Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

02-11-24

07:32
Όσοι πιστοί προσέλθετε στην φυσιολογικοτέρα εκ των εορτών, να ξεφύγουμε λίγο από την κολλητική αρρωστια των λαμπιονιών και των χιλιοπαιγμένων CD Mariah Carey και Wham και Ρουντολφ ο Χεσσ με το ΜΕ189 το ναζιστικό ελαφάκι
ΚΟΚΟΡΕΤΣΑ
ΑΡΝΙΑ
ΘΡΗΝΟΣ ΟΛΟΥΘΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΥΞΗ
Σπάσιμο στους Χριστουγεννάκηδες, χαρουμενάκηδες, λαμπιονάκηδες αχ νε εμεις ειμαστε χαρούμενοι απο το τίποτα ειδικα αμα τα χουμε όλα οκέι γκόμενο, γκόμενα, συγγενείς που να μιλιόμαστε, εσεις οι μόνοι σας τι κάνετε;;; ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ! ΜΟΝΟΙ ΣΑΣΣΣΣ... ΣΣΣΣΣ τα φιδάκια των Χριστουγέννων.
Εμείς κάνουμε ΠΑΣΧΑ!
ΚΟΚΟΡΕΤΣΑ
ΑΡΝΙΑ
ΘΡΗΝΟΣ ΟΛΟΥΘΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΥΞΗ
Σπάσιμο στους Χριστουγεννάκηδες, χαρουμενάκηδες, λαμπιονάκηδες αχ νε εμεις ειμαστε χαρούμενοι απο το τίποτα ειδικα αμα τα χουμε όλα οκέι γκόμενο, γκόμενα, συγγενείς που να μιλιόμαστε, εσεις οι μόνοι σας τι κάνετε;;; ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ! ΜΟΝΟΙ ΣΑΣΣΣΣ... ΣΣΣΣΣ τα φιδάκια των Χριστουγέννων.
Εμείς κάνουμε ΠΑΣΧΑ!
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

11-03-25

06:47

Κοινό Πάσχα - Κίνδυνος να χαθεί μία ιστορική ευκαιρία - ΤΑ ΝΕΑ
Παρά τις ευνοϊκές συνθήκες, η ασθένεια του Πάπα αλλάζει τα δεδομένα

Το βρήκα ενδιαφέρον και είπα να το βάλω
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

18-03-25

20:53
Μιας και κοντοζυγώνει η ώρα...
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

22-03-25

11:35
Πού θα περάσετε το Πάσχα; 

BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

22-03-25

23:17
Σου έχω καλύτερο...Μιας και κοντοζυγώνει η ώρα...
View attachment 146204
Μιας και μας τα έχουν πρήξει τα @@ πάρτο και σε λαμπαδα

nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.

23-03-25

00:01
Σοκολάτα του Πασοκ; 

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

23-03-25

01:33
Στο πατρικό μου στη Κρήτη αλλά θα περάσουμε το Πάσχα μόνοι με τον πατέρα μου γιατί η μητέρα μου θα επισκεφτεί τη αδερφή μου στη Σκωτία μέσα στις διακοπές του Πάσχα. Επίσης η γιαγια που μενει με τους γονείς μου το χειμώνα θα πάει νωρίτερα στο χωριο της στη άλλη άκρη της Ελλάδας επειδή τα ξαδερφια μου απο το εξωτερικό θα έρθουν στο χωριο της γιαγιάς το Πάσχα.Πού θα περάσετε το Πάσχα;![]()
Πέρυσι το Πάσχα πάλι πήγε η μητέρα μου στην αδερφή μου στη Σκωτία οπότε έχουμε συνηθίσει λίγο ότι μπορεί να μην περάσουμε πάντα μαζί τις γιορτές οικογενειακώς απο εδώ και πέρα.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.

23-03-25

11:27
Πώς και δεν πάτε και εσείς Σκωτία να την δείτε;Πέρυσι το Πάσχα πάλι πήγε η μητέρα μου στην αδερφή μου στη Σκωτία οπότε έχουμε συνηθίσει λίγο ότι μπορεί να μην περάσουμε πάντα μαζί τις γιορτές οικογενειακώς απο εδώ και πέρα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Στο χωριό, κρατάω τα ανύπαρκτα ταλαρα μπας και παίξει κάνα σκ το καλοκαίρι καπουΠού θα περάσετε το Πάσχα;![]()

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

23-03-25

12:43
Κι εγώ στο χωριό θα το περάσω όχι μόνο το Πάσχα αλλά και όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα. Έχουν δικό τους σπίτι οι γονείς μου και θα μείνω στο χωριό για να βοηθήσω τους θείους μου με το άρμεγμα προβάτωνΣτο χωριό, κρατάω τα ανύπαρκτα ταλαρα μπας και παίξει κάνα σκ το καλοκαίρι καπου![]()

Έχω αρμέξει και στο παρελθόν πρόβατα. Είναι πολύ ωραία

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

23-03-25

12:43
Ο πατέρας μου είναι ελεύθερος επαγγελματίας οπότε δύσκολα θα λείψει από τη δουλειά του και στο πατρικό μου έχουμε τη σκυλίτσα που δε θέλουμε να τη αφήσουμε σε ξενοδοχείο σκύλων.Πώς και δεν πάτε και εσείς Σκωτία να την δείτε;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

23-03-25

12:48
Πω ρε φίλε πόσο σε ζηλεύω να ήξερες. Κάτι τέτοια αξίζουν φουλ.Έχουν δικό τους σπίτι οι γονείς μου και θα μείνω στο χωριό για να βοηθήσω τους θείους μου με το άρμεγμα προβάτων
ck_chrysiis
Νεοφερμένο μέλος
Η ck_chrysiis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 49 μηνύματα.

23-03-25

13:40
Σχετικό αλλά άσχετο. Ήμουν τις προάλλες έξω για καφέ με κάτι κοπέλες. Σε κάποια φάση, έτσι όπως το έφερε η κουβέντα, η μία κοπελιά ανέφερε πως δεν της αρέσει το αρνί, της μυρίζει, έχει περίεργη υφή, είναι υπερβολικά λιπαρό κλπ κλπ. Πώς δεν μου έπεσαν τα μαλλιά επιτόπου, δεν ξέρω.
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να μην αρέσει σε κάποιους το αρνί. Από τα πιο πλούσια κρέατα, πραγματικά. Είτε πέτσα φας, είτε ψαχνό, είτε συκωτάκια, είτε πλευρά, είτε εντεράκια, όλα διαφορετικά αλλά όλα τόσο ωραία.
Άλλοι λάτρεις του αρνιού;
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να μην αρέσει σε κάποιους το αρνί. Από τα πιο πλούσια κρέατα, πραγματικά. Είτε πέτσα φας, είτε ψαχνό, είτε συκωτάκια, είτε πλευρά, είτε εντεράκια, όλα διαφορετικά αλλά όλα τόσο ωραία.
Άλλοι λάτρεις του αρνιού;
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.

23-03-25

14:12
Α γιες εγώ.κάποια φάση, έτσι όπως το έφερε η κουβέντα, η μία κοπελιά ανέφερε πως δεν της αρέσει το αρνί, της μυρίζει, έχει περίεργη υφή, είναι υπερβολικά λιπαρό κλπ
Βρωμάει. Και που να δεις το αγριογούρουνο πόσο μυρίζει.
Το χοιρινό βέβαια τα σπάει 10/10.
Τα προβατακια είναι πολύ χαριτωμένα, ελπίζω να περάσεις καλά!Κι εγώ στο χωριό θα το περάσω όχι μόνο το Πάσχα αλλά και όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα. Έχουν δικό τους σπίτι οι γονείς μου και θα μείνω στο χωριό για να βοηθήσω τους θείους μου με το άρμεγμα προβάτων
Έχω αρμέξει και στο παρελθόν πρόβατα. Είναι πολύ ωραία![]()
Φτιάχνετε και σπιτικά γαλακτοκομικά;
Ωχ κατάλαβα, και εμείς έτσι λόγω του σκυλακου μας δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε οικογενειακώς εύκολα.έχουμε τη σκυλίτσα που δε θέλουμε να τη αφήσουμε σε ξενοδοχείο σκύλων.
Δεν πειράζει όμως, να περάσετε τέλεια!
ck_chrysiis
Νεοφερμένο μέλος
Η ck_chrysiis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 49 μηνύματα.

23-03-25

14:16
Και το αγριογούρουνο το λατρεύω.Α γιες εγώ.
Βρωμάει. Και που να δεις το αγριογούρουνο πόσο μυρίζει.
Το χοιρινό βέβαια τα σπάει 10/10.
Το χοιρινό καλό, δε λέω, θεωρώ όμως πως υπάρχουν άλλα κρέατα πολύ πιο γευστικά.
Κρεατοφαγία μόνο.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

23-03-25

14:21
Α είσαι μερακλου εσύ νταξειΚαι το αγριογούρουνο το λατρεύω.

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

23-03-25

14:36
Μπράβο, +1Κρεατοφαγία μόνο.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

23-03-25

14:39
το αρνί, το κατσίκι και το χοιρινό βρωμοκοπάνε 

ck_chrysiis
Νεοφερμένο μέλος

23-03-25

14:42
με πληγώνειςτο αρνί, το κατσίκι και το χοιρινό βρωμοκοπάνε![]()

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

23-03-25

14:49
πιστεύω πως εχει να κάνει με τον μαζικό τρόπο παραγωγής γιατί είχα φάει κατσίκι στο βουνό που τα είχαν ελεύθερα και ένιωθα σαν πρώτη φορά να τρώω αληθινό κρέας στην ζωή μουμε πληγώνεις![]()
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

23-03-25

15:14
Τα αρχιδάκια πως τα ξέχασες; Ήταν το αγαπημένο μου μέροςΔεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να μην αρέσει σε κάποιους το αρνί. Από τα πιο πλούσια κρέατα, πραγματικά. Είτε πέτσα φας, είτε ψαχνό, είτε συκωτάκια, είτε πλευρά, είτε εντεράκια, όλα διαφορετικά αλλά όλα τόσο ωραία.

Δε ξερω, πλεον δε μου αρεσει και τοσο το αρνι αλλα γενικα δε μου αρεσει το κρέας..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Scandal
- fids
- Paragontas7000
- Ilma
- johnsala
- Natsuko
- rafaela11
- Εριφύλη
- giannhs2001
- Kate1914
- Ωρορα
- charmander
- danonito_kyr
- touvlo
- fockos
- giorgos5002
- Joji
- synthnightingale
- Memetchi
- American Economist
- Libertus
- Jack of Spades
- pinkheart
- ck_chrysiis
- taketrance
- Wonderkid
- GeorgePap2003
- chester20080
- Αντικειμενικός
- Luludaki
- Corfu kitty
- Varus
- fourkaki
- Debugging_Demon
- Unboxholics
- bibliofagos
- Giorgkalo
- AggelikiGr
- anni.sfk
- Vasiliis
- A350
- iew
- ROM32
- Μήτσος10
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.