Πέθανε η Μπριζίτ Μπαρντό

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.915 μηνύματα.
Η αποθανούσα δεδικαίωται...
Αλλά...

Ναι είχε απαίσια σχέση με το παιδί της, δεν το ήθελε, και τότε στην Γαλλία δεν μπορούσε να διακόψει την εγκυμοσύνη.
Ο γιος της έμενε με τον πατέρα του, τον πρώην σύζυγό της.
"Επανασυνδεθηκαν" όταν αυτός ήταν πλέον παππούς ο ίδιος και εκείνη πολύ μεγάλη, μια φορά τον χρόνο βλεποντουσαν.

Ο Ντελόν να δεις τι κακός ήταν στον γιο του. Δεν τον αναγνώρισε ποτέ.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.721 μηνύματα.
Κρίμα πάντως για το παιδί. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να μην σε θέλει η ίδια σου η οικογένεια.​

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.915 μηνύματα.

dum dum boy

Περιβόητο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.622 μηνύματα.
Μου κάνει εντύπωση πάντως η στάση σου. Και οι Αλβανοί πχ είναι μουσουλμάνοι σε μεγάλο βαθμό, αλλά δεν τους βλέπεις να βανδαλιζουν ούτε χριστουγεννιάτικα παζάρια ούτε κάνουν αυτά που κάνουν οι άλλοι. Και οι Αλβανοί τους σιχαίνονται τριπλα απ' όσο οι Έλληνες. Γιατί ήταν άνθρωποι που όπου πήγαν εργάστηκαν σκληρά, δεν βρήκαν τίποτα έτοιμο (άλλο που η νέα γενιά δεν τίμησαν τον κόπο των γονέων και πολλοί στράφηκαν στον υπόκοσμο-ευκολο χρήμα). Οι δε κάθονται και τα βρήκαν όλα τζάμπα.

ok.gif

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.556 μηνύματα.
Αλλά...

Καλα ειπε...δικαιωμα της και αξιοθαυμαστη ειλικρινια.Νταβατζη στα θελω της θα εισαι;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ναι είχε απαίσια σχέση με το παιδί της, δεν το ήθελε, και τότε στην Γαλλία δεν μπορούσε να διακόψει την εγκυμοσύνη.
Ο γιος της έμενε με τον πατέρα του, τον πρώην σύζυγό της.
"Επανασυνδεθηκαν" όταν αυτός ήταν πλέον παππούς ο ίδιος και εκείνη πολύ μεγάλη, μια φορά τον χρόνο βλεποντουσαν.

Ο Ντελόν να δεις τι κακός ήταν στον γιο του. Δεν τον αναγνώρισε ποτέ.
Ακριβως αυτο.Αναγκαστηκε να το γεννησει.Ειναι υποχρεωμενη να θελει η καθε γυναικα να κανει παιδι;
ΟΧΙ.
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΕΚΤΡΩΣΗ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ/
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗς ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΕΦΕΡΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ
Ελα χριστε και παναγια..ολες πρεπει να θελουν να ειναι κουνελες δηλαδη;

«Δεν είμαι φτιαγμένη για να γίνω μητέρα», έγραψε η Μπαρντό στις αναμνήσεις της με τίτλο Initiales B.B. που εκδόθηκαν τη δεκαετία του 1990. «Δεν είμαι αρκετά ώριμη — ξέρω ότι είναι φρικτό να το παραδέχομαι, αλλά δεν είμαι αρκετά ώριμη για να φροντίσω ένα παιδί». Παρ’ όλα αυτά, η Μπαρντό και ο τότε σύζυγός της Ζακ Σαριέ απέκτησαν ένα γιο, τον Νικολά-Ζακ Σαριέ, το 1960.

Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο παντρεύτηκε τέσσερις φορές: με τον σκηνοθέτη Ροζέ Βαντίμ από το 1952 έως το 1957, με τον ηθοποιό Ζακ Σαριέ από το 1959 έως το 1962, με τον Γερμανό εκατομμυριούχο Γκίντερ Ζακς από το 1966 έως το 1969 και με τον επιχειρηματία Μπερνάρ ντ’ Ορμάλ το 1992.

Εκείνη και ο Σαριέ καλωσόρισαν τον γιο τους Νικολά στο Παρίσι στις 11 Ιανουαρίου 1960, κατά τη διάρκεια ενός τοκετού στο διαμέρισμά τους. Στα απομνημονεύματά της, η Μπαρντό μίλησε σκληρά για την εγκυμοσύνη της και την έλλειψη επιθυμίας της να γίνει μητέρα.

Το ειχε ή δεν το ειχε το δικαιωμα να μην θελει;
ΤΟ ΕΙΧΕ.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ... :whatever:
Που θα γινετε και νταβατζιδες των θελω του καθε ανθρωπου.

