adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.252 μηνύματα.
Ακολουθούσε την νέα μόδα...Ήταν πολύ μπροστά τότε και αυτό της το αναγνωρίζω..Ναι σιχάθηκα τους ανθρώπους αλλα "οταν ήμουν νέα και όμορφη έψαχνα συνέχεια νέους έρωτες και όταν βαριόμουν τους παράταγα.."
αλλά... σιχάθηκα τους ανθρώπους με αδίκησαν. Οκ.
Ας τη κρίνει ο θεός λοιπόν. RIP.
Πρέπει να περάσεις από πολλά ανδρικά κρεβάτια για να έχεις εμπειρίες και αργότερα αυτόν που θα παντρευτεις να μην το κερατώσεις

camil
Πολύ δραστήριο μέλος
Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.045 μηνύματα.
Εγώ αυτό είχα ακούσει..
View attachment 155722
Αλλά δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το θέμα, οπότε καλό παράδεισο να έχει. Μόνο αγάπη.![]()
Στο πλευρό του Φιλιππίδη είχαν ταχθεί μια γνωστή βίζιτα, η Ιωαννίδου που είχε δηλώσει ότι την είχε βιάσει ο θείος της και άλλες κυριούλες μεγάλης ηλικίας. Είτε δεν μπορούσαν να κατανοήσουν την αλλαγή (άντε να γίνω λίγο καλή χριστουγεννιάτικα) είτε η λογική ήταν "αφού περάσαμε εμείς διάφορα ξεφτιλίκια ποιές είστε εσείς που αντιδράτε;". Όοοχι... να πήξετε και εσείς.
Η Μπαρντό από όσο ξέρω είχε περάσει και αυτή διάφορα, έλεγε ότι υπήρξε πολύ όμορφη και πολύ δυστυχισμένη. Όταν συμβαίνει αυτό, υπάρχουν δύο δρόμοι: είτε προσπαθήσεις να γίνεις καλύτερος, να μην κάνεις και εσύ τους άλλους να υποφέρουν, είτε να γίνεις σαν τα μούτρα αυτών που σε έκαναν δυστυχισμένο.
Δεν υπήρχε λόγος να κάνει το παιδί της που στο κάτω κάτω δεν έφταιγε σε τίποτα να νιώσει άσχημα με αυτά τα λόγια. Να μη θέλει να γίνει μητέρα o.k. και σίγουρα και να θέλει κάποια δεν είναι όλες οι πτυχές της μητρότητας ευχάριστες, δεν πρέπει να είναι ταμπού αυτό.
Κάπως εντυπωσιακό που Μπαρντό και Ντελόν ήταν τάλε κουάλε ο ένας σε γυναίκα ο άλλος σε άνδρα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.621 μηνύματα.
Στο πλευρό του Φιλιππίδη είχαν ταχθεί μια γνωστή βίζιτα, η Ιωαννίδου που είχε δηλώσει ότι την είχε βιάσει ο θείος της και άλλες κυριούλες μεγάλης ηλικίας. Είτε δεν μπορούσαν να κατανοήσουν την αλλαγή (άντε να γίνω λίγο καλή χριστουγεννιάτικα) είτε η λογική ήταν "αφού περάσαμε εμείς διάφορα ξεφτιλίκια ποιές είστε εσείς που αντιδράτε;". Όοοχι... να πήξετε και εσείς.
Η Μπαρντό από όσο ξέρω είχε περάσει και αυτή διάφορα, έλεγε ότι υπήρξε πολύ όμορφη και πολύ δυστυχισμένη. Όταν συμβαίνει αυτό, υπάρχουν δύο δρόμοι: είτε προσπαθήσεις να γίνεις καλύτερος, να μην κάνεις και εσύ τους άλλους να υποφέρουν, είτε να γίνεις σαν τα μούτρα αυτών που σε έκαναν δυστυχισμένο.
Δεν υπήρχε λόγος να κάνει το παιδί της που στο κάτω κάτω δεν έφταιγε σε τίποτα να νιώσει άσχημα με αυτά τα λόγια. Να μη θέλει να γίνει μητέρα o.k. και σίγουρα και να θέλει κάποια δεν είναι όλες οι πτυχές της μητρότητας ευχάριστες, δεν πρέπει να είναι ταμπού αυτό.
Κάπως εντυπωσιακό που Μπαρντό και Ντελόν ήταν τάλε κουάλε ο ένας σε γυναίκα ο άλλος σε άνδρα.
Το θέμα ειναι οτι είσαι δυστυχισμένος λόγω του μυαλού σου ή λόγω των άλλων ;
δε καταλαβαινω δηλαδη γιατι πχ η κυριούλα απο το χωριό η οποια δεν ειχε και την εμφάνιση ή τη δόξα της έκανε εναν γαμο... παιδιά και εγγονια και προσαρμόστηκε και αυτή όπου ηταν δυνατόν και ΑΝ ΤΗ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ και ειναι ευτυχισμένη και έχεις αλλους κ αλλες που δεν φχαριστιούνται με Τ Ι Π Ο Τ Α.
Έχει μια ειδοποιό διαφορά εδώ. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν μονιμως πολλές απαιτήσεις απο τους άλλους και άρα καταλήγουν δυστυχισμένοι ήμουν και είμαι και εγω σε αυτή τη κατηγορία να έχω δηλαδη απαιτήσεις αλλα προσπαθώ να το δουλέψω για να το βελτιώσω.
Δε μπορείς να έχεις συνέχεια απαιτήσεις απο τους αλλους γιατι έτσι οδηγούμαστε στην δριμεία επικριτικότητα. Και αυτο με τη σειρά του οδηγεί σε δυσαρέσκεια απο την αλλη πλευρά την οποία εκλαμβάνεις και μετά αντιδράς πάλι και πάει φαυλος κύκλος.
Στη τελική δεν έχομε μόνον εμείς ανάγκες ή κρίνουμε... έχουν και οι αλλοι και κρινόμαστε ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ απο αυτούς. Απλά ορισμένος κόσμος τοποθετεί τον ευατό του μονιμως σε βάθρο και πρέπει οι άλλοι να ακολουθούν... δεν πάει έτσι.
Απ΄όσα έχω διαβάσει, μάλλον η ίδια έκανε δυστυχισμένο τον εαυτό της και όχι οι άλλοι.Η Μπαρντό από όσο ξέρω είχε περάσει και αυτή διάφορα, έλεγε ότι υπήρξε πολύ όμορφη και πολύ δυστυχισμένη. Όταν συμβαίνει αυτό, υπάρχουν δύο δρόμοι: είτε προσπαθήσεις να γίνεις καλύτερος, να μην κάνεις και εσύ τους άλλους να υποφέρουν, είτε να γίνεις σαν τα μούτρα αυτών που σε έκαναν δυστυχισμένο.
΄Ισως είχε κάποια θέματα, ίσως ήταν ανώριμη, ίσως σαλτάρισε από την διασημότητα και δεν μπόρεσε να την διαχειριστεί, ίσως πήρε κάποια πράγματα λάθος νομίζοντας ότι αυτά θα την ικανοποιούσαν ενώ τελικά επέφεραν το αντίθετο αποτέλεσμα.
Δεν είμαι ψυχολόγος για να μπορώ να κρίνω με μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας το τι μπορεί να ισχύει.
Γνώρισε τον Roger Vadim στα 16 της χρόνια, όταν ενηλικιώθηκε παντρεύτηκαν και με την ταινία "Και ο Θεός... έπλασε τη γυναίκα" το 1956, έγινε παγκόσμιο σύμβολο και είχε όλον τον κόσμο στα πόδια της στα μόλις 22 της χρόνια.
Ακριβώς ανάλογη περίπτωση ήταν της Σοφίας Λόρεν.
Συνομίληκες ήταν, την ίδια φήμη και την ίδια παγκόσμια αναγνώριση είχαν, στην ίδια νεαρή ηλικία (Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου το 1960 με την ταινία "La Ciociara" όταν ήταν μόλις 26 χρονών) είχαν όλον τον κόσμο δικό τους και όλες τις επιλογές της ζωής ήταν δικές τους, σύμβολα του σεξ ήταν και οι δύο.
Και όμως δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο σύγκλισης στην πορεία της ζωής της μίας με την άλλην.
Προσυπογραφω.
Διαβαστε τα αποπανω καλο θα σας κανει εσας τους δηθεν.Κια οι παρθενωπες κυριουλες πληζ.
Απιστευτη ειλικρινια τιποτα δηθεν και να πω και το αλλο.
Δεν ειναι θεμα αν ηταν καλη η οχι.
Το θεμα ειναι ολες αυτες οι θειτσες οι σεμνοπουτανιαρες που την ειπαν ή υποννοησαν οτι ηταν πουτανα ,ολη αυτη η κριτικη που δεν ηθελε παιδι..ειναι αδικη και δηθεν γιατι ηταν απολυτα συνειδητοποιημενη και το αφησε εκει που ηξερε οτι θα το μεγαλωσουν με την δεουσα προσοχη..εκανε ατυχεστατες δηλωσεις και το μετανιωσε..νεα και ανωριμη ηταν(ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω παλιο κουφαλες)και οτι ενω μεσουρανουσε ,πανεμορφη και περιζητητη τα εγκατελειψε ολα και ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΠΟΥ.ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ που αφησε ενα πολυ μεγαλο αποτυπωμα θετικο.
Δεν εκατσε πχ σαν την Σαπουντζακη(καλα να ειναι η γυναικα αλλα απλα ζει και χαιρεται την ζωη της) να ξυνεται και να χαιρεται τα πλουτη της καιμολα στο απαυτο της.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ.
Οι υπολοιποι κατσετε σαν κατινουλες και ξομπλιαστε μια γυναικα που ηταν απολυτα ειλικρινης και ΑΦΗΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΠΟΥ.
Εμένα μου φαίνεται ότι αν δεν είμαστε απάνθρωποι και να φέρναμε ένα παιδί στο κόσμο που δεν το θέλαμε θα είχαμε ενοχές και τύψεις για αυτό μας το συναίσθημα όχι να λέμε και αρλουμπες. Οπότε κάτι δεν πήγαινε καλά με το συναισθηματικο της κόσμο..
camil
Πολύ δραστήριο μέλος
Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.045 μηνύματα.
Το θέμα ειναι οτι είσαι δυστυχισμένος λόγω του μυαλού σου ή λόγω των άλλων ;
δε καταλαβαινω δηλαδη γιατι πχ η κυριούλα απο το χωριό η οποια δεν ειχε και την εμφάνιση ή τη δόξα της έκανε εναν γαμο... παιδιά και εγγονια και προσαρμόστηκε και αυτή όπου ηταν δυνατόν και ΑΝ ΤΗ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ και ειναι ευτυχισμένη και έχεις αλλους κ αλλες που δεν φχαριστιούνται με Τ Ι Π Ο Τ Α.
Έχει μια ειδοποιό διαφορά εδώ. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν μονιμως πολλές απαιτήσεις απο τους άλλους και άρα καταλήγουν δυστυχισμένοι ήμουν και είμαι και εγω σε αυτή τη κατηγορία να έχω δηλαδη απαιτήσεις αλλα προσπαθώ να το δουλέψω για να το βελτιώσω.
Δε μπορείς να έχεις συνέχεια απαιτήσεις απο τους αλλους γιατι έτσι οδηγούμαστε στην δριμεία επικριτικότητα. Και αυτο με τη σειρά του οδηγεί σε δυσαρέσκεια απο την αλλη πλευρά την οποία εκλαμβάνεις και μετά αντιδράς πάλι και πάει φαυλος κύκλος.
Στη τελική δεν έχομε μόνον εμείς ανάγκες ή κρίνουμε... έχουν και οι αλλοι και κρινόμαστε ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ απο αυτούς. Απλά ορισμένος κόσμος τοποθετεί τον ευατό του μονιμως σε βάθρο και πρέπει οι άλλοι να ακολουθούν... δεν πάει έτσι.
Ξέρω εγώ ρε Ντέβιλ από τί ήταν δυστυχισμένη, ας της το έβρισκε ο ψυχολόγος της αν είχε. Ότι κάποιοι δεν ικανοποιούνται με τίποτα είναι γεγονός. Ναι, συμφωνώ για την επικριτικότητα. Λέει ο άλλος ξέρω εγώ γιατί δεν έχει γκόμενα, γιατί το ένα και γιατί το άλλο. Αφού δε σου αρέσει κανένας και τίποτα ρε φίλε.
Την εποχή που ξεκίνησε η Μπαρντό και όλες οι υπόλοιπες ηθοποιοί της γενιάς της λίγο πιο πριν και λίγο πιο μετά ήταν δεδομένο ότι οι γυναίκες ηθοποιοί έπρεπε να έχουν ερωτικές σχέσεις με το σκηνοθέτη, τον ηθοποιό ή τον παραγωγό της ταινίας για να πάρουν κάποιο ρόλο. Εξ'ού και στην ελλάδα οι γυναίκες που ήταν στο θέατρο θεωρούνταν απλά πόρνες και κανείς πατέρας δεν άφηνε την κόρη του να κάνει αυτό το επάγγελμα. Οπότε θεωρώ ότι για αυτό το λόγο η Μπαρντό αμφισβήτησε και γελοιοποίησε ίσως το κίνημα #metoo.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.559 μηνύματα.
Oτι παπαρια και να διαβασω...τοι σημαντικοτερο για μενα ειναι οτι δεν εκατσε στις δαφνες της...πονεσε..παλεψε..εδωσε τα παντα στα πιο αθωα πλασματα της φυσης...εδωσε φωνη και δυναμωσε απιστευτα το φιλοζωικο κινημα.Kαλό ταξίδι στο φως υπέροχη Μπριζίτ!
Η Μπριζίτ Μπαρντό δεν γύρισε απλώς την πλάτη στη δόξα, γύρισε το πρόσωπό της προς εκείνους που δεν είχαν φωνή.
Όταν ο κόσμος ακόμα τη χειροκροτούσε για την ομορφιά και τη λάμψη της, εκείνη διάλεξε να δει στο βλέμμα των ζώων.
Το φοβισμένο, το πληγωμένο, το παρατημένο.
Αφιέρωσε τη ζωή της στην υπεράσπιση κάθε πλάσματος που υπέφερε σιωπηλά. Στάθηκε απέναντι στη βία, στην εκμετάλλευση, στην αδιαφορία. Όχι με λόγια εύκολα, αλλά με επιμονή, σύγκρουση, προσωπικό κόστος. Έμαθε στον κόσμο ότι η καλοσύνη δεν είναι αδυναμία και ότι η συμπόνια είναι πράξη γενναιότητας.
Για εκείνη, τα ζώα ήταν ζωές ισότιμες, γεμάτες φόβο και αγάπη, ανάγκη και πίστη. Πίστευε πως ο πολιτισμός μας κρίνεται από το πώς φερόμαστε στους πιο ανυπεράσπιστους και έκανε αυτή την πίστη στάση ζωής.
Σήμερα την αποχαιρετούμε όχι ως είδωλο, αλλά ως σύμμαχο.
Ως μια γυναίκα που διάλεξε να γεράσει με καθαρή συνείδηση και γεμάτη καρδιά. Τα ζώα ίσως δεν γνωρίζουν το όνομά της αλλά σίγουρα γνώρισαν την ψυχή της!.
Καλό ταξίδι, Μπριζίτ.
