• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Πανδημία κορωνοϊού

Θα κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 217)
  • Ναι

  • Όχι

  • ΔΞ/ΔΑ


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,805 μηνύματα.
Δεν θα το ξανα[πω.[εξυο οσδο Πυθια θες,χεστ@με.
Δεν εχεις κανενα δικαιωμα ομως να φτθιαχνεις πινακακια ΔΙΚΑΣ ΟΥ και να τα κοτσαρεις σαν αποδεικτικα οτι η πφαιζερ κανει περισοτερες θυρομβωσεις απο αστρα και τετοια καργα φεηκ και να λες οτι ειναι ειδηση και οταν σου ζηταμε ποηγη να λες μια ιστοσελιδα.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΣΤΗΝ Διωξη αν το συβεχισεις.
Δικια σου αποψη βαζε,δεν μπορει ομως να κατασκευαζεις δικες σου ειδησεις και αν τις κοτσαρεις σαν ειδησεις.
Θα το συνεχίσω και ανυπομονώ την δίωξη να μου χτυπήσει την πόρτα :P

Αβερκινα προς δίωξη: κύριε αστυνομε ο Νικ ,μου δίνει πίνακες από το σύστημα VAERS που δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ ,κάνε κάτι :P
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,355 μηνύματα.
Θα το συνεχίσω και ανυπομονώ την δίωξη να μου χτυπήσει την πόρτα :P

Αβερκινα προς δίωξη: κύριε αστυνομε ο Νικ ,μου δίνει πίνακες από το σύστημα VAERS που δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ ,κάνε κάτι :P
Για αλλη μια φορα ψευδεσαι Κανεναν πινακα δεν εβαλες απο VAERS
Εγραψες αυτο
@Averkina ιατρε δειτε τι βρηκα ...νομιζω τα στατιστικα λενε οτι το αστρα ειναι πιο ασφαλες τελικα:P
Αστρα
View attachment 81733
Φαιζερ
View attachment 81734View attachment 81735
Αν αυτο δειχνει πηγη vaers και οτι το εμβολιο της πφαιζερ εχει περισσοτερες θρομβωσεις απο αυτο της αστρα,εγω ειμαι ο Πάπας.
Σου ζητησα να μας πεις τι ειναι αυτο και να βαλεις πηγη και εγραψες μετα απο 20 ποστ αυτο το σκετο
VAERS.
Ασε μας παιδι μου.Παιξε με τα κουβαδακια σου καλυτερα,καθομαι και ασχολουμε με γελοιοτητες.
Αλλα ειναι κριμα να γελιοποεις αυτο το θεμα
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,355 μηνύματα.
Μολις ειπε στην ΕΡΤ οτι την επομενη εβδομαδα θα εχει προσβαση σε ολα τα εμβολια και η ηλικιακη ομαδα 18 και πανω.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,203 μηνύματα.
Θα αποθηκεύσω τα μηνύματα μου αλλά και το δικό σου για να στο δείξω σε 2-3 μήνες ....για να μην κάνεις πως τα ξεχνάς 😝
(ΥΓ αλλά σε παρακαλώ σταμάτα να είσαι τόσο φεικ νιουζ )

Όταν έλεγα ότι η Αγγλία δεν είναι και τόσο καλά και οτι παρόλο τους εμβολιασμούς είναι ακόμα αναστατωμένοι με έλεγες φεικ
@Volkswagen Fan για δείξε στην αβερκινα τι νούμερα έχει η Αγγλία σήμερα
3.300 κρούσματα και 7 νεκρούς ειχε το UK σημερα.
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,477 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,355 μηνύματα.
Τα κλασσικα εικονογραφημενα.Ότι και να κανουμε ο τουρισμος τα καταστρεφει ολα,διοτι δεν λειτουργουν σωστα τα ''μετρα''.7μερο λοκ στην πολιρεια Βικτωρια της Αυστραλιας.
Οταν υπαρχουν
Και καταλήγουμε βεβαια στον ....ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ως μονη λυση.

Αυστραλία: Γιατί η Βικτώρια είχε τόσες πολλές εξάρσεις κορωνοϊού;

Σε ισχύ είναι το επταήμερο lockdown στην πολιτεία της Βικτώρια, το οποίο αποφάσισαν να επιβάλουν οι αρχές της Αυστραλίας σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η περαιτέρω διάδοση ενός cluster κρουσμάτων Covid-19 στη Μελβούρνη.

Οι αρχές έχουν εντοπίσει την παραβίαση της καραντίνας στα ξενοδοχεία καραντίνας ως την πηγή της νέας έξαρσης, η οποία απειλεί να εκτροχιάσει μια από τις πιο επιτυχημένες προσπάθειες του κόσμου για την καταστολή της εξάπλωσης του Covid-19.

Και άλλες πολιτείες επέβαλαν επίσης μερικά lockdowns ή περιορισμούς. Όμως, με εξαίρεση το σύμπλεγμα των βόρειων παραλιών του Σίδνεϊ, οι περισσότερες διαρροές από τα ξενοδοχεία καραντίνας δεν έχουν πυροδοτήσει σημαντικές εξάρσεις.

Οι αρχές αποφάσισαν να επιβάλουν το lockdown όταν το cluster μετρούσε 26 κρούσματα. Χθες η πολιτεία είχε αναφέρει 12 περιστατικά τοπικής μετάδοσης ενώ σήμερα ανέφερε τέσσερα νέα περιστατικά μόλυνσης.

Να σημειωθεί ότι η Αυστραλία βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης του πρακτορείου Bloomberg τον μήνα Μάιο που έχει να κάνει με τη διαχείριση της πανδημίας. Στα σχόλιά του όμως το πρακτορείο, σημειώνει ότι ορισμένες χώρες αντιδρούν επιθετικά σε εξάρσεις του ιού. Ως τέτοιες αναφέρει τη Σιγκαπούρη, την Ταϊβάν, την Αυστραλία, την Κίνα και το Χονγκ Κονγκ. Αυτή η μηδενική ανοχή σε οποιεσδήποτε περιπτώσεις ενδέχεται να γίνει η Αχίλλειος πτέρνα καθώς άλλα μέρη του κόσμου αποδέχονται ότι ο Covid είναι ενδημικός και προχωρά, αναφέρει το Bloomberg.

Τελικά η Βικτώρια στάθηκε άτυχη ή υπάρχουν άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν τον τρόπο μετάδοσης του Covid-19 στη συγκεκριμένη πολιτεία; Ο Guardian στρέφεται στους επιστήμονες για μια απάντηση.

Πρόκειται για κακή τύχη;

Και όμως ο παράγοντας της τυχαιότητας δεν αποκλείεται. Μάλιστα ο καθηγητής μαθηματικής βιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, Τζέιμς Μακάου, θεωρεί πως η τύχη έχει παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό τον επαναλαμβανόμενο κύκλο λοιμώξεων στη Βικτώρια. Η τύχη είναι κυρίαρχος παράγοντας, υποστηρίζει, επειδή υπάρχει σημαντική μεταβλητότητα όσον αφορά στα πόσα άτομα μπορεί να μεταδώσει τον ιό ένα άτομο που έχει μολυνθεί με Covid-19.

Στα αρχικά στάδια μιας έξαρσης, ο ιός έχει ένα ξεχωριστό μοτίβο εξάπλωσης, το οποίο είναι εξαιρετικά απρόβλεπτο.

Εκτιμάται ότι το 70% των μολυσμένων ατόμων δεν μεταδίδουν τον ιό σε κανέναν άλλο. Ωστόσο, σύμφωνα με τις έρευνες, περίπου το 20% των ανθρώπων, οι λεγόμενοι «υπερμεταδότες» είναι υπεύθυνοι για τη συντριπτική πλειοψηφία της μετάδοσης του ιού.

Το μοτίβο της εξάπλωσης ήταν παρόμοιο για τον Sars και διαφέρει από άλλους ιούς όπως εκείνους που προκαλούν τη γρίπη, οι οποίοι μεταδίδονται με μεγαλύτερη συνέπεια.

«Όσον αφορά τον έλεγχο, αυτό λειτουργεί υπέρ μας», λέει ο Μακάου. Όταν κάποιος διαφεύγει από τους ελέγχους στην καραντίνα, το πιο πιθανό αποτέλεσμα είναι ότι ο Covid-19 δεν θα εξαπλωθεί σε κανέναν ή θα εξαπλωθεί σε ένα μόνο άτομο, λέει.

«Συχνά, κάποιος μολύνεται, περνά από το σύστημα [ελέγχου της λοίμωξης], αλλά δεν το μεταδίδει σε κανέναν και αποφεύγουμε ένα ξέσπασμα», εξηγεί.

«Το είδαμε στη Δυτική Αυστραλία και το έχουμε δει πολλές φορές όταν ένα μολυσμένο άτομο βρίσκεται στην κοινότητα», προσθέτει.

Σε ατυχές γεγονός αποδίδει όμως το τελευταίο lockdown της Βικτώρια και ο αναπληρωτής καθηγητής επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Latrobe, Χασάν Βάλι.

Συνδέονται οι εξάρσεις με τον κρύο καιρό;

Η μετάδοση του Covid-19 φαίνεται να είναι ταχύτερη το χειμώνα, λέει ο αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Monash, Τζέιμς Τράουερ.

Η έρευνα έχει δείξει ότι ο ιός δεν αντέχει πολύ σε θερμότερες επιφάνειες και η αύξηση των κρουσμάτων στο βόρειο ημισφαίριο συνέπεσε με τους χειμερινούς μήνες.

«Θα μπορούσε να είναι βιολογικό ή θα μπορούσε να είναι συμπεριφορικό», λέει ο Τράουερ. «Θα μπορούσε να οφείλεται δηλαδή στο γεγονός ότι οι άνθρωποι περνούν περισσότερο χρόνο μέσα και ξέρουμε όλο και περισσότερο ότι η μετάδοση σωματιδίων μέσω του αέρα είναι σημαντική«, προσθέτει.

«Όπως συνέβη με τα ξενοδοχεία καραντίνας στη Νότια Αυστραλία, μπορεί να μεταδοθεί, μέσω του αέρα, μεταξύ ανθρώπων που απέχουν περισσότερο από 1,5 μέτρα ο ένας από τον άλλο».

Είναι πιθανό ότι το κρύο κλίμα στη Μελβούρνη, η οποία είναι η πιο πυκνοκατοικημένη νότια πόλη της Αυστραλίας, το καθιστά πιο επιρρεπές σε εστίες Covid-19 παρά σε πόλεις σε άλλες πολιτείες, αλλά είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε με βεβαιότητα, λέει ο Μακάου. «Δεν έχουμε δει αρκετούς χειμώνες [με τον Covid-19] ακόμα», εξηγεί.

Υπάρχουν άλλοι παράγοντες που καθιστούν ευάλωτη τη Βικτώρια;

Ένας υψηλότερος βαθμός διασύνδεσης μεταξύ κατοίκων της Μελβούρνης από εκείνους σε άλλες πόλεις θα μπορούσε να συμβάλει - αν και αυτό θα ήταν δύσκολο να ποσοτικοποιηθεί, απαντάει ο Δρ Μπέβερλι Πάτερσον στο Πανεπιστήμιο του Newcastle.

«Όταν κοιτάζετε τις εξάρσεις, υπάρχουν πολλές εκθέσεις εντός των οικογενειακών ομάδων και των χώρων εργασίας», εξηγεί.

Με βάση τις κοινωνικές συμπεριφορές και την τήρηση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης προς το παρόν, το στατιστικό δυναμικό για τη μετάδοση Covid-19 είναι στην πραγματικότητα το χαμηλότερο στη Βικτώρια σε σύγκριση με όλες τις άλλες πολιτείες και περιοχές.

Αν και τα κρούσματα Covid-19 στην Βικτώρια έχουν εντοπιστεί κυρίως στη Μελβούρνη, η υψηλή πυκνότητα πληθυσμού της πόλης δεν φαίνεται να είχε καμία επίδραση στον κίνδυνο εκδήλωσης της εστίας, λέει ο Μακάου.

Όταν ο ιός μολύνει τμήματα του πληθυσμού για τα οποία η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι πιο δύσκολη - όπως σε περιοχές με χαμηλότερα κοινωνικοοικονομικά στρώματα όπου το μέγεθος των σπιτιών είναι μικρότερο - η εξάπλωση ήταν πιο γρήγορη.

Τα λάθη στην ιχνηλάτηση και η ινδική παράμετρος

Τα λάθη στα συστήματα ιχνηλάτησης των επαφών έχουν επικριθεί τις τελευταίες ημέρες στη χώρα.

Ο επικεφαλής υγείας στη Βικτώρια, Μπρετ Σούτον, υπερασπίστηκε το πρόγραμμα το οποίο προσδιόρισε γρήγορα περισσότερες από 10.000 πρωτογενείς και δευτερεύουσες επαφές και 150 πιθανές περιοχές έκθεσης. «Τώρα δεν είναι η ώρα να προσπαθήσουμε να βρούμε έναν φανταστικό αποδιοπομπαίο τράγο», έγραψε στο Twitter την Πέμπτη.

«Είμαστε πολύ καλύτερα σε θέση να το αντιμετωπίσουμε στη Βικτώρια από ό, τι πριν από 12 μήνες», λέει ο Βάλι.

Βασικά, η συμπεριφορά του ιού έχει αλλάξει τον τελευταίο χρόνο, λέει ο καθηγητής στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Swinburne, Μπρους Τόμσον. Πλέον κυκλοφορούν περισσότερες από 100 παραλλαγές του ιού Sars-CoV-2.

Το στέλεχος του ιού που είναι υπεύθυνο για το τελευταίο cluster είναι το B.1.617.1, το οποίο εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην Ινδία και φαίνεται να έχει πολύ ταχύτερο ρυθμό μετάδοσης από άλλες παραλλαγές.

Ο πρωθυπουργός της Βικτώρια, Τζέιμς Μερλίνο σημείωσε την Πέμπτη ότι ο χρόνος μεταξύ διαδοχικών κρουσμάτων Covid-19 έχει μειωθεί από τις συνηθισμένες πέντε έως έξι ημέρες σε μόλις μία μέρα.

Τέτοια ταχεία μετάδοση δεν έχει καταγραφεί αλλού στον κόσμο, λέει ο Πάτερσον. «Αυτό αλλάζει τα πάντα», συνεχίζει. «Στην Αυστραλία, όπου έχουμε τόσο λίγες περιπτώσεις, είναι σαν ένα πραγματικό πείραμα».

Το lockdown στη Βικτώρια αποτελεί μια υπενθύμιση ότι μεταξύ ενός πληθυσμού που δεν έχει εμβολιαστεί, μια αίσθηση εφησυχασμού μπορεί να είναι πρόωρη, λέει ο Βάλι.

«Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης αυτού [στο μέλλον] είναι να εμβολιαστείς», καταλήγει ο Τόμσον.

 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.

Δεν πρόκειται να εφαρμοστεί ποτέ αυτό. Στο εσωτερικό οι εμβολιασμένοι θα αντιμετωπίζονται σαν τους ανεμβολίαστους. Αντίθετη πρακτική θα έχει μεγάλο πολιτικό κόστος.
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,805 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,355 μηνύματα.
Και πάλι κάνεις λάθος .Εδώ θα είμαστε για να στο αποδείξω .Τα μέτρα είναι η μόνη λύση και ο εμβολιασμός σε δεύτερη γραμμή
Δεν το λεω εγω
«Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης αυτού [στο μέλλον] είναι να εμβολιαστείς», καταλήγει ο Τόμσον.

Κατα τα αλλα συζητηση μαζι σου δεν γινεται.Γέλιο ναι.
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Γυμναστήρια με μάσκες για τους αθλώμενους μη αερόβιας άσκησης και χωρίς κλιματισμό

Είναι αστείο. Καλύτερα να τα είχαν κλειστά.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,355 μηνύματα.

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,805 μηνύματα.

Paragontas7000

Διάσημο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 2,575 μηνύματα.
3.300 κρούσματα και 7 νεκρούς ειχε το UK σημερα.
Τι σε νοιαοζουν τα κρουσματα? Μαθετε να διαβαζετε τα νουμερα σωστα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Γυμναστήρια με μάσκες για τους αθλώμενους μη αερόβιας άσκησης και χωρίς κλιματισμό

Είναι αστείο. Καλύτερα να τα είχαν κλειστά.
Ναι ρε μαν γιατι θα το τηρησουμε νομιζεις. Σοβαρευτειτε παιδια.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Α ρε Τζορντι
 
Τελευταία επεξεργασία:

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Ναι ρε μαν γιατι θα το τηρησουμε νομιζεις. Σοβαρευτειτε παιδια.
Τα μεγάλα γυμναστήρια τα τηρούν τα μέτρα.

Τα γυμναστήρια έχουν μείνει τόσο καιρό κλειστά που έχει δημιουργηθεί μια παραοικονομία. Αρκετοί personal trainer έχουν βάλει όργανα σε δωμάτια και προπονούν τους πελάτες τους πλέον εκεί. Αυτοί θα εξακολουθούν να γυμνάζονται στα παράνομα γυμναστήρια και τα νόμιμα θα χάσουν πολλούς ενεργούς χρήστες.
 

Paragontas7000

Διάσημο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 2,575 μηνύματα.
Τα μεγάλα γυμναστήρια τα τηρούν τα μέτρα.

Τα γυμναστήρια έχουν μείνει τόσο καιρό κλειστά που έχει δημιουργηθεί μια παραοικονομία. Αρκετοί personal trainer έχουν βάλει όργανα σε δωμάτια και προπονούν τους πελάτες τους πλέον εκεί. Αυτοί θα εξακολουθούν να γυμνάζονται στα παράνομα γυμναστήρια και τα νόμιμα θα χάσουν πολλούς ενεργούς χρήστες.
Καλυτερα για εμας τους νομιμους.
 

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,604 μηνύματα.
Γιατί κάποιος να προτιμήσει τα εμβόλια με αδενοϊό και όχι mrna ;

Υπάρχει κάποιο σάιτ με θανάτους ανά εμβόλια και ηλικιακές ομάδες αλλά και παρενέργειες μετά από εύλογο χρονικό διάστημα ;
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,005 μηνύματα.
Ξέρει κάποιος να μού πει πού μπορώ να καταγγείλω κάποιο κανάλι στο youtube που μεταδίδει fake news σχετικά με τον κορονοϊό; Δε θέλω να το αναφέρω στο youtube γιατί δε θα ενδιαφερθεί κανείς, θέλω κάποια ελληνική αρχή που θα ασχοληθεί. Όποιος ξέρει ας μού πει. :thanku:
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,805 μηνύματα.
Πηγαινε στην διωξη μαζι με την Αβερκινα :P
----------------------------------------------------------------------

Η προβλεψη της επιτροπης τον δεκεμβριο οταν δεν εκλεισαν τα συνορα με την αγγλια και "ανοιξαν'' τα καταστηματα ......

Μπλε-τι πιστευαν οτι θα γινοταν
Ανοιχτο πορτοκαλι- τι πραγματικα εγινε

γενικα δεν τα παμε καλα με τις προβλεψεις (ακα πεταμε μασκες τον σεπτεμβριο)


IMG_20210527_204012.jpg
 

tsiobieman

Δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια. Έχει γράψει 799 μηνύματα.
Ξέρει κάποιος να μού πει πού μπορώ να καταγγείλω κάποιο κανάλι στο youtube που μεταδίδει fake news σχετικά με τον κορονοϊό; Δε θέλω να το αναφέρω στο youtube γιατί δε θα ενδιαφερθεί κανείς, θέλω κάποια ελληνική αρχή που θα ασχοληθεί. Όποιος ξέρει ας μού πει. :thanku:
Αν είναι ΤΟΣΟ σοβαρή παραπληροφόρηση , μπορείς να πας στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.
 

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Καλησπέρα, έκανα την πρώτη δόση moderna.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top