Νινακι μου,μαλλον εσυ πρεπει να μαθεις να διαβαζεις.Δ
ιοτι συμφωνεις με τον γκασπαρ,οταν αυτος προτεινε να ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ...και να μην βαζουμε σε εντατικες τους ανεμβολιστους.Ακριβως σε αυτο απαντησα και εγω.
Και εσυ μου απαντησες ποσοι ειναι στις ΜΕΘ,ποσοι λιγοι ειναι ,οταν εγω λεω οτι αυτο που λεει ο γκασπαρ και συ συμφωνησες ακομα και να γινει,που ειναι καθαρα μισανθρωπιστικο,θα γινει παλι χαμος με ΜΕΘ και νοσοκομεια αφου ειδικα στην Δ το ποσοστο επιτυχιας εμβολιων δεν ειναι 100% αλλα περιπου 75%
Κανε εναν μαθηματικο υπολογισμο,αν τα αφησεις ολα ελευθερα,που εσυ σε προηγουμενα ποστ ελεγες στα παιδια να μην πηγαινουν σε παρτυ,και μου συμφωνησες με γκασπαρ ,ποσα εκατομμυρια θα κολλησουν κορονιοιο και οι 25 ανα εκατο ανθρωπους θα νοσουν, και μετα πεσμου ποιος δεν διαβαζει και κυριως ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ.Εγω συμφωνα με αυτο σου απαντησα.
ΥΓ Αχ χιλια συγνωμη,δεν ηξερα οτι εδω ειναι δικια σου η συζητηση δεν συμμετεχουν ολοι ελευθερα,.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Οκτωβρίου 2021
Οριστε,δες που μου απαντησες,οποτε και αναλογα σου απαντησα και εγω.
Και εγραψες και αυτο
Ακριβως επειδη ξερουμε να διαβαζουμε,σου απαντησα αυτα.
Ειναι σαν να μας λες αν οι ανεμβολιαστοι μεινουν εξω απο τις ΜΕΘ δεν θα εχουμε προβλημα.Ξεκαθαρα λοιπον το επικροτεις και το λες σαν ΛΥΣΗ.
Μην δουλευομαστε μεταξυ μας.