Δηλαδη τα κρατη που σταματησαν να χορηγουν αυτη την παρτιδα ειναι ψεκασμενα ; ή δεν θελουν να εμβολιασουν τον κοσμο με το εμβολιο που τα ΙΔΙΑ ΚΡΑΤΗ ΠΛΗΡΩΣΑΝ; Αυτοι πανδημια δεν εχουν;
ο ΠΟΥ δεν ελεγε αρχικα οτι δν πρεπει αν φοραμε μασκες και το ελεγαν και οι δικοι μας λοιμοξιολογοι,επειδη ΕΠΡΕΠΕ να το πουν καθως δεν εφταναν οι μασκες οι χειρουργικες για το υγειονομικο προσωπικο;
Οταν μετα σκεφτηκαν τις υφασματινες μας ειπαν μια χαρα ειναι οι υφασματινες να φορατε αυτες.
Τωρα που οι μεταλλαξεις μας πηδουν και βεβαια υπαρχει πλεον πληθωρα ιατρικων μασκων ειπαν ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..οι υφασνατινες ειναι μουφα βαλτε ιατρικες!
Ασε μας κουκλιτσα μου.
Μπορεις να εισαι οσο αφελεις θελεις αλλα μην μας λες τι λεει ο ΠΟΥ και ο ΕΟΦ,διοτι αλλαζουν το στορυ αναλογα με τις συνθηκες και τα ειδαμε αυτα!
Εχουν παραγγελθει εκατομμυρια δοσεις της μπακατελλας της αστρα,
τα σοβαρα κρατη με ΚΟΣΤΟΣ και υγειονομικο και οικονομικο λενε ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ και το διερευναμε, οι κλοουν βγαζουν ανακοινωσεις την επομενη μερα
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ και λενε ΔΕΝ Υπαρχει προβλημα.Χωρις να εχει προλαβει να διερευνηθει!
Αοο τη μια εχουμε τους συνομοσιωλογους πασης φυσεως, και απο την αλλη αφειλεις και προβατα που πιστευουν οτιδηποτε επισημο σερβιρεται!
Αναμεσα σε αυτα τα δυο υπαρχει και μια τριτη επιλογη,αυτη της μη συνομωσιολογιας αλλα ουτε της προβατοποιησης.Η φωνη της ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ και της λογικης,σκεπτομενοι και τα συμφεροντα τα οικονομικα εταιριων και κρατων.
Βεβαια πρεπει να υπαρχει ενα υποτυπωδες IQ που να μην ειναι ραδικιου.
Ολα αυτα τα κρατη ειπαν να ζημιωθουν οικονομικα και υγειονομικα,ετσι για πλακα!

Εγω ειμαι η πρωτη που θελω να εμβολιαστω και βεβαια θα το κανω,αλλα οχι με οτι μου σερβιρουν.
Δεν ειναι ολα τα δαχτυλα το ιδιο,τα ειπαμε αυτα.Ουτε ειναι ολα τα εμβολια το ιδιο,οπως διατεινονται τα φερεφωνα κυβερνησεων για να μην αρνουμαστε να εμβολιαστουμε με οποια εμβολια δεν θελουμε.Διοτι αν μας αφηναν να επιλεξουμε εμβολιο θα περιμενουν παρα πολυ για να αποκτησουμε ανοσια της αγελης,αφου αν ολοι πχ θελουν πφαιζερ θα αργησει παρα πολυ να φτιαχτουν τοσα εμβολια, και αυτο δεν το θελουν.Βεβαιως να παρουν και απο την πιτα και αλλοι μεγαλοκολοσσοι,οχι μονο μια!
Αν δεν το βλεπεις ειναι απολυτα ανησυχιτικο.

Ε οχι,εγω θα εμβολιαστω αλλα οχι με το εμβολιο που δνε θελω!Εσυ κανε την μπακατελλα,αλλα πληζ μην υποτιμας την νοημοσυνη μας επειδη εσυ δεν τα αντιλαμβανεσαι ουτε να μας λες οτι συντασομαστε με τους συνομοσιωλογους επειδη δεν εχουμε IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ!