Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agiostimotheos
Δραστήριο μέλος

Οι ευαισθησίες του πλανήτη περιορίζονται καθώς φαίνεται μόνο στις διασημότητες.
Όταν λες οτι ο όλος ο πλανήτης παθαίνει σοκ όταν φεύγει ένας άνθρωπος-έστω καταξιωμένος-ενώ όταν καθημερινά χάνονται χιλιάδες άλλοι άνθρωποι από πείνα,αρρωστιες και πολέμους (και μάλιστα αυτοί δεν έχουν κι άλλη επιλογή) το περνάει στο ντούκου ως κάτι δεδομένο αυτό αυτόματα αποτελεί ύβρι και ασέβεια προς αυτούς τους ανθρώπους.
Η ευσέβεια και η ευαισθησία του καθενος θα αποδειχθεί μέσω πράξεων αργά ή γρήγορα και όχι με ποικίλα φληναφήματα μέσω φόρουμ.
Aυτά που παραθέτεις είναι τίτλοι των ΜΜΕ΅από πότε αυτά αντιπροσοπεύουν την κοινή γνώμη?
Αν δεις στην αρχή οι περισσότεροι γράφαν ένα απλό RIP και λίγα λόγια για το έργο του. Μετά άρχισαν κάποιο να υπερβάλουν και να ξεφεύγουν κρίνοντας την ζωή του βασισμένοι σε φήμες αληθείς ή όχι, αλλά όπως και να έχει άσχετες με το θέμα. Κανένας εδώ μέσα δεν προσπάθησε να τον αγιοποίησει πολλοί όμως παλεύουν να τον θάψουν.
@Maraki@
Νεοφερμένο μέλος

Aυτά που παραθέτεις είναι τίτλοι των ΜΜΕ΅από πότε αυτά αντιπροσοπεύουν την κοινή γνώμη?
Αν δεις στην αρχή οι περισσότεροι γράφαν ένα απλό RIP και λίγα λόγια για το έργο του. Μετά άρχισαν κάποιο να υπερβάλουν και να ξεφεύγουν κρίνοντας την ζωή του βασισμένοι σε φήμες αληθείς ή όχι, αλλά όπως και να έχει άσχετες με το θέμα. Κανένας εδώ μέσα δεν προσπάθησε να τον αγιοποίησει πολλοί όμως παλεύουν να τον θάψουν.
:no1::no1::no1::iagree::iagree::iagree:
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο λόγος που έκανα το παραπάνω ποστ ήταν μια σειρά επιθέσεων και προσβλητικών σχολίων προς το άτομο μου.Χαρακτηρίστηκα αναίσχυντη και ασεβής επειδή απλά παρέθεσα την άποψη μου επι του θέματος.Επειδή δεν έγραψα όπως όλοι ''Rip'' έβγαλαν το πόρισμα οτι είμαι ένα αναίσθητο και ασεβές ον.Για να μη μακρυγορώ στόχος μου ήταν να καυτηριάσω τις ψευτοευαισθησίες και τη δήθεν ευλαβικότητα μερικών τονιζοντας τους οτι η ευσέβεια και η ευαισθησία του καθενος φαίνεται κατα κόρον από τη στάση του σε άλλα θέματα.
Αυτά από εμένα.
Μπορείτε να συνεχίσετε.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Εχω δικαιωμα να εκφραζω την γνωμη μου αν δεν κανω λαθος .
Και αν καταλαβες εναντιονομαι στο "παγκοσμιο πενθος"
η σταση μου απεναντι στο γεγονος ειναι αυτη η οποια αρμοζει σε οποιονδηποτε νεκρο .
Ειπα σεβασμος .
Αν και ποσο πολυ μπορεις να σεβαστεις καποιον παιδοφιλο με ψυχολογικα προβληματα που εγινε απο μαυρος ασπρος με 1000 πλαστικες ο οποιος πεθανε απο υπερβολικη δοση ινσουλινης(δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι ινσουλινη αλλα κατι παρομοιο) στην ουσια , επισης ισως να το χτενιζε το καταιφι .
Και στο κατω κατω δεν σεβοταν ο ιδιος τον εαυτο του .
οσο σεβεσαι οποιονδηποτε αλλον. ειναι μαλλον μυθος οτι αλλαξε χρωμα δερματος με χειρουργια
Anarki
Διάσημο μέλος

1) Αθωώθηκε.Αν και ποσο πολυ μπορεις να σεβαστεις καποιον 1) παιδοφιλο 2) με ψυχολογικα προβληματα 3) που εγινε απο μαυρος ασπρος με 1000 πλαστικες ο οποιος 4) πεθανε απο υπερβολικη δοση ινσουλινης(δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι ινσουλινη αλλα κατι παρομοιο) στην ουσια , 5) επισης ισως να το χτενιζε το καταιφι.
2) Δικό του θέμα.
3) Ανεπιβεβαίωτες φήμες.
4) Ανεπιβεβαίωτες φήμες.
5) Πρώτη φορά το ακούω, αλλά ακόμα και ναι σχύει, τι σχέση έχει;
Σταματήστε να σχολιάζετε τον άνθρωπο, ειδικά τώρα που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, και απολαύστε το έργο που άφησε, αν σας αρέσει.
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

1) Αθωώθηκε.
2) Δικό του θέμα.
3) Ανεπιβεβαίωτες φήμες.
4) Ανεπιβεβαίωτες φήμες.
Σταματήστε να σχολιάζετε τον άνθρωπο, ειδικά τώρα που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, και απολαύστε το έργο που άφησε, αν σας αρέσει.
Ακουσα προσφατα οτι λαδωσε με εκατομμυρια την φαμιλια του νεαρου που ειπε οτι ειπε, για να μην το συνεχισουν.-.-'
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Δεν προσπαθώ να τον υπερασπιστώ, απλά μην αναπαράγετε όλοι ο,τι ακούτε απο 'δω κι απο 'κει.
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Σιγά που δεν θα αθωωνόνταν.1) Αθωώθηκε
Νταξ εκτιμάς το καλλιτέχνη αλλά ας μην κλείνουμε και τα μάτια μας.
-----------------------------------------
Ακριβώς.Για να μη μακρυγορώ στόχος μου ήταν να καυτηριάσω τις ψευτοευαισθησίες και τη δήθεν ευλαβικότητα μερικών τονιζοντας τους οτι η ευσέβεια και η ευαισθησία του καθενος φαίνεται κατα κόρον από τη στάση του σε άλλα θέματα.
-----------------------------------------
Νταξ μετά από αυτό τα έχω ακούσει όλα πλέον.χτες η μουσικη(ποπ και οχι μονο) εχασε τον βασιλια της
Να λεγές μόνο η ποπ να πω εντάξει.
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

:fss::fss::fss::fss:
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

1) Αθωώθηκε γιατί κατέληξαν σε συμβιβασμό εκατοντάδων εκατομμυρίων1) Αθωώθηκε.
2) Δικό του θέμα.
3) Ανεπιβεβαίωτες φήμες.
4) Ανεπιβεβαίωτες φήμες.
2) Ναι, είναι δικό του θέμα. Δεν αφορά κανένα.
3) Ανεπιβεβαίωτες από τον ίδιο. Είπε πως πάσχει από μια ασθένεια, αλλά με αυτή την ασθένεια πεθαίνεις πριν την ενηλικίωση!
4) Δεν είναι ανεπιβεβαίωτες, το είπε το Star
5) Ναι όντως, τι μας νοιάζει?
Όσο για το έργο του, είναι άλλο θέμα. Νομίζω ότι καλύτερα που πέθανε γιατί γλίτωσε από τους εκμεταλλευτές που θα τον υποχρέωναν ακόμα και κατάκοιτο να κάνει συναυλίες (ο ίδιος το έλεγε) επειδή τους χρωστούσε λεφτά!

Αν εννοεις το Λυκο, δεν πεθαινεις πριν την ενηλικιωση, ειναι ιασιμος με φαρμακα αλλα δεν εχουν βρει θεραπεια.
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

Αμελί
Εκκολαπτόμενο μέλος

RIP MICHAEL!!
ilint_ntara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλά το 'παμε μια φορά, το 'παμνε δυο.... Όλο αυτό μας λένε στις Ειδήσεις...
Και καλά τώρα, όχι και να παθαίνουμε σοκ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.