Πάσχα 2025

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Όσοι πιστοί προσέλθετε στην φυσιολογικοτέρα εκ των εορτών, να ξεφύγουμε λίγο από την κολλητική αρρωστια των λαμπιονιών και των χιλιοπαιγμένων CD Mariah Carey και Wham και Ρουντολφ ο Χεσσ με το ΜΕ189 το ναζιστικό ελαφάκι

ΚΟΚΟΡΕΤΣΑ
1730525278780.png

ΑΡΝΙΑ

1730525321646.png

ΘΡΗΝΟΣ ΟΛΟΥΘΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΥΞΗ
1730525381155.png

Σπάσιμο στους Χριστουγεννάκηδες, χαρουμενάκηδες, λαμπιονάκηδες αχ νε εμεις ειμαστε χαρούμενοι απο το τίποτα ειδικα αμα τα χουμε όλα οκέι γκόμενο, γκόμενα, συγγενείς που να μιλιόμαστε, εσεις οι μόνοι σας τι κάνετε;;; ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ! ΜΟΝΟΙ ΣΑΣΣΣΣ... ΣΣΣΣΣ τα φιδάκια των Χριστουγέννων.

Εμείς κάνουμε ΠΑΣΧΑ!

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Μιας και κοντοζυγώνει η ώρα...
1742324020363.jpeg

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.
Πού θα περάσετε το Πάσχα; :happy:

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.
Σοκολάτα του Πασοκ; :P

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.
Στο πατρικό μου στη Κρήτη αλλά θα περάσουμε το Πάσχα μόνοι με τον πατέρα μου γιατί η μητέρα μου θα επισκεφτεί τη αδερφή μου στη Σκωτία μέσα στις διακοπές του Πάσχα. Επίσης η γιαγια που μενει με τους γονείς μου το χειμώνα θα πάει νωρίτερα στο χωριο της στη άλλη άκρη της Ελλάδας επειδή τα ξαδερφια μου απο το εξωτερικό θα έρθουν στο χωριο της γιαγιάς το Πάσχα.

Πέρυσι το Πάσχα πάλι πήγε η μητέρα μου στην αδερφή μου στη Σκωτία οπότε έχουμε συνηθίσει λίγο ότι μπορεί να μην περάσουμε πάντα μαζί τις γιορτές οικογενειακώς απο εδώ και πέρα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.
Πέρυσι το Πάσχα πάλι πήγε η μητέρα μου στην αδερφή μου στη Σκωτία οπότε έχουμε συνηθίσει λίγο ότι μπορεί να μην περάσουμε πάντα μαζί τις γιορτές οικογενειακώς απο εδώ και πέρα.
Πώς και δεν πάτε και εσείς Σκωτία να την δείτε;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Στο χωριό, κρατάω τα ανύπαρκτα ταλαρα μπας και παίξει κάνα σκ το καλοκαίρι καπου:lol:

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.
Στο χωριό, κρατάω τα ανύπαρκτα ταλαρα μπας και παίξει κάνα σκ το καλοκαίρι καπου:lol:
Κι εγώ στο χωριό θα το περάσω όχι μόνο το Πάσχα αλλά και όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα. Έχουν δικό τους σπίτι οι γονείς μου και θα μείνω στο χωριό για να βοηθήσω τους θείους μου με το άρμεγμα προβάτων :P

Έχω αρμέξει και στο παρελθόν πρόβατα. Είναι πολύ ωραία <3

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.
Πώς και δεν πάτε και εσείς Σκωτία να την δείτε;
Ο πατέρας μου είναι ελεύθερος επαγγελματίας οπότε δύσκολα θα λείψει από τη δουλειά του και στο πατρικό μου έχουμε τη σκυλίτσα που δε θέλουμε να τη αφήσουμε σε ξενοδοχείο σκύλων.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.
Έχουν δικό τους σπίτι οι γονείς μου και θα μείνω στο χωριό για να βοηθήσω τους θείους μου με το άρμεγμα προβάτων
Πω ρε φίλε πόσο σε ζηλεύω να ήξερες. Κάτι τέτοια αξίζουν φουλ.

ck_chrysiis

Νεοφερμένο μέλος

Η ck_chrysiis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα.
Σχετικό αλλά άσχετο. Ήμουν τις προάλλες έξω για καφέ με κάτι κοπέλες. Σε κάποια φάση, έτσι όπως το έφερε η κουβέντα, η μία κοπελιά ανέφερε πως δεν της αρέσει το αρνί, της μυρίζει, έχει περίεργη υφή, είναι υπερβολικά λιπαρό κλπ κλπ. Πώς δεν μου έπεσαν τα μαλλιά επιτόπου, δεν ξέρω.

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να μην αρέσει σε κάποιους το αρνί. Από τα πιο πλούσια κρέατα, πραγματικά. Είτε πέτσα φας, είτε ψαχνό, είτε συκωτάκια, είτε πλευρά, είτε εντεράκια, όλα διαφορετικά αλλά όλα τόσο ωραία.

Άλλοι λάτρεις του αρνιού;

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.
κάποια φάση, έτσι όπως το έφερε η κουβέντα, η μία κοπελιά ανέφερε πως δεν της αρέσει το αρνί, της μυρίζει, έχει περίεργη υφή, είναι υπερβολικά λιπαρό κλπ
Α γιες εγώ.
Βρωμάει. Και που να δεις το αγριογούρουνο πόσο μυρίζει.
Το χοιρινό βέβαια τα σπάει 10/10.

Κι εγώ στο χωριό θα το περάσω όχι μόνο το Πάσχα αλλά και όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα. Έχουν δικό τους σπίτι οι γονείς μου και θα μείνω στο χωριό για να βοηθήσω τους θείους μου με το άρμεγμα προβάτων :P

Έχω αρμέξει και στο παρελθόν πρόβατα. Είναι πολύ ωραία <3
Τα προβατακια είναι πολύ χαριτωμένα, ελπίζω να περάσεις καλά!
Φτιάχνετε και σπιτικά γαλακτοκομικά;

έχουμε τη σκυλίτσα που δε θέλουμε να τη αφήσουμε σε ξενοδοχείο σκύλων.
Ωχ κατάλαβα, και εμείς έτσι λόγω του σκυλακου μας δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε οικογενειακώς εύκολα.
Δεν πειράζει όμως, να περάσετε τέλεια!

ck_chrysiis

Νεοφερμένο μέλος

Η ck_chrysiis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα.
Α γιες εγώ.
Βρωμάει. Και που να δεις το αγριογούρουνο πόσο μυρίζει.
Το χοιρινό βέβαια τα σπάει 10/10.
Και το αγριογούρουνο το λατρεύω.
Το χοιρινό καλό, δε λέω, θεωρώ όμως πως υπάρχουν άλλα κρέατα πολύ πιο γευστικά.

Κρεατοφαγία μόνο.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
το αρνί, το κατσίκι και το χοιρινό βρωμοκοπάνε :sick:

ck_chrysiis

Νεοφερμένο μέλος

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
με πληγώνεις :cry_x:
πιστεύω πως εχει να κάνει με τον μαζικό τρόπο παραγωγής γιατί είχα φάει κατσίκι στο βουνό που τα είχαν ελεύθερα και ένιωθα σαν πρώτη φορά να τρώω αληθινό κρέας στην ζωή μου

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να μην αρέσει σε κάποιους το αρνί. Από τα πιο πλούσια κρέατα, πραγματικά. Είτε πέτσα φας, είτε ψαχνό, είτε συκωτάκια, είτε πλευρά, είτε εντεράκια, όλα διαφορετικά αλλά όλα τόσο ωραία.
Τα αρχιδάκια πως τα ξέχασες; Ήταν το αγαπημένο μου μέρος :P

Δε ξερω, πλεον δε μου αρεσει και τοσο το αρνι αλλα γενικα δε μου αρεσει το κρέας..