Πίτσα vs Σουβλάκι

Τι προτιμάτε;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 30)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    30

Resaldis

Δραστήριο μέλος

Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.
Ποια θέση κατέχουν η πίτσα και το σουβλάκι στη διατροφή σας;

Τελευταία επεξεργασία:
Προτιμώ το σουβλάκι περισσότερες φορές από την πίτσα.
Σουβλάκι ένα στις 2 με 3 εβδομάδες και πίτσα αν θα πάρω μια στο τρίμηνο.
Αλλά η συχνότητα στο σουβλάκι είναι μεγαλύτερη την πίτσα την προτιμώ αραιά.

Σουβλάκι...ανυπερθέτως! :slourp:

32a568c8c3f378d980490.gif

Τι ερώτηση είναι αυτή; Πίτσα…

Συστήνω

Κοντοσούβλι χοιρινό σε πίτα αν δεν έχετε δοκιμάσει είναι μια πολύ ωραία νόστιμη εναλλακτικη γευση
pita_kontosouvli1new-525x525.jpg

Προφανώς pizza 100 φορές καλύτερη για εμένα. Ειδικά αυτή η Domino's είναι σκέτη απόλαυση 😁😁

Και τα δύο έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.Ωστόσο προτιμώ να τρώω σουβλάκι (ή πιτογυρο για τους βορειοελλαδίτες μας😂) γιατί θεωρώ ότι είναι αρκετά πιο υγιεινό από τη πίτσα, ειδικά όταν έχει γύρο κοτόπουλο.
Αν όμως μιλήσουμε για πίτσα,η ελληνική με τη φέτα,την ελιά και τη λιαστη ντομάτα είναι κόλαση 🤤

Σόρρυ κιόλας, αλλά αυτά που απεικονίζονται στις παραπάνω φωτογραφίες σουβλάκια δεν τα λες :P

@Volkswagen Fan Νομίζω ότι οι παραδοσιακές συνοικιακές πιτσαρίες μπορούν θεωρητικά να ξεπεράσουν τις διεθνείς αλυσίδες σε ποιότητα γεύσης.

Τελευταία επεξεργασία:
η πιτσα ειναι ασυμφορη οικονομικα. Χρειαζεσαι αρκετη για να χορτασεις. Πριν 3 χρονια δεν υπηρχε ντιμπειτ, με την ακριβεια ομως εχει μειωθει τρομακτικα το χασμα της ανωτεροτητας του πιτογυρου.

Η πίτσα δε πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ιταλικής προέλευσης. Επομένως η κατανάλωση της στην ελληνική κοινωνία υποδηλώνει ξενομανια και αλλοιώνει την εθνική παράδοση/σ

Αναρωτιέμαι αν κρύβονται η απλά ντρέπονται να το δηλώσουν αυτοί που δεν τρώνε ούτε πίτσα ούτε σουβλάκι.Αν και τους καταλαβαίνω😂

Τελευταία επεξεργασία:
Το σουβλάκι είναι πιο νόστιμο και πιο οικονομικό.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Η πίτσα δε πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ιταλικής προέλευσης. Επομένως η κατανάλωση της στην ελληνική κοινωνία υποδηλώνει ξενομανια και αλλοιώνει την εθνική παράδοση/σ

Για το ευρώ γιατί δεν διαμαρτύρεσαι?

Τελευταία επεξεργασία:
Ωστόσο προτιμώ να τρώω σουβλάκι γιατί θεωρώ ότι είναι αρκετά πιο υγιεινό από τη πίτσα, ειδικά όταν έχει γύρο κοτόπουλο.
Αν πάρουμε την παραδοσιακή Ναπολιτάνα, όχι απαραίτητα.

Αν πάρουμε αυτό που λένε εδώ πίτσα,ναι.

Εν τω μεταξύ, και η πίτσα και το σουβλάκι,αν γίνουν όπως πρέπει, είναι πολύ υγιεινά και ισορροπημένα.

Αλλά μας έχουν φάει τα "εγώ δεν θέλω φλωριες στο φαΐ μου, τρώω αντρικά, θέλω να τρέχει από την πίτα αθηρωματικη πλάκα”,😝
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ξεκάθαρα είσαι ο fockos

Ωραία. Θα ψηφίσω πίτσα τότε.

Back