• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Πανδημία κορωνοϊού

Θα κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 217)
  • Ναι

  • Όχι

  • ΔΞ/ΔΑ


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Guest 890013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
4C1FF1C8-881C-4BAC-AFD6-076B9392B1D4.jpeg
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,773 μηνύματα.
Κάτω του 1% είναι το ποσοστό των ασθενών με COVID-19 που χρειάστηκε να διασωληνωθούν ενώ είχαν εμβολιαστεί με δύο δόσεις έναντι του κορονοϊού
 

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3,804 μηνύματα.
www.typosthes.gr

Κέρκυρα: Πέθανε Βρετανός τουρίστας με κορωνοϊό – Ήταν πλήρως εμβολιασμένος

www.typosthes.gr

Έπασχε από υποκείμενα νοσήματα ο άτυχος Βρετανός

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ποσοστό των νεκρών εμβολιασμένων, υπάρχει??? γιατι αν δεν υπάρχει, τότε κάτι άλλο γίνεται...
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,773 μηνύματα.
1627040388243.png

1627040639045.png

Από 50 και πάνω εχουμε πιάσει μια χαρά το 70%. Στους 25αρηδες είμαστε ήδη πάνω από 52% Την μεγαλύτερη δυναμική εμβολιασμου έχουν οι 18-24 χρόνια.
 

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,604 μηνύματα.
Έρχεται το Lockdown...
Ο Ανέμελος σε ποιο νησί βρίσκεται ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

www.typosthes.gr

Κέρκυρα: Πέθανε Βρετανός τουρίστας με κορωνοϊό – Ήταν πλήρως εμβολιασμένος

www.typosthes.gr

Έπασχε από υποκείμενα νοσήματα ο άτυχος Βρετανός

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Ποσοστό των νεκρών εμβολιασμένων, υπάρχει??? γιατι αν δεν υπάρχει, τότε κάτι άλλο γίνεται...
Σε 2 χρόνια θα επανέλθει η καινούργια κανονικότητα...αλλά δυστυχώς δεν θέλουν να το καταλάβουν.
Επίσης θα υπάρξουν νέα μέτρα και νέοι εμβολιασμοί τον Σεπτέμβριο
 

Poirot

Διάσημο μέλος

Ο τ. Aspiring Lawyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,558 μηνύματα.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,773 μηνύματα.
Η ανεμβολίαστη Αφρική, που είχε χτυπηθεί λίγο last year, είχε αρκετούς θανάτους χθες και γενικότερα το τελευταίο διάστημα.
1627046126456.png

...
Πώς βγαίνουν τα ψεκοσυμπερασματα από τις παρατηρήσεις στο Ισραήλ.

Στους 15 ανεμβολιαστους κολλάνε τον ιό οι 2.
Στους 85 εμβολιασμενους κολλάνε τον ιό μόνο οι 2.
...
 
Τελευταία επεξεργασία:

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,361 μηνύματα.
Οταν λεγαμε οχι τζονσον οταν ειδαμε την αποτελεσματικοτητα σε Δελτα λυσαγατε να το ακξνετε καποιοι εοειδη ειναι μονοδοσικο....εχμ,νατα τωρα..:/:
Καλα για το αστρα ουτως η αλλως τα λεγαμε.Γενικα mern απο τη αρχη εδειχναν πολυ καλυτερα σε ολα τα επιπεδα απο τα αδενοιου.
Και βεβαια αποδυκνειεται οτι ΔΕΝ πρεπει να ακουμε την αποτελεσαμτικοτητα που δινουν οι ιδιες οι εταιριες.Διαβαστε παρακατω οτι η ζτονσον εδινε καλη αποτελεσματικοτητα στην παραλλαγη δελτα,και τα ελεγα εδω οτι αυτα τα ΔΙΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ.
Καμια σχεση με τις ερευνες.

