Πέθανε ο Βασίλης Καρράς

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Οκ δεν παρακολουθησα ολη τη συζητηση ΑΛΛΑ...αν πουμε δηλαδη οτι ο Χιτλερ ηταν δολοφονος..ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ..ειναι αθρωποφαγια ή απλα η ΑΛΗΘΕΙΑ; Τηρουμενων των αναλογιων βεβαια προς θεου.Δεν λεω εγκληματια την θανοντα ΑΛΛΑ...ειπωθηκε μια ΑΛΗΘΕΙΑ.Ειναι αθρωποφαγια; Γιατι; Αφου ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΟΚ οταν πεθανει και ο Πασαρης να μην πουμε οτι ηταν εγκληματιας...αφου πεθανε...παντα ξαναλεω τηρουμενων των αναλογιων..μην δω τιποτε μαλακιες.
Η σύγκρισή σου ειναι άτοπη:

Ο Χιτλερ ειχε ως βασικό του χαρακτηριστικό την εξόντωση των Εβραίων και άλλων, άρα όταν κάποιος θα τον θυμηθεί θα πει ήταν δολοφόνος.

Ο Πάσσαρης το ίδιο, ο Ματει το ίδιο, ήταν εγκληματίες, είναι το βασικό χαρακτηριστικό με το οποίο τους θυμαται ο κόσμος από τα 90s και μετά.

Ο Καρράς το βασικο του ηταν πρωτα τραγουδιστής, μετα οτι βοηθουσε κοσμο, και πισω πισω καπου πισω απο ενα ρημαδι δεντράκι ότι ήταν straight based κι όλα τα καλά.

Ε επειδή το χρωματιστό community έχει ως στέμμα την χρωματιστή ιδιότητα, πάει και βάζει το ουραίο χαρακτηριστικό του Καρρά ως βασικό και αρχίζει τα "ουμμμμ γιατι να μη το θυμομαστε κι αυτο μουμπλεμουμπλε".

Παιδιά, κι εγω προβοσκίδες χαζεύω για τραβελότσαρκα όταν βαριέμαι το γυναικείο, αλλά δεν κάνω έτσι.

Καλά να μαστε ο καθενας οτι προτιμάει αλλά μη μυγιάζεστε έτσι. Σεμνά.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.
Ο Σφακιανακης είναι Άρχοντας με όλη την σημασία της λέξης, εξαιρετική φωνή. Τώρα όσο αφορά τις απόψεις του δεν με ενδιαφέρουν καθώς δεν μας επηρεαζουν κάπου.
Ούτε η Miley σε επηρέαζε κάπου, αλλά την έκραξες επειδή ψηφίζει τους δημοκρατικούς

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Καλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως αν ο Καρράς ή ο κάθε αξιόλογος για σας καλλιτέχνης είχε πετάξει καμιά Χριστοπαναγία ομως θα σας έλεγα πως θα τον θάβατε απλά τώρα να τυγχάνει να «μισούμε και τους π@στηδες έτσι κι αλλιώς».

Αλλά είπαμε ο κάθε ένας είναι υπέρ μέχρι να ερεθιστεί.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Ούτε η Miley σε επηρέαζε κάπου, αλλά την έκραξες επειδή ψηφίζει τους δημοκρατικούς

Μιλάμε για τραγουδιστές με φωνή και όχι για κοριτσάκια που βγαίνουν γυμνά στην σκηνή μπας και τραβήξουν την προσοχή.

Guest 030894

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.
Μου αρέσει που οι γνωστοί άγνωστοι που εκπέμπουν επιθετικότητα απο χιλιόμετρα μακριά, και διαφωνούν απλά για να διαφωνήσουν, γιατί...ποιος ξέρει, φτιάχνονται μάλλον με αυτό και με το να νομίζουν οτι ξέρουν τα πάντα, δεν ενόχλησαν...αλλά ενόχλησε ο Κρις επειδή αναφέρθηκε σε τυχόν ομοφοβικές δηλώσεις. Που ο Κρίς μεταξύ όλων παίζει να ήταν ο πιο ευσεβής στον τρόπο που εκφράστηκε για τον άνθρωπο, και με τα πιο λογικά επιχειρήματα.

Dreamweaver

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.890 μηνύματα.
Γραφω επειδή είναι..δημόσιο φόρουμ?
Αρνητικοτητα το εκλαμβάνεις εσύ. Τι της έχω κάνει της μαλακισμενης.
231.gif

Πωωω ρε, δεν ειχα σκεφτει. Κατσε λιγο να το ξαναδω με μια αλλη οπτικη.
Μπα, οχι ο ιδιος καρκινος ειναι

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.261 μηνύματα.
Batman-Slapping-Robin~2.jpg

Guest 030894

Επισκέπτης

Τα πραγματα ειναι απλα αν εισαι γκει λογικο να σε ενοχλησουν ομοφοβικες δηλωσεις του εκαστοτε τραγουδιστη πολυ περισσοτερο στον ευρυτερο χωρο της νυχτας οπου τετοιες αποψεις ειναι λιγο πολυ η νορμα. Δεν αποτελει σπιλωση της μνημης του νεκρου ουτε ακυρωνει πληρως τα υπολοιπα πεπραγμενα του..Απο την αλλη αν εισαι στρειτ προφανως δεν σε αγγιζει καν αυτος ο προβληματισμος γτ δεν τον νιωθεις στο πετσι σου, και εστιαζεις στα υπολοιπα καλα στοιχεια του καλλιτεχνη. Το αν το γεγονος οτι καποιος ειναι δηλωμενα κατα μιας πληθυσμιακης ομαδας μειωνει την αξια του σαν ανθρωπο παρα τα οποια θετικα του, παρα την ηλικια του κλπ ειναι θεμα οπτικης και δε θα βρεθει ποτε αποδεκτη απο ολους απαντηση. Οποτε τσαμπα η διαφωνια

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.
Η ανθρωποφαγία πόσο μάλλον για ένα νεκρό και τις απόψεις που πρέσβευε ,όσο ζούσε, είναι αρρωστημένη. Οκ ήταν δημόσιο πρόσωπο, η έκθεση απόψεων υπόκειται σε κρίση, αλλά πάει τώρα πέθανε.
Δε μας αφορά η κοσμοθεωρία του.

Ακριβώς. Οι απόψεις του καθενός τελειώνουν με την βιολογική ζωή του. Γιατί ποτέ δεν θα ξέρουμε την ακριβή άποψη επειδή το άτομο αυτό δεν ζει για να εκφράσει την γνώμη του ή τη διαφωνία του. Έκτοτε αρχίζει μια παραφιλολογία απόψεων και μια μπουρδολογία άνευ προηγουμένου όπου οι άνθρωποι ηδονίζονται να διαστρεβλώνουν μετά θάνατον απόψεις, με αποτέλεσμα το 80% της ιστορίας να είναι κάπως φουσκωμένο ως προς τις προσωπικές απόψεις των νεκρών, γιατί ο χρόνος αλλοιώνει την μνήμη ή ακόμη και το συναίσθημα της άποψης. Για παράδειγμα, κάτι που μαθαίνουμε ότι είπε ο Σωκράτης του αρχαίου κόσμου ήταν εκεί κάποιος μπροστά και το είπε αυτολεξεί στους επόμενους; Το έμαθε και η μητέρα, ή σύζυγος του Σωκράτη; Το είπε στη γειτονιά; Πώς μια προφορική άποψη μπορεί να διατηρηθεί αυτούσια 2000 χρόνια;

