Ναι διαφωνώ.Και καμία μια λογική δεν έχει το αντίθετο θα έλεγα.
Θ ακολουθήσω την πλειοψηφία των γιατρών.
Και για αυτά τα εξης:
Ο καθένας έχει τη γνώμη του και κάποιοι θεωρούν ότι αν πάνε κόντρα στο ρεύμα θα ξεχωρίζουν οπότε γίνονται και αναγνωρίσιμοι, αλλά εγώ σήμερα πάλι άκουγα απο τον Σήψα( όνομα και αυτό

)ότι καλό ειναι και το τεστ αλλα το πιο αποτελεσματικό μέτρο αυτή τη στιγμή είναι η καραντίνα και η λογική επίσης λέει αυτό.
Είναι σαν όλοι μας να είμαστε φορείς του κορονοϊού.Οπότε και παίρνουμε τα ανάλογα μέτρα.
Αντίθετα όταν πάμε και κάνουμε ο τεστ πόσους θα κολλήσουμε όταν πάμε, όταν γυρνάμε και μέχρι να βγούν τα αποτελέσματα;
Ακόμα και με τεστ που βγαίνει σε μια ώρα είναι πάρα πολλές οι πιθανότητες να βγει αρνητικό αλλά να είναι τελικά φορέας πόσες φορές το είδαμε ακόμα και εδώ σε ανθρώπους να συμβαίνει;
Και μάλιστα νομίζοντας ότι δεν τον έχουν πόσους θα κολλήσουν;
Και όλη η παραφιλολογία του βασίζεται σε τι ακριβώς κατάλαβες; Σε μια υπόθεση ότι τα κρούσματα μπορεί να είναι απείρως παραπάνω απο αυτά που νομίζουμε.'Αρα πολύ μικρό το ποσοσό θνησιμότητας.Υπόθεση που μάλλον βολεύει τον ίδιο αλλά δεν είναι η πραγματικότητα την οποία και όλοι ζούμε.
Μα την ζούμε!
Διότι βλέπουμε πόσοι πεθαίνουν που καμία σχέση δεν έχει με τη γρίπη,β
λέπουμε τι γίνεται στα νοσοκομεία Ιταλία και Ισπανία και δηλαδή τόσα χρόνια με τη γρίπη αυτό γινότανε σε εκείνα τα νοσοκομεία και κάποιος άγνωστος Χ μας τα έκρυβε όλα αυτά;
Αφού πλέον έχουμε φύγει απο τους φόβους και έχουμε περάσει στην πραγματικότητα που συμβαίνει τώρα και κόσμος πεθαίνει κάθε μέρα και
τα συστήματα υγείας καταρρέουν. Δηλαδή να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο με αυτά που λεεί αλλά το χειρότερο να υπάρχουν και κάποιοι που τον ακούν;
Η γρίπη επουδενί δεν κανει τόσες πνευμονίες, τι άλλο θα ακούσουμε;
Και τα ευρήματα τόσων γιατρών για ίνωση στον πνεύμονα και 20 με 30%μείωση της λετουργίας των πνευμόνων σε πολλούς απο τους ασθενείς ,αφού ιαθούν δεν το έχει ακούσει;
Αλλά το σημαντικότερο.
Οι εικόνες μιλάνε μόνες τους! Τις οποίες τις βλέπουμε και τις ζούμε.Και όλα τα κράτη τρελάθηκαν και ο φωστήρας είναι ο ξύπνιος.Είναι της ίδιας σχολής με τον Τζόνσον!
Θα προτιμήσω τους πολλούς και όχι τον φωστήρα αλλά και τη λογική μου.Και τα μάτια μου .
Κακός τρόπος κάποιος να ξεχωρίσει για την αναγνωρισιμότητα.