Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.705 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:44 Ο Scandal έγραψε: #1 24-12-23 18:44 Πέθανε ο Βασίλης Καρράς | LiFO Σε ηλικία 70 ετών www.lifo.gr juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:45 Ο juste un instant: #2 24-12-23 18:45 Τα τραγούδια του δεν με συγκίνησαν ποτέ ούτε βέβαια τα ξέρω όλα για να είμαι αντικειμενικός. Συλλυπητήρια στους δικούς του. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.333 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:45 Ο American Economist: #3 24-12-23 18:45 Δεν το πιστεύω απλά, ήταν μια χαρακτηριστική προσωπικότητα του Ελληνικού τραγουδιού. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:48 Ο Valder έγραψε: #4 24-12-23 18:48 Μη με τρελαίνετε. Δεν παίζει να ειναι αλήθεια. Ετρωγα και μου κοπηκε η όρεξη τωρα μαχαίρι... Τι λέτε ρε μαλάκα έφυγε ο Καρράς; ΥΓ: Το χει και το in.gr, πωωωω ιδρωσαν οι παλάμες μου, πάγωσα. Οχι ρε πούστη... Όχι ρε πούστη να μας πάρει τον Καρρά. Όχι ρε πούστη δε γίνονται αυτά. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.705 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:52 Ο Scandal έγραψε: #5 24-12-23 18:52 90s τον ακούγαμε πολύ οικογενειακώς: Νύχτα ξελογιάστρα, Δεν πάω πουθενά κτλ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:57 Η Πουπουλίνα: #6 24-12-23 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη με τρελαίνετε. Δεν παίζει να ειναι αλήθεια. Ετρωγα και μου κοπηκε η όρεξη τωρα μαχαίρι... Τι λέτε ρε μαλάκα έφυγε ο Καρράς; ΥΓ: Το χει και το in.gr, πωωωω ιδρωσαν οι παλάμες μου, πάγωσα. Οχι ρε πούστη... Όχι ρε πούστη να μας πάρει τον Καρρά. Όχι ρε πούστη δε γίνονται αυτά. Click για ανάπτυξη... Πως δεν παιζει να ειναι αληθεια; Αφου καιρο τωρα ελεγαν πως ειναι στα τελευταια του.Ολο νοσηλευοταν.Καρκινος. Δεν μου αρεσε...απλα επειδη ΚΑΝΕΝΑΣ με σκυλαδικα τραγουδια δεν μου αρεσει..αλλαλ, δενε χει και καμια σημασια. Κριμα στον ανθρωπο..νεοτατις ηταν και βασανιστηκε πολυ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:57 Ο Valder έγραψε: #7 24-12-23 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: 90s τον ακούγαμε πολύ οικογενειακώς: Νύχτα ξελογιάστρα, Δεν πάω πουθενά κτλ. Click για ανάπτυξη... Άσε με Πέτρο, έχω χαλαστεί άσχημα. Τον εχω βαλει στο τέρμα τωρα, εκανα σταυρους να αναπαυτει η ψυχη του και το εννοώ, βράσε με, εχω κόμπο στο στηθος, μου την έχει δωσει τέρμα. Βασίλαρέ μου μεγάλε, ΠΟΤΕ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πως δεν παιζει να ειναι αληθεια; Αφου καιρο τωρα ελεγαν πως ειναι στα τελευταια του.Ολο νοσηλευοταν.Καρκινος. Δεν μου αρεσε...απλα επειδη ΚΑΝΕΝΑΣ με σκυλαδικα τραγουδια δεν μου αρεσει..αλλαλ, δενε χει και καμια σημασια. Κριμα στον ανθρωπο..νεοτατις ηταν και βασανιστηκε πολυ. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Kimάρα μου, το ξέρω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:59 Η Πουπουλίνα: #8 24-12-23 18:59 Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Καρράς έπασχε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη. Το τελευταίο διάστημα έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Click για ανάπτυξη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:00 Ο Valder έγραψε: #9 24-12-23 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Καρράς έπασχε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη. Το τελευταίο διάστημα έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Click για ανάπτυξη... Τίποτα, τον βρήκε λιώμα, τον πήρε. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΙΟ. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:01 Ο Gaspar έγραψε: #10 24-12-23 19:01 Μεγάλος Καρράς.. Παιδιά 90s στο ράδιο, και μετά καψούρες χωρισμοί.. Κάθε σχέση ξεκινάει με χαρά και τελειώνει με Καρρά! η είδηση σηκώνει μπουκάλι. Τελευταία επεξεργασία: 24 Δεκεμβρίου 2023 fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:03 Ο fmarulezkd: #11 24-12-23 19:03 Δεν άκουγα ποτέ, αλλά τέτοιες μέρες πέρισυ ήμουν στον αδερφό στη Πράγμα και μετά το χρισουγεννιάτικο δείπνο για κάποιο λόγο είχαμε βάλει παλιές συναυλίες του Καρρά Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:04 Η Πουπουλίνα: #12 24-12-23 19:04 Δεν μου αρεσουν τα σκυλαδικα..αλλα μου ηταν εξαιρετικα συμπαθης σαν ανθρωπος.Αξιοπρεπεστατος...και συμπαθεστατος γμτ.Πολυ κριμα. ΥΓ Το μονο τραγουδι που τραγουδησε και μου αρεσε ηταν αυτο των πυξ λαξ..''αστην να λεει...'' Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανεις.Αν ηταν 85 εστω χρονων θα ,λεγαμε τα εζησε τα χρονακια του.Στη σημερινη εποχη 70 χρονων ειναι νεοτατος λεμε.Ουτε το πρωσδοκιμο μεσο ορο δεν εφτασε.Ελεος καπου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Οποτε αν φυγεις στα 70 θα εισαι καλα ναι; Ε..στο ευχομαι. Οταν φτασεις στα 70 ελα σφυρα μου...οτι ειναι οκ να πεθανεις στα 70 τη σημερον εποχη. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:07 Ο juste un instant: #13 24-12-23 19:07 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η rafaela11: #14 24-12-23 19:17 Κρίμα στον Βασίλη.. θα μείνει αξέχαστος για πάντα όπως και να έχει. Καλή ψυχή. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος να γαληνεύσει η ψυχή του. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.134 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Ο Micro έγραψε: #15 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.601 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Kate1914 έγραψε: #16 24-12-23 19:17 Όπως και να έχει αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική μουσική. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει ακούσει τραγούδι του και να μην έχει ταυτιστεί. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος, μακάρι να ζούσε παραπάνω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #17 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Καλα στο τελος ολοι απο ανακοπη παμε.Σημασια εχει τι οδηγει στην ανακοπη. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:20 Ο juste un instant: #18 24-12-23 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Η οποία ανακοπή λογικά έχει να κάνει με τον καρκίνο και τον κόβιντ. Δεν άντεξε η καρδιά του. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:22 Ο Valder έγραψε: #19 24-12-23 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: η είδηση σηκώνει μπουκάλι. Click για ανάπτυξη... Έχει σκασει Τζεημσον στο καθιστικό χωρίς το στοπερ στο στόμιο. Ξηλωμένο στοπερ, σκετο και χωρις ποτηρι. Καταραμένε Χάρε που μας πήρες το βάρδο μας. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:24 Ο fmarulezkd: #20 24-12-23 19:24 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. Click για ανάπτυξη... Νταξ ο Καρράς δεν είναι αντιπροσωπευτικός του μέσου όρου. Καπνιστής, νυχτόβιος με δύο προγούλια ήταν. Ρισπέκτ που έφτασε και τόσο χωρίς προβλήματα, πλην του τέλους. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Wonderkid Paragontas7000 johnsala Angelikaaa camil A350 charmander bibliofagos rafaela11 globglogabgalab taketrance giannhs2001 Kate1914 Jack of Spades Scandal Μήτσος10 fmarulezkd vasilis123321 Fernando_A fourkaki American Economist touvlo Memetchi physicscrazy jj! Luludaki aira Totreno marww Arianara S3 Βασιλης1234 tsiobieman Maria23667 User2350 Antonia Alexandra Unboxholics Έλενα Παπαμακαριου Lathy iiTzArismaltor_ JohnnyW Esperos1 Libertus chester20080 iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:45 Ο juste un instant: #2 24-12-23 18:45 Τα τραγούδια του δεν με συγκίνησαν ποτέ ούτε βέβαια τα ξέρω όλα για να είμαι αντικειμενικός. Συλλυπητήρια στους δικούς του. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.333 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:45 Ο American Economist: #3 24-12-23 18:45 Δεν το πιστεύω απλά, ήταν μια χαρακτηριστική προσωπικότητα του Ελληνικού τραγουδιού. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:48 Ο Valder έγραψε: #4 24-12-23 18:48 Μη με τρελαίνετε. Δεν παίζει να ειναι αλήθεια. Ετρωγα και μου κοπηκε η όρεξη τωρα μαχαίρι... Τι λέτε ρε μαλάκα έφυγε ο Καρράς; ΥΓ: Το χει και το in.gr, πωωωω ιδρωσαν οι παλάμες μου, πάγωσα. Οχι ρε πούστη... Όχι ρε πούστη να μας πάρει τον Καρρά. Όχι ρε πούστη δε γίνονται αυτά. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.705 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:52 Ο Scandal έγραψε: #5 24-12-23 18:52 90s τον ακούγαμε πολύ οικογενειακώς: Νύχτα ξελογιάστρα, Δεν πάω πουθενά κτλ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:57 Η Πουπουλίνα: #6 24-12-23 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη με τρελαίνετε. Δεν παίζει να ειναι αλήθεια. Ετρωγα και μου κοπηκε η όρεξη τωρα μαχαίρι... Τι λέτε ρε μαλάκα έφυγε ο Καρράς; ΥΓ: Το χει και το in.gr, πωωωω ιδρωσαν οι παλάμες μου, πάγωσα. Οχι ρε πούστη... Όχι ρε πούστη να μας πάρει τον Καρρά. Όχι ρε πούστη δε γίνονται αυτά. Click για ανάπτυξη... Πως δεν παιζει να ειναι αληθεια; Αφου καιρο τωρα ελεγαν πως ειναι στα τελευταια του.Ολο νοσηλευοταν.Καρκινος. Δεν μου αρεσε...απλα επειδη ΚΑΝΕΝΑΣ με σκυλαδικα τραγουδια δεν μου αρεσει..αλλαλ, δενε χει και καμια σημασια. Κριμα στον ανθρωπο..νεοτατις ηταν και βασανιστηκε πολυ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:57 Ο Valder έγραψε: #7 24-12-23 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: 90s τον ακούγαμε πολύ οικογενειακώς: Νύχτα ξελογιάστρα, Δεν πάω πουθενά κτλ. Click για ανάπτυξη... Άσε με Πέτρο, έχω χαλαστεί άσχημα. Τον εχω βαλει στο τέρμα τωρα, εκανα σταυρους να αναπαυτει η ψυχη του και το εννοώ, βράσε με, εχω κόμπο στο στηθος, μου την έχει δωσει τέρμα. Βασίλαρέ μου μεγάλε, ΠΟΤΕ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πως δεν παιζει να ειναι αληθεια; Αφου καιρο τωρα ελεγαν πως ειναι στα τελευταια του.Ολο νοσηλευοταν.Καρκινος. Δεν μου αρεσε...απλα επειδη ΚΑΝΕΝΑΣ με σκυλαδικα τραγουδια δεν μου αρεσει..αλλαλ, δενε χει και καμια σημασια. Κριμα στον ανθρωπο..νεοτατις ηταν και βασανιστηκε πολυ. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Kimάρα μου, το ξέρω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:59 Η Πουπουλίνα: #8 24-12-23 18:59 Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Καρράς έπασχε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη. Το τελευταίο διάστημα έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Click για ανάπτυξη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:00 Ο Valder έγραψε: #9 24-12-23 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Καρράς έπασχε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη. Το τελευταίο διάστημα έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Click για ανάπτυξη... Τίποτα, τον βρήκε λιώμα, τον πήρε. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΙΟ. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:01 Ο Gaspar έγραψε: #10 24-12-23 19:01 Μεγάλος Καρράς.. Παιδιά 90s στο ράδιο, και μετά καψούρες χωρισμοί.. Κάθε σχέση ξεκινάει με χαρά και τελειώνει με Καρρά! η είδηση σηκώνει μπουκάλι. Τελευταία επεξεργασία: 24 Δεκεμβρίου 2023 fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:03 Ο fmarulezkd: #11 24-12-23 19:03 Δεν άκουγα ποτέ, αλλά τέτοιες μέρες πέρισυ ήμουν στον αδερφό στη Πράγμα και μετά το χρισουγεννιάτικο δείπνο για κάποιο λόγο είχαμε βάλει παλιές συναυλίες του Καρρά Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:04 Η Πουπουλίνα: #12 24-12-23 19:04 Δεν μου αρεσουν τα σκυλαδικα..αλλα μου ηταν εξαιρετικα συμπαθης σαν ανθρωπος.Αξιοπρεπεστατος...και συμπαθεστατος γμτ.Πολυ κριμα. ΥΓ Το μονο τραγουδι που τραγουδησε και μου αρεσε ηταν αυτο των πυξ λαξ..''αστην να λεει...'' Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανεις.Αν ηταν 85 εστω χρονων θα ,λεγαμε τα εζησε τα χρονακια του.Στη σημερινη εποχη 70 χρονων ειναι νεοτατος λεμε.Ουτε το πρωσδοκιμο μεσο ορο δεν εφτασε.Ελεος καπου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Οποτε αν φυγεις στα 70 θα εισαι καλα ναι; Ε..στο ευχομαι. Οταν φτασεις στα 70 ελα σφυρα μου...οτι ειναι οκ να πεθανεις στα 70 τη σημερον εποχη. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:07 Ο juste un instant: #13 24-12-23 19:07 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η rafaela11: #14 24-12-23 19:17 Κρίμα στον Βασίλη.. θα μείνει αξέχαστος για πάντα όπως και να έχει. Καλή ψυχή. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος να γαληνεύσει η ψυχή του. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.134 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Ο Micro έγραψε: #15 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.601 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Kate1914 έγραψε: #16 24-12-23 19:17 Όπως και να έχει αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική μουσική. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει ακούσει τραγούδι του και να μην έχει ταυτιστεί. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος, μακάρι να ζούσε παραπάνω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #17 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Καλα στο τελος ολοι απο ανακοπη παμε.Σημασια εχει τι οδηγει στην ανακοπη. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:20 Ο juste un instant: #18 24-12-23 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Η οποία ανακοπή λογικά έχει να κάνει με τον καρκίνο και τον κόβιντ. Δεν άντεξε η καρδιά του. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:22 Ο Valder έγραψε: #19 24-12-23 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: η είδηση σηκώνει μπουκάλι. Click για ανάπτυξη... Έχει σκασει Τζεημσον στο καθιστικό χωρίς το στοπερ στο στόμιο. Ξηλωμένο στοπερ, σκετο και χωρις ποτηρι. Καταραμένε Χάρε που μας πήρες το βάρδο μας. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:24 Ο fmarulezkd: #20 24-12-23 19:24 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. Click για ανάπτυξη... Νταξ ο Καρράς δεν είναι αντιπροσωπευτικός του μέσου όρου. Καπνιστής, νυχτόβιος με δύο προγούλια ήταν. Ρισπέκτ που έφτασε και τόσο χωρίς προβλήματα, πλην του τέλους. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Wonderkid Paragontas7000 johnsala Angelikaaa camil A350 charmander bibliofagos rafaela11 globglogabgalab taketrance giannhs2001 Kate1914 Jack of Spades Scandal Μήτσος10 fmarulezkd vasilis123321 Fernando_A fourkaki American Economist touvlo Memetchi physicscrazy jj! Luludaki aira Totreno marww Arianara S3 Βασιλης1234 tsiobieman Maria23667 User2350 Antonia Alexandra Unboxholics Έλενα Παπαμακαριου Lathy iiTzArismaltor_ JohnnyW Esperos1 Libertus chester20080 iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα τραγούδια του δεν με συγκίνησαν ποτέ ούτε βέβαια τα ξέρω όλα για να είμαι αντικειμενικός. Συλλυπητήρια στους δικούς του.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.333 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:45 Ο American Economist: #3 24-12-23 18:45 Δεν το πιστεύω απλά, ήταν μια χαρακτηριστική προσωπικότητα του Ελληνικού τραγουδιού. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:48 Ο Valder έγραψε: #4 24-12-23 18:48 Μη με τρελαίνετε. Δεν παίζει να ειναι αλήθεια. Ετρωγα και μου κοπηκε η όρεξη τωρα μαχαίρι... Τι λέτε ρε μαλάκα έφυγε ο Καρράς; ΥΓ: Το χει και το in.gr, πωωωω ιδρωσαν οι παλάμες μου, πάγωσα. Οχι ρε πούστη... Όχι ρε πούστη να μας πάρει τον Καρρά. Όχι ρε πούστη δε γίνονται αυτά. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.705 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:52 Ο Scandal έγραψε: #5 24-12-23 18:52 90s τον ακούγαμε πολύ οικογενειακώς: Νύχτα ξελογιάστρα, Δεν πάω πουθενά κτλ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:57 Η Πουπουλίνα: #6 24-12-23 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη με τρελαίνετε. Δεν παίζει να ειναι αλήθεια. Ετρωγα και μου κοπηκε η όρεξη τωρα μαχαίρι... Τι λέτε ρε μαλάκα έφυγε ο Καρράς; ΥΓ: Το χει και το in.gr, πωωωω ιδρωσαν οι παλάμες μου, πάγωσα. Οχι ρε πούστη... Όχι ρε πούστη να μας πάρει τον Καρρά. Όχι ρε πούστη δε γίνονται αυτά. Click για ανάπτυξη... Πως δεν παιζει να ειναι αληθεια; Αφου καιρο τωρα ελεγαν πως ειναι στα τελευταια του.Ολο νοσηλευοταν.Καρκινος. Δεν μου αρεσε...απλα επειδη ΚΑΝΕΝΑΣ με σκυλαδικα τραγουδια δεν μου αρεσει..αλλαλ, δενε χει και καμια σημασια. Κριμα στον ανθρωπο..νεοτατις ηταν και βασανιστηκε πολυ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:57 Ο Valder έγραψε: #7 24-12-23 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: 90s τον ακούγαμε πολύ οικογενειακώς: Νύχτα ξελογιάστρα, Δεν πάω πουθενά κτλ. Click για ανάπτυξη... Άσε με Πέτρο, έχω χαλαστεί άσχημα. Τον εχω βαλει στο τέρμα τωρα, εκανα σταυρους να αναπαυτει η ψυχη του και το εννοώ, βράσε με, εχω κόμπο στο στηθος, μου την έχει δωσει τέρμα. Βασίλαρέ μου μεγάλε, ΠΟΤΕ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πως δεν παιζει να ειναι αληθεια; Αφου καιρο τωρα ελεγαν πως ειναι στα τελευταια του.Ολο νοσηλευοταν.Καρκινος. Δεν μου αρεσε...απλα επειδη ΚΑΝΕΝΑΣ με σκυλαδικα τραγουδια δεν μου αρεσει..αλλαλ, δενε χει και καμια σημασια. Κριμα στον ανθρωπο..νεοτατις ηταν και βασανιστηκε πολυ. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Kimάρα μου, το ξέρω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:59 Η Πουπουλίνα: #8 24-12-23 18:59 Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Καρράς έπασχε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη. Το τελευταίο διάστημα έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Click για ανάπτυξη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:00 Ο Valder έγραψε: #9 24-12-23 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Καρράς έπασχε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη. Το τελευταίο διάστημα έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Click για ανάπτυξη... Τίποτα, τον βρήκε λιώμα, τον πήρε. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΙΟ. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:01 Ο Gaspar έγραψε: #10 24-12-23 19:01 Μεγάλος Καρράς.. Παιδιά 90s στο ράδιο, και μετά καψούρες χωρισμοί.. Κάθε σχέση ξεκινάει με χαρά και τελειώνει με Καρρά! η είδηση σηκώνει μπουκάλι. Τελευταία επεξεργασία: 24 Δεκεμβρίου 2023 fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:03 Ο fmarulezkd: #11 24-12-23 19:03 Δεν άκουγα ποτέ, αλλά τέτοιες μέρες πέρισυ ήμουν στον αδερφό στη Πράγμα και μετά το χρισουγεννιάτικο δείπνο για κάποιο λόγο είχαμε βάλει παλιές συναυλίες του Καρρά Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:04 Η Πουπουλίνα: #12 24-12-23 19:04 Δεν μου αρεσουν τα σκυλαδικα..αλλα μου ηταν εξαιρετικα συμπαθης σαν ανθρωπος.Αξιοπρεπεστατος...και συμπαθεστατος γμτ.Πολυ κριμα. ΥΓ Το μονο τραγουδι που τραγουδησε και μου αρεσε ηταν αυτο των πυξ λαξ..''αστην να λεει...'' Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανεις.Αν ηταν 85 εστω χρονων θα ,λεγαμε τα εζησε τα χρονακια του.Στη σημερινη εποχη 70 χρονων ειναι νεοτατος λεμε.Ουτε το πρωσδοκιμο μεσο ορο δεν εφτασε.Ελεος καπου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Οποτε αν φυγεις στα 70 θα εισαι καλα ναι; Ε..στο ευχομαι. Οταν φτασεις στα 70 ελα σφυρα μου...οτι ειναι οκ να πεθανεις στα 70 τη σημερον εποχη. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:07 Ο juste un instant: #13 24-12-23 19:07 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η rafaela11: #14 24-12-23 19:17 Κρίμα στον Βασίλη.. θα μείνει αξέχαστος για πάντα όπως και να έχει. Καλή ψυχή. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος να γαληνεύσει η ψυχή του. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.134 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Ο Micro έγραψε: #15 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.601 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Kate1914 έγραψε: #16 24-12-23 19:17 Όπως και να έχει αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική μουσική. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει ακούσει τραγούδι του και να μην έχει ταυτιστεί. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος, μακάρι να ζούσε παραπάνω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #17 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Καλα στο τελος ολοι απο ανακοπη παμε.Σημασια εχει τι οδηγει στην ανακοπη. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:20 Ο juste un instant: #18 24-12-23 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Η οποία ανακοπή λογικά έχει να κάνει με τον καρκίνο και τον κόβιντ. Δεν άντεξε η καρδιά του. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:22 Ο Valder έγραψε: #19 24-12-23 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: η είδηση σηκώνει μπουκάλι. Click για ανάπτυξη... Έχει σκασει Τζεημσον στο καθιστικό χωρίς το στοπερ στο στόμιο. Ξηλωμένο στοπερ, σκετο και χωρις ποτηρι. Καταραμένε Χάρε που μας πήρες το βάρδο μας. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:24 Ο fmarulezkd: #20 24-12-23 19:24 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. Click για ανάπτυξη... Νταξ ο Καρράς δεν είναι αντιπροσωπευτικός του μέσου όρου. Καπνιστής, νυχτόβιος με δύο προγούλια ήταν. Ρισπέκτ που έφτασε και τόσο χωρίς προβλήματα, πλην του τέλους. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Wonderkid Paragontas7000 johnsala Angelikaaa camil A350 charmander bibliofagos rafaela11 globglogabgalab taketrance giannhs2001 Kate1914 Jack of Spades Scandal Μήτσος10 fmarulezkd vasilis123321 Fernando_A fourkaki American Economist touvlo Memetchi physicscrazy jj! Luludaki aira Totreno marww Arianara S3 Βασιλης1234 tsiobieman Maria23667 User2350 Antonia Alexandra Unboxholics Έλενα Παπαμακαριου Lathy iiTzArismaltor_ JohnnyW Esperos1 Libertus chester20080 iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:48 Ο Valder έγραψε: #4 24-12-23 18:48 Μη με τρελαίνετε. Δεν παίζει να ειναι αλήθεια. Ετρωγα και μου κοπηκε η όρεξη τωρα μαχαίρι... Τι λέτε ρε μαλάκα έφυγε ο Καρράς; ΥΓ: Το χει και το in.gr, πωωωω ιδρωσαν οι παλάμες μου, πάγωσα. Οχι ρε πούστη... Όχι ρε πούστη να μας πάρει τον Καρρά. Όχι ρε πούστη δε γίνονται αυτά. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.705 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:52 Ο Scandal έγραψε: #5 24-12-23 18:52 90s τον ακούγαμε πολύ οικογενειακώς: Νύχτα ξελογιάστρα, Δεν πάω πουθενά κτλ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:57 Η Πουπουλίνα: #6 24-12-23 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη με τρελαίνετε. Δεν παίζει να ειναι αλήθεια. Ετρωγα και μου κοπηκε η όρεξη τωρα μαχαίρι... Τι λέτε ρε μαλάκα έφυγε ο Καρράς; ΥΓ: Το χει και το in.gr, πωωωω ιδρωσαν οι παλάμες μου, πάγωσα. Οχι ρε πούστη... Όχι ρε πούστη να μας πάρει τον Καρρά. Όχι ρε πούστη δε γίνονται αυτά. Click για ανάπτυξη... Πως δεν παιζει να ειναι αληθεια; Αφου καιρο τωρα ελεγαν πως ειναι στα τελευταια του.Ολο νοσηλευοταν.Καρκινος. Δεν μου αρεσε...απλα επειδη ΚΑΝΕΝΑΣ με σκυλαδικα τραγουδια δεν μου αρεσει..αλλαλ, δενε χει και καμια σημασια. Κριμα στον ανθρωπο..νεοτατις ηταν και βασανιστηκε πολυ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:57 Ο Valder έγραψε: #7 24-12-23 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: 90s τον ακούγαμε πολύ οικογενειακώς: Νύχτα ξελογιάστρα, Δεν πάω πουθενά κτλ. Click για ανάπτυξη... Άσε με Πέτρο, έχω χαλαστεί άσχημα. Τον εχω βαλει στο τέρμα τωρα, εκανα σταυρους να αναπαυτει η ψυχη του και το εννοώ, βράσε με, εχω κόμπο στο στηθος, μου την έχει δωσει τέρμα. Βασίλαρέ μου μεγάλε, ΠΟΤΕ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πως δεν παιζει να ειναι αληθεια; Αφου καιρο τωρα ελεγαν πως ειναι στα τελευταια του.Ολο νοσηλευοταν.Καρκινος. Δεν μου αρεσε...απλα επειδη ΚΑΝΕΝΑΣ με σκυλαδικα τραγουδια δεν μου αρεσει..αλλαλ, δενε χει και καμια σημασια. Κριμα στον ανθρωπο..νεοτατις ηταν και βασανιστηκε πολυ. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Kimάρα μου, το ξέρω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:59 Η Πουπουλίνα: #8 24-12-23 18:59 Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Καρράς έπασχε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη. Το τελευταίο διάστημα έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Click για ανάπτυξη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:00 Ο Valder έγραψε: #9 24-12-23 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Καρράς έπασχε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη. Το τελευταίο διάστημα έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Click για ανάπτυξη... Τίποτα, τον βρήκε λιώμα, τον πήρε. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΙΟ. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:01 Ο Gaspar έγραψε: #10 24-12-23 19:01 Μεγάλος Καρράς.. Παιδιά 90s στο ράδιο, και μετά καψούρες χωρισμοί.. Κάθε σχέση ξεκινάει με χαρά και τελειώνει με Καρρά! η είδηση σηκώνει μπουκάλι. Τελευταία επεξεργασία: 24 Δεκεμβρίου 2023 fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:03 Ο fmarulezkd: #11 24-12-23 19:03 Δεν άκουγα ποτέ, αλλά τέτοιες μέρες πέρισυ ήμουν στον αδερφό στη Πράγμα και μετά το χρισουγεννιάτικο δείπνο για κάποιο λόγο είχαμε βάλει παλιές συναυλίες του Καρρά Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:04 Η Πουπουλίνα: #12 24-12-23 19:04 Δεν μου αρεσουν τα σκυλαδικα..αλλα μου ηταν εξαιρετικα συμπαθης σαν ανθρωπος.Αξιοπρεπεστατος...και συμπαθεστατος γμτ.Πολυ κριμα. ΥΓ Το μονο τραγουδι που τραγουδησε και μου αρεσε ηταν αυτο των πυξ λαξ..''αστην να λεει...'' Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανεις.Αν ηταν 85 εστω χρονων θα ,λεγαμε τα εζησε τα χρονακια του.Στη σημερινη εποχη 70 χρονων ειναι νεοτατος λεμε.Ουτε το πρωσδοκιμο μεσο ορο δεν εφτασε.Ελεος καπου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Οποτε αν φυγεις στα 70 θα εισαι καλα ναι; Ε..στο ευχομαι. Οταν φτασεις στα 70 ελα σφυρα μου...οτι ειναι οκ να πεθανεις στα 70 τη σημερον εποχη. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:07 Ο juste un instant: #13 24-12-23 19:07 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η rafaela11: #14 24-12-23 19:17 Κρίμα στον Βασίλη.. θα μείνει αξέχαστος για πάντα όπως και να έχει. Καλή ψυχή. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος να γαληνεύσει η ψυχή του. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.134 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Ο Micro έγραψε: #15 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.601 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Kate1914 έγραψε: #16 24-12-23 19:17 Όπως και να έχει αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική μουσική. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει ακούσει τραγούδι του και να μην έχει ταυτιστεί. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος, μακάρι να ζούσε παραπάνω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #17 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Καλα στο τελος ολοι απο ανακοπη παμε.Σημασια εχει τι οδηγει στην ανακοπη. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:20 Ο juste un instant: #18 24-12-23 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Η οποία ανακοπή λογικά έχει να κάνει με τον καρκίνο και τον κόβιντ. Δεν άντεξε η καρδιά του. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:22 Ο Valder έγραψε: #19 24-12-23 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: η είδηση σηκώνει μπουκάλι. Click για ανάπτυξη... Έχει σκασει Τζεημσον στο καθιστικό χωρίς το στοπερ στο στόμιο. Ξηλωμένο στοπερ, σκετο και χωρις ποτηρι. Καταραμένε Χάρε που μας πήρες το βάρδο μας. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:24 Ο fmarulezkd: #20 24-12-23 19:24 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. Click για ανάπτυξη... Νταξ ο Καρράς δεν είναι αντιπροσωπευτικός του μέσου όρου. Καπνιστής, νυχτόβιος με δύο προγούλια ήταν. Ρισπέκτ που έφτασε και τόσο χωρίς προβλήματα, πλην του τέλους. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Wonderkid Paragontas7000 johnsala Angelikaaa camil A350 charmander bibliofagos rafaela11 globglogabgalab taketrance giannhs2001 Kate1914 Jack of Spades Scandal Μήτσος10 fmarulezkd vasilis123321 Fernando_A fourkaki American Economist touvlo Memetchi physicscrazy jj! Luludaki aira Totreno marww Arianara S3 Βασιλης1234 tsiobieman Maria23667 User2350 Antonia Alexandra Unboxholics Έλενα Παπαμακαριου Lathy iiTzArismaltor_ JohnnyW Esperos1 Libertus chester20080 iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μη με τρελαίνετε. Δεν παίζει να ειναι αλήθεια. Ετρωγα και μου κοπηκε η όρεξη τωρα μαχαίρι... Τι λέτε ρε μαλάκα έφυγε ο Καρράς; ΥΓ: Το χει και το in.gr, πωωωω ιδρωσαν οι παλάμες μου, πάγωσα. Οχι ρε πούστη... Όχι ρε πούστη να μας πάρει τον Καρρά. Όχι ρε πούστη δε γίνονται αυτά.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.705 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:52 Ο Scandal έγραψε: #5 24-12-23 18:52 90s τον ακούγαμε πολύ οικογενειακώς: Νύχτα ξελογιάστρα, Δεν πάω πουθενά κτλ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:57 Η Πουπουλίνα: #6 24-12-23 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη με τρελαίνετε. Δεν παίζει να ειναι αλήθεια. Ετρωγα και μου κοπηκε η όρεξη τωρα μαχαίρι... Τι λέτε ρε μαλάκα έφυγε ο Καρράς; ΥΓ: Το χει και το in.gr, πωωωω ιδρωσαν οι παλάμες μου, πάγωσα. Οχι ρε πούστη... Όχι ρε πούστη να μας πάρει τον Καρρά. Όχι ρε πούστη δε γίνονται αυτά. Click για ανάπτυξη... Πως δεν παιζει να ειναι αληθεια; Αφου καιρο τωρα ελεγαν πως ειναι στα τελευταια του.Ολο νοσηλευοταν.Καρκινος. Δεν μου αρεσε...απλα επειδη ΚΑΝΕΝΑΣ με σκυλαδικα τραγουδια δεν μου αρεσει..αλλαλ, δενε χει και καμια σημασια. Κριμα στον ανθρωπο..νεοτατις ηταν και βασανιστηκε πολυ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:57 Ο Valder έγραψε: #7 24-12-23 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: 90s τον ακούγαμε πολύ οικογενειακώς: Νύχτα ξελογιάστρα, Δεν πάω πουθενά κτλ. Click για ανάπτυξη... Άσε με Πέτρο, έχω χαλαστεί άσχημα. Τον εχω βαλει στο τέρμα τωρα, εκανα σταυρους να αναπαυτει η ψυχη του και το εννοώ, βράσε με, εχω κόμπο στο στηθος, μου την έχει δωσει τέρμα. Βασίλαρέ μου μεγάλε, ΠΟΤΕ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πως δεν παιζει να ειναι αληθεια; Αφου καιρο τωρα ελεγαν πως ειναι στα τελευταια του.Ολο νοσηλευοταν.Καρκινος. Δεν μου αρεσε...απλα επειδη ΚΑΝΕΝΑΣ με σκυλαδικα τραγουδια δεν μου αρεσει..αλλαλ, δενε χει και καμια σημασια. Κριμα στον ανθρωπο..νεοτατις ηταν και βασανιστηκε πολυ. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Kimάρα μου, το ξέρω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:59 Η Πουπουλίνα: #8 24-12-23 18:59 Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Καρράς έπασχε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη. Το τελευταίο διάστημα έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Click για ανάπτυξη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:00 Ο Valder έγραψε: #9 24-12-23 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Καρράς έπασχε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη. Το τελευταίο διάστημα έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Click για ανάπτυξη... Τίποτα, τον βρήκε λιώμα, τον πήρε. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΙΟ. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:01 Ο Gaspar έγραψε: #10 24-12-23 19:01 Μεγάλος Καρράς.. Παιδιά 90s στο ράδιο, και μετά καψούρες χωρισμοί.. Κάθε σχέση ξεκινάει με χαρά και τελειώνει με Καρρά! η είδηση σηκώνει μπουκάλι. Τελευταία επεξεργασία: 24 Δεκεμβρίου 2023 fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:03 Ο fmarulezkd: #11 24-12-23 19:03 Δεν άκουγα ποτέ, αλλά τέτοιες μέρες πέρισυ ήμουν στον αδερφό στη Πράγμα και μετά το χρισουγεννιάτικο δείπνο για κάποιο λόγο είχαμε βάλει παλιές συναυλίες του Καρρά Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:04 Η Πουπουλίνα: #12 24-12-23 19:04 Δεν μου αρεσουν τα σκυλαδικα..αλλα μου ηταν εξαιρετικα συμπαθης σαν ανθρωπος.Αξιοπρεπεστατος...και συμπαθεστατος γμτ.Πολυ κριμα. ΥΓ Το μονο τραγουδι που τραγουδησε και μου αρεσε ηταν αυτο των πυξ λαξ..''αστην να λεει...'' Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανεις.Αν ηταν 85 εστω χρονων θα ,λεγαμε τα εζησε τα χρονακια του.Στη σημερινη εποχη 70 χρονων ειναι νεοτατος λεμε.Ουτε το πρωσδοκιμο μεσο ορο δεν εφτασε.Ελεος καπου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Οποτε αν φυγεις στα 70 θα εισαι καλα ναι; Ε..στο ευχομαι. Οταν φτασεις στα 70 ελα σφυρα μου...οτι ειναι οκ να πεθανεις στα 70 τη σημερον εποχη. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:07 Ο juste un instant: #13 24-12-23 19:07 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η rafaela11: #14 24-12-23 19:17 Κρίμα στον Βασίλη.. θα μείνει αξέχαστος για πάντα όπως και να έχει. Καλή ψυχή. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος να γαληνεύσει η ψυχή του. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.134 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Ο Micro έγραψε: #15 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.601 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Kate1914 έγραψε: #16 24-12-23 19:17 Όπως και να έχει αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική μουσική. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει ακούσει τραγούδι του και να μην έχει ταυτιστεί. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος, μακάρι να ζούσε παραπάνω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #17 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Καλα στο τελος ολοι απο ανακοπη παμε.Σημασια εχει τι οδηγει στην ανακοπη. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:20 Ο juste un instant: #18 24-12-23 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Η οποία ανακοπή λογικά έχει να κάνει με τον καρκίνο και τον κόβιντ. Δεν άντεξε η καρδιά του. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:22 Ο Valder έγραψε: #19 24-12-23 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: η είδηση σηκώνει μπουκάλι. Click για ανάπτυξη... Έχει σκασει Τζεημσον στο καθιστικό χωρίς το στοπερ στο στόμιο. Ξηλωμένο στοπερ, σκετο και χωρις ποτηρι. Καταραμένε Χάρε που μας πήρες το βάρδο μας. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:24 Ο fmarulezkd: #20 24-12-23 19:24 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. Click για ανάπτυξη... Νταξ ο Καρράς δεν είναι αντιπροσωπευτικός του μέσου όρου. Καπνιστής, νυχτόβιος με δύο προγούλια ήταν. Ρισπέκτ που έφτασε και τόσο χωρίς προβλήματα, πλην του τέλους. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Wonderkid Paragontas7000 johnsala Angelikaaa camil A350 charmander bibliofagos rafaela11 globglogabgalab taketrance giannhs2001 Kate1914 Jack of Spades Scandal Μήτσος10 fmarulezkd vasilis123321 Fernando_A fourkaki American Economist touvlo Memetchi physicscrazy jj! Luludaki aira Totreno marww Arianara S3 Βασιλης1234 tsiobieman Maria23667 User2350 Antonia Alexandra Unboxholics Έλενα Παπαμακαριου Lathy iiTzArismaltor_ JohnnyW Esperos1 Libertus chester20080 iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:57 Η Πουπουλίνα: #6 24-12-23 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη με τρελαίνετε. Δεν παίζει να ειναι αλήθεια. Ετρωγα και μου κοπηκε η όρεξη τωρα μαχαίρι... Τι λέτε ρε μαλάκα έφυγε ο Καρράς; ΥΓ: Το χει και το in.gr, πωωωω ιδρωσαν οι παλάμες μου, πάγωσα. Οχι ρε πούστη... Όχι ρε πούστη να μας πάρει τον Καρρά. Όχι ρε πούστη δε γίνονται αυτά. Click για ανάπτυξη... Πως δεν παιζει να ειναι αληθεια; Αφου καιρο τωρα ελεγαν πως ειναι στα τελευταια του.Ολο νοσηλευοταν.Καρκινος. Δεν μου αρεσε...απλα επειδη ΚΑΝΕΝΑΣ με σκυλαδικα τραγουδια δεν μου αρεσει..αλλαλ, δενε χει και καμια σημασια. Κριμα στον ανθρωπο..νεοτατις ηταν και βασανιστηκε πολυ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:57 Ο Valder έγραψε: #7 24-12-23 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: 90s τον ακούγαμε πολύ οικογενειακώς: Νύχτα ξελογιάστρα, Δεν πάω πουθενά κτλ. Click για ανάπτυξη... Άσε με Πέτρο, έχω χαλαστεί άσχημα. Τον εχω βαλει στο τέρμα τωρα, εκανα σταυρους να αναπαυτει η ψυχη του και το εννοώ, βράσε με, εχω κόμπο στο στηθος, μου την έχει δωσει τέρμα. Βασίλαρέ μου μεγάλε, ΠΟΤΕ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πως δεν παιζει να ειναι αληθεια; Αφου καιρο τωρα ελεγαν πως ειναι στα τελευταια του.Ολο νοσηλευοταν.Καρκινος. Δεν μου αρεσε...απλα επειδη ΚΑΝΕΝΑΣ με σκυλαδικα τραγουδια δεν μου αρεσει..αλλαλ, δενε χει και καμια σημασια. Κριμα στον ανθρωπο..νεοτατις ηταν και βασανιστηκε πολυ. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Kimάρα μου, το ξέρω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:59 Η Πουπουλίνα: #8 24-12-23 18:59 Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Καρράς έπασχε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη. Το τελευταίο διάστημα έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Click για ανάπτυξη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:00 Ο Valder έγραψε: #9 24-12-23 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Καρράς έπασχε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη. Το τελευταίο διάστημα έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Click για ανάπτυξη... Τίποτα, τον βρήκε λιώμα, τον πήρε. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΙΟ. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:01 Ο Gaspar έγραψε: #10 24-12-23 19:01 Μεγάλος Καρράς.. Παιδιά 90s στο ράδιο, και μετά καψούρες χωρισμοί.. Κάθε σχέση ξεκινάει με χαρά και τελειώνει με Καρρά! η είδηση σηκώνει μπουκάλι. Τελευταία επεξεργασία: 24 Δεκεμβρίου 2023 fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:03 Ο fmarulezkd: #11 24-12-23 19:03 Δεν άκουγα ποτέ, αλλά τέτοιες μέρες πέρισυ ήμουν στον αδερφό στη Πράγμα και μετά το χρισουγεννιάτικο δείπνο για κάποιο λόγο είχαμε βάλει παλιές συναυλίες του Καρρά Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:04 Η Πουπουλίνα: #12 24-12-23 19:04 Δεν μου αρεσουν τα σκυλαδικα..αλλα μου ηταν εξαιρετικα συμπαθης σαν ανθρωπος.Αξιοπρεπεστατος...και συμπαθεστατος γμτ.Πολυ κριμα. ΥΓ Το μονο τραγουδι που τραγουδησε και μου αρεσε ηταν αυτο των πυξ λαξ..''αστην να λεει...'' Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανεις.Αν ηταν 85 εστω χρονων θα ,λεγαμε τα εζησε τα χρονακια του.Στη σημερινη εποχη 70 χρονων ειναι νεοτατος λεμε.Ουτε το πρωσδοκιμο μεσο ορο δεν εφτασε.Ελεος καπου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Οποτε αν φυγεις στα 70 θα εισαι καλα ναι; Ε..στο ευχομαι. Οταν φτασεις στα 70 ελα σφυρα μου...οτι ειναι οκ να πεθανεις στα 70 τη σημερον εποχη. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:07 Ο juste un instant: #13 24-12-23 19:07 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η rafaela11: #14 24-12-23 19:17 Κρίμα στον Βασίλη.. θα μείνει αξέχαστος για πάντα όπως και να έχει. Καλή ψυχή. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος να γαληνεύσει η ψυχή του. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.134 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Ο Micro έγραψε: #15 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.601 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Kate1914 έγραψε: #16 24-12-23 19:17 Όπως και να έχει αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική μουσική. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει ακούσει τραγούδι του και να μην έχει ταυτιστεί. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος, μακάρι να ζούσε παραπάνω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #17 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Καλα στο τελος ολοι απο ανακοπη παμε.Σημασια εχει τι οδηγει στην ανακοπη. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:20 Ο juste un instant: #18 24-12-23 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Η οποία ανακοπή λογικά έχει να κάνει με τον καρκίνο και τον κόβιντ. Δεν άντεξε η καρδιά του. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:22 Ο Valder έγραψε: #19 24-12-23 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: η είδηση σηκώνει μπουκάλι. Click για ανάπτυξη... Έχει σκασει Τζεημσον στο καθιστικό χωρίς το στοπερ στο στόμιο. Ξηλωμένο στοπερ, σκετο και χωρις ποτηρι. Καταραμένε Χάρε που μας πήρες το βάρδο μας. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:24 Ο fmarulezkd: #20 24-12-23 19:24 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. Click για ανάπτυξη... Νταξ ο Καρράς δεν είναι αντιπροσωπευτικός του μέσου όρου. Καπνιστής, νυχτόβιος με δύο προγούλια ήταν. Ρισπέκτ που έφτασε και τόσο χωρίς προβλήματα, πλην του τέλους. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Wonderkid Paragontas7000 johnsala Angelikaaa camil A350 charmander bibliofagos rafaela11 globglogabgalab taketrance giannhs2001 Kate1914 Jack of Spades Scandal Μήτσος10 fmarulezkd vasilis123321 Fernando_A fourkaki American Economist touvlo Memetchi physicscrazy jj! Luludaki aira Totreno marww Arianara S3 Βασιλης1234 tsiobieman Maria23667 User2350 Antonia Alexandra Unboxholics Έλενα Παπαμακαριου Lathy iiTzArismaltor_ JohnnyW Esperos1 Libertus chester20080 iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη με τρελαίνετε. Δεν παίζει να ειναι αλήθεια. Ετρωγα και μου κοπηκε η όρεξη τωρα μαχαίρι... Τι λέτε ρε μαλάκα έφυγε ο Καρράς; ΥΓ: Το χει και το in.gr, πωωωω ιδρωσαν οι παλάμες μου, πάγωσα. Οχι ρε πούστη... Όχι ρε πούστη να μας πάρει τον Καρρά. Όχι ρε πούστη δε γίνονται αυτά. Click για ανάπτυξη... Πως δεν παιζει να ειναι αληθεια; Αφου καιρο τωρα ελεγαν πως ειναι στα τελευταια του.Ολο νοσηλευοταν.Καρκινος. Δεν μου αρεσε...απλα επειδη ΚΑΝΕΝΑΣ με σκυλαδικα τραγουδια δεν μου αρεσει..αλλαλ, δενε χει και καμια σημασια. Κριμα στον ανθρωπο..νεοτατις ηταν και βασανιστηκε πολυ.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:57 Ο Valder έγραψε: #7 24-12-23 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: 90s τον ακούγαμε πολύ οικογενειακώς: Νύχτα ξελογιάστρα, Δεν πάω πουθενά κτλ. Click για ανάπτυξη... Άσε με Πέτρο, έχω χαλαστεί άσχημα. Τον εχω βαλει στο τέρμα τωρα, εκανα σταυρους να αναπαυτει η ψυχη του και το εννοώ, βράσε με, εχω κόμπο στο στηθος, μου την έχει δωσει τέρμα. Βασίλαρέ μου μεγάλε, ΠΟΤΕ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πως δεν παιζει να ειναι αληθεια; Αφου καιρο τωρα ελεγαν πως ειναι στα τελευταια του.Ολο νοσηλευοταν.Καρκινος. Δεν μου αρεσε...απλα επειδη ΚΑΝΕΝΑΣ με σκυλαδικα τραγουδια δεν μου αρεσει..αλλαλ, δενε χει και καμια σημασια. Κριμα στον ανθρωπο..νεοτατις ηταν και βασανιστηκε πολυ. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Kimάρα μου, το ξέρω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:59 Η Πουπουλίνα: #8 24-12-23 18:59 Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Καρράς έπασχε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη. Το τελευταίο διάστημα έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Click για ανάπτυξη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:00 Ο Valder έγραψε: #9 24-12-23 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Καρράς έπασχε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη. Το τελευταίο διάστημα έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Click για ανάπτυξη... Τίποτα, τον βρήκε λιώμα, τον πήρε. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΙΟ. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:01 Ο Gaspar έγραψε: #10 24-12-23 19:01 Μεγάλος Καρράς.. Παιδιά 90s στο ράδιο, και μετά καψούρες χωρισμοί.. Κάθε σχέση ξεκινάει με χαρά και τελειώνει με Καρρά! η είδηση σηκώνει μπουκάλι. Τελευταία επεξεργασία: 24 Δεκεμβρίου 2023 fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:03 Ο fmarulezkd: #11 24-12-23 19:03 Δεν άκουγα ποτέ, αλλά τέτοιες μέρες πέρισυ ήμουν στον αδερφό στη Πράγμα και μετά το χρισουγεννιάτικο δείπνο για κάποιο λόγο είχαμε βάλει παλιές συναυλίες του Καρρά Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:04 Η Πουπουλίνα: #12 24-12-23 19:04 Δεν μου αρεσουν τα σκυλαδικα..αλλα μου ηταν εξαιρετικα συμπαθης σαν ανθρωπος.Αξιοπρεπεστατος...και συμπαθεστατος γμτ.Πολυ κριμα. ΥΓ Το μονο τραγουδι που τραγουδησε και μου αρεσε ηταν αυτο των πυξ λαξ..''αστην να λεει...'' Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανεις.Αν ηταν 85 εστω χρονων θα ,λεγαμε τα εζησε τα χρονακια του.Στη σημερινη εποχη 70 χρονων ειναι νεοτατος λεμε.Ουτε το πρωσδοκιμο μεσο ορο δεν εφτασε.Ελεος καπου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Οποτε αν φυγεις στα 70 θα εισαι καλα ναι; Ε..στο ευχομαι. Οταν φτασεις στα 70 ελα σφυρα μου...οτι ειναι οκ να πεθανεις στα 70 τη σημερον εποχη. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:07 Ο juste un instant: #13 24-12-23 19:07 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η rafaela11: #14 24-12-23 19:17 Κρίμα στον Βασίλη.. θα μείνει αξέχαστος για πάντα όπως και να έχει. Καλή ψυχή. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος να γαληνεύσει η ψυχή του. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.134 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Ο Micro έγραψε: #15 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.601 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Kate1914 έγραψε: #16 24-12-23 19:17 Όπως και να έχει αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική μουσική. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει ακούσει τραγούδι του και να μην έχει ταυτιστεί. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος, μακάρι να ζούσε παραπάνω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #17 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Καλα στο τελος ολοι απο ανακοπη παμε.Σημασια εχει τι οδηγει στην ανακοπη. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:20 Ο juste un instant: #18 24-12-23 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Η οποία ανακοπή λογικά έχει να κάνει με τον καρκίνο και τον κόβιντ. Δεν άντεξε η καρδιά του. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:22 Ο Valder έγραψε: #19 24-12-23 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: η είδηση σηκώνει μπουκάλι. Click για ανάπτυξη... Έχει σκασει Τζεημσον στο καθιστικό χωρίς το στοπερ στο στόμιο. Ξηλωμένο στοπερ, σκετο και χωρις ποτηρι. Καταραμένε Χάρε που μας πήρες το βάρδο μας. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:24 Ο fmarulezkd: #20 24-12-23 19:24 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. Click για ανάπτυξη... Νταξ ο Καρράς δεν είναι αντιπροσωπευτικός του μέσου όρου. Καπνιστής, νυχτόβιος με δύο προγούλια ήταν. Ρισπέκτ που έφτασε και τόσο χωρίς προβλήματα, πλην του τέλους. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Wonderkid Paragontas7000 johnsala Angelikaaa camil A350 charmander bibliofagos rafaela11 globglogabgalab taketrance giannhs2001 Kate1914 Jack of Spades Scandal Μήτσος10 fmarulezkd vasilis123321 Fernando_A fourkaki American Economist touvlo Memetchi physicscrazy jj! Luludaki aira Totreno marww Arianara S3 Βασιλης1234 tsiobieman Maria23667 User2350 Antonia Alexandra Unboxholics Έλενα Παπαμακαριου Lathy iiTzArismaltor_ JohnnyW Esperos1 Libertus chester20080 iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: 90s τον ακούγαμε πολύ οικογενειακώς: Νύχτα ξελογιάστρα, Δεν πάω πουθενά κτλ. Click για ανάπτυξη... Άσε με Πέτρο, έχω χαλαστεί άσχημα. Τον εχω βαλει στο τέρμα τωρα, εκανα σταυρους να αναπαυτει η ψυχη του και το εννοώ, βράσε με, εχω κόμπο στο στηθος, μου την έχει δωσει τέρμα. Βασίλαρέ μου μεγάλε, ΠΟΤΕ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πως δεν παιζει να ειναι αληθεια; Αφου καιρο τωρα ελεγαν πως ειναι στα τελευταια του.Ολο νοσηλευοταν.Καρκινος. Δεν μου αρεσε...απλα επειδη ΚΑΝΕΝΑΣ με σκυλαδικα τραγουδια δεν μου αρεσει..αλλαλ, δενε χει και καμια σημασια. Κριμα στον ανθρωπο..νεοτατις ηταν και βασανιστηκε πολυ. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Kimάρα μου, το ξέρω.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:59 Η Πουπουλίνα: #8 24-12-23 18:59 Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Καρράς έπασχε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη. Το τελευταίο διάστημα έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Click για ανάπτυξη... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:00 Ο Valder έγραψε: #9 24-12-23 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Καρράς έπασχε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη. Το τελευταίο διάστημα έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Click για ανάπτυξη... Τίποτα, τον βρήκε λιώμα, τον πήρε. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΙΟ. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:01 Ο Gaspar έγραψε: #10 24-12-23 19:01 Μεγάλος Καρράς.. Παιδιά 90s στο ράδιο, και μετά καψούρες χωρισμοί.. Κάθε σχέση ξεκινάει με χαρά και τελειώνει με Καρρά! η είδηση σηκώνει μπουκάλι. Τελευταία επεξεργασία: 24 Δεκεμβρίου 2023 fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:03 Ο fmarulezkd: #11 24-12-23 19:03 Δεν άκουγα ποτέ, αλλά τέτοιες μέρες πέρισυ ήμουν στον αδερφό στη Πράγμα και μετά το χρισουγεννιάτικο δείπνο για κάποιο λόγο είχαμε βάλει παλιές συναυλίες του Καρρά Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:04 Η Πουπουλίνα: #12 24-12-23 19:04 Δεν μου αρεσουν τα σκυλαδικα..αλλα μου ηταν εξαιρετικα συμπαθης σαν ανθρωπος.Αξιοπρεπεστατος...και συμπαθεστατος γμτ.Πολυ κριμα. ΥΓ Το μονο τραγουδι που τραγουδησε και μου αρεσε ηταν αυτο των πυξ λαξ..''αστην να λεει...'' Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανεις.Αν ηταν 85 εστω χρονων θα ,λεγαμε τα εζησε τα χρονακια του.Στη σημερινη εποχη 70 χρονων ειναι νεοτατος λεμε.Ουτε το πρωσδοκιμο μεσο ορο δεν εφτασε.Ελεος καπου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Οποτε αν φυγεις στα 70 θα εισαι καλα ναι; Ε..στο ευχομαι. Οταν φτασεις στα 70 ελα σφυρα μου...οτι ειναι οκ να πεθανεις στα 70 τη σημερον εποχη. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:07 Ο juste un instant: #13 24-12-23 19:07 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η rafaela11: #14 24-12-23 19:17 Κρίμα στον Βασίλη.. θα μείνει αξέχαστος για πάντα όπως και να έχει. Καλή ψυχή. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος να γαληνεύσει η ψυχή του. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.134 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Ο Micro έγραψε: #15 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.601 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Kate1914 έγραψε: #16 24-12-23 19:17 Όπως και να έχει αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική μουσική. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει ακούσει τραγούδι του και να μην έχει ταυτιστεί. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος, μακάρι να ζούσε παραπάνω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #17 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Καλα στο τελος ολοι απο ανακοπη παμε.Σημασια εχει τι οδηγει στην ανακοπη. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:20 Ο juste un instant: #18 24-12-23 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Η οποία ανακοπή λογικά έχει να κάνει με τον καρκίνο και τον κόβιντ. Δεν άντεξε η καρδιά του. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:22 Ο Valder έγραψε: #19 24-12-23 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: η είδηση σηκώνει μπουκάλι. Click για ανάπτυξη... Έχει σκασει Τζεημσον στο καθιστικό χωρίς το στοπερ στο στόμιο. Ξηλωμένο στοπερ, σκετο και χωρις ποτηρι. Καταραμένε Χάρε που μας πήρες το βάρδο μας. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:24 Ο fmarulezkd: #20 24-12-23 19:24 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. Click για ανάπτυξη... Νταξ ο Καρράς δεν είναι αντιπροσωπευτικός του μέσου όρου. Καπνιστής, νυχτόβιος με δύο προγούλια ήταν. Ρισπέκτ που έφτασε και τόσο χωρίς προβλήματα, πλην του τέλους. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Wonderkid Paragontas7000 johnsala Angelikaaa camil A350 charmander bibliofagos rafaela11 globglogabgalab taketrance giannhs2001 Kate1914 Jack of Spades Scandal Μήτσος10 fmarulezkd vasilis123321 Fernando_A fourkaki American Economist touvlo Memetchi physicscrazy jj! Luludaki aira Totreno marww Arianara S3 Βασιλης1234 tsiobieman Maria23667 User2350 Antonia Alexandra Unboxholics Έλενα Παπαμακαριου Lathy iiTzArismaltor_ JohnnyW Esperos1 Libertus chester20080 iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Καρράς έπασχε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη. Το τελευταίο διάστημα έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Click για ανάπτυξη...
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:00 Ο Valder έγραψε: #9 24-12-23 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Καρράς έπασχε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη. Το τελευταίο διάστημα έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Click για ανάπτυξη... Τίποτα, τον βρήκε λιώμα, τον πήρε. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΙΟ. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:01 Ο Gaspar έγραψε: #10 24-12-23 19:01 Μεγάλος Καρράς.. Παιδιά 90s στο ράδιο, και μετά καψούρες χωρισμοί.. Κάθε σχέση ξεκινάει με χαρά και τελειώνει με Καρρά! η είδηση σηκώνει μπουκάλι. Τελευταία επεξεργασία: 24 Δεκεμβρίου 2023 fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:03 Ο fmarulezkd: #11 24-12-23 19:03 Δεν άκουγα ποτέ, αλλά τέτοιες μέρες πέρισυ ήμουν στον αδερφό στη Πράγμα και μετά το χρισουγεννιάτικο δείπνο για κάποιο λόγο είχαμε βάλει παλιές συναυλίες του Καρρά Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:04 Η Πουπουλίνα: #12 24-12-23 19:04 Δεν μου αρεσουν τα σκυλαδικα..αλλα μου ηταν εξαιρετικα συμπαθης σαν ανθρωπος.Αξιοπρεπεστατος...και συμπαθεστατος γμτ.Πολυ κριμα. ΥΓ Το μονο τραγουδι που τραγουδησε και μου αρεσε ηταν αυτο των πυξ λαξ..''αστην να λεει...'' Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανεις.Αν ηταν 85 εστω χρονων θα ,λεγαμε τα εζησε τα χρονακια του.Στη σημερινη εποχη 70 χρονων ειναι νεοτατος λεμε.Ουτε το πρωσδοκιμο μεσο ορο δεν εφτασε.Ελεος καπου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Οποτε αν φυγεις στα 70 θα εισαι καλα ναι; Ε..στο ευχομαι. Οταν φτασεις στα 70 ελα σφυρα μου...οτι ειναι οκ να πεθανεις στα 70 τη σημερον εποχη. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:07 Ο juste un instant: #13 24-12-23 19:07 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η rafaela11: #14 24-12-23 19:17 Κρίμα στον Βασίλη.. θα μείνει αξέχαστος για πάντα όπως και να έχει. Καλή ψυχή. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος να γαληνεύσει η ψυχή του. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.134 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Ο Micro έγραψε: #15 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.601 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Kate1914 έγραψε: #16 24-12-23 19:17 Όπως και να έχει αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική μουσική. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει ακούσει τραγούδι του και να μην έχει ταυτιστεί. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος, μακάρι να ζούσε παραπάνω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #17 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Καλα στο τελος ολοι απο ανακοπη παμε.Σημασια εχει τι οδηγει στην ανακοπη. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:20 Ο juste un instant: #18 24-12-23 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Η οποία ανακοπή λογικά έχει να κάνει με τον καρκίνο και τον κόβιντ. Δεν άντεξε η καρδιά του. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:22 Ο Valder έγραψε: #19 24-12-23 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: η είδηση σηκώνει μπουκάλι. Click για ανάπτυξη... Έχει σκασει Τζεημσον στο καθιστικό χωρίς το στοπερ στο στόμιο. Ξηλωμένο στοπερ, σκετο και χωρις ποτηρι. Καταραμένε Χάρε που μας πήρες το βάρδο μας. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:24 Ο fmarulezkd: #20 24-12-23 19:24 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. Click για ανάπτυξη... Νταξ ο Καρράς δεν είναι αντιπροσωπευτικός του μέσου όρου. Καπνιστής, νυχτόβιος με δύο προγούλια ήταν. Ρισπέκτ που έφτασε και τόσο χωρίς προβλήματα, πλην του τέλους. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Wonderkid Paragontas7000 johnsala Angelikaaa camil A350 charmander bibliofagos rafaela11 globglogabgalab taketrance giannhs2001 Kate1914 Jack of Spades Scandal Μήτσος10 fmarulezkd vasilis123321 Fernando_A fourkaki American Economist touvlo Memetchi physicscrazy jj! Luludaki aira Totreno marww Arianara S3 Βασιλης1234 tsiobieman Maria23667 User2350 Antonia Alexandra Unboxholics Έλενα Παπαμακαριου Lathy iiTzArismaltor_ JohnnyW Esperos1 Libertus chester20080 iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Καρράς έπασχε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη. Το τελευταίο διάστημα έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Click για ανάπτυξη... Τίποτα, τον βρήκε λιώμα, τον πήρε. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΙΟ.
Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:01 Ο Gaspar έγραψε: #10 24-12-23 19:01 Μεγάλος Καρράς.. Παιδιά 90s στο ράδιο, και μετά καψούρες χωρισμοί.. Κάθε σχέση ξεκινάει με χαρά και τελειώνει με Καρρά! η είδηση σηκώνει μπουκάλι. Τελευταία επεξεργασία: 24 Δεκεμβρίου 2023 fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:03 Ο fmarulezkd: #11 24-12-23 19:03 Δεν άκουγα ποτέ, αλλά τέτοιες μέρες πέρισυ ήμουν στον αδερφό στη Πράγμα και μετά το χρισουγεννιάτικο δείπνο για κάποιο λόγο είχαμε βάλει παλιές συναυλίες του Καρρά Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:04 Η Πουπουλίνα: #12 24-12-23 19:04 Δεν μου αρεσουν τα σκυλαδικα..αλλα μου ηταν εξαιρετικα συμπαθης σαν ανθρωπος.Αξιοπρεπεστατος...και συμπαθεστατος γμτ.Πολυ κριμα. ΥΓ Το μονο τραγουδι που τραγουδησε και μου αρεσε ηταν αυτο των πυξ λαξ..''αστην να λεει...'' Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανεις.Αν ηταν 85 εστω χρονων θα ,λεγαμε τα εζησε τα χρονακια του.Στη σημερινη εποχη 70 χρονων ειναι νεοτατος λεμε.Ουτε το πρωσδοκιμο μεσο ορο δεν εφτασε.Ελεος καπου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Οποτε αν φυγεις στα 70 θα εισαι καλα ναι; Ε..στο ευχομαι. Οταν φτασεις στα 70 ελα σφυρα μου...οτι ειναι οκ να πεθανεις στα 70 τη σημερον εποχη. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:07 Ο juste un instant: #13 24-12-23 19:07 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η rafaela11: #14 24-12-23 19:17 Κρίμα στον Βασίλη.. θα μείνει αξέχαστος για πάντα όπως και να έχει. Καλή ψυχή. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος να γαληνεύσει η ψυχή του. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.134 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Ο Micro έγραψε: #15 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.601 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Kate1914 έγραψε: #16 24-12-23 19:17 Όπως και να έχει αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική μουσική. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει ακούσει τραγούδι του και να μην έχει ταυτιστεί. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος, μακάρι να ζούσε παραπάνω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #17 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Καλα στο τελος ολοι απο ανακοπη παμε.Σημασια εχει τι οδηγει στην ανακοπη. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:20 Ο juste un instant: #18 24-12-23 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Η οποία ανακοπή λογικά έχει να κάνει με τον καρκίνο και τον κόβιντ. Δεν άντεξε η καρδιά του. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:22 Ο Valder έγραψε: #19 24-12-23 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: η είδηση σηκώνει μπουκάλι. Click για ανάπτυξη... Έχει σκασει Τζεημσον στο καθιστικό χωρίς το στοπερ στο στόμιο. Ξηλωμένο στοπερ, σκετο και χωρις ποτηρι. Καταραμένε Χάρε που μας πήρες το βάρδο μας. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:24 Ο fmarulezkd: #20 24-12-23 19:24 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. Click για ανάπτυξη... Νταξ ο Καρράς δεν είναι αντιπροσωπευτικός του μέσου όρου. Καπνιστής, νυχτόβιος με δύο προγούλια ήταν. Ρισπέκτ που έφτασε και τόσο χωρίς προβλήματα, πλην του τέλους. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Wonderkid Paragontas7000 johnsala Angelikaaa camil A350 charmander bibliofagos rafaela11 globglogabgalab taketrance giannhs2001 Kate1914 Jack of Spades Scandal Μήτσος10 fmarulezkd vasilis123321 Fernando_A fourkaki American Economist touvlo Memetchi physicscrazy jj! Luludaki aira Totreno marww Arianara S3 Βασιλης1234 tsiobieman Maria23667 User2350 Antonia Alexandra Unboxholics Έλενα Παπαμακαριου Lathy iiTzArismaltor_ JohnnyW Esperos1 Libertus chester20080 iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μεγάλος Καρράς.. Παιδιά 90s στο ράδιο, και μετά καψούρες χωρισμοί.. Κάθε σχέση ξεκινάει με χαρά και τελειώνει με Καρρά! η είδηση σηκώνει μπουκάλι.
fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:03 Ο fmarulezkd: #11 24-12-23 19:03 Δεν άκουγα ποτέ, αλλά τέτοιες μέρες πέρισυ ήμουν στον αδερφό στη Πράγμα και μετά το χρισουγεννιάτικο δείπνο για κάποιο λόγο είχαμε βάλει παλιές συναυλίες του Καρρά Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:04 Η Πουπουλίνα: #12 24-12-23 19:04 Δεν μου αρεσουν τα σκυλαδικα..αλλα μου ηταν εξαιρετικα συμπαθης σαν ανθρωπος.Αξιοπρεπεστατος...και συμπαθεστατος γμτ.Πολυ κριμα. ΥΓ Το μονο τραγουδι που τραγουδησε και μου αρεσε ηταν αυτο των πυξ λαξ..''αστην να λεει...'' Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανεις.Αν ηταν 85 εστω χρονων θα ,λεγαμε τα εζησε τα χρονακια του.Στη σημερινη εποχη 70 χρονων ειναι νεοτατος λεμε.Ουτε το πρωσδοκιμο μεσο ορο δεν εφτασε.Ελεος καπου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Οποτε αν φυγεις στα 70 θα εισαι καλα ναι; Ε..στο ευχομαι. Οταν φτασεις στα 70 ελα σφυρα μου...οτι ειναι οκ να πεθανεις στα 70 τη σημερον εποχη. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:07 Ο juste un instant: #13 24-12-23 19:07 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η rafaela11: #14 24-12-23 19:17 Κρίμα στον Βασίλη.. θα μείνει αξέχαστος για πάντα όπως και να έχει. Καλή ψυχή. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος να γαληνεύσει η ψυχή του. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.134 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Ο Micro έγραψε: #15 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.601 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Kate1914 έγραψε: #16 24-12-23 19:17 Όπως και να έχει αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική μουσική. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει ακούσει τραγούδι του και να μην έχει ταυτιστεί. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος, μακάρι να ζούσε παραπάνω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #17 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Καλα στο τελος ολοι απο ανακοπη παμε.Σημασια εχει τι οδηγει στην ανακοπη. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:20 Ο juste un instant: #18 24-12-23 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Η οποία ανακοπή λογικά έχει να κάνει με τον καρκίνο και τον κόβιντ. Δεν άντεξε η καρδιά του. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:22 Ο Valder έγραψε: #19 24-12-23 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: η είδηση σηκώνει μπουκάλι. Click για ανάπτυξη... Έχει σκασει Τζεημσον στο καθιστικό χωρίς το στοπερ στο στόμιο. Ξηλωμένο στοπερ, σκετο και χωρις ποτηρι. Καταραμένε Χάρε που μας πήρες το βάρδο μας. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:24 Ο fmarulezkd: #20 24-12-23 19:24 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. Click για ανάπτυξη... Νταξ ο Καρράς δεν είναι αντιπροσωπευτικός του μέσου όρου. Καπνιστής, νυχτόβιος με δύο προγούλια ήταν. Ρισπέκτ που έφτασε και τόσο χωρίς προβλήματα, πλην του τέλους. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Wonderkid Paragontas7000 johnsala Angelikaaa camil A350 charmander bibliofagos rafaela11 globglogabgalab taketrance giannhs2001 Kate1914 Jack of Spades Scandal Μήτσος10 fmarulezkd vasilis123321 Fernando_A fourkaki American Economist touvlo Memetchi physicscrazy jj! Luludaki aira Totreno marww Arianara S3 Βασιλης1234 tsiobieman Maria23667 User2350 Antonia Alexandra Unboxholics Έλενα Παπαμακαριου Lathy iiTzArismaltor_ JohnnyW Esperos1 Libertus chester20080 iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν άκουγα ποτέ, αλλά τέτοιες μέρες πέρισυ ήμουν στον αδερφό στη Πράγμα και μετά το χρισουγεννιάτικο δείπνο για κάποιο λόγο είχαμε βάλει παλιές συναυλίες του Καρρά Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:04 Η Πουπουλίνα: #12 24-12-23 19:04 Δεν μου αρεσουν τα σκυλαδικα..αλλα μου ηταν εξαιρετικα συμπαθης σαν ανθρωπος.Αξιοπρεπεστατος...και συμπαθεστατος γμτ.Πολυ κριμα. ΥΓ Το μονο τραγουδι που τραγουδησε και μου αρεσε ηταν αυτο των πυξ λαξ..''αστην να λεει...'' Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανεις.Αν ηταν 85 εστω χρονων θα ,λεγαμε τα εζησε τα χρονακια του.Στη σημερινη εποχη 70 χρονων ειναι νεοτατος λεμε.Ουτε το πρωσδοκιμο μεσο ορο δεν εφτασε.Ελεος καπου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Οποτε αν φυγεις στα 70 θα εισαι καλα ναι; Ε..στο ευχομαι. Οταν φτασεις στα 70 ελα σφυρα μου...οτι ειναι οκ να πεθανεις στα 70 τη σημερον εποχη. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:07 Ο juste un instant: #13 24-12-23 19:07 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η rafaela11: #14 24-12-23 19:17 Κρίμα στον Βασίλη.. θα μείνει αξέχαστος για πάντα όπως και να έχει. Καλή ψυχή. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος να γαληνεύσει η ψυχή του. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.134 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Ο Micro έγραψε: #15 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.601 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Kate1914 έγραψε: #16 24-12-23 19:17 Όπως και να έχει αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική μουσική. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει ακούσει τραγούδι του και να μην έχει ταυτιστεί. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος, μακάρι να ζούσε παραπάνω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #17 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Καλα στο τελος ολοι απο ανακοπη παμε.Σημασια εχει τι οδηγει στην ανακοπη. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:20 Ο juste un instant: #18 24-12-23 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Η οποία ανακοπή λογικά έχει να κάνει με τον καρκίνο και τον κόβιντ. Δεν άντεξε η καρδιά του. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:22 Ο Valder έγραψε: #19 24-12-23 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: η είδηση σηκώνει μπουκάλι. Click για ανάπτυξη... Έχει σκασει Τζεημσον στο καθιστικό χωρίς το στοπερ στο στόμιο. Ξηλωμένο στοπερ, σκετο και χωρις ποτηρι. Καταραμένε Χάρε που μας πήρες το βάρδο μας. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:24 Ο fmarulezkd: #20 24-12-23 19:24 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. Click για ανάπτυξη... Νταξ ο Καρράς δεν είναι αντιπροσωπευτικός του μέσου όρου. Καπνιστής, νυχτόβιος με δύο προγούλια ήταν. Ρισπέκτ που έφτασε και τόσο χωρίς προβλήματα, πλην του τέλους. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Wonderkid Paragontas7000 johnsala Angelikaaa camil A350 charmander bibliofagos rafaela11 globglogabgalab taketrance giannhs2001 Kate1914 Jack of Spades Scandal Μήτσος10 fmarulezkd vasilis123321 Fernando_A fourkaki American Economist touvlo Memetchi physicscrazy jj! Luludaki aira Totreno marww Arianara S3 Βασιλης1234 tsiobieman Maria23667 User2350 Antonia Alexandra Unboxholics Έλενα Παπαμακαριου Lathy iiTzArismaltor_ JohnnyW Esperos1 Libertus chester20080 iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν μου αρεσουν τα σκυλαδικα..αλλα μου ηταν εξαιρετικα συμπαθης σαν ανθρωπος.Αξιοπρεπεστατος...και συμπαθεστατος γμτ.Πολυ κριμα. ΥΓ Το μονο τραγουδι που τραγουδησε και μου αρεσε ηταν αυτο των πυξ λαξ..''αστην να λεει...'' Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Πλακα κανεις.Αν ηταν 85 εστω χρονων θα ,λεγαμε τα εζησε τα χρονακια του.Στη σημερινη εποχη 70 χρονων ειναι νεοτατος λεμε.Ουτε το πρωσδοκιμο μεσο ορο δεν εφτασε.Ελεος καπου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Οποτε αν φυγεις στα 70 θα εισαι καλα ναι; Ε..στο ευχομαι. Οταν φτασεις στα 70 ελα σφυρα μου...οτι ειναι οκ να πεθανεις στα 70 τη σημερον εποχη.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:07 Ο juste un instant: #13 24-12-23 19:07 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η rafaela11: #14 24-12-23 19:17 Κρίμα στον Βασίλη.. θα μείνει αξέχαστος για πάντα όπως και να έχει. Καλή ψυχή. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος να γαληνεύσει η ψυχή του. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.134 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Ο Micro έγραψε: #15 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.601 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Kate1914 έγραψε: #16 24-12-23 19:17 Όπως και να έχει αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική μουσική. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει ακούσει τραγούδι του και να μην έχει ταυτιστεί. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος, μακάρι να ζούσε παραπάνω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #17 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Καλα στο τελος ολοι απο ανακοπη παμε.Σημασια εχει τι οδηγει στην ανακοπη. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:20 Ο juste un instant: #18 24-12-23 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Η οποία ανακοπή λογικά έχει να κάνει με τον καρκίνο και τον κόβιντ. Δεν άντεξε η καρδιά του. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:22 Ο Valder έγραψε: #19 24-12-23 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: η είδηση σηκώνει μπουκάλι. Click για ανάπτυξη... Έχει σκασει Τζεημσον στο καθιστικό χωρίς το στοπερ στο στόμιο. Ξηλωμένο στοπερ, σκετο και χωρις ποτηρι. Καταραμένε Χάρε που μας πήρες το βάρδο μας. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:24 Ο fmarulezkd: #20 24-12-23 19:24 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. Click για ανάπτυξη... Νταξ ο Καρράς δεν είναι αντιπροσωπευτικός του μέσου όρου. Καπνιστής, νυχτόβιος με δύο προγούλια ήταν. Ρισπέκτ που έφτασε και τόσο χωρίς προβλήματα, πλην του τέλους. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Wonderkid Paragontas7000 johnsala Angelikaaa camil A350 charmander bibliofagos rafaela11 globglogabgalab taketrance giannhs2001 Kate1914 Jack of Spades Scandal Μήτσος10 fmarulezkd vasilis123321 Fernando_A fourkaki American Economist touvlo Memetchi physicscrazy jj! Luludaki aira Totreno marww Arianara S3 Βασιλης1234 tsiobieman Maria23667 User2350 Antonia Alexandra Unboxholics Έλενα Παπαμακαριου Lathy iiTzArismaltor_ JohnnyW Esperos1 Libertus chester20080 iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Δε καταλαβαίνω την στεναχώρια μερικών βέβαια, τα έζησε τα χρονάκια του, καλή ζωή έκανε και άφησε και κάτι πίσω. Μακάρι και στα δικά μας. Click για ανάπτυξη... 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η rafaela11: #14 24-12-23 19:17 Κρίμα στον Βασίλη.. θα μείνει αξέχαστος για πάντα όπως και να έχει. Καλή ψυχή. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος να γαληνεύσει η ψυχή του. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.134 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Ο Micro έγραψε: #15 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.601 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Kate1914 έγραψε: #16 24-12-23 19:17 Όπως και να έχει αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική μουσική. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει ακούσει τραγούδι του και να μην έχει ταυτιστεί. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος, μακάρι να ζούσε παραπάνω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #17 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Καλα στο τελος ολοι απο ανακοπη παμε.Σημασια εχει τι οδηγει στην ανακοπη. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:20 Ο juste un instant: #18 24-12-23 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Η οποία ανακοπή λογικά έχει να κάνει με τον καρκίνο και τον κόβιντ. Δεν άντεξε η καρδιά του. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:22 Ο Valder έγραψε: #19 24-12-23 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: η είδηση σηκώνει μπουκάλι. Click για ανάπτυξη... Έχει σκασει Τζεημσον στο καθιστικό χωρίς το στοπερ στο στόμιο. Ξηλωμένο στοπερ, σκετο και χωρις ποτηρι. Καταραμένε Χάρε που μας πήρες το βάρδο μας. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:24 Ο fmarulezkd: #20 24-12-23 19:24 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. Click για ανάπτυξη... Νταξ ο Καρράς δεν είναι αντιπροσωπευτικός του μέσου όρου. Καπνιστής, νυχτόβιος με δύο προγούλια ήταν. Ρισπέκτ που έφτασε και τόσο χωρίς προβλήματα, πλην του τέλους. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Wonderkid Paragontas7000 johnsala Angelikaaa camil A350 charmander bibliofagos rafaela11 globglogabgalab taketrance giannhs2001 Kate1914 Jack of Spades Scandal Μήτσος10 fmarulezkd vasilis123321 Fernando_A fourkaki American Economist touvlo Memetchi physicscrazy jj! Luludaki aira Totreno marww Arianara S3 Βασιλης1234 tsiobieman Maria23667 User2350 Antonia Alexandra Unboxholics Έλενα Παπαμακαριου Lathy iiTzArismaltor_ JohnnyW Esperos1 Libertus chester20080 iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κρίμα στον Βασίλη.. θα μείνει αξέχαστος για πάντα όπως και να έχει. Καλή ψυχή. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος να γαληνεύσει η ψυχή του.
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.134 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Ο Micro έγραψε: #15 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.601 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Kate1914 έγραψε: #16 24-12-23 19:17 Όπως και να έχει αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική μουσική. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει ακούσει τραγούδι του και να μην έχει ταυτιστεί. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος, μακάρι να ζούσε παραπάνω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #17 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Καλα στο τελος ολοι απο ανακοπη παμε.Σημασια εχει τι οδηγει στην ανακοπη. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:20 Ο juste un instant: #18 24-12-23 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Η οποία ανακοπή λογικά έχει να κάνει με τον καρκίνο και τον κόβιντ. Δεν άντεξε η καρδιά του. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:22 Ο Valder έγραψε: #19 24-12-23 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: η είδηση σηκώνει μπουκάλι. Click για ανάπτυξη... Έχει σκασει Τζεημσον στο καθιστικό χωρίς το στοπερ στο στόμιο. Ξηλωμένο στοπερ, σκετο και χωρις ποτηρι. Καταραμένε Χάρε που μας πήρες το βάρδο μας. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:24 Ο fmarulezkd: #20 24-12-23 19:24 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. Click για ανάπτυξη... Νταξ ο Καρράς δεν είναι αντιπροσωπευτικός του μέσου όρου. Καπνιστής, νυχτόβιος με δύο προγούλια ήταν. Ρισπέκτ που έφτασε και τόσο χωρίς προβλήματα, πλην του τέλους. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Wonderkid Paragontas7000 johnsala Angelikaaa camil A350 charmander bibliofagos rafaela11 globglogabgalab taketrance giannhs2001 Kate1914 Jack of Spades Scandal Μήτσος10 fmarulezkd vasilis123321 Fernando_A fourkaki American Economist touvlo Memetchi physicscrazy jj! Luludaki aira Totreno marww Arianara S3 Βασιλης1234 tsiobieman Maria23667 User2350 Antonia Alexandra Unboxholics Έλενα Παπαμακαριου Lathy iiTzArismaltor_ JohnnyW Esperos1 Libertus chester20080 iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κοιτα ομως να δεις.Απο κορονοιο εφτγε..αλλα προφανως τον επηρεασε ο καρκινος Πέθανε ο Βασίλης Καρράς Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.601 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Kate1914 έγραψε: #16 24-12-23 19:17 Όπως και να έχει αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική μουσική. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει ακούσει τραγούδι του και να μην έχει ταυτιστεί. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος, μακάρι να ζούσε παραπάνω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #17 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Καλα στο τελος ολοι απο ανακοπη παμε.Σημασια εχει τι οδηγει στην ανακοπη. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:20 Ο juste un instant: #18 24-12-23 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Η οποία ανακοπή λογικά έχει να κάνει με τον καρκίνο και τον κόβιντ. Δεν άντεξε η καρδιά του. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:22 Ο Valder έγραψε: #19 24-12-23 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: η είδηση σηκώνει μπουκάλι. Click για ανάπτυξη... Έχει σκασει Τζεημσον στο καθιστικό χωρίς το στοπερ στο στόμιο. Ξηλωμένο στοπερ, σκετο και χωρις ποτηρι. Καταραμένε Χάρε που μας πήρες το βάρδο μας. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:24 Ο fmarulezkd: #20 24-12-23 19:24 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. Click για ανάπτυξη... Νταξ ο Καρράς δεν είναι αντιπροσωπευτικός του μέσου όρου. Καπνιστής, νυχτόβιος με δύο προγούλια ήταν. Ρισπέκτ που έφτασε και τόσο χωρίς προβλήματα, πλην του τέλους. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Wonderkid Paragontas7000 johnsala Angelikaaa camil A350 charmander bibliofagos rafaela11 globglogabgalab taketrance giannhs2001 Kate1914 Jack of Spades Scandal Μήτσος10 fmarulezkd vasilis123321 Fernando_A fourkaki American Economist touvlo Memetchi physicscrazy jj! Luludaki aira Totreno marww Arianara S3 Βασιλης1234 tsiobieman Maria23667 User2350 Antonia Alexandra Unboxholics Έλενα Παπαμακαριου Lathy iiTzArismaltor_ JohnnyW Esperos1 Libertus chester20080 iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όπως και να έχει αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική μουσική. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει ακούσει τραγούδι του και να μην έχει ταυτιστεί. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος, μακάρι να ζούσε παραπάνω.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #17 24-12-23 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Καλα στο τελος ολοι απο ανακοπη παμε.Σημασια εχει τι οδηγει στην ανακοπη. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:20 Ο juste un instant: #18 24-12-23 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Η οποία ανακοπή λογικά έχει να κάνει με τον καρκίνο και τον κόβιντ. Δεν άντεξε η καρδιά του. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:22 Ο Valder έγραψε: #19 24-12-23 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: η είδηση σηκώνει μπουκάλι. Click για ανάπτυξη... Έχει σκασει Τζεημσον στο καθιστικό χωρίς το στοπερ στο στόμιο. Ξηλωμένο στοπερ, σκετο και χωρις ποτηρι. Καταραμένε Χάρε που μας πήρες το βάρδο μας. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:24 Ο fmarulezkd: #20 24-12-23 19:24 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. Click για ανάπτυξη... Νταξ ο Καρράς δεν είναι αντιπροσωπευτικός του μέσου όρου. Καπνιστής, νυχτόβιος με δύο προγούλια ήταν. Ρισπέκτ που έφτασε και τόσο χωρίς προβλήματα, πλην του τέλους. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Wonderkid Paragontas7000 johnsala Angelikaaa camil A350 charmander bibliofagos rafaela11 globglogabgalab taketrance giannhs2001 Kate1914 Jack of Spades Scandal Μήτσος10 fmarulezkd vasilis123321 Fernando_A fourkaki American Economist touvlo Memetchi physicscrazy jj! Luludaki aira Totreno marww Arianara S3 Βασιλης1234 tsiobieman Maria23667 User2350 Antonia Alexandra Unboxholics Έλενα Παπαμακαριου Lathy iiTzArismaltor_ JohnnyW Esperos1 Libertus chester20080 iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Καλα στο τελος ολοι απο ανακοπη παμε.Σημασια εχει τι οδηγει στην ανακοπη.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.896 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:20 Ο juste un instant: #18 24-12-23 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Η οποία ανακοπή λογικά έχει να κάνει με τον καρκίνο και τον κόβιντ. Δεν άντεξε η καρδιά του. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:22 Ο Valder έγραψε: #19 24-12-23 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: η είδηση σηκώνει μπουκάλι. Click για ανάπτυξη... Έχει σκασει Τζεημσον στο καθιστικό χωρίς το στοπερ στο στόμιο. Ξηλωμένο στοπερ, σκετο και χωρις ποτηρι. Καταραμένε Χάρε που μας πήρες το βάρδο μας. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:24 Ο fmarulezkd: #20 24-12-23 19:24 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. Click για ανάπτυξη... Νταξ ο Καρράς δεν είναι αντιπροσωπευτικός του μέσου όρου. Καπνιστής, νυχτόβιος με δύο προγούλια ήταν. Ρισπέκτ που έφτασε και τόσο χωρίς προβλήματα, πλην του τέλους. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilma Wonderkid Paragontas7000 johnsala Angelikaaa camil A350 charmander bibliofagos rafaela11 globglogabgalab taketrance giannhs2001 Kate1914 Jack of Spades Scandal Μήτσος10 fmarulezkd vasilis123321 Fernando_A fourkaki American Economist touvlo Memetchi physicscrazy jj! Luludaki aira Totreno marww Arianara S3 Βασιλης1234 tsiobieman Maria23667 User2350 Antonia Alexandra Unboxholics Έλενα Παπαμακαριου Lathy iiTzArismaltor_ JohnnyW Esperos1 Libertus chester20080 iew Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Και κάτι για ανακοπή διάβασα , γενικά όλα τα είχε Click για ανάπτυξη... Η οποία ανακοπή λογικά έχει να κάνει με τον καρκίνο και τον κόβιντ. Δεν άντεξε η καρδιά του.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:22 Ο Valder έγραψε: #19 24-12-23 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: η είδηση σηκώνει μπουκάλι. Click για ανάπτυξη... Έχει σκασει Τζεημσον στο καθιστικό χωρίς το στοπερ στο στόμιο. Ξηλωμένο στοπερ, σκετο και χωρις ποτηρι. Καταραμένε Χάρε που μας πήρες το βάρδο μας. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:24 Ο fmarulezkd: #20 24-12-23 19:24 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. Click για ανάπτυξη... Νταξ ο Καρράς δεν είναι αντιπροσωπευτικός του μέσου όρου. Καπνιστής, νυχτόβιος με δύο προγούλια ήταν. Ρισπέκτ που έφτασε και τόσο χωρίς προβλήματα, πλην του τέλους. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: η είδηση σηκώνει μπουκάλι. Click για ανάπτυξη... Έχει σκασει Τζεημσον στο καθιστικό χωρίς το στοπερ στο στόμιο. Ξηλωμένο στοπερ, σκετο και χωρις ποτηρι. Καταραμένε Χάρε που μας πήρες το βάρδο μας.
fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:24 Ο fmarulezkd: #20 24-12-23 19:24 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. Click για ανάπτυξη... Νταξ ο Καρράς δεν είναι αντιπροσωπευτικός του μέσου όρου. Καπνιστής, νυχτόβιος με δύο προγούλια ήταν. Ρισπέκτ που έφτασε και τόσο χωρίς προβλήματα, πλην του τέλους.
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: 70 χρόνια θα ήταν καλά πριν από τρεις τέσσερις δεκαετίες. Στην εποχή μας για να πεις πως κάποιος έζησε τα χρονάκια του θέλει τουλάχιστον να έχει πιάσει τα ογδόντα. Click για ανάπτυξη... Νταξ ο Καρράς δεν είναι αντιπροσωπευτικός του μέσου όρου. Καπνιστής, νυχτόβιος με δύο προγούλια ήταν. Ρισπέκτ που έφτασε και τόσο χωρίς προβλήματα, πλην του τέλους.