Η φωνή σου συνεχίζει να ακούγεται μέσα από κάθε ανυπεράσπιστη ζωή που σώθηκε χάρη σε εσένα!
Έρικα Τζαγκαράκη
Ολα τα αλλα ειναι μπουρδες κομπλέξικων και δηθενιαρικων πορδων.
Ότι πολιτικη αποψη ειχε..ότι εκανε και δεν θα συμφωνουσα..ΟΛΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ.
ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩ.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.724 μηνύματα.
Τώρα την συμπαθώ λίγο παραπάνω.

www.newsbeast.gr
www.newsit.gr
Μπριζίτ Μπαρντό, το παγκόσμιο ίνδαλμα που σκανδάλισε και γοήτευσε – «Ο φεμινισμός δεν είναι το φόρτε μου»
Στα 26α γενέθλιά της βρέθηκε αναίσθητη σε ένα σπίτι στη Γαλλική Ριβιέρα έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας
Μπριζίτ Μπαρντό: Η στροφή προς τον ακτιβισμό, η αποστασιοποίηση από τον φεμινισμό και η Μαρίν Λε Πεν ως «σύγχρονη Ιωάννα της Λωραίνης»
Η Μπαρντό προκάλεσε αντιδράσεις λόγω των ακροδεξιών πολιτικών της απόψεων, των σχολίων της για το Ισλάμ και τη μετανάστευση, για την υποκίνηση φυλετικού μίσους αλλά και το ότι αντιτάχθηκε στο κίνημα MeToo
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.628 μηνύματα.
camil
Πολύ δραστήριο μέλος
Το καταλαβαίνεις ότι κάποιοι εδώ... πώς να το θέσω... έχουν διεγερθεί ερωτικά με όλα αυτά
;ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.714 μηνύματα.
Όσο καύλα ήταν σαν γυναίκα, άλλο τόσο καύλα και στις απόψεις.
Καλό της ταξίδι...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ΕΓΩ!!!Το καταλαβαίνεις ότι κάποιοι εδώ... πώς να το θέσω... έχουν διεγερθεί ερωτικά με όλα αυτά;
camil
Πολύ δραστήριο μέλος
Σώωωωπα!
Οι γυναίκες ηθοποιοί...
ΠΡΟΒΟΛΑΡΑ!
Μάλλον λάθος, ΠΑΡΑΔΟΧΗ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Οι γυναίκες ηθοποιοί...
ΠΡΟΒΟΛΑΡΑ!
Μάλλον λάθος, ΠΑΡΑΔΟΧΗ.
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.628 μηνύματα.
Το καταλαβαίνεις ότι κάποιοι εδώ... πώς να το θέσω... έχουν διεγερθεί ερωτικά με όλα αυτά;
ναι, δυστυχώς.
camil
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλέ μη στενοχωριέσαι, πες ότι έκανες ένα καλό μέρες γιορτών
.
.ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.714 μηνύματα.
Πέρα από το όλο θέμα με το παιδί της (που αυτό προφανώς ήταν κατακριτέο) μακάρι να είχαμε έναν κόσμο με γυναίκες με ομορφιά (εσωτερική και εξωτερική) σαν την Μπριζίτ και λιγότερες Μουτίδου...
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.741 μηνύματα.
Και ο Χιτλερ λένε ότι ήταν φιλόζωος και είχε βγάλει νόμους υπέρ των ζώων πάντωςOτι παπαρια και να διαβασω...τοι σημαντικοτερο για μενα ειναι οτι δεν εκατσε στις δαφνες της...πονεσε..παλεψε..εδωσε τα παντα στα πιο αθωα πλασματα της φυσης...εδωσε φωνη και δυναμωσε απιστευτα το φιλοζωικο κινημα.
Ολα τα αλλα ειναι μπουρδες κομπλέξικων και δηθενιαρικων πορδων.
Ότι πολιτικη αποψη ειχε..ότι εκανε και δεν θα συμφωνουσα..ΟΛΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ.
ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩ.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.724 μηνύματα.
Πέρα από το όλο θέμα με το παιδί της (που αυτό προφανώς ήταν κατακριτέο) μακάρι να είχαμε έναν κόσμο με γυναίκες με ομορφιά (εσωτερική και εξωτερική) σαν την Μπριζίτ και λιγότερες Μουτίδου...
Πόσο υποκριτικό πάντως να βλέπεις άτομα να κράζουν την Μπαρντό ως δήθεν Ακροδεξιά και ρατσίστρια. Τα ίδια άτομα που είτε στηρίζουν κομμουνιστικά καθεστώτα τα οποία έχουν σκοτώσει πάνω από 80 εκατομμύρια αθώους ανθρώπους ενώ καταπατούν κάθε ανθρώπινο δικαίωμα , είτε στηρίζουν αναρχικούς που βανδαλίζουν μαζικά ξένες περιουσίες και ασκούν βία σε συνανθρώπους τους καταπατώντας κάθε νομοθεσία που υπάρχει. Τα ίδια άτομα που δήθεν είναι ανθρωπιστές (από τον καναπέ του σπιτιού τους) και δείχνουν τους πάντες ως ακροδεξιούς, όχι μόνο στηρίζουν την αριστερή βία/χούντα αλλά την θεωρούν απόλυτα φυσιολογική.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.559 μηνύματα.
Οτι αποψεις και να εχει καποιος σημασια εχει ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ.Αν ειναι θετικο ή αρνητικο.
Της Μπριζιτ το αποτυπωμα ηταν ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΤΙΚΟ//οσο και αν διαφωνω με τις πολιτικες και καποιες αλλες αποψεις της.
Εχω μαθει να χειροκροτω τις πραξεις καποιου οταν εχουν θετικο αποτυπωμα ακομα και αν διαφωνω στις πολιτικες πεποιθησεις του.
Τα υπολοιπα τα αφηνω στα κομματοσκυλα.
Της Μπριζιτ το αποτυπωμα ηταν ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΤΙΚΟ//οσο και αν διαφωνω με τις πολιτικες και καποιες αλλες αποψεις της.
Εχω μαθει να χειροκροτω τις πραξεις καποιου οταν εχουν θετικο αποτυπωμα ακομα και αν διαφωνω στις πολιτικες πεποιθησεις του.
Τα υπολοιπα τα αφηνω στα κομματοσκυλα.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Έτσι ακριβώς είναι, Φωτάρα. Αν δεν είχε μιλήσει για τους λατρεμένους τους λάθρο θα έλεγαν ότι είναι ένα θύμα της εποχής της που δεν μπορούσε να κάνει έκτρωση. Χέστηκαν που ήταν κακή μητέρα, οι πολιτικές της πεποιθήσεις τους χαλάσανε.
Πόσο υποκριτικό πάντως να βλέπεις άτομα να κράζουν την Μπαρντό ως δήθεν Ακροδεξιά και ρατσίστρια. Τα ίδια άτομα που είτε στηρίζουν κομμουνιστικά καθεστώτα τα οποία έχουν σκοτώσει πάνω από 80 εκατομμύρια αθώους ανθρώπους ενώ καταπατούν κάθε ανθρώπινο δικαίωμα , είτε στηρίζουν αναρχικούς που βανδαλίζουν μαζικά ξένες περιουσίες και ασκούν βία σε συνανθρώπους τους καταπατώντας κάθε νομοθεσία που υπάρχει. Τα ίδια άτομα που δήθεν είναι ανθρωπιστές (από τον καναπέ του σπιτιού τους) και δείχνουν τους πάντες ως ακροδεξιούς, όχι μόνο στηρίζουν την αριστερή βία/χούντα αλλά την θεωρούν απόλυτα φυσιολογική.
Ξυδάκι, πολλοί εμφανίσιμοι άνθρωποι έχουν τέτοιες απόψεις

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 7 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool