Σ'αγαπαω, σ'εκτιμαω, αλλα ειναι φορες που δεν ξερω γιατι γραφεις τετοια πραγματα
Η οικονομια δεν περιοριζεται στις ζημιες των καπιταλιστων, αφορα και το μηνιατικο του μεσου ανθρωπου. Και τους γιατρους. Δεν χρειαζεται να πας στο αλλο ακρο και να αρχιζεις να θυσιαζεις, κλεισε τους ευπαθεις σπιτι τους , αλλα ασε τον υπολοιπο κοσμο, εστω και με καποιους ψιλοπεριορισμους για να ευχαριστησεις και τους φασιστακους. Ο μεσος πολιτικος στα @@ του, πρεπει να δειξει οτι κανει κατι, αλλα οχι να τα κανουμε ολα πουτανα, ας δειξουμε λιγη προσοχη. Ο ιδιος ο ΠΟΥ, αν δεν κανω λαθος, αρχιζει να προτεινει να επικεντρωνομαστε στα τεστ και οχι τις καραντινες.
Ωραια τα συνθηματα οτι η ζωη του ανθρωπου και η αξιοπρεπεια του ειναι ανεκτιμητα, αλλα εγω ξερεις τι φοβαμαι? Οτι μετα απο "κανενα 5μηνο που θα κλεισουν οι μηχανες", ο μεσος ανθρωπως θα ευχεται να ειχε να φαει και ας κολλαγε τον κωλο-ιο
Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι δεν συμμερίζομαι την άποψη κάποιων συμφορουμιτών και μη, που λένε ότι "έλα μωρέ θα κλείσουν οι μηχανές 5 μήνες και τι έγινε". Όχι "και τι έγινε". Οχι. Θέλω να πιστεύω ότι είμαι πιο έξυπνος από αυτά και θεωρώ πως είμαι.
Κι ευχαριστημένοι να είμαστε αν μείνουν οι χώρες μας ως έχουν και δεν δουμε και πολέμους. Που μάλλον θα δούμε.
Θέλω να σου απαντήσω γιατί γράφω τέτοια πράγματα.
Το γνωρίζεις ότι κι εγω σε εκτιμώ και δεν χάνω στιγμή να στο παραδέχομαι ανα τις αναρτήσεις μου. Είναι αληθές, είναι ειλικρινές, εμπεριέχει θαυμασμό καθώς σε θεωρώ έναν αξιόλογο και οξυδερκή άνθρωπο.
Θα μου επιτρέψεις να περιοριστώ σε λίγα λόγια και καλά;
Στα 36 μου, αμφισβητώ πολλά, αντιμάχομαι περισσότερα που μέχρι πρότινος τα ερμήνευα ως φίλια, αποδέχομαι κάποια που μέχρι πρότινος τα θεωρούσα αδιανόητα, εξετάζω τα πάντα και έχω τα μάτια μου 200% ανοιχτά και τα αυτιά μου πιατέλες.
Είμαι ένα άγριο ζώο στον πάτο του βαρελιού, γιατί έχω καταλάβει ότι πλέον παίζει σοβαρά η πιθανότητα να απειλείται και η επιβίωσή μου εαν διατηρήσω το ακόλουθο σκεπτικό. Γιατί άκουγα, πίστευα, αναπαρήγαγα και επαναπαυόμουν στη φυσιολογικότητα του μέσου ανθρώπου.
Και ξέρεις πως νιώθω; Κορόιδο.
Διότι καλές οι θεωρίες των οικονομολόγων όσο δεν είχαμε ακόμα παρει ένα πτυχίο και θεωρούσαμε ότι ήμασταν στο απυρόβλητο και έχουμε τη λυση για όταν βγούμε στην αγορά. Και καλές οι έρευνες και οι θεωρίες και τα μαγειρέματα των διδακτορικών για να βγάλουν μια αυθεντική unplagiarized διατριβάρα για να γίνουν λεκτόρια. Όπως επίσης καλές οι δηλώσεις και τα μέτρα "τσιρότα επι χειρουργικού χάσματος" των πολιτικών-οικονομολογων και λοιπών δημοσιοσχετιστών και μαρκετιστών, αλλά σαν την εμπειρία δεν έχει...
Μπορεί να σου φανώ αλλοπρόσαλλος όπως στα γράφω, αλλά δεν είμαι. Εχω ζήσει πράγματα. Άσχημα πράγματα.
Γι αυτό εκτρέπομαι της συνηθισμένης διαλεκτικής μου. Μπαίνω και στο άλλο παπούτσι, εκει που ζουν κι οι άλλοι άνθρωποι. Όχι μόνο οι θεωρίες, όχι μόνο το χρήμα, όχι μόνο η πάρτη μου.