Οσο πιο αναπτυγμένη είναι μορφωτικά και κοινωνικά μία χώρα, τόσο υψηλότερο είναι και το ποσοστό εμβολιασμένων. Στην Ελλάδα η έρευνα μάς δείχνει ότι ΣΥΡΙΖΑ και Ελληνική Λύση είναι τα πρώτα κόμματα στους ανεμβολίαστους, όμως οι αρνητές από τον κάθε κομματικό σχηματισμό έχουν διαφορετική αφετηρία...
www.protagon.gr
Επειδή έχει ένα όριο κάθε φορά η αρθρολαγνεία που παρουσιάζεις με ηθελημένο τρόπο και προσπαθώντας να καλύψεις ιδεολογική εκπλήρωση....ας τα πάρουμε από την αρχή ώστε οι πολιτικές αμοιβάδες να εξαφανιστούν, μαζί και νοητικές αμοιβάδες.
1) Παρουσιάζεις άρθρο δημοσιογράφου που έχει συγκεκριμένη πολιτική ιδεολογία, η οποία μάλιστα ταυτίζεται με την δικιά σου. Γιατί ; Για να αισθανθείς όμορφα, να έχεις ένα αίσθημα ότι έκανες το σωστό και ότι δεν είσαι σαν τους άλλους.
2) Αρνείσαι να δεις την ηλικιακή κατανομή της δημοσκόπησης φυσικά για πολιτικούς λόγους.
3) Αρνείσαι να παραδεχθείς την πολιτική ανεπάρκεια στο θέμα του εμβολιασμού.
4) Επικροτείς τον διαχωρισμό των ανθρώπων σε εμβολιασμένους άρα και μορφωμένους και ανεμβολίαστους άρα και αμόρφωτους που προωθεί συστημικά όχι μόνο το κόμμα που υποστηρίζεις, αλλά και τα ΜΜΕ. Όλα αυτά έρχονται σε αντιπαράθεση με όσα έγραφες στο νήμα
Γενικές σκέψεις για την πολιτική και την επικαιρότητα όπου τόλμησες να αναφέρεις πολλών ειδών ελευθερίας όταν εδώ είσαι το επαίσχυντο είδος κομματικού στρατού, ένας κομματικός μπιφτεκάς ! Ο ίδιος άνθρωπος που στο ένα νήμα δέχεται την ελευθερία και την διαφορετικότητα των ανθρώπων, σε αυτό το νήμα μετατρέπεται σε κομματική αμοιβάδα. Θέλει προσπάθεια αυτό.
Το πιο προκλητικό όμως από όλα, είναι, ότι σε ένα καθαρά προσωπικό θέμα/επιλογή, όπως είναι ο εμβολιασμός, προσπαθείς με κάθε τρόπο να προσδώσεις κομματική ταυτότητα...πιθανόν για να ικανοποιήσεις ορισμένα πιστεύω και ακόμη περισσότερο να κάνεις την χειρότερη μορφή προπαγάνδας, γκαιμπελίστικη μορφή, ακόμη και αυτή λάθος την κάνεις , όπου έμμεσα συνδέεις τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού και τους θανάτους με τα κόμματα της αντιπολίτευσης και όχι το κυβερνών για να δείξεις ότι <<κοιτάξτε αυτοί είναι υπεύθυνοι που η χώρα δεν προχωράει μπροστά, ενώ η κυβέρνηση προσπαθεί για τα πάντα>>.
Που είναι ακριβώς η ελεύθερη βούληση των πολιτών στην Ελλάδα ;
Που είναι η ηλεκτρονική ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ ; Που είναι οι έρευνες του ΕΟΔΥ για να δει ο κόσμος από μόνος τους ; Που είναι στα κανάλια η αντίθετη γνώμη στο θέμα του εμβολιασμού ;
Θυμήθηκαν ξαφνικά να επαναφέρουν τον ταριχευμένο Τσιόδρα, με μερικά slides, λες και έχει κάποια πειθώ. Η πειθώ του Τσιόδρα, της Παγώνης και του Βασιλακόπουλου εξαφανίστηκε λόγω της επαναλαμβανόμενης τηλεοπτικής αναφοράς στο πρόσωπό τους, λες και είναι αυθεντίες, και εξαιτίας των αναποτελεσματικών μέτρων.
Ένα κράτος που δεν προσπαθεί να οδηγήσει τους πολίτες να ανακαλύψουν μόνοι τους την αλήθεια/πληροφορία αλλά επιχειρεί να χρησιμοποιήσει πρόσωπα και δη τηλεοπτικά σαν αυθεντίες, όπως συνέβαινε πριν 500 χρόνια ή στον Μεσαίωνα είναι καταδικασμένο να αποτύχει.
Κανένας δεν θα κάνει το εμβόλιο επειδή το είπε ο ψάλτης Τσιόδρας ή ο Βασιλακόπουλος.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Οκτωβρίου 2021
Εδώ δίνεται βήμα στον Πετρακο και στο κάθε άσχετο που έχει βγει από ένα ριαλιτι να μιλάει και θα αμφισβητησουν τώρα ένα επιστημονα ?
Μήπως του δίνεται απλά το δικαίωμα της προσωπικής του προστασίας και υπευθυνότητα?
Υπάρχουν άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, έχουν κάνει το εμβόλιο και θέλουν να βγούνε επιτέλους λιγάκι από το σπίτι τους .
Διαλέγουν ένα μέρος το οποιο ειναι προστατευμενο .
Δεν έχουν λες το δικαίωμα να αντιδρούν όταν βλέπουν ότι δεν τηρούνται τα μέτρα?
Αν ο ιδιοκτήτης είναι ανεύθυνος πρέπει κάποιος να τον βάλει στη θέση του .
Ας δήλωνε το μαγαζί του για μη εμβολιασμενους και τότε δεν θα είχε κανένα δικαίωμα να μιλήσει ο οποιοσδήποτε.
Ας γίνουμε λιγάκι ποιο υπεύθυνοι και όλο αυτό δεν είναι ρουφιανιά οπως θέλουν να το βλέπουν κάποιοι.
Αίσθημα ευθύνης και προστασίας είναι.
Έκανα το εμβόλιο για να μπορώ να έχω μια κανονική ζωή.
Αυτοί που δεν το κάνουν ή θετουν σε κίνδυνο την δική μου ζωή ας υποστούν και τις συνέπειες, απλα τα πράγματα.
Εδώ έγινε το ελληνικό συμβάν << ξέρεις ποιος είμαι εγώ ;>>
Ο Βασιλακόπουλος δεν είναι κάποια αρχή, από όσο ξέρω, οπότε δεν έχει κανένα δικαίωμα να ρωτήσει εάν έγιναν έλεγχοι ή να γίνουν έλεγχοι όπως μάλιστα ΖΗΤΗΣΕ πολλές φορές.
Εσύ σαν πελάτης κάθεσαι στο τραπεζάκι σου και τρως ή πίνεις αφού σου ελέγξουν το πιστοποιητικό.
Δεν μπορείς να απαιτήσεις τίποτα και ούτε να αναφέρεις ότι δεν το έλεγξε το πιστοποιητικό στην είσοδο, ενώ μπορεί να το έλεγξε στο τραπέζι !