Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

23-06-22

21:41
Δεν πειράζει,ας τρώω πρόστιμο.Κιαν δεν φοβάσαι τον ιό, οι "συμβουλές", έρχονται.
Μόλις σήμερα άκουσα οτι απο τα τριάντα θα ξεκινήσουν τα πρόστιμα σε περίπτωση που δεν εμβολιάζονται.
Ακόμα και να μην αληθεύει, δείχνει την τάση για σκλήρυνση των μέτρων.
Το σίγουρο είναι πως θα μάθουμε τον Σεπτέμβρη.
Εκλογές έρχονται, μέτρα έρχονται...
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

23-06-22

21:45
Ωχ Θεέ μου 200 χρόνια επιστήμη στην ιατρική/ φαρμακευτική πάνε περίπατο σε ένα thread.

Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.

23-06-22

21:47
Μαζί σου...Δεν πειράζει,ας τρώω πρόστιμο.

Το πρόστιμο το λύσαμε, τα άλλα, θα μας απασχολήσουν όταν έρθουν.
Ως τότε βλέπουμε.
Πάντως η Ελλάδα έχει καλοκαίρι τώρα.

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

23-06-22

21:50
Πάνε περίπατο επειδή δεν γουστάρω την τρομοκρατία και την τιμωρία? Χριστέ μου, 2.000+ χρόνια δημοκρατίας πάνε περίπατο... Η χώρα της δημοκρατίας σου λέειΩχ Θεέ μου 200 χρόνια επιστήμη στην ιατρική/ φαρμακευτική πάνε περίπατο σε ένα thread.![]()
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

23-06-22

21:53
Ποιος σου είπε ότι έκανα το εμβόλιο για τρομοκρατία;; Έκανα 2 δόσεις επειδή ήθελα να είμαι ασφαλής από τον Covid, 3η δόση δεν έχω κάνει.Πάνε περίπατο επειδή δεν γουστάρω την τρομοκρατία και την τιμωρία? Χριστέ μου, 2.000+ χρόνια δημοκρατίας πάνε περίπατο... Η χώρα της δημοκρατίας σου λέει
Η δημοκρατία είναι καλή αλλά όχι μόνο εκεί που μας συμφέρει, δημοκρατία είναι να μην θέλεις να κανείς το εμβόλιο, δημοκρατία όμως είναι να ακούμε τους επιστήμονες και όχι τους ψεκασμένους του pro news.

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

23-06-22

21:56
Ναι, οπότε δεν θα μου πεις ΕΣΥ τι θα κάνω και πρωτίστως δεν θα ειρωνεύεσαι τις επιλογές μου. Κάπου χαλαρώστε λίγο. Όπως δεν με νοιάζει εμένα πόσες δόσεις θα κάνεις έτσι να μη νοιάζει και εσένα τι θα κάνω εγώ! Και προφανώς υπάρχει τρομοκρατία όταν αναγκάζεις έναν άνθρωπο να πληρώνει 100€ τον μήνα! Όταν τον διώχνεις από την δουλειά του! Αν δεν το βλέπετε, πρόβλημα σαςδημοκρατία είναι να μην θέλεις να κανείς το εμβόλιο
American Economist
Επιφανές μέλος

23-06-22

21:57
Από την μια φοβάσαι την σκιά σου λόγω covid και από την άλλη απαξιώνεις τις διαθέσιμες θεραπείες / προλήψεις που υπάρχουν. Κάτι δεν πάει καλάΝαι, οπότε δεν θα μου πεις ΕΣΥ τι θα κάνω και πρωτίστως δεν θα ειρωνεύεσαι τις επιλογές μου. Κάπου χαλαρώστε λίγο. Όπως δεν με νοιάζει εμένα πόσες δόσεις θα κάνεις έτσι να μη νοιάζει και εσένα τι θα κάνω εγώ! Και προφανώς υπάρχει τρομοκρατία όταν αναγκάζεις έναν άνθρωπο να πληρώνει 100€ τον μήνα! Όταν τον διώχνεις από την δουλειά του! Αν δεν το βλέπετε, πρόβλημα σας

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

23-06-22

21:59
Δεν φοβάμαι τίποτα, σκασιλα μου πλέον.Από την μια φοβάσαι την σκιά σου λόγω covid και από την άλλη απαξιώνεις τις διαθέσιμες θεραπείες / προλήψεις που υπάρχουν. Κάτι δεν πάει καλά![]()
American Economist
Επιφανές μέλος

23-06-22

22:05
Ούτε το όχι του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 δεν έγινε Ναι τόσο γρήγοραΔεν φοβάμαι τίποτα, σκασιλα μου πλέον.

GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

23-06-22

22:15
Εγω θεωρώ πάντως μεγάλη μαλακία να μην κάνεις το εμβόλιο μετά από σχεδόν δύο χρόνια που έχει βγει και έχεις δει ότι στο 99% των περιπτώσεων είναι αποτελεσματικό έστω και για 5 μήνες...οκ δεν λέω κολλάς αλλά συνήθως και ανάλογα με τον οργανισμό νοσείς αρκετά ήπια! Αν κάποιος εμβολιασμένος νοσήσει βαριά σημαίνει ότι χωρίς το εμβόλιο ίσως πέθαινε! Εγώ προσωπικά εμπιστεύομαι την επιστήμη και όχι τον βελόπουλο και τον κάθε βελόπουλο που λεει για τσιπάκια και 5G κλπ...
Τρίτη δόση δεν έχω κάνει αλλά θα κάνω λίγο πριν τον Σεπτέβρη για να είμαι ασφαλής!
Τρίτη δόση δεν έχω κάνει αλλά θα κάνω λίγο πριν τον Σεπτέβρη για να είμαι ασφαλής!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
πως τα λες έτσι τα ανέκδοτα...Δεν φοβάμαι τίποτα, σκασιλα μου πλέον.
American Economist
Επιφανές μέλος

23-06-22

22:16
Εγω θεωρώ πάντως μεγάλη μαλακία να μην κάνεις το εμβόλιο μετά από σχεδόν δύο χρόνια που έχει βγει και έχεις δει ότι στο 99% των περιπτώσεων είναι αποτελεσματικό έστω και για 5 μήνες...οκ δεν λέω κολλάς αλλά συνήθως και ανάλογα με τον οργανισμό νοσείς αρκετά ήπια! Αν κάποιος εμβολιασμένος νοσήσει βαριά σημαίνει ότι χωρίς το εμβόλιο ίσως πέθαινε! Εγώ προσωπικά εμπιστεύομαι την επιστήμη και όχι τον βελόπουλο και τον κάθε βελόπουλο που λεει για τσιπάκια και 5G κλπ...
πως τα λες έτσι τα ανέκδοτα...
Και εγώ το Σεπτέμβριο θα κάνω γ δόση pfizer, άσε τους άλλους να λένε για τσιπάκια Apple/ Microsoft και να τρώνε πρόστιμα.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

23-06-22

22:19
σωστος...οχι είμαι χαζός να κάνω ράπιντ τέστ και να πληρώνω περίπου 80 ευρώ κάθε μήνα γιατι εμπιστεύομαι τον βελόπουλο...Και εγώ το Σεπτέμβριο θα κάνω γ δόση pfizer, άσε τους άλλους να λένε για τσιπάκια Apple/ Microsoft και να τρώνε πρόστιμα.
American Economist
Επιφανές μέλος

23-06-22

22:21
σωστος...οχι είμαι χαζός να κάνω ράπιντ τέστ και να πληρώνω περίπου 80 ευρώ κάθε μήνα γιατι εμπιστεύομαι τον βελόπουλο...
Ο Βελεπουλος έχει αλοιφή ενάντια στον Covid

asdfqwerty
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο asdfqwerty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα.

23-06-22

22:21
τελειως ακυρο παραδειγμα, συγκρινεις τις πιθανες επιπτωσεις που θα εχει καποιος απο ενα αυτοκινητιστικο δυστυχημα με τον κορονοιο.. τεσπα εγω εχω κανει και τις 3 δοσεις και δεν προκειται να κανω αλλη ποτε ξανα simple as that βαρεθηκαΕντάξει, δε θα φοράω κράνος όταν είμαι με μηχανή ή ζώνη με αυτοκίνητο γιατί έχω βαρεθεί. Να βελτιωθεί το σύστημα υγείας.
American Economist
Επιφανές μέλος

23-06-22

22:24
3 δόσεις είναι μια χαρά, το θέμα είναι εκείνοι που δεν έχουν κάνει καμία επειδή ακούν τον βελόπουλο με τα τσιπάκια. Τόσα χρόνια η ιατρική έχει σώσει εκατομμύρια ζωές όμως εν έτη 2022 ακούμε τον βελόπουλο και τον κάθε άσχετο.τελειως ακυρο παραδειγμα, συγκρινεις τις πιθανες επιπτωσεις που θα εχει καποιος απο ενα αυτοκινητιστικο δυστυχημα με τον κορονοιο.. τεσπα εγω εχω κανει και τις 3 δοσεις και δεν προκειται να κανω αλλη ποτε ξανα simple as that βαρεθηκα
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

23-06-22

22:25
Και εγώ ήπια το πέρασα, κοιτάξτε τον εαυτό σας και αφήστε τον κόσμο ήσυχοΕγω θεωρώ πάντως μεγάλη μαλακία να μην κάνεις το εμβόλιο μετά από σχεδόν δύο χρόνια που έχει βγει και έχεις δει ότι στο 99% των περιπτώσεων είναι αποτελεσματικό έστω και για 5 μήνες...οκ δεν λέω κολλάς αλλά συνήθως και ανάλογα με τον οργανισμό νοσείς αρκετά ήπια! Αν κάποιος εμβολιασμένος νοσήσει βαριά σημαίνει ότι χωρίς το εμβόλιο ίσως πέθαινε! Εγώ προσωπικά εμπιστεύομαι την επιστήμη και όχι τον βελόπουλο και τον κάθε βελόπουλο που λεει για τσιπάκια και 5G κλπ...
πως τα λες έτσι τα ανέκδοτα...
Αρχικά ποιος ακούει Βελόπουλο?3 δόσεις είναι μια χαρά, το θέμα είναι εκείνοι που δεν έχουν κάνει καμία επειδή ακούν τον βελόπουλο με τα τσιπάκια. Τόσα χρόνια η ιατρική έχει σώσει εκατομμύρια ζωές όμως εν έτη 2022 ακούμε τον βελόπουλο και τον κάθε άσχετο.
American Economist
Επιφανές μέλος

23-06-22

22:29
Και εγώ ήπια το πέρασα, κοιτάξτε τον εαυτό σας και αφήστε τον κόσμο ήσυχο
Αρχικά ποιος ακούει Βελόπουλο?
Ότι γουστάρω κάνω , εσεις όμως μην λέτε ότι από την μια φοβάστε και απο την άλλην δεν κάνεις εμβόλιο χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος

23-06-22

23:04
Δεν ενοχλούμε κανέναν απλά λέμε πόσο ΧΑΖΟ είναι να μην κάνεις εμβόλιο και να πληρώνεις 80*12=960 ευρώ το χρόνο για να κάνεις ράπιντ τέστ...ενώ μπορείς ακόμα να κάνεις το εμβόλιο εντελώς δωρεάν!! & να προφυλάξεις τον εαυτό σου καλύτερα από το ράπιντ!Και εγώ ήπια το πέρασα, κοιτάξτε τον εαυτό σας και αφήστε τον κόσμο ήσυχο
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.110 μηνύματα.

24-06-22

09:28
Οτι ελεγα χτες.
Δεν εχουμε δεδομενα για την 4η δοση...αλλα αμμα φοβαστε καντε το βρε...σιγα..,ειπε η Γκαγκα.
www.enikos.gr
Δεν εχουμε δεδομενα για την 4η δοση...αλλα αμμα φοβαστε καντε το βρε...σιγα..,ειπε η Γκαγκα.

Ο Ηλίας Μόσιαλος για την εισήγηση για τέταρτη δόση: Δεν υπάρχουν επαρκή δεδομένα
Ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας Ηλίας Μόσιαλος της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών (LSE) και του Κολλεγίου Imperial του Λονδίνου σχολίασε την
American Economist
Επιφανές μέλος

24-06-22

09:33
Δεν κάνω 4η δόση για να κάθονται οι γιατροί στα νοσοκομεία χαλαροί και η κυβέρνηση να μην ενισχύει το σύστημα υγείας. Έκανα 2 δόσεις, λογικά θα κάνω και την 3η Σεπτέμβριο πριν ανοίξουν τα πανεπιστήμια αλλά μέχρι εκεί. Εμείς κάναμε το καθήκον μας σαν πολίτες, εμβολιαστήκαμε και φοράμε μάσκα σε εσωτερικούς χώρους με συνωστισμό, ας αναλάβουν και εκείνοι τώρα τις ευθύνες τους ενισχύοντας το σύστημα υγείας και οι γιατροί να μην βγαίνουν κάθε μέρα στα κανάλια λες και είναι η Britney Spears και ο Johnny Depp αλλά να είναι στο νοσοκομείο και να βοηθάνε την κατάσταση.Οτι ελεγα χτες.
![]()
Ο Ηλίας Μόσιαλος για την εισήγηση για τέταρτη δόση: Δεν υπάρχουν επαρκή δεδομένα
Ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας Ηλίας Μόσιαλος της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών (LSE) και του Κολλεγίου Imperial του Λονδίνου σχολίασε τηνwww.enikos.gr
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.