Ναι,συμφωνω βασικα,το εχω πει και πιο παλια.ΑΠΟΛΥΣΗ.Απλα το εγραψα διοτι γινεται ηδη στην πραξη αυτο με τον υποχρεωτικο εμβολιασμο υγειονομικων που δεν εχουν εμβολιαστει,αν θυμαμαι καλα.Ωραια,δεν τους απολυουν,υποχρεωτικο τεστ,λογικο.Σε αυτους που θελουν να εμβολιαστουν ομως και δεν τους αφηνεις δεν μπορεις να τους επιβαλλεις υποχρεωτικα να μπαινουν καθε βδομαδα σε αυτην την διαδικασια.
Επισης,το κατα τα αλλα δεν ''τρεχειτιποταεμβολιοαστρα''
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) ανακοίνωσε πως η επιτροπή ασφαλείας του θα συγκαλέσει μια σύσκεψη ειδικών στις 29 Μαρτίου, προκειμένου να μελετήσει περαι
www.newsbomb.gr
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Μαρτίου 2021
Οχι δεν το θεωρω εκδικητικο,αδικο το θεωρω εφοσον το επιβαλλει σε ατομα που θελουν να εμβολιαστουν,αλλα κυριως
ακυρο και επικινδυνο, αφου καταρχην θα δινονται πολλα ψευδα αποτελεσματα,πολυ περισσοτερα απο τα ραπιντ,αφου πολλοι δεν θα το κανουν σωστα και επισης κανεις δεν μου εχει εξηγησει ακομα πως θα ελεγχεται και η θετικοτητα των τεστ, αν οντως θα το αναφερουν(
) και πως εκει που θα ειναι υποχρεωτικο το σελφ,το κανω σπιτι μου εγω δηλαδη,πως θα με ελεγξεις αν το εκανα και αν το εκανα και σωστα ή μουφα;
Ξαναλεω δεν το θεωρω μετρο εκδικητικο,σε παρακαλω να μην βαζεις λογια στο στομα μου που δεν ειπα,ουτε υποννοησα ΑΝ ΘΕΣ ,απλα το θεωρω χαζο και ξεκαθαρα για τα ματια του κοσμου.Να δειξουν οτι ναι ανοιγουμε,αλλα με επιπλεον μετρα.Ε.,να παρει και καμια εταιρια,βλεπε siemens, το κατιτις της βεβαια!
Ε..της π@τσας μετρα ειναι αυτα.