Ακόμη και αν θεωρήσουμε ότι ο Καρράς ήταν ομοφοβικός, λέτε να μην είχε στον κύκλο του συνεργάτες ομοφυλόφιλους ή αμφί; Ο κόσμος ειδικά της νύχτας, είναι αρκετά ευέλικτος ως προς τις σεξουαλικές προτιμήσεις άσχετα τι λένε οι ταμπέλες της ημέρας. Με την ίδια ευκολία που μια τραγουδίστρια Β' κατηγορίας στο καμαρίνι μπορεί να γδύνεται για να κάνει μπάνιο και τυχαία να την βλέπει ο συνάδελφος, ή ο εργοδότης..ε δεν θέλει και πολύ, μια, δυο, τρεις, το ροδόνερο τρέχει, κάτι ανάλογο γίνεται και με τους ομοφυλόφιλους ή αμφί. Δεν είναι και κατηχητικό σχολείο. Λίγο η νύχτα ξελογιάστρα, λίγο να στο ξεπληρώσω, λίγο η θάλασσα και το αγόρι μου, λίγο το κρασί, λίγο η γλυκιά καραμέλα, αχ μωρέ είσαι γλύκας...

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.
Τα πραγματα ειναι απλα αν εισαι γκει λογικο να σε ενοχλησουν ομοφοβικες δηλωσεις του εκαστοτε τραγουδιστη πολυ περισσοτερο στον ευρυτερο χωρο της νυχτας οπου τετοιες αποψεις ειναι λιγο πολυ η νορμα. Δεν αποτελει σπιλωση της μνημης του νεκρου ουτε ακυρωνει πληρως τα υπολοιπα πεπραγμενα του..Απο την αλλη αν εισαι στρειτ προφανως δεν σε αγγιζει καν αυτος ο προβληματισμος γτ δεν τον νιωθεις στο πετσι σου, και εστιαζεις στα υπολοιπα καλα στοιχεια του καλλιτεχνη. Το αν το γεγονος οτι καποιος ειναι δηλωμενα κατα μιας πληθυσμιακης ομαδας μειωνει την αξια του σαν ανθρωπο παρα τα οποια θετικα του, παρα την ηλικια του κλπ ειναι θεμα οπτικης και δε θα βρεθει ποτε αποδεκτη απο ολους απαντηση. Οποτε τσαμπα η διαφωνια

Επιτέλους μια ψύχραιμη και λογική τοποθέτηση.

@nPb οκ, κατανοητή η "πασούλα", αλλά θα μου επιτρέψεις να μη σχολιάσω την εμφάνιση των κυριών (Βανδή και Πάολας). Το θεωρώ άκομψο σε μια προσωπική γι'αυτές στιγμή, που είναι εμφανές ότι είναι καταρρακωμένες.

ark178

Διάσημο μέλος

Ο ark178 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.131 μηνύματα.
Με λίγα λόγια σταματήστε να είστε γκει, ανάπηροι, μαύροι για να μην γίνεστε αιτία σχολιασμού από κάποιον ο οποίος λέει.. τα πράγματα έξω από τα δόντια(?).Wtf.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
αν εισαι γκει λογικο να σε ενοχλησουν ομοφοβικες δηλωσεις του εκαστοτε τραγουδιστη πολυ περισσοτερο στον ευρυτερο χωρο της νυχτας οπου τετοιες αποψεις ειναι λιγο πολυ η νορμα.
Κακώς το περιορίζεις. Λογικά θα έπρεπε να ενοχλούν κάθε λογικό άνθρωπο.

Guest 030894

Επισκέπτης

Με λίγα λόγια σταματήστε να είστε γκει, ανάπηροι, μαύροι για να μην γίνεστε αιτία σχολιασμού από κάποιον ο οποίος λέει.. τα πράγματα έξω από τα δόντια(?).Wtf.
Τι κτλβες ρε μπετε; Αλλα ναι κοιτα μιας και το θιξες αν ρωτησεις μαυρο λευκος θα θελε να ναι και ας κουναει το σημαιακι black prιde.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.
Συμφωνώ μεν στο οτι εαν δεν είσαι γκει δεν χτυπάει το ίδιο γιατί δεν μπορείς να το βιώσεις όπως κάποιος που είναι καθώς δεν ξέρεις το feeling. Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να έχουμε μια στάση του στυλ :
"Εφόσον δεν είμαστε, ε δεν μας νοιάζει και τι λέει".

