Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Η ιστορία της 8ης Μαρτίου

ωχ θεε μου, τι τραβαω.

ωχ θεε μου, τι τραβαω.

Πειράζει που έχω άποψη ε ; πως τολμάω να την εκφράζω θα μ πεις.

Σου έχει πει πουε τόσα χρόνια μια γυναίκα χρόνια πολλα ; επειδή είσαι άντρας ; μεταξυ μας μιλάμε τώρα απαντά με ειλικρίνεια.

Α δηλαδή οι άντρες δεν έχουν κοινωνικά ζητήματα μόνο οι γυναίκες έχουν ;

Screenshot_2026-03-08-19-31-59-680_com.android.chrome.jpg
Αμα προσέξεις τι ανοησίες γράφουν εντωμεταξύ (και δεν ειναι μονο το ΑΙ το χω δει και σε παγκοσμιο οργανισμο στο τουιτερ σε τουιτ), πρόσεξε:

Προώθηση υγιών (ή και θετικών) ανδρικών προτύπων. Αρα σα να σου λεει, δεν παίζετε θετικά, πρέπει να σας θετικοποιήσουμε με το στανιό, γιατι κάποιοι έχετε μη υγιή πρότυπα, κι αρνητικά.

Για τις γηνεκαίζες θα υπαινίσσοντο κάτι παρόμοιο; Όχι.

Χωρια το σημείο με την ισότητα. Οχι, δεν αναφέρεται στο να μη σε αδικούν οι γηνεκαίζες βρε κουτό, αλλά να μην αδικείς εσυ αυτές.

Πάμε μια να θυμηθουμε τι ποσταρίστηκε πριν χρονια απο τα Ηνωμένα Εθνη.

mensday.jpg

ΥΓ: Χρόνια πολλά στις πραγματικές θηλυκές γυναίκες που ξέρουν τον θηλυκό και υποτακτικό (οχι δουλικό, έχει διαφορά) ρόλο τους δίπλα στον άντρα. Όχι στις γηνεκαίζες και στα φεμίνια.

δεν είναι τυχαίο που έπεσε το site την ημέρα της γυναίκας, το φόρουμ σφύζει απο άτομα που λατρεύουν τις γυναίκες. Μάλλον θα σπεύσαν μαζικά να ευχηθούν.

Χρόνια πολλά στις γυναίκες και σκατά στα μούτρα κάθε κομπλεξάρα ❤️

ΥΓ: Χρόνια πολλά στις πραγματικές θηλυκές γυναίκες που ξέρουν τον θηλυκό και υποτακτικό (οχι δουλικό, έχει διαφορά) ρόλο τους δίπλα στον άντρα. Όχι στις γηνεκαίζες και στα φεμίνια.

Εγώ δε λεω σε καμία... Σιγά... Λες κ αυτές σε θυμουνται την ημέρα του άντρα... Αντε ρε από εκεί... Όλο να τι υπηρετείς... Φλερτ... Να κάνεις την πρώτη κίνηση να πεισεις ότι είσαι ο ιδανικός... Ξέρεις τις έβλεπα το απόγευμα ; ήταν μια πωπω ένα φουσατο... Λέει εμείς οι γυναίκες όταν χρειαστεί κ δεν περναμε καλά σε μια σχέση η έναν γαμο φευγουμε κ παμε άλλου σε άλλη σχέση.

Αυτό είναι υποσυνείδητος εκβιασμος τυπου αν δεν μ κανεις τα κέφια θα φυγω.

Και βλέπεις κάτι θυματα να γίνονται θυματα.

Ο συγκεκριμένος τυπος γυναικας έχει ανθίσει πολυ τα τελευταία χρόνια... Έχουμε μονίμως δικαιώματα!!!!

Εγώ δε λεω σε καμία... Σιγά... Λες κ αυτές σε θυμουνται την ημέρα του άντρα... Αντε ρε από εκεί... Όλο να τι υπηρετείς... Φλερτ... Να κάνεις την πρώτη κίνηση να πεισεις ότι είσαι ο ιδανικός... Ξέρεις τις έβλεπα το απόγευμα ; ήταν μια πωπω ένα φουσατο... Λέει εμείς οι γυναίκες όταν χρειαστεί κ δεν περναμε καλά σε μια σχέση η έναν γαμο φευγουμε κ παμε άλλου σε άλλη σχέση.

Αυτό είναι υποσυνείδητος εκβιασμος τυπου αν δεν μ κανεις τα κέφια θα φυγω.

Και βλέπεις κάτι θυματα να γίνονται θυματα.

Ο συγκεκριμένος τυπος γυναικας έχει ανθίσει πολυ τα τελευταία χρόνια... Έχουμε μονίμως δικαιώματα!!!!
Δεν εχω πρόβλημα να ευχηθώ, γιατί εύχομαι στις καλές γυναίκες με καλό χαρακτήρα, όχι στις περίεργες. Κι αμα δεν ξεκαθαρίσουμε οι άντρες τη στάση μας με το ποιες θέλουμε και ποιες όχι, και ποιες ευχόμαστε και ποιες όχι, τότε πάντα οι τενεκέδες γηνεκαίζες θα κλέβουν τα φώτα του προβολέα σε αυτη τη γιορτή παριστάνοντας τις γυναίκες, και θα λένε τους αντιφρονούντες σεξιστές, πατριάρχες, και φασίστες, μεταξύ άλλων.

Όσο για το μετέπειτα:

Μια γυναίκα για να κάνει τη συμπεριφορά που λες, πρέπει να συμβούν δυο τινά:

α) Η πρέπει ο άντρας να ειναι τελείως αγαπούλης δεδομένος και στο τέλος απο Άλφα τον betaδιάζουν και τον πετάνε για άλλον (μου χει τυχει)

β) Ή πρέπει να ειναι τελείως μαλάκας, να ειναι σπάγγος, να ειναι βρωμιάρης, να την έχει χειρότερα κι απο σκατά και φυσικά κανένας άνθρωπος που σέβεται λίγο τον εαυτό του, ακόμα και οι χειρότερες, δεν το ανέχεται αυτό.

Όταν είσαι αρσενικός, δε σου φεύγει για κανέναν.

Και κάτι άλλο:

Πως ξυνίζει ομως η γυναίκα όταν κόβεται το endless supply of attention and compliment prop-up.

Σαν τους άντρες, που όταν δεν τους κάθεται κάποια, από κει που ήταν η καλύτερη, ξαφνικά γίνεται η πουτάνα.

Τα πράγματα δεν ξυνίζουν τυχαία στη φύση, και οι συμπεριφορές δεν αλλάζουν "έτσι".

Πρέπει κανείς να αναρωτιέται, που "έκοψε" η σούπα. Που της χάλασες τη δουλειά και έγινε Κρο-Μανιόν. Τι ήθελε και πλέον δεν μπορεί να το έχει και έκοψε το γάλα με μια πέτσα να;

Δεν εχω πρόβλημα να ευχηθώ, γιατί εύχομαι στις καλές γυναίκες με καλό χαρακτήρα, όχι στις περίεργες. Κι αμα δεν ξεκαθαρίσουμε οι άντρες τη στάση μας με το ποιες θέλουμε και ποιες όχι, και ποιες ευχόμαστε και ποιες όχι, τότε πάντα οι τενεκέδες γηνεκαίζες θα κλέβουν τα φώτα του προβολέα σε αυτη τη γιορτή παριστάνοντας τις γυναίκες, και θα λένε τους αντιφρονούντες σεξιστές, πατριάρχες, και φασίστες, μεταξύ άλλων.

Όσο για το μετέπειτα:

Μια γυναίκα για να κάνει τη συμπεριφορά που λες, πρέπει να συμβούν δυο τινά:

α) Η πρέπει ο άντρας να ειναι τελείως αγαπούλης δεδομένος και στο τέλος απο Άλφα τον betaδιάζουν και τον πετάνε για άλλον (μου χει τυχει)

β) Ή πρέπει να ειναι τελείως μαλάκας, να ειναι σπάγγος, να ειναι βρωμιάρης, να την έχει χειρότερα κι απο σκατά και φυσικά κανένας άνθρωπος που σέβεται λίγο τον εαυτό του, ακόμα και οι χειρότερες, δεν το ανέχεται αυτό.

Όταν είσαι αρσενικός, δε σου φεύγει για κανέναν.

Και κάτι άλλο:

Πως ξυνίζει ομως η γυναίκα όταν κόβεται το endless supply of attention and compliment prop-up.

Σαν τους άντρες, που όταν δεν τους κάθεται κάποια, από κει που ήταν η καλύτερη, ξαφνικά γίνεται η πουτάνα.

Τα πράγματα δεν ξυνίζουν τυχαία στη φύση, και οι συμπεριφορές δεν αλλάζουν "έτσι".

Πρέπει κανείς να αναρωτιέται, που "έκοψε" η σούπα. Που της χάλασες τη δουλειά και έγινε Κρο-Μανιόν. Τι ήθελε και πλέον δεν μπορεί να το έχει και έκοψε το γάλα με μια πέτσα να;

Αρκετές φευγουν γιατί δεν αντέχουν τις ευθυνες και το μοίρασμα. Απλά μετά το ρίχνουν πανω στον άλλον " Ε να δεν περνουσα καλά δεν με σεβόταν... "

Μαλακιες τώρα εντάξει... Τα χουμε φάει στη μάπα. Δεν είναι παντα αλήθεια ότι ο άλλος δεν φερόταν σωστά. Αρκετοί έχουν υποφέρει και μέσα σε αυτους υπήρξα κ εγώ αμα σ πω εγω τι κακομεταχείριση έχω φάει αλλά δε προκειται να ξαναγίνει αυτό. Το ορκίστηκα στον εαυτό μου. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός κ τα φαινόμενα απατουν. Μη βασίζεται καθόλου στο τρόπο που κάποιοι κάποιες σου παρουσιαζουν τον εαυτό τους μπορεί να είναι τελείως αναξιόπιστος.

Στο τέλος όλα εδώ πληρωνονται... Και η κακή συμπεριφορά θα συνεχιστεί... Και τότε θα έχουν μεγαλυτερα προβλημα κ πληγες πχ διαζυγια με παιδια... Χρόνια στα δικαστήρια κτλ.

Όσο για αυτές π λες που μας λένε σεξιστες κ κομπλεξικους. Θα είχα μεγάλο προβλημα αν καθομουν να υπολογίσω τις απόψεις τους. Ξέρω καλά ότι αυτή είναι η συνήθης απάντηση όταν δεν τους λες αυτά που θέλουν να ακουσουν. Είσαι δηλαδή ο κομπλεξας ο σεξιστής κτλ κτλ.

Τις πραγματικά καλές γυναίκες τις σέβεσαι κ τις βοηθάς κάθε μέρα. Η όταν το χρειαστουν.

Αυτά τώρα με τις γιορτές είναι θέατρα για να κάνουν οι αγαπουληδες μπας κ αρπάξουν κανα κοκαλακι.

Απλά εμένα δεν με ενδιαφέρει δεν είμαι ο ευνοημένος του συστήματος οπότε γράφω αλήθειες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Και κάτι άλλο:

Πρέπει να προσεξεις πολυ πια θα βάλεις στο σπίτι σου.

Εδώ η άλλη πηγε να περασει νομοθετική τροποποίηση που ευνοουσε μια δικαστική διαμάχη που είχε με τον πρωην άντρα της για την επιμέλεια... Εχω συναδέλφους που είναι χρόνια αααα στα δικαστήρια....

Τι μας ενδιαφέρει τι λεει η κάθε μια ; αυτή θα μας. Πληρώσει τα σπασμένα ; απλά ως συνήθως δεν κάθονται καν να ακουσουν τι περασε και ένας άντρας.

Εγώ αν σ έλεγα τι είχα περασει σε μια παλαιοτερη σχέση αν τα πιναμε κάποια στιγμή μόνο κατ ιδίαν φυσικά αυτά δε τα βγάζεις στο Ίντερνετ θα σ σηκωνόταν η πετσα.

Λένε κιόλας να κρατάμε επαφές... Θα σ λεγα τι θα κρατουσα με αλλά τεσπα. 😄

ΥΓ οποία θέλει ας με πει κομπλεξικό. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τυπισσες.

ΥΓ 2 θα μ πεις τι τα θυμάσαι τώρα αυτά.... Εεεε κάποια πραγματα είναι φασον λένε τα ίδια για αυτό τα θυμήθηκα.... Και να ξέρεις πως εκείνες που κόπτονται πολυ είναι εκείνες π θα σε πρηξουν κιόλας με τη γκρίνια τους... Με τη σχέση με τους γονείς σου... Ναι θα εμπλέκουν και εκεί... Κτλ κτλ...

Γιαν αυτο σ λέω μην εισαι σίγουρος για τον λόγο που καποια λέει " Αν δεν περναω καλα θα σηκωθώ να φυγω... " Γιατί αμα στα πω θα σ σηκωθεί η πετσα... Και μετά βέβαια θα έχεις κ όλο το πολεμο με τα παιδια κτλ.

Τελευταία επεξεργασία:
Όσο υπάρχουν γυναικες ανά τον πλανήτη που βιώνουν ακραία στέρηση δικαιωμάτων λόγω των καθεστώτων και των κοινωνικών συνθηκών στις οποίες έτυχε να γεννηθούν έχει λόγο μνήμης αυτή η μέρα.

images (17).jpeg

Τελευταία επεξεργασία:
Χρόνια πολλά μόνο σε χριστιανικές γιορτές και γενέθλια, όχι για ανόητες παγκόσμιες ημέρες ή ό,τι άλλη βλακεία.

Χρόνια πολλά μόνο σε χριστιανικές γιορτές και γενέθλια, όχι για ανόητες παγκόσμιες ημέρες ή ό,τι άλλη βλακεία.

Εμενα δεν με πειράζει να υπάρχει αυτη η γιορτή... απλά τα τελευταια χρόνια ολοι εμεις έχουμε τεθει στο περιθώρειο και ολοι ασχολουνται με τις γυναικες... τι θέλει η γυναικα... η γυναικα το ενα η γυναικα το αλλο.... να εισαι σαν αντρας ετσι να εισαι αλλιώς.... μη πεις αυτο μη πεις εκεινο.... να ζεις μονος σου... μην ερχεται συχνά η μανα σου..... και πάς κ γνωριζεις κάποια ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ή η μανα της φέρνει φαγητο και καλά κάνει πχ... και σενα αν σ παρει πχ η μανα σ ενα τηλ παραπανω εισαι μαμάκιας.

Μιλαμε για τρελά πράγματα και δικαιωματισμούς !!! Σε φέρνει πχ εκτος εαυτού γιατι σ λέει βλακείες... υψωνεις λιγο τη φωνή χωρις να βρίσεις ΠΑΑΑΑΑΠ ειναι βίαιος !!!! ΝΑΤΟ. Μονο δικαιώματα ρε... υποχρεώσεις κ συμβιβασμούς ποτέ. Για αυτο κ πυρπολούνται και οι σχέσεις. Αυτο ηταν το point μου. Δεν εχω κανα θέμα με το να έχουμε γιορτές που προασπίζουν τα δικαιωματα τους τα ανθρώπινα. Και θα στήριζα εννοειται αν κάποιο δικαιωμα παραβιαζόταν.

Και να σ πω κ κάτι κ μονο που θα ντριγκαριζόταν κάποια αμα με ακουγε να λέω τέτοια σημαινει οτι δεν ειναι αρκετά άνετη και ακομπλεξάριστη για τα γούστα μου.

Τέλος. Να κάνετε συζητησεις οταν βγαινετε έξω μη φοβάστε γιατι αυτά θα σκάσουν μετά και θα λές ΩΧΧΧ...
δεν τα ξερα...

εεε δεν ηξερες δεν ρώταγες ;

τελοςπαντων για μενα ολα αυτα πλέον ειναι καταπιέσεις για αυτο κ κάθομαι και μόνος μου.

Εμενα δεν με πειράζει να υπάρχει αυτη η γιορτή... απλά τα τελευταια χρόνια ολοι εμεις έχουμε τεθει στο περιθώρειο και ολοι ασχολουνται με τις γυναικες... τι θέλει η γυναικα... η γυναικα το ενα η γυναικα το αλλο.... να εισαι σαν αντρας ετσι να εισαι αλλιώς.... μη πεις αυτο μη πεις εκεινο.... να ζεις μονος σου... μην ερχεται συχνά η μανα σου..... και πάς κ γνωριζεις κάποια ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ή η μανα της φέρνει φαγητο και καλά κάνει πχ... και σενα αν σ παρει πχ η μανα σ ενα τηλ παραπανω εισαι μαμάκιας.

Μιλαμε για τρελά πράγματα και δικαιωματισμούς !!! Μονο δικαιώματα ρε... υποχρεώσεις κ συμβιβασμούς ποτέ. Για αυτο κ πυρπολούνται και οι σχέσεις. Αυτο ηταν το point μου. Δεν εχω κανα θέμα με το να έχουμε γιορτές που προασπίζουν τα δικαιωματα τους τα ανθρώπινα. Και θα στήριζα εννοειται αν κάποιο δικαιωμα παραβιαζόταν.

Εμενα δεν με πειράζει να υπάρχει αυτη η γιορτή... απλά τα τελευταια χρόνια ολοι εμεις έχουμε τεθει στο περιθώρειο και ολοι ασχολουνται με τις γυναικες...
Στα τέτοια μου πάνθηρα, αλήθεια. Αν μου έλεγε πχ χρόνια πολλά κάποιος στη μέρα του άντρα που έγραψες θα μου φαινόταν αστείο. Τώρα για τα άλλα που λες, ναι, είναι λόγω της εκθήλυνσης του κόσμου που ασχολούνται όλοι με το τι θέλει η γυναίκα. Αλλά ούτε με εμάς να ασχολούταν θα ήταν σωστό, άντρες είμαστε, δεν χρειαζόμαστε κανάκεμα.

Aκριβώς... ΟΡΦΑΝΟ! Κάποιες θα το ήθελαν να μην έχει καθολου γονεις κάποιος το πιστευω αυτο ετσι κ αλλιως εξαρχης έτοιμες να αρπαχτούν κ να τσακωθουν μαζί τους ειναι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Στα τέτοια μου πάνθηρα, αλήθεια. Αν μου έλεγε πχ χρόνια πολλά κάποιος στη μέρα του άντρα που έγραψες θα μου φαινόταν αστείο. Τώρα για τα άλλα που λες, ναι, είναι λόγω της εκθήλυνσης του κόσμου που ασχολούνται όλοι με το τι θέλει η γυναίκα. Αλλά ούτε με εμάς να ασχολούταν θα ήταν σωστό, άντρες είμαστε, δεν χρειαζόμαστε κανάκεμα.

Να ασχοληθούν φιλε... οπως θα ασχοληθουμε κ εμείς.

Αμα κάποια δεί μια άποψη λιγότερο δημοφιλή.... να σε ρωτησει τι έπαθες κ το λές αυτο κ οχι απευθειας

ααα το μαλακα το κομπλεξικο το σεξιστή μπλα μπλα μπλα

ενω αν ισχυε για αυτη κ δεν ρωταγες.... πωπω ττοοοο μαλακα τον αναισθητο εεεελα μωρε κ αυτος τα ιδια θα έκανε.

Αμα το καλοσκεφτεις ειναι αυτο που ειχε πεί κ ενας φιλος κ πεθάναμε στα γέλια λεει καλα οι γυναικες πλεον κ μονο που ειναι γυναικες βραβεύονται ! :laugh:

Νομιζω οτι όλο αυτο ειναι φέηκ πλέον ειδικα σε ανεπτυγμένες χωρες να μου μιολησεις για χωρες όπως το Ιραν.... να σ πω ναί. Εκει θέλουν κ ειδικό σωμα αστυνομιας να τις προστατευτει.

IMG_5748.jpeg

Πως τα φέρνει η ρημάδα η ζωή vol infinite :(

Ε τότε έλεγα χρόνια πολλα είχα διάθεση. Τώρα μ την έχετε χαλάσει. Μια έχω μια δεν έχω. Έχουν περασει και 8 χρόνια είναι λογικό να έχω ίσως μια περιοδο κάποιας συναισθηματικής ψυχικής κόπωσης.

Πάντως σχετικά με τα δικαιώματα τα ίδια έλεγα τότε τα ίδια κ τώρα δεν έχει αλλάξει κάτι. Γιατί λένε ότι τον άνθρωπο τον αξιόλογεις τελικά στις κακές του.

Αυτή τη φορά δεν κατάφερες να με εκθέσεις... Έπεσες σε Σκόπελο.

Επίσης δείχνει... Οτι ένας άνθρωπος μπορεί να είναι γλυκός και θετικός κ με τα. καμώματα τους κάποιες να τον σκληρυνουν κ μετα. Βέβαια ρίχνουν κ πάνω του. Όλο το φταίξιμο. Αυτή την οπτικη απέφυγες να τη σκεφτείς δεν πειραζει είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Δυστυχώς κάποιες παίζουν χοντρά παιχνιδια υποκρισίας κ εξαπάτησης εκμεταλλευόμενες την κακή χρήση όλων αυτών των δικαιωμάτων τη κατάχρηση δηλαδή γιατι σ λέει θα κάνω την γυναίκα την απροστάτευτη κ θα πειστουν όλοι. Αλλά δε φταίνε αυτές... Οι Πατεράδες φταίνε π δεν έδωσαν ποτε ουσιαστικό χρόνο σε αυτά τα παιδια απο μικρή ηλικία να τους εξηγήσουν δυο τρία πράγματα. Τα ίδια και με τα αγόρια βέβαια.

Τελευταία επεξεργασία:
Ε τότε έλεγα χρόνια πολλα είχα διάθεση. Τώρα μ την έχετε χαλάσει. Μια έχω μια δεν έχω. Έχουν περασει και 8 χρόνια είναι λογικό να έχω ίσως μια περιοδο κάποιας συναισθηματικής ψυχικής κόπωσης.

Πάντως σχετικά με τα δικαιώματα τα ίδια έλεγα τότε τα ίδια κ τώρα δεν έχει αλλάξει κάτι. Γιατί λένε ότι τον άνθρωπο τον αξιόλογεις τελικά στις κακές του.

Αυτή τη φορά δεν κατάφερες να με εκθέσεις... Έπεσες σε Σκόπελο.

Επίσης δείχνει... Οτι ένας άνθρωπος μπορεί να είναι γλυκός και θετικός κ με τα. καμώματα τους κάποιες να τον σκληρυνουν κ μετα. Βέβαια ρίχνουν κ πάνω του. Όλο το φταίξιμο. Αυτή την οπτικη απέφυγες να τη σκεφτείς δεν πειραζει είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Δυστυχώς κάποιες παίζουν χοντρά παιχνιδια υποκρισίας κ εξαπάτησης εκμεταλλευόμενες την κακή χρήση όλων αυτών των δικαιωμάτων τη κατάχρηση δηλαδή γιατι σ λέει θα κάνω την γυναίκα την απροστάτευτη κ θα πειστουν όλοι. Αλλά δε φταίνε αυτές... Οι Πατεράδες φταίνε π δεν έδωσαν ποτε ουσιαστικό χρόνο σε αυτά τα παιδια απο μικρή ηλικία να τους εξηγήσουν δυο τρία πράγματα. Τα ίδια και με τα αγόρια βέβαια.

1773035495262.png

Τουλάχιστον εγώ έχω το ίδιο νικνέημ εδω και 10 χρονια... δεν αλλάζω όπως η φίλη σου η @amarelia για να μη μπορεί κάποιος να ψάξει και τα δικά μου γραφόμενα. ;)

Έγραψα και πιο πάνω... να μην εμπιστευόμαστε το τρόπο που πάει να παρουσιάσει ο άλλος τον εαυτό του γιατι στη προκειμένη μπορεί να ειναι αναξιόπιστος. Η Αμαρέλια όλο για τους άλλους λέει πόσο ζαβολιάρηδες και κακοί ειναι αλλα τον εαυτό της τον αφήνει μονίμως στην απέξω στην ζαβολιά ! :laugh:

Ψάξτε οτι θέλετε εδώ ειναι όλα... και ειναι λογικό ως ενα βαθμο και σε βάθος χρόνων να έχουν κάποιες μικρο αλλαγές. Ξαναλέω ομως εγω δεν τα χω σβήσει όπως κάτι άλλοι ή να αλλαζω νικνεημς επίτηδες.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back