημοσίευση από nearos: Τα αρχιδάκια πως τα ξέχασες; Ήταν το αγαπημένο μου μέρος Click για ανάπτυξη... Ακούστηκε κάπως ... αυτό rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:17 Η rafaela11: #92 19-04-25 12:17 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ξέρεις να αρμέγεις; Δεν συχαίνεσαι να πιάνεις το πρόβατο; Δεν σε φοβούνται τα αγαπημένα ζωάκια; Click για ανάπτυξη... Έννοια σου τα ζώα ξέρουν ποιον εμπιστεύονται… Οι άνθρωποι που δεν συχαινονται και γενικά έχουν το μεράκι της αγροτιάς μέσα τους είναι ευλογημένοι άνθρωποι, ανήκω σε μια τέτοια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανη για αυτό glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:31 Η glayki έγραψε: #93 19-04-25 12:31 Καλή Ανάσταση, ανάταση, ανύψωση σε όλους σας. Είθε οι ψυχές μας να μοσχοβολισουν άνοιξη nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:38 Ο nPb έγραψε: #94 19-04-25 12:38 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Έννοια σου τα ζώα ξέρουν ποιον εμπιστεύονται… Οι άνθρωποι που δεν συχαινονται και γενικά έχουν το μεράκι της αγροτιάς μέσα τους είναι ευλογημένοι άνθρωποι, ανήκω σε μια τέτοια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανη για αυτό Click για ανάπτυξη... Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:00 Η rafaela11: #95 19-04-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... τα ζώα είναι πιο καθαρά από όλη την ανθρωπότητα μαζί, μη στεναχωριέσαι εσύ πάρε τα προϊόντα και άσε για αυτούς που ξέρουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:37 Ο nPb έγραψε: #96 19-04-25 13:37 Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:50 Ο Micro έγραψε: #97 19-04-25 13:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το γλειφεις κιολας το προβατο . Κανεις τη δουλεια σου και πλενεις τα χερια σου μετα , τι να σιχαθεις American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.283 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 14:27 Ο American Economist: #98 19-04-25 14:27 Πάντως χαίρομαι όταν βλέπω παιδιά που δεν πιστεύουν σε κάποια θρησκεία να γιορτάζουν τα έθιμα του Πάσχα. Εξάλλου αυτό που μένει στο τέλος είναι οι ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καθώς και η επίσκεψη στα χωριά/νησιά μας ώστε να γιορτάσουμε παραδοσιακά. Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Καλή ανάσταση με υγεία σε όλους Και σε όλες εύχομαι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.958 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:28 Η Πουπουλίνα: #99 19-04-25 15:28 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Click για ανάπτυξη... Eμενα μου αρκει η διδασκαλια του και η θυσια του.Τα υπολοιπα δνε τα ξερω ,δεν τα εξεταζω.,Καλη Ανασταση φωτη μου! Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:38 Η Friday_k έγραψε: #100 19-04-25 15:38 Να ευχηθώ και εγώ καλο Πάσχα σε όλους! Καλή ανάσταση με υγεία, σωματική και ψυχική και εύχομαι να έχουμε όλοι καθαρές ψυχές χωρίς κακία για τον διπλανό μας. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Azur: Έχω αρμέξει και στο παρελθόν πρόβατα. Είναι πολύ ωραία Click για ανάπτυξη... Ξέρεις να αρμέγεις; Δεν συχαίνεσαι να πιάνεις το πρόβατο; Δεν σε φοβούνται τα αγαπημένα ζωάκια; Αρχική Δημοσίευση από nearos: Τα αρχιδάκια πως τα ξέχασες; Ήταν το αγαπημένο μου μέρος Click για ανάπτυξη... Ακούστηκε κάπως ... αυτό
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:17 Η rafaela11: #92 19-04-25 12:17 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ξέρεις να αρμέγεις; Δεν συχαίνεσαι να πιάνεις το πρόβατο; Δεν σε φοβούνται τα αγαπημένα ζωάκια; Click για ανάπτυξη... Έννοια σου τα ζώα ξέρουν ποιον εμπιστεύονται… Οι άνθρωποι που δεν συχαινονται και γενικά έχουν το μεράκι της αγροτιάς μέσα τους είναι ευλογημένοι άνθρωποι, ανήκω σε μια τέτοια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανη για αυτό glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:31 Η glayki έγραψε: #93 19-04-25 12:31 Καλή Ανάσταση, ανάταση, ανύψωση σε όλους σας. Είθε οι ψυχές μας να μοσχοβολισουν άνοιξη nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:38 Ο nPb έγραψε: #94 19-04-25 12:38 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Έννοια σου τα ζώα ξέρουν ποιον εμπιστεύονται… Οι άνθρωποι που δεν συχαινονται και γενικά έχουν το μεράκι της αγροτιάς μέσα τους είναι ευλογημένοι άνθρωποι, ανήκω σε μια τέτοια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανη για αυτό Click για ανάπτυξη... Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:00 Η rafaela11: #95 19-04-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... τα ζώα είναι πιο καθαρά από όλη την ανθρωπότητα μαζί, μη στεναχωριέσαι εσύ πάρε τα προϊόντα και άσε για αυτούς που ξέρουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:37 Ο nPb έγραψε: #96 19-04-25 13:37 Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:50 Ο Micro έγραψε: #97 19-04-25 13:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το γλειφεις κιολας το προβατο . Κανεις τη δουλεια σου και πλενεις τα χερια σου μετα , τι να σιχαθεις American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.283 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 14:27 Ο American Economist: #98 19-04-25 14:27 Πάντως χαίρομαι όταν βλέπω παιδιά που δεν πιστεύουν σε κάποια θρησκεία να γιορτάζουν τα έθιμα του Πάσχα. Εξάλλου αυτό που μένει στο τέλος είναι οι ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καθώς και η επίσκεψη στα χωριά/νησιά μας ώστε να γιορτάσουμε παραδοσιακά. Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Καλή ανάσταση με υγεία σε όλους Και σε όλες εύχομαι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.958 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:28 Η Πουπουλίνα: #99 19-04-25 15:28 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Click για ανάπτυξη... Eμενα μου αρκει η διδασκαλια του και η θυσια του.Τα υπολοιπα δνε τα ξερω ,δεν τα εξεταζω.,Καλη Ανασταση φωτη μου! Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:38 Η Friday_k έγραψε: #100 19-04-25 15:38 Να ευχηθώ και εγώ καλο Πάσχα σε όλους! Καλή ανάσταση με υγεία, σωματική και ψυχική και εύχομαι να έχουμε όλοι καθαρές ψυχές χωρίς κακία για τον διπλανό μας. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ξέρεις να αρμέγεις; Δεν συχαίνεσαι να πιάνεις το πρόβατο; Δεν σε φοβούνται τα αγαπημένα ζωάκια; Click για ανάπτυξη... Έννοια σου τα ζώα ξέρουν ποιον εμπιστεύονται… Οι άνθρωποι που δεν συχαινονται και γενικά έχουν το μεράκι της αγροτιάς μέσα τους είναι ευλογημένοι άνθρωποι, ανήκω σε μια τέτοια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανη για αυτό
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:31 Η glayki έγραψε: #93 19-04-25 12:31 Καλή Ανάσταση, ανάταση, ανύψωση σε όλους σας. Είθε οι ψυχές μας να μοσχοβολισουν άνοιξη nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:38 Ο nPb έγραψε: #94 19-04-25 12:38 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Έννοια σου τα ζώα ξέρουν ποιον εμπιστεύονται… Οι άνθρωποι που δεν συχαινονται και γενικά έχουν το μεράκι της αγροτιάς μέσα τους είναι ευλογημένοι άνθρωποι, ανήκω σε μια τέτοια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανη για αυτό Click για ανάπτυξη... Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:00 Η rafaela11: #95 19-04-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... τα ζώα είναι πιο καθαρά από όλη την ανθρωπότητα μαζί, μη στεναχωριέσαι εσύ πάρε τα προϊόντα και άσε για αυτούς που ξέρουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:37 Ο nPb έγραψε: #96 19-04-25 13:37 Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:50 Ο Micro έγραψε: #97 19-04-25 13:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το γλειφεις κιολας το προβατο . Κανεις τη δουλεια σου και πλενεις τα χερια σου μετα , τι να σιχαθεις American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.283 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 14:27 Ο American Economist: #98 19-04-25 14:27 Πάντως χαίρομαι όταν βλέπω παιδιά που δεν πιστεύουν σε κάποια θρησκεία να γιορτάζουν τα έθιμα του Πάσχα. Εξάλλου αυτό που μένει στο τέλος είναι οι ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καθώς και η επίσκεψη στα χωριά/νησιά μας ώστε να γιορτάσουμε παραδοσιακά. Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Καλή ανάσταση με υγεία σε όλους Και σε όλες εύχομαι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.958 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:28 Η Πουπουλίνα: #99 19-04-25 15:28 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Click για ανάπτυξη... Eμενα μου αρκει η διδασκαλια του και η θυσια του.Τα υπολοιπα δνε τα ξερω ,δεν τα εξεταζω.,Καλη Ανασταση φωτη μου! Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:38 Η Friday_k έγραψε: #100 19-04-25 15:38 Να ευχηθώ και εγώ καλο Πάσχα σε όλους! Καλή ανάσταση με υγεία, σωματική και ψυχική και εύχομαι να έχουμε όλοι καθαρές ψυχές χωρίς κακία για τον διπλανό μας. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 12:38 Ο nPb έγραψε: #94 19-04-25 12:38 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Έννοια σου τα ζώα ξέρουν ποιον εμπιστεύονται… Οι άνθρωποι που δεν συχαινονται και γενικά έχουν το μεράκι της αγροτιάς μέσα τους είναι ευλογημένοι άνθρωποι, ανήκω σε μια τέτοια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανη για αυτό Click για ανάπτυξη... Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:00 Η rafaela11: #95 19-04-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... τα ζώα είναι πιο καθαρά από όλη την ανθρωπότητα μαζί, μη στεναχωριέσαι εσύ πάρε τα προϊόντα και άσε για αυτούς που ξέρουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:37 Ο nPb έγραψε: #96 19-04-25 13:37 Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:50 Ο Micro έγραψε: #97 19-04-25 13:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το γλειφεις κιολας το προβατο . Κανεις τη δουλεια σου και πλενεις τα χερια σου μετα , τι να σιχαθεις American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.283 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 14:27 Ο American Economist: #98 19-04-25 14:27 Πάντως χαίρομαι όταν βλέπω παιδιά που δεν πιστεύουν σε κάποια θρησκεία να γιορτάζουν τα έθιμα του Πάσχα. Εξάλλου αυτό που μένει στο τέλος είναι οι ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καθώς και η επίσκεψη στα χωριά/νησιά μας ώστε να γιορτάσουμε παραδοσιακά. Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Καλή ανάσταση με υγεία σε όλους Και σε όλες εύχομαι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.958 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:28 Η Πουπουλίνα: #99 19-04-25 15:28 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Click για ανάπτυξη... Eμενα μου αρκει η διδασκαλια του και η θυσια του.Τα υπολοιπα δνε τα ξερω ,δεν τα εξεταζω.,Καλη Ανασταση φωτη μου! Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:38 Η Friday_k έγραψε: #100 19-04-25 15:38 Να ευχηθώ και εγώ καλο Πάσχα σε όλους! Καλή ανάσταση με υγεία, σωματική και ψυχική και εύχομαι να έχουμε όλοι καθαρές ψυχές χωρίς κακία για τον διπλανό μας. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Έννοια σου τα ζώα ξέρουν ποιον εμπιστεύονται… Οι άνθρωποι που δεν συχαινονται και γενικά έχουν το μεράκι της αγροτιάς μέσα τους είναι ευλογημένοι άνθρωποι, ανήκω σε μια τέτοια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανη για αυτό Click για ανάπτυξη... Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:00 Η rafaela11: #95 19-04-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... τα ζώα είναι πιο καθαρά από όλη την ανθρωπότητα μαζί, μη στεναχωριέσαι εσύ πάρε τα προϊόντα και άσε για αυτούς που ξέρουν nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:37 Ο nPb έγραψε: #96 19-04-25 13:37 Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:50 Ο Micro έγραψε: #97 19-04-25 13:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το γλειφεις κιολας το προβατο . Κανεις τη δουλεια σου και πλενεις τα χερια σου μετα , τι να σιχαθεις American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.283 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 14:27 Ο American Economist: #98 19-04-25 14:27 Πάντως χαίρομαι όταν βλέπω παιδιά που δεν πιστεύουν σε κάποια θρησκεία να γιορτάζουν τα έθιμα του Πάσχα. Εξάλλου αυτό που μένει στο τέλος είναι οι ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καθώς και η επίσκεψη στα χωριά/νησιά μας ώστε να γιορτάσουμε παραδοσιακά. Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Καλή ανάσταση με υγεία σε όλους Και σε όλες εύχομαι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.958 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:28 Η Πουπουλίνα: #99 19-04-25 15:28 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Click για ανάπτυξη... Eμενα μου αρκει η διδασκαλια του και η θυσια του.Τα υπολοιπα δνε τα ξερω ,δεν τα εξεταζω.,Καλη Ανασταση φωτη μου! Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:38 Η Friday_k έγραψε: #100 19-04-25 15:38 Να ευχηθώ και εγώ καλο Πάσχα σε όλους! Καλή ανάσταση με υγεία, σωματική και ψυχική και εύχομαι να έχουμε όλοι καθαρές ψυχές χωρίς κακία για τον διπλανό μας. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... τα ζώα είναι πιο καθαρά από όλη την ανθρωπότητα μαζί, μη στεναχωριέσαι εσύ πάρε τα προϊόντα και άσε για αυτούς που ξέρουν
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:37 Ο nPb έγραψε: #96 19-04-25 13:37 Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:50 Ο Micro έγραψε: #97 19-04-25 13:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το γλειφεις κιολας το προβατο . Κανεις τη δουλεια σου και πλενεις τα χερια σου μετα , τι να σιχαθεις American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.283 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 14:27 Ο American Economist: #98 19-04-25 14:27 Πάντως χαίρομαι όταν βλέπω παιδιά που δεν πιστεύουν σε κάποια θρησκεία να γιορτάζουν τα έθιμα του Πάσχα. Εξάλλου αυτό που μένει στο τέλος είναι οι ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καθώς και η επίσκεψη στα χωριά/νησιά μας ώστε να γιορτάσουμε παραδοσιακά. Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Καλή ανάσταση με υγεία σε όλους Και σε όλες εύχομαι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.958 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:28 Η Πουπουλίνα: #99 19-04-25 15:28 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Click για ανάπτυξη... Eμενα μου αρκει η διδασκαλια του και η θυσια του.Τα υπολοιπα δνε τα ξερω ,δεν τα εξεταζω.,Καλη Ανασταση φωτη μου! Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:38 Η Friday_k έγραψε: #100 19-04-25 15:38 Να ευχηθώ και εγώ καλο Πάσχα σε όλους! Καλή ανάσταση με υγεία, σωματική και ψυχική και εύχομαι να έχουμε όλοι καθαρές ψυχές χωρίς κακία για τον διπλανό μας. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 13:50 Ο Micro έγραψε: #97 19-04-25 13:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το γλειφεις κιολας το προβατο . Κανεις τη δουλεια σου και πλενεις τα χερια σου μετα , τι να σιχαθεις American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.283 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 14:27 Ο American Economist: #98 19-04-25 14:27 Πάντως χαίρομαι όταν βλέπω παιδιά που δεν πιστεύουν σε κάποια θρησκεία να γιορτάζουν τα έθιμα του Πάσχα. Εξάλλου αυτό που μένει στο τέλος είναι οι ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καθώς και η επίσκεψη στα χωριά/νησιά μας ώστε να γιορτάσουμε παραδοσιακά. Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Καλή ανάσταση με υγεία σε όλους Και σε όλες εύχομαι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.958 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:28 Η Πουπουλίνα: #99 19-04-25 15:28 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Click για ανάπτυξη... Eμενα μου αρκει η διδασκαλια του και η θυσια του.Τα υπολοιπα δνε τα ξερω ,δεν τα εξεταζω.,Καλη Ανασταση φωτη μου! Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:38 Η Friday_k έγραψε: #100 19-04-25 15:38 Να ευχηθώ και εγώ καλο Πάσχα σε όλους! Καλή ανάσταση με υγεία, σωματική και ψυχική και εύχομαι να έχουμε όλοι καθαρές ψυχές χωρίς κακία για τον διπλανό μας. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο. Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το γλειφεις κιολας το προβατο . Κανεις τη δουλεια σου και πλενεις τα χερια σου μετα , τι να σιχαθεις
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.283 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 14:27 Ο American Economist: #98 19-04-25 14:27 Πάντως χαίρομαι όταν βλέπω παιδιά που δεν πιστεύουν σε κάποια θρησκεία να γιορτάζουν τα έθιμα του Πάσχα. Εξάλλου αυτό που μένει στο τέλος είναι οι ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καθώς και η επίσκεψη στα χωριά/νησιά μας ώστε να γιορτάσουμε παραδοσιακά. Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Καλή ανάσταση με υγεία σε όλους Και σε όλες εύχομαι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.958 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:28 Η Πουπουλίνα: #99 19-04-25 15:28 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Click για ανάπτυξη... Eμενα μου αρκει η διδασκαλια του και η θυσια του.Τα υπολοιπα δνε τα ξερω ,δεν τα εξεταζω.,Καλη Ανασταση φωτη μου! Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:38 Η Friday_k έγραψε: #100 19-04-25 15:38 Να ευχηθώ και εγώ καλο Πάσχα σε όλους! Καλή ανάσταση με υγεία, σωματική και ψυχική και εύχομαι να έχουμε όλοι καθαρές ψυχές χωρίς κακία για τον διπλανό μας. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντως χαίρομαι όταν βλέπω παιδιά που δεν πιστεύουν σε κάποια θρησκεία να γιορτάζουν τα έθιμα του Πάσχα. Εξάλλου αυτό που μένει στο τέλος είναι οι ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καθώς και η επίσκεψη στα χωριά/νησιά μας ώστε να γιορτάσουμε παραδοσιακά. Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Καλή ανάσταση με υγεία σε όλους Και σε όλες εύχομαι.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.958 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:28 Η Πουπουλίνα: #99 19-04-25 15:28 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Click για ανάπτυξη... Eμενα μου αρκει η διδασκαλια του και η θυσια του.Τα υπολοιπα δνε τα ξερω ,δεν τα εξεταζω.,Καλη Ανασταση φωτη μου! Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:38 Η Friday_k έγραψε: #100 19-04-25 15:38 Να ευχηθώ και εγώ καλο Πάσχα σε όλους! Καλή ανάσταση με υγεία, σωματική και ψυχική και εύχομαι να έχουμε όλοι καθαρές ψυχές χωρίς κακία για τον διπλανό μας. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν. Click για ανάπτυξη... Eμενα μου αρκει η διδασκαλια του και η θυσια του.Τα υπολοιπα δνε τα ξερω ,δεν τα εξεταζω.,Καλη Ανασταση φωτη μου!
Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 19 Απριλίου 2025 στις 15:38 Η Friday_k έγραψε: #100 19-04-25 15:38 Να ευχηθώ και εγώ καλο Πάσχα σε όλους! Καλή ανάσταση με υγεία, σωματική και ψυχική και εύχομαι να έχουμε όλοι καθαρές ψυχές χωρίς κακία για τον διπλανό μας.
Να ευχηθώ και εγώ καλο Πάσχα σε όλους! Καλή ανάσταση με υγεία, σωματική και ψυχική και εύχομαι να έχουμε όλοι καθαρές ψυχές χωρίς κακία για τον διπλανό μας.