nPb
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Θελω μονο..
να κοιμαμαι και να ξυπναω ησυχη και χαμογελαστη..
ν' αναπνεω και να ζω την καθε στιγμη..
ν' αγαπαω και να αγαπιεμαι...
κι ολα τα αλλα..
Θα ηθελα πολυ..
....σα φυσικη ροη αν κι εφοσον τα φερει ετσι η ζωη μου, να κανω πολλα παιδια, απορροια της αληθινης αγαπης.
Αν οι συνθηκες δεν ειναι ευνοικες, δεν πειραζει, δε με πιεζω.. αφηνω το χρονο να κυλα σα νερο και να με πηγαινει εκει που μου αρεσει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

2. Αμφιδρομος ερωτας
3. Αμφιδρομος ερωτας
4. Αμφιδρομος ερωτας
5. Αμφιδρομος ερωτας
Noisette
Περιβόητο μέλος

2. Να αποκτήσω τόσα χρήματα όσα χρειαζομαι για να ταξιδέψω στον κόσμο.
3. Να ζήσω σε άλλη χώρα.
4. Να ερωτευτώ και να με ερωτευτούν.
5. Και το σημαντικότερο.....Να μην σταματησω να ονειρεύομαι!

(Και δεν θεωρώ αυτα προγραμματισμο αλλά εναν απλο συλλογισμο)
Apro
Διάσημο μέλος

2ον- να έχω πάντα δουλειά, ωστέ να είμαι ψυχοσωματικά ανεξάρτητος
3ον- να έχω μια υγιής επικοινωνία με τον οικογενειακό και κοινωνικό κύκλο
4ον- να μπορώ να προσαρμόζομαι εύκολα σε καινούριες συνθήκες
5ον- να βασίζομαι σε μία προσιτή λογική του κόσμου αυτού
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

kalypso
Περιβόητο μέλος

Σωματική ευεξία
Να μη σκεφτώ ούτε για ένα λεπτό πως υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από την οικογένεια και τους φίλους μου
Να δίνω λίγη περισσότερη σημασία στο "θέλω", παρα στο "πρέπει"
Να μην ξεχάσω να είμαι άνθρωπος.
mikriprigipissa
Νεοφερμένο μέλος

2) Να χτίσω γερές βέσεις για μια υγειή οικογενεία.
3) Να μην πληγώσω ποτέ τους γύρω μου (οικογένεια, φίλους, ανθρώπους)
4) Να θυμίζω στον εαυτό μου τον λόγο της ύπαρξης μου σε αυτόν τον κόσμο
5) Να βλέπω τα πάντα με την καρδιά. Η ουσία είναι αόρατη για τα μάτια...
"Όλα αυτά θα ήθελα να γίνουν στη ζωή μου...Το θέμα είναι: Πότε θα ζήσω την δική μου ζωή;;;"
Noisette
Περιβόητο μέλος

1) Να παραμείνω πάντα παιδί.
2) Να χτίσω γερές βέσεις για μια υγειή οικογενεία.
3) Να μην πληγώσω ποτέ τους γύρω μου (οικογένεια, φίλους, ανθρώπους)
4) Να θυμίζω στον εαυτό μου τον λόγο της ύπαρξης μου σε αυτόν τον κόσμο
5) Να βλέπω τα πάντα με την καρδιά. Η ουσία είναι αόρατη για τα μάτια...
"Όλα αυτά θα ήθελα να γίνουν στη ζωή μου...Το θέμα είναι: Πότε θα ζήσω την δική μου ζωή;;;"
Η ζωή είναι αυτή που "γράφεται" την ώρα που εσύ ψάχνεις να την βρείς.
LAZARUS
Εκκολαπτόμενο μέλος

2.Συγκράτηση του θυμού μου στις καθημερινές προσβολές της προσωπικότητάς μου.
3.Περισσότερο χρόνο στους οικείους και στους φίλους, χωρίς να προσδοκώ αμοιβαιότητα.
4.Περισσότερη άσκηση του σώματος, με περπάτημα και κολύμπι.
5.Μεγαλύτερη προσοχή στη διατροφή μου.
annakaloge
Νεοφερμένο μέλος

Να σαι πάντα

Speedy
Δραστήριο μέλος

2) Οικονομική ανεξαρτησία
3) Πετυχημένη οικογένεια
LAZARUS
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου, μέσα από την καρδιά μου και σου εύχομαι ό, τι καλύτερο!!!Είσαι ευτυχισμένος άνθρωπος!!))
Να σαι πάντα
GanGeD
Νεοφερμένο μέλος

2.Ως την τελευταια ανασα της ζως μου,να καλλιεργηθω πνευματικα..
3.Αμφιδρομη Αγαπη(φιλοι,με την κοπελα μου)..
4.Ας σταματησει η εμπορευματοποιηση και ας ασχοληθουμε με την ποιοτητα...
5.Σπιτι σε ενα παραλιακο μερος..
zourlita
Νεοφερμένο μέλος

Αν μου το ζητούσε αυτό κάποιος θα του έλεγα "ευχαριστώ πολύ, δεν θα πάρω"...
Το πιό ωραίο στη ζωή ειναι το απρογραμμάτιστο....
Ακόμα και η επιτυχία αν είναι προγραμματισμένη είναι άγευστη....
σωστος φιλε μου!!! Μπραβο.. πολυ εξυπνο αυτο.. Δηλαδη οντως.. τι αξια θα χε ξεραμε οτι , ναι , αυριο που θα ξυπνησεις θα γινουν τα χ,ψ,ω πραγματα...

chrisss
Εκκολαπτόμενο μέλος

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

πριν κλεισω τα ματια μου για παντα, να πω: ενταξει, τα εζησα ολα....!
Ένας άνθρωπος που δεν έχει κάνει σεξ με αλεξίπτωτο στα 2000 πόδια δεν μπορεί να πει κάτι τέτοιο. Οπότε πάρε μαθήματα αλεξιπτωτιστή όσο προλαβαίνεις
Εγώ πάλι θέλω
1) όταν κλείσω τα μάτια μου να μην πουν "επιτέλους ψόφησε"

2) να μάθω πορτογαλικά
3) να μεταναστεύσω στη Βραζιλία
4) να παντρευτώ βραζιλιάνα
5) να πηγαίνω κάθε χρόνο στο καρναβάλι του Ρίο (όχι αντίρριο baude laire

2.να μάθω πορτογαλικά
3.να μεταναστεύσω στην βραζιλία
4.να ξελογιάσω την γυναίκα του φαντ
5.να σταματήσω να ντύνομαι σαν καρναβάλι ή σαν αλεξιπτωτιστής που θα κάνει σεξ στα 2000 πόδια
ioannaki95
Εκκολαπτόμενο μέλος

2.να είμαι ανεξάρτητη με ότι συνεπάγεται αυτό
3.να βοηθήσω ανθρώπους με το επάγγελμα που θέλω να ακολουθήσω
4.να βρω το άλλο μου μισό(αν υπάρχει)
5.να είναι πάντα κοντά μου άτομα που πραγματικά με αγαπούν είτε απ'την οικογένεια μου είτε απο τους φίλους μου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.