juste un instant
Επιφανές μέλος

Κορωνοϊός -Γάλλος πρωθυπουργός: Η μάχη τώρα ξεκινά -Το πρώτο 15νθήμερο του Απριλίου θα είναι δυσκολότερο - iefimerida.gr

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Αυτό. Περιμένουν να περάσει το πρώτο μεγάλο κύμα μετά σιγά σιγά θα βγαίνουμε σταδιακά και πάλι με μέτρα προφύλαξης, όποιος κόλλησε κόλλησεΝα τελειώσει όλο δε παίζει και 0 να ειναι τα κρούσματα μέχρι τότε, θα υπάρχουν συνέχεια εξάρσεις. Προσωπικά πιστεύω πως από τις πρώτες εβδομάδες Μαίου τα μέτρα θα αρχίσουν να χαλαρώνουν, παραπάνω δε γίνεται λόγο οικονομίας...

Το ασύληπτο είναι ότι πληρώνονται κανονικά απο το κράτος τώρα δεν έχουν χάσει κανένα μισθό!Δεν ντρέπονται καθόλου οι παλιοπαπάδες. Τσίπα δεν έχουν. Ψόφο!
Τόση ξετσιπωσιά δεν υπάρχει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν ειναι θεμα οικονομικων θεωριων και ασκησεων επι χαρτου, ειναι θεμα σεβασμου της ελευθεριας του αλλου ή πιο γενικα ηθικης. Ηθικης ομως ως κανονες στον τροπο ζωη στις υποιες "υποτασσεσαι" εσυ ο ιδιος, ο σταυρος που θα πρεπει να κουβαλησεις, οχι η καρεκλα του ιεροεξεταστη που θα θρονιασει ο καθενας τον κωλο του και θα κατηγορει τους υπολοιπους που δεν σεβονται ο,τι ιδεαλισμο βαφτιστηκε ως ανθρωπινα δικαιωματα. Επισης δεν αμφισβητω τις εμπειριες και δυσκολιες σου, ουτε κανω διαγωνισμο μαζι σου σαν να μετραμε τα τσουτσουνια μας, αλλα, ισως κατι που με εκανε biased, και εγω εχω δει ποιο ειναι το fallout σε μια κοινωνια οπου "απαγορευεις την εκμεταλλευση του ανθρωπου απο ανθρωπο" και τελικα καταντας στον αντιπραγματισμο.Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι δεν συμμερίζομαι την άποψη κάποιων συμφορουμιτών και μη, που λένε ότι "έλα μωρέ θα κλείσουν οι μηχανές 5 μήνες και τι έγινε". Όχι "και τι έγινε". Οχι. Θέλω να πιστεύω ότι είμαι πιο έξυπνος από αυτά και θεωρώ πως είμαι.
Κι ευχαριστημένοι να είμαστε αν μείνουν οι χώρες μας ως έχουν και δεν δουμε και πολέμους. Που μάλλον θα δούμε.
Θέλω να σου απαντήσω γιατί γράφω τέτοια πράγματα.
Το γνωρίζεις ότι κι εγω σε εκτιμώ και δεν χάνω στιγμή να στο παραδέχομαι ανα τις αναρτήσεις μου. Είναι αληθές, είναι ειλικρινές, εμπεριέχει θαυμασμό καθώς σε θεωρώ έναν αξιόλογο και οξυδερκή άνθρωπο.
Θα μου επιτρέψεις να περιοριστώ σε λίγα λόγια και καλά;
Στα 36 μου, αμφισβητώ πολλά, αντιμάχομαι περισσότερα που μέχρι πρότινος τα ερμήνευα ως φίλια, αποδέχομαι κάποια που μέχρι πρότινος τα θεωρούσα αδιανόητα, εξετάζω τα πάντα και έχω τα μάτια μου 200% ανοιχτά και τα αυτιά μου πιατέλες.
Είμαι ένα άγριο ζώο στον πάτο του βαρελιού, γιατί έχω καταλάβει ότι πλέον παίζει σοβαρά η πιθανότητα να απειλείται και η επιβίωσή μου εαν διατηρήσω το ακόλουθο σκεπτικό. Γιατί άκουγα, πίστευα, αναπαρήγαγα και επαναπαυόμουν στη φυσιολογικότητα του μέσου ανθρώπου.
Και ξέρεις πως νιώθω; Κορόιδο.
Διότι καλές οι θεωρίες των οικονομολόγων όσο δεν είχαμε ακόμα παρει ένα πτυχίο και θεωρούσαμε ότι ήμασταν στο απυρόβλητο και έχουμε τη λυση για όταν βγούμε στην αγορά. Και καλές οι έρευνες και οι θεωρίες και τα μαγειρέματα των διδακτορικών για να βγάλουν μια αυθεντική unplagiarized διατριβάρα για να γίνουν λεκτόρια. Όπως επίσης καλές οι δηλώσεις και τα μέτρα "τσιρότα επι χειρουργικού χάσματος" των πολιτικών-οικονομολογων και λοιπών δημοσιοσχετιστών και μαρκετιστών, αλλά σαν την εμπειρία δεν έχει...
Μπορεί να σου φανώ αλλοπρόσαλλος όπως στα γράφω, αλλά δεν είμαι. Εχω ζήσει πράγματα. Άσχημα πράγματα.
Γι αυτό εκτρέπομαι της συνηθισμένης διαλεκτικής μου. Μπαίνω και στο άλλο παπούτσι, εκει που ζουν κι οι άλλοι άνθρωποι. Όχι μόνο οι θεωρίες, όχι μόνο το χρήμα, όχι μόνο η πάρτη μου.
Μπορει να ειναι λαθος μου, δεν το αμφισβητω, αλλα πραγματικα πιστευω οτι η κολαση ξεκιναει με καλες προθεσεις και καλο θα ηταν να υπαρχει μεγαλυτερη προσοχη στο να μην κανουμε μεγαλυτερο κακο στην προσπαθεια μας να πετυχουμε το τελειο
juste un instant
Επιφανές μέλος

Guest 451212
Επισκέπτης

juste un instant
Επιφανές μέλος

«Σε 18 μήνες το εμβόλιο, ξεκίνησαν κλινικές δοκιμές σε 4 φάρμακα για τον κορονοϊό»!
juste un instant
Επιφανές μέλος

Εκατό βαλβίδες αναπνευστήρων ανά δυο μέρες από τον τρισδιάστατο εκτυπωτή του ΑΠΘ
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος

juste un instant
Επιφανές μέλος

Κοροναϊός : Πάνω από 600.000 τα κρούσματα παγκοσμίως – Τα περισσότερα σε Ιταλία και ΗΠΑ - ΤΑ ΝΕΑ

Στην Ολλανδία γίνεται της τρελής. Οι νεκροί είναι ήδη πολλοί.

DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος

Κάθε χρόνο πεθαίνουν 600 χιλιάδες από την εποχική γρίπη. Βλέπεις κάθε χρόνο τα νοσοκομεία να καταρρέουν από την πληρότητά τους; Θεωρείς ότι είναι ψεύτικες οι εικόνες που αναμεταδίδονται από Κίνα και Ιταλία, με την κατάσταση των νοσοκομείων τους; Επίσης, θα ακουστεί κυνικό, αλλά θα θεωρείς το ίδιο να πεθαίνεις από πυρετό, ενδεχομένως στον ύπνο σου, και το ίδιο να πεθαίνεις από βαριά πνευμονία, με γεμάτους υγρό τους πνεύμονες σου;Τσιόδρας (2019) : Έχουμε κάθε χρόνο μια πανδημία με 600.000 νεκρούς.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Εδώ ταιριάζει ακριβώς αυτόΚάθε χρόνο πεθαίνουν 600 χιλιάδες από την εποχική γρίπη. Βλέπεις κάθε χρόνο τα νοσοκομεία να καταρρέουν από την πληρότητά τους; Θεωρείς ότι είναι ψεύτικες οι εικόνες που αναμεταδίδονται από Κίνα και Ιταλία, με την κατάσταση των νοσοκομείων τους; Επίσης, θα ακουστεί κυνικό, αλλά θα θεωρείς το ίδιο να πεθαίνεις από πυρετό, ενδεχομένως στον ύπνο σου, και το ίδιο να πεθαίνεις από βαριά πνευμονία, με γεμάτους υγρό τους πνεύμονες σου;
Βάλτε φρένο στη φαντασία σας κάποιοι.

juste un instant
Επιφανές μέλος

Αν δεν καταρρεύσει το συστημα παλι, θα βρουν να πουν οτι είναι χειρότερα τα πράγματα γιατί οδηγούνται σε κλείσιμο οι επιχειρησεις και χάνονται δουλειές...
Κάποιοι δεν είναι ποτε ευχαριστημένοι με τίποτα...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Μωρό ηλικίας μικρότερης του ενός έτους πέθανε στις ΗΠΑ εξαιτίας της πανδημίας COVID-19, της ασθένειας που προκαλεί ο κορωνοϊός, ανακοίνωσαν το Σάββατο οι Αρχές της πολιτείας Ιλινόι.
Η ασθένεια φέρεται ως τώρα να μην εκδηλώνεται σε βαριά μορφή στα παιδιά και τα πολύ νεαρά θύματά της είναι πολύ λίγα παγκοσμίως.
«Έχω πολύ λυπηρές πληροφορίες να ανακοινώσω. Ανάμεσα στους θανάτους των τελευταίων 24 ωρών ήταν αυτοί ενός δημοσίου υπαλλήλου της πολιτείας (...) κι ενός πολύ μικρού παιδιού», είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Τζέι Ρόμπερτ Πρίτσκερ, ο κυβερνήτης του Ιλινόι.
Το πολιτειακό υπουργείο Υγείας του Ιλινόι διευκρίνισε αργότερα πως το παιδί ήταν μικρότερο από ενός έτους, χωρίς να εξηγήσει αν είχε υποκείμενες παθήσεις.«Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να χωνέψουμε αυτή την είδηση, πάνω απ’ όλα για το πολύ μικρό παιδί», πρόσθεσε.
Αυτή την εβδομάδα, οι ΗΠΑ έγιναν η χώρα που καταγράφει τα περισσότερα κρούσματα μόλυνσης από τον νέο κορωνοϊό στον πλανήτη.

Κορωνοϊός - Τραγωδία στις ΗΠΑ: Νεκρό βρέφος που είχε μολυνθεί από τον ιό

Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος

Κάθε χρόνο πεθαίνουν 600 χιλιάδες από την εποχική γρίπη. Βλέπεις κάθε χρόνο τα νοσοκομεία να καταρρέουν από την πληρότητά τους; Θεωρείς ότι είναι ψεύτικες οι εικόνες που αναμεταδίδονται από Κίνα και Ιταλία, με την κατάσταση των νοσοκομείων τους; Επίσης, θα ακουστεί κυνικό, αλλά θα θεωρείς το ίδιο να πεθαίνεις από πυρετό, ενδεχομένως στον ύπνο σου, και το ίδιο να πεθαίνεις από βαριά πνευμονία, με γεμάτους υγρό τους πνεύμονες σου;
Δεν αρνήθηκα ότι υπάρχουν κρούσματα από κορωνοιό αλλά με αυτό τον πανικό που έχει επικρατήσει μην τυχόν τα έχουν μπερδέψει γιατί για την εποχική γρίπη δεν έχει μιλήσει ποτέ και κανένας.
Η φωτογραφία αυτή εν τω μεταξύ τραβήχτηκε μετά την καραντίνα κάπου στην Μόρια.
Συνημμένα
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος

juste un instant
Επιφανές μέλος

Τι θα έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τον κορωνοϊό;

Δεν έχει σημασία αν είσαι στο αμάξι, πρέπει να έχεις λόγο που είσαι εκεί, πχ να πηγαίνεις στην εργασία σου, να πηγαίνεις σε κάποιον άρρωστο, σε σούπερ μάρκετ ή φαρμακείο ή στην μόνιμη κατοικία σου (αν είναι από ή προς επαρχία). Γι' αυτό λέγεται απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλιώς όλοι απλά θα έκαναν βόλτες με το αμάξι.Να ρωτήσω κάτι.Αν θέλω να πάω μια βόλτα με το αμάξι αλλά χωρίς να κατέβω μπορώ η όχι;
chester20080
Επιφανές μέλος

Γεωργιάδης: Δεν θα υπάρξει φέτος έξοδος για το Πάσχα

«Δεν πρόκειται να υπάρξει φέτος πασχαλινή έξοδος. η καραντίνα σίγουρα θα ισχύσει μέχρι τότε καλό είναι να το λέμε από τώρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.
American Economist
Επιφανές μέλος

Δεν έχει σημασία αν είσαι στο αμάξι, πρέπει να έχεις λόγο που είσαι εκεί, πχ να πηγαίνεις στην εργασία σου, να πηγαίνεις σε κάποιον άρρωστο, σε σούπερ μάρκετ ή φαρμακείο ή στην μόνιμη κατοικία σου (αν είναι από ή προς επαρχία). Γι' αυτό λέγεται απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλιώς όλοι απλά θα έκαναν βόλτες με το αμάξι.
[/QUOTE
Για ψώνια μόνο σε supermarket της περιοχής μου;
chester20080
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.