chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.177 μηνύματα.
Πέθανε ο Γιώργος Παπαδάκης
Ο γνωστός δημοσιογράφος «κατέληξε» έπειτα από έμφραγμα. Ηταν 74 ετών.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.809 μηνύματα.
Πραγματικά απίστευτο, δεν το πιστεύω παιδιά αλήθεια. Μέχρι πριν λίγες ημέρες τον έβλεπα στο δελτίο του Ant1.
Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.549 μηνύματα.
Εμένα δεν μου ήταν και πολύ ιδιαίτερα αγαπητός, αλλά δεν παύει να είναι ένας άνθρωπος, μια ψυχή που αφήνει πίσω του αγαπημένους του.
Θεος χωρέστον.
Θεος χωρέστον.
Αν θα μπορούσε θα άλλαζε οτι δούλευε μέχρι και πέρσι κάθε μέρα και θα περνούσε χρόνο με τους δικούς του. Αυτή η εργασιομανία μάς έφαγε.
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.350 μηνύματα.
τον ειχε προειδοποησει η φυση παρόλα αυτα εκανε του κεφαλιου του.... και συνέχιζε να καπνιζει.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.729 μηνύματα.
Πραγματικά απίστευτο, δεν το πιστεύω παιδιά αλήθεια. Μέχρι πριν λίγες ημέρες τον έβλεπα στο δελτίο του Ant1.
Έτσι γίνονται αυτά αδερφέ... Δυστυχώς. Εκτός κ αν έχεις κανα πατερα κατακοιτο για χρόνια και το περιμενεις για να μη παιδευεται ο ανθρωπος δε θέλω να τρομάξω κανέναν αλλά συνήθως αυτά γίνονται ξαφνικά... Για αυτό φωναζουμε.. Μη καπνιζετε... Γυμναστειτε... Φάτε σωστά κτλ κτλ. Μην έχεις πολυ άγχος.
Και μένα ο δικός μου μέχρι πριν μερικές μέρες πεθανει με έπαιρνε τηλέφωνο μου έλεγε που είσαι γιόκα... Πως πηγε η βαρδια η υπηρεσία κτλ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
τον ειχε προειδοποησει η φυση παρόλα αυτα εκανε του κεφαλιου του.... και συνέχιζε να καπνιζει.
Δε καταλαβαίνουν οι καπνιστές αγαπητέ... Δυστυχώς δεν καταλαβαίνουν κ δεν ακουνε.
Μπήκε προχθες νέο παιδι σε ένα ψιλικατζίδικο βρω μουσε ολόκληρος από πάνω μέχρι κάτω τσιγαρίλας.
Και ξέρεις τι λένε ;;; αν είναι να σου τυχει θα σ τυχει. Μαλακιες δηλαδή για να βαυκαλιζονται.
Και βέβαια υπάρχει ο άγνωστος σουπερ παπους σημείο αναφοράς των καπνιστών... Που κάπνιζε 5 πακετα μέχρι τα 100 κ δεν επαθε ποτε τίποτα. Άλλο φαντασιακό παραληρημα κ αυτό. Αλλά τι να πεις.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.871 μηνύματα.
- Καλό ταξίδι στην αγκαλιά της Παναγίας!!11!!!
- (μαθαίνουν οτι θα κάνει καύση)
- οξώωωω αντίχριστε θα καείς στην κόλαση!!!11!!1!

- (μαθαίνουν οτι θα κάνει καύση)
- οξώωωω αντίχριστε θα καείς στην κόλαση!!!11!!1!

adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.369 μηνύματα.
Κατ αλλα βρηκαν ευκαρια να μιλησουν για τα εμβολια που εκανε ...τον ειχε προειδοποησει η φυση παρόλα αυτα εκανε του κεφαλιου του.... και συνέχιζε να καπνιζει.
Με τοσο καπνισμα παλι καλα πηγε !
Λυπηρο ,η μορφη του ειναι συνδενδεμενη με πολλα μας πρωινα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool