Ενας συναδελφος που εκανε το εμβολιο 1 ωρα πριν απο εμενα (επισης 2η δοση μετα απο 4 μηνες), δεν ηρθε στην δουλεια γιατι ειναι κομματια. Η αλλη συναδελφος με την αναγουλα ειναι με χαπια γιατι δεν την παλευει. Μια αλλη συναδελφος που επισης εκανε 2η δοση, την πατησε ασχημα. Καταρχην της εκαναν 2η δοση moderna και οχι pfizer και δεν ξερω το γιατι. Επισης 4 μηνες μετα. Αυτο εγινε την Δευτερα. Ειναι ακομα χαλια και εχει ενα τεραστιο πρηξιμο στην μασχαλη της.
Είναι φανερό οτι υπάρχουν παρενέργειες απο τα εμβόλια.
Επίσης φανερό, είναι το γεγονός οτι η ανάλυση της κατάστασης μας ξεπερνά.
Οτι και αν πούμε, με μεγάλη ευκολία κατακρίνεται, απο όσους πιστεύουν οτι εγώ είμαι αντίθετος με αυτούς.
Δεν έχω καμία διάθεση να χωρίσω τους συνομιλητές μου, π.χ. σε υπέρ των εμβολίων και εγώ να δηλώσω κατά.
Σήμερα βλέπουμε νεκρούς και απο τον ιό και απο εμβόλια.
Πολύ βασικό στοιχείο στην συζήτηση μας, θεωρώ οτι είναι η σοβαρότητα.
Δεν έχω μία οπτική γωνία και όσο μπορώ προσπαθώ να δω καλύτερα.
Ενα πρόβλημα, αν δεν λυθεί οριστικά, τότε δεν μπορεί κανένας να πει οτι το έλυσε.
Και εδώ υπάρχουν πολύ δυνατοί λύτες.
Παρ΄ όλ' αυτά, το πρόβλημα διογκώνεται. Νεκρούς βλέπουμε και απο τα εμβόλια. Οχι μόνο απο τον ιό.
Σε αναμονή λοιπόν. Είναι η ποιο ενδιάμεση κατάσταση που θα πρότεινα σε αυτή την φάση.
Αυτος την εταιρια που δουλευει θα κοιταξει.Τωρα ακουγα τους λοιμοξιολογους να λενε οτι ακομα δεν εχουμε καμια ενδειξη οτι μονο για 6 ή 8 μηνες αρκουν τα αντισωματα.Αυτο θα φανει αργοτερα.Και βεβαια τονισαν ΟΙ ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΟΙ οτι το αν θα κανουμε 3η δοση,ποτε κλπ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η PFIZER ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ.
Για να έχουμε και ένα καλό ερώτημα.
Ποιοι θεωρείς πως είναι οι ειδικοί;
Είναι τοις πάσι γνωστό, οτι η Ιατρική κοινότητα έχει στενές σχέσεις με τις εταιρίες.
Και αφού έχει στενές σχέσεις ένας ειδικός, τίνος απόφαση θα Υπερισχύσει; του ειδικού ή ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Οποτε το τι λεει ο αγαπητος κατα τα αλλα Μπουρλα,δεν σημαινει οτι θα γινει κιολας.
Αν αυτός που δίνει εντολές στους ειδικούς, δεν σημαίνει οτι θα εκτελεστούν σωστά και όπως τις έδωσε, τότε καταργούμε τις ίδιες τις ΕΤΑΙΡΙΕΣ.
Παράδοξο αυτό!!!