Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.597 μηνύματα.
30-12-25
19:22
Πιο ασχετη πεθαινεις.Ειπες πολλα που κρυβονται πισω απο αυτο την δηθεν αθώα αγαπη !
Ξες αγαπητη μου,η μπριζιτ δεν ειχε απλα σκυλακια κια γατακια.Ηταν η πρωτη που εκανε πολεμο με τις βιομηχανιες γουνας και κυνηγιου της φωκιας και παρα πολλα αλλα για τα δικαιωματα των ζωων.ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.Πουλησε ολα της τα κσμηματα και αλλες περιουσιες για την τα ζωα.
Αυτα δεν τα κανεις επειδη θες ενα σκυλακι να σου γλυφει τα ποδια.
Εκανε στοχο ζωης κατι απιστευτα καλο και πατε οι θειτσες να της το παρετε και αυτο.
Μασα καλυτερα μια τσιχλα.
Για τις απαραδεχτες αποψεις της δεν ειπες κατι αρνητικο..που οντως ηταν απαραδεχτες...ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ...ενδεικτικο του τι εισαι.
adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.411 μηνύματα.
30-12-25
19:48
Εσένα θα σε μαζεψει κανένας εδώ μέσα που πηρες φορά και μιλάς με τόση αγένεια πλέον...Πιο ασχετη πεθαινεις.
Ξες αγαπητη μου,η μπριζιτ δεν ειχε απλα σκυλακια κια γατακια.Ηταν η πρωτη που εκανε πολεμο με τις βιομηχανιες γουνας και κυνηγιου της φωκιας και παρα πολλα αλλα για τα δικαιωματα των ζωων.ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.Πουλησε ολα της τα κσμηματα και αλλες περιουσιες για την τα ζωα.
Αυτα δεν τα κανεις επειδη θες ενα σκυλακι να σου γλυφει τα ποδια.
Εκανε στοχο ζωης κατι απιστευτα καλο και πατε οι θειτσες να της το παρετε και αυτο.
Μασα καλυτερα μια τσιχλα.
Για τις απαραδεχτες αποψεις της δεν ειπες κατι αρνητικο..που οντως ηταν απαραδεχτες...ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ...ενδεικτικο του τι εισαι.![]()
Χαλάρωσε και μίλα επιτέλους ΣΑΝ άνθρωπος...
Δεν μίλησα εδώ για την συγκεκριμενη ,μίλησα γενικά...Έλα σε παρακαλώ χρονιαρες μερες ...που βρίσκεσαι τι τρόπος ειναι αυτός απορώ...
camil
Πολύ δραστήριο μέλος
Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.796 μηνύματα.
02-01-26
10:19
Εσένα θα σε μαζεψει κανένας εδώ μέσα που πηρες φορά και μιλάς με τόση αγένεια πλέον...
Χαλάρωσε και μίλα επιτέλους ΣΑΝ άνθρωπος...
Δεν μίλησα εδώ για την συγκεκριμενη ,μίλησα γενικά...Έλα σε παρακαλώ χρονιαρες μερες ...που βρίσκεσαι τι τρόπος ειναι αυτός απορώ...
φΤΑΊΝΕ και οι Άντρες....μόλις ακούσουν το πρώτο κουλό περι μητρότητας ή εγκυμοσύνης αντι να κάνουν τους Λούηδες.... πρέπει να κάτσουν και να πείσουν την άλλη πλευρά ! Ελα αγαααπη μου και θα δειςςςς θα ειναι ωραία.... άστην ρε φίλε... Αμα δε θέλει ΔΕ ΘΕΛΕΙ τι να κανουμε τώρα. Η Μπριζίτα ειναι εμφανές οτι δεν ήθελε ποτέ να κάνει παιδί και μετά ειδες πως βγήκε.... δεν μιλούσε με το γιό της. Γιατί δηλαδη ο υποψηφιος πατέρας να μη το λάβει αυτό υπόψη του ; και να πεί οχι εγω δε θα κάνω παιδιά μαζί σου !@!!!!!
Αντι να τρέχεις μετά με φασαρίες και δικαστήρια όπως έτρεχαν αυτοί... οκ δοθηκε αποζημίωση ΚΑΙ; ΤΕΛΙΚΑ το προβλημα λύθηκε ; ΟΧΙ.
Γιατι; γιατι ένα πρόβλημα που το βλέπει ο Α άνθρωπος σαν πρόβλημα δεν ειναι πρόβλημα για τον Β... Αυτο ειναι ακριβώς το πρόβλημα... οτι το υποτιθέν πρόβλημα για τον έναν δεν ειναι και πρόβλημα για τον άλλον άρα δεν νιώθει καμια ανάγκη να ενσκύψει πάνω στο θέμα και να υπάρξουν βελτιώσεις !!!
adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.411 μηνύματα.
02-01-26
11:53
Γιατί πιστεύεις ότι δεν υπάρχουν άνδρες που παντρεύονται μόνο και μόνο για να κάνουν παιδιά και μόλις τα κάνουν έχουν παρατημένη την γυναικα στο σπίτι και ξενο πηδιουνται;φΤΑΊΝΕ και οι Άντρες....μόλις ακούσουν το πρώτο κουλό περι μητρότητας ή εγκυμοσύνης αντι να κάνουν τους Λούηδες.... πρέπει να κάτσουν και να πείσουν την άλλη πλευρά ! Ελα αγαααπη μου και θα δειςςςς θα ειναι ωραία.... άστην ρε φίλε... Αμα δε θέλει ΔΕ ΘΕΛΕΙ τι να κανουμε τώρα. Η Μπριζίτα ειναι εμφανές οτι δεν ήθελε ποτέ να κάνει παιδί και μετά ειδες πως βγήκε.... δεν μιλούσε με το γιό της. Γιατί δηλαδη ο υποψηφιος πατέρας να μη το λάβει αυτό υπόψη του ; και να πεί οχι εγω δε θα κάνω παιδιά μαζί σου !@!!!!!
Αντι να τρέχεις μετά με φασαρίες και δικαστήρια όπως έτρεχαν αυτοί... οκ δοθηκε αποζημίωση ΚΑΙ; ΤΕΛΙΚΑ το προβλημα λύθηκε ; ΟΧΙ.
Γιατι; γιατι ένα πρόβλημα που το βλέπει ο Α άνθρωπος σαν πρόβλημα δεν ειναι πρόβλημα για τον Β... Αυτο ειναι ακριβώς το πρόβλημα... οτι το υποτιθέν πρόβλημα για τον έναν δεν ειναι και πρόβλημα για τον άλλον άρα δεν νιώθει καμια ανάγκη να ενσκύψει πάνω στο θέμα και να υπάρξουν βελτιώσεις !!!
Άστο...βλέπεις είναι ταμπού ακόμα ο άνδρας να πει οτι θέλει να γίνει πατέρας, έχει την ίδια ανάγκη με μια γυναίκα ...
Η αξία της πατρότητας για εμένα είναι εξίσου ιερή και σπάνια σε αυτή την εποχή...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool