juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

29-08-20

21:49
Ο μέσος όρος ζωής στις ΗΠΑ είναι μακράν μεγαλυτερος απο αυτον της Κίνας... Η Κίνα με την καθυστέρηση της πληροφόρησης για τον κορονοιο διέπραξε ενα τεράστιο έγκλημα κατα της ανθρωπότητας.
Κανονικά έπρεπε αμέσως να δεχτεί εμπειρογνώμονες απο το εξωτερικο στο επίκεντρο του ιού στην ενδοχώρα της για να βοηθηθεί όσο το δυνατό πιο γρήγορα η επιστημονική κοινοτητα.
Κανονικά έπρεπε αμέσως να δεχτεί εμπειρογνώμονες απο το εξωτερικο στο επίκεντρο του ιού στην ενδοχώρα της για να βοηθηθεί όσο το δυνατό πιο γρήγορα η επιστημονική κοινοτητα.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

30-08-20

07:47
Στις λαϊκές, στους χώρους εργασίας, στις εκκλησίες δεν τηρείτε το μέτρο της μάσκας. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι θα εφαρμοστεί στα σχολεία.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

30-08-20

08:16
Τηρείται σίγουρα σε ενα βαθμό. Γι' αυτο και συνεχιζουμε να εχουμε ελαχιστα θύματα. Ακομα και σε σύγκριση με χωρες που εχουν μηδενικο τουρισμο...
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

30-08-20

10:23
Ο κύριος Σύψας προτείνει να ανοίξουν τα σχολεία από τις 7 Σεπτεμβρίου, γιατί βιάζεται τόσο πολύ άραγε ο μαιτρ της τρομοκρατίας?
juste un instant
Επιφανές μέλος

30-08-20

12:31

Κορωνοϊός: Ποια χώρα έχει τους περισσότερους θανάτους σε όλο τον κόσμο αναλογικά με τον πληθυσμό και βρίσκεται δίπλα μας; | Ειδήσεις για την Οικονομία | newmoney
Το κράτος των Βαλκανίων, όπου πάνω από το ήμισυ του 1,8 εκατομμυρίου πληθυσμού είναι κάτω των 25 ετών, κατέγραψε 54,2 θανάτους ανά εκατομμύριο άτομα, από Covid-19 την περασμένη εβδομάδα

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.858 μηνύματα.

30-08-20

13:47
Δεν κατάλαβα δηλαδή αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν καλύτερα τα πράγματα;;
Παγκόσμια ύφεση 5-6% φέτος να θυμίσουμε.
Παγκόσμια ύφεση 5-6% φέτος να θυμίσουμε.

30-08-20

14:20
Ρε παιδιά επειδή με έχει φάει το άγχος, μου μίλησε ένα άτομο χωρίς συμπτώματα από πολύ κοντά αλλά εγώ ήμουν με γυρισμένο το πρόσωπο (έβλεπε το δεξιο μου προφίλ) και μου μίλησε για 2 δευτερόλεπτα το πολύ χωρίς να έχω γυρίσει να είμαι face to face, αλλά ήταν πολύ κοντά, λέτε να με έχει κολλήσει;
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

30-08-20

14:21
γρήγορα πάνε στον ψάλτη Τσιόδρα να σου δώσει με την λαβίδα την Θεία κοινωνίαΡε παιδιά επειδή με έχει φάει το άγχος, μου μίλησε ένα άτομο χωρίς συμπτώματα από πολύ κοντά αλλά εγώ ήμουν με γυρισμένο το πρόσωπο (έβλεπε το δεξιο μου προφίλ) και μου μίλησε για 2 δευτερόλεπτα το πολύ χωρίς να έχω γυρίσει να είμαι face to face, αλλά ήταν πολύ κοντά, λέτε να με έχει κολλήσει;
juste un instant
Επιφανές μέλος

30-08-20

14:22
Είσαι ανίατη περίπτωση... Πλάκα κάνω...Ρε παιδιά επειδή με έχει φάει το άγχος, μου μίλησε ένα άτομο χωρίς συμπτώματα από πολύ κοντά αλλά εγώ ήμουν με γυρισμένο το πρόσωπο (έβλεπε το δεξιο μου προφίλ) και μου μίλησε για 2 δευτερόλεπτα το πολύ χωρίς να έχω γυρίσει να είμαι face to face, αλλά ήταν πολύ κοντά, λέτε να με έχει κολλήσει;
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

30-08-20

15:46

26χρονος με κορονοϊό το έσκασε από τον Ευαγγελισμό - Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του
Ο νεαρός άνδρας προσήλθε στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου (29.08.2020). Είχε πυρετό, βήχα και πονόλαιμο.

