Όλη η δική μου ενημέρωση είναι μέσω Facebook. Ευτυχώς υπάρχουν αξιολογότατοι επιστήμονες, ακόμα και διεθνούς βεληνεκούς, που χρησιμοποιούν το Facebook για να ενημερώνουν. Και ο Γάκης έχει λογαριασμό στο Facebook, μάλιστα είναι λαλίστατος και πολυγραφότατος. Τον παρακολουθούσα από την αρχή της εμφάνισης του κορωνοϊού μέχρι σχετικά πρόσφατα που με μπλόκαρε. Εννοείται ότι δεν θα αφιερώσω 2 ώρες από τη ζωή μου για να ξανακούσω τα ίδια και τα ίδια (το φάρμακο που υποτίθεται έχουμε αλλά δεν το δίνουμε στους ασθενείς).
Ο Ιωαννίδης παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια για δικούς του λόγους. Βέβαια αυτός είναι πολύ υπέρ των εμβολιασμών, οπότε δεν ξέρω πώς κολλάει με τον Γάκη. Ίσως επειδή έχει πει κι αυτός τιτανομεγέθεις αρλούμπες, ας μην ξεχνάμε την πρόβλεψη για 10.000 νεκρούς στις ΗΠΑ (γελάει ο Μπούκουρας) καθώς και την περίφημη έρευνα στην Santa Clara που ακόμα δεν έχει καταλάβει ο πλανήτης τι προσπαθούσε να κάνει ο ποιητής. Αν θέλεις να δεις τι λέει η επιστημονική κοινότητα για τον Ιωαννίδη, διάβασε αυτό:
John Ioannidis is one of the most published and influential scientists in the world, someone whose skewering of bad medical research we at SBM have frequently lauded over the years. Then the COVID-19
sciencebasedmedicine.org
Τέλος πάντων, εγώ προτείνω αν είναι να κάτσεις να ακούσεις κάποιον για 1 ώρα, να βρεις βίντεο του Γιώργου Παυλάκη να παρακολουθήσεις. Είναι ο μόνος Έλληνας επιστήμονας που μέχρι στιγμής έχει πέσει μέσα σε όλα όσα έχει πει, και μάλιστα κάνει προβλέψεις μήνες πριν, όχι κατόπιν εορτής όπως κάνουν κάποιοι άλλοι. Είναι λίγο ξύλινος ο λόγος του, αλλά έχει 100% ουσία.