akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

03-01-21

14:51
Δεν μπορεί να υπάρξει μηχανισμός γι' αυτό στα χωράφια τους αφήνουν να δουλεύουν και απλώς κάνουν τους κινέζους.Τι οικονομικό κριτήριο θα εισάγεις μέσω taxis για κάποιον που δούλευε μαύρα; Εγώ ας πούμε, που πέρσι έκανα μεταπτυχιακό, θα θεωρηθώ και εγώ ως αδήλωτος εργάτης και θα επιδοτηθώ για αυτό;
Το όλο concept της μαύρης εργασίας είναι να μην καταγράφεται από το κράτος. Πώς θα χρησιμοποιήσεις κρατικούς μηχανισμούς για να τη στηρίξεις εν μέσω κορονοϊού;
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα.

03-01-21

15:52
Η κυβέρνηση απλώς χρηματοδοτεί τους υπαλλήλους (δημόσιους, ιδιωτικούς, συνταξούχους) και δεν δίνει καμία σημασία στις υπόλοιπους. Σε άλλους τους κατακλέβει με νόμους (ιδιοκτήτες ακινήτων) αφού τους αφήνουν χωρίς ένα μεγάλο ποσοστό του ενοικίου.
Στην Ελλάδα έχουμε μεγάλο αριθμό αδήλωτων εργαζόμενων που έμειναν χωρίς κανένα εισόδημα.
Άρα, τελικά, τι πρέπει να αλλάξει στην οικονομική ατζέντα, για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του κορονοϊού;Δεν μπορεί να υπάρξει μηχανισμός γι' αυτό στα χωράφια τους αφήνουν να δουλεύουν και απλώς κάνουν τους κινέζους.
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.040 μηνύματα.
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.890 μηνύματα.

03-01-21

16:15
Κατσε και εξηγησε το αυτο στο μεσο χεστη που ειναι συνεχεια ετσιΑυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Αυτός που είναι με μηδενικό εισόδημα εδώ και 1 χρόνο χωρίς να είχε προετοιμαστεί προφανώς το οικονομικό του πρόβλημα είναι πιο σημαντικό για τον εαυτό του από την κοινή συμμόρφωση για την αντιμετώπιση του Κορωνοιού.
annfire
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η annfire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 262 μηνύματα.

03-01-21

17:30
Πέτσας: Όλα τα σχολεία ανοίγουν στις 11 Ιανουαρίου
Για ποιό λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σπεύδει να "καθηυσυχάσει" με μια τέτοια ανακοίνωση;
Τουλαχιστον προκλητική η κίνηση χωρίς να έχει προηγηθεί η επιτροπή των ειδικών. Ασχολίαστο το γεγονός πως λαμβάνουν τέτοια απόφαση περι επαναλειτουργίας την οποία θα ξαναπάρουν πίσω σε μικρό χρονικό διάστημα. Απαράδεκτο
Για ποιό λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σπεύδει να "καθηυσυχάσει" με μια τέτοια ανακοίνωση;
Τουλαχιστον προκλητική η κίνηση χωρίς να έχει προηγηθεί η επιτροπή των ειδικών. Ασχολίαστο το γεγονός πως λαμβάνουν τέτοια απόφαση περι επαναλειτουργίας την οποία θα ξαναπάρουν πίσω σε μικρό χρονικό διάστημα. Απαράδεκτο
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.861 μηνύματα.

03-01-21

18:07
Πέτσας: Όλα τα σχολεία ανοίγουν στις 11 Ιανουαρίου
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.270 μηνύματα.

03-01-21

18:13
Σε καμία χώρα δεν έκλεισαν για τόσο μεγάλο διάστημα.Πέτσας: Όλα τα σχολεία ανοίγουν στις 11 Ιανουαρίου
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

03-01-21

18:36
@Nick890 βλεπω εχεις αγχωθει

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ειχαν κλεισει στην Ολλανδια στην πρωτη καραντινα βεβαια νομιζω και τωρα το διαβασα καπουΣε καμία χώρα δεν έκλεισαν για τόσο μεγάλο διάστημα.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.861 μηνύματα.

03-01-21

18:38
απλα θελουμε να καταστρεψουμε την οικονομιαΣε καμία χώρα δεν έκλεισαν για τόσο μεγάλο διάστημα.
γιατι ?@Nick890 βλεπω εχεις αγχωθει
Ειχαν κλεισει στην Ολλανδια στην πρωτη καραντινα βεβαια νομιζω και τωρα το διαβασα καπου
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

03-01-21

18:40
Σε βλεπω απο τα ποσταρισματα ειδικα εδω τη μια τα σχολεια την αλλη τα εμβολιααπλα θελουμε να καταστρεψουμε την οικονομια
γιατι ?

