Παλιές φιλικές σχέσεις

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.
Είχα στείλει μήνυμα στο facebook σε μια κοπέλα με το ίδιο ακριβώς όνομα με την κολλητή μου που ήμασταν αυτοκόλλητοι μέχρι την Γ' δημοτικού συν έλεγε την ίδια καταγωγή (μέναμε και στην ίδια γειτονιά και ήμασταν κοντά καθημερινά).
Ξέρω ακούγεται πολύ μικρή ηλικία η Γ' δημοτικού, ωστόσο μια χαρά επικοινωνούσαμε και παίζαμε.
Το προφίλ είχε μεν μια φωτογραφία αλλά δεν μπορούσα να ξεχωρίσω 100% αν ήταν εκείνη γιατί φορούσε και γυαλιά ηλίου.

Μου απάντησε ότι είναι η ξαδέλφη της που οι γονείς τους τους δώσανε το ίδιο όνομα.
Της είπα να της δώσει πολλά χαιρετίσματα από εμένα τον τάδε και την αδελφή μου (γιατί και οι μεγαλύτερες αδελφές μας κάνανε παρέα). Και αυτό ήταν όλο.

Επειδή η συζήτηση υπήρχε στον messenger, λίγα χρόνια μετά ξανά μπήκα στο προφίλ και είδα ότι ήταν εκείνη ξεκάθαρα με φωτογραφίες. :P
Καλά ρε παιδιά ένα γεια είπα να της πω, ούτε reunion ούτε τίποτα. Ούτε καν add.
Κι εγώ δε θέλω πάρε δώσε με άτομα πριν τα 18 μου.
Και αύριο να λάβω πρόσκληση από κάποιον από δημοτικό - γυμνάσιο - λύκειο ότι κανονίζεται reunion δεν πρόκειται να πατήσω.

Απλά με τη συγκεκριμένη ήμασταν πραγματικά αυτοκόλλητοι (ή αυτοκόλλητες, αν με πιάνετε :P), έστω και σε εκείνη την μικρή και μακριά από το τώρα ηλικία.
Μετά έφυγε σε άλλη χώρα αλλά τα λέγαμε μέχρι περίπου γυμνάσιο που ερχόταν Αθήνα (1 - 2 φορές συνολικά), αλλά τότε δεν υπήρχαν social.

Ναι μεν δεν θα συναντιόμουν ποτέ με κάποιον τόσο παρελθοντικό, ωστόσο δε θα έλεγα ποτέ ψέματα ούτε θα τον αγνοούσα αν μου έστελνε ένα μήνυμα ξέρω 'γω στον messenger.

Anyway ο κόσμος προχωράει.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.
Είχα στείλει μήνυμα στο facebook σε μια κοπέλα με το ίδιο ακριβώς όνομα με την κολλητή μου που ήμασταν αυτοκόλλητοι μέχρι την Γ' δημοτικού συν έλεγε την ίδια καταγωγή (μέναμε και στην ίδια γειτονιά και ήμασταν κοντά καθημερινά).
Ξέρω ακούγεται πολύ μικρή ηλικία η Γ' δημοτικού, ωστόσο μια χαρά επικοινωνούσαμε και παίζαμε.
Το προφίλ είχε μεν μια φωτογραφία αλλά δεν μπορούσα να ξεχωρίσω 100% αν ήταν εκείνη γιατί φορούσε και γυαλιά ηλίου.

Μου απάντησε ότι είναι η ξαδέλφη της που οι γονείς τους τους δώσανε το ίδιο όνομα.
Της είπα να της δώσει πολλά χαιρετίσματα από εμένα τον τάδε και την αδελφή μου (γιατί και οι μεγαλύτερες αδελφές μας κάνανε παρέα). Και αυτό ήταν όλο.

Επειδή η συζήτηση υπήρχε στον messenger, λίγα χρόνια μετά ξανά μπήκα στο προφίλ και είδα ότι ήταν εκείνη ξεκάθαρα με φωτογραφίες. :P
Και αύριο να λάβω πρόσκληση από κάποιον από δημοτικό - γυμνάσιο - λύκειο ότι κανονίζεται reunion δεν πρόκειται να πατήσω.

Απλά με τη συγκεκριμένη ήμασταν πραγματικά αυτοκόλλητοι (ή αυτοκόλλητες, αν με πιάνετε :P), έστω και σε εκείνη την μικρή και μακριά από το τώρα ηλικία.
Μετά έφυγε σε άλλη χώρα αλλά τα λέγαμε μέχρι περίπου γυμνάσιο που ερχόταν Αθήνα (1 - 2 φορές συνολικά), αλλά τότε δεν υπήρχαν social.

Ναι μεν δεν θα συναντιόμουν ποτέ με κάποιον τόσο παρελθοντικό, ωστόσο δε θα έλεγα ποτέ ψέματα ούτε θα τον αγνοούσα αν μου έστελνε ένα μήνυμα ξέρω 'γω στον messenger.

Μπρο η τυπισσα είναι απλά κομπλεξική μάλλον ξέρω γώ γιατί να σου πει ψέμματα ; Φοβόταν μήπως της την πέσεις ; Ότι να ναι

Εγώ βρήκα φίλη πέρσι που ήμασταν πολύ κοντά το 2013 όταν ήμασταν δηλαδή 13 χρονών αλλά μετά χαθήκαμε

Ήρθε να με δει το περασμένο σκ

Δηλαδή, δεν είναι περίεργο αυτό που έκανες ίσα ίσα είναι πολύ όμορφο

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.
Μπρο η τυπισσα είναι απλά κομπλεξική μάλλον ξέρω γώ γιατί να σου πει ψέμματα ; Φοβόταν μήπως της την πέσεις ; Ότι να ναι

Εγώ βρήκα φίλη πέρσι που ήμασταν πολύ κοντά το 2013 όταν ήμασταν δηλαδή 13 χρονών αλλά μετά χαθήκαμε

Ήρθε να με δει το περασμένο σκ

Δηλαδή, δεν είναι περίεργο αυτό που έκανες ίσα ίσα είναι πολύ όμορφο
Τι να της την πέσω καλέ, φιλενάδες ήμασταν που μέχρι και τα ίδια αγόρια γουστάραμε ξέρω γω. :loltooth:

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.
Τι να της την πέσω καλέ, φιλενάδες ήμασταν που μέχρι και τα ίδια αγόρια γουστάραμε ξέρω γω. :loltooth:
Μπορεί να έχει άλλη γνώμη για την ομοφυλοφιλια πια ή να νόμιζε ότι το γύρισες σε straight 🫠🫠

Scandal

Διαχειριστής

Μπορεί να έχει άλλη γνώμη για την ομοφυλοφιλια πια ή να νόμιζε ότι το γύρισες σε straight 🫠🫠
Πάντως αν είχε φρικάρει ως str8 γυναίκα, θα έλεγε ότι δεν ήταν αυτή.
Δεν θα αποκάλυπτε καν ότι είναι ξαδέλφη της και καλά. Άρα ήθελε απλά να με αποφύγει.

Καλά δεν πειράζει, εντύπωση μου έκανε δεν πληγώθηκα ακριβώς. ;)

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.291 μηνύματα.
Δεν πιστεύω στην επανασύνδεση παλιών σχέσεων και δη φιλικών γιατί ήσασταν φίλοι σε μια συγκεκριμένη περίοδο και σας είχαν ενώσει οι καταστάσεις της τότε ζωής σας. Αυτές οι καταστάσεις, αλλά και οι εμπειρίες του ανθρώπου, αλλάζουν συνεχώς και πολλές φορές προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Είναι αυτό που λέμε "we grew apart". Ας μείνουν οι αναμνήσεις να μας θυμίζουν καλές στιγμές.

Βέβαια έχω δει και ανθρώπους που ξαναβρίσκονται με παλιούς φίλους και βρίσκουν νέα κοινά σημεία με την παλιά υπάρχουσα οικειότητα. Αυτοί οι άνθρωποι μάλλον είναι τυχεροί. Εγώ ως άνθρωπος δε δίνω δεύτερες ευκαιρίες κι ίσως αυτό να φταίει.
Εγώ πιστεύω πιο πολύ στις σχέσεις ζωής. Οι περισσότεροι εδώ πέρα λέτε συνέχεια πόσο αλλάζουμε και φίλοι και σύντροφοι θα παν από κει που ρθαν :P

Αλλά είναι σαν να ξεκινάς από το μηδέν κάθε φορά.

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.509 μηνύματα.

Δεν ξέρω αν ο κόσμος προχωράει, το σίγουρο είναι πως οι άνθρωποι αλλάζουν.
Όλοι αλλάζουμε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, με το πέρασμα του χρόνου, συχνά δίχως οι ίδιοι να το καταλαβαίνουμε.

Επίσης καλό είναι να μη κρίνουμε τις αντιδράσεις των άλλων με βάση εκείνων του εαυτού μας,
οι άνθρωποι διαφέρουμε.

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.
διατηρώ κάποιες επαφές με φίλους από γυμνάσιο-λύκειο, αλλά μας χωρίζει το χάος. Είναι όλοι δεξιοί, με οικογένειες, παιδιά, μικροαστικές συνήθειες και ψεκ ανησυχίες.

πιο κολλητοί φίλοι είναι 3 άνθρωποι που γνώρισα στο πανεπιστήμιο ή και αργότερα. επιδιώκουμε ακόμα να βρισκόμαστε όποτε είναι δυνατό.

ένας κολλητός φίλος, που είχαμε καλή σχέση και επικοινωνία, αν και τελευταία είχαμε χαθεί, πέθανε πριν λίγα χρόνια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια