Πέθανε ο πρίγκιπας Φίλιππος σε ηλικία 99 ετών

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
ydrogonanthrax_e.jpg
:hehe::hehe::hehe:
 

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10,063 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,821 μηνύματα.
Οχι δεν σεβομαι ουτε τις ναζιστικες,ουτε τις βασιλικες αποψεις,αυτα τα αφηνω σε εσενα.
fun fact η ιδεολογία που καταβάθος στηρίζεις γιατί γνωρίζουμε αρκετές απόψεις σου σκότωσε τους δεκαπλάσιους από όσους σκότωσαν οι Ναζί και οι βασιλιάδες όλου του κόσμου μαζί.

Αν δεν ήταν ο Γεώργιος μάλλον ακόμα πριν την Θεσσαλία θα ήμασταν. Δεν πρόσφεραν όντως πολλά οι βασιλιάδες αλλά μιλάμε για ένα δυτικό προτεκτοράτο. Η Ελλάδα ποτέ δεν είχε τις δυνατότητες να γίνει μεγάλη δύναμη και αυτό συνέβη λόγω της Οθωμανικής εισβολής και της αποτυχίας για επανάσταση στην Μολδοβλαχία με στόχο την ίδρυση μίας Παμβαλκανικής Ελληνικής Ηγεμονίας σύμφωνα με τις ιδέες του Ρήγα Φεραίου.
Τώρα τα περί Αδόλφου εντάξει, μερικοί γραφικοί δεν θα πάρουν ποτέ το μάθημα τους.
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Λίγη ιστορία.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

f.png

Ένα ωραίο σχόλιο που βρήκα στο παραπάνω video. Βασιλεία δεν έχουμε αλλά μας κυβερνάνε τα τζάκια.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10,063 μηνύματα.
Τα κράτη της Ευρώπης που έχουν βασιλιά (π.χ. U.K, Δανία, Σουηδία κλπ), τον έχουν σαν σύμβολο και αυτός είναι υπεράνω κομμάτων και ιδεολογιών, δεν ανακατεύεται στην πολιτική, δεν εκπαραθυρώνει λαοπρόβλητους πρωθυπουργούς, δεν διορίζει πρωθυπουργό τον κηπουρό του, δεν υποστηρίζει παρακρατικές οργανώσεις που τραμπουκίζουν και δολοφονούν, δεν προετοιμάζει πραξικοπήματα, δεν θα όρκιζε προδότες χουντικούς, προωθεί την ενότητα και όχι το διχασμό, δεν αποκαλεί μιάσματα τους αριστερούς και πολλά παρόμοια για τα οποία οι Γλύξμπουργκ έκαναν στη χώρα μας.

picture0016-afiseta.png
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,821 μηνύματα.
Τι σχέση έχει η Ελλάδα με αυτές τις χώρες; Καμία. Άλλες πολιτικές, άλλες εποχές, άλλες ανάγκες, άλλες τα πάντα. Σε αυτές τις χώρες δεν είχαν να αντιμετωπίσουν την κομμουνιστική απειλή μέσω εμφυλίου. Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος Β' προσπάθησε το 1973 να ανατρέψει την χούντα με το αποτυχημένο πραξικόπημα των Ναυτικών ( Κίνημα του Ναυτικού, 22 Μαϊου 1973 ).

Ο διχασμός είχε προκληθεί έτσι κι αλλιώς από πριν. Δεν τον προκάλεσε ο βασιλιάς απλά ο βασιλιάς τάχθηκε σαφώς στο πλευρό των πατριωτών στον εμφύλιο. Η άλλη μεριά εκτός από την εδαφική διχοτόμηση την οποία είχε σαν πρόταση αλλά την καθαίρεσε βέβαια στο επόμενο συνέδριο για να είμαστε και αντικειμενικοί, ήθελαν και την καθαίρεση του Βασιλέα. Κατάλυση βασιλευομένης δημοκρατίας και εγκαθίδρυση λαϊκής βοθροκρατιας. Όπως στις γύρω χώρες.

Το να μου συγκρίνεις πάντως τις ανεπτυγμένες και σοβαρές χώρες της Δύσης και του Βορρά με την Ελλάδα το βλέπω και σαν αστείο. Δεν περνούσαμε τα ίδια ούτε είχαμε τις ίδιες δυνατότητες ποτέ με αυτούς. Χαλάρωσε λίγο. Ούτε μέχρι την Θεσσαλία δεν θα ήσουν τώρα αν δεν ήταν ο George I. Ο μόνος Βασιλιάς που όντως αγάπησε ο ελληνικός λαός και εξέφραζε το λαϊκό πατριωτικό αίσθημα σε δύσκολους καιρούς.
 

Νηματολάγνος

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νηματολάγνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και επαγγέλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 338 μηνύματα.

Cody

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα.
Παιδιά, ένα κεράκι να ανάβετε στον Βασιλιά Γεώργιο τον Α', τον Κωνσταντίνο τον Α' και στον Παύλο (για ορισμένους).

Όσο και να μην μας αρέσει η Βασιλεία είχαμε και καλούς Μονάρχες, με τα λάθη τους εννοείται αλλά στο σύνολο καλούς (Κωνσταντίνο Α'). Και βεβαίως και κακούς Μονάρχες (Κωνσταντίνο Β'). Έτσι πάνε αυτά.

Η ισοπέδωση των πάντων, που είναι ένα από τα εθνικά μας σπορ (και κουσούρια), δεν είναι σωστή.
 

Guest 190013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top