Ολα όσα μας συμβαίνουν, βεβαιώσεις μετακίνησης, sms, απαγορεύσεις διάφορες όπως απο Νομό σε Νομό, έχουν έναν ορίζοντα. Την εξοικείωση μας με το να επιτρέπουμε με την θέληση μας τους διάφορους ελέγχους που μας επιβάλλουν. Αυτό φαίνεται απο το οτι ενώ περιμέναμε την χαλάρωση των μέτρων στις 8/1/ 21, τα μέτρα σκλήρυναν. Και όλως ξαφνικά, απελευθέρωσαν το λιανεμπόριο. Εκείνο που δεν κατάλαβα όμως είναι η απαγόρευση στο κυνήγι και στο ψάρεμα. Υπάρχει κάτι το επικίνδυνο σε αυτές τις δραστηριότητες;
Αν δούμε με καθαρό τον οφθαλμό μας, θα δούμε εξάρσεις στα μέτρα που είμαστε σιωπηλοί αποδέκτες.
Και καμία κίνηση ενημέρωσης μας, σχετικά με το αν υπάρχουν κάποια φαρμακευτικά σκευάσματα που καταπολεμούν τον ιό. Γιατι με όλες τις γρίπες ως τώρα, οι Γιατροί συνταγογραφούσαν.
Με τον νέο όμως, τίποτα. Ενώ νόσησα με τον ιό, για δέκα ημέρες ο Γιατρός μου, δεν μου έδινε τίποτα (και σε άλλους συνέβη αυτό), μετά τις δέκα ημέρες και αφού βρέθηκαν εστίες στους πνεύμονες μου, συνταγογράφησε αντιβίωση διπλή και σε δέκα ημέρες είχαν μειωθεί οι εστίες(παράξενο αυτό).
Πείτε μου τώρα, τί να πιστέψω; Μήπως το οτι δεν μπήκα στο Νοσοκομείο λόγω έλλειψης κλινών, βοήθησε;
Τα μέτρα όμως καλά κρατούν.
Και η ελευθερία μας εκουσίως απωλέσθη.
Τα γουνοφόρα ζωάκια θανατώθηκαν, οι νυχτερίδες αφέθηκαν ελεύθερες.
Αντε τώρα να μάθουμε και το κατα ΚΚΕ Ευαγγέλιον: ΤΑΞΙΚΟΣ Ο ΑΓΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Κάτι παιδιά έλεγαν: <<άν κάνουμε εμβόλιο, θα μας αφήσουν να πάμε εκδρομή>>;;;