American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.899 μηνύματα.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

08-01-21

21:00
Οι επιδημιολογοι θελουν να εμβολιασουν περισσοτερο κοσμο και δεν δινουν σημασια σε οτιδηποτε αλλο. Εδω παντως ο ιατρικος συλλογος εστειλε επιστολη χαρακτηριζοντας την καθυστερηση πειραματισμο.Ναι, πανε καλα.
Οι επιδημιολογοι τι λενε;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Επισης οταν σκοπευεις να χρησιμοποιησεις καποιο φαρμαρκο περα απο οτι περιεχεται στο monograph, χρειαζεσαι εγκριση απο το υπουργειο υγειας και επιβαλλεται να λαβεις συγκαταθεση απο το προσωπο που θα το λαβει αφου εχεις εξηγησει τα παντα και ολες τις πιθανες παρενεργειες, κινδυνους, ωφελη, κτλ. Αυτοι εδω ουτε εγκριση εχουν παρει, ουτε θα λαβουν informed consent απο εμας. Προκειται για ξεκαθαρο πειραματισμο χωρις την συγκαταθεση μας. Αν τους ρωτησεις τι παρενεργειες θα εχει η καθυστερηση της δοσης δεν μπορουν να σου απαντησουν. Εγω δεν δεχομαι να παρω μερος σε τετοιου ειδους εμβολιασμο. Αν το κανουν σωστα θα ειμαι η πρωτη που θα τρεξει, αλλα υπο αυτες τις συνθηκες δεν μπορω να δωσω την συγκαταθεση μου.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

08-01-21

21:21
Πολυ σωστη τοποθετησηΕδω θα καθυστερησουν την χορηγηση της 2ης δοσης του εμβολιου στις 5+ εβδομαδες. Συνεπως θα αρνηθω κατηγορηματικα να κανω το εμβολιο. Η εγκριση ηταν για το πρωτοκολλο εμβολιασμου των εταιριων και οταν παραβιαζεις αυτο το πρωτοκολλο δεν μπορεις να κανεις informed consent. Δεν υπαρχουν ερευνες στις οποιες μπορει να βασιστει η καθυστερηση. Δεν γνωριζουμε αν αυτη η καθυστερηση θα εχει επιπτωσεις στον ρυθμο εμφανισης παρενεργειων. Δεν γνωριζουμε ποια θα ειναι η αποτελεσματικοτητα του εμβολιου. Ναι, θελουν να εμβολιασουν περισσοτερο κοσμο ετσι, αλλα μας μετατρεπουν σε πειραματοζωα. Συνεπως εμβολιο δεν κανω αν δεν χορηγηθει η 2η δοση στην ωρα της. Αυτη τη στιγμη η καθυστερηση αυτη συνιστα πειραματισμο. Πειραματισμο σε χιλιαδες ανθρωπους οι οποιοι δεν μπορουν να κανουν informed consent.

Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

08-01-21

21:25
Στην Αγγλια θα την καθυστερησουν 12 εβδομαδες. Αν ειναι ετσι ρε παιδια να μην κανουμε καν την 2η δοση. Το πιο εξοργιστικο ειναι οτι εδω εκαναν καποιοι την 1η δοση νομιζοντας οτι θα κανουν την 2η στις 21 ημερες και τωρα τους λενε οτι θα γινει στις 35. Δεν παιζουν τιμια.Πολυ σωστη τοποθετησηκαι εδω μου ερχεται η απορια,αφου τοτε επιμενουν καποιες κυβερνησεις και το ειδα κι εγω να καθυστερησει η δευτερη δοση τοτε ποιος ο λογος αφου η δευτερη που θα μας εξασφαλιζε κατα καποιον τροπο προστασια,και δεν θα γινει,ποιος ο λογος να βιαστουμε τωρα να κανουμε την πρωτη?
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.890 μηνύματα.

08-01-21

21:28
Αν κοιτάξεις ποιοι είναι, θα δεις ότι θα σου κουνάνε και το δάχτυλο λέγοντας πως εσυ φταις που δεν τους άκουγεςΘελω πολύ να δω τι θα λένε όλοι αυτοι που τώρα είναι φανατικά υπερ των μέτρων και δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο παρά μόνο ο covid τι θα λένε στα όσα έρχονται.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

08-01-21

21:37
Nαι λαθος. Σόρυ. Μιλούσα παράλληλα στο τηλέφωνο και δεν πρόσεξα... https://www.dianeosis.org/2016/10/brazil/Μπερδεύτηκα, νόμιζα ότι μιλούσαμε για Βραζιλία. Η Αργεντινή πού κολλάει;
Αυτό ομως καθιστά ακόμα πιο τραγικο το γεγονός οτι η Βραζιλία χρεοκοπεί.
Βεβαια λέγεται οτι μόνο στις φαβέλες της Βραζιλιας κατοικουν 15 εκατομμυρια άτομα.
Πηγή...

Φτώχεια, αντίσταση και αυταρχισμός
Πεδίον δόξης λαμπρόν αποτελούν για τον φονικό κορονοϊό τα πρακτικά διαλυμένα Εθνικά Συστήματα Υγείας των χωρών της Λατινικής Αμερικής ● Αυταρχικές φιγούρες όπως ο Μπολσονάρο κάνουν, φυσικά, τα πράγματα πολύ χειρότερα.
---------

Το πήρε απόφαση και η Σουηδία: Αυστηροποιεί τα μέτρα για τον κορωνοϊό
Η Σουηδία ανακοίνωσε σήμερα πιο αυστηρούς κανόνες κοινωνικής απόστασης για εμπορικά κέντρα, γυμναστήρια και ιδιωτικές συναθροίσεις και είπε ότι είναι έτοιμη ν…
Κατάλαβα. Επειδη δεν ειναι monograph ούτε paper ή review. Αρα τι προτείνεις; Να μην κάνουμε ούτε την πρώτη;Επισης οταν σκοπευεις να χρησιμοποιησεις καποιο φαρμαρκο περα απο οτι περιεχεται στο monograph, χρειαζεσαι εγκριση απο το υπουργειο υγειας
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.084 μηνύματα.

08-01-21

21:54
@Nelliel
Επομένως πώς κάποιος θα είναι σίγουρος ότι η 2η δόση θα έρθει στην ώρα της να την κάνει, ώστε να πάει τώρα να κάνει την 1η με ήσυχο το κεφάλι του? Θέλω να πω αν πάω εγώ τώρα και κάνω την 1η, μετά ό,τι και να πω, όποιον και να κατηγορήσω, δεν εξαρτάται πλέον από μένα πότε θα την κάνω τη 2η, με τις όποιες συνέπειες να τις υποστώ εγώ, όπως πολύ σωστά παραθέτεις. Άρα τι κάνουμε? Κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί σε αυτή τη φάση υποθέτω πως η 2η δόση θα γίνει στην ώρα της ακριβώς. Άρα δεν κάνουμε εξαρχής ούτε την 1η?
Επομένως πώς κάποιος θα είναι σίγουρος ότι η 2η δόση θα έρθει στην ώρα της να την κάνει, ώστε να πάει τώρα να κάνει την 1η με ήσυχο το κεφάλι του? Θέλω να πω αν πάω εγώ τώρα και κάνω την 1η, μετά ό,τι και να πω, όποιον και να κατηγορήσω, δεν εξαρτάται πλέον από μένα πότε θα την κάνω τη 2η, με τις όποιες συνέπειες να τις υποστώ εγώ, όπως πολύ σωστά παραθέτεις. Άρα τι κάνουμε? Κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί σε αυτή τη φάση υποθέτω πως η 2η δόση θα γίνει στην ώρα της ακριβώς. Άρα δεν κάνουμε εξαρχής ούτε την 1η?
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.323 μηνύματα.

08-01-21

22:15
Ευτυχώς αυτά που μας μεταφέρεις από το παράλληλο σύμπαν σου, πολύ σπάνια επαληθεύονται στο δικό μας κόσμο.Από τα 100 άτομα που έχω ρωτήσει ούτε τα 20 δεν θα τα κάνουν. Εμβόλια θα υπάρχουν αλλά κανείς δεν θα θέλει να τα κάνει.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