Ανατροπή με 2 εμβόλια: Η «Δέλτα» αλλάζει το πόσες και ποιες δόσεις χρειάζονται

Τι αναφέρουν οι τελευταίες έρευνες που είδαν το φως της δημοσιότητας


Το εμβόλιο Covid-19 της αμερικανικής Johnson & Johnson είναι πολύ λιγότερο αποτελεσματικό έναντι του στελέχους Δέλτα, συγκριτικά με το αρχικό πανδημικό στέλεχος, δείχνει νέα εργαστηριακή μελέτη.
Τα ευρήματα υποδεικνύουν πως όσοι έλαβαν το εμβόλιο της J&J ίσως χρειαστούν δεύτερη δόση, εκτιμούν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης. Θεωρούν μάλιστα ότι ως δεύτερη δόση είναι προτιμότερο να χρησιμοποιηθούν τα εμβόλια mRNA της Pfizer ή της Moderna.
Όπως επισημαίνουν οι New York Times, τα συμπεράσματα της μελέτης βρίσκονται σε διαφωνία με έρευνα που παρουσίασε η ίδια η Johnson & Johnson αυτό τον μήνα, μελέτες που έδειχναν ότι η προστασία που προσφέρει το μονοδοσικό εμβόλιο έναντι του Δέλτα παραμένει σε ικανοποιητικά επίπεδα ακόμα και οκτώ μήνες μετά τον εμβολιασμό.

Η νέα μελέτη δεν έχει υποβληθεί σε έλεγχο και παρουσιάζεται ως προδημοσίευση. Ωστόσο τα ευρήματα βρίσκονται σε συμφωνία με άλλες έρευνες που έδειχναν ότι μία δόση του εμβολίου της AstraZeneca, το οποίο βασίζεται στην ίδια τεχνολογία ιικού φορέα με το εμβόλιο της J&J, προσφέρει αποτελεσματικότητα μόνο κατά 33% έναντι του άκρως μεταδοτικού Δέλτα.

«Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε δεν είναι ότι ο κόσμος δεν πρέπει να εμβολιάζεται με το σκεύασμα της Johnson & Johnson. Ελπίζουμε όμως ότι στο μέλλον το εμβόλιο θα ενισχύεται είτε με μια επιπλέον δόση του J&J είτε με ενισχυτικές δόσεις της Pfizer ή της Moderna» είπε στην εφημερίδα ο Ναθάνιελ Λάνταου, ιολόγος και επικεφαλής της μελέτης.


Άλλοι ειδικοί σχολίασαν ότι τα αποτελέσματα είναι αναμενόμενα, δεδομένου ότι όλα τα εμβόλια δείχνουν να λειτουργούν καλύτερα όταν χορηγούνται σε δύο δόσεις, προκειμένου να μεγιστοποιείται η απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος.


«Πάντα πίστευα ότι το εμβόλιο της J&J είναι εμβόλιο δύο δόσεων» είπε ο ιολόγος Τζον Μουτ της Ιατρικής Σχολής «Ουέιλ Κορνέλ» στη Νέα Υόρκη, επικαλούμενος μελέτες σε ανθρώπους και πειραματόζωα που έδειχναν ότι δύο δόσεις του J&J είναι πιο αποτελεσματικές από μία.


Ο ίδιος εκτίμησε επίσης ότι η νέα μελέτη είναι πιο αξιόπιστη επειδή η ερευνητική ομάδα δεν έχει σχέσεις με την παρασκευάστρια εταιρεία. Η μελέτη παρουσιάζεται την ώρα που το Δέλτα εξαπλώνεται στις ΗΠΑ και αντιστοιχεί πλέον στο 83% των κρουσμάτων. Το μεταδοτικό στέλεχος αναμένεται να έχει επικρατήσει και στην Ευρώπη μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.


Ο συνδυασμός AstraZeneca με Pfizer δίνει καλύτερα αποτελέσματα από ό,τι δύο δόσεις AstraZeneca

Σημειώνεται πως περασμένη μελέτη του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης έδειξε πως η χορήγηση μιας δόσης του εμβολίου της Pfizer τέσσερις εβδομάδες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca προσφέρει υψηλότερη προστασία έναντι του κορωνοϊού από ό,τι η χορήγηση της δεύτερης δόσης του AstraZeneca.

Η μελέτη εξέτασε τα επίπεδα ανοσοαπόκρισης που προσφέρουν τα δύο εμβόλια από μόνα τους ή σε συνδυασμό. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οποιοσδήποτε συνδυασμός (πρώτα Pfizer, μετά Astra ή το αντίστροφο) οδηγεί σε υψηλότερα επίπεδα αντισωμάτων συγκριτικά με δύο δόσεις του Astra.


