giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.425 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 14:06 Ο giannhs2001: #161 05-05-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μπήκε και η προβατίνα κοντοσούβλι, σε λίγο και τα παϊδάκια. Γεια μας! Έλα ρε @Valder να σε κεράσω προβατίνα που σ'αρέσει. @giannhs2001, εσένα δεν σε λέω, νομίζω το σιχαίνεσαι το πρόβειο @Zukov έλα κι εσύ λεβέντη να σε ποτίσω ρετσίνα να οδηγήσεις μετά. @Memetchi έλα κι εσύ να πιάσουμε συζήτηση για woke culture (ήπια πολύ) Click για ανάπτυξη... Αρνάκι του Θεού για πάντα. Πάντως κάτι τέτοιες μέρες πάντα με στεναχωρούν γιατί όπως είπα και πάνω με δείχνουν με άγριο τρόπο την ανυπαρξία της κοινότητας. Ο καθένας ψήνει στο μπαλκόνι του ή στην αυλή του και όλη η ομαδική διάθεση εξαντλείται στο τυπικό "χρόνια πολλά" για τους μη πιστούς " Χριστός Ανέστη Αληθώς ο Κύριος" για τους πιστούς. Που είναι ρε οι εποχές όπου έπιανε το τραπέζι έναν ολόκληρο δρόμο και είτε όλο το χωριό είτε όλη η γειτονιά της πόλης έβγαινε και έτρωγε μαζί; Πόσο πολύ θέλω να πάω σε ένα χωριό που θα χτιστεί από το μηδέν. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.352 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 14:19 Η Nascentes morimur: #162 05-05-24 14:19 Ελπίδα Φως και Αλήθεια εύχομαι στις ψυχές όλων!! Xρόνια πολλά και συναρπαστικά.! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 14:19 Ο nPb έγραψε: #163 05-05-24 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μπήκε και η προβατίνα κοντοσούβλι, σε λίγο και τα παϊδάκια. Γεια μας! Έλα ρε @Valder να σε κεράσω προβατίνα που σ'αρέσει. @giannhs2001, εσένα δεν σε λέω, νομίζω το σιχαίνεσαι το πρόβειο @Zukov έλα κι εσύ λεβέντη να σε ποτίσω ρετσίνα να οδηγήσεις μετά. @Memetchi έλα κι εσύ να πιάσουμε συζήτηση για woke culture (ήπια πολύ) Click για ανάπτυξη... Μεράκλωσες; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.999 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 14:21 Ο Skiyo έγραψε: #164 05-05-24 14:21 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αρνάκι του Θεού για πάντα. Πάντως κάτι τέτοιες μέρες πάντα με στεναχωρούν γιατί όπως είπα και πάνω με δείχνουν με άγριο τρόπο την ανυπαρξία της κοινότητας. Ο καθένας ψήνει στο μπαλκόνι του ή στην αυλή του και όλη η ομαδική διάθεση εξαντλείται στο τυπικό "χρόνια πολλά" για τους μη πιστούς " Χριστός Ανέστη Αληθώς ο Κύριος" για τους πιστούς. Που είναι ρε οι εποχές όπου έπιανε το τραπέζι έναν ολόκληρο δρόμο και είτε όλο το χωριό είτε όλη η γειτονιά της πόλης έβγαινε και έτρωγε μαζί; Πόσο πολύ θέλω να πάω σε ένα χωριό που θα χτιστεί από το μηδέν. Click για ανάπτυξη... Μια φορά ο γείτονας είχε οργανώσει μια κανονικη γιορτή το 2012 ή 2013 επειδή η κόρη του πέρασε σε πανεπιστήμιο. Στη κυριολεξία στο δρομάκι που μένουμε είχε βάλει σε σειρά 15+ τραπέζια και ειμασταν όλοι οι γείτονες, φίλοι και γνωστοί του γείτονα. Αλλά μερικές φορές οι δικοί μου καλούν τους μισούς γείτονες που κρατάνε επαφή πέρα το γεια και τρώμε στη αυλή του σπιτιού μου. Όχι στις γιορτές αλλά σε μια συνηθισμένη Κυριακή μέσα στο χρόνο. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 14:21 Ο nPb έγραψε: #165 05-05-24 14:21 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αρνάκι του Θεού για πάντα. Πάντως κάτι τέτοιες μέρες πάντα με στεναχωρούν γιατί όπως είπα και πάνω με δείχνουν με άγριο τρόπο την ανυπαρξία της κοινότητας. Ο καθένας ψήνει στο μπαλκόνι του ή στην αυλή του και όλη η ομαδική διάθεση εξαντλείται στο τυπικό "χρόνια πολλά" για τους μη πιστούς " Χριστός Ανέστη Αληθώς ο Κύριος" για τους πιστούς. Που είναι ρε οι εποχές όπου έπιανε το τραπέζι έναν ολόκληρο δρόμο και είτε όλο το χωριό είτε όλη η γειτονιά της πόλης έβγαινε και έτρωγε μαζί; Πόσο πολύ θέλω να πάω σε ένα χωριό που θα χτιστεί από το μηδέν. Click για ανάπτυξη... Εποχές φτώχειας. Σήμερα έχουμε εποχή ευμάρειας (ή αλλιώς φτώχειας debit card) αλλά με μοναξιά. Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Χριστος Ανεστη Ηλια! Ειμαι στην 5η μπυρα τωρα αλλα δε θα λεγα οχι σε λιγη ρετσινα Click για ανάπτυξη... Kυριακή Πάσχα με γερμανικό γκετρανκ? Τελευταία επεξεργασία: 5 Μαΐου 2024 ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.085 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 14:34 Ο ilias90 έγραψε: #166 05-05-24 14:34 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα! Να περάσετε την ημέρα όπως θέλετε για μια ακόμη φορά χωρίς πρέπει και μη! Click για ανάπτυξη... Έλα για ρετσίνες, κοινωνικοπολιτική συζήτηση και τον χαμό που θα γίνει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Χριστος Ανεστη Ηλια! Ειμαι στην 5η μπυρα τωρα αλλα δε θα λεγα οχι σε λιγη ρετσινα Click για ανάπτυξη... Εύγε, νέε μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αρνάκι του Θεού για πάντα. Πάντως κάτι τέτοιες μέρες πάντα με στεναχωρούν γιατί όπως είπα και πάνω με δείχνουν με άγριο τρόπο την ανυπαρξία της κοινότητας. Ο καθένας ψήνει στο μπαλκόνι του ή στην αυλή του και όλη η ομαδική διάθεση εξαντλείται στο τυπικό "χρόνια πολλά" για τους μη πιστούς " Χριστός Ανέστη Αληθώς ο Κύριος" για τους πιστούς. Που είναι ρε οι εποχές όπου έπιανε το τραπέζι έναν ολόκληρο δρόμο και είτε όλο το χωριό είτε όλη η γειτονιά της πόλης έβγαινε και έτρωγε μαζί; Πόσο πολύ θέλω να πάω σε ένα χωριό που θα χτιστεί από το μηδέν. Click για ανάπτυξη... Έλα ρε κλάψα πάλι, αναστιάτικα. Εδώ έβαλα ηπειρωτικά, ήταν κάτι Αλβανοί απέναντι και γουστάραν και μετά τσουγκρίζαμε μαζί. Κάνει για το κοινοτικό δέσιμο που θες; Τελευταία επεξεργασία: 5 Μαΐου 2024 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.588 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 16:46 Η Himela έγραψε: #167 05-05-24 16:46 Δεν μπορώ να πιστέψω οτι μου είπαν Χριστός ανέστη και απάντησα, ευχαριστώ - επίσης. Από το κακό στο χειρότερο πάω. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 16:59 Ο nPb έγραψε: #168 05-05-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν μπορώ να πιστέψω οτι μου είπαν Χριστός ανέστη και απάντησα, ευχαριστώ - επίσης. Από το κακό στο χειρότερο πάω. Click για ανάπτυξη... Xρόνια πολλά πολύχρονη και του χρόνου. Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Έλα ρε κλάψα πάλι, αναστιάτικα. Εδώ έβαλα ηπειρωτικά, ήταν κάτι Αλβανοί απέναντι και γουστάραν και μετά τσουγκρίζαμε μαζί. Κάνει για το κοινοτικό δέσιμο που θες; Click για ανάπτυξη... Αλβανοί είπες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 20:38 Ο Valder έγραψε: #169 05-05-24 20:38 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μπήκε και η προβατίνα κοντοσούβλι, σε λίγο και τα παϊδάκια. Γεια μας! Έλα ρε @Valder να σε κεράσω προβατίνα που σ'αρέσει. @giannhs2001, εσένα δεν σε λέω, νομίζω το σιχαίνεσαι το πρόβειο @Zukov έλα κι εσύ λεβέντη να σε ποτίσω ρετσίνα να οδηγήσεις μετά. @Memetchi έλα κι εσύ να πιάσουμε συζήτηση για woke culture (ήπια πολύ) Click για ανάπτυξη... ΓΟΥΣΤΑΡΩ.- nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 22:18 Ο nPb έγραψε: #170 05-05-24 22:18 H προβατίνα όμως μυρίζει έντονα για φαγητό δεύτερη μέρα. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2024 στις 22:46 Ο Guest 030894: #171 05-05-24 22:46 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Kυριακή Πάσχα με γερμανικό γκετρανκ? Click για ανάπτυξη... Σταθερα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 23:07 Ο nPb έγραψε: #172 05-05-24 23:07 τι πάθανε τούτα; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Ilma Angelikaaa Paragontas7000 rafaela11 taketrance Kate1914 Memetchi Scandal charmander American Economist Ωρορα bibliofagos touvlo Μήτσος10 giannhs2001 eukleidhs1821 ROM32 chester20080 Fernando_A Libertus Μαυρίκιος Unboxholics johnsala fourkaki Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μπήκε και η προβατίνα κοντοσούβλι, σε λίγο και τα παϊδάκια. Γεια μας! Έλα ρε @Valder να σε κεράσω προβατίνα που σ'αρέσει. @giannhs2001, εσένα δεν σε λέω, νομίζω το σιχαίνεσαι το πρόβειο @Zukov έλα κι εσύ λεβέντη να σε ποτίσω ρετσίνα να οδηγήσεις μετά. @Memetchi έλα κι εσύ να πιάσουμε συζήτηση για woke culture (ήπια πολύ) Click για ανάπτυξη... Αρνάκι του Θεού για πάντα. Πάντως κάτι τέτοιες μέρες πάντα με στεναχωρούν γιατί όπως είπα και πάνω με δείχνουν με άγριο τρόπο την ανυπαρξία της κοινότητας. Ο καθένας ψήνει στο μπαλκόνι του ή στην αυλή του και όλη η ομαδική διάθεση εξαντλείται στο τυπικό "χρόνια πολλά" για τους μη πιστούς " Χριστός Ανέστη Αληθώς ο Κύριος" για τους πιστούς. Που είναι ρε οι εποχές όπου έπιανε το τραπέζι έναν ολόκληρο δρόμο και είτε όλο το χωριό είτε όλη η γειτονιά της πόλης έβγαινε και έτρωγε μαζί; Πόσο πολύ θέλω να πάω σε ένα χωριό που θα χτιστεί από το μηδέν.
Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.352 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 14:19 Η Nascentes morimur: #162 05-05-24 14:19 Ελπίδα Φως και Αλήθεια εύχομαι στις ψυχές όλων!! Xρόνια πολλά και συναρπαστικά.! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 14:19 Ο nPb έγραψε: #163 05-05-24 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μπήκε και η προβατίνα κοντοσούβλι, σε λίγο και τα παϊδάκια. Γεια μας! Έλα ρε @Valder να σε κεράσω προβατίνα που σ'αρέσει. @giannhs2001, εσένα δεν σε λέω, νομίζω το σιχαίνεσαι το πρόβειο @Zukov έλα κι εσύ λεβέντη να σε ποτίσω ρετσίνα να οδηγήσεις μετά. @Memetchi έλα κι εσύ να πιάσουμε συζήτηση για woke culture (ήπια πολύ) Click για ανάπτυξη... Μεράκλωσες; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.999 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 14:21 Ο Skiyo έγραψε: #164 05-05-24 14:21 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αρνάκι του Θεού για πάντα. Πάντως κάτι τέτοιες μέρες πάντα με στεναχωρούν γιατί όπως είπα και πάνω με δείχνουν με άγριο τρόπο την ανυπαρξία της κοινότητας. Ο καθένας ψήνει στο μπαλκόνι του ή στην αυλή του και όλη η ομαδική διάθεση εξαντλείται στο τυπικό "χρόνια πολλά" για τους μη πιστούς " Χριστός Ανέστη Αληθώς ο Κύριος" για τους πιστούς. Που είναι ρε οι εποχές όπου έπιανε το τραπέζι έναν ολόκληρο δρόμο και είτε όλο το χωριό είτε όλη η γειτονιά της πόλης έβγαινε και έτρωγε μαζί; Πόσο πολύ θέλω να πάω σε ένα χωριό που θα χτιστεί από το μηδέν. Click για ανάπτυξη... Μια φορά ο γείτονας είχε οργανώσει μια κανονικη γιορτή το 2012 ή 2013 επειδή η κόρη του πέρασε σε πανεπιστήμιο. Στη κυριολεξία στο δρομάκι που μένουμε είχε βάλει σε σειρά 15+ τραπέζια και ειμασταν όλοι οι γείτονες, φίλοι και γνωστοί του γείτονα. Αλλά μερικές φορές οι δικοί μου καλούν τους μισούς γείτονες που κρατάνε επαφή πέρα το γεια και τρώμε στη αυλή του σπιτιού μου. Όχι στις γιορτές αλλά σε μια συνηθισμένη Κυριακή μέσα στο χρόνο. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 14:21 Ο nPb έγραψε: #165 05-05-24 14:21 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αρνάκι του Θεού για πάντα. Πάντως κάτι τέτοιες μέρες πάντα με στεναχωρούν γιατί όπως είπα και πάνω με δείχνουν με άγριο τρόπο την ανυπαρξία της κοινότητας. Ο καθένας ψήνει στο μπαλκόνι του ή στην αυλή του και όλη η ομαδική διάθεση εξαντλείται στο τυπικό "χρόνια πολλά" για τους μη πιστούς " Χριστός Ανέστη Αληθώς ο Κύριος" για τους πιστούς. Που είναι ρε οι εποχές όπου έπιανε το τραπέζι έναν ολόκληρο δρόμο και είτε όλο το χωριό είτε όλη η γειτονιά της πόλης έβγαινε και έτρωγε μαζί; Πόσο πολύ θέλω να πάω σε ένα χωριό που θα χτιστεί από το μηδέν. Click για ανάπτυξη... Εποχές φτώχειας. Σήμερα έχουμε εποχή ευμάρειας (ή αλλιώς φτώχειας debit card) αλλά με μοναξιά. Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Χριστος Ανεστη Ηλια! Ειμαι στην 5η μπυρα τωρα αλλα δε θα λεγα οχι σε λιγη ρετσινα Click για ανάπτυξη... Kυριακή Πάσχα με γερμανικό γκετρανκ? Τελευταία επεξεργασία: 5 Μαΐου 2024 ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.085 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 14:34 Ο ilias90 έγραψε: #166 05-05-24 14:34 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα! Να περάσετε την ημέρα όπως θέλετε για μια ακόμη φορά χωρίς πρέπει και μη! Click για ανάπτυξη... Έλα για ρετσίνες, κοινωνικοπολιτική συζήτηση και τον χαμό που θα γίνει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Χριστος Ανεστη Ηλια! Ειμαι στην 5η μπυρα τωρα αλλα δε θα λεγα οχι σε λιγη ρετσινα Click για ανάπτυξη... Εύγε, νέε μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αρνάκι του Θεού για πάντα. Πάντως κάτι τέτοιες μέρες πάντα με στεναχωρούν γιατί όπως είπα και πάνω με δείχνουν με άγριο τρόπο την ανυπαρξία της κοινότητας. Ο καθένας ψήνει στο μπαλκόνι του ή στην αυλή του και όλη η ομαδική διάθεση εξαντλείται στο τυπικό "χρόνια πολλά" για τους μη πιστούς " Χριστός Ανέστη Αληθώς ο Κύριος" για τους πιστούς. Που είναι ρε οι εποχές όπου έπιανε το τραπέζι έναν ολόκληρο δρόμο και είτε όλο το χωριό είτε όλη η γειτονιά της πόλης έβγαινε και έτρωγε μαζί; Πόσο πολύ θέλω να πάω σε ένα χωριό που θα χτιστεί από το μηδέν. Click για ανάπτυξη... Έλα ρε κλάψα πάλι, αναστιάτικα. Εδώ έβαλα ηπειρωτικά, ήταν κάτι Αλβανοί απέναντι και γουστάραν και μετά τσουγκρίζαμε μαζί. Κάνει για το κοινοτικό δέσιμο που θες; Τελευταία επεξεργασία: 5 Μαΐου 2024 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.588 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 16:46 Η Himela έγραψε: #167 05-05-24 16:46 Δεν μπορώ να πιστέψω οτι μου είπαν Χριστός ανέστη και απάντησα, ευχαριστώ - επίσης. Από το κακό στο χειρότερο πάω. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 16:59 Ο nPb έγραψε: #168 05-05-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν μπορώ να πιστέψω οτι μου είπαν Χριστός ανέστη και απάντησα, ευχαριστώ - επίσης. Από το κακό στο χειρότερο πάω. Click για ανάπτυξη... Xρόνια πολλά πολύχρονη και του χρόνου. Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Έλα ρε κλάψα πάλι, αναστιάτικα. Εδώ έβαλα ηπειρωτικά, ήταν κάτι Αλβανοί απέναντι και γουστάραν και μετά τσουγκρίζαμε μαζί. Κάνει για το κοινοτικό δέσιμο που θες; Click για ανάπτυξη... Αλβανοί είπες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 20:38 Ο Valder έγραψε: #169 05-05-24 20:38 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μπήκε και η προβατίνα κοντοσούβλι, σε λίγο και τα παϊδάκια. Γεια μας! Έλα ρε @Valder να σε κεράσω προβατίνα που σ'αρέσει. @giannhs2001, εσένα δεν σε λέω, νομίζω το σιχαίνεσαι το πρόβειο @Zukov έλα κι εσύ λεβέντη να σε ποτίσω ρετσίνα να οδηγήσεις μετά. @Memetchi έλα κι εσύ να πιάσουμε συζήτηση για woke culture (ήπια πολύ) Click για ανάπτυξη... ΓΟΥΣΤΑΡΩ.- nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 22:18 Ο nPb έγραψε: #170 05-05-24 22:18 H προβατίνα όμως μυρίζει έντονα για φαγητό δεύτερη μέρα. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2024 στις 22:46 Ο Guest 030894: #171 05-05-24 22:46 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Kυριακή Πάσχα με γερμανικό γκετρανκ? Click για ανάπτυξη... Σταθερα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 23:07 Ο nPb έγραψε: #172 05-05-24 23:07 τι πάθανε τούτα; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Ilma Angelikaaa Paragontas7000 rafaela11 taketrance Kate1914 Memetchi Scandal charmander American Economist Ωρορα bibliofagos touvlo Μήτσος10 giannhs2001 eukleidhs1821 ROM32 chester20080 Fernando_A Libertus Μαυρίκιος Unboxholics johnsala fourkaki Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 14:19 Ο nPb έγραψε: #163 05-05-24 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μπήκε και η προβατίνα κοντοσούβλι, σε λίγο και τα παϊδάκια. Γεια μας! Έλα ρε @Valder να σε κεράσω προβατίνα που σ'αρέσει. @giannhs2001, εσένα δεν σε λέω, νομίζω το σιχαίνεσαι το πρόβειο @Zukov έλα κι εσύ λεβέντη να σε ποτίσω ρετσίνα να οδηγήσεις μετά. @Memetchi έλα κι εσύ να πιάσουμε συζήτηση για woke culture (ήπια πολύ) Click για ανάπτυξη... Μεράκλωσες; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.999 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 14:21 Ο Skiyo έγραψε: #164 05-05-24 14:21 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αρνάκι του Θεού για πάντα. Πάντως κάτι τέτοιες μέρες πάντα με στεναχωρούν γιατί όπως είπα και πάνω με δείχνουν με άγριο τρόπο την ανυπαρξία της κοινότητας. Ο καθένας ψήνει στο μπαλκόνι του ή στην αυλή του και όλη η ομαδική διάθεση εξαντλείται στο τυπικό "χρόνια πολλά" για τους μη πιστούς " Χριστός Ανέστη Αληθώς ο Κύριος" για τους πιστούς. Που είναι ρε οι εποχές όπου έπιανε το τραπέζι έναν ολόκληρο δρόμο και είτε όλο το χωριό είτε όλη η γειτονιά της πόλης έβγαινε και έτρωγε μαζί; Πόσο πολύ θέλω να πάω σε ένα χωριό που θα χτιστεί από το μηδέν. Click για ανάπτυξη... Μια φορά ο γείτονας είχε οργανώσει μια κανονικη γιορτή το 2012 ή 2013 επειδή η κόρη του πέρασε σε πανεπιστήμιο. Στη κυριολεξία στο δρομάκι που μένουμε είχε βάλει σε σειρά 15+ τραπέζια και ειμασταν όλοι οι γείτονες, φίλοι και γνωστοί του γείτονα. Αλλά μερικές φορές οι δικοί μου καλούν τους μισούς γείτονες που κρατάνε επαφή πέρα το γεια και τρώμε στη αυλή του σπιτιού μου. Όχι στις γιορτές αλλά σε μια συνηθισμένη Κυριακή μέσα στο χρόνο. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 14:21 Ο nPb έγραψε: #165 05-05-24 14:21 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αρνάκι του Θεού για πάντα. Πάντως κάτι τέτοιες μέρες πάντα με στεναχωρούν γιατί όπως είπα και πάνω με δείχνουν με άγριο τρόπο την ανυπαρξία της κοινότητας. Ο καθένας ψήνει στο μπαλκόνι του ή στην αυλή του και όλη η ομαδική διάθεση εξαντλείται στο τυπικό "χρόνια πολλά" για τους μη πιστούς " Χριστός Ανέστη Αληθώς ο Κύριος" για τους πιστούς. Που είναι ρε οι εποχές όπου έπιανε το τραπέζι έναν ολόκληρο δρόμο και είτε όλο το χωριό είτε όλη η γειτονιά της πόλης έβγαινε και έτρωγε μαζί; Πόσο πολύ θέλω να πάω σε ένα χωριό που θα χτιστεί από το μηδέν. Click για ανάπτυξη... Εποχές φτώχειας. Σήμερα έχουμε εποχή ευμάρειας (ή αλλιώς φτώχειας debit card) αλλά με μοναξιά. Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Χριστος Ανεστη Ηλια! Ειμαι στην 5η μπυρα τωρα αλλα δε θα λεγα οχι σε λιγη ρετσινα Click για ανάπτυξη... Kυριακή Πάσχα με γερμανικό γκετρανκ? Τελευταία επεξεργασία: 5 Μαΐου 2024 ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.085 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 14:34 Ο ilias90 έγραψε: #166 05-05-24 14:34 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα! Να περάσετε την ημέρα όπως θέλετε για μια ακόμη φορά χωρίς πρέπει και μη! Click για ανάπτυξη... Έλα για ρετσίνες, κοινωνικοπολιτική συζήτηση και τον χαμό που θα γίνει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Χριστος Ανεστη Ηλια! Ειμαι στην 5η μπυρα τωρα αλλα δε θα λεγα οχι σε λιγη ρετσινα Click για ανάπτυξη... Εύγε, νέε μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αρνάκι του Θεού για πάντα. Πάντως κάτι τέτοιες μέρες πάντα με στεναχωρούν γιατί όπως είπα και πάνω με δείχνουν με άγριο τρόπο την ανυπαρξία της κοινότητας. Ο καθένας ψήνει στο μπαλκόνι του ή στην αυλή του και όλη η ομαδική διάθεση εξαντλείται στο τυπικό "χρόνια πολλά" για τους μη πιστούς " Χριστός Ανέστη Αληθώς ο Κύριος" για τους πιστούς. Που είναι ρε οι εποχές όπου έπιανε το τραπέζι έναν ολόκληρο δρόμο και είτε όλο το χωριό είτε όλη η γειτονιά της πόλης έβγαινε και έτρωγε μαζί; Πόσο πολύ θέλω να πάω σε ένα χωριό που θα χτιστεί από το μηδέν. Click για ανάπτυξη... Έλα ρε κλάψα πάλι, αναστιάτικα. Εδώ έβαλα ηπειρωτικά, ήταν κάτι Αλβανοί απέναντι και γουστάραν και μετά τσουγκρίζαμε μαζί. Κάνει για το κοινοτικό δέσιμο που θες; Τελευταία επεξεργασία: 5 Μαΐου 2024 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.588 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 16:46 Η Himela έγραψε: #167 05-05-24 16:46 Δεν μπορώ να πιστέψω οτι μου είπαν Χριστός ανέστη και απάντησα, ευχαριστώ - επίσης. Από το κακό στο χειρότερο πάω. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 16:59 Ο nPb έγραψε: #168 05-05-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν μπορώ να πιστέψω οτι μου είπαν Χριστός ανέστη και απάντησα, ευχαριστώ - επίσης. Από το κακό στο χειρότερο πάω. Click για ανάπτυξη... Xρόνια πολλά πολύχρονη και του χρόνου. Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Έλα ρε κλάψα πάλι, αναστιάτικα. Εδώ έβαλα ηπειρωτικά, ήταν κάτι Αλβανοί απέναντι και γουστάραν και μετά τσουγκρίζαμε μαζί. Κάνει για το κοινοτικό δέσιμο που θες; Click για ανάπτυξη... Αλβανοί είπες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 20:38 Ο Valder έγραψε: #169 05-05-24 20:38 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μπήκε και η προβατίνα κοντοσούβλι, σε λίγο και τα παϊδάκια. Γεια μας! Έλα ρε @Valder να σε κεράσω προβατίνα που σ'αρέσει. @giannhs2001, εσένα δεν σε λέω, νομίζω το σιχαίνεσαι το πρόβειο @Zukov έλα κι εσύ λεβέντη να σε ποτίσω ρετσίνα να οδηγήσεις μετά. @Memetchi έλα κι εσύ να πιάσουμε συζήτηση για woke culture (ήπια πολύ) Click για ανάπτυξη... ΓΟΥΣΤΑΡΩ.- nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 22:18 Ο nPb έγραψε: #170 05-05-24 22:18 H προβατίνα όμως μυρίζει έντονα για φαγητό δεύτερη μέρα. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2024 στις 22:46 Ο Guest 030894: #171 05-05-24 22:46 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Kυριακή Πάσχα με γερμανικό γκετρανκ? Click για ανάπτυξη... Σταθερα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 23:07 Ο nPb έγραψε: #172 05-05-24 23:07 τι πάθανε τούτα; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Ilma Angelikaaa Paragontas7000 rafaela11 taketrance Kate1914 Memetchi Scandal charmander American Economist Ωρορα bibliofagos touvlo Μήτσος10 giannhs2001 eukleidhs1821 ROM32 chester20080 Fernando_A Libertus Μαυρίκιος Unboxholics johnsala fourkaki Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μπήκε και η προβατίνα κοντοσούβλι, σε λίγο και τα παϊδάκια. Γεια μας! Έλα ρε @Valder να σε κεράσω προβατίνα που σ'αρέσει. @giannhs2001, εσένα δεν σε λέω, νομίζω το σιχαίνεσαι το πρόβειο @Zukov έλα κι εσύ λεβέντη να σε ποτίσω ρετσίνα να οδηγήσεις μετά. @Memetchi έλα κι εσύ να πιάσουμε συζήτηση για woke culture (ήπια πολύ) Click για ανάπτυξη... Μεράκλωσες;
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.999 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 14:21 Ο Skiyo έγραψε: #164 05-05-24 14:21 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αρνάκι του Θεού για πάντα. Πάντως κάτι τέτοιες μέρες πάντα με στεναχωρούν γιατί όπως είπα και πάνω με δείχνουν με άγριο τρόπο την ανυπαρξία της κοινότητας. Ο καθένας ψήνει στο μπαλκόνι του ή στην αυλή του και όλη η ομαδική διάθεση εξαντλείται στο τυπικό "χρόνια πολλά" για τους μη πιστούς " Χριστός Ανέστη Αληθώς ο Κύριος" για τους πιστούς. Που είναι ρε οι εποχές όπου έπιανε το τραπέζι έναν ολόκληρο δρόμο και είτε όλο το χωριό είτε όλη η γειτονιά της πόλης έβγαινε και έτρωγε μαζί; Πόσο πολύ θέλω να πάω σε ένα χωριό που θα χτιστεί από το μηδέν. Click για ανάπτυξη... Μια φορά ο γείτονας είχε οργανώσει μια κανονικη γιορτή το 2012 ή 2013 επειδή η κόρη του πέρασε σε πανεπιστήμιο. Στη κυριολεξία στο δρομάκι που μένουμε είχε βάλει σε σειρά 15+ τραπέζια και ειμασταν όλοι οι γείτονες, φίλοι και γνωστοί του γείτονα. Αλλά μερικές φορές οι δικοί μου καλούν τους μισούς γείτονες που κρατάνε επαφή πέρα το γεια και τρώμε στη αυλή του σπιτιού μου. Όχι στις γιορτές αλλά σε μια συνηθισμένη Κυριακή μέσα στο χρόνο. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 14:21 Ο nPb έγραψε: #165 05-05-24 14:21 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αρνάκι του Θεού για πάντα. Πάντως κάτι τέτοιες μέρες πάντα με στεναχωρούν γιατί όπως είπα και πάνω με δείχνουν με άγριο τρόπο την ανυπαρξία της κοινότητας. Ο καθένας ψήνει στο μπαλκόνι του ή στην αυλή του και όλη η ομαδική διάθεση εξαντλείται στο τυπικό "χρόνια πολλά" για τους μη πιστούς " Χριστός Ανέστη Αληθώς ο Κύριος" για τους πιστούς. Που είναι ρε οι εποχές όπου έπιανε το τραπέζι έναν ολόκληρο δρόμο και είτε όλο το χωριό είτε όλη η γειτονιά της πόλης έβγαινε και έτρωγε μαζί; Πόσο πολύ θέλω να πάω σε ένα χωριό που θα χτιστεί από το μηδέν. Click για ανάπτυξη... Εποχές φτώχειας. Σήμερα έχουμε εποχή ευμάρειας (ή αλλιώς φτώχειας debit card) αλλά με μοναξιά. Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Χριστος Ανεστη Ηλια! Ειμαι στην 5η μπυρα τωρα αλλα δε θα λεγα οχι σε λιγη ρετσινα Click για ανάπτυξη... Kυριακή Πάσχα με γερμανικό γκετρανκ? Τελευταία επεξεργασία: 5 Μαΐου 2024 ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.085 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 14:34 Ο ilias90 έγραψε: #166 05-05-24 14:34 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα! Να περάσετε την ημέρα όπως θέλετε για μια ακόμη φορά χωρίς πρέπει και μη! Click για ανάπτυξη... Έλα για ρετσίνες, κοινωνικοπολιτική συζήτηση και τον χαμό που θα γίνει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Χριστος Ανεστη Ηλια! Ειμαι στην 5η μπυρα τωρα αλλα δε θα λεγα οχι σε λιγη ρετσινα Click για ανάπτυξη... Εύγε, νέε μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αρνάκι του Θεού για πάντα. Πάντως κάτι τέτοιες μέρες πάντα με στεναχωρούν γιατί όπως είπα και πάνω με δείχνουν με άγριο τρόπο την ανυπαρξία της κοινότητας. Ο καθένας ψήνει στο μπαλκόνι του ή στην αυλή του και όλη η ομαδική διάθεση εξαντλείται στο τυπικό "χρόνια πολλά" για τους μη πιστούς " Χριστός Ανέστη Αληθώς ο Κύριος" για τους πιστούς. Που είναι ρε οι εποχές όπου έπιανε το τραπέζι έναν ολόκληρο δρόμο και είτε όλο το χωριό είτε όλη η γειτονιά της πόλης έβγαινε και έτρωγε μαζί; Πόσο πολύ θέλω να πάω σε ένα χωριό που θα χτιστεί από το μηδέν. Click για ανάπτυξη... Έλα ρε κλάψα πάλι, αναστιάτικα. Εδώ έβαλα ηπειρωτικά, ήταν κάτι Αλβανοί απέναντι και γουστάραν και μετά τσουγκρίζαμε μαζί. Κάνει για το κοινοτικό δέσιμο που θες; Τελευταία επεξεργασία: 5 Μαΐου 2024 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.588 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 16:46 Η Himela έγραψε: #167 05-05-24 16:46 Δεν μπορώ να πιστέψω οτι μου είπαν Χριστός ανέστη και απάντησα, ευχαριστώ - επίσης. Από το κακό στο χειρότερο πάω. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 16:59 Ο nPb έγραψε: #168 05-05-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν μπορώ να πιστέψω οτι μου είπαν Χριστός ανέστη και απάντησα, ευχαριστώ - επίσης. Από το κακό στο χειρότερο πάω. Click για ανάπτυξη... Xρόνια πολλά πολύχρονη και του χρόνου. Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Έλα ρε κλάψα πάλι, αναστιάτικα. Εδώ έβαλα ηπειρωτικά, ήταν κάτι Αλβανοί απέναντι και γουστάραν και μετά τσουγκρίζαμε μαζί. Κάνει για το κοινοτικό δέσιμο που θες; Click για ανάπτυξη... Αλβανοί είπες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 20:38 Ο Valder έγραψε: #169 05-05-24 20:38 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μπήκε και η προβατίνα κοντοσούβλι, σε λίγο και τα παϊδάκια. Γεια μας! Έλα ρε @Valder να σε κεράσω προβατίνα που σ'αρέσει. @giannhs2001, εσένα δεν σε λέω, νομίζω το σιχαίνεσαι το πρόβειο @Zukov έλα κι εσύ λεβέντη να σε ποτίσω ρετσίνα να οδηγήσεις μετά. @Memetchi έλα κι εσύ να πιάσουμε συζήτηση για woke culture (ήπια πολύ) Click για ανάπτυξη... ΓΟΥΣΤΑΡΩ.- nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 22:18 Ο nPb έγραψε: #170 05-05-24 22:18 H προβατίνα όμως μυρίζει έντονα για φαγητό δεύτερη μέρα. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2024 στις 22:46 Ο Guest 030894: #171 05-05-24 22:46 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Kυριακή Πάσχα με γερμανικό γκετρανκ? Click για ανάπτυξη... Σταθερα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 23:07 Ο nPb έγραψε: #172 05-05-24 23:07 τι πάθανε τούτα; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Ilma Angelikaaa Paragontas7000 rafaela11 taketrance Kate1914 Memetchi Scandal charmander American Economist Ωρορα bibliofagos touvlo Μήτσος10 giannhs2001 eukleidhs1821 ROM32 chester20080 Fernando_A Libertus Μαυρίκιος Unboxholics johnsala fourkaki Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αρνάκι του Θεού για πάντα. Πάντως κάτι τέτοιες μέρες πάντα με στεναχωρούν γιατί όπως είπα και πάνω με δείχνουν με άγριο τρόπο την ανυπαρξία της κοινότητας. Ο καθένας ψήνει στο μπαλκόνι του ή στην αυλή του και όλη η ομαδική διάθεση εξαντλείται στο τυπικό "χρόνια πολλά" για τους μη πιστούς " Χριστός Ανέστη Αληθώς ο Κύριος" για τους πιστούς. Που είναι ρε οι εποχές όπου έπιανε το τραπέζι έναν ολόκληρο δρόμο και είτε όλο το χωριό είτε όλη η γειτονιά της πόλης έβγαινε και έτρωγε μαζί; Πόσο πολύ θέλω να πάω σε ένα χωριό που θα χτιστεί από το μηδέν. Click για ανάπτυξη... Μια φορά ο γείτονας είχε οργανώσει μια κανονικη γιορτή το 2012 ή 2013 επειδή η κόρη του πέρασε σε πανεπιστήμιο. Στη κυριολεξία στο δρομάκι που μένουμε είχε βάλει σε σειρά 15+ τραπέζια και ειμασταν όλοι οι γείτονες, φίλοι και γνωστοί του γείτονα. Αλλά μερικές φορές οι δικοί μου καλούν τους μισούς γείτονες που κρατάνε επαφή πέρα το γεια και τρώμε στη αυλή του σπιτιού μου. Όχι στις γιορτές αλλά σε μια συνηθισμένη Κυριακή μέσα στο χρόνο.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 14:21 Ο nPb έγραψε: #165 05-05-24 14:21 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αρνάκι του Θεού για πάντα. Πάντως κάτι τέτοιες μέρες πάντα με στεναχωρούν γιατί όπως είπα και πάνω με δείχνουν με άγριο τρόπο την ανυπαρξία της κοινότητας. Ο καθένας ψήνει στο μπαλκόνι του ή στην αυλή του και όλη η ομαδική διάθεση εξαντλείται στο τυπικό "χρόνια πολλά" για τους μη πιστούς " Χριστός Ανέστη Αληθώς ο Κύριος" για τους πιστούς. Που είναι ρε οι εποχές όπου έπιανε το τραπέζι έναν ολόκληρο δρόμο και είτε όλο το χωριό είτε όλη η γειτονιά της πόλης έβγαινε και έτρωγε μαζί; Πόσο πολύ θέλω να πάω σε ένα χωριό που θα χτιστεί από το μηδέν. Click για ανάπτυξη... Εποχές φτώχειας. Σήμερα έχουμε εποχή ευμάρειας (ή αλλιώς φτώχειας debit card) αλλά με μοναξιά. Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Χριστος Ανεστη Ηλια! Ειμαι στην 5η μπυρα τωρα αλλα δε θα λεγα οχι σε λιγη ρετσινα Click για ανάπτυξη... Kυριακή Πάσχα με γερμανικό γκετρανκ? Τελευταία επεξεργασία: 5 Μαΐου 2024 ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.085 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 14:34 Ο ilias90 έγραψε: #166 05-05-24 14:34 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα! Να περάσετε την ημέρα όπως θέλετε για μια ακόμη φορά χωρίς πρέπει και μη! Click για ανάπτυξη... Έλα για ρετσίνες, κοινωνικοπολιτική συζήτηση και τον χαμό που θα γίνει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Χριστος Ανεστη Ηλια! Ειμαι στην 5η μπυρα τωρα αλλα δε θα λεγα οχι σε λιγη ρετσινα Click για ανάπτυξη... Εύγε, νέε μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αρνάκι του Θεού για πάντα. Πάντως κάτι τέτοιες μέρες πάντα με στεναχωρούν γιατί όπως είπα και πάνω με δείχνουν με άγριο τρόπο την ανυπαρξία της κοινότητας. Ο καθένας ψήνει στο μπαλκόνι του ή στην αυλή του και όλη η ομαδική διάθεση εξαντλείται στο τυπικό "χρόνια πολλά" για τους μη πιστούς " Χριστός Ανέστη Αληθώς ο Κύριος" για τους πιστούς. Που είναι ρε οι εποχές όπου έπιανε το τραπέζι έναν ολόκληρο δρόμο και είτε όλο το χωριό είτε όλη η γειτονιά της πόλης έβγαινε και έτρωγε μαζί; Πόσο πολύ θέλω να πάω σε ένα χωριό που θα χτιστεί από το μηδέν. Click για ανάπτυξη... Έλα ρε κλάψα πάλι, αναστιάτικα. Εδώ έβαλα ηπειρωτικά, ήταν κάτι Αλβανοί απέναντι και γουστάραν και μετά τσουγκρίζαμε μαζί. Κάνει για το κοινοτικό δέσιμο που θες; Τελευταία επεξεργασία: 5 Μαΐου 2024 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.588 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 16:46 Η Himela έγραψε: #167 05-05-24 16:46 Δεν μπορώ να πιστέψω οτι μου είπαν Χριστός ανέστη και απάντησα, ευχαριστώ - επίσης. Από το κακό στο χειρότερο πάω. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 16:59 Ο nPb έγραψε: #168 05-05-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν μπορώ να πιστέψω οτι μου είπαν Χριστός ανέστη και απάντησα, ευχαριστώ - επίσης. Από το κακό στο χειρότερο πάω. Click για ανάπτυξη... Xρόνια πολλά πολύχρονη και του χρόνου. Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Έλα ρε κλάψα πάλι, αναστιάτικα. Εδώ έβαλα ηπειρωτικά, ήταν κάτι Αλβανοί απέναντι και γουστάραν και μετά τσουγκρίζαμε μαζί. Κάνει για το κοινοτικό δέσιμο που θες; Click για ανάπτυξη... Αλβανοί είπες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 20:38 Ο Valder έγραψε: #169 05-05-24 20:38 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μπήκε και η προβατίνα κοντοσούβλι, σε λίγο και τα παϊδάκια. Γεια μας! Έλα ρε @Valder να σε κεράσω προβατίνα που σ'αρέσει. @giannhs2001, εσένα δεν σε λέω, νομίζω το σιχαίνεσαι το πρόβειο @Zukov έλα κι εσύ λεβέντη να σε ποτίσω ρετσίνα να οδηγήσεις μετά. @Memetchi έλα κι εσύ να πιάσουμε συζήτηση για woke culture (ήπια πολύ) Click για ανάπτυξη... ΓΟΥΣΤΑΡΩ.- nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 22:18 Ο nPb έγραψε: #170 05-05-24 22:18 H προβατίνα όμως μυρίζει έντονα για φαγητό δεύτερη μέρα. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2024 στις 22:46 Ο Guest 030894: #171 05-05-24 22:46 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Kυριακή Πάσχα με γερμανικό γκετρανκ? Click για ανάπτυξη... Σταθερα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 23:07 Ο nPb έγραψε: #172 05-05-24 23:07 τι πάθανε τούτα; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Ilma Angelikaaa Paragontas7000 rafaela11 taketrance Kate1914 Memetchi Scandal charmander American Economist Ωρορα bibliofagos touvlo Μήτσος10 giannhs2001 eukleidhs1821 ROM32 chester20080 Fernando_A Libertus Μαυρίκιος Unboxholics johnsala fourkaki Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αρνάκι του Θεού για πάντα. Πάντως κάτι τέτοιες μέρες πάντα με στεναχωρούν γιατί όπως είπα και πάνω με δείχνουν με άγριο τρόπο την ανυπαρξία της κοινότητας. Ο καθένας ψήνει στο μπαλκόνι του ή στην αυλή του και όλη η ομαδική διάθεση εξαντλείται στο τυπικό "χρόνια πολλά" για τους μη πιστούς " Χριστός Ανέστη Αληθώς ο Κύριος" για τους πιστούς. Που είναι ρε οι εποχές όπου έπιανε το τραπέζι έναν ολόκληρο δρόμο και είτε όλο το χωριό είτε όλη η γειτονιά της πόλης έβγαινε και έτρωγε μαζί; Πόσο πολύ θέλω να πάω σε ένα χωριό που θα χτιστεί από το μηδέν. Click για ανάπτυξη... Εποχές φτώχειας. Σήμερα έχουμε εποχή ευμάρειας (ή αλλιώς φτώχειας debit card) αλλά με μοναξιά. Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Χριστος Ανεστη Ηλια! Ειμαι στην 5η μπυρα τωρα αλλα δε θα λεγα οχι σε λιγη ρετσινα Click για ανάπτυξη... Kυριακή Πάσχα με γερμανικό γκετρανκ?
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.085 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 14:34 Ο ilias90 έγραψε: #166 05-05-24 14:34 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα! Να περάσετε την ημέρα όπως θέλετε για μια ακόμη φορά χωρίς πρέπει και μη! Click για ανάπτυξη... Έλα για ρετσίνες, κοινωνικοπολιτική συζήτηση και τον χαμό που θα γίνει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Χριστος Ανεστη Ηλια! Ειμαι στην 5η μπυρα τωρα αλλα δε θα λεγα οχι σε λιγη ρετσινα Click για ανάπτυξη... Εύγε, νέε μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αρνάκι του Θεού για πάντα. Πάντως κάτι τέτοιες μέρες πάντα με στεναχωρούν γιατί όπως είπα και πάνω με δείχνουν με άγριο τρόπο την ανυπαρξία της κοινότητας. Ο καθένας ψήνει στο μπαλκόνι του ή στην αυλή του και όλη η ομαδική διάθεση εξαντλείται στο τυπικό "χρόνια πολλά" για τους μη πιστούς " Χριστός Ανέστη Αληθώς ο Κύριος" για τους πιστούς. Που είναι ρε οι εποχές όπου έπιανε το τραπέζι έναν ολόκληρο δρόμο και είτε όλο το χωριό είτε όλη η γειτονιά της πόλης έβγαινε και έτρωγε μαζί; Πόσο πολύ θέλω να πάω σε ένα χωριό που θα χτιστεί από το μηδέν. Click για ανάπτυξη... Έλα ρε κλάψα πάλι, αναστιάτικα. Εδώ έβαλα ηπειρωτικά, ήταν κάτι Αλβανοί απέναντι και γουστάραν και μετά τσουγκρίζαμε μαζί. Κάνει για το κοινοτικό δέσιμο που θες; Τελευταία επεξεργασία: 5 Μαΐου 2024 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.588 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 16:46 Η Himela έγραψε: #167 05-05-24 16:46 Δεν μπορώ να πιστέψω οτι μου είπαν Χριστός ανέστη και απάντησα, ευχαριστώ - επίσης. Από το κακό στο χειρότερο πάω. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 16:59 Ο nPb έγραψε: #168 05-05-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν μπορώ να πιστέψω οτι μου είπαν Χριστός ανέστη και απάντησα, ευχαριστώ - επίσης. Από το κακό στο χειρότερο πάω. Click για ανάπτυξη... Xρόνια πολλά πολύχρονη και του χρόνου. Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Έλα ρε κλάψα πάλι, αναστιάτικα. Εδώ έβαλα ηπειρωτικά, ήταν κάτι Αλβανοί απέναντι και γουστάραν και μετά τσουγκρίζαμε μαζί. Κάνει για το κοινοτικό δέσιμο που θες; Click για ανάπτυξη... Αλβανοί είπες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 20:38 Ο Valder έγραψε: #169 05-05-24 20:38 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μπήκε και η προβατίνα κοντοσούβλι, σε λίγο και τα παϊδάκια. Γεια μας! Έλα ρε @Valder να σε κεράσω προβατίνα που σ'αρέσει. @giannhs2001, εσένα δεν σε λέω, νομίζω το σιχαίνεσαι το πρόβειο @Zukov έλα κι εσύ λεβέντη να σε ποτίσω ρετσίνα να οδηγήσεις μετά. @Memetchi έλα κι εσύ να πιάσουμε συζήτηση για woke culture (ήπια πολύ) Click για ανάπτυξη... ΓΟΥΣΤΑΡΩ.- nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 22:18 Ο nPb έγραψε: #170 05-05-24 22:18 H προβατίνα όμως μυρίζει έντονα για φαγητό δεύτερη μέρα. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2024 στις 22:46 Ο Guest 030894: #171 05-05-24 22:46 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Kυριακή Πάσχα με γερμανικό γκετρανκ? Click για ανάπτυξη... Σταθερα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 23:07 Ο nPb έγραψε: #172 05-05-24 23:07 τι πάθανε τούτα; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Ilma Angelikaaa Paragontas7000 rafaela11 taketrance Kate1914 Memetchi Scandal charmander American Economist Ωρορα bibliofagos touvlo Μήτσος10 giannhs2001 eukleidhs1821 ROM32 chester20080 Fernando_A Libertus Μαυρίκιος Unboxholics johnsala fourkaki Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα! Να περάσετε την ημέρα όπως θέλετε για μια ακόμη φορά χωρίς πρέπει και μη! Click για ανάπτυξη... Έλα για ρετσίνες, κοινωνικοπολιτική συζήτηση και τον χαμό που θα γίνει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Χριστος Ανεστη Ηλια! Ειμαι στην 5η μπυρα τωρα αλλα δε θα λεγα οχι σε λιγη ρετσινα Click για ανάπτυξη... Εύγε, νέε μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αρνάκι του Θεού για πάντα. Πάντως κάτι τέτοιες μέρες πάντα με στεναχωρούν γιατί όπως είπα και πάνω με δείχνουν με άγριο τρόπο την ανυπαρξία της κοινότητας. Ο καθένας ψήνει στο μπαλκόνι του ή στην αυλή του και όλη η ομαδική διάθεση εξαντλείται στο τυπικό "χρόνια πολλά" για τους μη πιστούς " Χριστός Ανέστη Αληθώς ο Κύριος" για τους πιστούς. Που είναι ρε οι εποχές όπου έπιανε το τραπέζι έναν ολόκληρο δρόμο και είτε όλο το χωριό είτε όλη η γειτονιά της πόλης έβγαινε και έτρωγε μαζί; Πόσο πολύ θέλω να πάω σε ένα χωριό που θα χτιστεί από το μηδέν. Click για ανάπτυξη... Έλα ρε κλάψα πάλι, αναστιάτικα. Εδώ έβαλα ηπειρωτικά, ήταν κάτι Αλβανοί απέναντι και γουστάραν και μετά τσουγκρίζαμε μαζί. Κάνει για το κοινοτικό δέσιμο που θες;
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.588 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 16:46 Η Himela έγραψε: #167 05-05-24 16:46 Δεν μπορώ να πιστέψω οτι μου είπαν Χριστός ανέστη και απάντησα, ευχαριστώ - επίσης. Από το κακό στο χειρότερο πάω. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 16:59 Ο nPb έγραψε: #168 05-05-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν μπορώ να πιστέψω οτι μου είπαν Χριστός ανέστη και απάντησα, ευχαριστώ - επίσης. Από το κακό στο χειρότερο πάω. Click για ανάπτυξη... Xρόνια πολλά πολύχρονη και του χρόνου. Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Έλα ρε κλάψα πάλι, αναστιάτικα. Εδώ έβαλα ηπειρωτικά, ήταν κάτι Αλβανοί απέναντι και γουστάραν και μετά τσουγκρίζαμε μαζί. Κάνει για το κοινοτικό δέσιμο που θες; Click για ανάπτυξη... Αλβανοί είπες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 20:38 Ο Valder έγραψε: #169 05-05-24 20:38 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μπήκε και η προβατίνα κοντοσούβλι, σε λίγο και τα παϊδάκια. Γεια μας! Έλα ρε @Valder να σε κεράσω προβατίνα που σ'αρέσει. @giannhs2001, εσένα δεν σε λέω, νομίζω το σιχαίνεσαι το πρόβειο @Zukov έλα κι εσύ λεβέντη να σε ποτίσω ρετσίνα να οδηγήσεις μετά. @Memetchi έλα κι εσύ να πιάσουμε συζήτηση για woke culture (ήπια πολύ) Click για ανάπτυξη... ΓΟΥΣΤΑΡΩ.- nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 22:18 Ο nPb έγραψε: #170 05-05-24 22:18 H προβατίνα όμως μυρίζει έντονα για φαγητό δεύτερη μέρα. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2024 στις 22:46 Ο Guest 030894: #171 05-05-24 22:46 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Kυριακή Πάσχα με γερμανικό γκετρανκ? Click για ανάπτυξη... Σταθερα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 23:07 Ο nPb έγραψε: #172 05-05-24 23:07 τι πάθανε τούτα; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Ilma Angelikaaa Paragontas7000 rafaela11 taketrance Kate1914 Memetchi Scandal charmander American Economist Ωρορα bibliofagos touvlo Μήτσος10 giannhs2001 eukleidhs1821 ROM32 chester20080 Fernando_A Libertus Μαυρίκιος Unboxholics johnsala fourkaki Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν μπορώ να πιστέψω οτι μου είπαν Χριστός ανέστη και απάντησα, ευχαριστώ - επίσης. Από το κακό στο χειρότερο πάω.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 16:59 Ο nPb έγραψε: #168 05-05-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν μπορώ να πιστέψω οτι μου είπαν Χριστός ανέστη και απάντησα, ευχαριστώ - επίσης. Από το κακό στο χειρότερο πάω. Click για ανάπτυξη... Xρόνια πολλά πολύχρονη και του χρόνου. Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Έλα ρε κλάψα πάλι, αναστιάτικα. Εδώ έβαλα ηπειρωτικά, ήταν κάτι Αλβανοί απέναντι και γουστάραν και μετά τσουγκρίζαμε μαζί. Κάνει για το κοινοτικό δέσιμο που θες; Click για ανάπτυξη... Αλβανοί είπες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 20:38 Ο Valder έγραψε: #169 05-05-24 20:38 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μπήκε και η προβατίνα κοντοσούβλι, σε λίγο και τα παϊδάκια. Γεια μας! Έλα ρε @Valder να σε κεράσω προβατίνα που σ'αρέσει. @giannhs2001, εσένα δεν σε λέω, νομίζω το σιχαίνεσαι το πρόβειο @Zukov έλα κι εσύ λεβέντη να σε ποτίσω ρετσίνα να οδηγήσεις μετά. @Memetchi έλα κι εσύ να πιάσουμε συζήτηση για woke culture (ήπια πολύ) Click για ανάπτυξη... ΓΟΥΣΤΑΡΩ.- nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 22:18 Ο nPb έγραψε: #170 05-05-24 22:18 H προβατίνα όμως μυρίζει έντονα για φαγητό δεύτερη μέρα. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2024 στις 22:46 Ο Guest 030894: #171 05-05-24 22:46 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Kυριακή Πάσχα με γερμανικό γκετρανκ? Click για ανάπτυξη... Σταθερα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 23:07 Ο nPb έγραψε: #172 05-05-24 23:07 τι πάθανε τούτα; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Ilma Angelikaaa Paragontas7000 rafaela11 taketrance Kate1914 Memetchi Scandal charmander American Economist Ωρορα bibliofagos touvlo Μήτσος10 giannhs2001 eukleidhs1821 ROM32 chester20080 Fernando_A Libertus Μαυρίκιος Unboxholics johnsala fourkaki Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν μπορώ να πιστέψω οτι μου είπαν Χριστός ανέστη και απάντησα, ευχαριστώ - επίσης. Από το κακό στο χειρότερο πάω. Click για ανάπτυξη... Xρόνια πολλά πολύχρονη και του χρόνου. Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Έλα ρε κλάψα πάλι, αναστιάτικα. Εδώ έβαλα ηπειρωτικά, ήταν κάτι Αλβανοί απέναντι και γουστάραν και μετά τσουγκρίζαμε μαζί. Κάνει για το κοινοτικό δέσιμο που θες; Click για ανάπτυξη... Αλβανοί είπες;
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.939 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 20:38 Ο Valder έγραψε: #169 05-05-24 20:38 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μπήκε και η προβατίνα κοντοσούβλι, σε λίγο και τα παϊδάκια. Γεια μας! Έλα ρε @Valder να σε κεράσω προβατίνα που σ'αρέσει. @giannhs2001, εσένα δεν σε λέω, νομίζω το σιχαίνεσαι το πρόβειο @Zukov έλα κι εσύ λεβέντη να σε ποτίσω ρετσίνα να οδηγήσεις μετά. @Memetchi έλα κι εσύ να πιάσουμε συζήτηση για woke culture (ήπια πολύ) Click για ανάπτυξη... ΓΟΥΣΤΑΡΩ.- nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 22:18 Ο nPb έγραψε: #170 05-05-24 22:18 H προβατίνα όμως μυρίζει έντονα για φαγητό δεύτερη μέρα. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2024 στις 22:46 Ο Guest 030894: #171 05-05-24 22:46 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Kυριακή Πάσχα με γερμανικό γκετρανκ? Click για ανάπτυξη... Σταθερα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 23:07 Ο nPb έγραψε: #172 05-05-24 23:07 τι πάθανε τούτα; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Ilma Angelikaaa Paragontas7000 rafaela11 taketrance Kate1914 Memetchi Scandal charmander American Economist Ωρορα bibliofagos touvlo Μήτσος10 giannhs2001 eukleidhs1821 ROM32 chester20080 Fernando_A Libertus Μαυρίκιος Unboxholics johnsala fourkaki Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μπήκε και η προβατίνα κοντοσούβλι, σε λίγο και τα παϊδάκια. Γεια μας! Έλα ρε @Valder να σε κεράσω προβατίνα που σ'αρέσει. @giannhs2001, εσένα δεν σε λέω, νομίζω το σιχαίνεσαι το πρόβειο @Zukov έλα κι εσύ λεβέντη να σε ποτίσω ρετσίνα να οδηγήσεις μετά. @Memetchi έλα κι εσύ να πιάσουμε συζήτηση για woke culture (ήπια πολύ) Click για ανάπτυξη... ΓΟΥΣΤΑΡΩ.-
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 22:18 Ο nPb έγραψε: #170 05-05-24 22:18 H προβατίνα όμως μυρίζει έντονα για φαγητό δεύτερη μέρα. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2024 στις 22:46 Ο Guest 030894: #171 05-05-24 22:46 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Kυριακή Πάσχα με γερμανικό γκετρανκ? Click για ανάπτυξη... Σταθερα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 23:07 Ο nPb έγραψε: #172 05-05-24 23:07 τι πάθανε τούτα; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Ilma Angelikaaa Paragontas7000 rafaela11 taketrance Kate1914 Memetchi Scandal charmander American Economist Ωρορα bibliofagos touvlo Μήτσος10 giannhs2001 eukleidhs1821 ROM32 chester20080 Fernando_A Libertus Μαυρίκιος Unboxholics johnsala fourkaki Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2024 στις 22:46 Ο Guest 030894: #171 05-05-24 22:46 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Kυριακή Πάσχα με γερμανικό γκετρανκ? Click για ανάπτυξη... Σταθερα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 23:07 Ο nPb έγραψε: #172 05-05-24 23:07 τι πάθανε τούτα; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 5 Μαΐου 2024 στις 23:07 Ο nPb έγραψε: #172 05-05-24 23:07 τι πάθανε τούτα;