American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.

14-07-21

14:33
Δεν νομιζω να εννοει τετοιο πραγμα. Απλα ειναι το λιγότερο αστειο να λεμε οι εμβολιασμενοι οτι δεν.κανουμε self test και δεν μας ενδιαφερει να κολλήσουμε τους αλλους γύρω μας. Σε αυτη την περιπτωση οι ανεμβολιαστοι εχουν λιγοτερες πιθανοτητες να κολλησουν καθως εκεινοι θα μπαινουν παντου με Rapid/ PCR test.ενω εσυ που δεν κανεις το εμβολιο και εχεις πολυ μεγαλυτερο φορτιο εχεις κανει το χρεος σου προς τη κοινωνια![]()
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.833 μηνύματα.

14-07-21

14:34
Τα τεστ σε εμβολιασμένους χωρίς συμπτώματα δεν έχουν νόημα, ειδικά αν μιλάμε για τα μη-μοριακά. Η ευαισθησία τους είναι μικρή to begin with, πόσο μάλλον όταν το ιικό φορτίο είναι μικρό, που φαίνεται πως έτσι είναι στους εμβολιασμένους. Καλύτερα να χρησιμοποιηθούν αλλού.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.887 μηνύματα.

14-07-21

14:35
ενω εσυ θες να κανεις τα διαφορα τεστ ε?Κι έτσι χωρίς τεστ θα μπορείς να κολλάς τους γύρω σου ανενόχλητος και να συνδράμεις στις μεταλλάξεις του ιού ως φορέας του...αλλά κατά τ' άλλα "έκανες το χρέος σου"!![]()

πιστεψε με εσυ συνδραμεις πιο πολυ στο προβλημα απο μενα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
https://www.skai.gr/news/greece/dek...io-sto-volo-anemvoliasto-to-70-tou-prosopikou
αχου μωρε οι αννουλες δε θελανε να κανουν το εμβολιο
παρτα τωρα που εγινες σοβαρος φορεας του ιου ..δικαστικα πρεπει να πανε
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.511 μηνύματα.

14-07-21

14:42
Εγώ κάνω τεστ και παίρνω τα μέτρα μου άρα ξέρω ότι είμαι υγιής, εσύ που από εδώ και στο εξής δεν κάνεις και κυκλοφορείς χωρίς μάσκα ασύδοτος δεν ξέρεις, άρα εσύ είσαι ο επικίνδυνος (και πολλά άλλα που δεν θα πω εδώ αφενός γιατί η κοινότητα έχει κάποιους κανόνες, αφετέρου γιατί θα πέσω στο επίπεδό σου και δεν το θέλω)...ενω εσυ που δεν κανεις το εμβολιο και εχεις πολυ μεγαλυτερο φορτιο εχεις κανει το χρεος σου προς τη κοινωνια![]()
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.887 μηνύματα.

14-07-21

14:45
ελα στειλε μου πμ αν θες δε θα σε αναφερω για να μιλησουμε μαλλον στο επιπεδο μου που ειναι του πατου οπως νομιζειςΕγώ κάνω τεστ και παίρνω τα μέτρα μου άρα ξέρω ότι είμαι υγιής, εσύ που από εδώ και στο εξής δεν κάνεις και κυκλοφορείς χωρίς μάσκα ασύδοτος δεν ξέρεις, άρα εσύ είσαι ο επικίνδυνος (και πολλά άλλα που δεν θα πω εδώ αφενός γιατί η κοινότητα έχει κάποιους κανόνες, αφετέρου γιατί θα πέσω στο επίπεδό σου και δεν το θέλω)...
νταξ εχεις βαλει καμερες και ξερεις οτι δε φοραω μασκα? μηπως δεν βαζω αντισυπτικο?
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.511 μηνύματα.

14-07-21

15:12
Χωρίς τεστ πως θα ξέρουμε ότι δεν είσαι φορέας του ιού;νταξ εχεις βαλει καμερες και ξερεις οτι δε φοραω μασκα? μηπως δεν βαζω αντισυπτικο?
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

14-07-21

15:14
εχεις πολυ μεγαλυτερη πιθανοτητα να κολλησεις τον αλλον εσυ ο ανεμβολιαστος?Χωρίς τεστ πως θα ξέρουμε ότι δεν είσαι φορέας του ιού;
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

14-07-21

15:17
Εγώ ρώτησα πρώτος και δεν απαντάς!εχεις πολυ μεγαλυτερη πιθανοτητα να κολλησεις τον αλλον εσυ ο ανεμβολιαστος?

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

14-07-21

15:20
εγω για να ξερεις ( σου ειπα αν θες να πεις κατι και να μην φας αναφορα στειλε πμ) κανω σελφ τεστ μια φορα τη βδομαδα.... τωρα εφοσον ειμαι εμβολιασμενος γτ να παω να περιμενω με τοσο κοσμο για ενα ραπιντΕγώ ρώτησα πρώτος και δεν απαντάς!![]()
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

14-07-21

15:28
Τα self-test απ' όσο ξέρω δεν είναι αποδεκτή μέθοδος στους περιορισμούς που έχουν θέσει τελευταία, ούτε βγάζουν κάνα αποδεικτικό με υπογραφή γιατρού ή στέλνουν κάποιο SMS, άρα (πέρα από την ίδια την αξιοπιστία τους) το ότι όντως τα κάνεις και δε μας πουλάς φούμαρα είναι κι αυτό υπό συζήτηση...εγω για να ξερεις ( σου ειπα αν θες να πεις κατι και να μην φας αναφορα στειλε πμ) κανω σελφ τεστ μια φορα τη βδομαδα.... τωρα εφοσον ειμαι εμβολιασμενος γτ να παω να περιμενω με τοσο κοσμο για ενα ραπιντ
Από εκεί και πέρα όσον αφορά το ποιος από τους δύο μας μεταδίδει περισσότερο: δεδομένου ότι είτε εμβολιασμένος είτε όχι κουβαλάς ιό και μεταδίδεις το ίδιο (μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου) από εκεί και πέρα μιλάμε για τα μέτρα προφύλαξης και κυρίως, τον τρόπο ζωής του καθενός...μιλάς μ' ένα μονογαμικό άνθρωπο 31 ετών που δεν συνωστίζεται, έχει κόψει κινηματογράφους θέατρα μπουζουκομάγαζα κ.λπ. έχει παρτίδες με πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους και κάνει όλες σχεδόν τις μετακινήσεις του με το αυτοκίνητό του...θες να μου πεις ότι εσύ στα 24 σου έχεις πιο ασφαλή τρόπο ζωής από αυτόν;

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

14-07-21

15:37
κοιτα και εγω παρτιδες με συγκεκριμενα ατομα εχω
επειδη περιμενω να ξεκινησω μαστερ δε δουλευω και βρισκομαι με την κοπελα μου και δυο τρεις φιλους μου
απλα τους βλεπω καθε μερα πλεον
τωρα που θα παω σε ενα προγραμμα στην ιταλια για καποιες μερες προφανως οταν γυρισω θα κατσω σε απομονωση για καποιες μερες και τοτε θα κανω Pcr
εγω ξερω οτι παντως δεν σου εκανα επιθεση και εσυ μου ειπες για το επιπεδο μου
εχεις χασει απο εκει
εχεις χτισει μια συγκεκριμενη εικονα για μενα χωρις να ξερεις οτι οντως προσεχω απλα τελευταια δεν κανω ραπιντ
α και η κοπελα μου ειναι γιατρος οποτε προφανως και δε μπορω να κρυφτω αν κολλησω
επειδη περιμενω να ξεκινησω μαστερ δε δουλευω και βρισκομαι με την κοπελα μου και δυο τρεις φιλους μου
απλα τους βλεπω καθε μερα πλεον
τωρα που θα παω σε ενα προγραμμα στην ιταλια για καποιες μερες προφανως οταν γυρισω θα κατσω σε απομονωση για καποιες μερες και τοτε θα κανω Pcr
εγω ξερω οτι παντως δεν σου εκανα επιθεση και εσυ μου ειπες για το επιπεδο μου
εχεις χασει απο εκει
εχεις χτισει μια συγκεκριμενη εικονα για μενα χωρις να ξερεις οτι οντως προσεχω απλα τελευταια δεν κανω ραπιντ
α και η κοπελα μου ειναι γιατρος οποτε προφανως και δε μπορω να κρυφτω αν κολλησω
Guest 890013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

14-07-21

17:15
Ερώτηση προς τους εμβολιασμένους.
Εχω εμβολιαστεί πλήρως με JJ και αντιμετωπίζω πρόβλημα γιατι στο διαμέρισμα δεν πιάνω 5g και κάθε φορά πρέπει να ανεβαίνω ταράτσα.
Πείτε μου αν εχετε κι εσείς το ίδιο πρόβλημα με JJ.
Όσοι κάνατε και 2η δόση pfizer έχετε καλό σήμα;
Σας παρακαλώ μονο σοβαρες απαντησεις
Εχω εμβολιαστεί πλήρως με JJ και αντιμετωπίζω πρόβλημα γιατι στο διαμέρισμα δεν πιάνω 5g και κάθε φορά πρέπει να ανεβαίνω ταράτσα.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

14-07-21

17:25
Φταίει η σκόνη ανάμεσα στα λέπια που απέκτησες. Καθάρισέ τα με χλωρίνη και θα έχεις σήμα καμπάνα.Ερώτηση προς τους εμβολιασμένους.
Guest 896561
Επισκέπτης

14-07-21

17:27
Θα σου πω. Εγώ δεν έχω κάνει ακόμα το εμβόλιο, θα κλείσω ραντεβού μέσα στις επόμενες μέρες. Όμως, έχω παρατηρήσει το εξής τρελό, όταν είμαι με φίλο που έκανε τη δεύτερη δόση pfizer: Δεν έχω καλύτερο σήμα, έχω όμως απεριόριστα δεδομένα στο κινητό και (για κάποιον τρελό λόγο) ελεύθερη πρόσβαση στα περισσότερα wifi από μαγαζιά που έχω πάει!Ερώτηση προς τους εμβολιασμένους.
Cookie_Monster
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Cookie_Monster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 343 μηνύματα.

14-07-21

17:55
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.

14-07-21

18:14
Και εγώ το Johnson θα κανω!!Ερώτηση προς τους εμβολιασμένους.

Guest 890013
Επισκέπτης

14-07-21

18:17
Θα βγάλει παρενέργειες το JohnsonΚαι εγώ το Johnson θα κανω!!![]()

American Economist
Επιφανές μέλος

14-07-21

18:18
Δεν πειράζει όλα βγάζουν. Ειναι μια δοση και θα τελειωνω μια και καλη!!Θα βγάλει παρενέργειες το Johnson![]()
Guest 890013
Επισκέπτης

14-07-21

18:18
Οχι εννοώ το εμβόλιο το ίδιο θα βγάλει παρενέργειεςΔεν πειράζει όλα βγάζουν. Ειναι μια δοση και θα τελειωνω μια και καλη!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.