Τα μέγιστα επίπεδα καταγράφηκαν μετά τη χορήγηση δύο δόσεων του εμβολίου της Pfizer. Στη δεύτερη θέση έρχεται ο συνδυασμός Pfizer-AstraZeneca και στην τρίτη

ο συνδυασμός AstraZeneca-Pfizer. Και οι δύο συνδυασμοί βρέθηκαν να προσφέρουν καλύτερη ανοσοαπόκριση από ό,τι δύο δόσεις του AstraZeneca.

Ο καθηγητής της Οξφόρδης Μάθιου Σνέιπ, επικεφαλής της μελέτης, δήλωσε πως τα ευρήματα αφήνουν περιθώριο ευελιξίας για τα εμβολιαστικά προγράμματα, τόνισε όμως ότι το δείγμα της έρευνας δεν ήταν αρκετά μεγάλο για να δικαιολογεί αποκλίσεις από τις επίσημες συστάσεις των φαρμακοβιομηχανιών. «Σίγουρα είναι ενθαρρυντικό ότι οι αποκρίσεις αντισωμάτων και Τ-κυττάρων δείχνουν τόσο καλές με τον συνδυασμό εμβολίων» είπε στους δημοσιογράφους.

Ωστόσο οι κυβερνήσεις δεν πρέπει να υιοθετήσουν την πρακτική του συνδυασμού «αν δεν υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος», τόνισε.

Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής αρχίατρος της Βρετανίας, καθηγητής Τζόναθαν Βαν-Ταμ, δήλωσε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει η ισχύουσα πολιτική, η οποία προβλέπει δύο δόσεις του AstraZeneca με μεσοδιάστημα 8 εβδομάδων για τους άνω των 40 και 12 εβδομάδων για τους μεγαλύτερους ενήλικες.

Η μελέτη εξέτασε συνδυασμούς εμβολίων με μεσοδιάστημα 4 εβδομάδων ανάμεσα στη δεύτερη και την πρώτη δόση. Στην επόμενη φάση, η μελέτη θα εξετάσει τους ίδιους συνδυασμούς με μεσοδιάστημα 12 εβδομάδων, καθώς το εμβόλιο της AstraZeneca είναι γνωστό ότι προσφέρει καλύτερη ανοσοαπόκριση όταν η δεύτερη δόση αναβληθεί για τη 12η εβδομάδα.

Πάνω από το 80% των ενήλικων Βρετανών έχουν λάβει μία δόση εμβολίου Covid-19, ενώ το 60% έχει λάβει και τις δύο απαιτούμενες δόσεις.

 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,773 μηνύματα.
Nα σημειώσουμε οτι χάρη στον μαζικό εμβολιασμο η Αμερική έχει πεσει πολύ σε ημερησιους θανάτους. Τώρα στις πρώτες χώρες ειναι ανεμβολίαστες χώρες οπως η Ινδονησία, η Βραζιλία και η Ρωσία.
1627049916484.png


-----
8% είναι η διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Βρετανίας. Κάνω λάθος; Την πλησιάσαμε προφανώς γιατί η Βρετανία χρησιμοποίησε μαζικά Αστραζενέκα που η δεύτερη δόση αργεί περισσότερο.
Πατήστε πάνω από το χάρτη της Ισλανδίας. Ποσοστό έκπληξη!
Share of the population fully vaccinated against COVID-19, Jul 22, 2021 (ourworldindata.org)
 
Τελευταία επεξεργασία:

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,478 μηνύματα.
από το φβ του Αχιλλέα Γραβάνη (Καθηγητή Φαρμακολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και τακτικός ερευνητής στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας & Βιοτεχνολογίας του ΙΤΕ):

"ΛΟΙΜΩΞΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ
Οι αντιεμβολιαστες δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις ‘παραφράζοντας’ τους αριθμούς μόλυνσης και εμβολισμένων (Ισραήλ) η τους αριθμούς θανάτων εμβολιασμένων (Μ. Βρετανία). Για να δούμε λοιπόν οι αριθμοί τι σημαίνουν:

Ισραήλ: το 50% των μολυσμένων αφορά σε εμβολιασμένους. Στα 100 άτομα με 85% ποσοστό εμβολιασμού έχουμε 4 μολυσμένους: 2 εμβολιασμένους και 2 ανεμβολιαστους. Ναι αλλά με διαφορετική συχνότητα μόλυνσης: οι 2 εμβολιασμένοι προέρχονται από τους 85 εμβολιασμένους ενώ οι 2 ανεμβολιαστοι από τους 15 ανεμβολιαστους (δες φωτό).

Μ. Βρετανία: στους ασθενείς άνω των 50 ετών το 60% των θανάτων από τον κορωνοιο προέρχεται από το 10% του ακόμη ανεμβολιαστου πληθυσμού της ηλικιακής αυτής ομάδας ενώ το 40% από το 90% του εμβολιασμένου ποσοστού. Οι θάνατοι λοιπόν στους >50 ανεμβολιαστους είναι υπερπολλαπλάσιοι από αυτούς των εμβολιασμένων. Οι θάνατοι των εμβολιασμένων σχετίζονται με το περίπου 7% από το 90% των συνολικά πλήρως εμβολιασμένων των >50 ετών που αφορούν σε ανοσοκατασταλμενους, μεταμοσχευμένους, υπερήλικες, που δεν ανέπτυξαν ικανή ανοσία μετά τον εμβολιασμό λόγω υπολειτουργουντος ανοσοποιητικού συστήματος. Οι τελευταίοι χρειάζονται μια 3η δόση.

Εμβολιαστείτε λοιπόν σήμερα. Τα εμβόλια προστατεύουν και κατά του Δέλτα στελέχους!"

1627060612872.png
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,361 μηνύματα.
από το φβ του Αχιλλέα Γραβάνη (Καθηγητή Φαρμακολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και τακτικός ερευνητής στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας & Βιοτεχνολογίας του ΙΤΕ):

"ΛΟΙΜΩΞΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ
Οι αντιεμβολιαστες δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις ‘παραφράζοντας’ τους αριθμούς μόλυνσης και εμβολισμένων (Ισραήλ) η τους αριθμούς θανάτων εμβολιασμένων (Μ. Βρετανία). Για να δούμε λοιπόν οι αριθμοί τι σημαίνουν:

Ισραήλ: το 50% των μολυσμένων αφορά σε εμβολιασμένους. Στα 100 άτομα με 85% ποσοστό εμβολιασμού έχουμε 4 μολυσμένους: 2 εμβολιασμένους και 2 ανεμβολιαστους. Ναι αλλά με διαφορετική συχνότητα μόλυνσης: οι 2 εμβολιασμένοι προέρχονται από τους 85 εμβολιασμένους ενώ οι 2 ανεμβολιαστοι από τους 15 ανεμβολιαστους (δες φωτό).

Μ. Βρετανία: στους ασθενείς άνω των 50 ετών το 60% των θανάτων από τον κορωνοιο προέρχεται από το 10% του ακόμη ανεμβολιαστου πληθυσμού της ηλικιακής αυτής ομάδας ενώ το 40% από το 90% του εμβολιασμένου ποσοστού. Οι θάνατοι λοιπόν στους >50 ανεμβολιαστους είναι υπερπολλαπλάσιοι από αυτούς των εμβολιασμένων. Οι θάνατοι των εμβολιασμένων σχετίζονται με το περίπου 7% από το 90% των συνολικά πλήρως εμβολιασμένων των >50 ετών που αφορούν σε ανοσοκατασταλμενους, μεταμοσχευμένους, υπερήλικες, που δεν ανέπτυξαν ικανή ανοσία μετά τον εμβολιασμό λόγω υπολειτουργουντος ανοσοποιητικού συστήματος. Οι τελευταίοι χρειάζονται μια 3η δόση.

Εμβολιαστείτε λοιπόν σήμερα. Τα εμβόλια προστατεύουν και κατά του Δέλτα στελέχους!"

View attachment 83609
Οι αντεμβολιαστες γενικα πρεπει να χαρακτηριστουν εχθροι της ανθρωποτητας με τις αναλογες κυρωσεις.Οχι οσοι δεν εμβολιαζονται τοσο,και τουλαχιστον το βουλωνουν και παιρνουν μετρα...οσο αυτοι που ξετσιπωτα προσπαθουν να πεισουν με τις ηλιθιοτητες και ολες τις μπουρδολογιες και τους υπολοιπους ντε και καλα.

Το πιστευω ακραδαντα.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,773 μηνύματα.
1627112608165.png

Πάνω από 10 εκατομμύρια εμβολιασμοί έχουν γίνει στην Ελλάδα και 3,7 δισεκατομμύρια σε όλον τον κόσμο.
Από τους 67 χιλιάδες εμβολιασμούς χθες σχεδόν οι μισοί ηταν για πρώτη φορά.
1627112874813.png
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,361 μηνύματα.
Αν ηταν εμβολιασμενος θα το λεγανε...προφανως δεν ηταν...οποτε καλα στερνα.

Ο «Εθνικάρας» Γιάννης Μαντζουράνης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κορονοϊό​

Τη δική του μάχη με τον κορονοϊό, δίνει ο "Εθνικάρας". Ο Γιάννης Μαντζουράνης, τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Η είδηση για την περιπέτεια της υγείας του 87χρονου έγινε γνωστή μέσω επίσημης ανακοίνωσης από το τμήμα μπάσκετ του Εθνικού Πειραιώς. Θετική στον κορονοϊό είναι και η κόρη του, Ζαχαρούλα.

Ο "Εθνικάρας" παρακολουθεί τον Εθνικό και την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου από το 1944, ενώ από το 1950 μέχρι σήμερα έχει χάσει μόλις 12 παιχνίδια.

Ο Γιάννης Μαντζουράνης είναι ένας από τους γνωστότερους οπαδούς, όχι μόνο ανάμεσα στους φίλους του Εθνικού, αλλά και στους οπαδούς όλων των ελληνικών ομάδων. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του σωματείου. Οι 12 αγώνες που έχει χάσει ήταν για σοβαρούς λόγους. Ο πρώτος ήταν το 1973 λόγω του γάμου του και οι υπόλοιποι λόγω ιατρικών οδηγιών.

Είναι αγαπητός σε όλους τους οπαδούς για το φίλαθλο πνεύμα του και τη γνωστή ιαχή «Εθνικάρα». Γι' αυτόν μάλιστα γράφτηκε και τραγούδι το 1985 από τον Νίκο Καρβέλα.


 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,478 μηνύματα.
από κείμενο φβ:

"Για έναν ανεμβολίαστο ανεξαρτήτως ηλικίας, ο οποίος δεν έχει νοσήσει και θα αντιμετωπίσει τον ιό έχουμε τα εξής:
α. Προστασία από σοβαρή νόσο/θάνατο: 0%
β. Προστασία από συμπτωματική νόσο: 0%
γ. Προστασία από μόλυνση: 0%
δ. Μείωση ρίσκου μετάδοσης: 0%
Άρα αυτό που συμβαίνει είναι ότι αυτός που επιλέγει να μην εμβολιαστεί, υποτιμάει τον ιό και την πανδημία, δηλαδή θεωρεί ότι αξίζει το ρίσκο να τον αντιμετωπίσει έτσι. Παράλληλα, ο ανεμβολίαστος συμβάλλει στην κυριαρχία νέων παραλλαγών και στη μείωση της συνολικής αποτελεσματικότητας όλων των μέτρων και των εμβολίων, άρα δεν βοηθάει στο να φτάσουμε πιο κοντά στο τέλος της πανδημίας. Ο λόγος λοιπόν που "παρακαλάμε" ή μάλλον προσπαθούμε να πείσουμε τον κόσμο δεν είναι κάποιος κρυφός απώτερος σκοπός, αλλά γιατί είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Μας νοιάζει η ζωή σας και η Υγεία σας, γιατί μας νοιάζει η Δημόσια Υγεία, γιατί μας νοιάζει η δική μας Υγεία και των δικών μας ανθρώπων. Είναι αλληλένδετα θέλουμε δεν θέλουμε."
 