Χαλαρωσε

Nick890
Επιφανές μέλος

03-01-21

18:42
αυτο δεν ειναι αγχος , αυτο ειναι εκνευρισμοςΣε βλεπω απο τα ποσταρισματα ειδικα εδω τη μια τα σχολεια την αλλη τα εμβολια.
ΧαλαρωσεΥπομονη
Σε θελουμε μαζι μας
![]()

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.087 μηνύματα.

03-01-21

19:43
Κυριακή 3/01/21
Nέα κρούσματα: 390 (+128)
Διασωληνωμένοι: 421 (-10)
Νέες Απώλειες: 36 (συν:4957)
664 Μ.Ο κρουσμάτων (630 προγ. εβδομ.)
Σύνολο:140.099
ΤΕΣΤ
PCR
4366 σήμερα ( 2825227 συν)
ΜΟ test: 9858
θετικότητα ημέρας: 8,93% (ΜΟ εβδομάδας 6,73%)
Rapid
4138 σήμερα (599202 σύνολο)
MO: 11306
Σύνολο (pcr+rapid)
8504 σήμερα (ΜΟ Εβδομάδας 21164)
θετικότητα ημέρας: 4,59% (ΜΟ εβδομάδας 3,14%)
Nέα κρούσματα: 390 (+128)
Διασωληνωμένοι: 421 (-10)
Νέες Απώλειες: 36 (συν:4957)
664 Μ.Ο κρουσμάτων (630 προγ. εβδομ.)
Σύνολο:140.099
ΤΕΣΤ
PCR
4366 σήμερα ( 2825227 συν)
ΜΟ test: 9858
θετικότητα ημέρας: 8,93% (ΜΟ εβδομάδας 6,73%)
Rapid
4138 σήμερα (599202 σύνολο)
MO: 11306
Σύνολο (pcr+rapid)
8504 σήμερα (ΜΟ Εβδομάδας 21164)
θετικότητα ημέρας: 4,59% (ΜΟ εβδομάδας 3,14%)
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.605 μηνύματα.

03-01-21

20:09
Προφανώς πολλοί από εσάς όταν η Πανδώρα άνοιξε το κουτί, κρατήσατε όλα τα κακα και πετάξατε την ελπίδα. Δεν κάνουμε συναγωνισμό ποιος έχει περάσει τα χειρότερα. Να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο είπα. Όλοι έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές, είτε λόγω πανδημίας είτε όχι. Εγώ προσωπικά έχω περάσει πολύ μεγαλύτερο λουκι από το να μην βλέπω την παρέα μου για μερικούς μηνες. Ξέρεις τι είναι να έχεις σακατεμενο χέρι και υγεία σκατα επί ένα χρόνο και άνεργη χωρίς κανένα επίδομα και σχεδόν ανύπαρκτες αποταμιευσεις; Να μην έχεις κανέναν δικό σου όσο το ζεις αυτό και στο καπάκι να μπαίνει δικός σου στο νοσοκομείο, να πέφτει σε κωμα και να μην μπορείς να ταξιδέψεις για τον δεις; Οπότε σκάσε και μάθε να ελπίζεις.
Παικταράς μεγάλος ο @Nihilist την εχει μυριστει απο τωρα τη δουλειά σου λεει... στο Ντουμπάι πάνε Κωστοπουλοι και Τσιτσιπάδες γερά πορτοφόλια ! Θα παιξω μπαλιτσα υπερασπισης για το μέλλον !!!! Μια τέτοια υποθεση ανα μηνα ... θα δεις πως θα πηγαινει και αυτος στο Ντομπάι μετά και εσυ κ εγω θα αραζουμε μεσα στο σπιτι και θα παιζουμε με τα βαράκια ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ !
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.270 μηνύματα.

03-01-21

20:21
Και εγώ αν ήμουν Τσιτσιπας θα πήγαινα Ντουμπάι και θα πάρταρα δίχως αύριο.
Σιγά μην κάτσω στην χουντομιζερια να φοβάμαι και την σκιά μου.
Όσοι τον κράζουνε απλά ζηλεύουν..
Ο political correct Αντετοκούμπο κάνει διαφημίσεις για τον covid για λογαριασμό της ελλ κυβέρνησης, αλλά στην Αμερική μια χαρά ελεύθεροι είναι, δεν τον ανάγκασε η κυβέρνηση να κλειστεί στο διαμέρισμα ούτε του απαγόρευσαν το γυμναστήριο
Υποκρισία
Ο political correct Αντετοκούμπο κάνει διαφημίσεις για τον covid για λογαριασμό της ελλ κυβέρνησης, αλλά στην Αμερική μια χαρά ελεύθεροι είναι, δεν τον ανάγκασε η κυβέρνηση να κλειστεί στο διαμέρισμα ούτε του απαγόρευσαν το γυμναστήριο
Υποκρισία
Gate4
Επιφανές μέλος
Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 25.523 μηνύματα.

03-01-21

20:31
Ο Τσιτσιπάς έκανε δηλώσεις περί καραντίνας ότι πρέπει να κάτσουμε μέσα για να προστατέψουμε τους δικούς μας και μετά έβγαλε στη φόρα το party hard στο Ντουμπάι. Δεν είναι το πρόβλημα ότι πήγε εκεί έτσι από μόνο του.Και εγώ αν ήμουν Τσιτσιπας θα πήγαινα Ντουμπάι και θα πάρταρα δίχως αύριο.
Υποκρισία
Ο Γιάννης έκανε ένα σποτ και μπορεί να μην έχουν περιορισμούς στην Αμερική αλλά meantime έδωσε φαγητό σε πόσο κόσμο στα Σεπόλια. Ο Τσιτσιπάς πρώτη καραντίνα εκτός τόπου και χρόνου έλεγε τι καλά να μας βάζουν μέσα έτσι κάθε χρόνο για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας.
Και οι δύο πνίγονται στο χρήμα αλλά βρες τις διαφορές. Στην περίπτωση του Τσιτσιπά ισχύει το καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Γνώμη μου πάντα.
Gaspar
Περιβόητο μέλος

03-01-21

20:47
Δεν ξέρω αν ο Γιάννης πληρώθηκε από την κυβέρνηση για το σποτ που τον εβαλε να κάνειΚαι οι δύο πνίγονται στο χρήμα αλλά βρες τις διαφορές. Στην περίπτωση του Τσιτσιπά ισχύει το καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Γνώμη μου πάντα.
Όμως Το παράδοξο είναι ότι ένας εκατομμύριουχος που ζει στην Αμερική ελεύθερος και στην έπαυλη τού, δίνει συμβουλές στον Έλληνα που πάει για 3ο μήνα lockdown οικονομικά και ψυχολογικά τερματισμένος να παίξει αμυντικά απέναντι στον covid.
Αν κράζουμε τον Τσιτσιπά πρέπει να κράζουμε και τον Γιάννη ο οποίος λογικά πληρώθηκε κιόλας για τις γλυκανάλατες συμβουλές.
Gate4
Επιφανές μέλος
Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 25.523 μηνύματα.

03-01-21

21:07
Ο Γιάννης με τα εκατομμύρια του NBA πολύ αμφιβάλω αν πληρώθηκε για αυτό το σποτ. Παρόλα αυτά σε εξήγησα που είναι το πρόβλημα. Ούτε τον Σπύρο Παπαδόπουλο έκραξα για το σποτ της κυβέρνησης ξέρω γω πάντα θα βάλουν κάποιον σελέμπριτι να τα πει.Δεν ξέρω αν ο Γιάννης πληρώθηκε από την κυβέρνηση για το σποτ που τον εβαλε να κάνει
Όμως Το παράδοξο είναι ότι ένας εκατομμύριουχος που ζει στην Αμερική ελεύθερος και στην έπαυλη τού, δίνει συμβουλές στον Έλληνα που πάει για 3ο μήνα lockdown οικονομικά και ψυχολογικά τερματισμένος να παίξει αμυντικά απέναντι στον covid.
Αν κράζουμε τον Τσιτσιπά πρέπει να κράζουμε και τον Γιάννη ο οποίος λογικά πληρώθηκε κιόλας για τις γλυκανάλατες συμβουλές.
Αλλά τουλάχιστον ο ένας προσπάθησε να βοηθήσει κόσμο (και όχι μόνο τώρα) και ο άλλος ήθελε να μας κλειδαμπαρώνουν κάθε χρόνο για να διαλογιστούμε. Εγώ κάπου εκεί βρίσκω τις διαφορές.
Και ο Ράσφορντ ζωάρα κάνει στην έπαυλη του πιθανώς αλλά ξεσήκωσε μια χώρα ολόκληρη για να διανέμουν γεύματα σε φτωχά παιδιά. Δεν έχει να κάνει.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.605 μηνύματα.

03-01-21

21:16
Και εγώ αν ήμουν Τσιτσιπας θα πήγαινα Ντουμπάι και θα πάρταρα δίχως αύριο.
Υποκρισία
Ωραια και εγω αν ήμουν τηλεθεατης και το εβλέπα αυτο θα σε έλεγα ασυνειδητο άτομο.
Εσυ θα με έλεγες κραχτη και ζηλιάρη κ εγω ασυνειδητο. Ο καθενας λέει τα δικα του...
εσεις ενοχλειστε που κράξαμε το ειδωλο σας οχι εμεις. Για μενα ενας βλάκας και μισος ειναι που απλα εχει ταλεντο στο τένις. Το ειπα κ προχθές.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.