Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Lady M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.385 μηνύματα.

07-12-20

18:42
Αρα 1 στους 6 είναι θετικός στον ιο. Αυτό μόνο ως κακό μπορώ να το ερμηνεύσω. Μάλλον γίνονται λιγότερα τεστ για να δικαιολογηθεί το μερικό άνοιγμα της αγοράς;
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

07-12-20

18:44
Ο ΠΟΥ δεν μας ελέγχει;Αρα 1 στους 6 είναι θετικός στον ιο. Αυτό μόνο ως κακό μπορώ να το ερμηνεύσω. Μάλλον γίνονται λιγότερα τεστ για να δικαιολογηθεί το μερικό άνοιγμα της αγοράς;
Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Lady M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.385 μηνύματα.

07-12-20

18:49
Δεν ξέρω καθόλου. Παντως πανευρωπαϊκά γίνεται "ανοιγμα". Φοβάμαι πόσο θα μας κοστίσει το Γενάρη.. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε 2 μηνες υπομονή έτσι ώστε να έχουν εμβολιαστεί όσοι κινδυνεύουν περισσότερο και να γίνει ένα σταδιακό άνοιγμα με μεγαλύτερη ασφάλεια.Ο ΠΟΥ δεν μας ελέγχει;
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

07-12-20

18:51
Ναι, ο χειμώνας δεν είναι ευκολη περίοδος. Είδες τι έγινε στο Harrods;Δεν ξέρω καθόλου. Παντως πανευρωπαϊκά γίνεται "ανοιγμα". Φοβάμαι πόσο θα μας κοστίσει το Γενάρη.. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε 2 μηνες υπομονή έτσι ώστε να έχουν εμβολιαστεί όσοι κινδυνεύουν περισσότερο και να γίνει ένα σταδιακό άνοιγμα με μεγαλύτερη ασφάλεια.
Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος

07-12-20

18:53
Είδα και έφριξα. Απορώ με το ανθρώπινο είδος που βάζει πάνω από τη ζωή του την καταναλωτική μανία. Μάλλον πιστεύουν ότι είναι αλώβητοι-αθάνατοι. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι...Ναι, ο χειμώνας δεν είναι ευκολη περίοδος. Είδες τι έγινε στο Harrods;

juste un instant
Επιφανές μέλος

07-12-20

18:56
Φοβάμαι ότι η Βρετανία είχε την χειρότερη διαχείριση κρίσης αλλά μη μου πείτε ότι δεν φταίνε και οι πολίτες...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

07-12-20

19:45
Αυτό.Δευτέρα 7/12/20
Nέα κρούσματα: 1251 (+347)
Διασωληνωμένοι: 600 (+0)
Νέες Απώλειες: 89 (συν:3.092)
Τεστ σήμερα: 6105
Θετικότητα: 20,49% (+10,68)
1.639 Μ.Ο κρουσμάτων (1.757 προγ. εβδομ.)
Σύνολο:116.721
Ο αριθμός των τεστ δεν είναι τυπογραφικό λαθος.
Τη θετικότητα δες.
Λογικό.Για να ανοίξουν την αγορά κανουν λιγότερα τεστ,ώστε να παρουσιάζουν λιγότερα κρούσματα,έστω να ακούγοντα λιγότερα.Όταν ακούς 3000 και 2000 πλας νούμερο μουτζώνεις το ανοιγμα.Τωρα αν είσαι λιγο χάπατο ή ανενημέρωτος,το χάφτεις και χαίρεσαι που πεφτουν τα κρουσματα.
Τα λιγότερα τεστ δε,δεν έγιναν μονο το σαβ/κο εδω και καποιες μερες γινονται λιγοτερα τεστ αν θυμαμαι καλα.
Υ.γ Ο ΠΟΥ ΤΙ να ελέξγει; Ποσα τεστ καναμε; Δεν υπαρχει υποχρεωτικοτητα απο τον ΠΟΥ για το ποσα τεστ θα κανει καθε χωρα.Οσα θελει κανει.Τι κουφη ερωτηση;
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

07-12-20

19:47
To 2009-10 αυτοί που εθελοντικά κάνανε το εμβόλιο της γρίπης υπόγραφανε σχετικό έντυπο ότι δέχονται. Υποθέτω πως θα γίνει κάτι ανάλογο και τώρα και φυσικά όταν γίνει αυτο΄θα επιβεβαιώ σε όλα που έλεγα περί εμβολίου ...
Όπως φαίνεται θα είμαι από τους πρώτους που θα κάνουν το εμβόλιο οπότε θα σας μεταφέρω την εμπειρία μου
Όπως φαίνεται θα είμαι από τους πρώτους που θα κάνουν το εμβόλιο οπότε θα σας μεταφέρω την εμπειρία μου

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.608 μηνύματα.

07-12-20

20:04
Αρχές Ιανουαρίου ξεκινάνε τα εμβόλια;Όπως φαίνεται θα είμαι από τους πρώτους που θα κάνουν το εμβόλιο οπότε θα σας μεταφέρω την εμπειρία μου![]()
Effort
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Effort αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 301 μηνύματα.

07-12-20

20:09
Φοκο γνωρίζεις αν στους επαγγελματίες υγείας που θα κάνουν από τους πρώτους το εμβόλιο, θα συμπεριλάβουν και τους οδοντίατρους?
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

07-12-20

20:13
Φοκο γνωρίζεις αν στους επαγγελματίες υγείας που θα κάνουν από τους πρώτους το εμβόλιο, θα συμπεριλάβουν και τους οδοντίατρους?
από ότι έχω ακούσει η πρώτη φουρνιά θα είναι σε νοσοκομειακούς (και τους Οδοντιατρους) μετά ακολουθουν οι ιδιώτες ιατροί οποτε λογικά θα εχουμε και τους Οδοντιατρους πράγμα λογικο αφού έρχονται σε αμεσ ηεπαφη με τον ασθενή και μετά ίσως και ταυτοχρονα ατομα ευπαθή και πάνω από 65 ετών.
Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος

07-12-20

20:22
Περιμένουμε να μας πεις. Επίσης ξέρω ότι δε θα έχουμε δικαίωμα επιλογής εταιρείας. Όμως θα μας λένε ποιο εμβόλιο κάναμε, έτσι δεν είναι; Νομίζω ότι διαφέρουν και στις δόσεις, αρα πρέπει να ξέρουμε σίγουρα.Όπως φαίνεται θα είμαι από τους πρώτους που θα κάνουν το εμβόλιο οπότε θα σας μεταφέρω την εμπειρία μου![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

07-12-20

20:34
ο ΑΠΘ δημιούργησε μικροβιοκτόνο μάσκα για τον κορωνοϊό
Μεγαλο το αρθρο τα υπολοιπα στην πηγη
www.lifo.gr
![]()
Μία συσκευή υψηλής τεχνολογίας, με μάσκα ατομικής προστασίας συνδυαζόμενη με μικροβιοκτόνο και αντιικό σύστημα (ΜΑΠ), που αποστειρώνει όχι μόνο τον εισπνεόμενο, αλλά και τον εκπνεόμενο από τους χρήστες της αέρα, δημιουργήθηκε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ΑΠΘ, για τον κορωνοϊό. Η καινοτόμος συσκευή αναμένει την έγκριση από τις αρμόδιες υπηρεσίες, για να αλλάξει τα δεδομένα σε ό,τι αφορά την προστασία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας, το οποίο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον SARS-CoV-2.
![]()
Η σημαντική εφεύρεση, για την οποία έχουν ήδη ενημερωθεί ο πρωθυπουργός, ο ΕΟΔΥ και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, έχει λάβει αριθμό αξιολόγησης για την κατοχύρωση πατέντας από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας και από τον Οργανισμό Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ. Είναι το αποτέλεσμα σύμπραξης του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ με επικεφαλής τον καθηγητή Ορθοπαιδικής Παναγιώτη Γκιβίση και του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, με επικεφαλής τον καθηγητή Χρήστο Αντωνόπουλο, ο οποίος έχει ως ερευνητικό αντικείμενο τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία
![]()
Η αναπνευστική συσκευή με πλήρη κάλυψη προσώπου, φέρει την ονομασία «VITER1 GR», εκ του «Virus Terminator Greece» και μετατρέπει την παθητική προστασία απέναντι στον SARS-CoV-2, σε ενεργητική, με τη χρήση ειδικών λαμπτήρων LED, οι οποίοι παράγουν αποστειρωτική ακτινοβολία UV-C, εκπεμπόμενη στον εισπνεόμενο αέρα, ενώ με τον ίδιο τρόπο αποστειρώνει και τον εκπνεόμενο αέρα με απόλυτη ασφάλεια για τον χρήστη. «Έχω παρακολουθήσει από την αρχή τις προσπάθειες κατασκευής και λειτουργίας της αναπνευστικής συσκευής και νοιώθω υπερήφανος που δημιουργήθηκε στο Αριστοτέλειο. Από την περασμένη Άνοιξη, η ερευνητική μας κοινότητα έχει εστιάσει το έργο της σε ό,τι έχει να κάνει με την υγειονομική κρίση, γιατί έτσι αντιλαμβανόμαστε τον κοινωνικό μας ρόλο και την ανταπόδοση στην Πολιτεία, που στηρίζει το δημόσιο Πανεπιστήμιο», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρύτανης του ΑΠΘ, καθ. Νίκος Παπαϊωάννου, εξηγώντας πως η συγκεκριμένη εφεύρεση «συνιστά παγκόσμια συνεισφορά του ΑΠΘ στο ερευνητικό κομμάτι της αντιμετώπισης της πανδημίας και γι' αυτό άμεση ήταν η ενημέρωση του πρωθυπουργού και των αρμόδιων υγειονομικών Αρχών».

Το ΑΠΘ δημιούργησε μικροβιοκτόνο μάσκα για τον κορωνοϊό - Φωτογραφίες | LiFO
Πότε θα είναι διαθέσιμη η μάσκα

fockos
Επιφανές μέλος

07-12-20

20:41
δεν εχω ιδέα. θεωρω πως είτε πρέπει να γίνει ένα καθολικό εμβόλιο σε όλους ή να διαλέγουμε γιατί έχουν διαφορετικό μηχανισμό δράσης.Περιμένουμε να μας πεις. Επίσης ξέρω ότι δε θα έχουμε δικαίωμα επιλογής εταιρείας. Όμως θα μας λένε ποιο εμβόλιο κάναμε, έτσι δεν είναι; Νομίζω ότι διαφέρουν και στις δόσεις, αρα πρέπει να ξέρουμε σίγουρα.
Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος

07-12-20

20:50
Δεν θα διαλέγουμε πάντως. Το ακουσα από το Μόσιαλο. Ότι μας τύχει. Απλώς κατάλαβα ότι θα ξεκινήσουμε με pfizer.δεν εχω ιδέα. θεωρω πως είτε πρέπει να γίνει ένα καθολικό εμβόλιο σε όλους ή να διαλέγουμε γιατί έχουν διαφορετικό μηχανισμό δράσης.
Φανταστικό. Πάντα μπροστα το ΑΠΘ! Αυτό πρέπει να δοθεί οπωσδήποτε στους γιατρους και τους νοσοκόμους. Θα είχαν σωθεί ζωές αν υπήρχε νωρίτερα.ο ΑΠΘ δημιούργησε μικροβιοκτόνο μάσκα για τον κορωνοϊό
![]()
Πότε θα είναι διαθέσιμη η μάσκαwww.lifo.gr
fockos
Επιφανές μέλος