Τελευταία επεξεργασία:

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.168 μηνύματα.
΄Ασε που τους είχε κατακερατώσει όλους...:loveangel

Και στην σημερινή εποχή, δεν νομίζω ότι θα ξάφνιαζε κανέναν αλλά μιλάμε για τις αρχές του 1950 και καθ΄όλη την διάρκεια της ζωής της μέχρι που όταν έγινε πια σχεδόν 60 ετών παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Bernard d'Ormale και έμεινε.

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.781 μηνύματα.
Αυτή η φράση έχει θεολογική μόνο σημασία. Ο νεκρός δεν αθωώνεται από τα κρίματά του. Και ειδικά για τη συγκεκριμένη, το ότι ήταν "φιλόζωη" δεν συγχωρεί τα σφάλματά της.

1766947623234.png

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.556 μηνύματα.
΄Ασε που τους είχε κατακερατώσει όλους...:loveangel
Ελα ρε συ,.ησουν στο κρεβατι της να ξερεις;
Ντροπη θα ελεγα.Οχι γιατι ειναι νεκρη..αλλα γιατι εισαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΞΕΣΙΣΤΡΙΑ.Η γυναικα η σεξυ κερατωνει.ΓΙΑΤΙ; Οι αντρες της γιατι να μην την κερατωναν; Εχεις στοιχεια και το λες;
ΚΑΝΕΝΑ
ΑΠΛΑ η ομορφη σεξυ γυναικα..ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΑΤΩΝΕΙ/
ΞΑΝΑ ΝΤΡΟΠΗ.
Μπλιαχ και χαιρεται.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αυτή η φράση έχει θεολογική μόνο σημασία. Ο νεκρός δεν αθωώνεται από τα κρίματά του. Και ειδικά για τη συγκεκριμένη, το ότι ήταν "φιλόζωη" δεν συγχωρεί τα σφάλματά της.

Αν ηταν βεβαια κουμουνιστρια ολα καλα.
Ξανα μπλιαχ και χαιρεται.

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.168 μηνύματα.

΄Ασε με να τα απαλύνω λίγο, Δία μου...
Αφού ξέρεις...:)

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Ακριβως αυτο.Αναγκαστηκε να το γεννησει.Ειναι υποχρεωμενη να θελει η καθε γυναικα να κανει παιδι;
ΟΧΙ.
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΕΚΤΡΩΣΗ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ/
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗς ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΕΦΕΡΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ
Ελα χριστε και παναγια..ολες πρεπει να θελουν να ειναι κουνελες δηλαδη;
Όχι σε καμία περίπτωση.
Απλά έγραψε πολύ άσχημα πράγματα για το παιδί της που προφανώς δεν υπήρχε λόγος να γράψει αν είχε έστω λίγη ανθρωπιά το ότι αυτό το παιδί σαφώς δεν αποφάσισε να γεννηθεί μόνο του. Δηλαδή ναι οκ μπορούσε να πιστεύει ο,τι ήθελε αλλά να πεις το παιδί σου "καρκινο που μεγάλωνε μέσα μου" και "η πηγή της δυστυχίας μου" σε βιβλίο είναι γελοιοποίηση.
Δεν έπρεπε να τα γράψει αυτά. Ας το τελειωνε εκεί που είπε ότι δεν ήθελε να γίνει μάνα και τέλος.

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα.
Είχε κάνει ήδη δύο εκτρώσεις και μάλιστα η τελευταία αρκετά επικίνδυνη...

Φυσικά και το εγκατέλειψε...
Δεν το μεγάλωσε η ίδια...

Ας λέμε τα πράγματα με το όνομα τους ...

"Μεγάλωνε ένας όγκος στην κοιλιά μου ...."
Αυτό ειναι μητρότητα;

Κατά αλλά φιλόζωη....

Από πότε τα ζώα έχουν περισσότερη αξία από το ίδιο σου το παιδί;

Κατ αλλα θηλυκό από τα λίγα!!!

Τελευταία επεξεργασία:

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Είχε κάνει ήδη δύο εκτρώσεις και μάλιστα η τελευταία αρκετά επικίνδυνη...

Φυσικά και το εγκατέλειψε...
Δεν το μεγάλωσε η ίδια...

Ας λέμε τα πράγματα με το όνομα τους ...

"Μεγάλωνε ένας όγκος στην κοιλιά μου ...."
Αυτό ειναι μητρότητα;

Κατά αλλά φιλόζωη....

Από πότε τα ζώα έχουν περισσότερη αξία από το ίδιο σου το παιδί;
Ας πίστευε ο,τι ήθελε, δικαίωμα της αν δεν ήθελε να γίνει μητέρα. Αλλά το ότι τα έγραψε αυτά για ένα παιδί που δεν έφταιγε που υπήρχε, σε έντυπη μορφή δημόσια ήταν πολύ κακο.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.721 μηνύματα.

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα.
Ας πίστευε ο,τι ήθελε, δικαίωμα της αν δεν ήθελε να γίνει μητέρα. Αλλά το ότι τα έγραψε αυτά σε έντυπη μορφή δημόσια ήταν πολύ κακο.

Δεν συμφωνώ!
Αν δεν θες να γίνεις μητέρα λαμβάνεις τα μέτρα σου !

Είμαι αυστηρή σε αυτό..

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Δεν συμφωνώ!
Αν δεν θες να γίνεις μητέρα λαμβάνεις τα μέτρα σου !

Είμαι αυστηρή σε αυτό..
Μιλάμε για το 1960. Δεν υπήρχαν τότε αποτελεσματικοί και ασφαλεις μέθοδοι αντισύλληψης εκτός από...την αποχη.
Εύκολο να το λέμε σήμερα που τα προφυλακτικά και τα αντισυλληπτικά είναι διαθέσιμα. Παλιά δεν ήταν τόσο εύκολα να τα βρεις.

adams33

Διάσημο μέλος

Μιλάμε για το 1960. Δεν υπήρχαν τότε αποτελεσματικοί και ασφαλεις μέθοδοι αντισύλληψης εκτός από...την αποχη.
Εύκολο να το λέμε σήμερα που τα προφυλακτικά και τα αντισυλληπτικά είναι διαθέσιμα. Παλιά δεν ήταν τόσο εύκολα να τα βρεις.
Δεν είναι μόνο η αποχή ,προφυλακτικο ή χαπια είναι και άλλες μέθοδοι, μην το αναλύσουμε τώρα εδώ πιστεύω καταλαβαίνεις :redface:

Εκεί όμως χρειάζεται πεποίθηση...
Αν εγώ έχω εύκολη την έκτρωση ή το να γεννήσω και να μην ασχοληθώ αντιλαμβανεσαι ότι το αφήνεις και λίγο στην τύχη..

Φυσικά και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει, αλλά ένα sex symbol ήταν που άφησε εποχή...

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Δεν είναι μόνο η αποχή ,προφυλακτικο ή χαπια είναι και άλλες μέθοδοι, μην το αναλύσουμε τώρα εδώ πιστεύω καταλαβαίνεις :redface:
Καλέ για το 1960 μιλάμε ποια χάπια και προφυλακτικά. Τα προφυλακτικά πρέπει να υπήρχαν άλλα σίγουρα όχι στην σημερινή μορφή και σίγουρα δεν τα πωλούσαν παντού όπως τώρα.
Άλλες εποχές...

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Μικρη ηταν και ανωριμη,.ειπε αυτα που ειπε.Δεν το σκοτωσε ομως ουτε το πεταξε απο εδω και α΄πο εκει.
Το μεγαλωσαν οι παππουδες του.Ειχε την επιγνωση οτι δεν ηθελε παιδι και δεν θα του εκανε καλο.
ΤΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ;

ΠΟΣΟ ΩΡΙΜΟ; ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΝΩΔΑΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ και τα κακοποιουν; Τα αφηνουν στο δρομο;Τα μεγαλωνουν με ψυχικα τραυματα;

Επισης αν δεις στο δημοσιευμα οταν μεγαλωσε σταματησε να μιλαει για το παιδι της..ΕΠΕΙΔΗ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.Το σεβαστηκε/Οταν τα εγραψε αυτα ηταν μικρη.

Εγω ξερω οτι δεν εκανε κακο σε κανεναν και αντιθετα φροντισε το παιδι που δεν ηθελε να μεγαλωσει, σωστα και εκανε το κινημα για την υπερασπιση των δικαιωματων των ζωων μεγαλο και εξαιτιας της.

Να λετε πρεπει να θελει η αλλη ενα παιδι σωνει και καλα και δεν κοιταζετε πως ειναι η απολυτη ανωριμοτητα να μεγαλωνεις ενα παιδι με το ζορυ και αντιθετα η απολυτη σοβαροτητα να το δινεις οταν δεν το θες.
ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ.

adams33

Διάσημο μέλος

Καλέ για το 1960 μιλάμε ποια χάπια και προφυλακτικά. Τα προφυλακτικά πρέπει να υπήρχαν άλλα σίγουρα όχι στην σημερινή μορφή και σίγουρα δεν τα πωλούσαν παντού όπως τώρα.
Άλλες εποχές...
Αυτό λέω ΔΕΝ ειναι μόνο η αποχή, προφυλακτικά και χάπια μέθοδοι αντισύλληψης....

Λες να μην ήξεραν οι γονείς μας άλλες μεθόδους;
Αλλιώς θα είχαμε ομάδα μπάσκετ μην πω και ποδοσφαίρου ο καθένας μας για αδέλφια :laugh:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια