• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Πανδημία κορωνοϊού

Θα κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 217)
  • Ναι

  • Όχι

  • ΔΞ/ΔΑ


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,587 μηνύματα.
Ετοιμαζομαι για τη μεγαλησ τιγμη.Την 2η δοση μου! :hehe:

Στο μεταξυ 7,20 ειναι το ραντεβου αλλα θα παω νωριτερα και την αλλη φορα οτι ωρα πηγα με εβαλαν.,.δεν μας ρωταγαν καν ωρα,ειμασταν εξω και μας εβαζαν.
Καθολου αγχος.






Έλα μωρέ όλα καλά θα πάνε. Άιντε καλή ανοσία.
 

ilovenature

Νεοφερμένος

Ο ilovenature αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 83 μηνύματα.
@ilovenature Μιας που βλέπω οτι είσαι ειδικός
Τι ακριβως απο αυτα που ειπα, δεν ισχυουν?
Εσυ πιστευεις, οτι μοναχα οι ειδικοι μπορουν να εχουν αποψη? Κανεις λαθος, εαν νομιζεις πως επειδη ειναι ειδικοι, θα πρεπει να δεχομαστε αμασητα και χωρις επεξεργασια, το οτιδηποτε μας λενε.
Π.χ. Οι ειδικοι μας ειπαν να γυμναζομαστε στα γυμναστηρια, με διπλη μασκα και χωρις κλιματισμο. Και σε ρωταω εγω τωρα: Εχει γινει ερευνα που να αποδυκνυει οτι ειναι ασφαλες αυτο, κι οτι δεν θα επηρεασει (ειτε τωρα ειτε μελλοντικα) αρνητικα την υγεια του αθλομενου? το γεογονος οτι θα γυμναζεται στον καυσωνα, χωρις να αναπνεει σωστα, ειναι ασφαλες? Αμφιβαλλω οτι εχει γινει ερευνα σε αυτο. Εαν εχει γινει σχετικα ευρευνα, τοτε γιατι δεν μας την δειξανε?
Σου απαντω και εγω ως μη ειδικος οτι αυτο που προτειναν οι ειδικοι ειναι επικινδυνο για τον αθλουμενο, και οτι μπορει να του αφησει μονιμα κουσουρια στο αναπνευστικο συστημα ή ακομα και να τον σκοτωσει σε περιπτωση οπου εχει ΧΑΠ.
Πρεπει δηλαδη να ειμαι ειδικος, για να συμπερανω κατι τεοιο και να εχω αποψη? Δεν ειναι ολοφανερο οτι με την λογικη και μονο καταλαβαινεις, πως σε αυτο το ζητημα κανουν λαθος?
Τωρα, θα μου πεις αυτο πως συσχετιζεται με το εμβολιο? δεν συσχετιζεται. Απλως, υποστηριζω, οτι με την ιδια λογικη που δεν ξερουν τι τους γινεται με το θεμα που προανεφερα, με την ιδια ακριβως λογικη μπορει (ξαναλεω μπορει. Δεν ειναι σιγουρο αυτο) και να μην ξερουν τι τους γινεται και σε αλλα θεματα.
Εχω αδικο σε αυτο? πρεπει να ειμαι ειδικος για να συμπερανω κατι τετοιο?
Δεν λεω οτι εχεις αδικο στο οτι πρεπει να ακουμε τους ειδικους, ουτε λεω πως ολοι οι ειδικοι ειναι ασχετοι. Ομως, δεν συμφωνεις στο οτι πρωτα πρεπει να επεξεργαζομαστε τι λενε, πριν ασπαστουμε την οποιαδηποτε γνωμη τους?
Επιπλεον, δεν με ενδιαφερει μοναχα το εαν ειναι ειδικος. Με ενδιαφερει και το εαν ειναι τιμιος. Μπορει να εισαι ο καλυτερος επιστημονας του πλανητη ολοκληρου, αλλα να <<λαδωνεσαι>> για να λες ψεμματα, επειδη δεν εισαι τιμιος.

με ενδιαφέρει να μάθω την άποψή σου: πώς πιστεύεις - προτείνεις να τελειώσουμε με τον κορονοϊό και να σταματήσουν να πεθαίνουν οι άνθρωποι;
Δεν ειμαι εγω αρμοδιος στο να προτεινω αποφασεις που θα επηρεαζαν μια ολοκληρη χωρα, αλλα παρολα αυτα θα σου πω την προσωπικη μου γνωμη, ως μη ειδικος.

Αρχικα, εαν ολα αυτα τα εκατομμυρια που ειχαν πηρει τα καναλια (και με τα εκατομμυρια που ετοιμαζονται να παρουν και τωρα), τα ειχαν επενδυσει στο συστημα υγειας, θα ημασταν σε πολυ καλυτερη κατασταση. Θελετε και πηγες? οριστε και οι πηγες: https://www.lifo.gr/now/greece/meno...-posa-poy-piran-ta-mme-egeirontai-erotimatika
Με ολα αυτα τα εκατομμυρια, θα μπορουσαν να:
1) προσλαβουν επιπλεον εξιδικευμενο προσωπικο.
2) αυξησουν κατα πολυ τις κλινες και τις ΜΕΘ στα ηδη υπαρχοντα νοσοκομεια της χωρας.
3) αγορασουν επιπλεον ιατρικο εξοπλισμο
4) δημιουργησουν εκπομπες, οπου θα ενημερωνουν τον κοσμο για το πως μπορει να ενισχυσει το ανοσοποιητο του συστημα. Μπορει να γελασουν μερικοι με αυτο, αλλα οσο κα και να γελανε, ειναι γεγονος οτι ενα γερο ανοσοποιητικο συστημα μειωνει τις πιθανοτητες στο να περασουμε βαρια καποια ιωση.
Δεν μπορεις (οχι εσυ Himela. γενικα μιλαω αυτην τη στιγμη) να τρως καθημερινα junk food, να εισαι σχεδον ολη μερα στον καναπε,να εισαι ευσομος, να καπνιζεις, να μην κοιμασαι σωστα κλπ κλπ κλπ, και να κατηγορεις μονο τον ιο. Δεν φταιει μονο ο ιος, αλλα φταις και εσυ που με τα habits σου, αυξανεις τις πιθανοτητες στο να αρρωστησεις βαρια, απο τον οποιοδηποτε ιο.
Εχω αδικο? δεν θα μπορουσαν να ειχανε γινει ολα αυτα?
Επειτα, μπορει να βοηθησει ο εμβολιασμος σε εναν Χ βαθμο (δεν θα το κρινω εγω προφανως το ποσο θα βοηθησει), αλλα Π Ρ Ο Ε Ρ Α Ι Τ Ι Κ Α, να εμβολιαζονται οι πολιτες!!!
Οσον αφορα τα μετρα που εχουμε ηδη, ειναι τα περισσοτερα παραλογα, οποτε θα αλλαζα εντελως στρατηγικη πανω σε αυτα.

Αν δεν ήταν ξεκάθαρο, επρόκειτο για ειρωνεία.
Θα μπορουσα και εγω να σου απαντησω με ειρωνια, αλλα δεν θα το κανω αυτο. Εγω, δεν εχω ερθει εδω για να τσακωθω με οποιον εχει αντιθετη αποψη.

Νομίζω αναφέρεται στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.
Εφόσον δεν καταφέρνεις να πείσεις τις ευπαθείς ομάδες και τους άνω των 60 για ποιο λόγο προσπαθείς να πετύχεις ανοσία με τους νέους 18-30 και τους εφήβους 12-18 όταν αυτοί δεν νοσούν σοβαρά, δεν κινδυνεύουν και το όφελος του εμβολίου είναι μηδενικό ;
Για ποιο λόγο να εκθέσεις έναν νέο άνθρωπο σε μια παρενέργεια του εμβολιασμού ; Για να πετύχεις το τείχος ανοσίας ;
Σε ευχαριστω που το ειπες εσυ για εμενα :D
 

ilovenature

Νεοφερμένος

Ο ilovenature αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 83 μηνύματα.
Ο καθενας εχει καθε δικαιωμα για την ωρα,να εμβολιαστει ή οχι αναντιρητα.

Για πες μου ομως φιλε.
Οταν ο αλλος συνεχως μας φλομωνει με φεηκ νιους και αρθρα ΧΩΡΙΣ ΠΗΓΗ που μεσα εχει βαλει και δικα του λογακια λεγοντας οτι αν κολλησουμε κορονοιο δενε χουμε παρα να το αντιμετωπισουμε οσο καλυτερα μπορουμε οπως ενα κρυολογημα και με μανια τοσο καιρο τωρα προσπαθει να μας πεισει οτι οσοι ειμαστε υπερ του εμβολιασμου ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ και δεν καταννοουμε οτι κατι μας κρυβουν κλπ,προσπαθοντας να αμαυρωσει τον εμβολιασμο και να φοβηθουμε ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ.....αυτο πως το λες;
Αν αυτο δεν ειναι ψεκασμενος και προπαγανιση αντεμβολιασμου...μαθε παλι γραμματα.

Οποτε ή πεταχτηκες χωρις να ξερεις τιποτα απο αυτα που λενε εδω οι ψεκασμενοι, οι οποιοι μεχρι και καηκαν με ιωδιο οταν ειχαν κορονοιο γιατι το θεωρησαν θεραπεια,ή εισαι και εσυ ταλε κουαλε.
Διαλεξε και παρε.

Για αρχη, με ολο τον σεβασμο θα σου πω οτι ποτε δεν θα εχεις ελπιδα να τους δειξεις τον σωστο δρομο, εαν τους επιτιθεσαι λεκτικα και τους χαρακτηριζεις, οταν εχουν μια αντιθετη αποψη. Με αυτον τον τροπο, το μονο που θα καταφερεις να κανεις, θα ειναι να τους νευριασεις. Οταν πιστευουμε οτι καποιος εχει αδικο, του το εξηγουμε με ομορφο τροπο και με επιχειρηματα. Αυτο σε συμβουλευω να κανεις.
Εγω δεν ειμαι σε θεση να κρινω το εαν τα συγκεκριμενα αρθρα που διαβασες, ηταν fake news ή οχι. Μπορει και να εχεις δικιο στο οτι ηταν. Εαν ομως, εισαι τοσο σιγουρη οτι ειναι fake, τοτε γιατι δεν κανεις μια καταγγελια? δεν χρειαζονται ουτε τσακωμοι, ουτε χαρακτηρισμοι, ουτε να βρισεις, ουτε τιποτα. Εσυ κανε την καταγγελια σου, και κατα πασα πιθανοτητα θα δικαιωθεις, εαν οντως εχεις δικιο.
Δεν εχω παρακολουθησει απο παλια το thread, ετσι ωστε να ξερω τι επακριβως σου/σας λενε, οσοι τεχουν αντιθετη αποψη απο εσας. Εαν πραγματι ειναι ετσι οπως τα λες, τοτε εχεις δικιο. Δεν εχουν το δικαιωμα να σου λενε οτι δεν εχεις κριτικη σκεψη και οτι δεν σκεφτεσαι, επειδη εχεις αντιθετη αποψη απο αυτους. Εαν εσυ μπορεις με λογικα και ορθα επιχειρηματα να τεκμηριωσεις την αποψη σου (και δεν λες επειχειρηματα του στυλ <<το σωστο αυτο ειναι γιατι ετσι γουσταρω>>) τοτε ειναι ολα καλα.
ή εισαι και εσυ ταλε κουαλε
εγω δεν θα πω σε κανεναν να το κανει ή να μην το κανει. Εγω απλως υποστηριζω, πως πρεπει να ειναι επιλογη του εαν θα εμβολιαστει ή οχι, και χωρις να χαρακτηριζεται.
Νομιζω οτι τωρα απαντησα σε ολα τα ερωτηματα που εθεσες.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,002 μηνύματα.
@ilovenature Δεν υπερασπίζομαι την κυβέρνηση (φωτιά να πέσει να με κάψει) και σε αυτά που λες έχεις δίκιο. Λέγοντας ειδικοί δεν αναφέρομαι στους "κυβερνητικούς ειδικούς" τύπου Τσιόδρα, αλλά στους επιστήμονες όλου του κόσμου οι οποίοι θυσίασαν πάρα πολλά (την υγεία τους, χρόνο με την οικογένειά τους, τόσα πολλά ακόμα) για να κλειστούν στα εργαστήρια οι μεν και να φτιάξουν το εμβόλιο και οι δε να είναι στην πρώτη γραμμή και να γιατρεύουν τους αρρώστους. Αυτούς ακούω, αυτούς εμπιστεύομαι. Όταν πας στο νοσοκομείο με πόνο στην κοιλιά και σού πούν "πρέπει να κάνεις τώρα εγχείρηση χολής γιατί κινδυνεύεις να πάθεις παγκρεατίτιδα" παραδείγματος χάριν, τί κάνεις; Μαζεύεις τους συγγενείς σου να πουν όλοι την άποψή τους για το αν πρέπει να κάνεις εγχείρηση ή ακούς (ΥΠ-ΑΚΟΥΣ) τον χειρουργό; Το δεύτερο ελπίζω. Οπότε εδώ για ποιο λόγο να πρέπει ο κάθε ένας από μας να έχει δική του άποψη για το θέμα των εμβολίων; Με ποια ιατρική γνώση και εμπειρία έχουμε όλοι άποψη; Το οτι έγιναν λάθη γιατί κι οι ίδιοι οι ειδικοί δεν ήξεραν τον ιό είναι γεγονός. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τί παρενέργειες θα φέρει μακροπρόθεσμα. Το ίδιο και το εμβόλιο, κι αυτό έχει κάποιες ελάχιστες παρενέργειες, δεν το αρνείται κανείς. Όμως οι ΕΙΔΙΚΟΙ μελέτησαν τον κίνδυνο από τον ιό, τον κίνδυνο από τα εμβόλια, και αποφάνθηκαν οτι πρέπει να κάνουμε τα εμβόλια. Δεν υποστηρίζω οτι πρέπει να είναι υποχρεωτικά, ο καθένας ας ρωτήσει τον γιατρό του που ξέρει το ιστορικό του να του πει αν πρέπει να το κάνει. Αυτό όμως που δε δέχομαι είναι να υπάρχουν άνθρωποι που αρνούνται το εμβόλιο και θεωρούν οτι βλέποντας 5 βίντεο στο youtube και διαβάζοντας 5 άρθρα έμαθαν ιατρική και μπορούν να πάρουν την απόφαση για να εμβολιαστούν ή όχι. Ε όχι, αυτό δε γίνεται.

Κοιτάξτε και αυτό:
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,345 μηνύματα.
Για αρχη, με ολο τον σεβασμο θα σου πω οτι ποτε δεν θα εχεις ελπιδα να τους δειξεις τον σωστο δρομο, εαν τους επιτιθεσαι λεκτικα και τους χαρακτηριζεις, οταν εχουν μια αντιθετη αποψη. Με αυτον τον τροπο, το μονο που θα καταφερεις να κανεις, θα ειναι να τους νευριασεις. Οταν πιστευουμε οτι καποιος εχει αδικο, του το εξηγουμε με ομορφο τροπο και με επιχειρηματα. Αυτο σε συμβουλευω να κανεις.
Εγω δεν ειμαι σε θεση να κρινω το εαν τα συγκεκριμενα αρθρα που διαβασες, ηταν fake news ή οχι. Μπορει και να εχεις δικιο στο οτι ηταν. Εαν ομως, εισαι τοσο σιγουρη οτι ειναι fake, τοτε γιατι δεν κανεις μια καταγγελια? δεν χρειαζονται ουτε τσακωμοι, ουτε χαρακτηρισμοι, ουτε να βρισεις, ουτε τιποτα. Εσυ κανε την καταγγελια σου, και κατα πασα πιθανοτητα θα δικαιωθεις, εαν οντως εχεις δικιο.
Δεν εχω παρακολουθησει απο παλια το thread, ετσι ωστε να ξερω τι επακριβως σου/σας λενε, οσοι τεχουν αντιθετη αποψη απο εσας. Εαν πραγματι ειναι ετσι οπως τα λες, τοτε εχεις δικιο. Δεν εχουν το δικαιωμα να σου λενε οτι δεν εχεις κριτικη σκεψη και οτι δεν σκεφτεσαι, επειδη εχεις αντιθετη αποψη απο αυτους. Εαν εσυ μπορεις με λογικα και ορθα επιχειρηματα να τεκμηριωσεις την αποψη σου (και δεν λες επειχειρηματα του στυλ <<το σωστο αυτο ειναι γιατι ετσι γουσταρω>>) τοτε ειναι ολα καλα.


Νομιζω οτι τωρα απαντησα σε ολα τα ερωτηματα που εθεσες.
Τιποτα δεν μου απαντησες διοτι τιποτα μαλλον δεν καταλαβες απο αυτα που εγραψα.
Και να σου πω και το αλλο.
Καθολου δεν με ενδιαφερει ουτε να πεισω κανεναν ουτε να αλλαξω τη γνωμη σε κανεναν.
Αυτο ομως που με ενδιαφερει και παντα με ενδιεφερε ειναι να μην διαδιδονται φεηκ νιους.
Και οταν εγραψα για τα εδω φεηκ νιους δεν εννοουσα οτι καποιος εβαλε ενα αρθρο φεηκ.Το αρθρο μια χαρα τα ελεγε και ηταν εγκυροτατο.
Αυτος που το ποσταρε ομως,δεν εβαλε πηγη ετσι ωστε να ελεγξουμε αν το αρθρο ειναι αυτουσιο.Το αποτελέσμα ηταν οτι μεσα στα κοπυ που εκανε απο το αρθρο,ειχε βαλει και δικα του λογακια βλακειες,που αν καποιος δνε τον ηξερε και δεν τον επιανε στα πρασα θα νομιζε οτι αυτα τα γραφει το αρθρο,ενω ΔΕΝ τα εγραφε.

Φιλε αστο....δεν παρακολουθεις στενα και φαινεται οτι δενε χεις ιδεα τι παιζεται εδω απο καποιους.

Θα ξαναπω λοιπον οτι καθολου δεν με ενδιαφερει και δεν θελω να αλλαξω τη γνωμη κανενος ουτε να τον πεισω για κατι.Με ενδιαφερει ομως αρχικα να μην διαστρεβλωνονται τα λεγομενα μου και αφετερου να μην διαδιδονται φεηκ μαλακιες που ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΣΤΙΓΑ και κανουν πολυ κακο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δεθυτερη δοση εγινε.Καλα ειμαι για την φρα,αλλα η αληθεια ειναι οτι στη 2η δοση που συνηθως ειναι πιο βαρια,περνουν ωρες για να δειξουν οι παρενεργειες.

:'(
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,477 μηνύματα.
Σας ανησυχει αυτο με την μυοκαρδιτιδα; Απ'ό,τι διαβαζω αφορα κυριως ανδρες κατω των 30 και πιο ειδικα 18-24. Το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε ιδιαιτερο δειγμα, καθως ανδρες 18-29 τωρα αρχισαν να εμβολιαζονται (για Ελλαδα)
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,345 μηνύματα.
Μαλιστα.Η Ινδικη δηλαδη.Που ειναι ακομα πιο μεταδοτικη απο τη βρεττανικη που ηταν πιο μεταδοτικη απο τον πρωταρχικο κοβιντ.
Με τη ματιά θα μεταδιδεται.:crazy:

ΠΟΥ: Η παραλλαγή Δέλτα του κορωνοϊού θα γίνει κυρίαρχη στην Ευρώπη

Η παραλλαγή Δέλτα του κορωνοϊού η οποία εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην Ινδία αναμένεται να κυριαρχήσει στην Ευρώπη, προειδοποίησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, η παραλλαγή είναι ήδη κυρίαρχη στην Αγγλία, έχοντας ξεπεράσει τη λιγότερο μεταδοτική παραλλαγή Άλφα, η οποία εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο Κεντ, τον Μάιο.

Πάνω από 41.000 νέες μολύνσεις καταγράφηκαν στην Αγγλία την εβδομάδα που έληξε στις 9 Ιουνίου, ένα νούμερο μεγαλύτερο κατά δύο τρίτα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με στοιχεία της βρετανικής κυβέρνησης.

Τα κρούσματα, οι νοσηλείες και οι θάνατοι κινούνται χαμηλότερα τους δύο τελευταίους μήνες σε 53 χώρες που παρακολουθεί το γραφείο του Π.Ο.Υ. στην Ευρώπη. Αλλά ο επικεφαλής του οργανισμού στην περιοχή, Χανς Κλούγκε, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου καθώς χαλαρώνουν σε κάποιες περιοχές τα περιοριστικά μέτρα.

Περίπου το ένα τρίτο των Ευρωπαίων έχει λάβει μια δόση του εμβολίου, με το 17% να είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Ο κ. Κλούγκε επισήμανε, ωστόσο, ότι πολλοί πάνω από τα 60 παραμένουν απροστάτευτοι, και ότι η "κάλυψη απέχει πολύ από το να είναι επαρκής για την προστασία της περιοχής από μια αναζωπύρωση".

Ο ίδιος συνέστισε στις χώρες να "αντιδράσουν γρήγορα στις ενδείξεις αύξησης των κρουσμάτων".

 

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3,804 μηνύματα.
Σας ανησυχει αυτο με την μυοκαρδιτιδα; Απ'ό,τι διαβαζω αφορα κυριως ανδρες κατω των 30 και πιο ειδικα 18-24. Το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε ιδιαιτερο δειγμα, καθως ανδρες 18-29 τωρα αρχισαν να εμβολιαζονται (για Ελλαδα)
Λυπάμαι...
Λυπάμαι γιατι μόλις εμφανιστεί το πρώτο κρούσμα, που είναι σίγουρο αν κρίνω απο την συχνότητα εμφάνισης σε νέους στο Ισραήλ, θα είναι αργά, πολύ αργά για δάκρυα Στέλλα. κατα το λαϊκό άσμα.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,345 μηνύματα.
Λοιπον,6 χτες το απογευμα χτες εκανα τη 2η δοση μου. :hehe:
Μια χαρα και ηπια για την ωρα,Περασε το πρωτο βραδυ που το φοβομουν πολυ.Απλα κατα τις 12 τα μεσανυχταα ρχισε να ποναει το χερι κλασσικα,τιποτε αλλο.Το πρωι σηκωθηκα πολυ νωρις...δεν εχω ριγη ή κατι αλλο,ισως να εχω λιγη ατονια αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι απο το εμβολιο ή απο την τρομαρα μου.:hehe:

Στον επομενο τόνο ελπίζω να ειναι τοσο ηρεμα τα πραγματα.
 

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,863 μηνύματα.
Καλημέρα σας! Εσείς που κάνατε το Johnson's πώς είστε; Οι περισσότεροι που ξέρω, μαζί και εγώ ανεβάσαμε πυρετό
Εγώ χθες το μεσημέρι τό έκανα και μέχρι τις 11 το βράδυ ήήμουν εξαιρετικά, μέχρι και γυμναστική έκανα. Στις 10 έκανα ένα 37,2 και πήρα παρακεταμόλη. Ξύπνησα το πρωί στις 5 ψημένη ολίγον τί, είχα ένα 38ρι , πήρα παρακεταμόλη και έπεσε μέσα σέ μία ώρα στο 37,3. Νιώθω μια κούραση και με πονάει λίγο το χέρι αλλά ελπίζω να μην γίνω πολύ χειρότερα
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,345 μηνύματα.
Εγω παντως δεν κανω γυμασντικη για 5 μερες τουλαχιστον.Θελει ξεκουραση ,μου το ειπαν και στο νοσοκομειο.Δεν ρωτησα για γυμναστικη αλλα μου ειπαν ξεκουραση και λογικα να το δουμε καλο θα ειναι να μην καταπονουμε περαιτερω τον οργανισμο.Ο καθενας οπως νομιζει βεβαια.
 

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,863 μηνύματα.
Εγω παντως δεν κανω γυμασντικη για 5 μερες τουλαχιστον.Θελει ξεκουραση ,μου το ειπαν και στο νοσοκομειο.Δεν ρωτησα για γυμναστικη αλλα μου ειπαν ξεκουραση και λογικα να το δουμε καλο θα ειναι να μην καταπονουμε περαιτερω τον οργανισμο.Ο καθενας οπως νομιζει βεβαια.
Ναι η αλήθεια είναι ότι εκείνη τη στιγμή ένιωθα εξαιρετικά αλλά τώρα που έχω δέκατα προφανώς δε θά κάνω!
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,345 μηνύματα.
Ναι η αλήθεια είναι ότι εκείνη τη στιγμή ένιωθα εξαιρετικά αλλά τώρα που έχω δέκατα προφανώς δε θά κάνω!
Απο την αλλη επειδη εκανες τζονσον καλο ειναι να μην μενεις πολλες ωρες σε ακινησια βεβαια,να κινηται το αιμα..ετσι ειπαν οι γιατροι και πολυ νερο παιδια,αυτο κανει καλο για τις θρομβωσειος,μακρια απο εδω.
Ολα καλα θα πανε μην φοβασαι. :D
Οποτε οχι εντονη γυμναστικη αλλα σε αυτους που κανουν αστρα η τζονσον λιγη κινηση καλη ειναι,λενε οι γιατροι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Λυπάμαι...
Λυπάμαι γιατι μόλις εμφανιστεί το πρώτο κρούσμα, που είναι σίγουρο αν κρίνω απο την συχνότητα εμφάνισης σε νέους στο Ισραήλ, θα είναι αργά, πολύ αργά για δάκρυα Στέλλα. κατα το λαϊκό άσμα.
Νατη παλι η αντεμβολιαστικη παπαρια.
Ακου κατι.
Εχεις δικαιωμα να μην εμβολιαστεις,για την ωρα.
Να κανεις ομως αντεμβολιαστικη προπαγανδα δεν το εχεις.Εσυ κανε οτι θες,σταματα ομως αυτο το παρανοικο παραληρημα.ΑΡΚΕΤΑ!
Για αυτο ακριβως τα ακους.
Εμ που εισαι αντικοινωνικος,εμ προσπαθεις να πεισεις και τους αλλους να γινουν σαν εσενα,
ΚΟΦΤΟ.
 

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,863 μηνύματα.
Όταν έκανα πρακτική πριν λίγους μήνες, μου άρεσε να κάνω τίς εξετάσεις πήξης του αίματος καί είχα κάνει και σε εμένα και είχαν βγει πάρα πολύ καλές. Τώρα η πιθανότητα θρόμβωσης με τό Johnson's είναι εξαιρετικά σπάνια οπότε θα πρέπει να είμαι εξαιρετικά γκαντεμω
 

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.
Εγώ δεν θα έπαιρνα παυσίπονα και γενικότερα NSAIDs μετά από εμβόλιο γιατί ίσως επηρεάσουν την αντίδραση του οργανισμού και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου. Ο πυρετός δεν διαρκεί μέρες.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,345 μηνύματα.
Εγώ δεν θα έπαιρνα παυσίπονα και γενικότερα NSAIDs μετά από εμβόλιο γιατί ίσως επηρεάσουν την αντίδραση του οργανισμού και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου. Ο πυρετός δεν διαρκεί μέρες.
Τι ειναι αυτο;
NSAIDs ;
 

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.
Μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εγώ έδωσα αίμα σήμερα για αντισωματα 1 μήνα μετά την 2η δόση. 4 μήνες μετά την πρώτη δόση και πριν την 2η μου επεσε ο δείκτης κατά 50. Στους περισσότερους από ότι μου είπαν μειώθηκαν στο μισό.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,770 μηνύματα.
Εγώ δεν θα έπαιρνα παυσίπονα και γενικότερα NSAIDs μετά από εμβόλιο γιατί ίσως επηρεάσουν την αντίδραση του οργανισμού και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου. Ο πυρετός δεν διαρκεί μέρες.
Πάντως εμένα στο εμβολιαστικο κέντρο μου είπαν να πάρω παυσίπονο αν ο πυρετός είναι πάνω από 38 και γι'αυτό και πήρα.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top