Δεν νιώθεις ότι ήταν σκληρή με τα λόγια της και ότι μπορεί να πλήγωνε το παιδί της ;Μικρη ηταν και ανωριμη,.ειπε αυτα που ειπε.Δεν το σκοτωσε ομως ουτε το πεταξε απο εδω και α΄πο εκει.
Το μεγαλωσαν οι παππουδες του.Ειχε την επιγνωση οτι δεν ηθελε παιδι και δεν θα του εκανε καλο.
ΤΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ;
ΠΟΣΟ ΩΡΙΜΟ; ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΝΩΔΑΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ και τα κακοποιουν; Τα αφηνουν στο δρομο;Τα μεγαλωνουν με ψυχικα τραυματα;
Επισης αν δεις στο δημοσιευμα οταν μεγαλωσε σταματησε να μιλαει για το παιδι της..ΕΠΕΙΔΗ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.Το σεβαστηκε/Οταν τα εγραψε αυτα ηταν μικρη.
Εγω ξερω οτι δεν εκανε κακο σε κανεναν και αντιθετα φροντισε το παιδι που δεν ηθελε να μεγαλωσει, σωστα και εκανε το κινημα για την υπερασπιση των δικαιωματων των ζωων μεγαλο και εξαιτιας της.
Να λετε πρεπει να θελει η αλλη ενα παιδι σωνει και καλα και δεν κοιταζετε πως ειναι η απολυτη ανωριμοτητα να μεγαλωνεις ενα παιδι με το ζορυ και αντιθετα η απολυτη σοβαροτητα να το δινεις οταν δεν το θες.
ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.561 μηνύματα.
Δε με νοιάζει
αν οι άθρωποι με θυμούνται.
Αυτό που πραγματικά θέλω είναι να
θυμούνται το σεβασμό που οφείλουμε
στα ζώα.
Χάρισα τα νιάτα και την ομορφιά μου
στους άντρες.
Τη σοφία και την εμπειρία μου
τη χάρισα στα ζώα.
Μπριζίτ Μπαρντό
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.444 μηνύματα.
Μπράβο της που έκανε τόσο αγώνα για τα ζώα, αλλά αυτό δεν αναιρεί το τι είπε ή πώς συμπεριφέρθηκε στο παιδί της.
Ουδείς αναμάρτητος, αλλά μη τη θεοποιούμε κιόλας. Κάποια πράγματα είναι απλά λάθος.
Ουδείς αναμάρτητος, αλλά μη τη θεοποιούμε κιόλας. Κάποια πράγματα είναι απλά λάθος.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.561 μηνύματα.
Κανεις δεν την θεοποιει.Αλλα οι μαλακιες του τυπου κερατωνε τους αντρες της...επειδη ητανπανεμορφη και σεξυ...ή οτι δεν ηθελε παιδι ντροπη της...ειναι για ξερατο.Εγω σε αυτα απαντω.Μπράβο της που έκανε τόσο αγώνα για τα ζώα, αλλά αυτό δεν αναιρεί το τι είπε ή πώς συμπεριφέρθηκε στο παιδί της.
Κια καπου παντως εκανε πολυ καλο...και εδειξε εναν δρομο ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟΤΕ...σε αντιθεση με τις θειτσες του καναπε που κατακρινουν μια γυναικα επειδη ηταν σεξυ/αρα πουτανα και απιστη ή δεν ηθελε πάιδι..πωπω τι ντροπη.
Ντροπη στα μουτρα τους θα πω.Απλα και ομορφα.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.495 μηνύματα.
Κανείς δεν την κατέκρινε γιατί δεν ήθελε παιδί. ΟΤΙ ΘΕΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. Εκεί...στις εμμονές σου κολλημένη...
Το τι είπε και πως (του) συμπεριφέρθηκε είναι άλλο πράγμα...Τόσο δύσκολο είναι να το κατανοήσεις ;
Τόσοι στο λένε...Όλοι είναι λάθος και εσύ η σωστή ;
Το τι είπε και πως (του) συμπεριφέρθηκε είναι άλλο πράγμα...Τόσο δύσκολο είναι να το κατανοήσεις ;
Τόσοι στο λένε...Όλοι είναι λάθος και εσύ η σωστή ;
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.741 μηνύματα.
