Είχε προηγηθεί η σχετική απόφαση των υγειονομικών Αρχών σε Γερμανία και Καναδά #CNNgrNews
www.cnn.gr
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Απριλίου 2021
Στην ομάδα του φβ που παρακολουθώ ο Γαγάρας (νοσηλευτής βόλου και admin της σελίδας, αξιόλογος κατ'εμε που έχω επικοινωνήσει και προσωπικά μαζί του ανά διαστήματα) ανέφερε σε ένα σχόλιό του:
"30 λεπτά είναι μικρός χρόνος για να κάνει θρόμβωση.
Ίσα που έχει προλάβει να απορροφηθεί από τον δελτοειδη."
Λογικό μου φαίνεται, στέκει νομίζω. Άρα δεν ευθύνεται μάλλον το εμβόλιο και ίσως να έτυχε απλά.
Ας μας πούνε οι γιατροί της παρέας αν κάτι τέτοιο ισχύει, δλδ με την απορρόφηση του εμβολίου τι παίζει και πόσο χρόνο χρειάζεται για να αρχίζει να δρα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Απριλίου 2021
Δυστυχώς μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό.
Προσπαθώ να κλείσω εδώ και 3 μέρες για τον πατέρα μου που είναι 64 χρονών για pfizer μπας και βρω τίποτα. Έχω δοκιμάσει πόσους ΤΚ αλλά κανένα από τα εμβολιαστικά κέντρα που εμφανίζει δεν είναι pfizer (το διάστημα σε όλα μεταξύ των δύο δόσεων είναι 12 εβδομάδες, άρα πρόκειται για AstraZeneca). Λογικά το σύστημα ναι μεν σε αφηνει να παίξεις κόλπα με τον ΤΚ αλλά φιλτράρει τα εμβολιαστικά κέντρα με βάση την ηλικιακή κατηγορία και το είδος εμβολίου που δικαιούσαι απ'ό,τι αποδεικνύεται... Τουλάχιστον για τους 60-64. Να ναι καλά οι web developers, ένα bug βρε παιδιά αφήστε μας