θεωρω πολλα λεφτά το πρόστιμο
Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα.

30-08-20

16:40
Πωπω πραγματικά σε λυπάμαι. Τι δράμα τραβάς και εσύΡε παιδιά επειδή με έχει φάει το άγχος, μου μίλησε ένα άτομο χωρίς συμπτώματα από πολύ κοντά αλλά εγώ ήμουν με γυρισμένο το πρόσωπο (έβλεπε το δεξιο μου προφίλ) και μου μίλησε για 2 δευτερόλεπτα το πολύ χωρίς να έχω γυρίσει να είμαι face to face, αλλά ήταν πολύ κοντά, λέτε να με έχει κολλήσει;
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

31-08-20

15:37
Ο Σύψας είπε για ανοιγμα σχολείων στις 7 ο Μαγιορκίνης είπε 14
www.skai.gr
www.newsit.gr
εχετε καταλάβει πως εκει στην επιτροπή λέει ο καθένας ότι του κατέβει .. και εσείς τους ακούτε..
Θεωρώ πως τα σχολεία θα ανοίξουν 14

Σύψας σε ΣΚΑΪ: Προτείνω άνοιγμα σχολείων 7/9- Μπορεί μνα ξανακλείσουν τον Δεκέμβριο
Το ενδεχόμενο να χρειαστεί να κλείσουν ξανά τα σχολεία τον χειμώνα έθεσε για πρώτη φορά ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Νίκος Σύψας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ε…

Μαγιορκίνης για άνοιγμα σχολείων: Θα πήγαινα προς τις 14 Σεπτεμβρίου
Επικοινωνία Μητσοτάκη με λοιμωξιολόγους για την ημερομηνία ανοίγματος των σχολείων. Τι ειπώθηκε. Τα σχολεία θα ανοίξουν ή 7 ή 14 Σεπτεμβρίου. Επίσημες ανακοινώσεις την Τρίτη 01/09.

εχετε καταλάβει πως εκει στην επιτροπή λέει ο καθένας ότι του κατέβει .. και εσείς τους ακούτε..
juste un instant
Επιφανές μέλος

31-08-20

15:45
Σιγά την διαφωνία... Υπάρχει μια σχετική μείωση στα κρούσματα και κάποιοι πιστεύουν οτι μπορεί να ξεκινήσουν τα μαθήματα στις 7. Άλλοι δεν είναι τόσο σίγουροι για αυτή την μείωση και προτιμούν στις 14 Σεπτεμβρίου.
Σε όλα τα άλλα συμφωνούν. Η ιατρική άλλωστε δεν είναι θρησκεία... Και ευτυχώς δεν είναι.
Ας συνεδριασουν μετα απο τα νέα δεδομένα που έχουν και ας αποφασίσουν.
Σε όλα τα άλλα συμφωνούν. Η ιατρική άλλωστε δεν είναι θρησκεία... Και ευτυχώς δεν είναι.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.858 μηνύματα.

31-08-20

16:54
Η Αμερική είναι σταθερή στα 35.000-45.000 για 2η εβδομάδα δηλαδή μειώνονται.Αντιθετα στην Ινδία είχαμε ρεκόρ με 79.270 κρούσματα.
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

31-08-20

17:13
Ο Σύψας είπε για ανοιγμα σχολείων στις 7 ο Μαγιορκίνης είπε 14
![]()
Σύψας σε ΣΚΑΪ: Προτείνω άνοιγμα σχολείων 7/9- Μπορεί μνα ξανακλείσουν τον Δεκέμβριο
Το ενδεχόμενο να χρειαστεί να κλείσουν ξανά τα σχολεία τον χειμώνα έθεσε για πρώτη φορά ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Νίκος Σύψας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ε…www.skai.gr
![]()
Μαγιορκίνης για άνοιγμα σχολείων: Θα πήγαινα προς τις 14 Σεπτεμβρίου
Επικοινωνία Μητσοτάκη με λοιμωξιολόγους για την ημερομηνία ανοίγματος των σχολείων. Τι ειπώθηκε. Τα σχολεία θα ανοίξουν ή 7 ή 14 Σεπτεμβρίου. Επίσημες ανακοινώσεις την Τρίτη 01/09.www.newsit.gr
Οι πιο σκληροί κορονομάχοι όπως ο Σύψας, το ίδιο και η Παγώνη είναι υπέρ της 7, να δούμε σε ποιον θα περάσει ο Κυριάκος θα αποφασίσει.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.

31-08-20

17:38
Σιγά την διαφωνία... Υπάρχει μια σχετική μείωση στα κρούσματα και κάποιοι πιστεύουν οτι μπορεί να ξεκινήσουν τα μαθήματα στις 7. Άλλοι δεν είναι τόσο σίγουροι για αυτή την μείωση και προτιμούν στις 14 Σεπτεμβρίου.
μείωση έχουμε κάθε ΣΚ και Δευτέρα γιατί δεν γίνονται πολλά tests αυτές τις μέρες.
fockos
Επιφανές μέλος

31-08-20

18:38

Κορονοϊός: Πτήση γεμάτη κρούσματα από Ζάκυνθο για Κάρντιφ! Αίσθηση από τις εικόνες μέσα στο αεροπλάνο
Οι αποκαλύψεις για την πτήση της TUI από τη Ζάκυνθο στο Κάρντιφ της Ουαλίας, διαδέχονται η μία την άλλη. Ταξιδιώτες που έκαναν διακοπές στο Ιόνιο,

Mας κατάλαβαν και οι Αγγλοι

Κορονοϊός: Συναγερμός στο Βύρωνα – Δεκάδες κρούσματα σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων
Σε καραντίνα μπήκε μια δομή φιλοξενίας στον Βύρωνα λόγω κρουσμάτων κορονοϊού. Θετικοί έχουν βρεθεί ανήλικοι και υπάλληλοι της δομής.

με αυτόν τον τρόπο διασπείρεται ο ιός :d
juste un instant
Επιφανές μέλος

31-08-20

20:25
Η TUI είναι αγγλογερμανική εταιρεία. Η εταιρεία έπρεπε να προσέχει για την τήρηση των νόμων. Covidiots υπάρχουν παντού...![]()
Κορονοϊός: Πτήση γεμάτη κρούσματα από Ζάκυνθο για Κάρντιφ! Αίσθηση από τις εικόνες μέσα στο αεροπλάνο
Οι αποκαλύψεις για την πτήση της TUI από τη Ζάκυνθο στο Κάρντιφ της Ουαλίας, διαδέχονται η μία την άλλη. Ταξιδιώτες που έκαναν διακοπές στο Ιόνιο,www.newsit.gr
θυμάστε που σας είπα ότι κρύβουν κρούσματα στην Ελλάδα το bbc το είπε και εκείνο
Mας κατάλαβαν και οι Αγγλοι
fockos
Επιφανές μέλος

31-08-20

21:22
Γώγος στο MEGA: Η 14η Σεπτεμβρίου η πιθανότερη ημερομηνία έναρξης των σχολείων | MEGA TV
«Σε γενικές γραμμές, με δεδομένο ότι υπάρχει σημαντικός όγκος εκδρομέων που επιστρέφουν αυτή την εβδομάδα, νομίζω ότι κρίνεται καλύτερη ημερομηνία η 14η Σεπτεμβρίου για την…

ο κύριος Γώγος λέει για 14
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.

31-08-20

21:26
Το Ελληνικό κράτος δεν κρύβει κρούσματα. Απλά δεν κάνουν όσα tests θα έπρεπε να κάνουν αναλογικά του πληθυσμού μας. Στο πρώτο κύμα έξαρσης της πανδημίας αναλογικά με τον πληθυσμό στα tests ήμασταν στα ίδια επίπεδα με χώρες όπως Γκάνα, Ακτή Ελεφαντοστού κλπ. Στο δεύτερο υποτίθεται κάνουμε περισσότερα και μαζικότερα αλλά πάλι δεν αρκούν και φαίνεται αυτό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.