10-02-21

18:38
@Nelliel για το εμβόλιο της astrazeneca τί γνώμη έχεις; Θα το κάνουν τώρα που άνοιξε η πλατφόρμα δικοί μου άνθρωποι και θα ήθελα να μάθω τί ακούγεται για αυτό. Ό,τι ξέρεις χρήσιμο θα είναι αν μπορείς να μας γράψεις.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.899 μηνύματα.

10-02-21

20:15
Νομίζω η Νελη ειχε πει οτι δεν ειναι αποτελεσματικο στις μεταλλάξεις!!@Nelliel για το εμβόλιο της astrazeneca τί γνώμη έχεις; Θα το κάνουν τώρα που άνοιξε η πλατφόρμα δικοί μου άνθρωποι και θα ήθελα να μάθω τί ακούγεται για αυτό. Ό,τι ξέρεις χρήσιμο θα είναι αν μπορείς να μας γράψεις.
Δυστυχώς είναι δεδομένο οτι την Ελλαδα την κυβερνουν οι λοιμοξιολογοι πλέον.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

10-02-21

20:20
Δεν υπάρχει λόγω να μην κάνει κάποιος το astrazeneca γιατί δεν θα δωθούν επιλογές να κάνεις κάποιο άλλο. Αν χρειαστεί θα βγει δόση για να τα καλύψει τις μεταλλάξεις. Αν δεν το χάνεις μένεις ανεμβολίαστος και λογικά θα χρειαστείς τεστ για covid για αρκετές δραστηριότητες.
Gate4
Επιφανές μέλος
Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 25.523 μηνύματα.

10-02-21

20:24

Ότι και να πούμε για αυτό το τσίρκο είναι λίγο.
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

10-02-21

21:29
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.857 μηνύματα.

10-02-21

22:02
Εσυ είσαι αυτός που μιλάς ?πιστεύω είναι καιρός να ποστάρω το βίντεο μου με θέμα τα εμβόλια covid... είναι θεωρώ το πιο κατατοπιστικό βίντεο στο ελληνικό youtube.
Έχω δει και τα άλλα βίντεο σου τυχαία

fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

10-02-21

22:17
ναι εγώ είμαι και στα άλλα βίντεο...Εσυ είσαι αυτός που μιλάς ?
Έχω δει και τα άλλα βίντεο σου τυχαίααπο παλια
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.857 μηνύματα.

10-02-21

22:18
Παιδια άκουσα 14 του μήνα μαζεύονται σε Σύνταγμα και Θεσσαλονίκη 4 η ώρα για συλλαλητήριο .Ισχύει ?
.Keep it up
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ωραίος ,τουλάχιστον αυτά πυο έχω στείλει σε φίλους είναι από έμπιστο άτομοναι εγώ είμαι και στα άλλα βίντεο...

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

10-02-21

23:53
Παντα ταπεινόφρων!!!πιστεύω είναι καιρός να ποστάρω το βίντεο μου με θέμα τα εμβόλια covid... είναι θεωρώ το πιο κατατοπιστικό βίντεο στο ελληνικό youtube.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

11-02-21

01:37
Δεν ειναι αποτελεσματικο στην μεταλλαξη της Ν. Αφρικης. Επισης τεινει να εχει χαμηλα ποσοστα αποτελεσματικοτητας και δεν γνωριζουμε τα ποσοστα αποτελεσματικοτητας στις ομαδες αν των 55 ετων γιατι οι δοκιμες που εγιναν στην Βραζιλια, ΗΒ και Ν. Αφρικη ηταν απο 18-55. Αυτα αφορουν την δημοσιευμενη τους ερευνα. Απο μη δημοσιευμενες πληροφοριες ακουγεται οτι το ποσοστο αυξανεται οταν η 2η δοση καθυστερησει στις 6 εβδομαδες αν θυμαμαι καλα και οτι και οι ηλικιακες ομαδες ανω των 55 εχουν προστασια.@Nelliel για το εμβόλιο της astrazeneca τί γνώμη έχεις; Θα το κάνουν τώρα που άνοιξε η πλατφόρμα δικοί μου άνθρωποι και θα ήθελα να μάθω τί ακούγεται για αυτό. Ό,τι ξέρεις χρήσιμο θα είναι αν μπορείς να μας γράψεις.
Προσωπικα αυτο το εμβολιο δεν μου αρεσει γιατι εγιναν πολλα λαθη στο trial τους και τα data τους τα θεωρω αναξιοπιστα. Δεν θεωρω ομως οτι υπαρχει ζητημα με την ασφαλεια του. Δεν ειναι επικινδυνο. Παρολα αυτα δεν το θεωρω και εντελως αχρηστο γιατι ακομα και μια 60% προστασια, ειναι καλυτερη απο το τιποτα. Επισης προστατευει απο βαρια νοσηση. Αν οι δικοι σου ανηκουν σε υψηλη ομαδα κινδυνου, πιστευω οτι πρεπει να το κανουν. Αν αντεχουν να περιμενουν μερικους μηνες ακομα για να δουμε τι θα γινει με τα μεταλλαγμενα στελεχη και με αλλα εμβολια, τοτε μπορουν να περιμενουν. Απλα λογω χαμηλης προστασιας, δεν πρεπει να επαναπαυτουν και να μην τηρουν τα μετρα. Συστηνω επισης να κανουν τεστ αντισωματων 2-3 εβδομαδες μετα την 2η δοση για να δουν αν εχουν προστασια και ανηκουν στο 60%.

11-02-21

07:42
Ευχαριστώ πολύ. Απλά ανησυχώ ότι αν δεν το κάνουν τώρα μετά δεν ξέρω ποιο θα υπάρχει κι αν θα διατίθεται για αυτή την ηλικιακή ομάδα. Κι εγώ δηλαδή λέω, καλύτερα ένα εμβόλιο παρά καθόλου. Γιατί δεν μπορείς να πεις, άσε θα περιμένω να το κάνω πχ τον Ιούνιο. Μπορεί τότε να μην υπάρχει αυτό που θες ή να μη διαθέτει το κράτος για σένα. Εκτός αν φτάσουμε να το κάνουν τότε και ιδιωτικά που αυτό δεν το ξέρω.Δεν ειναι αποτελεσματικο στην μεταλλαξη της Ν. Αφρικης. Επισης τεινει να εχει χαμηλα ποσοστα αποτελεσματικοτητας και δεν γνωριζουμε τα ποσοστα αποτελεσματικοτητας στις ομαδες αν των 55 ετων γιατι οι δοκιμες που εγιναν στην Βραζιλια, ΗΒ και Ν. Αφρικη ηταν απο 18-55. Αυτα αφορουν την δημοσιευμενη τους ερευνα. Απο μη δημοσιευμενες πληροφοριες ακουγεται οτι το ποσοστο αυξανεται οταν η 2η δοση καθυστερησει στις 6 εβδομαδες αν θυμαμαι καλα και οτι και οι ηλικιακες ομαδες ανω των 55 εχουν προστασια.
Προσωπικα αυτο το εμβολιο δεν μου αρεσει γιατι εγιναν πολλα λαθη στο trial τους και τα data τους τα θεωρω αναξιοπιστα. Δεν θεωρω ομως οτι υπαρχει ζητημα με την ασφαλεια του. Δεν ειναι επικινδυνο. Παρολα αυτα δεν το θεωρω και εντελως αχρηστο γιατι ακομα και μια 60% προστασια, ειναι καλυτερη απο το τιποτα. Επισης προστατευει απο βαρια νοσηση. Αν οι δικοι σου ανηκουν σε υψηλη ομαδα κινδυνου, πιστευω οτι πρεπει να το κανουν. Αν αντεχουν να περιμενουν μερικους μηνες ακομα για να δουμε τι θα γινει με τα μεταλλαγμενα στελεχη και με αλλα εμβολια, τοτε μπορουν να περιμενουν. Απλα λογω χαμηλης προστασιας, δεν πρεπει να επαναπαυτουν και να μην τηρουν τα μετρα. Συστηνω επισης να κανουν τεστ αντισωματων 2-3 εβδομαδες μετα την 2η δοση για να δουν αν εχουν προστασια και ανηκουν στο 60%.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

11-02-21

08:45
Ναι συμφωνώ και όσο περιμένεις τόσο πιο πολύ κινδυνεύεις να κολλήσεις. Εγώ περιμένω να ανοίξει για την μαμά μου. Θα κανει της Pfizer γιατί είναι πάνω από 65 αλλά θα της το κάνουμε άμεσα. Αν ήταν μόνο της ΑΖ διαθέσιμο, θα της το κάναμε χωρίς 2η σκέψη. Επίσης δε νομίζω να σε αφήσουν να διαλέξεις οπότε ας κάνουν αυτό τώρα και στην χειρότερη κάνουν επαναληπτικη δόση το φθινόπωρο όταν θα έχουν εμβόλιο που θα καλύπτει την μεταλλαξη της Ν. Αφρικής.Ευχαριστώ πολύ. Απλά ανησυχώ ότι αν δεν το κάνουν τώρα μετά δεν ξέρω ποιο θα υπάρχει κι αν θα διατίθεται για αυτή την ηλικιακή ομάδα. Κι εγώ δηλαδή λέω, καλύτερα ένα εμβόλιο παρά καθόλου. Γιατί δεν μπορείς να πεις, άσε θα περιμένω να το κάνω πχ τον Ιούνιο. Μπορεί τότε να μην υπάρχει αυτό που θες ή να μη διαθέτει το κράτος για σένα. Εκτός αν φτάσουμε να το κάνουν τότε και ιδιωτικά που αυτό δεν το ξέρω.
fockos
Επιφανές μέλος

11-02-21

10:03
Παντα ταπεινόφρων!!!

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Νοσηλεύτρια με αυτοάνοσο παρέλυσε μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου του κορονοϊού
Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Νοσηλεύτρια με αυτοάνοσο παρέλυσε μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου
θυμάσαι τι σου έλεγα για τα αυτοάνοσα σε ένα Pm πολύ καιρό πριν ; ότι φοβάμαι την αυτοανοσία κα κυρίως πολλά χρόνια μετά μετά τα mrna .... προσωπικά πιστεύω ότι ο πρόεδρος πρέπει να απολυθεί διότι έχει βγει διάγνωση και έρπεπε να αναφέρει πως η γυναίκα πάσχει από το σύνδρομο αυτό και όχι ότι παρέλυσε.
---------------------------
anyway είναι γνωστή παρενέργεια αυτή που περιγράφουν και φυσικά δε λέγεται παραλυσία αλλά πάρεση...
.... φρόντισα να κάνω βίντεο για αυτό διότι ήξερα ότι θα αναφερθει....
___
δε ξέρουμε πως θα συμπεριφερθεί ένα εμβόλιο ένα mrna σε πολλά χρόνια από τώρα πχ να προκαλέσει μια χρόνια αυτοάνοση νόσο... για τις βραχυπρόθεσμες παρενέργειες έχουμε εικόνα.
Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.

11-02-21

10:14
Καλημέρα. Κατατοπιστικό το video.![]()
Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Νοσηλεύτρια με αυτοάνοσο παρέλυσε μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου του κορονοϊού
Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Νοσηλεύτρια με αυτοάνοσο παρέλυσε μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίουwww.gossip-tv.gr
θυμάσαι τι σου έλεγα για τα αυτοάνοσα σε ένα Pm πολύ καιρό πριν ; ότι φοβάμαι την αυτοανοσία κα κυρίως πολλά χρόνια μετά μετά τα mrna .... προσωπικά πιστεύω ότι ο πρόεδρος πρέπει να απολυθεί διότι έχει βγει διάγνωση και έρπεπε να αναφέρει πως η γυναίκα πάσχει από το σύνδρομο αυτό και όχι ότι παρέλυσε.
---------------------------
anyway είναι γνωστή παρενέργεια αυτή που περιγράφουν και φυσικά δε λέγεται παραλυσία αλλά πάρεση...
.... φρόντισα να κάνω βίντεο για αυτό διότι ήξερα ότι θα αναφερθει....
στο οποίο δεν είμαι περιφανος είναι κακό βίντεο δε μου αρέσει.
fockos
Επιφανές μέλος

11-02-21

10:29
Καλημέρα. Κατατοπιστικό το video και η ερώτηση μου είναι για τα mrna. Αν υπάρχει κάποιο λινκ ή κάτι άλλο...
No Excess Risk for Neurologic Events Observed to Date from COVID-19 Vaccines : Neurology Today
An abstract is unavailable.

https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_en.pdf
στο spc κάνουν αναφορά για πάρεση προσωπικού και όχι qbs (λολ) .... παρόλα αυτά τρέχουν πολλές έρευνες που όμως δεν μας δίνουν σίγουρη απάντηση.
Τώρα η γυναίκα πολύ πιθανό να μην έπαθε quillain barre μυοσίτιδα... θέλω να πιστεύω ότι κάνανε τις απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις για να βγάλουν την ανακοίνωση αυτή. Πιστεύω ότι κάνανε λάθος διάγνωση οι ιατροί... τους και ακολούθησαν safety επιλογή για να δικαιολογήσουν την γ σφαιρίνη. (το φάρμακο).
Παρόλα αυτά ως νευρολόγος θεωρώ πολύ πιθανή αυτή την παρενέργεια αλλά αφού δε το αναφέρει το spc πιστεύω το spc....
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

11-02-21

10:56

mRNA vaccines could vanquish COVID-19 today, cancer tomorrow
Therein lies mRNA's bigger promise: It can tell our cells to make whatever protein we want. That includes the antigens of many other diseases besides COVID-19.
Nick890
Επιφανές μέλος

11-02-21

11:00
Μην είσαι τόσο κάθετος σε τέτοια πράγματα .Δεν σημαίνει ότι λένε ισχύειΠαρόλα αυτά ως νευρολόγος θεωρώ πολύ πιθανή αυτή την παρενέργεια αλλά αφού δε το αναφέρει το spc πιστεύω το spc....
Εδώ ο who είπε ότι ο ιός δεν προήλθε απο τέτοιο εργαστήριο ενώ ο επικεφαλής της ομάδας που πήγε στην Κίνα είπε ότι είναι πιθανό να διέφυγε από τέτοιο εργαστήριο
Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.

11-02-21

11:11
Κατα πόσο είναι αναστρέψιμη ή μη, η κατάσταση που έχει περιέλθει;![]()
No Excess Risk for Neurologic Events Observed to Date from COVID-19 Vaccines : Neurology Today
An abstract is unavailable.journals.lww.com
https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_en.pdf
στο spc κάνουν αναφορά για πάρεση προσωπικού και όχι qbs (λολ) .... παρόλα αυτά τρέχουν πολλές έρευνες που όμως δεν μας δίνουν σίγουρη απάντηση.
Τώρα η γυναίκα πολύ πιθανό να μην έπαθε quillain barre μυοσίτιδα... θέλω να πιστεύω ότι κάνανε τις απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις για να βγάλουν την ανακοίνωση αυτή. Πιστεύω ότι κάνανε λάθος διάγνωση οι ιατροί... τους και ακολούθησαν safety επιλογή για να δικαιολογήσουν την γ σφαιρίνη. (το φάρμακο).
Παρόλα αυτά ως νευρολόγος θεωρώ πολύ πιθανή αυτή την παρενέργεια αλλά αφού δε το αναφέρει το spc πιστεύω το spc....
Σε αυτή την φάση που είμαστε, λίγη σημασία έχει η αφετηρία του ιού.Μην είσαι τόσο κάθετος σε τέτοια πράγματα .Δεν σημαίνει ότι λένε ισχύει
Εδώ ο who είπε ότι ο ιός δεν προήλθε απο τέτοιο εργαστήριο ενώ ο επικεφαλής της ομάδας που πήγε στην Κίνα είπε ότι είναι πιθανό να διέφυγε από τέτοιο εργαστήριο
Αν προήλθε απο νυχτερίδες, αν οποιαδήποτε ανθρώπινη ενέργεια τον διέσπειρε, λίγη σημασία έχουν γιατι τώρα βρισκόμαστε στην φάση κατανόησης των μέτρων. Και αυτά είναι ποιο σοβαρά, ίσως και απο την διασπορά του ιού.
Πιστεύω οτι τα μέτρα που λαμβάνονται δείχνουν πάρα πολλές πληροφορίες.
fockos
Επιφανές μέλος

11-02-21

11:18
πλήρως αναστρέψιμη..... για αυτό δε θερωρείται παράλυση αλλά πάρεση. Αυτό που φοβόμαστε είναι η σταδιακή παράλυση που να επεκταθεί και στους αναπνευστικούς μυς για αυτό δίνουμε γ σφαιρίνη όταν βλέπουμε ότι δε βγαίνουν τα τενόντια αντανακλαστικά (επιγονάτια) και βλέπουμε αδυναμία και δόύμε χαρακτηριστική εικόνα στην παρακέντηση.Κατα πόσο είναι αναστρέψιμη ή μη, η κατάσταση που έχει περιέλθει;
Σε αυτή την φάση που είμαστε, λίγη σημασία έχει η αφετηρία του ιού.
Αν προήλθε απο νυχτερίδες, αν οποιαδήποτε ανθρώπινη ενέργεια τον διέσπειρε, λίγη σημασία έχουν γιατι τώρα βρισκόμαστε στην φάση κατανόησης των μέτρων. Και αυτά είναι ποιο σοβαρά, ίσως και απο την διασπορά του ιού.
Πιστεύω οτι τα μέτρα που λαμβάνονται δείχνουν πάρα πολλές πληροφορίες.
Μάξιμος
Διάσημο μέλος

11-02-21

11:26
Αρα, δεν είναι τόσο απλή η κατάσταση της. Ούτε μπορώ να φιλολογώ για τόσο σοβαρό θέμα.πλήρως αναστρέψιμη..... για αυτό δε θεωρείται παράλυση αλλά πάρεση.
Ας ευχηθούμε να γίνει καλά η γυναίκα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.