• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Πανδημία κορωνοϊού

Θα κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 218)
  • Ναι

  • Όχι

  • ΔΞ/ΔΑ


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Paragontas7000

Διάσημο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 2,645 μηνύματα.
Οι Ανεμβολιαστοι σπιτι θα καθονται βλεποντας σερβαιβορ.Μονοι τους αποκλεινονται απο την κοινωνια,
 

Freya Goddes

Νεοφερμένος

Η Freya Goddes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Chresrter20080,
Ναι σωστα πρεπει να κανουμε ως κοινωνία οτι καλυτερο μπορουμε.
Ναι συμβαινει με τα αντιβιοτικα για αυτο λενε οι γιατροι οχθ αντιβιωση με το παραμικρο.
Οι κορονοιοι παντα μεταλασονται πολυ πολυ γρηγορα οχι μονο ο 19. Ο 19 εκανε την πανδημια.Σε αυτους δε παιρναμε αντιβιωση γιατι δε βοηθαει τον οργανισμο αλλα τον ρίχνει
Οτι καλυτερο μπορουμε με τα δεδομενα που εχουμε δε κανουμε.Θα επρεπε να κανουμε.
-Τα εμβολια ειναι πειραματικα και εχουν πεθανει απο αυτα πανω απο 12000 ανθρωποι κυριως νεοι
- η θνητοτητα του 19 ειναι χαμηλα και αναλογα με την ηλικια.
-Πρωτοβαθμια σαν χωρα δεν εχουμε
Τα μονοκλονικα πολλες φορες χρειαζονται στοιχιωδη προτοβαθμια για να λειτουργησουν πριν ο αρρωστος παει νοσ-οκομειο .
-Δε εχουμε καταγραφη κρουσματων γιατι δε εχιυμε στοιχειδη προτοβαθμια παρα μονο ξερουμε ποιοι νοσουν και καποι οχι ολοι βγαινουν θετικοι
-Ποσοι στη χωρα περασαν ασηπτωματικα τον 19; Δε ξερουμε γιατι δε καλουμε τον κοσμο να κανει εξεταση ορολογικων αντισωματων
- Δε καταγραφονται οι ασυπτωματικοι Ποσοι αραγε ειναι;
Οπότε η θνητοτητα ειναι μικροτερη απο αυτη που λενε αναλογα με την ηλικια.
Που διαφωνείς με αυτα;
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,286 μηνύματα.
Οι Ανεμβολιαστοι σπιτι θα καθονται βλεποντας σερβαιβορ.Μονοι τους αποκλεινονται απο την κοινωνια,
Μπα οι ανεμβολιαστοι είναι Μυκονο και κανουν παρτι, αντιθετα η εμβολιασμοί καθονται σε εναν καναπε και γραφουν μαλακιες στο Esteki. Πιστεύω να μην γινω και εγω ετσι οταν εμβολιαστω.
 

Freya Goddes

Νεοφερμένος

Η Freya Goddes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Οχι μονο βραχιολι αλλα και στα στρατοπεδα συγκεντρωσης να παμε οι ανεβολιαστοι cookie _monster και panagiotas 7000!
Ναζισμος μαλιστα!
Εσεις εμβολιαστητε ειδικα αν δεν ειστε ευπαθης και ηλικιωμενοι. Και αν περασατε τον κορονοιο 19 μη ξεχασετε να εμβολιαστητε μια δοση λενε οι ακαταδιωχτοι, Εγω λεω να κανετε και τα 4 εμβολια να ειστε σιγουροι!
Γιατι η φυση δε ξερει .Ηρθε η επιστημη να πει οτι αν εχεις περασει τον 19 καλυτερη ανο(η )σια θα σου κανει το πειραματικο εμβολιο.

Τα τ .λεμφοκυταρα μνημης που παραγει το σωμα σε φυσικη νοσηση (οχι μονο στον κορονοιο 19)αλλα δε ανηχνευινται δε μετρανε! Μαλιστα!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Να μη παρεξηγηθω γιατι ειναι γραπτό.
Δε χωριζω τους ανθρωπους σε εμβολιασμενους και μη.Παροτι δε θα εμβολιαστω με τα πειραματικα εμβολια γιατι δεν ειμαι ευπαθης ουτε ηλικιωμενη.Αν ημουν θα το σκεφτομουν πιο πολυ. Για μενα εμβολιασμενοι με πειραματικα ειναι σαν ανεμβολιαστοι και τους προσεχω το ιδιο.Αυτους που δε προσεχω ειναι αυτοι που περασαν τον κορονοιο 19.Αυτοι για μενα ειναι ασφαλης επαφες. Τουλαχιστον στο περιβαλλον μου.Ολοι ξερουμε ποιος εκανε το εμβολιο, ποιος οχι,ποιος κολλησε...
 
Τελευταία επεξεργασία:

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,498 μηνύματα.
ποιοι ειναι ολοι αυτοι? :/:

Επειδη λες πολλα στοιχεια και φαινονται μετεωρα, αν μπορεις καλυτερα βαζε πηγες στο καθενα.

Ποιος ειναι αυτος ο 19? Η covid-19 ειναι η πανδημια, ο βασικος αρχικος ιος ειναι ο SARS‑CoV‑2, και πλεον εχουμε στελεχη-μεταλλαξεις και για αυτά γίνεται ο ντόρος και ο πανικός τελευταία (μετάλλαξη Δελτα). Οπότε όταν λεμε covid-19 εννοουμε γενικα την ολη κατασταση με την πανδημια. Ομως οταν μιλαμε για εμβολια και ανοσια πλεον πρεπει να συγκεκριμενοποιουμε ανα μεταλλαξη.

Λες οτι εχουν πεθανει 12000 ατομα απο τα εμβολια, αυτο πού το βρηκες? Το απο τα εμβολια ειναι πολυ ασαφες. Ειναι εξαιτιας των εμβολιων? Ή γενικα μετα απο τον εμβολιασμο? 1η δοση? 2η δοση? Ηλικια? Αλλα νοσηματα? Μηπως νοσουσαν απο κορωνοιο παραλληλα και πεθαναν απο αυτο (αρκετοι πχ κολλησαν μετα την 1η δοση επειδη δεν προσεχαν μεχρι τη 2η)? Αλλα πιο πιθανο ειναι να μην ισχυει καν αυτο και να ειναι παρερμηνεια/παραπληροφορηση:

Reports of adverse events to VAERS following vaccination, including deaths, do not necessarily mean that a vaccine caused a health problem


After careful review of the additional data, doctors have decided that there is no evidence at all that the vaccines contributed to the other patient deaths




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Βασικά ίσα ίσα εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι 12000 ζωές σώθηκαν λόγω εμβολίου, όχι πέθαναν. Μήπως μπέρδεψες κάτι που διάβασες? :



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αυτους που δε προσεχω ειναι αυτοι που περασαν τον κορονοιο 19.Αυτοι για μενα ειναι ασφαλης επαφες. Τουλαχιστον στο περιβαλλον μου
Κι αυτους θα επρεπε να τους φοβασαι, ειδικα αν το περασαν παλια (>2 μηνες, επειδη τοτε νοσησαν σε αλλη μεταλλαξη και τα αντισωματα τους δεν καλυπτουν (πιθανοτατα) την Δελτα). Σου εχω απαντησει αναλυτικα περι φυσικης ανοσιας αλλα συνεχιζεις να τα αγνοεις.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,824 μηνύματα.
Είναι αλήθεια ότι τα εμβόλια μόνο αξιόπιστα δεν είναι και βγήκαν αρκετά πιο γρήγορα απ'ότι θα έπρεπε. Μας έλεγαν ότι εμβόλιο πριν το 2023 στην καλύτερη δεν παίζει. Και μέσα σε ένα χρόνο έχουμε ένα σωρό εμβόλια. Είναι όλα τους πειραματικα και κανείς δεν ξέρει μελλοντικά τι θα προκαλέσουν.

Πάντως στην Ευρώπη κυριαρχεί η Ουγγαρία στον εμβολιασμό, ο κακός ο Ορμπαν και μπλα μπλα ως συνήθως.

Εγώ μπορεί να το κάνω για να γλιτώσω τα περί self test και τέτοια αν ανοίξουν τα πανεπιστήμια αλλά και για να προστατεύσω γιαγιάδες παππούδες που τους βλέπω συχνά αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω.
 

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3,804 μηνύματα.
Μα πλέον δεν φτάνουμε σε αυτό το σημείο για να χρειαστεί μια τέτοια θεραπεία, καθώς λόγω των εμβολίων τέτοια επιδείνωση αποτρέπεται. Το συντριπτικό ποσοστό όσων εισάγονται σε ΜΕΘ και πεθαίνουν αφορά αποκλειστικά ανεμβολίαστους

(αν έχετε υπόψιν ότι πεθαίνουν και εμβολιασμένοι (πλήρης ανοσία, 2 δόσεις pfizer, 2+ εβδομάδες μετά τη 2η) παραθέστε πηγή να το διαβάσω)
Είναι τόσο πολλές οι αναφορές σε εμβολιασμένους, που δεν χρειάζεται να παραθέσει κάποιος πηγές.
Μόνο να προβληματιστούμε μπορούμε.

Και είναι φανερό οτι οι παρενέργειες των εμβολίων για τον ιό, είναι ασύγκριτα περισσότερες και σοβαρότερες απο τις παρενέργειες των εμβολίων όπως τα γνωρίζαμε.
π.χ. ιλαράς και άλλων...

και σε ένα φόρουμ που ανταλλάσσουμε τις απόψεις μας, δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να τρέχει και να ασχολείται με μεταπτυχιακές εργασίες ψάχνοντας πηγές.

Οποιος αμφιβάλλει, το διαδίκτυο είναι διαθέσιμο και ανάλογα με τις αμφιβολίες του καθενός.

Γιατι διαπιστώνω με ευκολία να γράφει κάποιος ειδικά, οι ψέκες...
 

johnietraf

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1,889 μηνύματα.
Εχουν πεθανει πανω απο 12500 απο τα εμβολια σε ολη την ευρωπη.
Εχει παρει τα θεραπευτικα αντισωματα ολη σχεδον η ευρωπη εκτος απο μας
Και εμεις ακομα λεμε εμβολιο εμβολιο εμβολιο.
Δε σας κανει καμια εντυπωση ;
Μηπως γιατι δε εχουμε καθολου υγεια και με τον εμβολιασμο θελουνε οι ακαταδιωχτοι να ξεμπερδευσουν;
Δε τελειωνει η πανδημια ετσι.
Ακομα και με καποιο μαγικο τροπο ολοι να εμβολιαστουν στον ιδιο μηνα για να μην μπερδευτουν οι μεταλαξεις παλι ο κορονοιος 19 θα υπαρχει γιατι θα κανει μεταλλαξεις που θα ειναι πιο θανατηφορες αφου θα προερχονται απο εμβολιο.
δειξε μου την αποδειξη οτι εχουν πεθανει 12500 ατομα απο εμβολιο
 

Sugarillo

Νεοφερμένος

Ο Sugarillo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Αναρωτιέμαι αν η κυβέρνηση δεν δίχαζε τους ανθρώπους και έκαναν το εμβόλιο μόνο όσοι ηθελαν, πως θα ήταν τα πράματα; Πιστευώ ένα 65% το πιάναμε μέχρι τον Οκτώβρη. Το θέμα είναι ότι αν αρχίζουν να γεμίζουν μεθ και οι νέοι, αυτό επηρεάζει και την ζωή των εμβολιασμένων πχ ακυρώνονται επεμβάσεις λόγω covid.

Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να γίνουν μεθ αλλά από την άλλη αν λάβουμε υποψιν ότι ζούμε κάτι πρωτόγνωρο, τότε αν η λυση δεν βρίσκεται στα εμβόλια, δεν ξέρω που βρίσκεται.


Η κυβέρνηση σάφως και εκμεταλλεύεται την κατάσταση για διάφορους λόγους. Διχασμός, παράλογα μέτρα για πρόστιμα, νόμοι που παιρνανε απαρατήρητοι κλπ


By the way, μολις συνειδητοποιήσα ότι για να πάει κάποιος ανεμβολιαστος χειμερινό θέατρο/σινεμά, εσωτερικα μπαρ/καφε, και κλαμπ ειτε θερινά έίτε χειμερινά θα πρέπει να'έχει pcr ή rapid test. Δηλαδη αν ενα μαγαζι δέχεται μονο εμβολιασμένους θα σκάει μύτη ο αστυνομικος και θα κάνει έλεγχο σε ολα τα τραπέζια?



όλο και κάποιο μαγαζί θα βάλει και κάποιον ανεμβολίαστο. εκεί να δείτε πρόστιμα.






α και ο Γεωργιάδης από οτι φαίνεται προσπαθεί να μας πει ότι ισως σε ενδεχόμενο νεο lockdown θα δώσουν λιγότερα χρήματα επειδη δεν έχουν.



https://www.protothema.gr/economy/a...-exarsi-tis-pandimias-ton-heimona-teleiosame/
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,498 μηνύματα.
και σε ένα φόρουμ που ανταλλάσσουμε τις απόψεις μας, δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να τρέχει και να ασχολείται με μεταπτυχιακές εργασίες ψάχνοντας πηγές.

Οποιος αμφιβάλλει, το διαδίκτυο είναι διαθέσιμο και ανάλογα με τις αμφιβολίες του καθενός.
όχι papers ουτε μελετες απαραιτητα. Εστω ενα αρθρο που να το αναφερει. Γιατι εγω δεν βρηκα κατι τετοιο (για 12000 νεκροι απο εμβολιο πχ που ελεγε). Και οταν μαζευω πληροφοριες οργανωμενα και αφιερωνω ποσην ωρα απο το χρονο μου για να γραψω μια απαντηση, ε περιμενω η απαντηση-ποστ να εχει αντιστοιχη ποιοτητα δεδομενων παρα σκορπια νουμερα στον αερα χωρις αποδειξη. Λογικο δεν ειναι? Δεν ειναι εποικοδομητικος διαλογος πώς να το πω. Αλλιως χανουμε το χρονο μας ολοι εδω μεσα. Ισως και να ειναι διασκεδαση ετσι η αναγνωση για καποιον που απολαμβανει νωχελικα το καφεδακι του στο μπαλκονι δεν ξερω.
 

Freya Goddes

Νεοφερμένος

Η Freya Goddes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Chester20080 εγραψα λαθος το ονομα σου ναι το ομολογώ! Σε αυτο ρχεις απολυτο δικιο!
Οσο για τα αλλα, για συντομια τον ειπα 19 .Δε το καταλαβες;
Ναι ,SARS-COV-2 λεγεται! Η μεταλαξη δ ανηκει στον ιδιο κορονοιο τον SARS-COV-2 (κοινως κορονοιος 19 για συντομια 19)
Οταν δεν θα λεγεται ετσι γιατι θα αλλλαξει γονιδιωμα θα παρει αλλο ονομα.Και στην ω μεταλαξη να φτασει παλι θα λεγεται SARS-COV-2.

Οχι δε καταλαβα λαθος 12000 συν πανε για 13000 σχεδον οι νεκροί απο παρενεργειες το διαβασα.
Οσο για τις πηγες δυστυχως δε μου ειναι ευκολο καθε φορα που μιλω να παραθετω πηγες.
Πηγαινε να διαβασεις ή δες στο γιουτουμπ που τοσο εδω το υποτιμάτε δηλωσεις γιατρων οπως Κουβελας, Ιωαννιδης, Δημητρης Γακης,Ποντικας που μιλουν για τον 19
Κατσε διαβασε οχι απο αυτους τους γιατρους απαραιτητα,τι ειναι τα ορολογικα αντισωματα, τα τ.λεμφοκυταρα μνημης
Και πως το σωμα καταπολεμα γενικα τους ιους, βακτηρια , ασθενειες.
Φενεσαι έξυπνο παιδι θα μπορεσεις και να τα μαθεις και το βασικο να συνδιασεις τις γνωσεις.!
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,498 μηνύματα.
Chester20080 εγραψα λαθος το ονομα σου ναι το ομολογώ! Σε αυτο ρχεις απολυτο δικιο!
Οσο για τα αλλα, για συντομια τον ειπα 19 .Δε το καταλαβες;
Ναι ,SARS-COV-2 λεγεται! Η μεταλαξη δ ανηκει στον ιδιο κορονοιο τον SARS-COV-2 (κοινως κορονοιος 19 για συντομια 19)
Οταν δεν θα λεγεται ετσι γιατι θα αλλλαξει γονιδιωμα θα παρει αλλο ονομα.Και στην ω μεταλαξη να φτασει παλι θα λεγεται SARS-COV-2.

Οχι δε καταλαβα λαθος 12000 συν πανε για 13000 σχεδον οι νεκροί απο παρενεργειες το διαβασα.
Οσο για τις πηγες δυστυχως δε μου ειναι ευκολο καθε φορα που μιλω να παραθετω πηγες.
Πηγαινε να διαβασεις ή δες στο γιουτουμπ που τοσο εδω το υποτιμάτε δηλωσεις γιατρων οπως Κουβελας, Ιωαννιδης, Δημητρης Γακης,Ποντικας που μιλουν για τον 19
Κατσε διαβασε οχι απο αυτους τους γιατρους απαραιτητα,τι ειναι τα ορολογικα αντισωματα, τα τ.λεμφοκυταρα μνημης
Και πως το σωμα καταπολεμα γενικα τους ιους, βακτηρια , ασθενειες.
Φενεσαι έξυπνο παιδι θα μπορεσεις και να τα μαθεις και το βασικο να συνδιασεις τις γνωσεις.!
Εστω, αυτο για τους νεκρους, βαλε λιγο για αυτο μια πηγη γιατι δεν το βρισκω πουθενα
 

johnietraf

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1,889 μηνύματα.
μα δεν υπαρχει πηγη ρε
η τα βγαζει απο το μυαλο του η ακουει τιποτα συνομοσιολογους που τα βγαζουν απο το μυαλο τους
 

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,647 μηνύματα.
Εστω, αυτο για τους νεκρους, βαλε λιγο για αυτο μια πηγη γιατι δεν το βρισκω πουθενα
το μόνο που βρήκα για Αμερική

  • Reports of death after COVID-19 vaccination are rare. More than 318 million doses of COVID-19 vaccines were administered in the United States from December 14, 2020, through June 21, 2021. During this time, VAERS received 5,479 reports of death (0.0017%) among people who received a COVID-19 vaccine. FDA requires healthcare providers to report any death after COVID-19 vaccination to VAERS, even if it’s unclear whether the vaccine was the cause. Reports of adverse events to VAERS following vaccination, including deaths, do not necessarily mean that a vaccine caused a health problem. A review of available clinical information, including death certificates, autopsy, and medical records, has not established a causal link to COVID-19 vaccines. However, recent reports indicate a plausible causal relationship between the J&J/Janssen COVID-19 Vaccine and TTS, a rare and serious adverse event—blood clots with low platelets—which has caused deaths.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,072 μηνύματα.
Εχουν πεθανει πανω απο 12500 απο τα εμβολια σε ολη την ευρωπη.
Εχει παρει τα θεραπευτικα αντισωματα ολη σχεδον η ευρωπη εκτος απο μας
Δεν ξέρω τί έχεις συνηθίσει αλλού αλλά εδώ για ό,τι λέμε θέλουμε και δίνουμε πηγές. Οπότε σε παρακαλώ δώσε πηγές ΕΓΚΥΡΕΣ για αυτά που λες αλλιώς τα ποστ αυτά δεν θα μένουν εδώ ως προπαγάνδα του pronews. Ευχαριστώ.
 

johnietraf

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1,889 μηνύματα.
αυτο που ελεγα πριν 8 μηνες
οταν ενας θα παθει καρδια( πιο συχνος θανατος στην ελλαδα τουλαχιστον) θα πουμε φταιει το εμβολιο και οχι αν καποιος καπνιζει 2 πακετα σαν τον σαντος

πωπω χιμελα ειπες προνιουζ και θελω να κανω εμμετο απο τα ματια
 

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,647 μηνύματα.
Σε σχέση μάλιστα με τις προηγούμενες χρονιές, οι θάνατοι που παρατηρήθηκαν κατά την διάρκεια των εμβολιασμών του covid που έχουν καταγραφεί από το σύστημα VAERS (αποκλειστικά για την Αμερική) είναι πολλαπλάσιοι.
Δεν ξέρω τί έχεις συνηθίσει αλλού αλλά εδώ για ό,τι λέμε θέλουμε και δίνουμε πηγές. Οπότε σε παρακαλώ δώσε πηγές ΕΓΚΥΡΕΣ για αυτά που λες αλλιώς τα ποστ αυτά δεν θα μένουν εδώ ως προπαγάνδα του pronews. Ευχαριστώ.
όχι να κρατήσουμε τα ellinika hoaxes....
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Έως 21 Ιουνίου
1625048381633.png
 
Τελευταία επεξεργασία:

johnietraf

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1,889 μηνύματα.
Σε σχέση μάλιστα με τις προηγούμενες χρονιές, οι θάνατοι από το εμβόλιο του covid που έχουν καταγραφεί από το σύστημα VAERS (αποκλειστικά για την Αμερική) είναι πολλαπλάσιοι.

όχι να κρατήσουμε τα ellinika hoaxes....
μα δεν λεει οτι ειναι απο εμβολιο..ειπε οτι τα ατομα που εχουν κανει εμβολιο εχουν πεθανει τοσοι ανεξαρτητα αν οφειλεται στο εμβολιο η οχι
 

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,647 μηνύματα.
μα δεν λεει οτι ειναι απο εμβολιο..ειπε οτι τα ατομα που εχουν κανει εμβολιο εχουν πεθανει τοσοι ανεξαρτητα αν οφειλεται στο εμβολιο η οχι
Γράφει ότι μπορεί να οφείλεται μπορεί και να είναι ανεξάρτητα. Το vaers τα καταγράφει όλα αυτά, όπως και στις προηγούμενες χρονιές.

1625048685936.png
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top