touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 07:42 Η touvlo έγραψε: #41 17-04-25 07:42 Na σας ζητήσω μια χάρη; Περιγράψτε μας λίγο για το Πάσχα που ζείτε στα μέρη σας και βάλτε και καμιά φωτογραφία πλιιιζ. Μου λείπουν τα παραδοσιακά λαμπριάτικα έθιμα που κάναμε με τους γονείς όταν ήμασταν παιδιά. Πριν 3 χρόνια έκανα Πάσχα στην Ελλάδα. Δεν ήταν όπως το θυμάμαι παιδί, παρά το ότι ήταν το πρώτο Πάσχα μετά τις καραντίνες. Βέβαια δε ζούσε ο πατέρας και η μαμά δεν ήταν καλά. Θυμάμαι τις γλυκές εποχές της Μεγάλης Εβδομάδας, που μύριζε Άνοιξη, μας πήγαινε ο μπαμπάς εκκλησία και κυρίως την Κυριακή....: Μας ξύπναγε η μαμά στις 10.00. Ο μπαμπάς είχε πάει από το χάραμα στου παππού, να φτιάζουν τις σούβλες. Ψήναμε 2 αρνιά, (ήμασταν 5 οικογένειες, αλλά και πάλι ρε παιδιά, 2 αρνιά!!! Πόσο τρώγαμε!). Και μετά ερχόταν ταξί, μας έπαιρνε και πηγαίναμε και οι υπόλοιποι στου παππού, όπου ψήναμε στον τεράστιο κήπο, παίζαμε, βγάζαμε φωτογραφίες, κάναμε διάφορα, δεν τα θυμάμαι όλα, αλλά θυμάμαι πως ήταν πολύ ζεστά, χαρούμενα, οικογενειακά Γράψτε και σεις έθιμα και πώς περνάτε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 08:04 Η glayki έγραψε: #42 17-04-25 08:04 Εδώ και χρόνια έχω καθιερώσει ως συνήθεια Μ. Παρασκευής την άνοδο κατά το μεσημέρι στην Άνω πολη και την επίσκεψη σε όλους τους Επιτάφιους Βυζαντινών και παλαιοχριστιανικων εκκλησιών . Η περιήγηση μέσα από τα αναφορικά στενά σοκάκια με τους ανθισμένους κήπους, τα τείχη, την φοβερή θέα του Θερμαϊκού προσθέτουν στην τρίωρη τουλάχιστον βόλτα μια υπέροχη εμπειρία. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 10:37 Η rafaela11: #43 17-04-25 10:37 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εδώ και χρόνια έχω καθιερώσει ως συνήθεια Μ. Παρασκευής την άνοδο κατά το μεσημέρι στην Άνω πολη και την επίσκεψη σε όλους τους Επιτάφιους Βυζαντινών και παλαιοχριστιανικων εκκλησιών . Η περιήγηση μέσα από τα αναφορικά στενά σοκάκια με τους ανθισμένους κήπους, τα τείχη, την φοβερή θέα του Θερμαϊκού προσθέτουν στην τρίωρη τουλάχιστον βόλτα μια υπέροχη εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Δεν το σκέφτηκα ποτέ τι όμορφη ιδέα ! εγώ έχω χρόνια να νιώσω Πάσχα καθώς όλο δουλεύω dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.863 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 10:44 Ο dum dum boy: #44 17-04-25 10:44 Είμαι άθρησκος και δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το αν υπάρχει θεος. Παρόλα αυτά το πασχα μ αρέσει. Μπορεί να παω στην περιφορά του Επιταφίου ή στην ανάσταση, αν εχω καλή παρέα. Μα περισσότερο απ όλα μ αρέσουν τα πασχαλινά διατροφικα έθιμα. Είμαι ικανός να νηστεψω τη μ εβδομάδα, για να πλακωθω μετα στα αρνιά και τα κοκορέτσια. Οι γιορτές πανω απ ολα είναι καλη παρέα, καλο φαΐ και καλό πιοτό. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:21 Η glayki έγραψε: #45 17-04-25 11:21 Τι γίνεται ρε παιδιά ;μόνο εγώ δεν θέλω όχι να φάω, αλλά ούτε να μυρίσω το πολυπόθητο για άλλους αμνοεριφιο; ( πέρα από το αίσθημα θλίψης που μου προκαλούν οι σούβλες τέτοιου τύπου, η μυρωδιά και η γεύση αυτών των συγκεκριμένων κρεάτων που φαίνεται απεχθής) Βασικά έχοντας να φάω κρέας εδώ και πολυ καιρό λόγω Σαρακοστής και να μη φάω καθόλου ούτε που με συγκινεί. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:22 Η touvlo έγραψε: #46 17-04-25 11:22 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν το σκέφτηκα ποτέ τι όμορφη ιδέα ! εγώ έχω χρόνια να νιώσω Πάσχα καθώς όλο δουλεύω Click για ανάπτυξη... Και Πάσχα! Μπράβο σας! Ήρωες αληθινοί! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:26 Η glayki έγραψε: #47 17-04-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Και Πάσχα! Μπράβο σας! Ήρωες αληθινοί! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; Click για ανάπτυξη... Φυσικοί τρόποι βαψίματος Πασχαλινών αυγών Μπες στο blog του PharmacyDiscount.gr και βρες φυσικούς τρόπους βαψίματος Πασχαλινών αυγών! www.pharmacydiscount.gr Πάρε ιδέες touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:27 Η touvlo έγραψε: #48 17-04-25 11:27 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Είμαι άθρησκος και δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το αν υπάρχει θεος. Παρόλα αυτά το πασχα μ αρέσει. Μπορεί να παω στην περιφορά του Επιταφίου ή στην ανάσταση, αν εχω καλή παρέα. Μα περισσότερο απ όλα μ αρέσουν τα πασχαλινά διατροφικα έθιμα. Είμαι ικανός να νηστεψω τη μ εβδομάδα, για να πλακωθω μετα στα αρνιά και τα κοκορέτσια. Οι γιορτές πανω απ ολα είναι καλη παρέα, καλο φαΐ και καλό πιοτό. Click για ανάπτυξη... Προσοχή στο ξαφνικό πλάκωμα! Είναι επικίνδυνη η κατανάλωση λιπαρών τροφών μετά τη νηστεία. Καλά, εσύ είσαι νέος, αντέχει ακόμα το πεπτικό σου. Εμένα θα με πάει...... Πέντε χρόνια τώρα, έχω πρόβλημα κάθε Δευτέρα του Πάσχα, παρά το ότι δεν τρώω πολύ. Με πειράζει μάλλον το λιπαρό κρέας μετά την έλλειψη λίπους για 6 μέρες. Φέτος θα πάρω μοσχαρίσια μπριτζολίτσα. ΟΙ άντρες μου, που δε νηστευουν, ας φάνε ό,τι θέλουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Φυσικοί τρόποι βαψίματος Πασχαλινών αυγών Μπες στο blog του PharmacyDiscount.gr και βρες φυσικούς τρόπους βαψίματος Πασχαλινών αυγών! www.pharmacydiscount.gr Πάρε ιδέες Click για ανάπτυξη... πέρυσι έβαψα με φλούδα από κόκκινα κρεμμύδια. Τα άσπρα αυγά έγιναν σαν τα άλλα τα μπεζ glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:30 Η glayki έγραψε: #49 17-04-25 11:30 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Προσοχή στο ξαφνικό πλάκωμα! Είναι επικίνδυνη η κατανάλωση λιπαρών τροφών μετά τη νηστεία. Καλά, εσύ είσαι νέος, αντέχει ακόμα το πεπτικό σου. Εμένα θα με πάει...... Πέντε χρόνια τώρα, έχω πρόβλημα κάθε Δευτέρα του Πάσχα, παρά το ότι δεν τρώω πολύ. Με πειράζει μάλλον το λιπαρό κρέας μετά την έλλειψη λίπους για 6 μέρες. Φέτος θα πάρω μοσχαρίσια μπριτζολίτσα. ΟΙ άντρες μου, που δε νηστευουν, ας φάνε ό,τι θέλουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 πέρυσι έβαψα με φλούδα από κόκκινα κρεμμύδια. Τα άσπρα αυγά έγιναν σαν τα άλλα τα μπεζ Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ποτε δοκιμάσει με φυτικό τρόπο, αλλά νομίζω πως πετυχαίνεις παλ αποχρώσεις μόνο. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:47 Η touvlo έγραψε: #50 17-04-25 11:47 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εδώ και χρόνια έχω καθιερώσει ως συνήθεια Μ. Παρασκευής την άνοδο κατά το μεσημέρι στην Άνω πολη και την επίσκεψη σε όλους τους Επιτάφιους Βυζαντινών και παλαιοχριστιανικων εκκλησιών . Η περιήγηση μέσα από τα αναφορικά στενά σοκάκια με τους ανθισμένους κήπους, τα τείχη, την φοβερή θέα του Θερμαϊκού προσθέτουν στην τρίωρη τουλάχιστον βόλτα μια υπέροχη εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία ανοιξιάτικη βόλτα, ταιριάζει και με την ημέρα! Όταν ήμουν έφηβη, η μητέρα μου και η νονά μου είχαν την ιδέα να συναντηθούμε τη Μεγ. Παρασκευή σ΄ένα πένθιμο μέρος, λόγω της ημέρας και διάλεξαν το 1ο νεκροταφείο, σαν έναν όμορφο κήπο για περπάτημα. Τι ιδέα όμως για παιδιά, που δεν είχαν καμμία επαφή με το θάνατο! Μετά απ αυτή τη <<βόλτα>>, σκεφτόμουν όλη νύχτα, τι μακάβρια εμπειρία ήταν. Σκεφτόμουν, πώς άνθρωποι κάνουν τόσα πράματα, κτίρια, αγάλματα, κίονες κλπ για να τους παραχώσουν όταν θα είναι πεθαμένοι! Τότε έτσι το είχα δει. Τώρα άλλαξαν τα πράματα. Ευχαρίστως πηγαίνω εκεί που είναι ο πατερούλης μου και του αφήνω λουλούδια glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:49 Η glayki έγραψε: #51 17-04-25 11:49 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πολύ ωραία ανοιξιάτικη βόλτα, ταιριάζει και με την ημέρα! Όταν ήμουν έφηβη, η μητέρα μου και η νονά μου είχαν την ιδέα να συναντηθούμε τη Μεγ. Παρασκευή σ΄ένα πένθιμο μέρος, λόγω της ημέρας και διάλεξαν το 1ο νεκροταφείο, σαν έναν όμορφο κήπο για περπάτημα. Τι ιδέα όμως για παιδιά, που δεν είχαν καμμία επαφή με το θάνατο! Μετά απ αυτή τη <<βόλτα>>, σκεφτόμουν όλη νύχτα, τι μακάβρια εμπειρία ήταν. Σκεφτόμουν, πώς άνθρωποι κάνουν τόσα πράματα, κτίρια, αγάλματα, κίονες κλπ για να τους παραχώσουν όταν θα είναι πεθαμένοι! Τότε έτσι το είχα δει. Τώρα άλλαξαν τα πράματα. Ευχαρίστως πηγαίνω εκεί που είναι ο πατερούλης μου και του αφήνω λουλούδια Click για ανάπτυξη... Αν σου πω πως ευχαριστιέμαι τις βόλτες σε νεκροταφεία; μέχρι και σε ταξίδι στο εξωτερικό ευχαρίστως πάω parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:13 Ο parafernalia: #52 17-04-25 14:13 Στο δικό μου Πασχαλινό τραπέζι εκτός απ' το παραδοσιακό μπρόκολο με ψητά μανιτάρια , έχω πάντα ένα ξεχωριστό είδος τυριού, ο,τιδήποτε γκουρμεδέ. Κόκκινα αυγά εννοείται, φέτες ψωμάκι βυζαντινό απ' τον Βενέτη στη λαδορίγανη και καλό μπουκαλίσιο κόκκινο κρασί του 10ευρου, ή κάποιο παλιό απ' την κάβα μου αποφελωμένο προσεκτικά με ανοιχτήρι Durand. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:50 Η Luludaki έγραψε: #53 17-04-25 14:50 Μπρόκολο κ ψητά μανιταρια ,ενδιαφερον Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:51 Ο Valder έγραψε: #54 17-04-25 14:51 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τι γίνεται ρε παιδιά ;μόνο εγώ δεν θέλω όχι να φάω, αλλά ούτε να μυρίσω το πολυπόθητο για άλλους αμνοεριφιο; ( πέρα από το αίσθημα θλίψης που μου προκαλούν οι σούβλες τέτοιου τύπου, η μυρωδιά και η γεύση αυτών των συγκεκριμένων κρεάτων που φαίνεται απεχθής) Βασικά έχοντας να φάω κρέας εδώ και πολυ καιρό λόγω Σαρακοστής και να μη φάω καθόλου ούτε που με συγκινεί. Click για ανάπτυξη... You mad? Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα. Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει. Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια. Για γερά κτήρια, μόνο κρέας. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:54 Η glayki έγραψε: #55 17-04-25 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: You mad? Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα. Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει. Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια. Για γερά κτήρια, μόνο κρέας. Click για ανάπτυξη... Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:55 Η Luludaki έγραψε: #56 17-04-25 14:55 Εμένα μου άρεσε πολύ πάντα το ψήσιμο, τα μοσχομυριστα κουλουράκια στο σπιτι ...πάντα έφτιαχνα, όπως και μελομακάρονα τα Χριστούγεννα μνιαμ Κάθε χρόνο ψάχνω μια όμορφη η περίεργη συνταγή μα φτιάξω..ψωμάκια κουνελάκια Τέτοια Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:01 Ο Valder έγραψε: #57 17-04-25 15:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Click για ανάπτυξη... Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:05 Η Luludaki έγραψε: #58 17-04-25 15:05 So cuteeee glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:06 Η glayki έγραψε: #59 17-04-25 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις καλά πως το τελευταίο που με νοιάζει είναι τι θα βάλω στο στομάχι μου. Μου είναι αδιάφορο.Ουτε έχω να νοιαστω για τραπεζωματα και τυπικότητες. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.646 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:07 Η Himela έγραψε: #60 17-04-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; Click για ανάπτυξη... Αχ κι η μαμά μου τις ίδιες μπιπ μπιπ μού λέει. Της λέω "γιατί ρε μαμά θες να βάψεις με κρεμμυδόζουμο;", μου λέει "γιατί οι βαφές έχουν χημικά που περνάνε μέσα στα αυγά", της λέω "ναι αλλά με αυτά μεγαλώσαμε και δεν πάθαμε τίποτα". Αχ δε σας αντέχω. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Na σας ζητήσω μια χάρη; Περιγράψτε μας λίγο για το Πάσχα που ζείτε στα μέρη σας και βάλτε και καμιά φωτογραφία πλιιιζ. Μου λείπουν τα παραδοσιακά λαμπριάτικα έθιμα που κάναμε με τους γονείς όταν ήμασταν παιδιά. Πριν 3 χρόνια έκανα Πάσχα στην Ελλάδα. Δεν ήταν όπως το θυμάμαι παιδί, παρά το ότι ήταν το πρώτο Πάσχα μετά τις καραντίνες. Βέβαια δε ζούσε ο πατέρας και η μαμά δεν ήταν καλά. Θυμάμαι τις γλυκές εποχές της Μεγάλης Εβδομάδας, που μύριζε Άνοιξη, μας πήγαινε ο μπαμπάς εκκλησία και κυρίως την Κυριακή....: Μας ξύπναγε η μαμά στις 10.00. Ο μπαμπάς είχε πάει από το χάραμα στου παππού, να φτιάζουν τις σούβλες. Ψήναμε 2 αρνιά, (ήμασταν 5 οικογένειες, αλλά και πάλι ρε παιδιά, 2 αρνιά!!! Πόσο τρώγαμε!). Και μετά ερχόταν ταξί, μας έπαιρνε και πηγαίναμε και οι υπόλοιποι στου παππού, όπου ψήναμε στον τεράστιο κήπο, παίζαμε, βγάζαμε φωτογραφίες, κάναμε διάφορα, δεν τα θυμάμαι όλα, αλλά θυμάμαι πως ήταν πολύ ζεστά, χαρούμενα, οικογενειακά Γράψτε και σεις έθιμα και πώς περνάτε.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 08:04 Η glayki έγραψε: #42 17-04-25 08:04 Εδώ και χρόνια έχω καθιερώσει ως συνήθεια Μ. Παρασκευής την άνοδο κατά το μεσημέρι στην Άνω πολη και την επίσκεψη σε όλους τους Επιτάφιους Βυζαντινών και παλαιοχριστιανικων εκκλησιών . Η περιήγηση μέσα από τα αναφορικά στενά σοκάκια με τους ανθισμένους κήπους, τα τείχη, την φοβερή θέα του Θερμαϊκού προσθέτουν στην τρίωρη τουλάχιστον βόλτα μια υπέροχη εμπειρία. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 10:37 Η rafaela11: #43 17-04-25 10:37 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εδώ και χρόνια έχω καθιερώσει ως συνήθεια Μ. Παρασκευής την άνοδο κατά το μεσημέρι στην Άνω πολη και την επίσκεψη σε όλους τους Επιτάφιους Βυζαντινών και παλαιοχριστιανικων εκκλησιών . Η περιήγηση μέσα από τα αναφορικά στενά σοκάκια με τους ανθισμένους κήπους, τα τείχη, την φοβερή θέα του Θερμαϊκού προσθέτουν στην τρίωρη τουλάχιστον βόλτα μια υπέροχη εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Δεν το σκέφτηκα ποτέ τι όμορφη ιδέα ! εγώ έχω χρόνια να νιώσω Πάσχα καθώς όλο δουλεύω dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.863 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 10:44 Ο dum dum boy: #44 17-04-25 10:44 Είμαι άθρησκος και δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το αν υπάρχει θεος. Παρόλα αυτά το πασχα μ αρέσει. Μπορεί να παω στην περιφορά του Επιταφίου ή στην ανάσταση, αν εχω καλή παρέα. Μα περισσότερο απ όλα μ αρέσουν τα πασχαλινά διατροφικα έθιμα. Είμαι ικανός να νηστεψω τη μ εβδομάδα, για να πλακωθω μετα στα αρνιά και τα κοκορέτσια. Οι γιορτές πανω απ ολα είναι καλη παρέα, καλο φαΐ και καλό πιοτό. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:21 Η glayki έγραψε: #45 17-04-25 11:21 Τι γίνεται ρε παιδιά ;μόνο εγώ δεν θέλω όχι να φάω, αλλά ούτε να μυρίσω το πολυπόθητο για άλλους αμνοεριφιο; ( πέρα από το αίσθημα θλίψης που μου προκαλούν οι σούβλες τέτοιου τύπου, η μυρωδιά και η γεύση αυτών των συγκεκριμένων κρεάτων που φαίνεται απεχθής) Βασικά έχοντας να φάω κρέας εδώ και πολυ καιρό λόγω Σαρακοστής και να μη φάω καθόλου ούτε που με συγκινεί. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:22 Η touvlo έγραψε: #46 17-04-25 11:22 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν το σκέφτηκα ποτέ τι όμορφη ιδέα ! εγώ έχω χρόνια να νιώσω Πάσχα καθώς όλο δουλεύω Click για ανάπτυξη... Και Πάσχα! Μπράβο σας! Ήρωες αληθινοί! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:26 Η glayki έγραψε: #47 17-04-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Και Πάσχα! Μπράβο σας! Ήρωες αληθινοί! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; Click για ανάπτυξη... Φυσικοί τρόποι βαψίματος Πασχαλινών αυγών Μπες στο blog του PharmacyDiscount.gr και βρες φυσικούς τρόπους βαψίματος Πασχαλινών αυγών! www.pharmacydiscount.gr Πάρε ιδέες touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:27 Η touvlo έγραψε: #48 17-04-25 11:27 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Είμαι άθρησκος και δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το αν υπάρχει θεος. Παρόλα αυτά το πασχα μ αρέσει. Μπορεί να παω στην περιφορά του Επιταφίου ή στην ανάσταση, αν εχω καλή παρέα. Μα περισσότερο απ όλα μ αρέσουν τα πασχαλινά διατροφικα έθιμα. Είμαι ικανός να νηστεψω τη μ εβδομάδα, για να πλακωθω μετα στα αρνιά και τα κοκορέτσια. Οι γιορτές πανω απ ολα είναι καλη παρέα, καλο φαΐ και καλό πιοτό. Click για ανάπτυξη... Προσοχή στο ξαφνικό πλάκωμα! Είναι επικίνδυνη η κατανάλωση λιπαρών τροφών μετά τη νηστεία. Καλά, εσύ είσαι νέος, αντέχει ακόμα το πεπτικό σου. Εμένα θα με πάει...... Πέντε χρόνια τώρα, έχω πρόβλημα κάθε Δευτέρα του Πάσχα, παρά το ότι δεν τρώω πολύ. Με πειράζει μάλλον το λιπαρό κρέας μετά την έλλειψη λίπους για 6 μέρες. Φέτος θα πάρω μοσχαρίσια μπριτζολίτσα. ΟΙ άντρες μου, που δε νηστευουν, ας φάνε ό,τι θέλουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Φυσικοί τρόποι βαψίματος Πασχαλινών αυγών Μπες στο blog του PharmacyDiscount.gr και βρες φυσικούς τρόπους βαψίματος Πασχαλινών αυγών! www.pharmacydiscount.gr Πάρε ιδέες Click για ανάπτυξη... πέρυσι έβαψα με φλούδα από κόκκινα κρεμμύδια. Τα άσπρα αυγά έγιναν σαν τα άλλα τα μπεζ glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:30 Η glayki έγραψε: #49 17-04-25 11:30 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Προσοχή στο ξαφνικό πλάκωμα! Είναι επικίνδυνη η κατανάλωση λιπαρών τροφών μετά τη νηστεία. Καλά, εσύ είσαι νέος, αντέχει ακόμα το πεπτικό σου. Εμένα θα με πάει...... Πέντε χρόνια τώρα, έχω πρόβλημα κάθε Δευτέρα του Πάσχα, παρά το ότι δεν τρώω πολύ. Με πειράζει μάλλον το λιπαρό κρέας μετά την έλλειψη λίπους για 6 μέρες. Φέτος θα πάρω μοσχαρίσια μπριτζολίτσα. ΟΙ άντρες μου, που δε νηστευουν, ας φάνε ό,τι θέλουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 πέρυσι έβαψα με φλούδα από κόκκινα κρεμμύδια. Τα άσπρα αυγά έγιναν σαν τα άλλα τα μπεζ Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ποτε δοκιμάσει με φυτικό τρόπο, αλλά νομίζω πως πετυχαίνεις παλ αποχρώσεις μόνο. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:47 Η touvlo έγραψε: #50 17-04-25 11:47 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εδώ και χρόνια έχω καθιερώσει ως συνήθεια Μ. Παρασκευής την άνοδο κατά το μεσημέρι στην Άνω πολη και την επίσκεψη σε όλους τους Επιτάφιους Βυζαντινών και παλαιοχριστιανικων εκκλησιών . Η περιήγηση μέσα από τα αναφορικά στενά σοκάκια με τους ανθισμένους κήπους, τα τείχη, την φοβερή θέα του Θερμαϊκού προσθέτουν στην τρίωρη τουλάχιστον βόλτα μια υπέροχη εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία ανοιξιάτικη βόλτα, ταιριάζει και με την ημέρα! Όταν ήμουν έφηβη, η μητέρα μου και η νονά μου είχαν την ιδέα να συναντηθούμε τη Μεγ. Παρασκευή σ΄ένα πένθιμο μέρος, λόγω της ημέρας και διάλεξαν το 1ο νεκροταφείο, σαν έναν όμορφο κήπο για περπάτημα. Τι ιδέα όμως για παιδιά, που δεν είχαν καμμία επαφή με το θάνατο! Μετά απ αυτή τη <<βόλτα>>, σκεφτόμουν όλη νύχτα, τι μακάβρια εμπειρία ήταν. Σκεφτόμουν, πώς άνθρωποι κάνουν τόσα πράματα, κτίρια, αγάλματα, κίονες κλπ για να τους παραχώσουν όταν θα είναι πεθαμένοι! Τότε έτσι το είχα δει. Τώρα άλλαξαν τα πράματα. Ευχαρίστως πηγαίνω εκεί που είναι ο πατερούλης μου και του αφήνω λουλούδια glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:49 Η glayki έγραψε: #51 17-04-25 11:49 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πολύ ωραία ανοιξιάτικη βόλτα, ταιριάζει και με την ημέρα! Όταν ήμουν έφηβη, η μητέρα μου και η νονά μου είχαν την ιδέα να συναντηθούμε τη Μεγ. Παρασκευή σ΄ένα πένθιμο μέρος, λόγω της ημέρας και διάλεξαν το 1ο νεκροταφείο, σαν έναν όμορφο κήπο για περπάτημα. Τι ιδέα όμως για παιδιά, που δεν είχαν καμμία επαφή με το θάνατο! Μετά απ αυτή τη <<βόλτα>>, σκεφτόμουν όλη νύχτα, τι μακάβρια εμπειρία ήταν. Σκεφτόμουν, πώς άνθρωποι κάνουν τόσα πράματα, κτίρια, αγάλματα, κίονες κλπ για να τους παραχώσουν όταν θα είναι πεθαμένοι! Τότε έτσι το είχα δει. Τώρα άλλαξαν τα πράματα. Ευχαρίστως πηγαίνω εκεί που είναι ο πατερούλης μου και του αφήνω λουλούδια Click για ανάπτυξη... Αν σου πω πως ευχαριστιέμαι τις βόλτες σε νεκροταφεία; μέχρι και σε ταξίδι στο εξωτερικό ευχαρίστως πάω parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:13 Ο parafernalia: #52 17-04-25 14:13 Στο δικό μου Πασχαλινό τραπέζι εκτός απ' το παραδοσιακό μπρόκολο με ψητά μανιτάρια , έχω πάντα ένα ξεχωριστό είδος τυριού, ο,τιδήποτε γκουρμεδέ. Κόκκινα αυγά εννοείται, φέτες ψωμάκι βυζαντινό απ' τον Βενέτη στη λαδορίγανη και καλό μπουκαλίσιο κόκκινο κρασί του 10ευρου, ή κάποιο παλιό απ' την κάβα μου αποφελωμένο προσεκτικά με ανοιχτήρι Durand. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:50 Η Luludaki έγραψε: #53 17-04-25 14:50 Μπρόκολο κ ψητά μανιταρια ,ενδιαφερον Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:51 Ο Valder έγραψε: #54 17-04-25 14:51 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τι γίνεται ρε παιδιά ;μόνο εγώ δεν θέλω όχι να φάω, αλλά ούτε να μυρίσω το πολυπόθητο για άλλους αμνοεριφιο; ( πέρα από το αίσθημα θλίψης που μου προκαλούν οι σούβλες τέτοιου τύπου, η μυρωδιά και η γεύση αυτών των συγκεκριμένων κρεάτων που φαίνεται απεχθής) Βασικά έχοντας να φάω κρέας εδώ και πολυ καιρό λόγω Σαρακοστής και να μη φάω καθόλου ούτε που με συγκινεί. Click για ανάπτυξη... You mad? Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα. Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει. Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια. Για γερά κτήρια, μόνο κρέας. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:54 Η glayki έγραψε: #55 17-04-25 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: You mad? Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα. Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει. Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια. Για γερά κτήρια, μόνο κρέας. Click για ανάπτυξη... Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:55 Η Luludaki έγραψε: #56 17-04-25 14:55 Εμένα μου άρεσε πολύ πάντα το ψήσιμο, τα μοσχομυριστα κουλουράκια στο σπιτι ...πάντα έφτιαχνα, όπως και μελομακάρονα τα Χριστούγεννα μνιαμ Κάθε χρόνο ψάχνω μια όμορφη η περίεργη συνταγή μα φτιάξω..ψωμάκια κουνελάκια Τέτοια Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:01 Ο Valder έγραψε: #57 17-04-25 15:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Click για ανάπτυξη... Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:05 Η Luludaki έγραψε: #58 17-04-25 15:05 So cuteeee glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:06 Η glayki έγραψε: #59 17-04-25 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις καλά πως το τελευταίο που με νοιάζει είναι τι θα βάλω στο στομάχι μου. Μου είναι αδιάφορο.Ουτε έχω να νοιαστω για τραπεζωματα και τυπικότητες. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.646 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:07 Η Himela έγραψε: #60 17-04-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; Click για ανάπτυξη... Αχ κι η μαμά μου τις ίδιες μπιπ μπιπ μού λέει. Της λέω "γιατί ρε μαμά θες να βάψεις με κρεμμυδόζουμο;", μου λέει "γιατί οι βαφές έχουν χημικά που περνάνε μέσα στα αυγά", της λέω "ναι αλλά με αυτά μεγαλώσαμε και δεν πάθαμε τίποτα". Αχ δε σας αντέχω. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εδώ και χρόνια έχω καθιερώσει ως συνήθεια Μ. Παρασκευής την άνοδο κατά το μεσημέρι στην Άνω πολη και την επίσκεψη σε όλους τους Επιτάφιους Βυζαντινών και παλαιοχριστιανικων εκκλησιών . Η περιήγηση μέσα από τα αναφορικά στενά σοκάκια με τους ανθισμένους κήπους, τα τείχη, την φοβερή θέα του Θερμαϊκού προσθέτουν στην τρίωρη τουλάχιστον βόλτα μια υπέροχη εμπειρία.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.938 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 10:37 Η rafaela11: #43 17-04-25 10:37 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εδώ και χρόνια έχω καθιερώσει ως συνήθεια Μ. Παρασκευής την άνοδο κατά το μεσημέρι στην Άνω πολη και την επίσκεψη σε όλους τους Επιτάφιους Βυζαντινών και παλαιοχριστιανικων εκκλησιών . Η περιήγηση μέσα από τα αναφορικά στενά σοκάκια με τους ανθισμένους κήπους, τα τείχη, την φοβερή θέα του Θερμαϊκού προσθέτουν στην τρίωρη τουλάχιστον βόλτα μια υπέροχη εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Δεν το σκέφτηκα ποτέ τι όμορφη ιδέα ! εγώ έχω χρόνια να νιώσω Πάσχα καθώς όλο δουλεύω dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.863 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 10:44 Ο dum dum boy: #44 17-04-25 10:44 Είμαι άθρησκος και δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το αν υπάρχει θεος. Παρόλα αυτά το πασχα μ αρέσει. Μπορεί να παω στην περιφορά του Επιταφίου ή στην ανάσταση, αν εχω καλή παρέα. Μα περισσότερο απ όλα μ αρέσουν τα πασχαλινά διατροφικα έθιμα. Είμαι ικανός να νηστεψω τη μ εβδομάδα, για να πλακωθω μετα στα αρνιά και τα κοκορέτσια. Οι γιορτές πανω απ ολα είναι καλη παρέα, καλο φαΐ και καλό πιοτό. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:21 Η glayki έγραψε: #45 17-04-25 11:21 Τι γίνεται ρε παιδιά ;μόνο εγώ δεν θέλω όχι να φάω, αλλά ούτε να μυρίσω το πολυπόθητο για άλλους αμνοεριφιο; ( πέρα από το αίσθημα θλίψης που μου προκαλούν οι σούβλες τέτοιου τύπου, η μυρωδιά και η γεύση αυτών των συγκεκριμένων κρεάτων που φαίνεται απεχθής) Βασικά έχοντας να φάω κρέας εδώ και πολυ καιρό λόγω Σαρακοστής και να μη φάω καθόλου ούτε που με συγκινεί. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:22 Η touvlo έγραψε: #46 17-04-25 11:22 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν το σκέφτηκα ποτέ τι όμορφη ιδέα ! εγώ έχω χρόνια να νιώσω Πάσχα καθώς όλο δουλεύω Click για ανάπτυξη... Και Πάσχα! Μπράβο σας! Ήρωες αληθινοί! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:26 Η glayki έγραψε: #47 17-04-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Και Πάσχα! Μπράβο σας! Ήρωες αληθινοί! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; Click για ανάπτυξη... Φυσικοί τρόποι βαψίματος Πασχαλινών αυγών Μπες στο blog του PharmacyDiscount.gr και βρες φυσικούς τρόπους βαψίματος Πασχαλινών αυγών! www.pharmacydiscount.gr Πάρε ιδέες touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:27 Η touvlo έγραψε: #48 17-04-25 11:27 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Είμαι άθρησκος και δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το αν υπάρχει θεος. Παρόλα αυτά το πασχα μ αρέσει. Μπορεί να παω στην περιφορά του Επιταφίου ή στην ανάσταση, αν εχω καλή παρέα. Μα περισσότερο απ όλα μ αρέσουν τα πασχαλινά διατροφικα έθιμα. Είμαι ικανός να νηστεψω τη μ εβδομάδα, για να πλακωθω μετα στα αρνιά και τα κοκορέτσια. Οι γιορτές πανω απ ολα είναι καλη παρέα, καλο φαΐ και καλό πιοτό. Click για ανάπτυξη... Προσοχή στο ξαφνικό πλάκωμα! Είναι επικίνδυνη η κατανάλωση λιπαρών τροφών μετά τη νηστεία. Καλά, εσύ είσαι νέος, αντέχει ακόμα το πεπτικό σου. Εμένα θα με πάει...... Πέντε χρόνια τώρα, έχω πρόβλημα κάθε Δευτέρα του Πάσχα, παρά το ότι δεν τρώω πολύ. Με πειράζει μάλλον το λιπαρό κρέας μετά την έλλειψη λίπους για 6 μέρες. Φέτος θα πάρω μοσχαρίσια μπριτζολίτσα. ΟΙ άντρες μου, που δε νηστευουν, ας φάνε ό,τι θέλουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Φυσικοί τρόποι βαψίματος Πασχαλινών αυγών Μπες στο blog του PharmacyDiscount.gr και βρες φυσικούς τρόπους βαψίματος Πασχαλινών αυγών! www.pharmacydiscount.gr Πάρε ιδέες Click για ανάπτυξη... πέρυσι έβαψα με φλούδα από κόκκινα κρεμμύδια. Τα άσπρα αυγά έγιναν σαν τα άλλα τα μπεζ glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:30 Η glayki έγραψε: #49 17-04-25 11:30 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Προσοχή στο ξαφνικό πλάκωμα! Είναι επικίνδυνη η κατανάλωση λιπαρών τροφών μετά τη νηστεία. Καλά, εσύ είσαι νέος, αντέχει ακόμα το πεπτικό σου. Εμένα θα με πάει...... Πέντε χρόνια τώρα, έχω πρόβλημα κάθε Δευτέρα του Πάσχα, παρά το ότι δεν τρώω πολύ. Με πειράζει μάλλον το λιπαρό κρέας μετά την έλλειψη λίπους για 6 μέρες. Φέτος θα πάρω μοσχαρίσια μπριτζολίτσα. ΟΙ άντρες μου, που δε νηστευουν, ας φάνε ό,τι θέλουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 πέρυσι έβαψα με φλούδα από κόκκινα κρεμμύδια. Τα άσπρα αυγά έγιναν σαν τα άλλα τα μπεζ Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ποτε δοκιμάσει με φυτικό τρόπο, αλλά νομίζω πως πετυχαίνεις παλ αποχρώσεις μόνο. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:47 Η touvlo έγραψε: #50 17-04-25 11:47 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εδώ και χρόνια έχω καθιερώσει ως συνήθεια Μ. Παρασκευής την άνοδο κατά το μεσημέρι στην Άνω πολη και την επίσκεψη σε όλους τους Επιτάφιους Βυζαντινών και παλαιοχριστιανικων εκκλησιών . Η περιήγηση μέσα από τα αναφορικά στενά σοκάκια με τους ανθισμένους κήπους, τα τείχη, την φοβερή θέα του Θερμαϊκού προσθέτουν στην τρίωρη τουλάχιστον βόλτα μια υπέροχη εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία ανοιξιάτικη βόλτα, ταιριάζει και με την ημέρα! Όταν ήμουν έφηβη, η μητέρα μου και η νονά μου είχαν την ιδέα να συναντηθούμε τη Μεγ. Παρασκευή σ΄ένα πένθιμο μέρος, λόγω της ημέρας και διάλεξαν το 1ο νεκροταφείο, σαν έναν όμορφο κήπο για περπάτημα. Τι ιδέα όμως για παιδιά, που δεν είχαν καμμία επαφή με το θάνατο! Μετά απ αυτή τη <<βόλτα>>, σκεφτόμουν όλη νύχτα, τι μακάβρια εμπειρία ήταν. Σκεφτόμουν, πώς άνθρωποι κάνουν τόσα πράματα, κτίρια, αγάλματα, κίονες κλπ για να τους παραχώσουν όταν θα είναι πεθαμένοι! Τότε έτσι το είχα δει. Τώρα άλλαξαν τα πράματα. Ευχαρίστως πηγαίνω εκεί που είναι ο πατερούλης μου και του αφήνω λουλούδια glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:49 Η glayki έγραψε: #51 17-04-25 11:49 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πολύ ωραία ανοιξιάτικη βόλτα, ταιριάζει και με την ημέρα! Όταν ήμουν έφηβη, η μητέρα μου και η νονά μου είχαν την ιδέα να συναντηθούμε τη Μεγ. Παρασκευή σ΄ένα πένθιμο μέρος, λόγω της ημέρας και διάλεξαν το 1ο νεκροταφείο, σαν έναν όμορφο κήπο για περπάτημα. Τι ιδέα όμως για παιδιά, που δεν είχαν καμμία επαφή με το θάνατο! Μετά απ αυτή τη <<βόλτα>>, σκεφτόμουν όλη νύχτα, τι μακάβρια εμπειρία ήταν. Σκεφτόμουν, πώς άνθρωποι κάνουν τόσα πράματα, κτίρια, αγάλματα, κίονες κλπ για να τους παραχώσουν όταν θα είναι πεθαμένοι! Τότε έτσι το είχα δει. Τώρα άλλαξαν τα πράματα. Ευχαρίστως πηγαίνω εκεί που είναι ο πατερούλης μου και του αφήνω λουλούδια Click για ανάπτυξη... Αν σου πω πως ευχαριστιέμαι τις βόλτες σε νεκροταφεία; μέχρι και σε ταξίδι στο εξωτερικό ευχαρίστως πάω parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:13 Ο parafernalia: #52 17-04-25 14:13 Στο δικό μου Πασχαλινό τραπέζι εκτός απ' το παραδοσιακό μπρόκολο με ψητά μανιτάρια , έχω πάντα ένα ξεχωριστό είδος τυριού, ο,τιδήποτε γκουρμεδέ. Κόκκινα αυγά εννοείται, φέτες ψωμάκι βυζαντινό απ' τον Βενέτη στη λαδορίγανη και καλό μπουκαλίσιο κόκκινο κρασί του 10ευρου, ή κάποιο παλιό απ' την κάβα μου αποφελωμένο προσεκτικά με ανοιχτήρι Durand. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:50 Η Luludaki έγραψε: #53 17-04-25 14:50 Μπρόκολο κ ψητά μανιταρια ,ενδιαφερον Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:51 Ο Valder έγραψε: #54 17-04-25 14:51 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τι γίνεται ρε παιδιά ;μόνο εγώ δεν θέλω όχι να φάω, αλλά ούτε να μυρίσω το πολυπόθητο για άλλους αμνοεριφιο; ( πέρα από το αίσθημα θλίψης που μου προκαλούν οι σούβλες τέτοιου τύπου, η μυρωδιά και η γεύση αυτών των συγκεκριμένων κρεάτων που φαίνεται απεχθής) Βασικά έχοντας να φάω κρέας εδώ και πολυ καιρό λόγω Σαρακοστής και να μη φάω καθόλου ούτε που με συγκινεί. Click για ανάπτυξη... You mad? Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα. Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει. Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια. Για γερά κτήρια, μόνο κρέας. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:54 Η glayki έγραψε: #55 17-04-25 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: You mad? Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα. Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει. Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια. Για γερά κτήρια, μόνο κρέας. Click για ανάπτυξη... Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:55 Η Luludaki έγραψε: #56 17-04-25 14:55 Εμένα μου άρεσε πολύ πάντα το ψήσιμο, τα μοσχομυριστα κουλουράκια στο σπιτι ...πάντα έφτιαχνα, όπως και μελομακάρονα τα Χριστούγεννα μνιαμ Κάθε χρόνο ψάχνω μια όμορφη η περίεργη συνταγή μα φτιάξω..ψωμάκια κουνελάκια Τέτοια Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:01 Ο Valder έγραψε: #57 17-04-25 15:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Click για ανάπτυξη... Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:05 Η Luludaki έγραψε: #58 17-04-25 15:05 So cuteeee glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:06 Η glayki έγραψε: #59 17-04-25 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις καλά πως το τελευταίο που με νοιάζει είναι τι θα βάλω στο στομάχι μου. Μου είναι αδιάφορο.Ουτε έχω να νοιαστω για τραπεζωματα και τυπικότητες. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.646 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:07 Η Himela έγραψε: #60 17-04-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; Click για ανάπτυξη... Αχ κι η μαμά μου τις ίδιες μπιπ μπιπ μού λέει. Της λέω "γιατί ρε μαμά θες να βάψεις με κρεμμυδόζουμο;", μου λέει "γιατί οι βαφές έχουν χημικά που περνάνε μέσα στα αυγά", της λέω "ναι αλλά με αυτά μεγαλώσαμε και δεν πάθαμε τίποτα". Αχ δε σας αντέχω. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εδώ και χρόνια έχω καθιερώσει ως συνήθεια Μ. Παρασκευής την άνοδο κατά το μεσημέρι στην Άνω πολη και την επίσκεψη σε όλους τους Επιτάφιους Βυζαντινών και παλαιοχριστιανικων εκκλησιών . Η περιήγηση μέσα από τα αναφορικά στενά σοκάκια με τους ανθισμένους κήπους, τα τείχη, την φοβερή θέα του Θερμαϊκού προσθέτουν στην τρίωρη τουλάχιστον βόλτα μια υπέροχη εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Δεν το σκέφτηκα ποτέ τι όμορφη ιδέα ! εγώ έχω χρόνια να νιώσω Πάσχα καθώς όλο δουλεύω
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.863 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 10:44 Ο dum dum boy: #44 17-04-25 10:44 Είμαι άθρησκος και δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το αν υπάρχει θεος. Παρόλα αυτά το πασχα μ αρέσει. Μπορεί να παω στην περιφορά του Επιταφίου ή στην ανάσταση, αν εχω καλή παρέα. Μα περισσότερο απ όλα μ αρέσουν τα πασχαλινά διατροφικα έθιμα. Είμαι ικανός να νηστεψω τη μ εβδομάδα, για να πλακωθω μετα στα αρνιά και τα κοκορέτσια. Οι γιορτές πανω απ ολα είναι καλη παρέα, καλο φαΐ και καλό πιοτό. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:21 Η glayki έγραψε: #45 17-04-25 11:21 Τι γίνεται ρε παιδιά ;μόνο εγώ δεν θέλω όχι να φάω, αλλά ούτε να μυρίσω το πολυπόθητο για άλλους αμνοεριφιο; ( πέρα από το αίσθημα θλίψης που μου προκαλούν οι σούβλες τέτοιου τύπου, η μυρωδιά και η γεύση αυτών των συγκεκριμένων κρεάτων που φαίνεται απεχθής) Βασικά έχοντας να φάω κρέας εδώ και πολυ καιρό λόγω Σαρακοστής και να μη φάω καθόλου ούτε που με συγκινεί. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:22 Η touvlo έγραψε: #46 17-04-25 11:22 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν το σκέφτηκα ποτέ τι όμορφη ιδέα ! εγώ έχω χρόνια να νιώσω Πάσχα καθώς όλο δουλεύω Click για ανάπτυξη... Και Πάσχα! Μπράβο σας! Ήρωες αληθινοί! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:26 Η glayki έγραψε: #47 17-04-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Και Πάσχα! Μπράβο σας! Ήρωες αληθινοί! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; Click για ανάπτυξη... Φυσικοί τρόποι βαψίματος Πασχαλινών αυγών Μπες στο blog του PharmacyDiscount.gr και βρες φυσικούς τρόπους βαψίματος Πασχαλινών αυγών! www.pharmacydiscount.gr Πάρε ιδέες touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:27 Η touvlo έγραψε: #48 17-04-25 11:27 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Είμαι άθρησκος και δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το αν υπάρχει θεος. Παρόλα αυτά το πασχα μ αρέσει. Μπορεί να παω στην περιφορά του Επιταφίου ή στην ανάσταση, αν εχω καλή παρέα. Μα περισσότερο απ όλα μ αρέσουν τα πασχαλινά διατροφικα έθιμα. Είμαι ικανός να νηστεψω τη μ εβδομάδα, για να πλακωθω μετα στα αρνιά και τα κοκορέτσια. Οι γιορτές πανω απ ολα είναι καλη παρέα, καλο φαΐ και καλό πιοτό. Click για ανάπτυξη... Προσοχή στο ξαφνικό πλάκωμα! Είναι επικίνδυνη η κατανάλωση λιπαρών τροφών μετά τη νηστεία. Καλά, εσύ είσαι νέος, αντέχει ακόμα το πεπτικό σου. Εμένα θα με πάει...... Πέντε χρόνια τώρα, έχω πρόβλημα κάθε Δευτέρα του Πάσχα, παρά το ότι δεν τρώω πολύ. Με πειράζει μάλλον το λιπαρό κρέας μετά την έλλειψη λίπους για 6 μέρες. Φέτος θα πάρω μοσχαρίσια μπριτζολίτσα. ΟΙ άντρες μου, που δε νηστευουν, ας φάνε ό,τι θέλουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Φυσικοί τρόποι βαψίματος Πασχαλινών αυγών Μπες στο blog του PharmacyDiscount.gr και βρες φυσικούς τρόπους βαψίματος Πασχαλινών αυγών! www.pharmacydiscount.gr Πάρε ιδέες Click για ανάπτυξη... πέρυσι έβαψα με φλούδα από κόκκινα κρεμμύδια. Τα άσπρα αυγά έγιναν σαν τα άλλα τα μπεζ glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:30 Η glayki έγραψε: #49 17-04-25 11:30 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Προσοχή στο ξαφνικό πλάκωμα! Είναι επικίνδυνη η κατανάλωση λιπαρών τροφών μετά τη νηστεία. Καλά, εσύ είσαι νέος, αντέχει ακόμα το πεπτικό σου. Εμένα θα με πάει...... Πέντε χρόνια τώρα, έχω πρόβλημα κάθε Δευτέρα του Πάσχα, παρά το ότι δεν τρώω πολύ. Με πειράζει μάλλον το λιπαρό κρέας μετά την έλλειψη λίπους για 6 μέρες. Φέτος θα πάρω μοσχαρίσια μπριτζολίτσα. ΟΙ άντρες μου, που δε νηστευουν, ας φάνε ό,τι θέλουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 πέρυσι έβαψα με φλούδα από κόκκινα κρεμμύδια. Τα άσπρα αυγά έγιναν σαν τα άλλα τα μπεζ Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ποτε δοκιμάσει με φυτικό τρόπο, αλλά νομίζω πως πετυχαίνεις παλ αποχρώσεις μόνο. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:47 Η touvlo έγραψε: #50 17-04-25 11:47 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εδώ και χρόνια έχω καθιερώσει ως συνήθεια Μ. Παρασκευής την άνοδο κατά το μεσημέρι στην Άνω πολη και την επίσκεψη σε όλους τους Επιτάφιους Βυζαντινών και παλαιοχριστιανικων εκκλησιών . Η περιήγηση μέσα από τα αναφορικά στενά σοκάκια με τους ανθισμένους κήπους, τα τείχη, την φοβερή θέα του Θερμαϊκού προσθέτουν στην τρίωρη τουλάχιστον βόλτα μια υπέροχη εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία ανοιξιάτικη βόλτα, ταιριάζει και με την ημέρα! Όταν ήμουν έφηβη, η μητέρα μου και η νονά μου είχαν την ιδέα να συναντηθούμε τη Μεγ. Παρασκευή σ΄ένα πένθιμο μέρος, λόγω της ημέρας και διάλεξαν το 1ο νεκροταφείο, σαν έναν όμορφο κήπο για περπάτημα. Τι ιδέα όμως για παιδιά, που δεν είχαν καμμία επαφή με το θάνατο! Μετά απ αυτή τη <<βόλτα>>, σκεφτόμουν όλη νύχτα, τι μακάβρια εμπειρία ήταν. Σκεφτόμουν, πώς άνθρωποι κάνουν τόσα πράματα, κτίρια, αγάλματα, κίονες κλπ για να τους παραχώσουν όταν θα είναι πεθαμένοι! Τότε έτσι το είχα δει. Τώρα άλλαξαν τα πράματα. Ευχαρίστως πηγαίνω εκεί που είναι ο πατερούλης μου και του αφήνω λουλούδια glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:49 Η glayki έγραψε: #51 17-04-25 11:49 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πολύ ωραία ανοιξιάτικη βόλτα, ταιριάζει και με την ημέρα! Όταν ήμουν έφηβη, η μητέρα μου και η νονά μου είχαν την ιδέα να συναντηθούμε τη Μεγ. Παρασκευή σ΄ένα πένθιμο μέρος, λόγω της ημέρας και διάλεξαν το 1ο νεκροταφείο, σαν έναν όμορφο κήπο για περπάτημα. Τι ιδέα όμως για παιδιά, που δεν είχαν καμμία επαφή με το θάνατο! Μετά απ αυτή τη <<βόλτα>>, σκεφτόμουν όλη νύχτα, τι μακάβρια εμπειρία ήταν. Σκεφτόμουν, πώς άνθρωποι κάνουν τόσα πράματα, κτίρια, αγάλματα, κίονες κλπ για να τους παραχώσουν όταν θα είναι πεθαμένοι! Τότε έτσι το είχα δει. Τώρα άλλαξαν τα πράματα. Ευχαρίστως πηγαίνω εκεί που είναι ο πατερούλης μου και του αφήνω λουλούδια Click για ανάπτυξη... Αν σου πω πως ευχαριστιέμαι τις βόλτες σε νεκροταφεία; μέχρι και σε ταξίδι στο εξωτερικό ευχαρίστως πάω parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:13 Ο parafernalia: #52 17-04-25 14:13 Στο δικό μου Πασχαλινό τραπέζι εκτός απ' το παραδοσιακό μπρόκολο με ψητά μανιτάρια , έχω πάντα ένα ξεχωριστό είδος τυριού, ο,τιδήποτε γκουρμεδέ. Κόκκινα αυγά εννοείται, φέτες ψωμάκι βυζαντινό απ' τον Βενέτη στη λαδορίγανη και καλό μπουκαλίσιο κόκκινο κρασί του 10ευρου, ή κάποιο παλιό απ' την κάβα μου αποφελωμένο προσεκτικά με ανοιχτήρι Durand. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:50 Η Luludaki έγραψε: #53 17-04-25 14:50 Μπρόκολο κ ψητά μανιταρια ,ενδιαφερον Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:51 Ο Valder έγραψε: #54 17-04-25 14:51 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τι γίνεται ρε παιδιά ;μόνο εγώ δεν θέλω όχι να φάω, αλλά ούτε να μυρίσω το πολυπόθητο για άλλους αμνοεριφιο; ( πέρα από το αίσθημα θλίψης που μου προκαλούν οι σούβλες τέτοιου τύπου, η μυρωδιά και η γεύση αυτών των συγκεκριμένων κρεάτων που φαίνεται απεχθής) Βασικά έχοντας να φάω κρέας εδώ και πολυ καιρό λόγω Σαρακοστής και να μη φάω καθόλου ούτε που με συγκινεί. Click για ανάπτυξη... You mad? Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα. Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει. Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια. Για γερά κτήρια, μόνο κρέας. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:54 Η glayki έγραψε: #55 17-04-25 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: You mad? Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα. Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει. Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια. Για γερά κτήρια, μόνο κρέας. Click για ανάπτυξη... Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:55 Η Luludaki έγραψε: #56 17-04-25 14:55 Εμένα μου άρεσε πολύ πάντα το ψήσιμο, τα μοσχομυριστα κουλουράκια στο σπιτι ...πάντα έφτιαχνα, όπως και μελομακάρονα τα Χριστούγεννα μνιαμ Κάθε χρόνο ψάχνω μια όμορφη η περίεργη συνταγή μα φτιάξω..ψωμάκια κουνελάκια Τέτοια Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:01 Ο Valder έγραψε: #57 17-04-25 15:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Click για ανάπτυξη... Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:05 Η Luludaki έγραψε: #58 17-04-25 15:05 So cuteeee glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:06 Η glayki έγραψε: #59 17-04-25 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις καλά πως το τελευταίο που με νοιάζει είναι τι θα βάλω στο στομάχι μου. Μου είναι αδιάφορο.Ουτε έχω να νοιαστω για τραπεζωματα και τυπικότητες. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.646 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:07 Η Himela έγραψε: #60 17-04-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; Click για ανάπτυξη... Αχ κι η μαμά μου τις ίδιες μπιπ μπιπ μού λέει. Της λέω "γιατί ρε μαμά θες να βάψεις με κρεμμυδόζουμο;", μου λέει "γιατί οι βαφές έχουν χημικά που περνάνε μέσα στα αυγά", της λέω "ναι αλλά με αυτά μεγαλώσαμε και δεν πάθαμε τίποτα". Αχ δε σας αντέχω. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είμαι άθρησκος και δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το αν υπάρχει θεος. Παρόλα αυτά το πασχα μ αρέσει. Μπορεί να παω στην περιφορά του Επιταφίου ή στην ανάσταση, αν εχω καλή παρέα. Μα περισσότερο απ όλα μ αρέσουν τα πασχαλινά διατροφικα έθιμα. Είμαι ικανός να νηστεψω τη μ εβδομάδα, για να πλακωθω μετα στα αρνιά και τα κοκορέτσια. Οι γιορτές πανω απ ολα είναι καλη παρέα, καλο φαΐ και καλό πιοτό.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:21 Η glayki έγραψε: #45 17-04-25 11:21 Τι γίνεται ρε παιδιά ;μόνο εγώ δεν θέλω όχι να φάω, αλλά ούτε να μυρίσω το πολυπόθητο για άλλους αμνοεριφιο; ( πέρα από το αίσθημα θλίψης που μου προκαλούν οι σούβλες τέτοιου τύπου, η μυρωδιά και η γεύση αυτών των συγκεκριμένων κρεάτων που φαίνεται απεχθής) Βασικά έχοντας να φάω κρέας εδώ και πολυ καιρό λόγω Σαρακοστής και να μη φάω καθόλου ούτε που με συγκινεί. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:22 Η touvlo έγραψε: #46 17-04-25 11:22 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν το σκέφτηκα ποτέ τι όμορφη ιδέα ! εγώ έχω χρόνια να νιώσω Πάσχα καθώς όλο δουλεύω Click για ανάπτυξη... Και Πάσχα! Μπράβο σας! Ήρωες αληθινοί! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:26 Η glayki έγραψε: #47 17-04-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Και Πάσχα! Μπράβο σας! Ήρωες αληθινοί! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; Click για ανάπτυξη... Φυσικοί τρόποι βαψίματος Πασχαλινών αυγών Μπες στο blog του PharmacyDiscount.gr και βρες φυσικούς τρόπους βαψίματος Πασχαλινών αυγών! www.pharmacydiscount.gr Πάρε ιδέες touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:27 Η touvlo έγραψε: #48 17-04-25 11:27 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Είμαι άθρησκος και δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το αν υπάρχει θεος. Παρόλα αυτά το πασχα μ αρέσει. Μπορεί να παω στην περιφορά του Επιταφίου ή στην ανάσταση, αν εχω καλή παρέα. Μα περισσότερο απ όλα μ αρέσουν τα πασχαλινά διατροφικα έθιμα. Είμαι ικανός να νηστεψω τη μ εβδομάδα, για να πλακωθω μετα στα αρνιά και τα κοκορέτσια. Οι γιορτές πανω απ ολα είναι καλη παρέα, καλο φαΐ και καλό πιοτό. Click για ανάπτυξη... Προσοχή στο ξαφνικό πλάκωμα! Είναι επικίνδυνη η κατανάλωση λιπαρών τροφών μετά τη νηστεία. Καλά, εσύ είσαι νέος, αντέχει ακόμα το πεπτικό σου. Εμένα θα με πάει...... Πέντε χρόνια τώρα, έχω πρόβλημα κάθε Δευτέρα του Πάσχα, παρά το ότι δεν τρώω πολύ. Με πειράζει μάλλον το λιπαρό κρέας μετά την έλλειψη λίπους για 6 μέρες. Φέτος θα πάρω μοσχαρίσια μπριτζολίτσα. ΟΙ άντρες μου, που δε νηστευουν, ας φάνε ό,τι θέλουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Φυσικοί τρόποι βαψίματος Πασχαλινών αυγών Μπες στο blog του PharmacyDiscount.gr και βρες φυσικούς τρόπους βαψίματος Πασχαλινών αυγών! www.pharmacydiscount.gr Πάρε ιδέες Click για ανάπτυξη... πέρυσι έβαψα με φλούδα από κόκκινα κρεμμύδια. Τα άσπρα αυγά έγιναν σαν τα άλλα τα μπεζ glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:30 Η glayki έγραψε: #49 17-04-25 11:30 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Προσοχή στο ξαφνικό πλάκωμα! Είναι επικίνδυνη η κατανάλωση λιπαρών τροφών μετά τη νηστεία. Καλά, εσύ είσαι νέος, αντέχει ακόμα το πεπτικό σου. Εμένα θα με πάει...... Πέντε χρόνια τώρα, έχω πρόβλημα κάθε Δευτέρα του Πάσχα, παρά το ότι δεν τρώω πολύ. Με πειράζει μάλλον το λιπαρό κρέας μετά την έλλειψη λίπους για 6 μέρες. Φέτος θα πάρω μοσχαρίσια μπριτζολίτσα. ΟΙ άντρες μου, που δε νηστευουν, ας φάνε ό,τι θέλουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 πέρυσι έβαψα με φλούδα από κόκκινα κρεμμύδια. Τα άσπρα αυγά έγιναν σαν τα άλλα τα μπεζ Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ποτε δοκιμάσει με φυτικό τρόπο, αλλά νομίζω πως πετυχαίνεις παλ αποχρώσεις μόνο. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:47 Η touvlo έγραψε: #50 17-04-25 11:47 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εδώ και χρόνια έχω καθιερώσει ως συνήθεια Μ. Παρασκευής την άνοδο κατά το μεσημέρι στην Άνω πολη και την επίσκεψη σε όλους τους Επιτάφιους Βυζαντινών και παλαιοχριστιανικων εκκλησιών . Η περιήγηση μέσα από τα αναφορικά στενά σοκάκια με τους ανθισμένους κήπους, τα τείχη, την φοβερή θέα του Θερμαϊκού προσθέτουν στην τρίωρη τουλάχιστον βόλτα μια υπέροχη εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία ανοιξιάτικη βόλτα, ταιριάζει και με την ημέρα! Όταν ήμουν έφηβη, η μητέρα μου και η νονά μου είχαν την ιδέα να συναντηθούμε τη Μεγ. Παρασκευή σ΄ένα πένθιμο μέρος, λόγω της ημέρας και διάλεξαν το 1ο νεκροταφείο, σαν έναν όμορφο κήπο για περπάτημα. Τι ιδέα όμως για παιδιά, που δεν είχαν καμμία επαφή με το θάνατο! Μετά απ αυτή τη <<βόλτα>>, σκεφτόμουν όλη νύχτα, τι μακάβρια εμπειρία ήταν. Σκεφτόμουν, πώς άνθρωποι κάνουν τόσα πράματα, κτίρια, αγάλματα, κίονες κλπ για να τους παραχώσουν όταν θα είναι πεθαμένοι! Τότε έτσι το είχα δει. Τώρα άλλαξαν τα πράματα. Ευχαρίστως πηγαίνω εκεί που είναι ο πατερούλης μου και του αφήνω λουλούδια glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:49 Η glayki έγραψε: #51 17-04-25 11:49 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πολύ ωραία ανοιξιάτικη βόλτα, ταιριάζει και με την ημέρα! Όταν ήμουν έφηβη, η μητέρα μου και η νονά μου είχαν την ιδέα να συναντηθούμε τη Μεγ. Παρασκευή σ΄ένα πένθιμο μέρος, λόγω της ημέρας και διάλεξαν το 1ο νεκροταφείο, σαν έναν όμορφο κήπο για περπάτημα. Τι ιδέα όμως για παιδιά, που δεν είχαν καμμία επαφή με το θάνατο! Μετά απ αυτή τη <<βόλτα>>, σκεφτόμουν όλη νύχτα, τι μακάβρια εμπειρία ήταν. Σκεφτόμουν, πώς άνθρωποι κάνουν τόσα πράματα, κτίρια, αγάλματα, κίονες κλπ για να τους παραχώσουν όταν θα είναι πεθαμένοι! Τότε έτσι το είχα δει. Τώρα άλλαξαν τα πράματα. Ευχαρίστως πηγαίνω εκεί που είναι ο πατερούλης μου και του αφήνω λουλούδια Click για ανάπτυξη... Αν σου πω πως ευχαριστιέμαι τις βόλτες σε νεκροταφεία; μέχρι και σε ταξίδι στο εξωτερικό ευχαρίστως πάω parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:13 Ο parafernalia: #52 17-04-25 14:13 Στο δικό μου Πασχαλινό τραπέζι εκτός απ' το παραδοσιακό μπρόκολο με ψητά μανιτάρια , έχω πάντα ένα ξεχωριστό είδος τυριού, ο,τιδήποτε γκουρμεδέ. Κόκκινα αυγά εννοείται, φέτες ψωμάκι βυζαντινό απ' τον Βενέτη στη λαδορίγανη και καλό μπουκαλίσιο κόκκινο κρασί του 10ευρου, ή κάποιο παλιό απ' την κάβα μου αποφελωμένο προσεκτικά με ανοιχτήρι Durand. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:50 Η Luludaki έγραψε: #53 17-04-25 14:50 Μπρόκολο κ ψητά μανιταρια ,ενδιαφερον Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:51 Ο Valder έγραψε: #54 17-04-25 14:51 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τι γίνεται ρε παιδιά ;μόνο εγώ δεν θέλω όχι να φάω, αλλά ούτε να μυρίσω το πολυπόθητο για άλλους αμνοεριφιο; ( πέρα από το αίσθημα θλίψης που μου προκαλούν οι σούβλες τέτοιου τύπου, η μυρωδιά και η γεύση αυτών των συγκεκριμένων κρεάτων που φαίνεται απεχθής) Βασικά έχοντας να φάω κρέας εδώ και πολυ καιρό λόγω Σαρακοστής και να μη φάω καθόλου ούτε που με συγκινεί. Click για ανάπτυξη... You mad? Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα. Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει. Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια. Για γερά κτήρια, μόνο κρέας. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:54 Η glayki έγραψε: #55 17-04-25 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: You mad? Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα. Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει. Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια. Για γερά κτήρια, μόνο κρέας. Click για ανάπτυξη... Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:55 Η Luludaki έγραψε: #56 17-04-25 14:55 Εμένα μου άρεσε πολύ πάντα το ψήσιμο, τα μοσχομυριστα κουλουράκια στο σπιτι ...πάντα έφτιαχνα, όπως και μελομακάρονα τα Χριστούγεννα μνιαμ Κάθε χρόνο ψάχνω μια όμορφη η περίεργη συνταγή μα φτιάξω..ψωμάκια κουνελάκια Τέτοια Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:01 Ο Valder έγραψε: #57 17-04-25 15:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Click για ανάπτυξη... Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:05 Η Luludaki έγραψε: #58 17-04-25 15:05 So cuteeee glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:06 Η glayki έγραψε: #59 17-04-25 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις καλά πως το τελευταίο που με νοιάζει είναι τι θα βάλω στο στομάχι μου. Μου είναι αδιάφορο.Ουτε έχω να νοιαστω για τραπεζωματα και τυπικότητες. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.646 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:07 Η Himela έγραψε: #60 17-04-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; Click για ανάπτυξη... Αχ κι η μαμά μου τις ίδιες μπιπ μπιπ μού λέει. Της λέω "γιατί ρε μαμά θες να βάψεις με κρεμμυδόζουμο;", μου λέει "γιατί οι βαφές έχουν χημικά που περνάνε μέσα στα αυγά", της λέω "ναι αλλά με αυτά μεγαλώσαμε και δεν πάθαμε τίποτα". Αχ δε σας αντέχω. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι γίνεται ρε παιδιά ;μόνο εγώ δεν θέλω όχι να φάω, αλλά ούτε να μυρίσω το πολυπόθητο για άλλους αμνοεριφιο; ( πέρα από το αίσθημα θλίψης που μου προκαλούν οι σούβλες τέτοιου τύπου, η μυρωδιά και η γεύση αυτών των συγκεκριμένων κρεάτων που φαίνεται απεχθής) Βασικά έχοντας να φάω κρέας εδώ και πολυ καιρό λόγω Σαρακοστής και να μη φάω καθόλου ούτε που με συγκινεί.
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:22 Η touvlo έγραψε: #46 17-04-25 11:22 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν το σκέφτηκα ποτέ τι όμορφη ιδέα ! εγώ έχω χρόνια να νιώσω Πάσχα καθώς όλο δουλεύω Click για ανάπτυξη... Και Πάσχα! Μπράβο σας! Ήρωες αληθινοί! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:26 Η glayki έγραψε: #47 17-04-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Και Πάσχα! Μπράβο σας! Ήρωες αληθινοί! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; Click για ανάπτυξη... Φυσικοί τρόποι βαψίματος Πασχαλινών αυγών Μπες στο blog του PharmacyDiscount.gr και βρες φυσικούς τρόπους βαψίματος Πασχαλινών αυγών! www.pharmacydiscount.gr Πάρε ιδέες touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:27 Η touvlo έγραψε: #48 17-04-25 11:27 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Είμαι άθρησκος και δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το αν υπάρχει θεος. Παρόλα αυτά το πασχα μ αρέσει. Μπορεί να παω στην περιφορά του Επιταφίου ή στην ανάσταση, αν εχω καλή παρέα. Μα περισσότερο απ όλα μ αρέσουν τα πασχαλινά διατροφικα έθιμα. Είμαι ικανός να νηστεψω τη μ εβδομάδα, για να πλακωθω μετα στα αρνιά και τα κοκορέτσια. Οι γιορτές πανω απ ολα είναι καλη παρέα, καλο φαΐ και καλό πιοτό. Click για ανάπτυξη... Προσοχή στο ξαφνικό πλάκωμα! Είναι επικίνδυνη η κατανάλωση λιπαρών τροφών μετά τη νηστεία. Καλά, εσύ είσαι νέος, αντέχει ακόμα το πεπτικό σου. Εμένα θα με πάει...... Πέντε χρόνια τώρα, έχω πρόβλημα κάθε Δευτέρα του Πάσχα, παρά το ότι δεν τρώω πολύ. Με πειράζει μάλλον το λιπαρό κρέας μετά την έλλειψη λίπους για 6 μέρες. Φέτος θα πάρω μοσχαρίσια μπριτζολίτσα. ΟΙ άντρες μου, που δε νηστευουν, ας φάνε ό,τι θέλουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Φυσικοί τρόποι βαψίματος Πασχαλινών αυγών Μπες στο blog του PharmacyDiscount.gr και βρες φυσικούς τρόπους βαψίματος Πασχαλινών αυγών! www.pharmacydiscount.gr Πάρε ιδέες Click για ανάπτυξη... πέρυσι έβαψα με φλούδα από κόκκινα κρεμμύδια. Τα άσπρα αυγά έγιναν σαν τα άλλα τα μπεζ glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:30 Η glayki έγραψε: #49 17-04-25 11:30 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Προσοχή στο ξαφνικό πλάκωμα! Είναι επικίνδυνη η κατανάλωση λιπαρών τροφών μετά τη νηστεία. Καλά, εσύ είσαι νέος, αντέχει ακόμα το πεπτικό σου. Εμένα θα με πάει...... Πέντε χρόνια τώρα, έχω πρόβλημα κάθε Δευτέρα του Πάσχα, παρά το ότι δεν τρώω πολύ. Με πειράζει μάλλον το λιπαρό κρέας μετά την έλλειψη λίπους για 6 μέρες. Φέτος θα πάρω μοσχαρίσια μπριτζολίτσα. ΟΙ άντρες μου, που δε νηστευουν, ας φάνε ό,τι θέλουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 πέρυσι έβαψα με φλούδα από κόκκινα κρεμμύδια. Τα άσπρα αυγά έγιναν σαν τα άλλα τα μπεζ Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ποτε δοκιμάσει με φυτικό τρόπο, αλλά νομίζω πως πετυχαίνεις παλ αποχρώσεις μόνο. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:47 Η touvlo έγραψε: #50 17-04-25 11:47 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εδώ και χρόνια έχω καθιερώσει ως συνήθεια Μ. Παρασκευής την άνοδο κατά το μεσημέρι στην Άνω πολη και την επίσκεψη σε όλους τους Επιτάφιους Βυζαντινών και παλαιοχριστιανικων εκκλησιών . Η περιήγηση μέσα από τα αναφορικά στενά σοκάκια με τους ανθισμένους κήπους, τα τείχη, την φοβερή θέα του Θερμαϊκού προσθέτουν στην τρίωρη τουλάχιστον βόλτα μια υπέροχη εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία ανοιξιάτικη βόλτα, ταιριάζει και με την ημέρα! Όταν ήμουν έφηβη, η μητέρα μου και η νονά μου είχαν την ιδέα να συναντηθούμε τη Μεγ. Παρασκευή σ΄ένα πένθιμο μέρος, λόγω της ημέρας και διάλεξαν το 1ο νεκροταφείο, σαν έναν όμορφο κήπο για περπάτημα. Τι ιδέα όμως για παιδιά, που δεν είχαν καμμία επαφή με το θάνατο! Μετά απ αυτή τη <<βόλτα>>, σκεφτόμουν όλη νύχτα, τι μακάβρια εμπειρία ήταν. Σκεφτόμουν, πώς άνθρωποι κάνουν τόσα πράματα, κτίρια, αγάλματα, κίονες κλπ για να τους παραχώσουν όταν θα είναι πεθαμένοι! Τότε έτσι το είχα δει. Τώρα άλλαξαν τα πράματα. Ευχαρίστως πηγαίνω εκεί που είναι ο πατερούλης μου και του αφήνω λουλούδια glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:49 Η glayki έγραψε: #51 17-04-25 11:49 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πολύ ωραία ανοιξιάτικη βόλτα, ταιριάζει και με την ημέρα! Όταν ήμουν έφηβη, η μητέρα μου και η νονά μου είχαν την ιδέα να συναντηθούμε τη Μεγ. Παρασκευή σ΄ένα πένθιμο μέρος, λόγω της ημέρας και διάλεξαν το 1ο νεκροταφείο, σαν έναν όμορφο κήπο για περπάτημα. Τι ιδέα όμως για παιδιά, που δεν είχαν καμμία επαφή με το θάνατο! Μετά απ αυτή τη <<βόλτα>>, σκεφτόμουν όλη νύχτα, τι μακάβρια εμπειρία ήταν. Σκεφτόμουν, πώς άνθρωποι κάνουν τόσα πράματα, κτίρια, αγάλματα, κίονες κλπ για να τους παραχώσουν όταν θα είναι πεθαμένοι! Τότε έτσι το είχα δει. Τώρα άλλαξαν τα πράματα. Ευχαρίστως πηγαίνω εκεί που είναι ο πατερούλης μου και του αφήνω λουλούδια Click για ανάπτυξη... Αν σου πω πως ευχαριστιέμαι τις βόλτες σε νεκροταφεία; μέχρι και σε ταξίδι στο εξωτερικό ευχαρίστως πάω parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:13 Ο parafernalia: #52 17-04-25 14:13 Στο δικό μου Πασχαλινό τραπέζι εκτός απ' το παραδοσιακό μπρόκολο με ψητά μανιτάρια , έχω πάντα ένα ξεχωριστό είδος τυριού, ο,τιδήποτε γκουρμεδέ. Κόκκινα αυγά εννοείται, φέτες ψωμάκι βυζαντινό απ' τον Βενέτη στη λαδορίγανη και καλό μπουκαλίσιο κόκκινο κρασί του 10ευρου, ή κάποιο παλιό απ' την κάβα μου αποφελωμένο προσεκτικά με ανοιχτήρι Durand. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:50 Η Luludaki έγραψε: #53 17-04-25 14:50 Μπρόκολο κ ψητά μανιταρια ,ενδιαφερον Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:51 Ο Valder έγραψε: #54 17-04-25 14:51 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τι γίνεται ρε παιδιά ;μόνο εγώ δεν θέλω όχι να φάω, αλλά ούτε να μυρίσω το πολυπόθητο για άλλους αμνοεριφιο; ( πέρα από το αίσθημα θλίψης που μου προκαλούν οι σούβλες τέτοιου τύπου, η μυρωδιά και η γεύση αυτών των συγκεκριμένων κρεάτων που φαίνεται απεχθής) Βασικά έχοντας να φάω κρέας εδώ και πολυ καιρό λόγω Σαρακοστής και να μη φάω καθόλου ούτε που με συγκινεί. Click για ανάπτυξη... You mad? Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα. Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει. Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια. Για γερά κτήρια, μόνο κρέας. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:54 Η glayki έγραψε: #55 17-04-25 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: You mad? Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα. Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει. Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια. Για γερά κτήρια, μόνο κρέας. Click για ανάπτυξη... Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:55 Η Luludaki έγραψε: #56 17-04-25 14:55 Εμένα μου άρεσε πολύ πάντα το ψήσιμο, τα μοσχομυριστα κουλουράκια στο σπιτι ...πάντα έφτιαχνα, όπως και μελομακάρονα τα Χριστούγεννα μνιαμ Κάθε χρόνο ψάχνω μια όμορφη η περίεργη συνταγή μα φτιάξω..ψωμάκια κουνελάκια Τέτοια Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:01 Ο Valder έγραψε: #57 17-04-25 15:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Click για ανάπτυξη... Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:05 Η Luludaki έγραψε: #58 17-04-25 15:05 So cuteeee glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:06 Η glayki έγραψε: #59 17-04-25 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις καλά πως το τελευταίο που με νοιάζει είναι τι θα βάλω στο στομάχι μου. Μου είναι αδιάφορο.Ουτε έχω να νοιαστω για τραπεζωματα και τυπικότητες. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.646 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:07 Η Himela έγραψε: #60 17-04-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; Click για ανάπτυξη... Αχ κι η μαμά μου τις ίδιες μπιπ μπιπ μού λέει. Της λέω "γιατί ρε μαμά θες να βάψεις με κρεμμυδόζουμο;", μου λέει "γιατί οι βαφές έχουν χημικά που περνάνε μέσα στα αυγά", της λέω "ναι αλλά με αυτά μεγαλώσαμε και δεν πάθαμε τίποτα". Αχ δε σας αντέχω. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν το σκέφτηκα ποτέ τι όμορφη ιδέα ! εγώ έχω χρόνια να νιώσω Πάσχα καθώς όλο δουλεύω Click για ανάπτυξη... Και Πάσχα! Μπράβο σας! Ήρωες αληθινοί! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά;
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:26 Η glayki έγραψε: #47 17-04-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Και Πάσχα! Μπράβο σας! Ήρωες αληθινοί! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; Click για ανάπτυξη... Φυσικοί τρόποι βαψίματος Πασχαλινών αυγών Μπες στο blog του PharmacyDiscount.gr και βρες φυσικούς τρόπους βαψίματος Πασχαλινών αυγών! www.pharmacydiscount.gr Πάρε ιδέες touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:27 Η touvlo έγραψε: #48 17-04-25 11:27 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Είμαι άθρησκος και δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το αν υπάρχει θεος. Παρόλα αυτά το πασχα μ αρέσει. Μπορεί να παω στην περιφορά του Επιταφίου ή στην ανάσταση, αν εχω καλή παρέα. Μα περισσότερο απ όλα μ αρέσουν τα πασχαλινά διατροφικα έθιμα. Είμαι ικανός να νηστεψω τη μ εβδομάδα, για να πλακωθω μετα στα αρνιά και τα κοκορέτσια. Οι γιορτές πανω απ ολα είναι καλη παρέα, καλο φαΐ και καλό πιοτό. Click για ανάπτυξη... Προσοχή στο ξαφνικό πλάκωμα! Είναι επικίνδυνη η κατανάλωση λιπαρών τροφών μετά τη νηστεία. Καλά, εσύ είσαι νέος, αντέχει ακόμα το πεπτικό σου. Εμένα θα με πάει...... Πέντε χρόνια τώρα, έχω πρόβλημα κάθε Δευτέρα του Πάσχα, παρά το ότι δεν τρώω πολύ. Με πειράζει μάλλον το λιπαρό κρέας μετά την έλλειψη λίπους για 6 μέρες. Φέτος θα πάρω μοσχαρίσια μπριτζολίτσα. ΟΙ άντρες μου, που δε νηστευουν, ας φάνε ό,τι θέλουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Φυσικοί τρόποι βαψίματος Πασχαλινών αυγών Μπες στο blog του PharmacyDiscount.gr και βρες φυσικούς τρόπους βαψίματος Πασχαλινών αυγών! www.pharmacydiscount.gr Πάρε ιδέες Click για ανάπτυξη... πέρυσι έβαψα με φλούδα από κόκκινα κρεμμύδια. Τα άσπρα αυγά έγιναν σαν τα άλλα τα μπεζ glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:30 Η glayki έγραψε: #49 17-04-25 11:30 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Προσοχή στο ξαφνικό πλάκωμα! Είναι επικίνδυνη η κατανάλωση λιπαρών τροφών μετά τη νηστεία. Καλά, εσύ είσαι νέος, αντέχει ακόμα το πεπτικό σου. Εμένα θα με πάει...... Πέντε χρόνια τώρα, έχω πρόβλημα κάθε Δευτέρα του Πάσχα, παρά το ότι δεν τρώω πολύ. Με πειράζει μάλλον το λιπαρό κρέας μετά την έλλειψη λίπους για 6 μέρες. Φέτος θα πάρω μοσχαρίσια μπριτζολίτσα. ΟΙ άντρες μου, που δε νηστευουν, ας φάνε ό,τι θέλουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 πέρυσι έβαψα με φλούδα από κόκκινα κρεμμύδια. Τα άσπρα αυγά έγιναν σαν τα άλλα τα μπεζ Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ποτε δοκιμάσει με φυτικό τρόπο, αλλά νομίζω πως πετυχαίνεις παλ αποχρώσεις μόνο. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:47 Η touvlo έγραψε: #50 17-04-25 11:47 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εδώ και χρόνια έχω καθιερώσει ως συνήθεια Μ. Παρασκευής την άνοδο κατά το μεσημέρι στην Άνω πολη και την επίσκεψη σε όλους τους Επιτάφιους Βυζαντινών και παλαιοχριστιανικων εκκλησιών . Η περιήγηση μέσα από τα αναφορικά στενά σοκάκια με τους ανθισμένους κήπους, τα τείχη, την φοβερή θέα του Θερμαϊκού προσθέτουν στην τρίωρη τουλάχιστον βόλτα μια υπέροχη εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία ανοιξιάτικη βόλτα, ταιριάζει και με την ημέρα! Όταν ήμουν έφηβη, η μητέρα μου και η νονά μου είχαν την ιδέα να συναντηθούμε τη Μεγ. Παρασκευή σ΄ένα πένθιμο μέρος, λόγω της ημέρας και διάλεξαν το 1ο νεκροταφείο, σαν έναν όμορφο κήπο για περπάτημα. Τι ιδέα όμως για παιδιά, που δεν είχαν καμμία επαφή με το θάνατο! Μετά απ αυτή τη <<βόλτα>>, σκεφτόμουν όλη νύχτα, τι μακάβρια εμπειρία ήταν. Σκεφτόμουν, πώς άνθρωποι κάνουν τόσα πράματα, κτίρια, αγάλματα, κίονες κλπ για να τους παραχώσουν όταν θα είναι πεθαμένοι! Τότε έτσι το είχα δει. Τώρα άλλαξαν τα πράματα. Ευχαρίστως πηγαίνω εκεί που είναι ο πατερούλης μου και του αφήνω λουλούδια glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:49 Η glayki έγραψε: #51 17-04-25 11:49 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πολύ ωραία ανοιξιάτικη βόλτα, ταιριάζει και με την ημέρα! Όταν ήμουν έφηβη, η μητέρα μου και η νονά μου είχαν την ιδέα να συναντηθούμε τη Μεγ. Παρασκευή σ΄ένα πένθιμο μέρος, λόγω της ημέρας και διάλεξαν το 1ο νεκροταφείο, σαν έναν όμορφο κήπο για περπάτημα. Τι ιδέα όμως για παιδιά, που δεν είχαν καμμία επαφή με το θάνατο! Μετά απ αυτή τη <<βόλτα>>, σκεφτόμουν όλη νύχτα, τι μακάβρια εμπειρία ήταν. Σκεφτόμουν, πώς άνθρωποι κάνουν τόσα πράματα, κτίρια, αγάλματα, κίονες κλπ για να τους παραχώσουν όταν θα είναι πεθαμένοι! Τότε έτσι το είχα δει. Τώρα άλλαξαν τα πράματα. Ευχαρίστως πηγαίνω εκεί που είναι ο πατερούλης μου και του αφήνω λουλούδια Click για ανάπτυξη... Αν σου πω πως ευχαριστιέμαι τις βόλτες σε νεκροταφεία; μέχρι και σε ταξίδι στο εξωτερικό ευχαρίστως πάω parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:13 Ο parafernalia: #52 17-04-25 14:13 Στο δικό μου Πασχαλινό τραπέζι εκτός απ' το παραδοσιακό μπρόκολο με ψητά μανιτάρια , έχω πάντα ένα ξεχωριστό είδος τυριού, ο,τιδήποτε γκουρμεδέ. Κόκκινα αυγά εννοείται, φέτες ψωμάκι βυζαντινό απ' τον Βενέτη στη λαδορίγανη και καλό μπουκαλίσιο κόκκινο κρασί του 10ευρου, ή κάποιο παλιό απ' την κάβα μου αποφελωμένο προσεκτικά με ανοιχτήρι Durand. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:50 Η Luludaki έγραψε: #53 17-04-25 14:50 Μπρόκολο κ ψητά μανιταρια ,ενδιαφερον Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:51 Ο Valder έγραψε: #54 17-04-25 14:51 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τι γίνεται ρε παιδιά ;μόνο εγώ δεν θέλω όχι να φάω, αλλά ούτε να μυρίσω το πολυπόθητο για άλλους αμνοεριφιο; ( πέρα από το αίσθημα θλίψης που μου προκαλούν οι σούβλες τέτοιου τύπου, η μυρωδιά και η γεύση αυτών των συγκεκριμένων κρεάτων που φαίνεται απεχθής) Βασικά έχοντας να φάω κρέας εδώ και πολυ καιρό λόγω Σαρακοστής και να μη φάω καθόλου ούτε που με συγκινεί. Click για ανάπτυξη... You mad? Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα. Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει. Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια. Για γερά κτήρια, μόνο κρέας. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:54 Η glayki έγραψε: #55 17-04-25 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: You mad? Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα. Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει. Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια. Για γερά κτήρια, μόνο κρέας. Click για ανάπτυξη... Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:55 Η Luludaki έγραψε: #56 17-04-25 14:55 Εμένα μου άρεσε πολύ πάντα το ψήσιμο, τα μοσχομυριστα κουλουράκια στο σπιτι ...πάντα έφτιαχνα, όπως και μελομακάρονα τα Χριστούγεννα μνιαμ Κάθε χρόνο ψάχνω μια όμορφη η περίεργη συνταγή μα φτιάξω..ψωμάκια κουνελάκια Τέτοια Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:01 Ο Valder έγραψε: #57 17-04-25 15:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Click για ανάπτυξη... Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:05 Η Luludaki έγραψε: #58 17-04-25 15:05 So cuteeee glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:06 Η glayki έγραψε: #59 17-04-25 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις καλά πως το τελευταίο που με νοιάζει είναι τι θα βάλω στο στομάχι μου. Μου είναι αδιάφορο.Ουτε έχω να νοιαστω για τραπεζωματα και τυπικότητες. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.646 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:07 Η Himela έγραψε: #60 17-04-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; Click για ανάπτυξη... Αχ κι η μαμά μου τις ίδιες μπιπ μπιπ μού λέει. Της λέω "γιατί ρε μαμά θες να βάψεις με κρεμμυδόζουμο;", μου λέει "γιατί οι βαφές έχουν χημικά που περνάνε μέσα στα αυγά", της λέω "ναι αλλά με αυτά μεγαλώσαμε και δεν πάθαμε τίποτα". Αχ δε σας αντέχω. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Και Πάσχα! Μπράβο σας! Ήρωες αληθινοί! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; Click για ανάπτυξη... Φυσικοί τρόποι βαψίματος Πασχαλινών αυγών Μπες στο blog του PharmacyDiscount.gr και βρες φυσικούς τρόπους βαψίματος Πασχαλινών αυγών! www.pharmacydiscount.gr Πάρε ιδέες