Δηλαδή εαν έλεγε κάτι άσχημο για τους ανάπηρους ή τους μαύρους ή δεν ξέρω και εγώ ποιους άλλους θα έπρεπε να αγνοήσουμε τέτοιες απόψεις επειδή δεν είμαστε ούτε το ένα ούτε το άλλο ;

Εγώ εκεί κολλάω, κατά τα άλλα κανείς δεν αρνήθηκε πως μια μαλακία που είχες πει ή ένα αρνητικό σου στοιχείο δεν ακυρώνει όλα τα θετικά σου και δεν σε καθορίζει πλήρως σαν άνθρωπο.

ark178

Διάσημο μέλος

Ο ark178 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.131 μηνύματα.
Τι κτλβες ρε μπετε; Αλλα ναι κοιτα μιας και το θιξες αν ρωτησεις μαυρο λευκος θα θελε να ναι και ας κουναει το σημαιακι black prιde.
Δεν αποτελεί σοβαρή δικαιολογία ότι επειδή καποιος δεν είναι γκει δεν εχει την ικανότητα να ταυτιστει και να καταλαβει. Βασικη ενσυναισθηση είναι. Το προβλημα είναι ότι κάποιοι χρησιμοποιούν μόνο τον reptilian brain τους και οι υπόλοιποι πρέπει να αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε τέρατα.

Guest 030894

Επισκέπτης

Συμφωνώ μεν στο οτι εαν δεν είσαι γκει δεν χτυπάει το ίδιο γιατί δεν μπορείς να το βιώσεις όπως κάποιος που είναι και δεν ξέρεις το feeling. Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να έχουμε μια στάση του στυλ :
"Εφόσον δεν είμαστε, ε δεν μας νοιάζει και τι λέει".

Δηλαδή εαν έλεγε κάτι άσχημο για τους ανάπηρους ή τους μαύρους ή δεν ξέρω και εγώ ποιους άλλους θα έπρεπε να αγνοήσουμε τέτοιες απόψεις επειδή δεν είμαστε ούτε το ένα ούτε το άλλο ;

Εγώ εκεί κολλάω, κατά τα άλλα κανείς δεν αρνήθηκε πως μια μαλακία που είχες πει ή ένα αρνητικό σου στοιχείο ακυρώνει όλα τα θετικά σου και σε καθορίζει πλήρως σαν άνθρωπο.
Και ειπα εγω να τον ανγοησουμε; Οποιος θελει να τον κραξει ελευθερα. Απλα επειδη ειδα πολλα "τι σας ενοχλει αν ειπε και τπτ για τους γκει, αυτα ειναι woke παπαριες" ειπα και εγω να προσθεσω οτι αν ηταν γκει απλα θα καταλαβαιναν την οπτικη τους καλυτερα. Στο τελος απλα φορντισα να επισημανω οτι το να εισαι ομοφοβικος για καποιους (τη πλειοψηφια απο στρειτ γκει κλπ) ειναι κατακριτεο για αλλους ειναι παρασημο οποτε σε προσωπικο επιπεδο δε θα βγαλει πουθενα η διαφωνια. Σε συλλογικο επιπεδο ας πεσει κατακραυγη. Ρεαλιστικα μιλωντας η κατακραυγη για αυτο το θεμα οταν αφορα ενα αγαπητο κατα γενικη παραδοχη προσωπο και ιδιαιτερα μετα τον θανατο του δε θα φερει ιδιαιτερα αποτελεσματα αλλα σε γενικες γραμμες δεν υπονοησα να υπαρχει αδιαφορια. Απο τη μερια τους οι υπολοιποι, οσοι δηλωνουν κατα της ομοφοβιας θα μπορουσαν απλα να δεχθουν σε αυτο το σημειο οτι ηταν φαουλ , χωρις τις υπερβολες οτι θα γυρναει στο ταφο του απο τη προσβολη
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δεν αποτελεί σοβαρή δικαιολογία ότι επειδή καποιος δεν είναι γκει δεν εχει την ικανότητα να ταυτιστει και να καταλαβει. Βασικη ενσυναισθηση είναι. Το προβλημα είναι ότι κάποιοι χρησιμοποιούν μόνο τον reptilian brain τους και οι υπόλοιποι πρέπει να αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε τέρατα.
Δεν ειπα δεν εχει την ικανοτητα, σχεδον ολοι την εχουν απλα τονισα οτι ειναι πολυ ευκολοτερο για εναν γκει ή για καποιον που εχει γκει στον κυκλο του να το αντιληφθει χωρις να θολωνεται απο αλλες θετικες αναμνησεις που εχει συσχετισει με ενα χ προσωπο.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.291 μηνύματα.
Αν κι δεν ακούω το μουσικό είδος που πρέσβευε ( με μόνη εξαίρεση το colab του με την Ασπασία Βαρδάτσικου, κατά κόσμον Κερασούλα. ) σέβομαι το γεγονός ότι ένας τεράστιος αριθμός ελλήνων τον εκτιμά κι κακά τα ψέματα τα μπουζουκοτέτοια είναι συνυφασμένα με αυτον. Δηλαδή αντιπροσωπεύει πολύ τον (χωρισμένο) έλληνα εν γένει. Όχι εμένα, ξανατονίζω, αλλά τον έλληνα γενικότερα.

Περί ομοφοβίας πάντως, εγώ σαν γκει άντρας βλέποντας το βίντεο ( κι μόνο το βίντεο, δεν έχω δει κάτι άλλο) που αναφέρθηκε πιο πάνω, ένιωσα πως σίγουρα δεν θα έκανε φίλους ομοφυλόφιλους ( βλ. " να ξερουμε τι εχουμε δίπλα μας" ) κι ότι δεν αισθάνεται άνετα γενικότερα. Είναι δικαίωμα του να μην του κάθεται καλά στο μάτι η ομοφυλοφιλία κι η υιοθεσία παιδιών. Εγώ γενικά θα ονομάσω "ομοφοβικό" κάποιον που με πολύ προσβλητικό τρόπο θα καταδικάσει την ομοφυλοφιλία => αυτόν δηλαδή που θα βγάλει προς τα έξω τον οχετό του ( κι όχι μόνο ) κι θα προκαλέσει πόνο και χτύπημα κάτω από τη μέση. Ο καθένας ας πιστεύει τα χειρότερα για τους γκει, no problem από'μένα. Αρκεί να μην βγάζει τον βόθρο του προς τα έξω, να υπάρχει ένας σεβασμός ξερωγω. Κι εγώ για κάποια πράγματα είμαι φουλ κατά, αλλά τουλάχιστον σέβομαι ότι για κάποιον είναι πολύ σημαντικά. Δεν περιμένω κάποιον να αποδεχθεί την ομοφυλοφιλία καθώς ούτε'γω ο ίδιος αποδέχομαι πολλά άλλα πράγματα, σημαντικά για άλλους. Απαιτώ όμως τον σεβασμό κι αν μη τι άλλο σήμερα θα έπρεπε να έχουμε την ευθιξία να μην βγάζουμε το ρατσισμό μας προς τα έξω. Από το βίντεο με τον Καρρά πάντως, ε δεν είπε δα και κάτι τραγικό ο άνθρωπος.
Αυτή είναι η δική μου κοσμοθεωρία, δεν είναι αντιπροσωπευτική. Έχω επιλέξει να μην παίζω κλέφτες κι αστυνόμους για να βρω τον ομοφοβικό, έχοντας τον περάσει από κόσκινο.

Τώρα, αν ήταν ομοφοβικός, αλκοολικός κτλ λίγη σημασια έχει. Six feet under κι ταλαιπωρήθηκε αρκετά.