Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.946 μηνύματα. Σήμερα στις 11:22 Η Υδροχόος έγραψε: #41 Σήμερα στις 11:22 Και αφού έτσι λένε, τί να πω ; Το έχω ακούσει. Κι άλλα τέτοια παρόμοια. Χρόνια τώρα. Cringe, ξε-gringe, λέγεται... Και σιγά μην απαντάς..."αληθώς". Αφού για σένα δεν Ανέστη, το αληθώς πού κολλάει ; Σε κάθε περίπτωση, αυτό το "Έτσι λένε...", υποθέτω ότι λέγεται για πλάκα. Τουλάχιστον εγώ έτσι το εκλαμβάνω... Υ.Γ. Και δεν ήρθα να "την πω", χρονιάρες μέρες ή να ταράξω τα νερά. Ταράσσονται και χωρίς εμένα... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.183 μηνύματα. Σήμερα στις 11:26 Η amarelia έγραψε: #42 Σήμερα στις 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και σιγά μην απαντάς..."αληθώς". Αφού για σένα δεν Ανέστη, το αληθώς πού κολλάει ; Click για ανάπτυξη... Σιγά-φωναχτά αυτό απαντάω, καθώς το ακούω από τις γιαγιάδες μου και τις θείες στην πόλη μου. Είναι δυνατόν να μπω σε αυτή την κουβέντα με τη γιαγιά μου; Λέω αληθώς και τελείωσε η υπόθεση. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Υ.Γ. Και δεν ήρθα να "την πω", χρόνια τες μέρες ή να ταράξω τα νερά. Ταράσσονται και χωρίς εμένα... Click για ανάπτυξη... Το «ήρθες τώρα εσύ να ταράξεις τα νερά» δεν πήγαινε σε σένα, αλλά σε αυτούς που λένε «έτσι λένε» για να το παίξουν επαναστάτες. Γενικά cool, δεν είναι ολα πεδίο μάχης. Δεν απευθυνόμουν πουθενά σε εσένα στο μήνυμα. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 11:37 dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.940 μηνύματα. Σήμερα στις 13:00 Ο dum dum boy: #43 Σήμερα στις 13:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ αυτές τις απαντήσεις τις βρίσκω πάρα πολύ cringe, κι εγώ δεν πιστεύω αλλά «αληθώς» λέω. Click για ανάπτυξη... εγώ λέω "χρόνια πολλά" και "καλή όρεξη". amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.183 μηνύματα. Σήμερα στις 13:16 Η amarelia έγραψε: #44 Σήμερα στις 13:16 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: χρόνια πολλά Click για ανάπτυξη... σκιώδης, αινιγματικός, μυστήριος Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.946 μηνύματα. Σήμερα στις 13:18 Η Υδροχόος έγραψε: #45 Σήμερα στις 13:18 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σιγά-φωναχτά αυτό απαντάω, καθώς το ακούω από τις γιαγιάδες μου και τις θείες στην πόλη μου. Είναι δυνατόν να μπω σε αυτή την κουβέντα με τη γιαγιά μου; Λέω αληθώς και τελείωσε η υπόθεση. Click για ανάπτυξη... Ναι, οκ. Έχεις δίκιο...Με γιαγιάδες κ.λπ. δεν είναι να μπλέκεις... Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γενικά cool, δεν είναι ολα πεδίο μάχης. Δεν απευθυνόμουν πουθενά σε εσένα στο μήνυμα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Κατανοητό. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:44 Η glayki έγραψε: #46 Σήμερα στις 13:44 Όσοι δεν πιστεύουν δεν έχουν λόγο ν α γιορτάζουν κάτι για να πουν έστω χρόνια πολλά .. Το θέμα μας είναι η αποφυγή κοινωνικου σχολιασμου από άτομα που πιστεύουν ; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.183 μηνύματα. Σήμερα στις 13:48 Η amarelia έγραψε: #47 Σήμερα στις 13:48 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Όσοι δεν πιστεύουν δεν έχουν λόγο ν α γιορτάζουν κάτι για να πουν έστω χρόνια πολλά .. Το θέμα μας είναι η αποφυγή κοινωνικου σχολιασμου από άτομα που πιστεύουν ; Click για ανάπτυξη... Κάπως ξεκινάει όλο αυτό. Έρχεται ο άλλος σου λέει Χριστός Ανέστη 3 επιλογές έχεις: 1) να αντευχηθείς 2) να κάτσεις σαν αγγούρι να μην πείς τίποτα ή 3) να τον διαολοστείλεις Ποιος κοινωνικός σχολιασμός; Το ίδιο που ισχύει και με την «καλημέρα» αν κάποιος μου πει καλημέρα κι εγώ περνάω κόλαση θα του πω «αντε γαμήσου βρε μαλάκα»; καλημέρα θα του πω Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.912 μηνύματα. Σήμερα στις 13:58 Ο Dias έγραψε: #48 Σήμερα στις 13:58 Αν μου λέει "Χριστός ανέστη" κάποιο πολύ οικείο πρόσωπο απαντώ: "Ας πρόσεχε" ή "Μαγκιά του" ή "Και στα δικά σου" ή "Κι εγώ τι φταίω;". Στους άλλους αρκεί ένα τυπικό "Χρόνια πολ²ά". glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:59 Η glayki έγραψε: #49 Σήμερα στις 13:59 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Κάπως ξεκινάει όλο αυτό. Έρχεται ο άλλος σου λέει Χριστός Ανέστη 3 επιλογές έχεις: 1) να αντευχηθείς 2) να κάτσεις σαν αγγούρι να μην πείς τίποτα ή 3) να τον διαολοστείλεις Ποιος κοινωνικός σχολιασμός; Το ίδιο που ισχύει και με την «καλημέρα» αν κάποιος μου πει καλημέρα κι εγώ περνάω κόλαση θα του πω «αντε γαμήσου βρε μαλάκα»; καλημέρα θα του πω Click για ανάπτυξη... Μα για αυτό ακριβώς θα πεις κάτι για να μην πει ο άλλος " Τι ακοινωνητη αυτή.. Δεν απαντά " . Άρα το σχόλιο ενοχλει amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.183 μηνύματα. Σήμερα στις 14:01 Η amarelia έγραψε: #50 Σήμερα στις 14:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα για αυτό ακριβώς θα πεις κάτι για να μην πει ο άλλος " Τι ακοινωνητη αυτή.. Δεν απαντά " . Άρα το σχόλιο ενοχλει Click για ανάπτυξη... Η πιθανότητα να έχεις εσύ ως άνθρωπος βασικούς κανόνες ευγένειας και κάποιες αξίες δεν παίζει; Πρέπει σόνι και ντε να με ενοχλεί αν θα με πεί η θεία στο χωριό ακοινώνητη, αντίχριστη και άλλα; Μου λέει κατι που της δίνει χαρά, ανταπαντώ τέλος δε μου κοστίζει τίποτα, ούτε προδίδω τις πεποιθήσεις μου ούτε και πρόκειται να αλλάξει αυτό τα πιστεύω μου juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.953 μηνύματα. Σήμερα στις 14:04 Ο juste un instant: #51 Σήμερα στις 14:04 37 χιλ. προβολές · 155 αντιδράσεις | Μάχη για το Άγιο Φως στην εκκλησία | npress.gr Μάχη για το Άγιο Φως στην εκκλησία www.facebook.com Τι ζούμε! Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.912 μηνύματα. Σήμερα στις 14:06 Ο Dias έγραψε: #52 Σήμερα στις 14:06 nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 526 μηνύματα. Σήμερα στις 17:12 Η nimbus έγραψε: #53 Σήμερα στις 17:12 Χριστός Ανέστη, με υγεία και ελπίδα για όλους! εἶπεν αὐτῇ ὁ Ἰησοῦς· ἐγώ εἰμι ἡ ἀνάστασις καὶ ἡ ζωή. ὁ πιστεύων εἰς ἐμέ, κἂν ἀποθάνῃ, ζήσεται· καὶ πᾶς ὁ ζῶν καὶ πιστεύων εἰς ἐμὲ οὐ μὴ ἀποθάνῃ εἰς τὸν αἰῶνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.388 μηνύματα. Σήμερα στις 17:35 Ο American Economist: #54 Σήμερα στις 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν μου λέει "Χριστός ανέστη" κάποιο πολύ οικείο πρόσωπο απαντώ: "Ας πρόσεχε" ή "Μαγκιά του" ή "Και στα δικά σου" ή "Κι εγώ τι φταίω;". Στους άλλους αρκεί ένα τυπικό "Χρόνια πολ²ά". Click για ανάπτυξη... Νομίζεις ότι είσαι έξυπνος ή ότι λες κάτι γράφοντας/λέγοντας αυτές τις μπούρδες; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.709 μηνύματα. Σήμερα στις 18:03 Ο Πάνθηρας!: #55 Σήμερα στις 18:03 Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.946 μηνύματα. Σήμερα στις 19:06 Η Υδροχόος έγραψε: #56 Σήμερα στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Click για ανάπτυξη... Και τί να κάνουν οι άνθρωποι ; Πήγαν να δουν τους δικούς τους, άλλοι πήγαν στα εξοχικά τους. Ό,τι ήθελε ο καθένας... Καλά να είναι, να πάνε και να έρθουν με το καλό... Γιατί το λες έτσι όμως, βρε συ ; Λες και το χαίρεσαι που ταλαιπωριούνται/ταλαιπωρούμαστε... Έχεις την τύχη να είσαι εκτός Αθηνών. Δεν μπορούμε να το κάνουμε όλοι αυτό με τις μεταθέσεις. Ακόμα κι αν - υποθέσουμε ότι - το θέλαμε... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander GeorgePap2003 Angelikaaa Libertus American Economist taketrance giannhs2001 stephanil Kate1914 Wonderkid еще один пророк р... touvlo Entropy24 abyssiniancat Searching camil fockos Ωρορα Memetchi Paragontas7000 rafaela11 Εριφύλη eupalinaros johnsala Χρύσιππος Ο Σολεύς chester20080 thenutritionist fortheloveofshizaya Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και αφού έτσι λένε, τί να πω ; Το έχω ακούσει. Κι άλλα τέτοια παρόμοια. Χρόνια τώρα. Cringe, ξε-gringe, λέγεται... Και σιγά μην απαντάς..."αληθώς". Αφού για σένα δεν Ανέστη, το αληθώς πού κολλάει ; Σε κάθε περίπτωση, αυτό το "Έτσι λένε...", υποθέτω ότι λέγεται για πλάκα. Τουλάχιστον εγώ έτσι το εκλαμβάνω... Υ.Γ. Και δεν ήρθα να "την πω", χρονιάρες μέρες ή να ταράξω τα νερά. Ταράσσονται και χωρίς εμένα...
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.183 μηνύματα. Σήμερα στις 11:26 Η amarelia έγραψε: #42 Σήμερα στις 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και σιγά μην απαντάς..."αληθώς". Αφού για σένα δεν Ανέστη, το αληθώς πού κολλάει ; Click για ανάπτυξη... Σιγά-φωναχτά αυτό απαντάω, καθώς το ακούω από τις γιαγιάδες μου και τις θείες στην πόλη μου. Είναι δυνατόν να μπω σε αυτή την κουβέντα με τη γιαγιά μου; Λέω αληθώς και τελείωσε η υπόθεση. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Υ.Γ. Και δεν ήρθα να "την πω", χρόνια τες μέρες ή να ταράξω τα νερά. Ταράσσονται και χωρίς εμένα... Click για ανάπτυξη... Το «ήρθες τώρα εσύ να ταράξεις τα νερά» δεν πήγαινε σε σένα, αλλά σε αυτούς που λένε «έτσι λένε» για να το παίξουν επαναστάτες. Γενικά cool, δεν είναι ολα πεδίο μάχης. Δεν απευθυνόμουν πουθενά σε εσένα στο μήνυμα. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 11:37 dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.940 μηνύματα. Σήμερα στις 13:00 Ο dum dum boy: #43 Σήμερα στις 13:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ αυτές τις απαντήσεις τις βρίσκω πάρα πολύ cringe, κι εγώ δεν πιστεύω αλλά «αληθώς» λέω. Click για ανάπτυξη... εγώ λέω "χρόνια πολλά" και "καλή όρεξη". amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.183 μηνύματα. Σήμερα στις 13:16 Η amarelia έγραψε: #44 Σήμερα στις 13:16 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: χρόνια πολλά Click για ανάπτυξη... σκιώδης, αινιγματικός, μυστήριος Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.946 μηνύματα. Σήμερα στις 13:18 Η Υδροχόος έγραψε: #45 Σήμερα στις 13:18 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σιγά-φωναχτά αυτό απαντάω, καθώς το ακούω από τις γιαγιάδες μου και τις θείες στην πόλη μου. Είναι δυνατόν να μπω σε αυτή την κουβέντα με τη γιαγιά μου; Λέω αληθώς και τελείωσε η υπόθεση. Click για ανάπτυξη... Ναι, οκ. Έχεις δίκιο...Με γιαγιάδες κ.λπ. δεν είναι να μπλέκεις... Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γενικά cool, δεν είναι ολα πεδίο μάχης. Δεν απευθυνόμουν πουθενά σε εσένα στο μήνυμα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Κατανοητό. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:44 Η glayki έγραψε: #46 Σήμερα στις 13:44 Όσοι δεν πιστεύουν δεν έχουν λόγο ν α γιορτάζουν κάτι για να πουν έστω χρόνια πολλά .. Το θέμα μας είναι η αποφυγή κοινωνικου σχολιασμου από άτομα που πιστεύουν ; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.183 μηνύματα. Σήμερα στις 13:48 Η amarelia έγραψε: #47 Σήμερα στις 13:48 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Όσοι δεν πιστεύουν δεν έχουν λόγο ν α γιορτάζουν κάτι για να πουν έστω χρόνια πολλά .. Το θέμα μας είναι η αποφυγή κοινωνικου σχολιασμου από άτομα που πιστεύουν ; Click για ανάπτυξη... Κάπως ξεκινάει όλο αυτό. Έρχεται ο άλλος σου λέει Χριστός Ανέστη 3 επιλογές έχεις: 1) να αντευχηθείς 2) να κάτσεις σαν αγγούρι να μην πείς τίποτα ή 3) να τον διαολοστείλεις Ποιος κοινωνικός σχολιασμός; Το ίδιο που ισχύει και με την «καλημέρα» αν κάποιος μου πει καλημέρα κι εγώ περνάω κόλαση θα του πω «αντε γαμήσου βρε μαλάκα»; καλημέρα θα του πω Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.912 μηνύματα. Σήμερα στις 13:58 Ο Dias έγραψε: #48 Σήμερα στις 13:58 Αν μου λέει "Χριστός ανέστη" κάποιο πολύ οικείο πρόσωπο απαντώ: "Ας πρόσεχε" ή "Μαγκιά του" ή "Και στα δικά σου" ή "Κι εγώ τι φταίω;". Στους άλλους αρκεί ένα τυπικό "Χρόνια πολ²ά". glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:59 Η glayki έγραψε: #49 Σήμερα στις 13:59 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Κάπως ξεκινάει όλο αυτό. Έρχεται ο άλλος σου λέει Χριστός Ανέστη 3 επιλογές έχεις: 1) να αντευχηθείς 2) να κάτσεις σαν αγγούρι να μην πείς τίποτα ή 3) να τον διαολοστείλεις Ποιος κοινωνικός σχολιασμός; Το ίδιο που ισχύει και με την «καλημέρα» αν κάποιος μου πει καλημέρα κι εγώ περνάω κόλαση θα του πω «αντε γαμήσου βρε μαλάκα»; καλημέρα θα του πω Click για ανάπτυξη... Μα για αυτό ακριβώς θα πεις κάτι για να μην πει ο άλλος " Τι ακοινωνητη αυτή.. Δεν απαντά " . Άρα το σχόλιο ενοχλει amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.183 μηνύματα. Σήμερα στις 14:01 Η amarelia έγραψε: #50 Σήμερα στις 14:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα για αυτό ακριβώς θα πεις κάτι για να μην πει ο άλλος " Τι ακοινωνητη αυτή.. Δεν απαντά " . Άρα το σχόλιο ενοχλει Click για ανάπτυξη... Η πιθανότητα να έχεις εσύ ως άνθρωπος βασικούς κανόνες ευγένειας και κάποιες αξίες δεν παίζει; Πρέπει σόνι και ντε να με ενοχλεί αν θα με πεί η θεία στο χωριό ακοινώνητη, αντίχριστη και άλλα; Μου λέει κατι που της δίνει χαρά, ανταπαντώ τέλος δε μου κοστίζει τίποτα, ούτε προδίδω τις πεποιθήσεις μου ούτε και πρόκειται να αλλάξει αυτό τα πιστεύω μου juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.953 μηνύματα. Σήμερα στις 14:04 Ο juste un instant: #51 Σήμερα στις 14:04 37 χιλ. προβολές · 155 αντιδράσεις | Μάχη για το Άγιο Φως στην εκκλησία | npress.gr Μάχη για το Άγιο Φως στην εκκλησία www.facebook.com Τι ζούμε! Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.912 μηνύματα. Σήμερα στις 14:06 Ο Dias έγραψε: #52 Σήμερα στις 14:06 nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 526 μηνύματα. Σήμερα στις 17:12 Η nimbus έγραψε: #53 Σήμερα στις 17:12 Χριστός Ανέστη, με υγεία και ελπίδα για όλους! εἶπεν αὐτῇ ὁ Ἰησοῦς· ἐγώ εἰμι ἡ ἀνάστασις καὶ ἡ ζωή. ὁ πιστεύων εἰς ἐμέ, κἂν ἀποθάνῃ, ζήσεται· καὶ πᾶς ὁ ζῶν καὶ πιστεύων εἰς ἐμὲ οὐ μὴ ἀποθάνῃ εἰς τὸν αἰῶνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.388 μηνύματα. Σήμερα στις 17:35 Ο American Economist: #54 Σήμερα στις 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν μου λέει "Χριστός ανέστη" κάποιο πολύ οικείο πρόσωπο απαντώ: "Ας πρόσεχε" ή "Μαγκιά του" ή "Και στα δικά σου" ή "Κι εγώ τι φταίω;". Στους άλλους αρκεί ένα τυπικό "Χρόνια πολ²ά". Click για ανάπτυξη... Νομίζεις ότι είσαι έξυπνος ή ότι λες κάτι γράφοντας/λέγοντας αυτές τις μπούρδες; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.709 μηνύματα. Σήμερα στις 18:03 Ο Πάνθηρας!: #55 Σήμερα στις 18:03 Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.946 μηνύματα. Σήμερα στις 19:06 Η Υδροχόος έγραψε: #56 Σήμερα στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Click για ανάπτυξη... Και τί να κάνουν οι άνθρωποι ; Πήγαν να δουν τους δικούς τους, άλλοι πήγαν στα εξοχικά τους. Ό,τι ήθελε ο καθένας... Καλά να είναι, να πάνε και να έρθουν με το καλό... Γιατί το λες έτσι όμως, βρε συ ; Λες και το χαίρεσαι που ταλαιπωριούνται/ταλαιπωρούμαστε... Έχεις την τύχη να είσαι εκτός Αθηνών. Δεν μπορούμε να το κάνουμε όλοι αυτό με τις μεταθέσεις. Ακόμα κι αν - υποθέσουμε ότι - το θέλαμε... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander GeorgePap2003 Angelikaaa Libertus American Economist taketrance giannhs2001 stephanil Kate1914 Wonderkid еще один пророк р... touvlo Entropy24 abyssiniancat Searching camil fockos Ωρορα Memetchi Paragontas7000 rafaela11 Εριφύλη eupalinaros johnsala Χρύσιππος Ο Σολεύς chester20080 thenutritionist fortheloveofshizaya Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και σιγά μην απαντάς..."αληθώς". Αφού για σένα δεν Ανέστη, το αληθώς πού κολλάει ; Click για ανάπτυξη... Σιγά-φωναχτά αυτό απαντάω, καθώς το ακούω από τις γιαγιάδες μου και τις θείες στην πόλη μου. Είναι δυνατόν να μπω σε αυτή την κουβέντα με τη γιαγιά μου; Λέω αληθώς και τελείωσε η υπόθεση. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Υ.Γ. Και δεν ήρθα να "την πω", χρόνια τες μέρες ή να ταράξω τα νερά. Ταράσσονται και χωρίς εμένα... Click για ανάπτυξη... Το «ήρθες τώρα εσύ να ταράξεις τα νερά» δεν πήγαινε σε σένα, αλλά σε αυτούς που λένε «έτσι λένε» για να το παίξουν επαναστάτες. Γενικά cool, δεν είναι ολα πεδίο μάχης. Δεν απευθυνόμουν πουθενά σε εσένα στο μήνυμα.
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.940 μηνύματα. Σήμερα στις 13:00 Ο dum dum boy: #43 Σήμερα στις 13:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ αυτές τις απαντήσεις τις βρίσκω πάρα πολύ cringe, κι εγώ δεν πιστεύω αλλά «αληθώς» λέω. Click για ανάπτυξη... εγώ λέω "χρόνια πολλά" και "καλή όρεξη". amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.183 μηνύματα. Σήμερα στις 13:16 Η amarelia έγραψε: #44 Σήμερα στις 13:16 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: χρόνια πολλά Click για ανάπτυξη... σκιώδης, αινιγματικός, μυστήριος Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.946 μηνύματα. Σήμερα στις 13:18 Η Υδροχόος έγραψε: #45 Σήμερα στις 13:18 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σιγά-φωναχτά αυτό απαντάω, καθώς το ακούω από τις γιαγιάδες μου και τις θείες στην πόλη μου. Είναι δυνατόν να μπω σε αυτή την κουβέντα με τη γιαγιά μου; Λέω αληθώς και τελείωσε η υπόθεση. Click για ανάπτυξη... Ναι, οκ. Έχεις δίκιο...Με γιαγιάδες κ.λπ. δεν είναι να μπλέκεις... Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γενικά cool, δεν είναι ολα πεδίο μάχης. Δεν απευθυνόμουν πουθενά σε εσένα στο μήνυμα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Κατανοητό. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:44 Η glayki έγραψε: #46 Σήμερα στις 13:44 Όσοι δεν πιστεύουν δεν έχουν λόγο ν α γιορτάζουν κάτι για να πουν έστω χρόνια πολλά .. Το θέμα μας είναι η αποφυγή κοινωνικου σχολιασμου από άτομα που πιστεύουν ; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.183 μηνύματα. Σήμερα στις 13:48 Η amarelia έγραψε: #47 Σήμερα στις 13:48 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Όσοι δεν πιστεύουν δεν έχουν λόγο ν α γιορτάζουν κάτι για να πουν έστω χρόνια πολλά .. Το θέμα μας είναι η αποφυγή κοινωνικου σχολιασμου από άτομα που πιστεύουν ; Click για ανάπτυξη... Κάπως ξεκινάει όλο αυτό. Έρχεται ο άλλος σου λέει Χριστός Ανέστη 3 επιλογές έχεις: 1) να αντευχηθείς 2) να κάτσεις σαν αγγούρι να μην πείς τίποτα ή 3) να τον διαολοστείλεις Ποιος κοινωνικός σχολιασμός; Το ίδιο που ισχύει και με την «καλημέρα» αν κάποιος μου πει καλημέρα κι εγώ περνάω κόλαση θα του πω «αντε γαμήσου βρε μαλάκα»; καλημέρα θα του πω Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.912 μηνύματα. Σήμερα στις 13:58 Ο Dias έγραψε: #48 Σήμερα στις 13:58 Αν μου λέει "Χριστός ανέστη" κάποιο πολύ οικείο πρόσωπο απαντώ: "Ας πρόσεχε" ή "Μαγκιά του" ή "Και στα δικά σου" ή "Κι εγώ τι φταίω;". Στους άλλους αρκεί ένα τυπικό "Χρόνια πολ²ά". glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:59 Η glayki έγραψε: #49 Σήμερα στις 13:59 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Κάπως ξεκινάει όλο αυτό. Έρχεται ο άλλος σου λέει Χριστός Ανέστη 3 επιλογές έχεις: 1) να αντευχηθείς 2) να κάτσεις σαν αγγούρι να μην πείς τίποτα ή 3) να τον διαολοστείλεις Ποιος κοινωνικός σχολιασμός; Το ίδιο που ισχύει και με την «καλημέρα» αν κάποιος μου πει καλημέρα κι εγώ περνάω κόλαση θα του πω «αντε γαμήσου βρε μαλάκα»; καλημέρα θα του πω Click για ανάπτυξη... Μα για αυτό ακριβώς θα πεις κάτι για να μην πει ο άλλος " Τι ακοινωνητη αυτή.. Δεν απαντά " . Άρα το σχόλιο ενοχλει amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.183 μηνύματα. Σήμερα στις 14:01 Η amarelia έγραψε: #50 Σήμερα στις 14:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα για αυτό ακριβώς θα πεις κάτι για να μην πει ο άλλος " Τι ακοινωνητη αυτή.. Δεν απαντά " . Άρα το σχόλιο ενοχλει Click για ανάπτυξη... Η πιθανότητα να έχεις εσύ ως άνθρωπος βασικούς κανόνες ευγένειας και κάποιες αξίες δεν παίζει; Πρέπει σόνι και ντε να με ενοχλεί αν θα με πεί η θεία στο χωριό ακοινώνητη, αντίχριστη και άλλα; Μου λέει κατι που της δίνει χαρά, ανταπαντώ τέλος δε μου κοστίζει τίποτα, ούτε προδίδω τις πεποιθήσεις μου ούτε και πρόκειται να αλλάξει αυτό τα πιστεύω μου juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.953 μηνύματα. Σήμερα στις 14:04 Ο juste un instant: #51 Σήμερα στις 14:04 37 χιλ. προβολές · 155 αντιδράσεις | Μάχη για το Άγιο Φως στην εκκλησία | npress.gr Μάχη για το Άγιο Φως στην εκκλησία www.facebook.com Τι ζούμε! Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.912 μηνύματα. Σήμερα στις 14:06 Ο Dias έγραψε: #52 Σήμερα στις 14:06 nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 526 μηνύματα. Σήμερα στις 17:12 Η nimbus έγραψε: #53 Σήμερα στις 17:12 Χριστός Ανέστη, με υγεία και ελπίδα για όλους! εἶπεν αὐτῇ ὁ Ἰησοῦς· ἐγώ εἰμι ἡ ἀνάστασις καὶ ἡ ζωή. ὁ πιστεύων εἰς ἐμέ, κἂν ἀποθάνῃ, ζήσεται· καὶ πᾶς ὁ ζῶν καὶ πιστεύων εἰς ἐμὲ οὐ μὴ ἀποθάνῃ εἰς τὸν αἰῶνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.388 μηνύματα. Σήμερα στις 17:35 Ο American Economist: #54 Σήμερα στις 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν μου λέει "Χριστός ανέστη" κάποιο πολύ οικείο πρόσωπο απαντώ: "Ας πρόσεχε" ή "Μαγκιά του" ή "Και στα δικά σου" ή "Κι εγώ τι φταίω;". Στους άλλους αρκεί ένα τυπικό "Χρόνια πολ²ά". Click για ανάπτυξη... Νομίζεις ότι είσαι έξυπνος ή ότι λες κάτι γράφοντας/λέγοντας αυτές τις μπούρδες; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.709 μηνύματα. Σήμερα στις 18:03 Ο Πάνθηρας!: #55 Σήμερα στις 18:03 Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.946 μηνύματα. Σήμερα στις 19:06 Η Υδροχόος έγραψε: #56 Σήμερα στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Click για ανάπτυξη... Και τί να κάνουν οι άνθρωποι ; Πήγαν να δουν τους δικούς τους, άλλοι πήγαν στα εξοχικά τους. Ό,τι ήθελε ο καθένας... Καλά να είναι, να πάνε και να έρθουν με το καλό... Γιατί το λες έτσι όμως, βρε συ ; Λες και το χαίρεσαι που ταλαιπωριούνται/ταλαιπωρούμαστε... Έχεις την τύχη να είσαι εκτός Αθηνών. Δεν μπορούμε να το κάνουμε όλοι αυτό με τις μεταθέσεις. Ακόμα κι αν - υποθέσουμε ότι - το θέλαμε... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander GeorgePap2003 Angelikaaa Libertus American Economist taketrance giannhs2001 stephanil Kate1914 Wonderkid еще один пророк р... touvlo Entropy24 abyssiniancat Searching camil fockos Ωρορα Memetchi Paragontas7000 rafaela11 Εριφύλη eupalinaros johnsala Χρύσιππος Ο Σολεύς chester20080 thenutritionist fortheloveofshizaya Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ αυτές τις απαντήσεις τις βρίσκω πάρα πολύ cringe, κι εγώ δεν πιστεύω αλλά «αληθώς» λέω. Click για ανάπτυξη... εγώ λέω "χρόνια πολλά" και "καλή όρεξη".
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.183 μηνύματα. Σήμερα στις 13:16 Η amarelia έγραψε: #44 Σήμερα στις 13:16 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: χρόνια πολλά Click για ανάπτυξη... σκιώδης, αινιγματικός, μυστήριος Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.946 μηνύματα. Σήμερα στις 13:18 Η Υδροχόος έγραψε: #45 Σήμερα στις 13:18 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σιγά-φωναχτά αυτό απαντάω, καθώς το ακούω από τις γιαγιάδες μου και τις θείες στην πόλη μου. Είναι δυνατόν να μπω σε αυτή την κουβέντα με τη γιαγιά μου; Λέω αληθώς και τελείωσε η υπόθεση. Click για ανάπτυξη... Ναι, οκ. Έχεις δίκιο...Με γιαγιάδες κ.λπ. δεν είναι να μπλέκεις... Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γενικά cool, δεν είναι ολα πεδίο μάχης. Δεν απευθυνόμουν πουθενά σε εσένα στο μήνυμα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Κατανοητό. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:44 Η glayki έγραψε: #46 Σήμερα στις 13:44 Όσοι δεν πιστεύουν δεν έχουν λόγο ν α γιορτάζουν κάτι για να πουν έστω χρόνια πολλά .. Το θέμα μας είναι η αποφυγή κοινωνικου σχολιασμου από άτομα που πιστεύουν ; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.183 μηνύματα. Σήμερα στις 13:48 Η amarelia έγραψε: #47 Σήμερα στις 13:48 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Όσοι δεν πιστεύουν δεν έχουν λόγο ν α γιορτάζουν κάτι για να πουν έστω χρόνια πολλά .. Το θέμα μας είναι η αποφυγή κοινωνικου σχολιασμου από άτομα που πιστεύουν ; Click για ανάπτυξη... Κάπως ξεκινάει όλο αυτό. Έρχεται ο άλλος σου λέει Χριστός Ανέστη 3 επιλογές έχεις: 1) να αντευχηθείς 2) να κάτσεις σαν αγγούρι να μην πείς τίποτα ή 3) να τον διαολοστείλεις Ποιος κοινωνικός σχολιασμός; Το ίδιο που ισχύει και με την «καλημέρα» αν κάποιος μου πει καλημέρα κι εγώ περνάω κόλαση θα του πω «αντε γαμήσου βρε μαλάκα»; καλημέρα θα του πω Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.912 μηνύματα. Σήμερα στις 13:58 Ο Dias έγραψε: #48 Σήμερα στις 13:58 Αν μου λέει "Χριστός ανέστη" κάποιο πολύ οικείο πρόσωπο απαντώ: "Ας πρόσεχε" ή "Μαγκιά του" ή "Και στα δικά σου" ή "Κι εγώ τι φταίω;". Στους άλλους αρκεί ένα τυπικό "Χρόνια πολ²ά". glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:59 Η glayki έγραψε: #49 Σήμερα στις 13:59 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Κάπως ξεκινάει όλο αυτό. Έρχεται ο άλλος σου λέει Χριστός Ανέστη 3 επιλογές έχεις: 1) να αντευχηθείς 2) να κάτσεις σαν αγγούρι να μην πείς τίποτα ή 3) να τον διαολοστείλεις Ποιος κοινωνικός σχολιασμός; Το ίδιο που ισχύει και με την «καλημέρα» αν κάποιος μου πει καλημέρα κι εγώ περνάω κόλαση θα του πω «αντε γαμήσου βρε μαλάκα»; καλημέρα θα του πω Click για ανάπτυξη... Μα για αυτό ακριβώς θα πεις κάτι για να μην πει ο άλλος " Τι ακοινωνητη αυτή.. Δεν απαντά " . Άρα το σχόλιο ενοχλει amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.183 μηνύματα. Σήμερα στις 14:01 Η amarelia έγραψε: #50 Σήμερα στις 14:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα για αυτό ακριβώς θα πεις κάτι για να μην πει ο άλλος " Τι ακοινωνητη αυτή.. Δεν απαντά " . Άρα το σχόλιο ενοχλει Click για ανάπτυξη... Η πιθανότητα να έχεις εσύ ως άνθρωπος βασικούς κανόνες ευγένειας και κάποιες αξίες δεν παίζει; Πρέπει σόνι και ντε να με ενοχλεί αν θα με πεί η θεία στο χωριό ακοινώνητη, αντίχριστη και άλλα; Μου λέει κατι που της δίνει χαρά, ανταπαντώ τέλος δε μου κοστίζει τίποτα, ούτε προδίδω τις πεποιθήσεις μου ούτε και πρόκειται να αλλάξει αυτό τα πιστεύω μου juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.953 μηνύματα. Σήμερα στις 14:04 Ο juste un instant: #51 Σήμερα στις 14:04 37 χιλ. προβολές · 155 αντιδράσεις | Μάχη για το Άγιο Φως στην εκκλησία | npress.gr Μάχη για το Άγιο Φως στην εκκλησία www.facebook.com Τι ζούμε! Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.912 μηνύματα. Σήμερα στις 14:06 Ο Dias έγραψε: #52 Σήμερα στις 14:06 nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 526 μηνύματα. Σήμερα στις 17:12 Η nimbus έγραψε: #53 Σήμερα στις 17:12 Χριστός Ανέστη, με υγεία και ελπίδα για όλους! εἶπεν αὐτῇ ὁ Ἰησοῦς· ἐγώ εἰμι ἡ ἀνάστασις καὶ ἡ ζωή. ὁ πιστεύων εἰς ἐμέ, κἂν ἀποθάνῃ, ζήσεται· καὶ πᾶς ὁ ζῶν καὶ πιστεύων εἰς ἐμὲ οὐ μὴ ἀποθάνῃ εἰς τὸν αἰῶνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.388 μηνύματα. Σήμερα στις 17:35 Ο American Economist: #54 Σήμερα στις 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν μου λέει "Χριστός ανέστη" κάποιο πολύ οικείο πρόσωπο απαντώ: "Ας πρόσεχε" ή "Μαγκιά του" ή "Και στα δικά σου" ή "Κι εγώ τι φταίω;". Στους άλλους αρκεί ένα τυπικό "Χρόνια πολ²ά". Click για ανάπτυξη... Νομίζεις ότι είσαι έξυπνος ή ότι λες κάτι γράφοντας/λέγοντας αυτές τις μπούρδες; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.709 μηνύματα. Σήμερα στις 18:03 Ο Πάνθηρας!: #55 Σήμερα στις 18:03 Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.946 μηνύματα. Σήμερα στις 19:06 Η Υδροχόος έγραψε: #56 Σήμερα στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Click για ανάπτυξη... Και τί να κάνουν οι άνθρωποι ; Πήγαν να δουν τους δικούς τους, άλλοι πήγαν στα εξοχικά τους. Ό,τι ήθελε ο καθένας... Καλά να είναι, να πάνε και να έρθουν με το καλό... Γιατί το λες έτσι όμως, βρε συ ; Λες και το χαίρεσαι που ταλαιπωριούνται/ταλαιπωρούμαστε... Έχεις την τύχη να είσαι εκτός Αθηνών. Δεν μπορούμε να το κάνουμε όλοι αυτό με τις μεταθέσεις. Ακόμα κι αν - υποθέσουμε ότι - το θέλαμε... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander GeorgePap2003 Angelikaaa Libertus American Economist taketrance giannhs2001 stephanil Kate1914 Wonderkid еще один пророк р... touvlo Entropy24 abyssiniancat Searching camil fockos Ωρορα Memetchi Paragontas7000 rafaela11 Εριφύλη eupalinaros johnsala Χρύσιππος Ο Σολεύς chester20080 thenutritionist fortheloveofshizaya Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: χρόνια πολλά Click για ανάπτυξη... σκιώδης, αινιγματικός, μυστήριος
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.946 μηνύματα. Σήμερα στις 13:18 Η Υδροχόος έγραψε: #45 Σήμερα στις 13:18 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σιγά-φωναχτά αυτό απαντάω, καθώς το ακούω από τις γιαγιάδες μου και τις θείες στην πόλη μου. Είναι δυνατόν να μπω σε αυτή την κουβέντα με τη γιαγιά μου; Λέω αληθώς και τελείωσε η υπόθεση. Click για ανάπτυξη... Ναι, οκ. Έχεις δίκιο...Με γιαγιάδες κ.λπ. δεν είναι να μπλέκεις... Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γενικά cool, δεν είναι ολα πεδίο μάχης. Δεν απευθυνόμουν πουθενά σε εσένα στο μήνυμα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Κατανοητό. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:44 Η glayki έγραψε: #46 Σήμερα στις 13:44 Όσοι δεν πιστεύουν δεν έχουν λόγο ν α γιορτάζουν κάτι για να πουν έστω χρόνια πολλά .. Το θέμα μας είναι η αποφυγή κοινωνικου σχολιασμου από άτομα που πιστεύουν ; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.183 μηνύματα. Σήμερα στις 13:48 Η amarelia έγραψε: #47 Σήμερα στις 13:48 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Όσοι δεν πιστεύουν δεν έχουν λόγο ν α γιορτάζουν κάτι για να πουν έστω χρόνια πολλά .. Το θέμα μας είναι η αποφυγή κοινωνικου σχολιασμου από άτομα που πιστεύουν ; Click για ανάπτυξη... Κάπως ξεκινάει όλο αυτό. Έρχεται ο άλλος σου λέει Χριστός Ανέστη 3 επιλογές έχεις: 1) να αντευχηθείς 2) να κάτσεις σαν αγγούρι να μην πείς τίποτα ή 3) να τον διαολοστείλεις Ποιος κοινωνικός σχολιασμός; Το ίδιο που ισχύει και με την «καλημέρα» αν κάποιος μου πει καλημέρα κι εγώ περνάω κόλαση θα του πω «αντε γαμήσου βρε μαλάκα»; καλημέρα θα του πω Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.912 μηνύματα. Σήμερα στις 13:58 Ο Dias έγραψε: #48 Σήμερα στις 13:58 Αν μου λέει "Χριστός ανέστη" κάποιο πολύ οικείο πρόσωπο απαντώ: "Ας πρόσεχε" ή "Μαγκιά του" ή "Και στα δικά σου" ή "Κι εγώ τι φταίω;". Στους άλλους αρκεί ένα τυπικό "Χρόνια πολ²ά". glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:59 Η glayki έγραψε: #49 Σήμερα στις 13:59 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Κάπως ξεκινάει όλο αυτό. Έρχεται ο άλλος σου λέει Χριστός Ανέστη 3 επιλογές έχεις: 1) να αντευχηθείς 2) να κάτσεις σαν αγγούρι να μην πείς τίποτα ή 3) να τον διαολοστείλεις Ποιος κοινωνικός σχολιασμός; Το ίδιο που ισχύει και με την «καλημέρα» αν κάποιος μου πει καλημέρα κι εγώ περνάω κόλαση θα του πω «αντε γαμήσου βρε μαλάκα»; καλημέρα θα του πω Click για ανάπτυξη... Μα για αυτό ακριβώς θα πεις κάτι για να μην πει ο άλλος " Τι ακοινωνητη αυτή.. Δεν απαντά " . Άρα το σχόλιο ενοχλει amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.183 μηνύματα. Σήμερα στις 14:01 Η amarelia έγραψε: #50 Σήμερα στις 14:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα για αυτό ακριβώς θα πεις κάτι για να μην πει ο άλλος " Τι ακοινωνητη αυτή.. Δεν απαντά " . Άρα το σχόλιο ενοχλει Click για ανάπτυξη... Η πιθανότητα να έχεις εσύ ως άνθρωπος βασικούς κανόνες ευγένειας και κάποιες αξίες δεν παίζει; Πρέπει σόνι και ντε να με ενοχλεί αν θα με πεί η θεία στο χωριό ακοινώνητη, αντίχριστη και άλλα; Μου λέει κατι που της δίνει χαρά, ανταπαντώ τέλος δε μου κοστίζει τίποτα, ούτε προδίδω τις πεποιθήσεις μου ούτε και πρόκειται να αλλάξει αυτό τα πιστεύω μου juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.953 μηνύματα. Σήμερα στις 14:04 Ο juste un instant: #51 Σήμερα στις 14:04 37 χιλ. προβολές · 155 αντιδράσεις | Μάχη για το Άγιο Φως στην εκκλησία | npress.gr Μάχη για το Άγιο Φως στην εκκλησία www.facebook.com Τι ζούμε! Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.912 μηνύματα. Σήμερα στις 14:06 Ο Dias έγραψε: #52 Σήμερα στις 14:06 nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 526 μηνύματα. Σήμερα στις 17:12 Η nimbus έγραψε: #53 Σήμερα στις 17:12 Χριστός Ανέστη, με υγεία και ελπίδα για όλους! εἶπεν αὐτῇ ὁ Ἰησοῦς· ἐγώ εἰμι ἡ ἀνάστασις καὶ ἡ ζωή. ὁ πιστεύων εἰς ἐμέ, κἂν ἀποθάνῃ, ζήσεται· καὶ πᾶς ὁ ζῶν καὶ πιστεύων εἰς ἐμὲ οὐ μὴ ἀποθάνῃ εἰς τὸν αἰῶνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.388 μηνύματα. Σήμερα στις 17:35 Ο American Economist: #54 Σήμερα στις 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν μου λέει "Χριστός ανέστη" κάποιο πολύ οικείο πρόσωπο απαντώ: "Ας πρόσεχε" ή "Μαγκιά του" ή "Και στα δικά σου" ή "Κι εγώ τι φταίω;". Στους άλλους αρκεί ένα τυπικό "Χρόνια πολ²ά". Click για ανάπτυξη... Νομίζεις ότι είσαι έξυπνος ή ότι λες κάτι γράφοντας/λέγοντας αυτές τις μπούρδες; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.709 μηνύματα. Σήμερα στις 18:03 Ο Πάνθηρας!: #55 Σήμερα στις 18:03 Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.946 μηνύματα. Σήμερα στις 19:06 Η Υδροχόος έγραψε: #56 Σήμερα στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Click για ανάπτυξη... Και τί να κάνουν οι άνθρωποι ; Πήγαν να δουν τους δικούς τους, άλλοι πήγαν στα εξοχικά τους. Ό,τι ήθελε ο καθένας... Καλά να είναι, να πάνε και να έρθουν με το καλό... Γιατί το λες έτσι όμως, βρε συ ; Λες και το χαίρεσαι που ταλαιπωριούνται/ταλαιπωρούμαστε... Έχεις την τύχη να είσαι εκτός Αθηνών. Δεν μπορούμε να το κάνουμε όλοι αυτό με τις μεταθέσεις. Ακόμα κι αν - υποθέσουμε ότι - το θέλαμε... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander GeorgePap2003 Angelikaaa Libertus American Economist taketrance giannhs2001 stephanil Kate1914 Wonderkid еще один пророк р... touvlo Entropy24 abyssiniancat Searching camil fockos Ωρορα Memetchi Paragontas7000 rafaela11 Εριφύλη eupalinaros johnsala Χρύσιππος Ο Σολεύς chester20080 thenutritionist fortheloveofshizaya Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Σιγά-φωναχτά αυτό απαντάω, καθώς το ακούω από τις γιαγιάδες μου και τις θείες στην πόλη μου. Είναι δυνατόν να μπω σε αυτή την κουβέντα με τη γιαγιά μου; Λέω αληθώς και τελείωσε η υπόθεση. Click για ανάπτυξη... Ναι, οκ. Έχεις δίκιο...Με γιαγιάδες κ.λπ. δεν είναι να μπλέκεις... Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γενικά cool, δεν είναι ολα πεδίο μάχης. Δεν απευθυνόμουν πουθενά σε εσένα στο μήνυμα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει. Κατανοητό.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:44 Η glayki έγραψε: #46 Σήμερα στις 13:44 Όσοι δεν πιστεύουν δεν έχουν λόγο ν α γιορτάζουν κάτι για να πουν έστω χρόνια πολλά .. Το θέμα μας είναι η αποφυγή κοινωνικου σχολιασμου από άτομα που πιστεύουν ; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.183 μηνύματα. Σήμερα στις 13:48 Η amarelia έγραψε: #47 Σήμερα στις 13:48 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Όσοι δεν πιστεύουν δεν έχουν λόγο ν α γιορτάζουν κάτι για να πουν έστω χρόνια πολλά .. Το θέμα μας είναι η αποφυγή κοινωνικου σχολιασμου από άτομα που πιστεύουν ; Click για ανάπτυξη... Κάπως ξεκινάει όλο αυτό. Έρχεται ο άλλος σου λέει Χριστός Ανέστη 3 επιλογές έχεις: 1) να αντευχηθείς 2) να κάτσεις σαν αγγούρι να μην πείς τίποτα ή 3) να τον διαολοστείλεις Ποιος κοινωνικός σχολιασμός; Το ίδιο που ισχύει και με την «καλημέρα» αν κάποιος μου πει καλημέρα κι εγώ περνάω κόλαση θα του πω «αντε γαμήσου βρε μαλάκα»; καλημέρα θα του πω Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.912 μηνύματα. Σήμερα στις 13:58 Ο Dias έγραψε: #48 Σήμερα στις 13:58 Αν μου λέει "Χριστός ανέστη" κάποιο πολύ οικείο πρόσωπο απαντώ: "Ας πρόσεχε" ή "Μαγκιά του" ή "Και στα δικά σου" ή "Κι εγώ τι φταίω;". Στους άλλους αρκεί ένα τυπικό "Χρόνια πολ²ά". glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:59 Η glayki έγραψε: #49 Σήμερα στις 13:59 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Κάπως ξεκινάει όλο αυτό. Έρχεται ο άλλος σου λέει Χριστός Ανέστη 3 επιλογές έχεις: 1) να αντευχηθείς 2) να κάτσεις σαν αγγούρι να μην πείς τίποτα ή 3) να τον διαολοστείλεις Ποιος κοινωνικός σχολιασμός; Το ίδιο που ισχύει και με την «καλημέρα» αν κάποιος μου πει καλημέρα κι εγώ περνάω κόλαση θα του πω «αντε γαμήσου βρε μαλάκα»; καλημέρα θα του πω Click για ανάπτυξη... Μα για αυτό ακριβώς θα πεις κάτι για να μην πει ο άλλος " Τι ακοινωνητη αυτή.. Δεν απαντά " . Άρα το σχόλιο ενοχλει amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.183 μηνύματα. Σήμερα στις 14:01 Η amarelia έγραψε: #50 Σήμερα στις 14:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα για αυτό ακριβώς θα πεις κάτι για να μην πει ο άλλος " Τι ακοινωνητη αυτή.. Δεν απαντά " . Άρα το σχόλιο ενοχλει Click για ανάπτυξη... Η πιθανότητα να έχεις εσύ ως άνθρωπος βασικούς κανόνες ευγένειας και κάποιες αξίες δεν παίζει; Πρέπει σόνι και ντε να με ενοχλεί αν θα με πεί η θεία στο χωριό ακοινώνητη, αντίχριστη και άλλα; Μου λέει κατι που της δίνει χαρά, ανταπαντώ τέλος δε μου κοστίζει τίποτα, ούτε προδίδω τις πεποιθήσεις μου ούτε και πρόκειται να αλλάξει αυτό τα πιστεύω μου juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.953 μηνύματα. Σήμερα στις 14:04 Ο juste un instant: #51 Σήμερα στις 14:04 37 χιλ. προβολές · 155 αντιδράσεις | Μάχη για το Άγιο Φως στην εκκλησία | npress.gr Μάχη για το Άγιο Φως στην εκκλησία www.facebook.com Τι ζούμε! Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.912 μηνύματα. Σήμερα στις 14:06 Ο Dias έγραψε: #52 Σήμερα στις 14:06 nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 526 μηνύματα. Σήμερα στις 17:12 Η nimbus έγραψε: #53 Σήμερα στις 17:12 Χριστός Ανέστη, με υγεία και ελπίδα για όλους! εἶπεν αὐτῇ ὁ Ἰησοῦς· ἐγώ εἰμι ἡ ἀνάστασις καὶ ἡ ζωή. ὁ πιστεύων εἰς ἐμέ, κἂν ἀποθάνῃ, ζήσεται· καὶ πᾶς ὁ ζῶν καὶ πιστεύων εἰς ἐμὲ οὐ μὴ ἀποθάνῃ εἰς τὸν αἰῶνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.388 μηνύματα. Σήμερα στις 17:35 Ο American Economist: #54 Σήμερα στις 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν μου λέει "Χριστός ανέστη" κάποιο πολύ οικείο πρόσωπο απαντώ: "Ας πρόσεχε" ή "Μαγκιά του" ή "Και στα δικά σου" ή "Κι εγώ τι φταίω;". Στους άλλους αρκεί ένα τυπικό "Χρόνια πολ²ά". Click για ανάπτυξη... Νομίζεις ότι είσαι έξυπνος ή ότι λες κάτι γράφοντας/λέγοντας αυτές τις μπούρδες; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.709 μηνύματα. Σήμερα στις 18:03 Ο Πάνθηρας!: #55 Σήμερα στις 18:03 Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.946 μηνύματα. Σήμερα στις 19:06 Η Υδροχόος έγραψε: #56 Σήμερα στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Click για ανάπτυξη... Και τί να κάνουν οι άνθρωποι ; Πήγαν να δουν τους δικούς τους, άλλοι πήγαν στα εξοχικά τους. Ό,τι ήθελε ο καθένας... Καλά να είναι, να πάνε και να έρθουν με το καλό... Γιατί το λες έτσι όμως, βρε συ ; Λες και το χαίρεσαι που ταλαιπωριούνται/ταλαιπωρούμαστε... Έχεις την τύχη να είσαι εκτός Αθηνών. Δεν μπορούμε να το κάνουμε όλοι αυτό με τις μεταθέσεις. Ακόμα κι αν - υποθέσουμε ότι - το θέλαμε... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander GeorgePap2003 Angelikaaa Libertus American Economist taketrance giannhs2001 stephanil Kate1914 Wonderkid еще один пророк р... touvlo Entropy24 abyssiniancat Searching camil fockos Ωρορα Memetchi Paragontas7000 rafaela11 Εριφύλη eupalinaros johnsala Χρύσιππος Ο Σολεύς chester20080 thenutritionist fortheloveofshizaya Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όσοι δεν πιστεύουν δεν έχουν λόγο ν α γιορτάζουν κάτι για να πουν έστω χρόνια πολλά .. Το θέμα μας είναι η αποφυγή κοινωνικου σχολιασμου από άτομα που πιστεύουν ;
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.183 μηνύματα. Σήμερα στις 13:48 Η amarelia έγραψε: #47 Σήμερα στις 13:48 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Όσοι δεν πιστεύουν δεν έχουν λόγο ν α γιορτάζουν κάτι για να πουν έστω χρόνια πολλά .. Το θέμα μας είναι η αποφυγή κοινωνικου σχολιασμου από άτομα που πιστεύουν ; Click για ανάπτυξη... Κάπως ξεκινάει όλο αυτό. Έρχεται ο άλλος σου λέει Χριστός Ανέστη 3 επιλογές έχεις: 1) να αντευχηθείς 2) να κάτσεις σαν αγγούρι να μην πείς τίποτα ή 3) να τον διαολοστείλεις Ποιος κοινωνικός σχολιασμός; Το ίδιο που ισχύει και με την «καλημέρα» αν κάποιος μου πει καλημέρα κι εγώ περνάω κόλαση θα του πω «αντε γαμήσου βρε μαλάκα»; καλημέρα θα του πω Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.912 μηνύματα. Σήμερα στις 13:58 Ο Dias έγραψε: #48 Σήμερα στις 13:58 Αν μου λέει "Χριστός ανέστη" κάποιο πολύ οικείο πρόσωπο απαντώ: "Ας πρόσεχε" ή "Μαγκιά του" ή "Και στα δικά σου" ή "Κι εγώ τι φταίω;". Στους άλλους αρκεί ένα τυπικό "Χρόνια πολ²ά". glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:59 Η glayki έγραψε: #49 Σήμερα στις 13:59 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Κάπως ξεκινάει όλο αυτό. Έρχεται ο άλλος σου λέει Χριστός Ανέστη 3 επιλογές έχεις: 1) να αντευχηθείς 2) να κάτσεις σαν αγγούρι να μην πείς τίποτα ή 3) να τον διαολοστείλεις Ποιος κοινωνικός σχολιασμός; Το ίδιο που ισχύει και με την «καλημέρα» αν κάποιος μου πει καλημέρα κι εγώ περνάω κόλαση θα του πω «αντε γαμήσου βρε μαλάκα»; καλημέρα θα του πω Click για ανάπτυξη... Μα για αυτό ακριβώς θα πεις κάτι για να μην πει ο άλλος " Τι ακοινωνητη αυτή.. Δεν απαντά " . Άρα το σχόλιο ενοχλει amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.183 μηνύματα. Σήμερα στις 14:01 Η amarelia έγραψε: #50 Σήμερα στις 14:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα για αυτό ακριβώς θα πεις κάτι για να μην πει ο άλλος " Τι ακοινωνητη αυτή.. Δεν απαντά " . Άρα το σχόλιο ενοχλει Click για ανάπτυξη... Η πιθανότητα να έχεις εσύ ως άνθρωπος βασικούς κανόνες ευγένειας και κάποιες αξίες δεν παίζει; Πρέπει σόνι και ντε να με ενοχλεί αν θα με πεί η θεία στο χωριό ακοινώνητη, αντίχριστη και άλλα; Μου λέει κατι που της δίνει χαρά, ανταπαντώ τέλος δε μου κοστίζει τίποτα, ούτε προδίδω τις πεποιθήσεις μου ούτε και πρόκειται να αλλάξει αυτό τα πιστεύω μου juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.953 μηνύματα. Σήμερα στις 14:04 Ο juste un instant: #51 Σήμερα στις 14:04 37 χιλ. προβολές · 155 αντιδράσεις | Μάχη για το Άγιο Φως στην εκκλησία | npress.gr Μάχη για το Άγιο Φως στην εκκλησία www.facebook.com Τι ζούμε! Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.912 μηνύματα. Σήμερα στις 14:06 Ο Dias έγραψε: #52 Σήμερα στις 14:06 nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 526 μηνύματα. Σήμερα στις 17:12 Η nimbus έγραψε: #53 Σήμερα στις 17:12 Χριστός Ανέστη, με υγεία και ελπίδα για όλους! εἶπεν αὐτῇ ὁ Ἰησοῦς· ἐγώ εἰμι ἡ ἀνάστασις καὶ ἡ ζωή. ὁ πιστεύων εἰς ἐμέ, κἂν ἀποθάνῃ, ζήσεται· καὶ πᾶς ὁ ζῶν καὶ πιστεύων εἰς ἐμὲ οὐ μὴ ἀποθάνῃ εἰς τὸν αἰῶνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.388 μηνύματα. Σήμερα στις 17:35 Ο American Economist: #54 Σήμερα στις 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν μου λέει "Χριστός ανέστη" κάποιο πολύ οικείο πρόσωπο απαντώ: "Ας πρόσεχε" ή "Μαγκιά του" ή "Και στα δικά σου" ή "Κι εγώ τι φταίω;". Στους άλλους αρκεί ένα τυπικό "Χρόνια πολ²ά". Click για ανάπτυξη... Νομίζεις ότι είσαι έξυπνος ή ότι λες κάτι γράφοντας/λέγοντας αυτές τις μπούρδες; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.709 μηνύματα. Σήμερα στις 18:03 Ο Πάνθηρας!: #55 Σήμερα στις 18:03 Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.946 μηνύματα. Σήμερα στις 19:06 Η Υδροχόος έγραψε: #56 Σήμερα στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Click για ανάπτυξη... Και τί να κάνουν οι άνθρωποι ; Πήγαν να δουν τους δικούς τους, άλλοι πήγαν στα εξοχικά τους. Ό,τι ήθελε ο καθένας... Καλά να είναι, να πάνε και να έρθουν με το καλό... Γιατί το λες έτσι όμως, βρε συ ; Λες και το χαίρεσαι που ταλαιπωριούνται/ταλαιπωρούμαστε... Έχεις την τύχη να είσαι εκτός Αθηνών. Δεν μπορούμε να το κάνουμε όλοι αυτό με τις μεταθέσεις. Ακόμα κι αν - υποθέσουμε ότι - το θέλαμε... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander GeorgePap2003 Angelikaaa Libertus American Economist taketrance giannhs2001 stephanil Kate1914 Wonderkid еще один пророк р... touvlo Entropy24 abyssiniancat Searching camil fockos Ωρορα Memetchi Paragontas7000 rafaela11 Εριφύλη eupalinaros johnsala Χρύσιππος Ο Σολεύς chester20080 thenutritionist fortheloveofshizaya Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Όσοι δεν πιστεύουν δεν έχουν λόγο ν α γιορτάζουν κάτι για να πουν έστω χρόνια πολλά .. Το θέμα μας είναι η αποφυγή κοινωνικου σχολιασμου από άτομα που πιστεύουν ; Click για ανάπτυξη... Κάπως ξεκινάει όλο αυτό. Έρχεται ο άλλος σου λέει Χριστός Ανέστη 3 επιλογές έχεις: 1) να αντευχηθείς 2) να κάτσεις σαν αγγούρι να μην πείς τίποτα ή 3) να τον διαολοστείλεις Ποιος κοινωνικός σχολιασμός; Το ίδιο που ισχύει και με την «καλημέρα» αν κάποιος μου πει καλημέρα κι εγώ περνάω κόλαση θα του πω «αντε γαμήσου βρε μαλάκα»; καλημέρα θα του πω
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.912 μηνύματα. Σήμερα στις 13:58 Ο Dias έγραψε: #48 Σήμερα στις 13:58 Αν μου λέει "Χριστός ανέστη" κάποιο πολύ οικείο πρόσωπο απαντώ: "Ας πρόσεχε" ή "Μαγκιά του" ή "Και στα δικά σου" ή "Κι εγώ τι φταίω;". Στους άλλους αρκεί ένα τυπικό "Χρόνια πολ²ά". glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:59 Η glayki έγραψε: #49 Σήμερα στις 13:59 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Κάπως ξεκινάει όλο αυτό. Έρχεται ο άλλος σου λέει Χριστός Ανέστη 3 επιλογές έχεις: 1) να αντευχηθείς 2) να κάτσεις σαν αγγούρι να μην πείς τίποτα ή 3) να τον διαολοστείλεις Ποιος κοινωνικός σχολιασμός; Το ίδιο που ισχύει και με την «καλημέρα» αν κάποιος μου πει καλημέρα κι εγώ περνάω κόλαση θα του πω «αντε γαμήσου βρε μαλάκα»; καλημέρα θα του πω Click για ανάπτυξη... Μα για αυτό ακριβώς θα πεις κάτι για να μην πει ο άλλος " Τι ακοινωνητη αυτή.. Δεν απαντά " . Άρα το σχόλιο ενοχλει amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.183 μηνύματα. Σήμερα στις 14:01 Η amarelia έγραψε: #50 Σήμερα στις 14:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα για αυτό ακριβώς θα πεις κάτι για να μην πει ο άλλος " Τι ακοινωνητη αυτή.. Δεν απαντά " . Άρα το σχόλιο ενοχλει Click για ανάπτυξη... Η πιθανότητα να έχεις εσύ ως άνθρωπος βασικούς κανόνες ευγένειας και κάποιες αξίες δεν παίζει; Πρέπει σόνι και ντε να με ενοχλεί αν θα με πεί η θεία στο χωριό ακοινώνητη, αντίχριστη και άλλα; Μου λέει κατι που της δίνει χαρά, ανταπαντώ τέλος δε μου κοστίζει τίποτα, ούτε προδίδω τις πεποιθήσεις μου ούτε και πρόκειται να αλλάξει αυτό τα πιστεύω μου juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.953 μηνύματα. Σήμερα στις 14:04 Ο juste un instant: #51 Σήμερα στις 14:04 37 χιλ. προβολές · 155 αντιδράσεις | Μάχη για το Άγιο Φως στην εκκλησία | npress.gr Μάχη για το Άγιο Φως στην εκκλησία www.facebook.com Τι ζούμε! Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.912 μηνύματα. Σήμερα στις 14:06 Ο Dias έγραψε: #52 Σήμερα στις 14:06 nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 526 μηνύματα. Σήμερα στις 17:12 Η nimbus έγραψε: #53 Σήμερα στις 17:12 Χριστός Ανέστη, με υγεία και ελπίδα για όλους! εἶπεν αὐτῇ ὁ Ἰησοῦς· ἐγώ εἰμι ἡ ἀνάστασις καὶ ἡ ζωή. ὁ πιστεύων εἰς ἐμέ, κἂν ἀποθάνῃ, ζήσεται· καὶ πᾶς ὁ ζῶν καὶ πιστεύων εἰς ἐμὲ οὐ μὴ ἀποθάνῃ εἰς τὸν αἰῶνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.388 μηνύματα. Σήμερα στις 17:35 Ο American Economist: #54 Σήμερα στις 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν μου λέει "Χριστός ανέστη" κάποιο πολύ οικείο πρόσωπο απαντώ: "Ας πρόσεχε" ή "Μαγκιά του" ή "Και στα δικά σου" ή "Κι εγώ τι φταίω;". Στους άλλους αρκεί ένα τυπικό "Χρόνια πολ²ά". Click για ανάπτυξη... Νομίζεις ότι είσαι έξυπνος ή ότι λες κάτι γράφοντας/λέγοντας αυτές τις μπούρδες; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.709 μηνύματα. Σήμερα στις 18:03 Ο Πάνθηρας!: #55 Σήμερα στις 18:03 Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.946 μηνύματα. Σήμερα στις 19:06 Η Υδροχόος έγραψε: #56 Σήμερα στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Click για ανάπτυξη... Και τί να κάνουν οι άνθρωποι ; Πήγαν να δουν τους δικούς τους, άλλοι πήγαν στα εξοχικά τους. Ό,τι ήθελε ο καθένας... Καλά να είναι, να πάνε και να έρθουν με το καλό... Γιατί το λες έτσι όμως, βρε συ ; Λες και το χαίρεσαι που ταλαιπωριούνται/ταλαιπωρούμαστε... Έχεις την τύχη να είσαι εκτός Αθηνών. Δεν μπορούμε να το κάνουμε όλοι αυτό με τις μεταθέσεις. Ακόμα κι αν - υποθέσουμε ότι - το θέλαμε... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander GeorgePap2003 Angelikaaa Libertus American Economist taketrance giannhs2001 stephanil Kate1914 Wonderkid еще один пророк р... touvlo Entropy24 abyssiniancat Searching camil fockos Ωρορα Memetchi Paragontas7000 rafaela11 Εριφύλη eupalinaros johnsala Χρύσιππος Ο Σολεύς chester20080 thenutritionist fortheloveofshizaya Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν μου λέει "Χριστός ανέστη" κάποιο πολύ οικείο πρόσωπο απαντώ: "Ας πρόσεχε" ή "Μαγκιά του" ή "Και στα δικά σου" ή "Κι εγώ τι φταίω;". Στους άλλους αρκεί ένα τυπικό "Χρόνια πολ²ά".
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.613 μηνύματα. Σήμερα στις 13:59 Η glayki έγραψε: #49 Σήμερα στις 13:59 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Κάπως ξεκινάει όλο αυτό. Έρχεται ο άλλος σου λέει Χριστός Ανέστη 3 επιλογές έχεις: 1) να αντευχηθείς 2) να κάτσεις σαν αγγούρι να μην πείς τίποτα ή 3) να τον διαολοστείλεις Ποιος κοινωνικός σχολιασμός; Το ίδιο που ισχύει και με την «καλημέρα» αν κάποιος μου πει καλημέρα κι εγώ περνάω κόλαση θα του πω «αντε γαμήσου βρε μαλάκα»; καλημέρα θα του πω Click για ανάπτυξη... Μα για αυτό ακριβώς θα πεις κάτι για να μην πει ο άλλος " Τι ακοινωνητη αυτή.. Δεν απαντά " . Άρα το σχόλιο ενοχλει amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.183 μηνύματα. Σήμερα στις 14:01 Η amarelia έγραψε: #50 Σήμερα στις 14:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα για αυτό ακριβώς θα πεις κάτι για να μην πει ο άλλος " Τι ακοινωνητη αυτή.. Δεν απαντά " . Άρα το σχόλιο ενοχλει Click για ανάπτυξη... Η πιθανότητα να έχεις εσύ ως άνθρωπος βασικούς κανόνες ευγένειας και κάποιες αξίες δεν παίζει; Πρέπει σόνι και ντε να με ενοχλεί αν θα με πεί η θεία στο χωριό ακοινώνητη, αντίχριστη και άλλα; Μου λέει κατι που της δίνει χαρά, ανταπαντώ τέλος δε μου κοστίζει τίποτα, ούτε προδίδω τις πεποιθήσεις μου ούτε και πρόκειται να αλλάξει αυτό τα πιστεύω μου juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.953 μηνύματα. Σήμερα στις 14:04 Ο juste un instant: #51 Σήμερα στις 14:04 37 χιλ. προβολές · 155 αντιδράσεις | Μάχη για το Άγιο Φως στην εκκλησία | npress.gr Μάχη για το Άγιο Φως στην εκκλησία www.facebook.com Τι ζούμε! Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.912 μηνύματα. Σήμερα στις 14:06 Ο Dias έγραψε: #52 Σήμερα στις 14:06 nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 526 μηνύματα. Σήμερα στις 17:12 Η nimbus έγραψε: #53 Σήμερα στις 17:12 Χριστός Ανέστη, με υγεία και ελπίδα για όλους! εἶπεν αὐτῇ ὁ Ἰησοῦς· ἐγώ εἰμι ἡ ἀνάστασις καὶ ἡ ζωή. ὁ πιστεύων εἰς ἐμέ, κἂν ἀποθάνῃ, ζήσεται· καὶ πᾶς ὁ ζῶν καὶ πιστεύων εἰς ἐμὲ οὐ μὴ ἀποθάνῃ εἰς τὸν αἰῶνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.388 μηνύματα. Σήμερα στις 17:35 Ο American Economist: #54 Σήμερα στις 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν μου λέει "Χριστός ανέστη" κάποιο πολύ οικείο πρόσωπο απαντώ: "Ας πρόσεχε" ή "Μαγκιά του" ή "Και στα δικά σου" ή "Κι εγώ τι φταίω;". Στους άλλους αρκεί ένα τυπικό "Χρόνια πολ²ά". Click για ανάπτυξη... Νομίζεις ότι είσαι έξυπνος ή ότι λες κάτι γράφοντας/λέγοντας αυτές τις μπούρδες; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.709 μηνύματα. Σήμερα στις 18:03 Ο Πάνθηρας!: #55 Σήμερα στις 18:03 Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.946 μηνύματα. Σήμερα στις 19:06 Η Υδροχόος έγραψε: #56 Σήμερα στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Click για ανάπτυξη... Και τί να κάνουν οι άνθρωποι ; Πήγαν να δουν τους δικούς τους, άλλοι πήγαν στα εξοχικά τους. Ό,τι ήθελε ο καθένας... Καλά να είναι, να πάνε και να έρθουν με το καλό... Γιατί το λες έτσι όμως, βρε συ ; Λες και το χαίρεσαι που ταλαιπωριούνται/ταλαιπωρούμαστε... Έχεις την τύχη να είσαι εκτός Αθηνών. Δεν μπορούμε να το κάνουμε όλοι αυτό με τις μεταθέσεις. Ακόμα κι αν - υποθέσουμε ότι - το θέλαμε... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander GeorgePap2003 Angelikaaa Libertus American Economist taketrance giannhs2001 stephanil Kate1914 Wonderkid еще один пророк р... touvlo Entropy24 abyssiniancat Searching camil fockos Ωρορα Memetchi Paragontas7000 rafaela11 Εριφύλη eupalinaros johnsala Χρύσιππος Ο Σολεύς chester20080 thenutritionist fortheloveofshizaya Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Κάπως ξεκινάει όλο αυτό. Έρχεται ο άλλος σου λέει Χριστός Ανέστη 3 επιλογές έχεις: 1) να αντευχηθείς 2) να κάτσεις σαν αγγούρι να μην πείς τίποτα ή 3) να τον διαολοστείλεις Ποιος κοινωνικός σχολιασμός; Το ίδιο που ισχύει και με την «καλημέρα» αν κάποιος μου πει καλημέρα κι εγώ περνάω κόλαση θα του πω «αντε γαμήσου βρε μαλάκα»; καλημέρα θα του πω Click για ανάπτυξη... Μα για αυτό ακριβώς θα πεις κάτι για να μην πει ο άλλος " Τι ακοινωνητη αυτή.. Δεν απαντά " . Άρα το σχόλιο ενοχλει
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.183 μηνύματα. Σήμερα στις 14:01 Η amarelia έγραψε: #50 Σήμερα στις 14:01 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα για αυτό ακριβώς θα πεις κάτι για να μην πει ο άλλος " Τι ακοινωνητη αυτή.. Δεν απαντά " . Άρα το σχόλιο ενοχλει Click για ανάπτυξη... Η πιθανότητα να έχεις εσύ ως άνθρωπος βασικούς κανόνες ευγένειας και κάποιες αξίες δεν παίζει; Πρέπει σόνι και ντε να με ενοχλεί αν θα με πεί η θεία στο χωριό ακοινώνητη, αντίχριστη και άλλα; Μου λέει κατι που της δίνει χαρά, ανταπαντώ τέλος δε μου κοστίζει τίποτα, ούτε προδίδω τις πεποιθήσεις μου ούτε και πρόκειται να αλλάξει αυτό τα πιστεύω μου juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.953 μηνύματα. Σήμερα στις 14:04 Ο juste un instant: #51 Σήμερα στις 14:04 37 χιλ. προβολές · 155 αντιδράσεις | Μάχη για το Άγιο Φως στην εκκλησία | npress.gr Μάχη για το Άγιο Φως στην εκκλησία www.facebook.com Τι ζούμε! Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.912 μηνύματα. Σήμερα στις 14:06 Ο Dias έγραψε: #52 Σήμερα στις 14:06 nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 526 μηνύματα. Σήμερα στις 17:12 Η nimbus έγραψε: #53 Σήμερα στις 17:12 Χριστός Ανέστη, με υγεία και ελπίδα για όλους! εἶπεν αὐτῇ ὁ Ἰησοῦς· ἐγώ εἰμι ἡ ἀνάστασις καὶ ἡ ζωή. ὁ πιστεύων εἰς ἐμέ, κἂν ἀποθάνῃ, ζήσεται· καὶ πᾶς ὁ ζῶν καὶ πιστεύων εἰς ἐμὲ οὐ μὴ ἀποθάνῃ εἰς τὸν αἰῶνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.388 μηνύματα. Σήμερα στις 17:35 Ο American Economist: #54 Σήμερα στις 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν μου λέει "Χριστός ανέστη" κάποιο πολύ οικείο πρόσωπο απαντώ: "Ας πρόσεχε" ή "Μαγκιά του" ή "Και στα δικά σου" ή "Κι εγώ τι φταίω;". Στους άλλους αρκεί ένα τυπικό "Χρόνια πολ²ά". Click για ανάπτυξη... Νομίζεις ότι είσαι έξυπνος ή ότι λες κάτι γράφοντας/λέγοντας αυτές τις μπούρδες; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.709 μηνύματα. Σήμερα στις 18:03 Ο Πάνθηρας!: #55 Σήμερα στις 18:03 Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.946 μηνύματα. Σήμερα στις 19:06 Η Υδροχόος έγραψε: #56 Σήμερα στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Click για ανάπτυξη... Και τί να κάνουν οι άνθρωποι ; Πήγαν να δουν τους δικούς τους, άλλοι πήγαν στα εξοχικά τους. Ό,τι ήθελε ο καθένας... Καλά να είναι, να πάνε και να έρθουν με το καλό... Γιατί το λες έτσι όμως, βρε συ ; Λες και το χαίρεσαι που ταλαιπωριούνται/ταλαιπωρούμαστε... Έχεις την τύχη να είσαι εκτός Αθηνών. Δεν μπορούμε να το κάνουμε όλοι αυτό με τις μεταθέσεις. Ακόμα κι αν - υποθέσουμε ότι - το θέλαμε... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander GeorgePap2003 Angelikaaa Libertus American Economist taketrance giannhs2001 stephanil Kate1914 Wonderkid еще один пророк р... touvlo Entropy24 abyssiniancat Searching camil fockos Ωρορα Memetchi Paragontas7000 rafaela11 Εριφύλη eupalinaros johnsala Χρύσιππος Ο Σολεύς chester20080 thenutritionist fortheloveofshizaya Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μα για αυτό ακριβώς θα πεις κάτι για να μην πει ο άλλος " Τι ακοινωνητη αυτή.. Δεν απαντά " . Άρα το σχόλιο ενοχλει Click για ανάπτυξη... Η πιθανότητα να έχεις εσύ ως άνθρωπος βασικούς κανόνες ευγένειας και κάποιες αξίες δεν παίζει; Πρέπει σόνι και ντε να με ενοχλεί αν θα με πεί η θεία στο χωριό ακοινώνητη, αντίχριστη και άλλα; Μου λέει κατι που της δίνει χαρά, ανταπαντώ τέλος δε μου κοστίζει τίποτα, ούτε προδίδω τις πεποιθήσεις μου ούτε και πρόκειται να αλλάξει αυτό τα πιστεύω μου
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.953 μηνύματα. Σήμερα στις 14:04 Ο juste un instant: #51 Σήμερα στις 14:04 37 χιλ. προβολές · 155 αντιδράσεις | Μάχη για το Άγιο Φως στην εκκλησία | npress.gr Μάχη για το Άγιο Φως στην εκκλησία www.facebook.com Τι ζούμε! Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.912 μηνύματα. Σήμερα στις 14:06 Ο Dias έγραψε: #52 Σήμερα στις 14:06 nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 526 μηνύματα. Σήμερα στις 17:12 Η nimbus έγραψε: #53 Σήμερα στις 17:12 Χριστός Ανέστη, με υγεία και ελπίδα για όλους! εἶπεν αὐτῇ ὁ Ἰησοῦς· ἐγώ εἰμι ἡ ἀνάστασις καὶ ἡ ζωή. ὁ πιστεύων εἰς ἐμέ, κἂν ἀποθάνῃ, ζήσεται· καὶ πᾶς ὁ ζῶν καὶ πιστεύων εἰς ἐμὲ οὐ μὴ ἀποθάνῃ εἰς τὸν αἰῶνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.388 μηνύματα. Σήμερα στις 17:35 Ο American Economist: #54 Σήμερα στις 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν μου λέει "Χριστός ανέστη" κάποιο πολύ οικείο πρόσωπο απαντώ: "Ας πρόσεχε" ή "Μαγκιά του" ή "Και στα δικά σου" ή "Κι εγώ τι φταίω;". Στους άλλους αρκεί ένα τυπικό "Χρόνια πολ²ά". Click για ανάπτυξη... Νομίζεις ότι είσαι έξυπνος ή ότι λες κάτι γράφοντας/λέγοντας αυτές τις μπούρδες; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.709 μηνύματα. Σήμερα στις 18:03 Ο Πάνθηρας!: #55 Σήμερα στις 18:03 Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.946 μηνύματα. Σήμερα στις 19:06 Η Υδροχόος έγραψε: #56 Σήμερα στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Click για ανάπτυξη... Και τί να κάνουν οι άνθρωποι ; Πήγαν να δουν τους δικούς τους, άλλοι πήγαν στα εξοχικά τους. Ό,τι ήθελε ο καθένας... Καλά να είναι, να πάνε και να έρθουν με το καλό... Γιατί το λες έτσι όμως, βρε συ ; Λες και το χαίρεσαι που ταλαιπωριούνται/ταλαιπωρούμαστε... Έχεις την τύχη να είσαι εκτός Αθηνών. Δεν μπορούμε να το κάνουμε όλοι αυτό με τις μεταθέσεις. Ακόμα κι αν - υποθέσουμε ότι - το θέλαμε... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander GeorgePap2003 Angelikaaa Libertus American Economist taketrance giannhs2001 stephanil Kate1914 Wonderkid еще один пророк р... touvlo Entropy24 abyssiniancat Searching camil fockos Ωρορα Memetchi Paragontas7000 rafaela11 Εριφύλη eupalinaros johnsala Χρύσιππος Ο Σολεύς chester20080 thenutritionist fortheloveofshizaya Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
37 χιλ. προβολές · 155 αντιδράσεις | Μάχη για το Άγιο Φως στην εκκλησία | npress.gr Μάχη για το Άγιο Φως στην εκκλησία www.facebook.com Τι ζούμε!
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.912 μηνύματα. Σήμερα στις 14:06 Ο Dias έγραψε: #52 Σήμερα στις 14:06 nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 526 μηνύματα. Σήμερα στις 17:12 Η nimbus έγραψε: #53 Σήμερα στις 17:12 Χριστός Ανέστη, με υγεία και ελπίδα για όλους! εἶπεν αὐτῇ ὁ Ἰησοῦς· ἐγώ εἰμι ἡ ἀνάστασις καὶ ἡ ζωή. ὁ πιστεύων εἰς ἐμέ, κἂν ἀποθάνῃ, ζήσεται· καὶ πᾶς ὁ ζῶν καὶ πιστεύων εἰς ἐμὲ οὐ μὴ ἀποθάνῃ εἰς τὸν αἰῶνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.388 μηνύματα. Σήμερα στις 17:35 Ο American Economist: #54 Σήμερα στις 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν μου λέει "Χριστός ανέστη" κάποιο πολύ οικείο πρόσωπο απαντώ: "Ας πρόσεχε" ή "Μαγκιά του" ή "Και στα δικά σου" ή "Κι εγώ τι φταίω;". Στους άλλους αρκεί ένα τυπικό "Χρόνια πολ²ά". Click για ανάπτυξη... Νομίζεις ότι είσαι έξυπνος ή ότι λες κάτι γράφοντας/λέγοντας αυτές τις μπούρδες; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.709 μηνύματα. Σήμερα στις 18:03 Ο Πάνθηρας!: #55 Σήμερα στις 18:03 Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.946 μηνύματα. Σήμερα στις 19:06 Η Υδροχόος έγραψε: #56 Σήμερα στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Click για ανάπτυξη... Και τί να κάνουν οι άνθρωποι ; Πήγαν να δουν τους δικούς τους, άλλοι πήγαν στα εξοχικά τους. Ό,τι ήθελε ο καθένας... Καλά να είναι, να πάνε και να έρθουν με το καλό... Γιατί το λες έτσι όμως, βρε συ ; Λες και το χαίρεσαι που ταλαιπωριούνται/ταλαιπωρούμαστε... Έχεις την τύχη να είσαι εκτός Αθηνών. Δεν μπορούμε να το κάνουμε όλοι αυτό με τις μεταθέσεις. Ακόμα κι αν - υποθέσουμε ότι - το θέλαμε... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander GeorgePap2003 Angelikaaa Libertus American Economist taketrance giannhs2001 stephanil Kate1914 Wonderkid еще один пророк р... touvlo Entropy24 abyssiniancat Searching camil fockos Ωρορα Memetchi Paragontas7000 rafaela11 Εριφύλη eupalinaros johnsala Χρύσιππος Ο Σολεύς chester20080 thenutritionist fortheloveofshizaya Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 526 μηνύματα. Σήμερα στις 17:12 Η nimbus έγραψε: #53 Σήμερα στις 17:12 Χριστός Ανέστη, με υγεία και ελπίδα για όλους! εἶπεν αὐτῇ ὁ Ἰησοῦς· ἐγώ εἰμι ἡ ἀνάστασις καὶ ἡ ζωή. ὁ πιστεύων εἰς ἐμέ, κἂν ἀποθάνῃ, ζήσεται· καὶ πᾶς ὁ ζῶν καὶ πιστεύων εἰς ἐμὲ οὐ μὴ ἀποθάνῃ εἰς τὸν αἰῶνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.388 μηνύματα. Σήμερα στις 17:35 Ο American Economist: #54 Σήμερα στις 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν μου λέει "Χριστός ανέστη" κάποιο πολύ οικείο πρόσωπο απαντώ: "Ας πρόσεχε" ή "Μαγκιά του" ή "Και στα δικά σου" ή "Κι εγώ τι φταίω;". Στους άλλους αρκεί ένα τυπικό "Χρόνια πολ²ά". Click για ανάπτυξη... Νομίζεις ότι είσαι έξυπνος ή ότι λες κάτι γράφοντας/λέγοντας αυτές τις μπούρδες; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.709 μηνύματα. Σήμερα στις 18:03 Ο Πάνθηρας!: #55 Σήμερα στις 18:03 Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.946 μηνύματα. Σήμερα στις 19:06 Η Υδροχόος έγραψε: #56 Σήμερα στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Click για ανάπτυξη... Και τί να κάνουν οι άνθρωποι ; Πήγαν να δουν τους δικούς τους, άλλοι πήγαν στα εξοχικά τους. Ό,τι ήθελε ο καθένας... Καλά να είναι, να πάνε και να έρθουν με το καλό... Γιατί το λες έτσι όμως, βρε συ ; Λες και το χαίρεσαι που ταλαιπωριούνται/ταλαιπωρούμαστε... Έχεις την τύχη να είσαι εκτός Αθηνών. Δεν μπορούμε να το κάνουμε όλοι αυτό με τις μεταθέσεις. Ακόμα κι αν - υποθέσουμε ότι - το θέλαμε... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander GeorgePap2003 Angelikaaa Libertus American Economist taketrance giannhs2001 stephanil Kate1914 Wonderkid еще один пророк р... touvlo Entropy24 abyssiniancat Searching camil fockos Ωρορα Memetchi Paragontas7000 rafaela11 Εριφύλη eupalinaros johnsala Χρύσιππος Ο Σολεύς chester20080 thenutritionist fortheloveofshizaya Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χριστός Ανέστη, με υγεία και ελπίδα για όλους! εἶπεν αὐτῇ ὁ Ἰησοῦς· ἐγώ εἰμι ἡ ἀνάστασις καὶ ἡ ζωή. ὁ πιστεύων εἰς ἐμέ, κἂν ἀποθάνῃ, ζήσεται· καὶ πᾶς ὁ ζῶν καὶ πιστεύων εἰς ἐμὲ οὐ μὴ ἀποθάνῃ εἰς τὸν αἰῶνα.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.388 μηνύματα. Σήμερα στις 17:35 Ο American Economist: #54 Σήμερα στις 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν μου λέει "Χριστός ανέστη" κάποιο πολύ οικείο πρόσωπο απαντώ: "Ας πρόσεχε" ή "Μαγκιά του" ή "Και στα δικά σου" ή "Κι εγώ τι φταίω;". Στους άλλους αρκεί ένα τυπικό "Χρόνια πολ²ά". Click για ανάπτυξη... Νομίζεις ότι είσαι έξυπνος ή ότι λες κάτι γράφοντας/λέγοντας αυτές τις μπούρδες; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.709 μηνύματα. Σήμερα στις 18:03 Ο Πάνθηρας!: #55 Σήμερα στις 18:03 Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.946 μηνύματα. Σήμερα στις 19:06 Η Υδροχόος έγραψε: #56 Σήμερα στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Click για ανάπτυξη... Και τί να κάνουν οι άνθρωποι ; Πήγαν να δουν τους δικούς τους, άλλοι πήγαν στα εξοχικά τους. Ό,τι ήθελε ο καθένας... Καλά να είναι, να πάνε και να έρθουν με το καλό... Γιατί το λες έτσι όμως, βρε συ ; Λες και το χαίρεσαι που ταλαιπωριούνται/ταλαιπωρούμαστε... Έχεις την τύχη να είσαι εκτός Αθηνών. Δεν μπορούμε να το κάνουμε όλοι αυτό με τις μεταθέσεις. Ακόμα κι αν - υποθέσουμε ότι - το θέλαμε... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander GeorgePap2003 Angelikaaa Libertus American Economist taketrance giannhs2001 stephanil Kate1914 Wonderkid еще один пророк р... touvlo Entropy24 abyssiniancat Searching camil fockos Ωρορα Memetchi Paragontas7000 rafaela11 Εριφύλη eupalinaros johnsala Χρύσιππος Ο Σολεύς chester20080 thenutritionist fortheloveofshizaya Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αν μου λέει "Χριστός ανέστη" κάποιο πολύ οικείο πρόσωπο απαντώ: "Ας πρόσεχε" ή "Μαγκιά του" ή "Και στα δικά σου" ή "Κι εγώ τι φταίω;". Στους άλλους αρκεί ένα τυπικό "Χρόνια πολ²ά". Click για ανάπτυξη... Νομίζεις ότι είσαι έξυπνος ή ότι λες κάτι γράφοντας/λέγοντας αυτές τις μπούρδες;
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.709 μηνύματα. Σήμερα στις 18:03 Ο Πάνθηρας!: #55 Σήμερα στις 18:03 Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.946 μηνύματα. Σήμερα στις 19:06 Η Υδροχόος έγραψε: #56 Σήμερα στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Click για ανάπτυξη... Και τί να κάνουν οι άνθρωποι ; Πήγαν να δουν τους δικούς τους, άλλοι πήγαν στα εξοχικά τους. Ό,τι ήθελε ο καθένας... Καλά να είναι, να πάνε και να έρθουν με το καλό... Γιατί το λες έτσι όμως, βρε συ ; Λες και το χαίρεσαι που ταλαιπωριούνται/ταλαιπωρούμαστε... Έχεις την τύχη να είσαι εκτός Αθηνών. Δεν μπορούμε να το κάνουμε όλοι αυτό με τις μεταθέσεις. Ακόμα κι αν - υποθέσουμε ότι - το θέλαμε... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.946 μηνύματα. Σήμερα στις 19:06 Η Υδροχόος έγραψε: #56 Σήμερα στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Click για ανάπτυξη... Και τί να κάνουν οι άνθρωποι ; Πήγαν να δουν τους δικούς τους, άλλοι πήγαν στα εξοχικά τους. Ό,τι ήθελε ο καθένας... Καλά να είναι, να πάνε και να έρθουν με το καλό... Γιατί το λες έτσι όμως, βρε συ ; Λες και το χαίρεσαι που ταλαιπωριούνται/ταλαιπωρούμαστε... Έχεις την τύχη να είσαι εκτός Αθηνών. Δεν μπορούμε να το κάνουμε όλοι αυτό με τις μεταθέσεις. Ακόμα κι αν - υποθέσουμε ότι - το θέλαμε...
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου, live η κίνηση - iefimerida.gr Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και από το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι στο «κόκκινο». www.iefimerida.gr Χαχα επιστρέφουν τα προβατα όλα μαζί φάτε το ποτιλιαρισμα στη μάπα όπως κάθε μέρα στην Αθήνα Click για ανάπτυξη... Και τί να κάνουν οι άνθρωποι ; Πήγαν να δουν τους δικούς τους, άλλοι πήγαν στα εξοχικά τους. Ό,τι ήθελε ο καθένας... Καλά να είναι, να πάνε και να έρθουν με το καλό... Γιατί το λες έτσι όμως, βρε συ ; Λες και το χαίρεσαι που ταλαιπωριούνται/ταλαιπωρούμαστε... Έχεις την τύχη να είσαι εκτός Αθηνών. Δεν μπορούμε να το κάνουμε όλοι αυτό με τις μεταθέσεις. Ακόμα κι αν - υποθέσουμε ότι - το θέλαμε...