Ευτυχώς δεν έχουμε την κρυψινοια των Κινέζων. Εξ' αιτίας τους πληρώνει βαρύ τίμημα όλη η ανθρωπότητα.
Ευτυχώς εμείς ακυρώσαμε εορταστικές γιορτές που θα κρασαραν τα νοσοκομεία μας και θα κατέστρεφαν κυριολεκτικά τον θερινό τουρισμό.
Μου θύμισες τον μεγάλο Σωτήρη Μουστάκα, όταν σε μια παράσταση, παριστάνοντας μια γιαγιά που έπλεκε, πετάγονταν ξαφνικά και έλεγε. <<έδωσε ο Θεός και δεν γίναμε κομουνιστές>>...εδώ ο κόσμος καίγονταν και η γιαγιά...
Ετσι και εσύ τώρα, όλα τάχει η μαριωρή ο φερετζές σου λείπει, για να σε καλύψει.
Ακυρώσαμε τις γιορτές και κάποιοι βγήκαν κατα χιλιάδες να παρελάσουν εναντίων της Χ. Α. στην Αθήνα.
Και αναφέρομαι μόνο στην διασπορά του ιού και στην κοντοφθαλμίτιδα που μάλλον πρέπει να έχεις.
Πώς μπορείς να γράφεις τόσο φανερά ψέματα.
Σου φταίνε οι γιορτές, δηλ. εμμέσως οι εκκλησίες και η θρησκεία μας.
Και δε βλέπεις ούτε μία περίπτωση αρνητική απο όσες έχουν απαριθμήσει προσπαθώντας να εξηγήσουν αυτό που μας έχει συμβεί όλοι όσοι σκέφτονται και ψάχνουν.
Ακύρωσαν και κατέστρεψαν το λιανεμπόριο και εσύ μιλάς για τουρισμό που έτσι και αλλιώς έρχονται ξένοι και αγοράζουν κοψοχρονιά επιχειρήσεις.
Αν δεν είναι υπεύθυνοι όσοι παίρνουν τις αποφάσεις, τότε θα έλεγα: ΝΑΙ, φταίνε ΜΟΝΟ οι ΚΙΝΕΖΟΙ.
Τί άλλο χρειάζεσαι προκειμένου να σταματήσεις ή να αλλάξεις λίγο.
Μπήπως ..... ξέρω και εγώ τι να υποθέσω; πάντως υποθέτω πολύ περισσότερα απο αυτά που γράφω.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Μαρτίου 2021
Λοιπόν οι Κινέζοι πάνε καλά ίσως για δύο λόγους:
Ο λόγος που πάνε καλά οι Κινέζοι είναι μόνο ένας. ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ και ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ.
Εμείς εδώ... άστα μη τα ρωτάς.
1) Τα εμβόλια τους κυρίως με εξασθενημένους ιους λειτουργούν πολύ σωστά
2) Μας κρύβουν δεδομένα... ..συνεπώς αφήνουν την οικονομία τους να κυλίσει ακόμα και αν αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε πολλούς νοσούντες οι οποίοι δεν ανακοινώνονται.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Μαρτίου 2021
το περσινό καρναβάλι φίλε μου το ακυρώσανε τελευταία στιγμή τα μαγαζιά και Δήμος κανανε ετοιμασίες και οικονομικά είχαμε τεράστια ζημιά. Οι πανεπιστήμονες λένε πλέον ότι κορονοιός υπήρχε από πολύ πιο πριν.. Συνεπώς ότι κάνανε τότε ήταν μεγάλο λάθος γιατί μεν δεν έγινε καρναβάλι αλλα είχαμε συνοστιμό.
Φέτος επειδή υπήρχε στο προγραμματισμό να μην γίνει καρναβάλι όπως το ξέρασμε τουλάχιστον δεν είχαμε ζημιά.
όλα ατά τα μέτρα που ανακοινώσαν είναι αστεία και γελοία.... και φυσικά το μόνο που προσπαθούν να κάνουν είναι να ανακοινώνουν βλακείες μέχρι να έρθει η μετά Πάσχα εποχή που θα μας ανοίξουν σταδιακά και θα λένε ότι νίκησαν το κορονοιό (και μετά ας λέτε ότι η θερμοκρασία δε περιορίζει το κορονοιό).
Και πιστεύεις οτι θα ξαναγυρίσουμε πίσω σε αυτό που ξέραμε ως κανονικότητα;
Τώρα που μας μάντρωσαν, αν δεις με ποιον τρόπο μας χειρίζονται, τότε τα συμπεράσματα θα είναι μπροστά σου.