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:27 Η touvlo έγραψε: #48 17-04-25 11:27 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Είμαι άθρησκος και δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το αν υπάρχει θεος. Παρόλα αυτά το πασχα μ αρέσει. Μπορεί να παω στην περιφορά του Επιταφίου ή στην ανάσταση, αν εχω καλή παρέα. Μα περισσότερο απ όλα μ αρέσουν τα πασχαλινά διατροφικα έθιμα. Είμαι ικανός να νηστεψω τη μ εβδομάδα, για να πλακωθω μετα στα αρνιά και τα κοκορέτσια. Οι γιορτές πανω απ ολα είναι καλη παρέα, καλο φαΐ και καλό πιοτό. Click για ανάπτυξη... Προσοχή στο ξαφνικό πλάκωμα! Είναι επικίνδυνη η κατανάλωση λιπαρών τροφών μετά τη νηστεία. Καλά, εσύ είσαι νέος, αντέχει ακόμα το πεπτικό σου. Εμένα θα με πάει...... Πέντε χρόνια τώρα, έχω πρόβλημα κάθε Δευτέρα του Πάσχα, παρά το ότι δεν τρώω πολύ. Με πειράζει μάλλον το λιπαρό κρέας μετά την έλλειψη λίπους για 6 μέρες. Φέτος θα πάρω μοσχαρίσια μπριτζολίτσα. ΟΙ άντρες μου, που δε νηστευουν, ας φάνε ό,τι θέλουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Φυσικοί τρόποι βαψίματος Πασχαλινών αυγών Μπες στο blog του PharmacyDiscount.gr και βρες φυσικούς τρόπους βαψίματος Πασχαλινών αυγών! www.pharmacydiscount.gr Πάρε ιδέες Click για ανάπτυξη... πέρυσι έβαψα με φλούδα από κόκκινα κρεμμύδια. Τα άσπρα αυγά έγιναν σαν τα άλλα τα μπεζ glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:30 Η glayki έγραψε: #49 17-04-25 11:30 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Προσοχή στο ξαφνικό πλάκωμα! Είναι επικίνδυνη η κατανάλωση λιπαρών τροφών μετά τη νηστεία. Καλά, εσύ είσαι νέος, αντέχει ακόμα το πεπτικό σου. Εμένα θα με πάει...... Πέντε χρόνια τώρα, έχω πρόβλημα κάθε Δευτέρα του Πάσχα, παρά το ότι δεν τρώω πολύ. Με πειράζει μάλλον το λιπαρό κρέας μετά την έλλειψη λίπους για 6 μέρες. Φέτος θα πάρω μοσχαρίσια μπριτζολίτσα. ΟΙ άντρες μου, που δε νηστευουν, ας φάνε ό,τι θέλουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 πέρυσι έβαψα με φλούδα από κόκκινα κρεμμύδια. Τα άσπρα αυγά έγιναν σαν τα άλλα τα μπεζ Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ποτε δοκιμάσει με φυτικό τρόπο, αλλά νομίζω πως πετυχαίνεις παλ αποχρώσεις μόνο. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:47 Η touvlo έγραψε: #50 17-04-25 11:47 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εδώ και χρόνια έχω καθιερώσει ως συνήθεια Μ. Παρασκευής την άνοδο κατά το μεσημέρι στην Άνω πολη και την επίσκεψη σε όλους τους Επιτάφιους Βυζαντινών και παλαιοχριστιανικων εκκλησιών . Η περιήγηση μέσα από τα αναφορικά στενά σοκάκια με τους ανθισμένους κήπους, τα τείχη, την φοβερή θέα του Θερμαϊκού προσθέτουν στην τρίωρη τουλάχιστον βόλτα μια υπέροχη εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία ανοιξιάτικη βόλτα, ταιριάζει και με την ημέρα! Όταν ήμουν έφηβη, η μητέρα μου και η νονά μου είχαν την ιδέα να συναντηθούμε τη Μεγ. Παρασκευή σ΄ένα πένθιμο μέρος, λόγω της ημέρας και διάλεξαν το 1ο νεκροταφείο, σαν έναν όμορφο κήπο για περπάτημα. Τι ιδέα όμως για παιδιά, που δεν είχαν καμμία επαφή με το θάνατο! Μετά απ αυτή τη <<βόλτα>>, σκεφτόμουν όλη νύχτα, τι μακάβρια εμπειρία ήταν. Σκεφτόμουν, πώς άνθρωποι κάνουν τόσα πράματα, κτίρια, αγάλματα, κίονες κλπ για να τους παραχώσουν όταν θα είναι πεθαμένοι! Τότε έτσι το είχα δει. Τώρα άλλαξαν τα πράματα. Ευχαρίστως πηγαίνω εκεί που είναι ο πατερούλης μου και του αφήνω λουλούδια glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:49 Η glayki έγραψε: #51 17-04-25 11:49 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πολύ ωραία ανοιξιάτικη βόλτα, ταιριάζει και με την ημέρα! Όταν ήμουν έφηβη, η μητέρα μου και η νονά μου είχαν την ιδέα να συναντηθούμε τη Μεγ. Παρασκευή σ΄ένα πένθιμο μέρος, λόγω της ημέρας και διάλεξαν το 1ο νεκροταφείο, σαν έναν όμορφο κήπο για περπάτημα. Τι ιδέα όμως για παιδιά, που δεν είχαν καμμία επαφή με το θάνατο! Μετά απ αυτή τη <<βόλτα>>, σκεφτόμουν όλη νύχτα, τι μακάβρια εμπειρία ήταν. Σκεφτόμουν, πώς άνθρωποι κάνουν τόσα πράματα, κτίρια, αγάλματα, κίονες κλπ για να τους παραχώσουν όταν θα είναι πεθαμένοι! Τότε έτσι το είχα δει. Τώρα άλλαξαν τα πράματα. Ευχαρίστως πηγαίνω εκεί που είναι ο πατερούλης μου και του αφήνω λουλούδια Click για ανάπτυξη... Αν σου πω πως ευχαριστιέμαι τις βόλτες σε νεκροταφεία; μέχρι και σε ταξίδι στο εξωτερικό ευχαρίστως πάω parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:13 Ο parafernalia: #52 17-04-25 14:13 Στο δικό μου Πασχαλινό τραπέζι εκτός απ' το παραδοσιακό μπρόκολο με ψητά μανιτάρια , έχω πάντα ένα ξεχωριστό είδος τυριού, ο,τιδήποτε γκουρμεδέ. Κόκκινα αυγά εννοείται, φέτες ψωμάκι βυζαντινό απ' τον Βενέτη στη λαδορίγανη και καλό μπουκαλίσιο κόκκινο κρασί του 10ευρου, ή κάποιο παλιό απ' την κάβα μου αποφελωμένο προσεκτικά με ανοιχτήρι Durand. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:50 Η Luludaki έγραψε: #53 17-04-25 14:50 Μπρόκολο κ ψητά μανιταρια ,ενδιαφερον Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:51 Ο Valder έγραψε: #54 17-04-25 14:51 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τι γίνεται ρε παιδιά ;μόνο εγώ δεν θέλω όχι να φάω, αλλά ούτε να μυρίσω το πολυπόθητο για άλλους αμνοεριφιο; ( πέρα από το αίσθημα θλίψης που μου προκαλούν οι σούβλες τέτοιου τύπου, η μυρωδιά και η γεύση αυτών των συγκεκριμένων κρεάτων που φαίνεται απεχθής) Βασικά έχοντας να φάω κρέας εδώ και πολυ καιρό λόγω Σαρακοστής και να μη φάω καθόλου ούτε που με συγκινεί. Click για ανάπτυξη... You mad? Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα. Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει. Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια. Για γερά κτήρια, μόνο κρέας. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:54 Η glayki έγραψε: #55 17-04-25 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: You mad? Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα. Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει. Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια. Για γερά κτήρια, μόνο κρέας. Click για ανάπτυξη... Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:55 Η Luludaki έγραψε: #56 17-04-25 14:55 Εμένα μου άρεσε πολύ πάντα το ψήσιμο, τα μοσχομυριστα κουλουράκια στο σπιτι ...πάντα έφτιαχνα, όπως και μελομακάρονα τα Χριστούγεννα μνιαμ Κάθε χρόνο ψάχνω μια όμορφη η περίεργη συνταγή μα φτιάξω..ψωμάκια κουνελάκια Τέτοια Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:01 Ο Valder έγραψε: #57 17-04-25 15:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Click για ανάπτυξη... Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:05 Η Luludaki έγραψε: #58 17-04-25 15:05 So cuteeee glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:06 Η glayki έγραψε: #59 17-04-25 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις καλά πως το τελευταίο που με νοιάζει είναι τι θα βάλω στο στομάχι μου. Μου είναι αδιάφορο.Ουτε έχω να νοιαστω για τραπεζωματα και τυπικότητες. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.646 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:07 Η Himela έγραψε: #60 17-04-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; Click για ανάπτυξη... Αχ κι η μαμά μου τις ίδιες μπιπ μπιπ μού λέει. Της λέω "γιατί ρε μαμά θες να βάψεις με κρεμμυδόζουμο;", μου λέει "γιατί οι βαφές έχουν χημικά που περνάνε μέσα στα αυγά", της λέω "ναι αλλά με αυτά μεγαλώσαμε και δεν πάθαμε τίποτα". Αχ δε σας αντέχω. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Είμαι άθρησκος και δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το αν υπάρχει θεος. Παρόλα αυτά το πασχα μ αρέσει. Μπορεί να παω στην περιφορά του Επιταφίου ή στην ανάσταση, αν εχω καλή παρέα. Μα περισσότερο απ όλα μ αρέσουν τα πασχαλινά διατροφικα έθιμα. Είμαι ικανός να νηστεψω τη μ εβδομάδα, για να πλακωθω μετα στα αρνιά και τα κοκορέτσια. Οι γιορτές πανω απ ολα είναι καλη παρέα, καλο φαΐ και καλό πιοτό. Click για ανάπτυξη... Προσοχή στο ξαφνικό πλάκωμα! Είναι επικίνδυνη η κατανάλωση λιπαρών τροφών μετά τη νηστεία. Καλά, εσύ είσαι νέος, αντέχει ακόμα το πεπτικό σου. Εμένα θα με πάει...... Πέντε χρόνια τώρα, έχω πρόβλημα κάθε Δευτέρα του Πάσχα, παρά το ότι δεν τρώω πολύ. Με πειράζει μάλλον το λιπαρό κρέας μετά την έλλειψη λίπους για 6 μέρες. Φέτος θα πάρω μοσχαρίσια μπριτζολίτσα. ΟΙ άντρες μου, που δε νηστευουν, ας φάνε ό,τι θέλουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Φυσικοί τρόποι βαψίματος Πασχαλινών αυγών Μπες στο blog του PharmacyDiscount.gr και βρες φυσικούς τρόπους βαψίματος Πασχαλινών αυγών! www.pharmacydiscount.gr Πάρε ιδέες Click για ανάπτυξη... πέρυσι έβαψα με φλούδα από κόκκινα κρεμμύδια. Τα άσπρα αυγά έγιναν σαν τα άλλα τα μπεζ
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:30 Η glayki έγραψε: #49 17-04-25 11:30 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Προσοχή στο ξαφνικό πλάκωμα! Είναι επικίνδυνη η κατανάλωση λιπαρών τροφών μετά τη νηστεία. Καλά, εσύ είσαι νέος, αντέχει ακόμα το πεπτικό σου. Εμένα θα με πάει...... Πέντε χρόνια τώρα, έχω πρόβλημα κάθε Δευτέρα του Πάσχα, παρά το ότι δεν τρώω πολύ. Με πειράζει μάλλον το λιπαρό κρέας μετά την έλλειψη λίπους για 6 μέρες. Φέτος θα πάρω μοσχαρίσια μπριτζολίτσα. ΟΙ άντρες μου, που δε νηστευουν, ας φάνε ό,τι θέλουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 πέρυσι έβαψα με φλούδα από κόκκινα κρεμμύδια. Τα άσπρα αυγά έγιναν σαν τα άλλα τα μπεζ Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ποτε δοκιμάσει με φυτικό τρόπο, αλλά νομίζω πως πετυχαίνεις παλ αποχρώσεις μόνο. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:47 Η touvlo έγραψε: #50 17-04-25 11:47 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εδώ και χρόνια έχω καθιερώσει ως συνήθεια Μ. Παρασκευής την άνοδο κατά το μεσημέρι στην Άνω πολη και την επίσκεψη σε όλους τους Επιτάφιους Βυζαντινών και παλαιοχριστιανικων εκκλησιών . Η περιήγηση μέσα από τα αναφορικά στενά σοκάκια με τους ανθισμένους κήπους, τα τείχη, την φοβερή θέα του Θερμαϊκού προσθέτουν στην τρίωρη τουλάχιστον βόλτα μια υπέροχη εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία ανοιξιάτικη βόλτα, ταιριάζει και με την ημέρα! Όταν ήμουν έφηβη, η μητέρα μου και η νονά μου είχαν την ιδέα να συναντηθούμε τη Μεγ. Παρασκευή σ΄ένα πένθιμο μέρος, λόγω της ημέρας και διάλεξαν το 1ο νεκροταφείο, σαν έναν όμορφο κήπο για περπάτημα. Τι ιδέα όμως για παιδιά, που δεν είχαν καμμία επαφή με το θάνατο! Μετά απ αυτή τη <<βόλτα>>, σκεφτόμουν όλη νύχτα, τι μακάβρια εμπειρία ήταν. Σκεφτόμουν, πώς άνθρωποι κάνουν τόσα πράματα, κτίρια, αγάλματα, κίονες κλπ για να τους παραχώσουν όταν θα είναι πεθαμένοι! Τότε έτσι το είχα δει. Τώρα άλλαξαν τα πράματα. Ευχαρίστως πηγαίνω εκεί που είναι ο πατερούλης μου και του αφήνω λουλούδια glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:49 Η glayki έγραψε: #51 17-04-25 11:49 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πολύ ωραία ανοιξιάτικη βόλτα, ταιριάζει και με την ημέρα! Όταν ήμουν έφηβη, η μητέρα μου και η νονά μου είχαν την ιδέα να συναντηθούμε τη Μεγ. Παρασκευή σ΄ένα πένθιμο μέρος, λόγω της ημέρας και διάλεξαν το 1ο νεκροταφείο, σαν έναν όμορφο κήπο για περπάτημα. Τι ιδέα όμως για παιδιά, που δεν είχαν καμμία επαφή με το θάνατο! Μετά απ αυτή τη <<βόλτα>>, σκεφτόμουν όλη νύχτα, τι μακάβρια εμπειρία ήταν. Σκεφτόμουν, πώς άνθρωποι κάνουν τόσα πράματα, κτίρια, αγάλματα, κίονες κλπ για να τους παραχώσουν όταν θα είναι πεθαμένοι! Τότε έτσι το είχα δει. Τώρα άλλαξαν τα πράματα. Ευχαρίστως πηγαίνω εκεί που είναι ο πατερούλης μου και του αφήνω λουλούδια Click για ανάπτυξη... Αν σου πω πως ευχαριστιέμαι τις βόλτες σε νεκροταφεία; μέχρι και σε ταξίδι στο εξωτερικό ευχαρίστως πάω parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:13 Ο parafernalia: #52 17-04-25 14:13 Στο δικό μου Πασχαλινό τραπέζι εκτός απ' το παραδοσιακό μπρόκολο με ψητά μανιτάρια , έχω πάντα ένα ξεχωριστό είδος τυριού, ο,τιδήποτε γκουρμεδέ. Κόκκινα αυγά εννοείται, φέτες ψωμάκι βυζαντινό απ' τον Βενέτη στη λαδορίγανη και καλό μπουκαλίσιο κόκκινο κρασί του 10ευρου, ή κάποιο παλιό απ' την κάβα μου αποφελωμένο προσεκτικά με ανοιχτήρι Durand. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:50 Η Luludaki έγραψε: #53 17-04-25 14:50 Μπρόκολο κ ψητά μανιταρια ,ενδιαφερον Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:51 Ο Valder έγραψε: #54 17-04-25 14:51 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τι γίνεται ρε παιδιά ;μόνο εγώ δεν θέλω όχι να φάω, αλλά ούτε να μυρίσω το πολυπόθητο για άλλους αμνοεριφιο; ( πέρα από το αίσθημα θλίψης που μου προκαλούν οι σούβλες τέτοιου τύπου, η μυρωδιά και η γεύση αυτών των συγκεκριμένων κρεάτων που φαίνεται απεχθής) Βασικά έχοντας να φάω κρέας εδώ και πολυ καιρό λόγω Σαρακοστής και να μη φάω καθόλου ούτε που με συγκινεί. Click για ανάπτυξη... You mad? Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα. Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει. Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια. Για γερά κτήρια, μόνο κρέας. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:54 Η glayki έγραψε: #55 17-04-25 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: You mad? Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα. Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει. Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια. Για γερά κτήρια, μόνο κρέας. Click για ανάπτυξη... Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:55 Η Luludaki έγραψε: #56 17-04-25 14:55 Εμένα μου άρεσε πολύ πάντα το ψήσιμο, τα μοσχομυριστα κουλουράκια στο σπιτι ...πάντα έφτιαχνα, όπως και μελομακάρονα τα Χριστούγεννα μνιαμ Κάθε χρόνο ψάχνω μια όμορφη η περίεργη συνταγή μα φτιάξω..ψωμάκια κουνελάκια Τέτοια Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:01 Ο Valder έγραψε: #57 17-04-25 15:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Click για ανάπτυξη... Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:05 Η Luludaki έγραψε: #58 17-04-25 15:05 So cuteeee glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:06 Η glayki έγραψε: #59 17-04-25 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις καλά πως το τελευταίο που με νοιάζει είναι τι θα βάλω στο στομάχι μου. Μου είναι αδιάφορο.Ουτε έχω να νοιαστω για τραπεζωματα και τυπικότητες. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.646 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:07 Η Himela έγραψε: #60 17-04-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; Click για ανάπτυξη... Αχ κι η μαμά μου τις ίδιες μπιπ μπιπ μού λέει. Της λέω "γιατί ρε μαμά θες να βάψεις με κρεμμυδόζουμο;", μου λέει "γιατί οι βαφές έχουν χημικά που περνάνε μέσα στα αυγά", της λέω "ναι αλλά με αυτά μεγαλώσαμε και δεν πάθαμε τίποτα". Αχ δε σας αντέχω. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Προσοχή στο ξαφνικό πλάκωμα! Είναι επικίνδυνη η κατανάλωση λιπαρών τροφών μετά τη νηστεία. Καλά, εσύ είσαι νέος, αντέχει ακόμα το πεπτικό σου. Εμένα θα με πάει...... Πέντε χρόνια τώρα, έχω πρόβλημα κάθε Δευτέρα του Πάσχα, παρά το ότι δεν τρώω πολύ. Με πειράζει μάλλον το λιπαρό κρέας μετά την έλλειψη λίπους για 6 μέρες. Φέτος θα πάρω μοσχαρίσια μπριτζολίτσα. ΟΙ άντρες μου, που δε νηστευουν, ας φάνε ό,τι θέλουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Απριλίου 2025 πέρυσι έβαψα με φλούδα από κόκκινα κρεμμύδια. Τα άσπρα αυγά έγιναν σαν τα άλλα τα μπεζ Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ποτε δοκιμάσει με φυτικό τρόπο, αλλά νομίζω πως πετυχαίνεις παλ αποχρώσεις μόνο.
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.341 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:47 Η touvlo έγραψε: #50 17-04-25 11:47 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εδώ και χρόνια έχω καθιερώσει ως συνήθεια Μ. Παρασκευής την άνοδο κατά το μεσημέρι στην Άνω πολη και την επίσκεψη σε όλους τους Επιτάφιους Βυζαντινών και παλαιοχριστιανικων εκκλησιών . Η περιήγηση μέσα από τα αναφορικά στενά σοκάκια με τους ανθισμένους κήπους, τα τείχη, την φοβερή θέα του Θερμαϊκού προσθέτουν στην τρίωρη τουλάχιστον βόλτα μια υπέροχη εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία ανοιξιάτικη βόλτα, ταιριάζει και με την ημέρα! Όταν ήμουν έφηβη, η μητέρα μου και η νονά μου είχαν την ιδέα να συναντηθούμε τη Μεγ. Παρασκευή σ΄ένα πένθιμο μέρος, λόγω της ημέρας και διάλεξαν το 1ο νεκροταφείο, σαν έναν όμορφο κήπο για περπάτημα. Τι ιδέα όμως για παιδιά, που δεν είχαν καμμία επαφή με το θάνατο! Μετά απ αυτή τη <<βόλτα>>, σκεφτόμουν όλη νύχτα, τι μακάβρια εμπειρία ήταν. Σκεφτόμουν, πώς άνθρωποι κάνουν τόσα πράματα, κτίρια, αγάλματα, κίονες κλπ για να τους παραχώσουν όταν θα είναι πεθαμένοι! Τότε έτσι το είχα δει. Τώρα άλλαξαν τα πράματα. Ευχαρίστως πηγαίνω εκεί που είναι ο πατερούλης μου και του αφήνω λουλούδια glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:49 Η glayki έγραψε: #51 17-04-25 11:49 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πολύ ωραία ανοιξιάτικη βόλτα, ταιριάζει και με την ημέρα! Όταν ήμουν έφηβη, η μητέρα μου και η νονά μου είχαν την ιδέα να συναντηθούμε τη Μεγ. Παρασκευή σ΄ένα πένθιμο μέρος, λόγω της ημέρας και διάλεξαν το 1ο νεκροταφείο, σαν έναν όμορφο κήπο για περπάτημα. Τι ιδέα όμως για παιδιά, που δεν είχαν καμμία επαφή με το θάνατο! Μετά απ αυτή τη <<βόλτα>>, σκεφτόμουν όλη νύχτα, τι μακάβρια εμπειρία ήταν. Σκεφτόμουν, πώς άνθρωποι κάνουν τόσα πράματα, κτίρια, αγάλματα, κίονες κλπ για να τους παραχώσουν όταν θα είναι πεθαμένοι! Τότε έτσι το είχα δει. Τώρα άλλαξαν τα πράματα. Ευχαρίστως πηγαίνω εκεί που είναι ο πατερούλης μου και του αφήνω λουλούδια Click για ανάπτυξη... Αν σου πω πως ευχαριστιέμαι τις βόλτες σε νεκροταφεία; μέχρι και σε ταξίδι στο εξωτερικό ευχαρίστως πάω parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:13 Ο parafernalia: #52 17-04-25 14:13 Στο δικό μου Πασχαλινό τραπέζι εκτός απ' το παραδοσιακό μπρόκολο με ψητά μανιτάρια , έχω πάντα ένα ξεχωριστό είδος τυριού, ο,τιδήποτε γκουρμεδέ. Κόκκινα αυγά εννοείται, φέτες ψωμάκι βυζαντινό απ' τον Βενέτη στη λαδορίγανη και καλό μπουκαλίσιο κόκκινο κρασί του 10ευρου, ή κάποιο παλιό απ' την κάβα μου αποφελωμένο προσεκτικά με ανοιχτήρι Durand. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:50 Η Luludaki έγραψε: #53 17-04-25 14:50 Μπρόκολο κ ψητά μανιταρια ,ενδιαφερον Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:51 Ο Valder έγραψε: #54 17-04-25 14:51 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τι γίνεται ρε παιδιά ;μόνο εγώ δεν θέλω όχι να φάω, αλλά ούτε να μυρίσω το πολυπόθητο για άλλους αμνοεριφιο; ( πέρα από το αίσθημα θλίψης που μου προκαλούν οι σούβλες τέτοιου τύπου, η μυρωδιά και η γεύση αυτών των συγκεκριμένων κρεάτων που φαίνεται απεχθής) Βασικά έχοντας να φάω κρέας εδώ και πολυ καιρό λόγω Σαρακοστής και να μη φάω καθόλου ούτε που με συγκινεί. Click για ανάπτυξη... You mad? Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα. Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει. Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια. Για γερά κτήρια, μόνο κρέας. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:54 Η glayki έγραψε: #55 17-04-25 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: You mad? Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα. Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει. Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια. Για γερά κτήρια, μόνο κρέας. Click για ανάπτυξη... Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:55 Η Luludaki έγραψε: #56 17-04-25 14:55 Εμένα μου άρεσε πολύ πάντα το ψήσιμο, τα μοσχομυριστα κουλουράκια στο σπιτι ...πάντα έφτιαχνα, όπως και μελομακάρονα τα Χριστούγεννα μνιαμ Κάθε χρόνο ψάχνω μια όμορφη η περίεργη συνταγή μα φτιάξω..ψωμάκια κουνελάκια Τέτοια Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:01 Ο Valder έγραψε: #57 17-04-25 15:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Click για ανάπτυξη... Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:05 Η Luludaki έγραψε: #58 17-04-25 15:05 So cuteeee glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:06 Η glayki έγραψε: #59 17-04-25 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις καλά πως το τελευταίο που με νοιάζει είναι τι θα βάλω στο στομάχι μου. Μου είναι αδιάφορο.Ουτε έχω να νοιαστω για τραπεζωματα και τυπικότητες. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.646 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:07 Η Himela έγραψε: #60 17-04-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; Click για ανάπτυξη... Αχ κι η μαμά μου τις ίδιες μπιπ μπιπ μού λέει. Της λέω "γιατί ρε μαμά θες να βάψεις με κρεμμυδόζουμο;", μου λέει "γιατί οι βαφές έχουν χημικά που περνάνε μέσα στα αυγά", της λέω "ναι αλλά με αυτά μεγαλώσαμε και δεν πάθαμε τίποτα". Αχ δε σας αντέχω. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εδώ και χρόνια έχω καθιερώσει ως συνήθεια Μ. Παρασκευής την άνοδο κατά το μεσημέρι στην Άνω πολη και την επίσκεψη σε όλους τους Επιτάφιους Βυζαντινών και παλαιοχριστιανικων εκκλησιών . Η περιήγηση μέσα από τα αναφορικά στενά σοκάκια με τους ανθισμένους κήπους, τα τείχη, την φοβερή θέα του Θερμαϊκού προσθέτουν στην τρίωρη τουλάχιστον βόλτα μια υπέροχη εμπειρία. Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία ανοιξιάτικη βόλτα, ταιριάζει και με την ημέρα! Όταν ήμουν έφηβη, η μητέρα μου και η νονά μου είχαν την ιδέα να συναντηθούμε τη Μεγ. Παρασκευή σ΄ένα πένθιμο μέρος, λόγω της ημέρας και διάλεξαν το 1ο νεκροταφείο, σαν έναν όμορφο κήπο για περπάτημα. Τι ιδέα όμως για παιδιά, που δεν είχαν καμμία επαφή με το θάνατο! Μετά απ αυτή τη <<βόλτα>>, σκεφτόμουν όλη νύχτα, τι μακάβρια εμπειρία ήταν. Σκεφτόμουν, πώς άνθρωποι κάνουν τόσα πράματα, κτίρια, αγάλματα, κίονες κλπ για να τους παραχώσουν όταν θα είναι πεθαμένοι! Τότε έτσι το είχα δει. Τώρα άλλαξαν τα πράματα. Ευχαρίστως πηγαίνω εκεί που είναι ο πατερούλης μου και του αφήνω λουλούδια
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 11:49 Η glayki έγραψε: #51 17-04-25 11:49 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πολύ ωραία ανοιξιάτικη βόλτα, ταιριάζει και με την ημέρα! Όταν ήμουν έφηβη, η μητέρα μου και η νονά μου είχαν την ιδέα να συναντηθούμε τη Μεγ. Παρασκευή σ΄ένα πένθιμο μέρος, λόγω της ημέρας και διάλεξαν το 1ο νεκροταφείο, σαν έναν όμορφο κήπο για περπάτημα. Τι ιδέα όμως για παιδιά, που δεν είχαν καμμία επαφή με το θάνατο! Μετά απ αυτή τη <<βόλτα>>, σκεφτόμουν όλη νύχτα, τι μακάβρια εμπειρία ήταν. Σκεφτόμουν, πώς άνθρωποι κάνουν τόσα πράματα, κτίρια, αγάλματα, κίονες κλπ για να τους παραχώσουν όταν θα είναι πεθαμένοι! Τότε έτσι το είχα δει. Τώρα άλλαξαν τα πράματα. Ευχαρίστως πηγαίνω εκεί που είναι ο πατερούλης μου και του αφήνω λουλούδια Click για ανάπτυξη... Αν σου πω πως ευχαριστιέμαι τις βόλτες σε νεκροταφεία; μέχρι και σε ταξίδι στο εξωτερικό ευχαρίστως πάω parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:13 Ο parafernalia: #52 17-04-25 14:13 Στο δικό μου Πασχαλινό τραπέζι εκτός απ' το παραδοσιακό μπρόκολο με ψητά μανιτάρια , έχω πάντα ένα ξεχωριστό είδος τυριού, ο,τιδήποτε γκουρμεδέ. Κόκκινα αυγά εννοείται, φέτες ψωμάκι βυζαντινό απ' τον Βενέτη στη λαδορίγανη και καλό μπουκαλίσιο κόκκινο κρασί του 10ευρου, ή κάποιο παλιό απ' την κάβα μου αποφελωμένο προσεκτικά με ανοιχτήρι Durand. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:50 Η Luludaki έγραψε: #53 17-04-25 14:50 Μπρόκολο κ ψητά μανιταρια ,ενδιαφερον Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:51 Ο Valder έγραψε: #54 17-04-25 14:51 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τι γίνεται ρε παιδιά ;μόνο εγώ δεν θέλω όχι να φάω, αλλά ούτε να μυρίσω το πολυπόθητο για άλλους αμνοεριφιο; ( πέρα από το αίσθημα θλίψης που μου προκαλούν οι σούβλες τέτοιου τύπου, η μυρωδιά και η γεύση αυτών των συγκεκριμένων κρεάτων που φαίνεται απεχθής) Βασικά έχοντας να φάω κρέας εδώ και πολυ καιρό λόγω Σαρακοστής και να μη φάω καθόλου ούτε που με συγκινεί. Click για ανάπτυξη... You mad? Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα. Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει. Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια. Για γερά κτήρια, μόνο κρέας. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:54 Η glayki έγραψε: #55 17-04-25 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: You mad? Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα. Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει. Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια. Για γερά κτήρια, μόνο κρέας. Click για ανάπτυξη... Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:55 Η Luludaki έγραψε: #56 17-04-25 14:55 Εμένα μου άρεσε πολύ πάντα το ψήσιμο, τα μοσχομυριστα κουλουράκια στο σπιτι ...πάντα έφτιαχνα, όπως και μελομακάρονα τα Χριστούγεννα μνιαμ Κάθε χρόνο ψάχνω μια όμορφη η περίεργη συνταγή μα φτιάξω..ψωμάκια κουνελάκια Τέτοια Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:01 Ο Valder έγραψε: #57 17-04-25 15:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Click για ανάπτυξη... Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:05 Η Luludaki έγραψε: #58 17-04-25 15:05 So cuteeee glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:06 Η glayki έγραψε: #59 17-04-25 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις καλά πως το τελευταίο που με νοιάζει είναι τι θα βάλω στο στομάχι μου. Μου είναι αδιάφορο.Ουτε έχω να νοιαστω για τραπεζωματα και τυπικότητες. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.646 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:07 Η Himela έγραψε: #60 17-04-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; Click για ανάπτυξη... Αχ κι η μαμά μου τις ίδιες μπιπ μπιπ μού λέει. Της λέω "γιατί ρε μαμά θες να βάψεις με κρεμμυδόζουμο;", μου λέει "γιατί οι βαφές έχουν χημικά που περνάνε μέσα στα αυγά", της λέω "ναι αλλά με αυτά μεγαλώσαμε και δεν πάθαμε τίποτα". Αχ δε σας αντέχω. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πολύ ωραία ανοιξιάτικη βόλτα, ταιριάζει και με την ημέρα! Όταν ήμουν έφηβη, η μητέρα μου και η νονά μου είχαν την ιδέα να συναντηθούμε τη Μεγ. Παρασκευή σ΄ένα πένθιμο μέρος, λόγω της ημέρας και διάλεξαν το 1ο νεκροταφείο, σαν έναν όμορφο κήπο για περπάτημα. Τι ιδέα όμως για παιδιά, που δεν είχαν καμμία επαφή με το θάνατο! Μετά απ αυτή τη <<βόλτα>>, σκεφτόμουν όλη νύχτα, τι μακάβρια εμπειρία ήταν. Σκεφτόμουν, πώς άνθρωποι κάνουν τόσα πράματα, κτίρια, αγάλματα, κίονες κλπ για να τους παραχώσουν όταν θα είναι πεθαμένοι! Τότε έτσι το είχα δει. Τώρα άλλαξαν τα πράματα. Ευχαρίστως πηγαίνω εκεί που είναι ο πατερούλης μου και του αφήνω λουλούδια Click για ανάπτυξη... Αν σου πω πως ευχαριστιέμαι τις βόλτες σε νεκροταφεία; μέχρι και σε ταξίδι στο εξωτερικό ευχαρίστως πάω
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:13 Ο parafernalia: #52 17-04-25 14:13 Στο δικό μου Πασχαλινό τραπέζι εκτός απ' το παραδοσιακό μπρόκολο με ψητά μανιτάρια , έχω πάντα ένα ξεχωριστό είδος τυριού, ο,τιδήποτε γκουρμεδέ. Κόκκινα αυγά εννοείται, φέτες ψωμάκι βυζαντινό απ' τον Βενέτη στη λαδορίγανη και καλό μπουκαλίσιο κόκκινο κρασί του 10ευρου, ή κάποιο παλιό απ' την κάβα μου αποφελωμένο προσεκτικά με ανοιχτήρι Durand. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:50 Η Luludaki έγραψε: #53 17-04-25 14:50 Μπρόκολο κ ψητά μανιταρια ,ενδιαφερον Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:51 Ο Valder έγραψε: #54 17-04-25 14:51 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τι γίνεται ρε παιδιά ;μόνο εγώ δεν θέλω όχι να φάω, αλλά ούτε να μυρίσω το πολυπόθητο για άλλους αμνοεριφιο; ( πέρα από το αίσθημα θλίψης που μου προκαλούν οι σούβλες τέτοιου τύπου, η μυρωδιά και η γεύση αυτών των συγκεκριμένων κρεάτων που φαίνεται απεχθής) Βασικά έχοντας να φάω κρέας εδώ και πολυ καιρό λόγω Σαρακοστής και να μη φάω καθόλου ούτε που με συγκινεί. Click για ανάπτυξη... You mad? Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα. Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει. Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια. Για γερά κτήρια, μόνο κρέας. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:54 Η glayki έγραψε: #55 17-04-25 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: You mad? Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα. Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει. Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια. Για γερά κτήρια, μόνο κρέας. Click για ανάπτυξη... Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:55 Η Luludaki έγραψε: #56 17-04-25 14:55 Εμένα μου άρεσε πολύ πάντα το ψήσιμο, τα μοσχομυριστα κουλουράκια στο σπιτι ...πάντα έφτιαχνα, όπως και μελομακάρονα τα Χριστούγεννα μνιαμ Κάθε χρόνο ψάχνω μια όμορφη η περίεργη συνταγή μα φτιάξω..ψωμάκια κουνελάκια Τέτοια Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:01 Ο Valder έγραψε: #57 17-04-25 15:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Click για ανάπτυξη... Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:05 Η Luludaki έγραψε: #58 17-04-25 15:05 So cuteeee glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:06 Η glayki έγραψε: #59 17-04-25 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις καλά πως το τελευταίο που με νοιάζει είναι τι θα βάλω στο στομάχι μου. Μου είναι αδιάφορο.Ουτε έχω να νοιαστω για τραπεζωματα και τυπικότητες. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.646 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:07 Η Himela έγραψε: #60 17-04-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; Click για ανάπτυξη... Αχ κι η μαμά μου τις ίδιες μπιπ μπιπ μού λέει. Της λέω "γιατί ρε μαμά θες να βάψεις με κρεμμυδόζουμο;", μου λέει "γιατί οι βαφές έχουν χημικά που περνάνε μέσα στα αυγά", της λέω "ναι αλλά με αυτά μεγαλώσαμε και δεν πάθαμε τίποτα". Αχ δε σας αντέχω. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο δικό μου Πασχαλινό τραπέζι εκτός απ' το παραδοσιακό μπρόκολο με ψητά μανιτάρια , έχω πάντα ένα ξεχωριστό είδος τυριού, ο,τιδήποτε γκουρμεδέ. Κόκκινα αυγά εννοείται, φέτες ψωμάκι βυζαντινό απ' τον Βενέτη στη λαδορίγανη και καλό μπουκαλίσιο κόκκινο κρασί του 10ευρου, ή κάποιο παλιό απ' την κάβα μου αποφελωμένο προσεκτικά με ανοιχτήρι Durand.
Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:50 Η Luludaki έγραψε: #53 17-04-25 14:50 Μπρόκολο κ ψητά μανιταρια ,ενδιαφερον Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:51 Ο Valder έγραψε: #54 17-04-25 14:51 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τι γίνεται ρε παιδιά ;μόνο εγώ δεν θέλω όχι να φάω, αλλά ούτε να μυρίσω το πολυπόθητο για άλλους αμνοεριφιο; ( πέρα από το αίσθημα θλίψης που μου προκαλούν οι σούβλες τέτοιου τύπου, η μυρωδιά και η γεύση αυτών των συγκεκριμένων κρεάτων που φαίνεται απεχθής) Βασικά έχοντας να φάω κρέας εδώ και πολυ καιρό λόγω Σαρακοστής και να μη φάω καθόλου ούτε που με συγκινεί. Click για ανάπτυξη... You mad? Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα. Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει. Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια. Για γερά κτήρια, μόνο κρέας. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:54 Η glayki έγραψε: #55 17-04-25 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: You mad? Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα. Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει. Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια. Για γερά κτήρια, μόνο κρέας. Click για ανάπτυξη... Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:55 Η Luludaki έγραψε: #56 17-04-25 14:55 Εμένα μου άρεσε πολύ πάντα το ψήσιμο, τα μοσχομυριστα κουλουράκια στο σπιτι ...πάντα έφτιαχνα, όπως και μελομακάρονα τα Χριστούγεννα μνιαμ Κάθε χρόνο ψάχνω μια όμορφη η περίεργη συνταγή μα φτιάξω..ψωμάκια κουνελάκια Τέτοια Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:01 Ο Valder έγραψε: #57 17-04-25 15:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Click για ανάπτυξη... Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:05 Η Luludaki έγραψε: #58 17-04-25 15:05 So cuteeee glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:06 Η glayki έγραψε: #59 17-04-25 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις καλά πως το τελευταίο που με νοιάζει είναι τι θα βάλω στο στομάχι μου. Μου είναι αδιάφορο.Ουτε έχω να νοιαστω για τραπεζωματα και τυπικότητες. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.646 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:07 Η Himela έγραψε: #60 17-04-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; Click για ανάπτυξη... Αχ κι η μαμά μου τις ίδιες μπιπ μπιπ μού λέει. Της λέω "γιατί ρε μαμά θες να βάψεις με κρεμμυδόζουμο;", μου λέει "γιατί οι βαφές έχουν χημικά που περνάνε μέσα στα αυγά", της λέω "ναι αλλά με αυτά μεγαλώσαμε και δεν πάθαμε τίποτα". Αχ δε σας αντέχω. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:51 Ο Valder έγραψε: #54 17-04-25 14:51 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τι γίνεται ρε παιδιά ;μόνο εγώ δεν θέλω όχι να φάω, αλλά ούτε να μυρίσω το πολυπόθητο για άλλους αμνοεριφιο; ( πέρα από το αίσθημα θλίψης που μου προκαλούν οι σούβλες τέτοιου τύπου, η μυρωδιά και η γεύση αυτών των συγκεκριμένων κρεάτων που φαίνεται απεχθής) Βασικά έχοντας να φάω κρέας εδώ και πολυ καιρό λόγω Σαρακοστής και να μη φάω καθόλου ούτε που με συγκινεί. Click για ανάπτυξη... You mad? Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα. Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει. Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια. Για γερά κτήρια, μόνο κρέας. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:54 Η glayki έγραψε: #55 17-04-25 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: You mad? Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα. Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει. Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια. Για γερά κτήρια, μόνο κρέας. Click για ανάπτυξη... Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:55 Η Luludaki έγραψε: #56 17-04-25 14:55 Εμένα μου άρεσε πολύ πάντα το ψήσιμο, τα μοσχομυριστα κουλουράκια στο σπιτι ...πάντα έφτιαχνα, όπως και μελομακάρονα τα Χριστούγεννα μνιαμ Κάθε χρόνο ψάχνω μια όμορφη η περίεργη συνταγή μα φτιάξω..ψωμάκια κουνελάκια Τέτοια Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:01 Ο Valder έγραψε: #57 17-04-25 15:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Click για ανάπτυξη... Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:05 Η Luludaki έγραψε: #58 17-04-25 15:05 So cuteeee glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:06 Η glayki έγραψε: #59 17-04-25 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις καλά πως το τελευταίο που με νοιάζει είναι τι θα βάλω στο στομάχι μου. Μου είναι αδιάφορο.Ουτε έχω να νοιαστω για τραπεζωματα και τυπικότητες. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.646 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:07 Η Himela έγραψε: #60 17-04-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; Click για ανάπτυξη... Αχ κι η μαμά μου τις ίδιες μπιπ μπιπ μού λέει. Της λέω "γιατί ρε μαμά θες να βάψεις με κρεμμυδόζουμο;", μου λέει "γιατί οι βαφές έχουν χημικά που περνάνε μέσα στα αυγά", της λέω "ναι αλλά με αυτά μεγαλώσαμε και δεν πάθαμε τίποτα". Αχ δε σας αντέχω. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τι γίνεται ρε παιδιά ;μόνο εγώ δεν θέλω όχι να φάω, αλλά ούτε να μυρίσω το πολυπόθητο για άλλους αμνοεριφιο; ( πέρα από το αίσθημα θλίψης που μου προκαλούν οι σούβλες τέτοιου τύπου, η μυρωδιά και η γεύση αυτών των συγκεκριμένων κρεάτων που φαίνεται απεχθής) Βασικά έχοντας να φάω κρέας εδώ και πολυ καιρό λόγω Σαρακοστής και να μη φάω καθόλου ούτε που με συγκινεί. Click για ανάπτυξη... You mad? Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα. Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει. Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια. Για γερά κτήρια, μόνο κρέας.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:54 Η glayki έγραψε: #55 17-04-25 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: You mad? Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα. Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει. Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια. Για γερά κτήρια, μόνο κρέας. Click για ανάπτυξη... Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:55 Η Luludaki έγραψε: #56 17-04-25 14:55 Εμένα μου άρεσε πολύ πάντα το ψήσιμο, τα μοσχομυριστα κουλουράκια στο σπιτι ...πάντα έφτιαχνα, όπως και μελομακάρονα τα Χριστούγεννα μνιαμ Κάθε χρόνο ψάχνω μια όμορφη η περίεργη συνταγή μα φτιάξω..ψωμάκια κουνελάκια Τέτοια Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:01 Ο Valder έγραψε: #57 17-04-25 15:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Click για ανάπτυξη... Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:05 Η Luludaki έγραψε: #58 17-04-25 15:05 So cuteeee glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:06 Η glayki έγραψε: #59 17-04-25 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις καλά πως το τελευταίο που με νοιάζει είναι τι θα βάλω στο στομάχι μου. Μου είναι αδιάφορο.Ουτε έχω να νοιαστω για τραπεζωματα και τυπικότητες. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.646 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:07 Η Himela έγραψε: #60 17-04-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; Click για ανάπτυξη... Αχ κι η μαμά μου τις ίδιες μπιπ μπιπ μού λέει. Της λέω "γιατί ρε μαμά θες να βάψεις με κρεμμυδόζουμο;", μου λέει "γιατί οι βαφές έχουν χημικά που περνάνε μέσα στα αυγά", της λέω "ναι αλλά με αυτά μεγαλώσαμε και δεν πάθαμε τίποτα". Αχ δε σας αντέχω. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: You mad? Η καλύτερη οσμή, η καλύτερη γεύση. Εαν εχω εξασφαλιστεί οτι δεν πρόκειται να χεστώ, θα τα φαω όλα. Εντερα, νεφρά, συκωτια ΣΚΑΤΑ όλα. Τι θα φάμε ρε Γλαύκα μου πασχαλιάτικα; Σπόρους και μαρουλόφυλλα; Ωραια ειναι κι αυτά, αλλά αμα δε φας ΚΡΕΑΣ παντός είδους (και το άλλο το άψητο) μετα απο τοση νηστεία, δε λεει. Να φάμε κρέατα τιγκα, να φορτώσουμε αντρίλα να ρθουμε να κάνουμε γιόμα το τσιμεντο στα θεμέλια. Για γερά κτήρια, μόνο κρέας. Click για ανάπτυξη... Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου
Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 14:55 Η Luludaki έγραψε: #56 17-04-25 14:55 Εμένα μου άρεσε πολύ πάντα το ψήσιμο, τα μοσχομυριστα κουλουράκια στο σπιτι ...πάντα έφτιαχνα, όπως και μελομακάρονα τα Χριστούγεννα μνιαμ Κάθε χρόνο ψάχνω μια όμορφη η περίεργη συνταγή μα φτιάξω..ψωμάκια κουνελάκια Τέτοια Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:01 Ο Valder έγραψε: #57 17-04-25 15:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Click για ανάπτυξη... Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:05 Η Luludaki έγραψε: #58 17-04-25 15:05 So cuteeee glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:06 Η glayki έγραψε: #59 17-04-25 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις καλά πως το τελευταίο που με νοιάζει είναι τι θα βάλω στο στομάχι μου. Μου είναι αδιάφορο.Ουτε έχω να νοιαστω για τραπεζωματα και τυπικότητες. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.646 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:07 Η Himela έγραψε: #60 17-04-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; Click για ανάπτυξη... Αχ κι η μαμά μου τις ίδιες μπιπ μπιπ μού λέει. Της λέω "γιατί ρε μαμά θες να βάψεις με κρεμμυδόζουμο;", μου λέει "γιατί οι βαφές έχουν χημικά που περνάνε μέσα στα αυγά", της λέω "ναι αλλά με αυτά μεγαλώσαμε και δεν πάθαμε τίποτα". Αχ δε σας αντέχω. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα μου άρεσε πολύ πάντα το ψήσιμο, τα μοσχομυριστα κουλουράκια στο σπιτι ...πάντα έφτιαχνα, όπως και μελομακάρονα τα Χριστούγεννα μνιαμ Κάθε χρόνο ψάχνω μια όμορφη η περίεργη συνταγή μα φτιάξω..ψωμάκια κουνελάκια Τέτοια
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:01 Ο Valder έγραψε: #57 17-04-25 15:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Click για ανάπτυξη... Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:05 Η Luludaki έγραψε: #58 17-04-25 15:05 So cuteeee glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:06 Η glayki έγραψε: #59 17-04-25 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις καλά πως το τελευταίο που με νοιάζει είναι τι θα βάλω στο στομάχι μου. Μου είναι αδιάφορο.Ουτε έχω να νοιαστω για τραπεζωματα και τυπικότητες. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.646 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:07 Η Himela έγραψε: #60 17-04-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; Click για ανάπτυξη... Αχ κι η μαμά μου τις ίδιες μπιπ μπιπ μού λέει. Της λέω "γιατί ρε μαμά θες να βάψεις με κρεμμυδόζουμο;", μου λέει "γιατί οι βαφές έχουν χημικά που περνάνε μέσα στα αυγά", της λέω "ναι αλλά με αυτά μεγαλώσαμε και δεν πάθαμε τίποτα". Αχ δε σας αντέχω. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Καλά θρεψε εσυ την τεστοστερόνη σου. Εγώ θα φάω αυγουλάκια και ποικιλία σαλατων συνοδεία ενός καλού κόκκινου Click για ανάπτυξη... Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο.
Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:05 Η Luludaki έγραψε: #58 17-04-25 15:05 So cuteeee glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:06 Η glayki έγραψε: #59 17-04-25 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις καλά πως το τελευταίο που με νοιάζει είναι τι θα βάλω στο στομάχι μου. Μου είναι αδιάφορο.Ουτε έχω να νοιαστω για τραπεζωματα και τυπικότητες. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.646 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:07 Η Himela έγραψε: #60 17-04-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; Click για ανάπτυξη... Αχ κι η μαμά μου τις ίδιες μπιπ μπιπ μού λέει. Της λέω "γιατί ρε μαμά θες να βάψεις με κρεμμυδόζουμο;", μου λέει "γιατί οι βαφές έχουν χημικά που περνάνε μέσα στα αυγά", της λέω "ναι αλλά με αυτά μεγαλώσαμε και δεν πάθαμε τίποτα". Αχ δε σας αντέχω. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander chester20080 Ilma fids Paragontas7000 johnsala Natsuko rafaela11 Εριφύλη giannhs2001 Kate1914 Ωρορα danonito_kyr touvlo fockos giorgos5002 synthnightingale Memetchi American Economist Libertus Jack of Spades pinkheart ck_chrysiis taketrance Wonderkid GeorgePap2003 Αντικειμενικός Luludaki Corfu kitty Varus fourkaki Debugging_Daemon Unboxholics bibliofagos Giorgkalo Angelikaaa anni.sfk Ilikntas A350 iew ROM32 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:06 Η glayki έγραψε: #59 17-04-25 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις καλά πως το τελευταίο που με νοιάζει είναι τι θα βάλω στο στομάχι μου. Μου είναι αδιάφορο.Ουτε έχω να νοιαστω για τραπεζωματα και τυπικότητες. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.646 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:07 Η Himela έγραψε: #60 17-04-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; Click για ανάπτυξη... Αχ κι η μαμά μου τις ίδιες μπιπ μπιπ μού λέει. Της λέω "γιατί ρε μαμά θες να βάψεις με κρεμμυδόζουμο;", μου λέει "γιατί οι βαφές έχουν χημικά που περνάνε μέσα στα αυγά", της λέω "ναι αλλά με αυτά μεγαλώσαμε και δεν πάθαμε τίποτα". Αχ δε σας αντέχω. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τετοια πες μου και θα ρθω να κανουμε Πάσχα τουγκέδα. Αρνια η μιση πλάση. Τι θα παρεις Γλαύκη; Ποικιλια σαλατών. Αθώος, θα πει το δικαστήριο. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις καλά πως το τελευταίο που με νοιάζει είναι τι θα βάλω στο στομάχι μου. Μου είναι αδιάφορο.Ουτε έχω να νοιαστω για τραπεζωματα και τυπικότητες.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.646 μηνύματα. 17 Απριλίου 2025 στις 15:07 Η Himela έγραψε: #60 17-04-25 15:07 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; Click για ανάπτυξη... Αχ κι η μαμά μου τις ίδιες μπιπ μπιπ μού λέει. Της λέω "γιατί ρε μαμά θες να βάψεις με κρεμμυδόζουμο;", μου λέει "γιατί οι βαφές έχουν χημικά που περνάνε μέσα στα αυγά", της λέω "ναι αλλά με αυτά μεγαλώσαμε και δεν πάθαμε τίποτα". Αχ δε σας αντέχω.
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Έχετε ιδέα, πώς να βάψω πράσινα φυσικά αυγά; Click για ανάπτυξη... Αχ κι η μαμά μου τις ίδιες μπιπ μπιπ μού λέει. Της λέω "γιατί ρε μαμά θες να βάψεις με κρεμμυδόζουμο;", μου λέει "γιατί οι βαφές έχουν χημικά που περνάνε μέσα στα αυγά", της λέω "ναι αλλά με αυτά μεγαλώσαμε και δεν πάθαμε τίποτα". Αχ δε σας αντέχω.