Η αλλιως ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.Και απολυτα λογικο βεβαια.
Ακου κατι,να βαλουμε τα πραγματα στηνη θεση τους.
Μην πετας τη δικια σου ενοχή,σαν δικια μου λόξα.
Εγω εγραψα ενα ποστ,την αποψη μου οπως εχω καθε δικαιωμα.Δεν αναφερθηκα σε εσενα,τα ποστ ειναι εκει.
Ουτε καν για ηλικιακη ομαδα ολοκληρη.Εγραψα την αποψη μου για αυτους που αρνουνται να εμβολιαστουν,ειδικα οι ηλικιωμενοι που εχουν και τις μεγαλυτερες πιθανιοτητες να επιβαρυνουν το συστημα υγειας,με ολες τις συνεπειες.ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.Και επειδη δεν εμβολιαζονται ειδικα αυτοι,στο ποσοστο που πρεπει,θα αναγκαστουν να εμβολιασουν παιδια μπας και πετυχουμε ανοσια αγελης.
Δεν τα λεω εγω αυτα,ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΔΙΚΟΙ.,
Ε ναι....ειναι παρτακηδες και κωλογεροι ΟΧΙ ΟΛΟΙ.Οσοι σκεφτονται μονο τονε αυτο τους ,και εξαιτιας του δικου τους φοβου,θα την πληρωσουν νεαρα παιδια.Με οτι σημαινει αυτο.
Δεν σου εκξανα ΚΑΝΕΝΑ προσωπικο χαρακτηρισμο,δεν εγραψα τιποτα για σενα,καν δεν αναφερθηκα σε εσενα.Αναφερθηκα σε συγκεκριμενη ομαδα ΚΑΙ ΝΑΙ..ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ σου αρεσει δεν σου αρεσει.
Απο εκει και περα εσυ αναφερεσε σε εμενα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,απο την αρχη μιλησες για συτνεδριεςε και λοιπες μαλακιες,με ρωτησε κατι και σου απαντησα,και επειδη δενε χεις κανενα επιχειρημαδιοτι ειναι οφθαλμοφανεστατα αυτα που λεω,συνεχιζεις να αν αφερεσε σε εεμνα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ.
Οχι,δεν το εχω εγω το προβλημα εσυ το εχεις και σε τσουζει που στο λεμε.
Εγω δεν εχω κανενα απωθημενο.Εγω λεω την αποψη μου οπως εχω καθε δικαιωμα,οχι για σενα,για αυτους που αρνουνται τον εμβολιασμο.
Εσυ ομως εχεις ενοχες...ή ακομα χειροτερα ουτε καν αυτο δενε χεις.Δεν σου φταιω εγω ομως για αυτο.,Αλλα ΕΣΥ.
Σε παρακαλω λοιπον πολυ,οταν αναφερθεις ξανα σε εμενα να εισαι πολυ προσεκτικος διοτι θα πραξω τα ΔΕΟΝΤΑ.
Δεν χαριζω καστανα.Εσυ το ξεκινησες ,εσυ με προσβαλλεις ,εσυ αναφερεσε σε εμενα προσωπικα ενω εγω εχω καθε δικαιωμα να αν αφερομαι σε ομαδα ΑΤΟΜΩΝ.Δηλαδη σε ανθρωπους που δεν εμβολιαζονται,ηλικιωμενους,ενηλικες κλπ.ΤΟ ΕΧΩ.
Η συζήτηση που κάνουμε, είναι σαν να βρισκόμαστε σε ένα στρογγυλό τραπέζι.
Σε αυτό το τραπέζι εσύ πετάς μια λέξη, (κωλόγεροι) και δεν σκέφτεσαι καθόλου αν ίσως ο μοναδικός 62 είμαι εγώ. Οι πιθανότητες να αναφέρεσαι σε κάποιον άλλο, μου είναι αδιάφορο.
Παρακάμπτοντας αυτό, θα προχωρήσω και θα σε ρωτήσω.
Μόλις σήμερα έκανα τεστ αντισωμάτων και είναι αρκετά υψηλά.
Πες μου εσύ που γνωρίζεις (γιατι έτσι φαίνεσαι), τί να κάνω στην παρούσα χρονική στιγμή.
Να κάνω εμβόλιο ή όχι;
Αλλά και αυτό που λες για την ανοσία της αγέλης και την ανάγκη να κάνουν όλοι οι ( κωλόγεροι) εμβόλιο, με τόσα που βλέπουν (νεκρή στην Μυτιλήνη 63) και άλλα πολλά, πώς να μη σκεφτούν τα παιδιά τους πρώτα.
Γιατι το μεγαλύτερο ποσοστό των ηλικιωμένων, βοηθά τα παιδιά του και τα εγγόνια του, σε φροντιστήρια, σε σπουδές και άλλα που δεν είναι του παρόντος.
Ενα μεγάλο ποσοστό των ηλικιωμένων, έχει περάσει κάποιο περιστατικό ή καρδιολογικής φύσης ή εγκεφαλικό ή καρκίνο ή ή ή... πολλά ή.
Οπότε, με τον θάνατο έχει έρθει σε επαφή.
Δεν αληθεύει αυτό που λες οτι φοβούνται την ζωή τους και δεν κάνουν το εμβόλιο.
Τα μάτια τους έχουν δει πολλά.
Και αν δεν είναι κανείς εδώ να σου απαντήσει, τί θέλεις να κάνω.
Να μην απαντήσω; και να είσαι σίγουρη οτι εσύ χαρακτήρισες (κωλόγερους, βλακείες) και δε πιστεύω οτι είναι τόσο ωραίοι χαρακτηρισμοί. Ομως αφού έτσι αποφασίζεις, συνέχισε.
Ο λόγος είναι άλλος. Γιατί πέφτεις στο κυβερνητικό τρυπάκι και διαχέεις φοβίες για τα παιδιά που θα πρέπει να εμβολιαστούν γιατι (οι κωλόγεροι δεν εμβολιάζονται);
Δεν μπορείς να φιλτράρεις ένα καραμπινάτο τρολάρισμα;
Παρακολούθησε αυτά που μας έχουν πει και θα καταλάβεις πολλά.