Το 97 που βγήκε αυτό το βιβλίο ήταν μεγαλύτερη από εσένα. Δεν υπάρχει τίποτα που να δικαιολογεί αυτή τη στάση, πάνω από 60χρονια να ρίχνεις τη δυστυχία σου στο παιδί σουΜικρη ηταν και ανωριμη,
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.922 μηνύματα.
Όχι πουπη μου επειδή την τραβηξε στα δικαστήρια σταμάτησε να μιλάει στις συνεντεύξεις.σταματησε να μιλαει για το παιδι της..ΕΠΕΙΔΗ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.Το σεβαστηκε/Οταν τα εγραψε αυτα ηταν μικρη.
Ρε πουπη διαβάζεις τι γράφω ή λες δικά σου μόνη σου;παιδι με το ζορυ και αντιθετα η απολυτη σοβαροτητα να το δινεις οταν δεν το θες.
ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ.
Είπα εγώ ότι δεν εκανε καλά που το έδωσε να το μεγαλώσουν οι παππούδες;
Είπα ότι ήταν απαράδεκτη που έβγαλε βιβλίο (και έτσι και λεφτά) γράφοντας πράγματα πολύ άσχημα για κάποιον που δεν έφταιγε. Είναι αυτό σοβαρότητα;
ΜΆΛΙΣΤΑ ο πρώην της μάζεψε τα ασυμμαζευτα βγάζοντας στην δημοσιότητα γράμματα που είχε γράψει για το παιδί στα οποία μιλούσε με νορμάλ τρόπο ώστε να μην την κράξει ο κόσμος περισσότερο.
Και στο κάτω κάτω τι πάει να πει μικρή και ανώριμη; Η κακία δεν έχει ηλικία ούτε ωριμότητα. Ούτε μικρή ούτε ανώριμη ήταν το 1997. 60 ετών ήταν περίπου.
Στο μόνο που μπορω να καταλάβω τις πράξεις της ήταν ότι δυστυχώς είχε μπλέξει με εξαρτήσεις και ουσίες (όπως πολλές σταρ της εποχής) και είχε πολλά θέματα και ψυχολογικά και άλλα. Δεν περιμένεις και από άνθρωπο που προσπαθούσε να αυτοκτονήσει μονίμως να είναι 100% καλά.
Σε αυτό μπράβο της.και εκανε το κινημα για την υπερασπιση των δικαιωματων των ζωων μεγαλο και εξαιτιας της.
Ειρήνη υμίν.
Απολαύστε:
"Mambo Bardot" από το "Και ο Θεός Επλασε τη Γυναίκα"
Απολαύστε:
"Mambo Bardot" από το "Και ο Θεός Επλασε τη Γυναίκα"
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Θεα και ειλικρινεστατη απλα.Οχι οπως της επιβαλλουν οι αλλοι να ειναι..αλλα οπως ηθελε Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗς.«Διάλεξα τη μοναξιά για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.
Προστατεύω τον εαυτό μου από την ανθρωπιά που με περιβάλλει, από αυτή τη θορυβώδη και παρεμβατική ανθρωπότητα.
Ζω περιτριγυρισμένη από ζώα, δέντρα, λουλούδια.
Έχω άλογα, γαϊδούρια, κριάρια, κατσίκες, γουρούνια, κότες, πάπιες, χήνες, περιστέρια. Φυσικά, γάτες και σκυλιά.
Δεν ξέρω καν πόσα είναι...
Νιώθω πολύ πιο κοντά στη φύση και τα ζώα παρά με τους ανθρώπους.
Ομολογώ ότι μισώ το μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου είδους.
Υποστήριξα τα ζώα για να καταλάβω επιτέλους την ύπαρξή μου εδώ κάτω.
Προσπαθώ να εξηγήσω στον άνθρωπο ότι οι σκληρότητες που επιβάλλονται στα ζώα είναι ανάξιες, απαράδεκτες, απάνθρωπες...
