Εγώ συγκεκριμένες μάρκες έφερα σαν παράδειγμα δεν είπα ότι δεν κάνουν και άλλες.Όμως έχει σημασία καταρχήν να είναι εγκεκριμένα απο τον ΕΟΦ,τα υπόλοιπα είναι για τα μπάζα, και είναι αλλο πράγμα η ελαφριά αντισηψία ,και άλλο η μικροβιοκτόνος δράση.
Όπως καταλάβαίνεις δεν ενδείκνυται το ίδιο αντισηπτικό για γιατρούς και νοσηλευτές και το ίδιο αντισηπτικό για ευρύ κοινό,αυτό δεν σου λέει κάτι;
Αν πέσεις πάνω σε πολύ μεγάλο μικροβιακό φορτίο, καλά μαντάτα αν νομίζεις ότι το ήπιο αντισηπτικό μασούτης θα σε προστατέψει ειδικά χωρίς έγκριση ΕΟΦ, αν τύχει και βάλεις τα χέρια σου μετά στο πρόσωπο σου.
Αν για σένα η περιγραφή του αντισηπτικού δεν έχει σημασία,είναι ενδεικτικό.
Δες την περιγραφη του μανουσεπτ
Βακτηριοκτόνο,μυκητοκτόνο,μυκοβακτηριοκτόνο,ιοκτόνο κατά των ιών με περίβλημα,ιοκτόνο
EN1500-30-PREN14476-1min
Παρακάτω σου λέει και σε κάθε μικρόβιο/βακτηριο πόσα δειτερόλεπτα θέλει για να σκοτωθεί.
Με αριθμό έγκρισης κοκ
Δες τώρα μια αλκοολούχα λοσιόν τι λέει,70 βαθμων όχι λιγότερο
70% αλκοόλη μετουσιωμένη κατάλληλη για μασάζ και καθαρισμό προσώπου
Δεν προορίζεται για φαρμακευτική χρήση
Ούτε καν αντισηψία δεν λέει.Μασαζάκι.
Παρόλα αυτά συνήθως αυτές οι λοσιών έχουν έγκριση απο ΕΟΦ και κάνουν μια ελαφριά αντισηψία.
ΕΛΑΦΡΙΑ.
Δηλαδή όχι για πολλά πολλά.
Όμως το σημαντικό είναι η έγκριση απο τον ΕΟΦ.
Γιατί ελέγχονται.
Εσύ ξέρεις το ήπιο αντισηπτικό μασούτης ανέχει όντως 70% αλκοόλ; Πόσα κατάσχονται επειδή ακριβώς δεν έχουν έγκριση και τελικά δεν πληρούν τις προυποθεσεις έχεις δει;
Τα προϊόντα δεν είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ
ygeiamou.gr
Εγώ όταν μιλάω, σημαίνει ότι κάτι το έχω ψάξει και ξέρω.
Κάτσε πλήρωνε εσύ αντισηπτικά μη εγκεκριμένα που δεν ξέρεις μέσα τι έχουν και σε τι ποσοστό το έχουν επειδή είναι φτηνά,και όταν αρρωστήσεις έλα πε μου.Αλλά όχι να τα παρουσιάζεις και όλα ίδια.