07-12-20

20:59
μη κοιτάς τι λένε τώρα θα αλλάξουν πολλά σε ένα μήνα.. δε σημαίνει ότι επειδή το συζητάνε θα ισχύσει ακόμα.Δεν θα διαλέγουμε πάντως. Το ακουσα από το Μόσιαλο. Ότι μας τύχει. Απλώς κατάλαβα ότι θα ξεκινήσουμε με pfizer.
Φανταστικό. Πάντα μπροστα το ΑΠΘ! Αυτό πρέπει να δοθεί οπωσδήποτε στους γιατρους και τους νοσοκόμους. Θα είχαν σωθεί ζωές αν υπήρχε νωρίτερα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ocean Reef Aria Classic Full Face - Skroutz.grο ΑΠΘ δημιούργησε μικροβιοκτόνο μάσκα για τον κορωνοϊό
![]()
Πότε θα είναι διαθέσιμη η μάσκαwww.lifo.gr
πήρανε αυτή βάλανε ειδικά φίλτρα και τέλος...
πω πραγματικά κάτι πιο έξυπνο μαζικης παραγωγής δε βρήκανε;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

07-12-20

21:33
Δεν γνωριζω,την ειδηση εβαλα.μη κοιτάς τι λένε τώρα θα αλλάξουν πολλά σε ένα μήνα.. δε σημαίνει ότι επειδή το συζητάνε θα ισχύσει ακόμα.
Ocean Reef Aria Classic Full Face - Skroutz.gr
πήρανε αυτή βάλανε ειδικά φίλτρα και τέλος...
πω πραγματικά κάτι πιο έξυπνο μαζικης παραγωγής δε βρήκανε;

Ελπιζω να μπορουμε να διαλεξουμε εμβολιο,αλλιως το θεωρω απαραδεχτο.Πχ της οξφορδης δεν το θελω,απο οσα ξερω και προτιμω της μοντερνα απο της pfiser. Με 70 βαθμους κελσιου, ε ...ολο και καμια στραβη μπορει να γινει,να μου λειπει.Αν εχουν εμβόλιο που δεν θελω υποχρεωτικο απλα δεν θα το κανω.Ελπιζω να μην ειναι τοσο μαλακες.
fockos
Επιφανές μέλος

07-12-20

21:39
«Δεν πιστεύω ότι η υποχρέωση είναι ο τρόπος να προχώρησουμε», υποστήριξε η Κέιτ Ο’ Μπράιαν, η διευθύντρια του Τμήματος Εμβολιασμών του ΠΟΥ σε μια συνέντευξη Τύπου. «Μπορεί να υπάρχουν ορισμένες χώρες ή ορισμένες καταστάσεις σε χώρες όπου οι επαγγελματικές συνθήκες το απαιτούν ή θα συνίσταται ιδιαίτερα ο εμβολιασμός», πρόσθεσε, λέγοντας ότι τα νοσοκομεία μπορεί να είναι ένα τέτοιο παράδειγμα.η πρόβλεψη μου ήταν να είναι σε όλους προαιρετικό, από την μία μας λες οτι θα είναι υποχρεωτικό για κάποιους κλαδους... και από την αλλη οτι την προβλεψη μου την κανανε όλοι ....
Θεωρώ πως δε θα είναι υποχρεωτικό για κανένα αλλά θα υπάρχει ισχυρή σύσταση.. αλλά σε καμία περίπτωση υποχρεωτικό.
Μερικά εμβόλια είναι υποχρεωτικά σε κάποιους ταξιδιώτες αλλά σε καμία περίπτωση δε πιστεύω ότι θα είναι υποχρεωμένο για αυτό που θα βγει για ευνόητους λόγους.

Κορονοϊός: Αντίθετος ο ΠΟΥ με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) δήλωσε σήμερα ότι οι εμβολιασμοί κατά της Covid-19 δεν πρέπει να καταστούν υποχρεωτικοί, εκτός από συγκεκριμένες

Είδατε που έλεγα για σύσταση.... . νομίζω δεν είμαι χαζοί ... για να καταλάβουμε γιατί το κάνουν αυτό.
και εγώ της Oξφόρνης δε το θέλω με τπτ. οι Αμερικάνοι είναι κερδοσκόποι με τα καλά και τα κακά τους εμενα αυτή η λογική τους δε μου αρέσει.Δεν γνωριζω,την ειδηση εβαλα.
Ελπιζω να μπορουμε να διαλεξουμε εμβολιο,αλλιως το θεωρω απαραδεχτο.Πχ της οξφορδης δεν το θελω,απο οσα ξερω και προτιμω της μοντερνα απο της pfiser. Με 70 βαθμους κελσιου, ε ...ολο και καμια στραβη μπορει να γινει,να μου λειπει.Αν εχουν εμβόλιο που δεν θελω υποχρεωτικο απλα δεν θα το κανω.Ελπιζω να μην ειναι τοσο μαλακες.
juste un instant
Επιφανές μέλος

07-12-20

23:11

Η αφοπλιστική απάντηση Μητσοτάκη για το εμβόλιο με το παράδειγμα της μητέρας του | in.gr
Στο εμβόλιο για τον κοροναϊό, με τους εμβολιασμούς να αναμένεται να ξεκινήσουν στην Ελλάδα στις αρχές Ιανουαρίου,αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

08-12-20

00:21
Δε νομίζω να υποχρεώσουν κάποιον που είχε αντίδραση σε εμβόλιο να το κάνει τώρα με το ζόρι. Με τίποτα. Δυστυχώς αν γίνει υποχρεωτικό θα φταίνε οι ψεκασμοί και οι αρνητές. Για να σπάσει η αλυσίδα της μετάδοσης πρέπει να εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού. Τι άλλο έχεις να προτείνεις όταν ο κόσμος δεν φοράει καν μασκα;Γιατι να μας υποχρεώσουν ομως εστω και εμμέσως να το κάνουμε;
Εμενα η μητερα μου κοντεψε να παραλύσει μικρη απο ενα εμβολιο, και τις ειχαν πει οι γιατροι να μην κανει στην ζωη της ποτε ξανα εμβολιο, ομως πως αυτο το αποδεικνυει τωρα μετα απο τοσα χρονια; Με ποιο δικαιωμα αν δεν εμβολιαστει τωρα δεν θα μπορει να πηγαινει σουπερ μαρκετ πχ ή στην δουλεια ή στην τραπεζα; Πως θα ζησει;
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αυτο που γινεται.
Επισης, γνωμη μου πως ΠΑΝΤΑ θα επρεπε οποιος ηταν αρρωστος να φοραγε μασκα. Εδω στα επειγοντα 1,5 χρονο πριν ειχαμε παει και μια κυρια εβηχε τοσο πολυ ηταν ΤΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΗ και δεν φοραγε μασκα, δεν θα μας κολλαγε λοιπον; Δεν θα μπορουσε να κολλαγε καποιον και να πεθαινε; Δεν ειχε ευθυνη τοτε;
Τοσο χρονια τους αφηναμε να βηχουν παντου και να κολλανε τον κοσμο, και τωρα φτασαμε στο αλλο ακρο.
Ούτε εδώ είναι υποχρεωτική σε εξωτερικούς χώρους. Μόνο σε εσωτερικούς.Υποχρεωτικη μασκα σε εξωτερικούς χωρους εχει σε ολες τις χωρες του Βόρειου ημισφαιριου (βλ. χειμωνας) εκτος Σουηδιας που υπαρχει ισχυρη συσταση στους εσωτερικούς χωρους κ απαγόρευση σε συγκεντρωση οχτω ατομων σε ανοιχτο χωρο.
Σε πολλες χωρες οι ποινες ειναι πολυ μεγαλυτερες απο αυτες της Ελλαδας.
Εγώ μάλλον θα είμαι από τους πρώτους. Έρχεται παρτίδα με 250χιλ δόσεις από βδομάδα και αναμένεται έγκριση τέλος της εβδομάδας. Να το κάνουμε να τελειώνουμε γιατί θέλω και να ταξιδέψω.To 2009-10 αυτοί που εθελοντικά κάνανε το εμβόλιο της γρίπης υπόγραφανε σχετικό έντυπο ότι δέχονται. Υποθέτω πως θα γίνει κάτι ανάλογο και τώρα και φυσικά όταν γίνει αυτο΄θα επιβεβαιώ σε όλα που έλεγα περί εμβολίου ...
Όπως φαίνεται θα είμαι από τους πρώτους που θα κάνουν το εμβόλιο οπότε θα σας μεταφέρω την εμπειρία μου![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.