Δεν δίνω δεκάρα που ο κόσμος θυμάται τη θεϊκή Μπριζίτ Μπαρντό, που τώρα δεν είναι καθόλου θεϊκή!...»
Brigitte Bardot.![]()
συνέντευξη με ημερομηνία 26 Σεπτεμβρίου 2009..
Σήμερα, έφυγε από τη ζωή..
Περαστικα στους δηθεν.
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.922 μηνύματα.
Η ίδια πάντως έγραψε και δημοσίευσε το βιβλίο που έβγαλε λεφτά κράζοντας κάποιον αθώο δηλαδή δεν έχω πως να στο εξηγήσω αλλιώς, σκέψου να μην έχεις καμία επαφή με την γυναίκα που σε γέννησε και μετά από 60 χρόνια αυτή να βγάζει λεφτά με το να γράφει απαίσια λόγια για σένα.Θεα και ειλικρινεστατη απλα.Οχι οπως της επιβαλλουν οι αλλοι να ειναι..αλλα οπωως ηθελε Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗς.
Περαστικα στους δηθεν.
Για τα ζωα έκανε τεράστιο έργο μακάρι να είχε συγκεντρωθεί σε αυτά και να μην στρεφόταν σε ουσίες και μίσος σε άτομα που δεν έφταιγαν.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Το τράβηγμα δεν είναι 100% αποτελεσματικό και εξαρτώνται από τον άντρα αν θα φιλοτιμηθει ή όχιΔεν είναι μόνο η αποχή ,προφυλακτικο ή χαπια είναι και άλλες μέθοδοι, μην το αναλύσουμε τώρα εδώ πιστεύω καταλαβαίνεις![]()
Ναι γι'αυτό οι γιαγιάδες μας είχαν 8-10 παιδιά στα χωριά. Μετά απλά τους έστελναν σε κοινές γυναίκες ή κοιμόντουσαν ξεχωριστά. Όσες τουλάχιστον μπορούσαν να πουν "όχι άλλο παιδια" και να το ακούσουν οι σύζυγοι αυτό.Αλλιώς θα είχαμε ομάδα μπάσκετ μην πω και ποδοσφαίρου ο καθένας μας για αδέλφια![]()
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.725 μηνύματα.
Δέχομαι απόλυτα ότι δεν ήθελε να κάνει παιδί, εξάλλου έχω γράψει αρκετές φορές εδώ μέσα ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι υποχρεωμένοι να κάνουν οικογένεια εφόσον δεν το θέλουν.
Όμως η συμπεριφορά της προς το παιδί της εφόσον αυτό ήρθε στη ζωή ήταν απαράδεκτη, δεν το ήξερα καν να πω την αλήθεια εδώ μέσα το διάβασα πρώτη φορά. Αρχικά το να βγάζεις βιβλίο στο οποίο γράφεις ότι το παιδί που μεγάλωνε στην κοιλιά σου ήταν σαν καρκίνος, είναι από μόνο του εμετικό και απάνθρωπο. Επίσης, το γεγονός ότι το παιδί μεγάλωσε με τους παππούδες του και όχι με τους γονείς σίγουρα του άφησε τεράστια ψυχολογικά προβλήματα.
Σε κάθε περίπτωση από την στιγμή που γεννήθηκε το παιδί έπρεπε να σταθεί δίπλα του σαν σωστή μητέρα, και όχι να το θεωρεί υπεύθυνο για την δυστυχία της. Ακόμα και να μην ήθελε να γίνει μητέρα, ένα παιδί σίγουρα μόνο χαρά σου φέρνει και σε κάνει καλύτερο άνθρωπο με τα χρόνια. Μου είναι αδύνατο να φανταστώ ότι το παιδί σου μπορεί να σε κάνει δυστυχισμένο και μάλιστα σε τέτοιο σημείο που βγαίνεις και το λες δημόσια μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους. Ok καλά τα ζώα δεν λέω, και μπράβο της που στάθηκε δίπλα στα δικαιώματα των ζώων, όμως όχι να μισούμε τους ανθρώπους και πόσο μάλλον το ίδιο μας το παιδί. Ίσως είμαι ευαίσθητος σε αυτό το θέμα καθώς αγαπώ πολύ τα παιδιά και θέλω να γίνω πατέρας όσο τίποτα άλλο κάποια στιγμή, αν και βλέπω ότι όλα τα μέλη συμφωνούμε ότι η στάση της προς το παιδί τη μόνο λάθος υπήρξε. Κρίμα από το θεό είναι να ρίχνουμε τα λάθη και τα ψυχολογικά μας πάνω στο ίδιο μας το αίμα.
Δεν λέω ότι ήταν κακός άνθρωπος, αυτό κανείς μας δεν το ξέρει ούτε μπορούμε να την δικάσουμε, απλά στο γιο της δεν φέρθηκε σωστά δυστυχώς.
Όμως η συμπεριφορά της προς το παιδί της εφόσον αυτό ήρθε στη ζωή ήταν απαράδεκτη, δεν το ήξερα καν να πω την αλήθεια εδώ μέσα το διάβασα πρώτη φορά. Αρχικά το να βγάζεις βιβλίο στο οποίο γράφεις ότι το παιδί που μεγάλωνε στην κοιλιά σου ήταν σαν καρκίνος, είναι από μόνο του εμετικό και απάνθρωπο. Επίσης, το γεγονός ότι το παιδί μεγάλωσε με τους παππούδες του και όχι με τους γονείς σίγουρα του άφησε τεράστια ψυχολογικά προβλήματα.
Σε κάθε περίπτωση από την στιγμή που γεννήθηκε το παιδί έπρεπε να σταθεί δίπλα του σαν σωστή μητέρα, και όχι να το θεωρεί υπεύθυνο για την δυστυχία της. Ακόμα και να μην ήθελε να γίνει μητέρα, ένα παιδί σίγουρα μόνο χαρά σου φέρνει και σε κάνει καλύτερο άνθρωπο με τα χρόνια. Μου είναι αδύνατο να φανταστώ ότι το παιδί σου μπορεί να σε κάνει δυστυχισμένο και μάλιστα σε τέτοιο σημείο που βγαίνεις και το λες δημόσια μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους. Ok καλά τα ζώα δεν λέω, και μπράβο της που στάθηκε δίπλα στα δικαιώματα των ζώων, όμως όχι να μισούμε τους ανθρώπους και πόσο μάλλον το ίδιο μας το παιδί. Ίσως είμαι ευαίσθητος σε αυτό το θέμα καθώς αγαπώ πολύ τα παιδιά και θέλω να γίνω πατέρας όσο τίποτα άλλο κάποια στιγμή, αν και βλέπω ότι όλα τα μέλη συμφωνούμε ότι η στάση της προς το παιδί τη μόνο λάθος υπήρξε. Κρίμα από το θεό είναι να ρίχνουμε τα λάθη και τα ψυχολογικά μας πάνω στο ίδιο μας το αίμα.
Δεν λέω ότι ήταν κακός άνθρωπος, αυτό κανείς μας δεν το ξέρει ούτε μπορούμε να την δικάσουμε, απλά στο γιο της δεν φέρθηκε σωστά δυστυχώς.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Προσυπογραφω.
Διαβαστε τα αποπανω καλο θα σας κανει εσας τους δηθεν.Κια οι παρθενωπες κυριουλες πληζ.
Απιστευτη ειλικρινια τιποτα δηθεν και να πω και το αλλο.
Δεν ειναι θεμα αν ηταν καλη η οχι.
Το θεμα ειναι ολες αυτες οι θειτσες οι σεμνοπουτανιαρες που την ειπαν ή υποννοησαν οτι ηταν πουτανα ,ολη αυτη η κριτικη που δεν ηθελε παιδι..ειναι αδικη και δηθεν γιατι ηταν απολυτα συνειδητοποιημενη και το αφησε εκει που ηξερε οτι θα το μεγαλωσουν με την δεουσα προσοχη..εκανε ατυχεστατες δηλωσεις και το μετανιωσε..νεα και ανωριμη ηταν(ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω παλιο κουφαλες)και οτι ενω μεσουρανουσε ,πανεμορφη και περιζητητη τα εγκατελειψε ολα και ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΠΟΥ.ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ που αφησε ενα πολυ μεγαλο αποτυπωμα θετικο.
Δεν εκατσε πχ σαν την Σαπουντζακη(καλα να ειναι η γυναικα αλλα απλα ζει και χαιρεται την ζωη της) να ξυνεται και να χαιρεται τα πλουτη της καιμολα στο απαυτο της.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ.
Οι υπολοιποι κατσετε σαν κατινουλες και ξομπλιαστε μια γυναικα που ηταν απολυτα ειλικρινης και ΑΦΗΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΠΟΥ.
Έγραψαν, έγραψαν και ποιοί και τι δεν έγραψαν για την διάσημη BeBe !
Άλλοι την εξύψωσαν, άλλοι απλά ανέφεραν αντικειμενικά στοιχεία της ζωής της, άλλοι την κατέκριναν κι άλλοι την "έθαψαν"...
Όμως ΟΛΟΙ αναφέρθηκαν σ' αυτή τη γυναίκα σύμβολο. Αυτό κ μόνο καταμαρτυρεί πως υπήρξε ένα Παγκόσμιο φαινόμενο ! Ένα σύμβολο κ για πολλούς ίνδαλμα. Σίγουρα υπέπεσε σε λάθη. Άλλωστε ποιός άνθρωπος δεν έχει κάνει λάθη; ("ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω")
Όμως, αν θαυμάστηκε, αποθεώθηκε κ την θυμόμαστε ως σύμβολο ήταν κάποια αδιαμφισβήτητα στοιχεία της, τα οποία είναι:
1. Η ειλικρίνειά της στα πιστεύω της
2. Η αντισυμβατικότητά της στο καθωσπρεπισμό της εποχής (δεκαετία '50, '60)
3. Η συμβολή της στη γυναικεία απελευθέρωση κ το "σπάσιμο" του συντηρητισμού μέχρι τότε (1η που φωτογραφίζεται με μπικίνι κ.α.)
4. Η απόρριψη της glamorous ζωής που είχε σε ηλικία (39 χρ.) που ακόμη μεσουρανούσε !
5. Οι προτάσεις που δέχτηκε κ αρκετές αξιοποίησε από τους πιο διάσημους σκηνοθέτες, συνθετες κ περιοδικά, εφημερίδες κλπ
6. Η αφοσίωση της μετά (την αποχώρηση από το σινεμά κ τη δημοσιότητα) στη προστασία όλων των ζώων που κακοποιούνται κ θανατώνονται.
7. Και φυσικά το ότι υπήρξε ένα Παγκόσμιο σύμβολο ερωτισμού, θηλυκότητας κ ανεπιτήδευτης - φυσικής ομορφιάς.
Κι όπως έχει δηλώσει η ίδια:
«Είναι θλιβερό να μεγαλώνεις αλλά φοβερό να ωριμάζεις»
«Είμαι 30, αλλά σε μερικά πράγματα είμαι ακόμη 15»
«Είμαι προκλητική, αυθάδης και θρασύτατη. Αυτή είμαι»
«Καλύτερα να είσαι άπιστη παρά να είσαι πιστή επειδή δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς»
«Οι άντρες είναι θηρία, αλλά ακόμη και τα θηρία δεν συμπεριφέρονται όπως αυτοί»
«Χάρισα τα νιάτα μου και την ομορφιά μου στους άνδρες. Θα χαρίσω τη σοφία και την εμπειρία μου στα ζώα»
«Υπήρξα πολύ ευτυχισμένη, πολύ πετυχημένη, πολύ όμορφη, πολύ διάσημη, πολύ πλούσια και πολύ δυστυχισμένη»
«Όταν αγαπάω, το κάνω χωρίς να υπολογίζω τίποτα. Δίνω τον εαυτό μου ολοκληρωτικά. Και κάθε μα κάθε φορά, είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου»
«Τι θα μπορούσε να είναι πιο ωραίο, από μία συμπαθητική ηλικιωμένη κυρία, που γίνεται όλο και πιο σοφή με το χρόνο; Κάθε ηλικία μπορεί να είναι μαγευτική αλλά πρώτα, πρέπει την αποδεχτείς και εσύ ο ίδιος»
«Λέω ό,τι πιστεύω και πιστεύω ό,τι λέω»
«Είναι αναγκαστικό να υπάρχει κάποιος λόγος για να αγαπήσεις;»
«Είναι καλύτερα να είσαι άπιστος παρά πιστός χωρίς να το θες»
«Έχω καταλάβει πως το πιο σημαντικό από όλα είναι η τρυφερότητα και η ευγένεια. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτά»
«Ξεκίνησα σαν κακή ηθοποιός και έχω παραμείνει έτσι»
«Φεύγω πριν με αφήσουν. Εγώ αποφασίζω»
(Brigitte Bardot)
Αυτά δεν μπορεί κανείς να τα αμφισβητήσει, απ' όση μεμψιμοιρία κι αν διακατέχεται...
Διαβαστε τα αποπανω καλο θα σας κανει εσας τους δηθεν.Κια οι παρθενωπες κυριουλες πληζ.
Το θεμα ειναι ολες αυτες οι θειτσες οι σεμνοπουτανιαρες που την ειπαν ή υποννοησαν οτι ηταν πουτανα ,ολη αυτη η κριτικη που δεν ηθελε παιδι..ειναι αδικη και δηθεν γιατι ηταν απολυτα συνειδητοποιημενη και το αφησε εκει που ηξερε οτι θα το μεγαλωσουν με την δεουσα προσοχη..εκανε ατυχεστατες δηλωσεις και το μετανιωσε..νεα και ανωριμη ηταν(ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω παλιο κουφαλες)και οτι ενω μεσουρανουσε ,πανεμορφη και περιζητητη τα εγκατελειψε ολα και ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΠΟΥ.ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ που αφησε ενα πολυ μεγαλο αποτυπωμα θετικο.
Δεν εκατσε πχ σαν την Σαπουντζακη(καλα να ειναι η γυναικα αλλα απλα ζει και χαιρεται την ζωη της) να ξυνεται και να χαιρεται τα πλουτη της καιμολα στο απαυτο της.
Οι υπολοιποι κατσετε σαν κατινουλες και ξομπλιαστε μια γυναικα που ηταν απολυτα ειλικρινης και ΑΦΗΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΠΟΥ.
Σίγουρα ήταν λάθος να γράψει άσχημα λόγια για το παιδί της που δεν έφταιγε. Από την άλλη σκέφτομαι, είχε ανάγκη η Μπριζίτ Μπαρντό από χρήματα; Μήπως αυτό το βιβλίο το έγραψε για να απενοχοποιήσει τις γυναίκες που δε θέλουν παιδιά ή που μετανιώνουν όταν τα κάνουν; Γιατί αυτές οι γυναίκες, κι ας μην το παραδέχονται, είναι σίγουρα αρκετές.
Όπως και να έχει, σταμάτησε την υποκριτική μετά από 20 χρόνια (στα 34 άκουσα) και από τότε ως τα 91 της ασχολούνταν με τα ζώα, αλλά η υποκρισία των ανθρώπων επιλέγει να τη θυμάται για το οτι είχε σέξι βυζιά και κώλο στα 20 χρόνια της ζωής της αντί για τη βοήθεια που προσέφερε στα ζώα στα 55 χρόνια της ζωής της.
Καλά έκανε και σιχαινόταν τους ανθρώπους λοιπόν αφού την αδίκησαν τόσο.
Όπως και να έχει, σταμάτησε την υποκριτική μετά από 20 χρόνια (στα 34 άκουσα) και από τότε ως τα 91 της ασχολούνταν με τα ζώα, αλλά η υποκρισία των ανθρώπων επιλέγει να τη θυμάται για το οτι είχε σέξι βυζιά και κώλο στα 20 χρόνια της ζωής της αντί για τη βοήθεια που προσέφερε στα ζώα στα 55 χρόνια της ζωής της.
Καλά έκανε και σιχαινόταν τους ανθρώπους λοιπόν αφού την αδίκησαν τόσο.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.495 μηνύματα.
Ξύπνησες, νταλικέρη μου ;;Προσυπογραφω.
Καλημέρα και σ΄ εσένα...
Χτυπήσου όσο θες. Κάτω, πάνω, αριστερά, δεξιά...και διαγωνίως...
Ό,τι καλό έκανε με τα ζώα δεν το αμφισβητεί κανείς. Ούτε τα υπόλοιπα τ΄ αμφισβητεί κανείς (πανέμορφη, σέξυ, σύμβολο κ.λπ.).
Ο πόνος που προκάλεσε, όμως, στο παιδί της (δύσκολο να σε απορρίπτει ένας γονιός, πόσο μάλλον η ίδια σου η μάνα...) πάλι δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.
Όταν πέθανε ο συγχωρεμένος ο Ντελόν, θυμάμαι ότι είχες κολλήσει (καλή ώρα όπως τώρα...) στο ότι απαρνήθηκε το παιδί του...Κι εκεί το ΄λεγες, το ξανάλεγες κ.λπ.
Τώρα...τί ; Ποιά είναι η διαφορά με την Μπριζίτ ; Κι εκείνος στη μάνα του το έδωσε να το μεγαλώσει, αλλά δε σου άρεσε. Τώρα γιατί λυσσάς ;
parafernalia
Διακεκριμένο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.630 μηνύματα.
Εγώ αυτό είχα ακούσει..στα γεράματα το γύρισε στα άκρα δεξιά, έχοντας εκφράσει πολλές φορές ρατσιστικές απόψεις και έχοντας καταδικαστεί κιόλας για ρητορική μίσους σε 2 μήνες φυλάκιση και πρόστιμο.![]()
Αλλά δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το θέμα, οπότε καλό παράδεισο να έχει. Μόνο αγάπη.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.623 μηνύματα.
Εγώ αυτό είχα ακούσει..
View attachment 155722
Αλλά δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το θέμα, οπότε καλό παράδεισο να έχει. Μόνο αγάπη.![]()
Όντως ούτε εμένα μ άρεσαν κάποιες θέσεις της σαν στάση ζωής καθώς τις θεωρώ πλήρως ανεύθυνες και ναρκισσιστικές αλλα όπως έγραψες και εσυ θα κριθεί απο αλλού κ ανάλογα. Καλό παράδεισο.
adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.252 μηνύματα.
Ένας άνθρωπος που σιχαίνεται τους ανθρώπους ενδόμυχα σιχαίνεται την ίδια του την φύση, την μάνα που τον γέννησε την ίδια του την ύπαρξη...Καλά έκανε και σιχαινόταν τους ανθρώπους λοιπόν αφού την αδίκησαν τότόσο.
Αυτό είναι αρκετό πιστεύω για να έχουμε μια εικόνα γι αυτούς τους ανθρώπους .
Ας μην προσπαθούμε να δικαιολογησουμε πράγματα τα οποία είναι από μόνα τους ξεκάθαρα!!
Η αδικία ειναι υποκειμενική και το κυριότερο κάνεις δεν μπορεί να σε αδικήσει πάρα μόνο ο ίδιος σου εαυτός...
Καλύτερα να βγαίνεις και να λες δεν σας γουστάρω γιατι νιωθω αδικημένη πάρα να προσπαθείς να το παίξεις κάποιος άλλος και να βάζεις κάτω από το χαλάκι δικές σου πράξεις οι οποίες ειναι ξεκάθαρες ..
Το ιερο κομμάτι της μητρότητας καλύτερα να μην το αγγίζουν ΟΛΟΙ ...
Ας την κρίνει ο Θεός εκεί που πήγε και εκεί που θα πάμε όλοι μας !
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.623 μηνύματα.
Ένας άνθρωπος που σιχαίνεται τους ανθρώπους ενδόμυχα σιχαίνεται την ίδια του την φύση, την μάνα που τον γέννησε την ίδια του την ύπαρξη...
Αυτό είναι αρκετό πιστεύω για να έχουμε μια εικόνα γι αυτούς τους ανθρώπους .
Ας μην προσπαθούμε να δικαιολογησουμε πράγματα τα οποία είναι από μόνα τους ξεκάθαρα!!
Η αδικία ειναι υποκειμενική και το κυριότερο κάνεις δεν μπορεί να σε αδικήσει πάρα μόνο ο ίδιος σου εαυτός...
Καλύτερα να βγαίνεις και να λες δεν σας γουστάρω γιατι νιωθω αδικημένη πάρα να προσπαθείς να το παίξεις κάποιος άλλος και να βάζεις κάτω από το χαλάκι δικές σου πράξεις οι οποίες ειναι ξεκάθαρες ..
Το ιερο κομμάτι της μητρότητας καλύτερα να μην το αγγίζουν ΟΛΟΙ ...
Ας την κρίνει ο Θεός εκεί που πήγε και εκεί που θα πάμε όλοι μας !
Ναι σιχάθηκα τους ανθρώπους αλλα "οταν ήμουν νέα και όμορφη έψαχνα συνέχεια νέους έρωτες και όταν βαριόμουν τους παράταγα.."
αλλά... σιχάθηκα τους ανθρώπους με αδίκησαν. Οκ.
Ας τη κρίνει ο θεός λοιπόν. RIP.
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.392 μηνύματα.
Η μητρότητα είναι ιερή... Κανείς δε μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό . Η συγκεκριμένη έκανε το σφάλμα να καταγράψει χωρίς ωραιοποιησεις την απέχθεια της να γίνει μητέρα . Αν δεν ήταν δημόσιο πρόσωπο , θα ήταν άλλη μια γυναίκα ( ανάμεσα στις τόσες που υπάρχουν ), που μισει το σώμα της στη διάρκεια της εγκυμοσύνης και δεν μπορεί, ούτε θέλει να διαχειριστει το νέο ρόλο. Σιγά το νέο. Δεν είναι ολες οι γυναίκες κατάλληλες για τη μητρότητα και αλίμονο στα παιδιά που θα αντιμετωπίσουν μια τέτοια εικόνα . Απλά μου κάνει εντύπωση πως γίνεται να αφιερώνεται κανείς άνευ όρων στα ζώα και να εξαντλεί όλη του την ανθρωπιά στη φροντίδα τους, ενώ παράλληλα δείχνει τέτοια αναλγησία / σκληρότητα στο παιδί του.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Η μητρότητα είναι ιερή... Κανείς δε μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό . Η συγκεκριμένη έκανε το σφάλμα να καταγράψει χωρίς ωραιοποιησεις την απέχθεια της να γίνει μητέρα . Αν δεν ήταν δημόσιο πρόσωπο , θα ήταν άλλη μια γυναίκα ( ανάμεσα στις τόσες που υπάρχουν ), που μισει το σώμα της στη διάρκεια της εγκυμοσύνης και δεν μπορεί, ούτε θέλει να διαχειριστει το νέο ρόλο. Σιγά το νέο. Δεν είναι ολες οι γυναίκες κατάλληλες για τη μητρότητα και αλίμονο στα παιδιά που θα αντιμετωπίσουν μια τέτοια εικόνα . Απλά μου κάνει εντύπωση πως γίνεται να αφιερώνεται κανείς άνευ όρων στα ζώα και να εξαντλεί όλη του την ανθρωπιά στη φροντίδα τους, ενώ παράλληλα δείχνει τέτοια αναλγησία / σκληρότητα στο παιδί του.
Kλασσικη Γατομαμά. Μη σου κάνει εντύπωση

Όταν τα λένε κάποιοι τους λέτε μισογύνηδες.
Επισης συμφωνώ με το οτι δεν θέλουν ολες να γίνουν μητέρες... απλα αυτό ας το βλέπουν οι μελλοντικοί σύντροφοι για να μην εθελοτυφλούν και να μη προχωρήσουν σώζοντας τον εαυτό και το μελλοντικό παιδί τους απο φασαριες, διενέξεις , δικαστήρια , αγωγές και μηνύσεις και άλλα τέτοια προβληματικά επακόλουθα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool