• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Πανδημία κορωνοϊού

Θα κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 218)
  • Ναι

  • Όχι

  • ΔΞ/ΔΑ


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,801 μηνύματα.
Στο μεταξύ για τους 18-29 θα ανοίξουν τα J&J και αν λάβουμε υπόψιν μας ότι σε λίγο για τους 30-44 θα είναι διαθέσιμα όλα τα εμβόλια τότε όλα τα εμβόλια θα είναι διαθέσιμα για εμάς στα μέσα Ιούνη λογικά. Έχουμε καιρό.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,441 μηνύματα.
Ρε παιδια ενταξει,ακομα και εμεις το μαθαμε οτι το καθε φιαλιδιο ειναι για 6 δοσεις,ημαρτον δηλαδη.

Ιταλία: Νέο λάθος στους εμβολιασμούς - 67χρονη έλαβε τετραπλή δόση Pfizer

Η είδηση του εμβολιασμού της 23χρονης στην Ιταλία με έξι δόσεις του εμβολίου της Pfizer έκανε τον γύρο του κόσμου, καθώς θεωρήθηκε πρωτοφανές λάθος. Κι όμως συνέβη κάτι παρόμοιο μέσα σε λίγες μέρες και μάλιστα ξανά στην περιφέρεια της Τοσκάνης, αλλά αυτή τη φορά στην πόλη του Λιβόρνο. Έτσι, μετά την απόφοιτη ψυχολογίας, μια 67χρονη γυναίκα έλαβε κατά λάθος τέσσερις δόσεις του εμβολίου της της Pfizer.


"Κατάλαβαν αμέσως ότι έγινε λάθος. Χρησιμοποίησαν σχεδόν όλη τη φιάλη του εμβολίου, χωρίς να την αραιώσουν", είπε η 67χρονη στους δημοσιογράφους. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, το λάθος, οφείλεται σε απροσεξία της νοσοκόμας, που ετοίμασε τη σύριγγα του εμβολίου. Όπως είπε, η υπεύθυνη του τοπικού νοσοκομείου μέχρι τώρα δεν έχουν παρουσιαστεί προβλήματα, αλλά η γυναίκα παραμένει στο νοσοκομείο, για να παρακολουθείται η υγεία της. «Πιθανώς, στην 67χρονη θα μπορέσει να χορηγηθεί κανονικά η δεύτερη δόση», σημειώνουν οι γιατροί.

Ούτε η κατάσταση της υγείας της 23χρονης η οποία έλαβε κατά λάθος 6 δόσεις εμβολίου, δεν προκαλεί ανησυχία, τουλάχιστον έως τώρα. Ωστόσο, βρίσκεται υπό συνεχή ιατρική και ψυχολογική παρακολούθηση από το Ινστιτούτο IRCC του Μιλάνου. Σύμφωνα με τη μητέρα της γυναίκας, το χέρι όπου της έχει χορηγηθεί η ένεση είναι ακόμη πρησμένο και η ίδια έχει ανεβάσει πυρετό, έχει πόνους στα οστά και εμφανίζεται ιδιαίτερα αφυδατωμένη, παρά τις μεγάλες ποσότητες νερού που καταναλώνει μετά το συμβάν.
Το παράδοξο της ιστορίας είναι πως, σύμφωνα με τους λοιμωξιολόγους, η φοιτήτρια ενδέχεται να χρειαστεί να υποβληθεί ξανά σε εμβολιασμό, καθώς η υπέρβαση της κανονικής δόσης θα μπορούσε να ακυρώσει την παραγωγή αντισωμάτων.

 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Απόφαση σταθμός.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,441 μηνύματα.
Απόφαση σταθμός.
Εμακ τοση πρεμουρα γιατι; Πρωτα τους υγειονομικους θα επρεπε να υποβαλλουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ εμβολιασμο και οσους δουλευεον σε γηροκομειο.Ακατανοητη η αποφαση αυτη.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μια περιεργη ειδηση για την νοσο κοβιντ.

Έρευνα: Αγγειακή και όχι αναπνευστική η νόσος Covid-19

Τα νέα ευρήματα βοηθούν στην εξήγηση του πλήθους των φαινομενικά άσχετων επιπλοκών της Covid-19

Η νόσος Covid-19 είναι αγγειακή και όχι αναπνευστική που προκαλείται από ιό, υποστηρίζουν ειδικοί ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια του Σαν Ντιέγκο και του Ινστιτούτου Βιολογικών Μελετών του Salk καθώς διαπίστωσαν ότι ο ιός SARS-CoV-2 βλάπτει και επιτίθεται στο αγγειακό σύστημα σε κυτταρικό επίπεδο.

Τα νέα ευρήματα που βοηθούν μάλιστα στην εξήγηση του πλήθους των φαινομενικά άσχετων επιπλοκών της Covid-19 και θα μπορούσαν ενδεχομένως να επιτρέψουν την ανάπτυξη νέων θεραπειών, δημοσιεύτηκαν σε σχετική μελέτη στο αγγλικό περιοδικό Circulation Research.

Σύμφωνα με την μελέτη οι χαρακτηριστικές ακίδες πρωτεΐνης του SARS-CoV-2 όχι μόνο βοηθούν τον ιό να μολύνει πιθανούς ξενιστές, αλλά παίζουν επίσης βασικό ρόλο στην ίδια την ασθένεια. Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί μερικοί άνθρωποι παθαίνουν εγκεφαλικά επεισόδια και γιατί άλλοι άνθρωποι έχουν προβλήματα σε άλλα μέρη του σώματος. Αυτό όμως που έχουν κοινό είναι ότι όλα έχουν αγγειακή βάση.

Η εργασία παρέχει σαφή επιβεβαίωση και λεπτομερή εξήγηση του μηχανισμού με τον οποίο η ακίδα πρωτεΐνης βλάπτει πρώτα τα αγγειακά κύτταρα. Ερευνητές που εργάζονται σε άλλους κορωνοϊούς υποπτεύονται εδώ και πολύ καιρό ότι η πρωτεΐνη των ακίδων συμβάλλει στη βλάβη στα αγγειακά ενδοθηλιακά κύτταρα. Η τρέχουσα έρευνα έχει τεκμηριώσει αυτήν τη διαδικασία για πρώτη φορά.

Κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, οι εμπειρογνώμονες δημιούργησαν έναν τύπο ψευδοϊού που περιβάλλεται από την κλασική ακίδα πρωτεΐνης του SARS-CoV-2, αλλά δεν περιείχε πραγματικό ιό. Η έκθεση σε αυτόν τον ψευδοϊό είχε ως αποτέλεσμα βλάβη στους πνεύμονες και τις αρτηρίες σε ένα ζωικό μοντέλο. Αυτό αποδεικνύει ότι η ακίδα από μόνη της είναι αρκετή για να προκαλέσει την ασθένεια. Τα δείγματα ιστών έδειξαν φλεγμονή στα ενδοθηλιακά κύτταρα που ευθυγραμμίζουν τα τοιχώματα των πνευμονικών αρτηριών.

 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,497 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,441 μηνύματα.
1621363671818.png



:hehe: :hehe: :hehe:
 

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3,804 μηνύματα.

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
Έχει κανείς κάποια εξήγηση για αυτό εδώ ?Ολα ανοιχτα χωρίς μάσκες χωρίς τίποτα ....( Μην πείτε εμβόλια γιατί οι πολιτείες άνοιξαν πρώτου αρχίσουν τα εμβόλια )

Με προβληματίζει λίγο που επικρατούν δύο απόψεις για τον ιό στην Αμερική 50-50 των πολιτειών
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,441 μηνύματα.
Ελα καλε....δεν το μπιστευω!

Κρήτη: Αντίσωμα συνδέει τις θρομβώσεις του 35χρονου με το εμβόλιο της AstraZeneca


Το θέμα του 35χρονου Αλέξανδρου Μεταξάκη, από την Κρήτη, ο οποίος παρουσίασε δύο θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό του με το AstraZeneca συζητήθηκε και στην Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών αλλά και στην Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνυσης.

Όπως μετέδωσε το ΟΡΕΝ, εντοπίστηκαν αντισώματα κατά του αιματοπεταλιακού παράγοντα, τα οποία αποτελούν χαρακτηριστικό αυτού του σπάνιου συνδρόμου θρόμβωσης και αιμορραγίας, που μπορεί να δημιουργηθεί από το εμβόλιο της AstraZeneca.


Πρέπει να ολοκληρωθεί ο κλινικός έλεγχος και να αποφανθεί η επιτροπή της φαρμακοεπαγρύπνησης για το περιστατικό. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω, η συσχέτιση του εμβολίου δηλαδή με τις θρομβώσεις του άνδρα, η περίπτωση του 35χρονου θα είναι η δεύτερη περίπτωση με αυτό το πολύ σπάνιο σύνδρομο στη χώρα μας, ανάμεσα σε 900.000 εμβολιασμούς που έχουν γίνει με το συγκεκριμένο εμβόλιο.

Ο Αλέξανδρος Μεταξάκης είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες πως δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. "Όταν έκανα το εμβόλιο είχα απλά πυρετό, τα φυσιολογικά συμπτώματα. Μετά από 11 ημέρες ένιωσα ένα κάψιμο στο πόδι, μούδιασε και νέκρωσε μέσα σε λίγα λεπτά και ξεκίνησε αφόρητος πόνος. Μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ότι είχα θρόμβωση... και μετά μπήκα στο ΠΑΓΝΗ εσπευσμένα στο χειρουργείο. Το εμβόλιο το έκανα τη Μεγάλη Πέμπτη. Αντιμετωπίστηκε η πρώτη θρόμβωση, και το Σάββατο το βράδυ, ξημερώματα Κυριακής, είχα νέο περιστατικό", είπε και εξήγησε ότι έκανε και νέα επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα. "Δεν είχα υποκείμενα νοσήματα, ή κάποια σχετική κληρονομικότητα", είπε στη συνέχεια.
Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, ο 35χρονος τόνισε ότι "δεν μετάνιωσα που έκανα το εμβόλιο. Αν είχα την ευκαιρία, όμως, τώρα θα το σκεφτόμουν περισσότερο πριν το κάνω το εμβόλιο της συγκεκριμένης εταιρίας. Είμαι 35 ετών. Έχουν βγει τα αποτελέσματα των εξετάσεων και όλα οφείλονται στο εμβόλιο, από ό,τι φαίνεται". Σε ό,τι αφορά στη δεύτερη δόση του εμβολίου, εξήγησε ότι "είναι κλεισμένο το ραντεβού για τη δεύτερη δόση, και δεν έχω μπει στην πλατφόρμα να κάνω κάποια αλλαγή. Θα κάνω τη δεύτερη δόση του εμβολίου, αλλά θα κάνω πρώτα εξετάσεις. Δεν μου είχαν αναφέρει οι γιατροί ότι μπορεί να παρουσιάσω δεύτερη θρόμβωση, πιθανόν για να μην τρομοκρατηθώ, αλλά θεωρώ ότι ίσως το περίμεναν" είπε ο κ. Μεταξάκης και έστειλε μήνυμα: "Αυτό που συνέβη σε εμένα δε σημαίνει ότι θα συμβεί στον καθένα, δεν χρειάζεται να τρομοκρατηθεί ο κόσμος".

Το περιστατικό σχολίασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Λοιμώξεων, Παναγιώτης Γαργαλιάνος, λέγοντας ότι "ήταν η σπάνια περίπτωση που γνωρίζουμε ο κ. Μεταξάκης. Δεν ξέρω τον φάκελό του. Δεν υπάρχει πιθανότητα να του αφήσει κάτι αυτή η υπόθεση. Το σημαντικό είναι να αναγνωρίζεται νωρίς το γεγονός και να αντιμετωπίζεται γρήγορα. Στην προκειμένη περίπτωση δε θα γίνει η δεύτερη δόση με το AstraZeneca. Θα κάνει μάλλον άλλο εμβόλιο. Πρέπει κάθε ασθενής να αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα", υπογράμμισε ο κ. Γαργαλιάνος.

 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
2 μηνες πριν :
Σημερα:

 

Paragontas7000

Διάσημο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 2,638 μηνύματα.
2 μηνες πριν :
Σημερα:

Κατι θα ξερουν νικο.Να σημειωθει φλοριντα δεν μπηκε ποτε σε λοκνταουν.
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,497 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,441 μηνύματα.

Κρήτη-AstraZeneca: Παρουσίασε νέα θρόμβωση στον εγκέφαλο η 44χρονη

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι υγειονομικές αρχές στην Κρήτη για την 44χρονη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, μερικές ημέρες έπειτα από τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το creta24.gr, η 44χρονη, μητέρα τριών παιδιών, υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, που έδειξε εγκεφαλική θρόμβωση.

Οι εξελίξεις έχουν σημάνει "συναγερμό" στο ιατρικό προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος και πλέον εξετάζεται η εσπευσμένη μεταφορά της ασθενούς στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι θεράποντες γιατροί ενημέρωσαν της οικογένεια της 44χρονης για την συγκεκριμένη εξέλιξη.


Εδω καποιο λαθος πρεπει να εχει γινει.Ειτε ενοουν την 46χρονη που εγραφε χτες οτι εχει παθει εγκεφαλικο,οποτε επαθε και δευτερο ή μαλλον για την 44χρονη μεν,αλλα χτες εκεγαν νοτι δενε παθε εγκεφαλικο,αλλα μαλλον το επαθε τωρα.Ασχημο ουτως η αλλως.

Στο μεγκα ειχε εναν ειδικο που ελεγςε οτι αν διαπιστωθουν και αυτες οι 2 περιπτωσεις οτι σχετιζονται με το αστραζενεκα,τοτε αυτα τα περιστατικα επειδη και τα 3 ειναι στην Κρητη υπερβαινουν κατα πολυ τα στατιστικα και σκεφτονται μηπως κατι εχει γινει με την παρτιδα. :dizzy2:
 

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Νευρολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
Εμακ τοση πρεμουρα γιατι; Πρωτα τους υγειονομικους θα επρεπε να υποβαλλουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ εμβολιασμο και οσους δουλευεον σε γηροκομειο.Ακατανοητη η αποφαση αυτη.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μια περιεργη ειδηση για την νοσο κοβιντ.

Έρευνα: Αγγειακή και όχι αναπνευστική η νόσος Covid-19

Για να σταματήσεις μια πανδημία εμβολιάζεις αυτούς που την διαδίδουν για αυτό το λόγο πρώτα πρέπει να πάνε οι δασκάλοι και οι καθηγητές.... διότι τα παιδιά είναι ασυμπτωματικοί φορείς.. το υγειονομικό που έιναι με μάσκες και πολλές φορές στολές πολύ μικρή σημασία έχει.

Επειδή τα εμβόλια έχουν παρενέργειες είναι αντιδεοντολογικό να υπάρχει αναγκαστικός εμβολιασμός. Ο λόγος που το έγινε αυτή η ανακοίνωση είναι επειδή ο αρχηγός της πυροσβεστικής δεν έχει τόσο δημοκρατικά φρονήματα ...

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Κρήτη-AstraZeneca: Παρουσίασε νέα θρόμβωση στον εγκέφαλο η 44χρονη


Στο μεγκα ειχε εναν ειδικο που ελεγςε οτι αν διαπιστωθουν και αυτες οι 2 περιπτωσεις οτι σχετιζονται με το αστραζενεκα,τοτε αυτα τα περιστατικα επειδη και τα 3 ειναι στην Κρητη υπερβαινουν κατα πολυ τα στατιστικα και σκεφτονται μηπως κατι εχει γινει με την παρτιδα. :dizzy2:
τΕλα καλε....δεν το μπιστευω!

Κρήτη: Αντίσωμα συνδέει τις θρομβώσεις του 35χρονου με το εμβόλιο της AstraZeneca




υην πρώτη μέρα που έγινε αυτή η ιστορία με τις θρομβώσεις εξήγησα το μηχανισμό... το παρουσιάζουν ως είδηση.... το ότι σχετίζεται με αντίσωμα είναι δεδομένο από την στιγμή που έχουμε διάγνωση θρόμβωσης.

και μάλιστα σε αυτές τις περιπτώσεις να δώσεις απλά ηπαρίνη (που είχε προτείνει η πνευμονολόγος του ΕΣΥ είναι απλά επικίνδυνο.+

δε βλέπεις πως κάνουν κίτρινη δημοσιογραφία... για το νέο με το σύνδρομο μετατροπής γιατί δε λένε τίποτα...
 
Τελευταία επεξεργασία:

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.
H συναδελφος που εκανε 1 δοση pfizer και μετα απο 4 μηνες 1 δοση moderna μου ειπε και μου εδειξε χθες τι της συνεβη. Τρομος. Καταρχην ηταν κομματια για 1 βδομαδα: κουραση, ριγος, πονοκεφαλο, πονος στο χερι. Επειτα εμφανισε πρηξιμο σε λεμφαδενα στην μασχαλη σε μεγεθος μπαλας του γκολφ. Μετα την τσιμπησε κουνουπι στο πελμα και της πρηστηκε ολοκληρο το ποδι (δεν εχει αλλεργια στα κουνουπια). Μια μερα αργοτερα εμφανισε hives στην ωμοπλατη στην μερια που της εγινε το εμβολιο. Αυτα σε καποιο σημειο εξαπλωθηκαν και εφτασε να εχει πρηξιμο σε ολοκληρη την ωμοπλατη. Μετα απο 1 βδομαδα περιπου της περασαν ολα. Αλλα τρομαξε παρα πολυ. Φρικη. Μου εδειχνε φωτογραφιες και καθε φωτογραφια ηταν και χειροτερη.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,280 μηνύματα.
H συναδελφος που εκανε 1 δοση pfizer και μετα απο 4 μηνες 1 δοση moderna μου ειπε και μου εδειξε χθες τι της συνεβη. Τρομος. Καταρχην ηταν κομματια για 1 βδομαδα: κουραση, ριγος, πονοκεφαλο, πονος στο χερι. Επειτα εμφανισε πρηξιμο σε λεμφαδενα στην μασχαλη σε μεγεθος μπαλας του γκολφ. Μετα την τσιμπησε κουνουπι στο πελμα και της πρηστηκε ολοκληρο το ποδι (δεν εχει αλλεργια στα κουνουπια). Μια μερα αργοτερα εμφανισε hives στην ωμοπλατη στην μερια που της εγινε το εμβολιο. Αυτα σε καποιο σημειο εξαπλωθηκαν και εφτασε να εχει πρηξιμο σε ολοκληρη την ωμοπλατη. Μετα απο 1 βδομαδα περιπου της περασαν ολα. Αλλα τρομαξε παρα πολυ. Φρικη. Μου εδειχνε φωτογραφιες και καθε φωτογραφια ηταν και χειροτερη.
Εσυ πως είσαι??
 

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,441 μηνύματα.
H συναδελφος που εκανε 1 δοση pfizer και μετα απο 4 μηνες 1 δοση moderna μου ειπε και μου εδειξε χθες τι της συνεβη. Τρομος. Καταρχην ηταν κομματια για 1 βδομαδα: κουραση, ριγος, πονοκεφαλο, πονος στο χερι. Επειτα εμφανισε πρηξιμο σε λεμφαδενα στην μασχαλη σε μεγεθος μπαλας του γκολφ. Μετα την τσιμπησε κουνουπι στο πελμα και της πρηστηκε ολοκληρο το ποδι (δεν εχει αλλεργια στα κουνουπια). Μια μερα αργοτερα εμφανισε hives στην ωμοπλατη στην μερια που της εγινε το εμβολιο. Αυτα σε καποιο σημειο εξαπλωθηκαν και εφτασε να εχει πρηξιμο σε ολοκληρη την ωμοπλατη. Μετα απο 1 βδομαδα περιπου της περασαν ολα. Αλλα τρομαξε παρα πολυ. Φρικη. Μου εδειχνε φωτογραφιες και καθε φωτογραφια ηταν και χειροτερη.
Κατσε ρε συ,εκανε την 1η δοση με πφαιζερ και 2η με μοντερνα; Καλα καταλαβα; Γιατι ετσι; Πιστευεις οτι επηρεασε πιο ασχημα που αν καταλαβα καλα εκανε διαφορετικο εμβολιο στην 2η δοση;
 

Zukov

Διάσημο μέλος

Ο Zukov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,017 μηνύματα.
H συναδελφος που εκανε 1 δοση pfizer και μετα απο 4 μηνες 1 δοση moderna μου ειπε και μου εδειξε χθες τι της συνεβη. Τρομος. Καταρχην ηταν κομματια για 1 βδομαδα: κουραση, ριγος, πονοκεφαλο, πονος στο χερι. Επειτα εμφανισε πρηξιμο σε λεμφαδενα στην μασχαλη σε μεγεθος μπαλας του γκολφ. Μετα την τσιμπησε κουνουπι στο πελμα και της πρηστηκε ολοκληρο το ποδι (δεν εχει αλλεργια στα κουνουπια). Μια μερα αργοτερα εμφανισε hives στην ωμοπλατη στην μερια που της εγινε το εμβολιο. Αυτα σε καποιο σημειο εξαπλωθηκαν και εφτασε να εχει πρηξιμο σε ολοκληρη την ωμοπλατη. Μετα απο 1 βδομαδα περιπου της περασαν ολα. Αλλα τρομαξε παρα πολυ. Φρικη. Μου εδειχνε φωτογραφιες και καθε φωτογραφια ηταν και χειροτερη.
Μπορει να φταιει οτι της Moderna ειναι 3χ φορες μεγαλυτερη δοση απο οτι της Pfizer
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,441 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top