Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Η ιστορία της 8ης Μαρτίου

Ε τότε έλεγα χρόνια πολλα είχα διάθεση. Τώρα μ την έχετε χαλάσει. Μια έχω μια δεν έχω. Έχουν περασει και 8 χρόνια είναι λογικό να έχω ίσως μια περιοδο κάποιας συναισθηματικής ψυχικής κόπωσης.

Πάντως σχετικά με τα δικαιώματα τα ίδια έλεγα τότε τα ίδια κ τώρα δεν έχει αλλάξει κάτι. Γιατί λένε ότι τον άνθρωπο τον αξιόλογεις τελικά στις κακές του.

Αυτή τη φορά δεν κατάφερες να με εκθέσεις... Έπεσες σε Σκόπελο.

Επίσης δείχνει... Οτι ένας άνθρωπος μπορεί να είναι γλυκός και θετικός κ με τα. καμώματα τους κάποιες να τον σκληρυνουν κ μετα. Βέβαια ρίχνουν κ πάνω του. Όλο το φταίξιμο. Αυτή την οπτικη απέφυγες να τη σκεφτείς δεν πειραζει είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Δυστυχώς κάποιες παίζουν χοντρά παιχνιδια υποκρισίας κ εξαπάτησης εκμεταλλευόμενες την κακή χρήση όλων αυτών των δικαιωμάτων τη κατάχρηση δηλαδή γιατι σ λέει θα κάνω την γυναίκα την απροστάτευτη κ θα πειστουν όλοι. Αλλά δε φταίνε αυτές... Οι Πατεράδες φταίνε π δεν έδωσαν ποτε ουσιαστικό χρόνο σε αυτά τα παιδια απο μικρή ηλικία να τους εξηγήσουν δυο τρία πράγματα. Τα ίδια και με τα αγόρια βέβαια.
Γυναικωτοι καλέ γίνατε που θέλετε λουλούδια και χρόνια πολλά; Γιατί το στερεότυπο τη γυναίκα θέλει να γκρινιάζει για επετείους :shifty:

τι ζόρια τραβάς κι εσύ καημένε

Ε ως συνήθως κλασσικά... όταν σε στριμώχνουν πάς να βγάλεις τους αλλους τρελούς... αφου όλο νικς αλλάζεις. Ψέμματα ειναι ; ουτε αυτο να παραδεχτείς.. ουτε αυτό ;

ω ρε καημενε άτομο να στηριχθει κάποιος πανω του που εισαι και εσύ! Αξιόπιστη όχι αστεία! :laugh:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Γυναικωτοι καλέ γίνατε που θέλετε λουλούδια και χρόνια πολλά; Γιατί το στερεότυπο τη γυναίκα θέλει να γκρινιάζει για επετείους :shifty:

Νταξει ίσως φταιει και το οτι δεν ήμουν ποτέ γλείφτης να βγω τωρα στο φβ στο άκυρο κ να γράφω για την Ημέρα της γυναίκας όπως κάνουν τόσοι Τάκηδες μπας κ φάνε κανα κοκαλάκι..... αυτα τα βλέπω απο χθες κ με πιάνουν τα γέλια...

Σιγουρα αμα κάποια ειχε πρόβλημα θα την υποστήριζα αρκεί να ειχε φερθεί καλά κ να ηταν αξιόπιστο άτομο αν τωρα είσαι οτι φάς κ ότι πίεις και όποιον αντρα βρείς για να χαρεί η κωλάρα σου το πιθανότερο να αδιαφορούσα κ εγώ.

Κουραστηκαμε τόσα χρονια απο τέτοιες συμπεριφορές κ πλέον εχουμε γινει πιο επιλεκτικοί ακομη κ στα άτομα που βοηθάμε.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

τι ζόρια τραβάς

Τα ζόρια τα τραβάς εσυ όταν ψάχνεις γραφόμενα μου ακομη και 10 χρονια πρίν..... μην κανεις τωρα και την υπεράνω.

Σου ειπα βγάλε τα ολα ... φωτοτυπιες και έλα να στα θεωρήσω τον Μαϊο.... με υπογραφή! Χαιρεσαι που χαίρεσαι να τα έχεις και με υπογραφή. :laugh:

Τελευταία επεξεργασία:
Η Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας είναι ημέρα μνήμης για τους αγώνες των γυναικών που διεκδίκησαν δικαιώματα, αξιοπρέπεια και ελευθερία.
Μνήμης για όσες πλήρωσαν με τη ζωή τους τη σιωπή ή τη φυλακή το δικαίωμα να υπάρχουμε εμείς σήμερα ισότιμα απέναντι στους νόμους και στα δικαιώματα .Η φύση μας ειναι διαφορετική και θα παραμείνει !

Χθες ως γυναίκες της Δύσης το μόνο που δεν θα έπρεπε να περιμένουμε είναι λουλούδια από τους άνδρες.
Οι άνδρες της ζωής μας μάς δείχνουν καθημερινά ότι νοιάζονται, μας προστατεύουν και μας αγαπούν.

Κάθε πατέρας κάθε αδελφός κάθε σύζυγος που υπάρχει πραγματικά στη ζωή μιας γυναίκας και δείχνει καθημερινό σεβασμό προς το πρόσωπό της είναι λόγος να νιώθουμε ευγνωμοσύνη ,χωρίς να θεωρούμε δεδομένο ότι αυτό συμβαίνει παντού.
Το ίδιο φυσικά ισχύει και για εκείνους, όταν στη ζωή τους υπάρχουν μια μητέρα, μια αδελφή ή μια σύζυγος που στέκεται δίπλα τους.

Ελπίζω χθες να είχαμε τη σκέψη μας μόνο στις γυναίκες που συνεχίζουν να αγωνίζονται για τα αυτονόητα, εκεί στο Ιράν, όπου ακόμη παλεύουν για την ελευθερία της φύσης τους.
Ακόμα και μια γυναίκα που θα συλληφθεί για ένα αδίκημα και καταδικαστεί σε θάνατο ,πρώτα θα βιαστεί και μετα θα θανατωθεί αν είναι "τυχερή" και δεν την εχουν παντρέψει από τα 10 με την συγκατάθεση των ¨γονέων ¨ εφόσον θα παραμένει παρθενα ...

Για να πικαριστούν λίγο ακόμα οι εύθραυστες αρρενωπότητες.

IMG_5753.jpeg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back