08-01-21

22:54
Θα μπορουσαν να δινουν τις μισες δοσεις και τις αλλες μισες να τις εχουν στην ακρη για την επαναληπτικη δοση οπως εχουν κανει αρκετες περιοχες. Τουλαχιστον τωρα στην αρχη μεχρι να βγουν δεδομενα για το τι γινεται οταν η 2η δοση καθυστερειται. Επισης αν δεν κρατησουν αποθεματα για την επαναληπτικη, θα μπορουσαν να ενημερωσουν οτι η 2η δοση δεν ειναι εγγυημενη και οτι δεν γνωριζουν ποσο θα καθυστερησει και τι επιπτωσεις θα εχει. Ειμαι σιγουρη οτι υπαρχουν ερευνες αυτη τη στιγμη που μελετουν τι γινεται οταν καθυστερειται η 2η δοση, αλλα η διαφορα της ερευνας vs να σου δωσει το κρατος την δοση καθυστερημενα και εσκεμμενα, ειναι τεραστια. Στην ερευνα σε παρακολουθουν στενα, σε ελεγχουν για αλλεργιες, προβληματα υγειας, κτλ, σου αναφερουν πιθανους κινδυνους, ωφελη, οπως επισης σου δινουν καθορισμενο προγραμμα το οποιο ακολουθειται στενα. Υπογραφεις οτι θα παρεις την δοση στις 6 βδομαδες αντι για 3 και υπογραφεις οτι η αποφαση σου ειναι βασισμενη στις πληροφοριες που σου εχουν δωθει. Εχεις πληρη επιγνωση εν αντιθεσει με τον μαζικο εμβολιασμο που δεν σου ξεκαθαριζουν ποτε θα παρεις την επομενη δοση και αν αυτη η καθυστερηση θα εχει επιπτωσεις. Παιρνεις γουρουνι στο σακι. Αν καποιος ειναι ενταξει με αυτο ας το κανει. Εγω αρνουμαι να λαβω μερος σε μια ερευνα τετοιας κλιμακας που νιωθω οτι παραβιαζει το δικαιωμα μου για να λαβω μια σωστη αποφαση και δεν λαμβανει υποψην την ασφαλεια μου.@Nelliel
Εγω προσωπικα δεν θα κανω ουτε την πρωτη μεχρι να σταματησουν να με θεωρουν πειραματοζωο. Οταν θα ερθουν δεδομενα που θα δειχνουν οτι οντως η καθυστερηση αυτη μπορει να γινει, τοτε θα το κανω. Μεχρι τοτε ομως θα περιμενω. Ερχεται και το εμβολιο της J&J που χρειαζεται μονο μια δοση, οποτε αν δεν εχουν ξεκαθαρισει τα πραγματα μεχρι τοτε, θα κανω το εμβολιο της J&J.Κατάλαβα. Επειδη δεν ειναι monograph ούτε paper ή review. Αρα τι προτείνεις; Να μην κάνουμε ούτε την πρώτη;
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

08-01-21

23:03
Eσύ θα κρίνεις. Προφανώς πάντως και θα υπάρχουν μελέτες.Ειμαι σιγουρη οτι υπαρχουν ερευνες αυτη τη στιγμη που μελετουν τι γινεται οταν καθυστερειται η 2η δοση, αλλα η διαφορα της ερευνας vs να σου δωσει το κρατος την δοση καθυστερημενα και εσκεμμενα, ειναι τεραστια.
Μπορείς να επιλέξεις;Ερχεται και το εμβολιο της J&J που χρειαζεται μονο μια δοση, οποτε αν δεν εχουν ξεκαθαρισει τα πραγματα μεχρι τοτε, θα κανω το εμβολιο της J&J.
Gate4
Επιφανές μέλος
Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 25.523 μηνύματα.

08-01-21

23:39
Αν και δεν είμαι αρνητική για το εμβόλιο όταν έρθει η σειρά μου, δεν καταλαβαίνω προς τι αυτή η απάντηση στον Ακίκο. Πάρα πολύς κόσμος είναι επιφυλακτικός για ένα εμβόλιο που μόλις βγήκε και σκέφτεται πως δεν θέλει να το κάνει. Βρίσκεις πουθενά κάτι περίεργο σε αυτό που λέει ή απλώς όλα τα άτομα που έχεις μιλήσει είναι τελείως θετικά σε αυτό;Ευτυχώς αυτά που μας μεταφέρεις από το παράλληλο σύμπαν σου, πολύ σπάνια επαληθεύονται στο δικό μας κόσμο.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.857 μηνύματα.

08-01-21

23:42
Τον επιβεβαιώνω ,έχω ακούσει αστυνομικούς που διαμένουν σε ξενοδοχείο κοντά στην περιοχή να μιλάνε για τέτοια ημερομηνίαΔεν μας ενδιαφέρουν οι ιδ. υπάλληλοι, οι αυτοαπασχολούμενοι επιστήμονες, οι έμποροι και λοιποί. Εμείς πανηγυρίζουμε γιατί είμαστε υγειονομικά καλύτερα από τη Βραζιλία (στην οποία λιάζονται στις παραλίες όλοι ξεμάσκωτοι).
Ναι με το να κλείνεις συνέχεια ραντεβού μέχρι να πετύχεις το εμβόλιο που θεςEσύ θα κρίνεις. Προφανώς πάντως και θα υπάρχουν μελέτες.
Μπορείς να επιλέξεις;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

08-01-21

23:52
Η νεα πραγματικοτητα που γραφαμε προχθες αν θυμασαι δεςΤον επιβεβαιώνω ,έχω ακούσει αστυνομικούς που διαμένουν σε ξενοδοχείο κοντά στην περιοχή να μιλάνε για τέτοια ημερομηνία
Ναι με το να κλείνεις συνέχεια ραντεβού μέχρι να πετύχεις το εμβόλιο που θες

Ο κορωνοϊός βάζει... ηλεκτρονικό βραχιόλι στους εργαζόμενους
Ο κορωνοϊός βάζει... ηλεκτρονικό βραχιόλι στους εργαζόμενους Ηλεκτρονικό βραχιόλι θα υποχρεωθεί να φορά το προσωπικό τoυ βρετανικού ραδιοτηλεοπτικού δικτύου BBC με στόχο οι εργαζόμενοι να τηρούν τις κοινωνικές αποστάσεις κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των καθηκόντων τους.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.857 μηνύματα.

08-01-21

23:55
Κοίτα σίγουρα δεν θα έρθει ντου η νέα πραγματικότητα, σιγά σιγά με βηματακια .Π.χ εγώ το δέχομαι αυτό που λέει το άρθρο γιατί έτσι μειώνεται κάπως το πρόβλημα με τα κρούσματα ....αλλά έτσι περνάνε σιγά σιγά αυτά που έχουν στην αντζεντα....σιγά σιγά χωρίς να αντιδράσουμε εμείςΗ νεα πραγματικοτητα που γραφαμε προχθες αν θυμασαι δες
![]()
Ο κορωνοϊός βάζει... ηλεκτρονικό βραχιόλι στους εργαζόμενους
Ο κορωνοϊός βάζει... ηλεκτρονικό βραχιόλι στους εργαζόμενους Ηλεκτρονικό βραχιόλι θα υποχρεωθεί να φορά το προσωπικό τoυ βρετανικού ραδιοτηλεοπτικού δικτύου BBC με στόχο οι εργαζόμενοι να τηρούν τις κοινωνικές αποστάσεις κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των καθηκόντων τους.www.newsnowgr.com
Nelliel
Περιβόητο μέλος

09-01-21

00:21
Αυτο ειναι το προβλημα. Οτι ΔΕΝ υπαρχουν μελετες που να δειχνουν οτι μπορει να καθυστερησει η δοση ή να αραιωθει. Θα υπαρξουν σε 2-3 μηνες καποια αποτελεσματα, αλλα δεν υπαρχει απολυτως τιποτα αυτη τη στιγμη. Μας μετατρεπουν σε πειραματοζωα με την ανοχη πολλων. Δικαιως εχει ξεσηκωθει ο ιατρικος συλλογος και ο συλλογος νοσηλευτων εδω και ελπιζω συντομα και αλλοι.Eσύ θα κρίνεις. Προφανώς πάντως και θα υπάρχουν μελέτες.
Μπορείς να επιλέξεις;
Δε νομιζω να μπορω να επιλεξω εμβολιο, εκτος αν υπαρξει πλεονασμα εμβολιων.

Covid-19: Order to reschedule and delay second vaccine dose is “totally unfair,” says BMA
Healthcare workers in England have been told to reschedule appointments for the second dose of the Pfizer and BioNTech covid-19 vaccine after the government’s advisory committee decided that vaccinating as many people as possible with a first dose should be the priority. The BMA has called the...

No data to support delay of second Covid vaccine dose, say Pfizer and BioNTech
UK vaccine strategy continuing to spark fierce scientific debate

Doctors criticize UK health officials for changing Pfizer Covid vaccine plan
"We have real and grave concerns about these sudden changes to the Pfizer vaccine regime," the Doctors' Association UK said on Thursday.
bovid19
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο bovid19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 343 μηνύματα.

09-01-21

00:55
Πρόσφατος απόφοιτος εδώ. Δεν πειράζει που σπαταλάω τα πιο παραγωγικά χρόνια μου μαντρωμένος, ή που μετά θα έρθω αντιμέτωπος με την (πιθανόν αυξημένη) στρατιωτική θητεία, ή την σχεδόν βέβαιη ανεργία μετά. Οι πασοκόγεροι και οι χουντόγεροι να είναι καλά και ας φάνε τις σάρκες της νέας γενιάς για άλλη μία φορά.
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

09-01-21

00:59
Πρόσφατος απόφοιτος εδώ. Δεν πειράζει που σπαταλάω τα πιο παραγωγικά χρόνια μου μαντρωμένος, ή που μετά θα έρθω αντιμέτωπος με την (πιθανόν αυξημένη) στρατιωτική θητεία, ή την σχεδόν βέβαιη ανεργία μετά. Οι πασοκόγεροι και οι χουντόγεροι να είναι καλά και ας φάνε τις σάρκες της νέας γενιάς για άλλη μία φορά.
Πρόσεχε, θα σου την πέσουν ότι δήθεν μισείς τους ηλικωμένους και πως θες να τους ξεφορτωθείς. Κανένας, βέβαια, δεν αναρωτιέται, γιατί η Ελλάδα κατήντησε τόσο γεροντολάγνα και το να μισεί τους νέους ανθρώπους.
juste un instant
Επιφανές μέλος

09-01-21

01:53
Aς ελπίσουμε οτι δε θα κρασαρει το σύστημα.
www.in.gr

«Πλησιάζουμε στην κατάρρευση»: Κραυγή αγωνίας των γιατρών στην Αγγλία | in.gr
Με τα κρούσματα να συνεχίζουν να αυξάνονται, το NHS απειλείται με κατάρρευση σε όλη τη χώρα
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.899 μηνύματα.

09-01-21

08:36
Άρα τα ιδια λες για τους παππούδες σου, τους γονεις σου σε λιγα χρονια και προφανώς και για εσένα όταν φτάσεις τα 70+.Πρόσφατος απόφοιτος εδώ. Δεν πειράζει που σπαταλάω τα πιο παραγωγικά χρόνια μου μαντρωμένος, ή που μετά θα έρθω αντιμέτωπος με την (πιθανόν αυξημένη) στρατιωτική θητεία, ή την σχεδόν βέβαιη ανεργία μετά. Οι πασοκόγεροι και οι χουντόγεροι να είναι καλά και ας φάνε τις σάρκες της νέας γενιάς για άλλη μία φορά.
Και εγω 21 ετών είμαι ομως εχω το μυαλο να καταλαβω οτι δεν μας εκλεισαν οι γεροι μέσα αλλά οι λοιμοξιολογοι.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

09-01-21

10:10
Ευτυχώς αυτά που μας μεταφέρεις από το παράλληλο σύμπαν σου, πολύ σπάνια επαληθεύονται στο δικό μας κόσμο.
Ευτυχώς τα γραπτά μένουν.
Οι εμβολιασμοί στα μεγάλα νοσοκομεία ήδη πραγματοποιούνται. Παρόλα αυτά δεν μας λένε στατιστικά και ποσοστά ποιοι έκαναν το εμβόλιο για ευνόητους λόγους.Αν και δεν είμαι αρνητική για το εμβόλιο όταν έρθει η σειρά μου, δεν καταλαβαίνω προς τι αυτή η απάντηση στον Ακίκο. Πάρα πολύς κόσμος είναι επιφυλακτικός για ένα εμβόλιο που μόλις βγήκε και σκέφτεται πως δεν θέλει να το κάνει. Βρίσκεις πουθενά κάτι περίεργο σε αυτό που λέει ή απλώς όλα τα άτομα που έχεις μιλήσει είναι τελείως θετικά σε αυτό;

ΠΟΕΔΗΝ: Στο 40% το ποσοστό συμμετοχής των υγειονομικών στον εμβολιασμό | ΤΑ ΝΕΑ
Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ τα χαμηλά ποσοστά συμμετοχής στο νοσηλευτικό προσωπικό πρέπει να προβληματίσουν για τους χειρισμούς που γίνονται καθώς τονίζει ότι οι εργαζόμενοι που πλήττονται περισσότερο δεν είναι πρόθυμοι να κάνουν το εμβόλιο.

Από πληροφορίες μου από υγειονομικούς, από αυτούς που δήλωσαν ένα 20% περίπου δεν πήγε να εμβολιαστεί στο προγραμματισμένο ραντεβού τους και τους έδωσαν την επιλογή να ξανακλείσουν ραντεβού. Και πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι στα νοσοκομεία υπάρχει ιεραρχία και αρκετοί αναγκάζονται να κάνουν το εμβόλιο έμμεσα. Στο γενικό πληθυσμό που δεν υπάρχει αυτή η πίεση και ο γενικός πληθυσμός είναι επιρρεπής σε κάθε μορφής προπαγάνδας το 20% φαντάζει λογικό ποσοστό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 28 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.