Πάσχα 2025

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.
Άδεια απολύσεως σε έναν μήνα. Let's go!

Μεταπτυχιακό σίγουρα θα κάνω αλλά δεν ξέρω το πότε. Λογικά όχι αυτό το χρόνο. Μετά το στρατό πρέπει να βρεθεί καμμία δουλίτσα για αρχή και βλέπουμε.
Είσαι πολύ προκομμένος (όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα) και σε χαίρομαι πολύ! Μακάρι να προκόψω κι εγώ κάποτε. Για την ώρα είμαι μια κάμπια :P

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Από εκκλησία στην Χίο.

IMG_2523.jpeg

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.
Είσαι πολύ προκομμένος (όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα) και σε χαίρομαι πολύ! Μακάρι να προκόψω κι εγώ κάποτε. Για την ώρα είμαι μια κάμπια :P
Μπα, ρδελομπου είναι η κατάσταση και πρέπει κάπως να μπει σε τάξη χωρίς να ξέρω το από που να αρχίσω :P.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.107 μηνύματα.
Και να μην αναστηθηκε..και να μην ειναι Θεος..παλι για μενα δεν εχει σημασια..σημασια εχουν ολα τα αλλα..

1745005766999.png

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.
Από εκκλησία στην Χίο.

View attachment 147296
κορδέλες είναι αυτά ;
Παρφορτωμένος είναι, δε μ΄αρεσει.... σόρυ
Χίο είσαι; Πρόσεχε απόψε. Ξέρω, έχετε κάθε χρόνο ακρωτηριασμούς. Ρίχνεις εσύ;
Οι δικοί μου, για πολλά χρόνια τρελλαίνονταν για πυροτεχνήματα. Κάθε Πρωτοχρονιά πήγαιναν για πόλεμο.
Ευτυχώς τους έφυγε τώρα η όρεξη
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Και να μην αναστηθηκε..και να μην ειναι Θεος..παλι για μενα δεν εχει σημασια..σημασια εχουν ολα τα αλλα..

View attachment 147300
Πολύ ωραίο. Διάβαζα χθες, ότι έχουν κάνει προσομοίωση τα πάθη Του και βρέθηκε πως υπέφερε πάρα πολύ. Του είχαν γδάρει το κορμί, Του είχαν σπάσει πλευρά, σπονδύλους και καρπούς και το στεφάνι το είχαν βαθιά καρφωμένο.
Θα ψάξω λίγο, αν το ξαναβρώ, θα το βάλω. Μου ήρθε στα σόσιαλ

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.
Είμαι τόσο κουρασμένη που κάθε βράδυ εδώ και καμιά εβδομάδα με ζορίζει ο λαιμός μου και δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου

το πρωί που έχω κοιμηθεί συνέρχομαι

αδειουλα μου άντε να έρθεις

καλημέρα και κουράγιο σε όσους εργάζονται αυτές τις μέρες ❤️

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

Αυτό βρήκα.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.
Καλή Ανάσταση σε όλους τους Χριστιανούς. Είθε ο Θεός να φωτίσει την κεφάλα μας ώστε να διώξουμε τις μικροπρέπειες, να ηρεμήσουμε από τα άγχη της ζωής, να ατσαλωθεί η πίστη και η θέλησή μας και να ταπεινωθεί η περηφάνεια μας.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.
Έχω αρμέξει και στο παρελθόν πρόβατα. Είναι πολύ ωραία <3

Ξέρεις να αρμέγεις; Δεν συχαίνεσαι να πιάνεις το πρόβατο; :P :book: Δεν σε φοβούνται τα αγαπημένα ζωάκια;

Τα αρχιδάκια πως τα ξέχασες; Ήταν το αγαπημένο μου μέρος :P

Ακούστηκε κάπως ... αυτό :book::P

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.
Ξέρεις να αρμέγεις; Δεν συχαίνεσαι να πιάνεις το πρόβατο; :P :book: Δεν σε φοβούνται τα αγαπημένα ζωάκια;
Έννοια σου τα ζώα ξέρουν ποιον εμπιστεύονται…

Οι άνθρωποι που δεν συχαινονται και γενικά έχουν το μεράκι της αγροτιάς μέσα τους είναι ευλογημένοι άνθρωποι, ανήκω σε μια τέτοια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανη για αυτό 🌸

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.449 μηνύματα.
Καλή Ανάσταση, ανάταση, ανύψωση σε όλους σας. Είθε οι ψυχές μας να μοσχοβολισουν άνοιξη 🌷
ell.jpg

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.
Έννοια σου τα ζώα ξέρουν ποιον εμπιστεύονται…

Οι άνθρωποι που δεν συχαινονται και γενικά έχουν το μεράκι της αγροτιάς μέσα τους είναι ευλογημένοι άνθρωποι, ανήκω σε μια τέτοια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανη για αυτό 🌸

Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. :P

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Ναι, θέλω να πω ότι το ζώο έχει βρωμιά γιατί δεν πλένεται όπως ο άνθρωπος. :P
τα ζώα είναι πιο καθαρά από όλη την ανθρωπότητα μαζί, μη στεναχωριέσαι

εσύ πάρε τα προϊόντα και άσε για αυτούς που ξέρουν 😂

nPb

Επιφανές μέλος

Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.220 μηνύματα.
Noμίζω ότι ένα δελφίνι ή ένας καρχαρίας είναι πιο καθαρό από ένα μαλλιαρό ζώο.
Καλα δεν το γλειφεις κιολας το προβατο . Κανεις τη δουλεια σου και πλενεις τα χερια σου μετα , τι να σιχαθεις

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Πάντως χαίρομαι όταν βλέπω παιδιά που δεν πιστεύουν σε κάποια θρησκεία να γιορτάζουν τα έθιμα του Πάσχα. Εξάλλου αυτό που μένει στο τέλος είναι οι ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καθώς και η επίσκεψη στα χωριά/νησιά μας ώστε να γιορτάσουμε παραδοσιακά.

Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν.

Καλή ανάσταση με υγεία σε όλους Και σε όλες εύχομαι.🙂🙂

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.107 μηνύματα.
Έτσι και αλλιώς ο Χριστός υπήρξε σαν πρόσωπο και αυτό έχει αποδειχθεί από την ιστορία. Δεν έχει σημασία αν ήταν όντως ο γιος του θεού ή όχι, αλλά αυτά που δίδαξε και ότι στο τέλος θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας. Ας μείνουμε σε αυτό λοιπόν.
Eμενα μου αρκει η διδασκαλια του και η θυσια του.Τα υπολοιπα δνε τα ξερω ,δεν τα εξεταζω.,Καλη Ανασταση φωτη μου!

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.
Να ευχηθώ και εγώ καλο Πάσχα σε όλους! Καλή ανάσταση με υγεία, σωματική και ψυχική και εύχομαι να έχουμε όλοι καθαρές ψυχές χωρίς κακία για τον διπλανό μας. <3