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3,804 μηνύματα.
από κείμενο φβ:

"Για έναν ανεμβολίαστο ανεξαρτήτως ηλικίας, ο οποίος δεν έχει νοσήσει και θα αντιμετωπίσει τον ιό έχουμε τα εξής:
α. Προστασία από σοβαρή νόσο/θάνατο: 0%
β. Προστασία από συμπτωματική νόσο: 0%
γ. Προστασία από μόλυνση: 0%
δ. Μείωση ρίσκου μετάδοσης: 0%
Άρα αυτό που συμβαίνει είναι ότι αυτός που επιλέγει να μην εμβολιαστεί, υποτιμάει τον ιό και την πανδημία, δηλαδή θεωρεί ότι αξίζει το ρίσκο να τον αντιμετωπίσει έτσι. Παράλληλα, ο ανεμβολίαστος συμβάλλει στην κυριαρχία νέων παραλλαγών και στη μείωση της συνολικής αποτελεσματικότητας όλων των μέτρων και των εμβολίων, άρα δεν βοηθάει στο να φτάσουμε πιο κοντά στο τέλος της πανδημίας. Ο λόγος λοιπόν που "παρακαλάμε" ή μάλλον προσπαθούμε να πείσουμε τον κόσμο δεν είναι κάποιος κρυφός απώτερος σκοπός, αλλά γιατί είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Μας νοιάζει η ζωή σας και η Υγεία σας, γιατί μας νοιάζει η Δημόσια Υγεία, γιατί μας νοιάζει η δική μας Υγεία και των δικών μας ανθρώπων. Είναι αλληλένδετα θέλουμε δεν θέλουμε."
Θα συμφωνήσω απόλυτα οτι μας νοιάζει η Υγεία όλων των ανθρώπων και όχι μόνο των δικών μας.

Απο τον Φαρμακοποιό της γειτονιάς μου, το έγραψε και στο φβ του.
Ηρθε μία μητέρα τρελαμένη γιατι η κόρη της 19 χρονών, επειδή πέρασε στο Πανεπιστήμιο, έτρεξε με τις φίλες της να κάνουν το εμβόλιο για να είναι ελεύθερες σαν φοιτήτριες στην μεγάλη πόλη.
Η μητέρα τρελαμένη έτρεχε και δεν έφτανε, γιατι η κόρη της είχε φαγούρες και άλλα που πηγαίνοντας στον γιατρό της η διάγνωση του ήταν μυοκαρδίτιδα. Μαντέψτε το εμβόλιο της περικαρδίτιδας.

Ο δε καρδιολόγος, την κατσάδιασε. Η δε κόρη της την έλεγε οπισθοδρομική πριν κάνει το εμβόλιο.
Μετά και με τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, το βράδυ φοβόταν μη πεθάνει.

Τα κρούσματα ήρθαν δίπλα στην πόρτα μας.
Και ο μέγας Φαούτσι, σε συνέντευξη του είπε ο αθεόφοβος, οτι τα εμβόλια μεταδίδουν τον ιό...

Απίστευτο αυτό που γίνεται σήμερα...
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,773 μηνύματα.
Ξέχασε τον Πολακη;
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,361 μηνύματα.
Ξέχασε τον Πολακη;
Το ξερεις οτι τωρα γελοιοποιησε με τις εξαιρετικα κομματικες υστεριες αυτες ναι;


Στέλιος Μάινας: Έχασα από κορονοϊό κάποιους δικούς μου ανθρώπους - Τι είπε για το εμβόλιο​

Ο Στέλιος Μάινας συγκλονίζει σε συνέντευξη του στο Secret των Παραπολιτικών, στην οποία αποκαλύπτει ότι έχασε από κορονοϊό δικούς του ανθρώπους.

"Θα πάμε περιοδεία με τον «Κήπο» για δεύτερη χρονιά. Αλλά αυτό το καλοκαίρι θα είναι δύσκολο για όλους. Πέρυσι δεν ξέραμε πώς να αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα αυτή. Φέτος όμως ξέρουμε ότι είναι μονόδρομος. Και ο μονόδρομος είναι ο εμβολιασμός. Έκανα το εμβόλιο συμβάλλοντας κι εγώ στο μήνυμα ότι ο εμβολιασμός είναι μια πράξη κοινωνικής ευθύνης προς τον συνάνθρωπο. Εγώ δυστυχώς έχασα από κορονοϊό κάποιους δικούς μου ανθρώπους. Η δεύτερη δόση του εμβολίου με πείραξε αρκετά, καθώς είχα ρίγη και δύσπνοια. Και τότε κατάλαβα τι σημαίνει να έχεις κορονοϊό και να πεθαίνεις φρικτά από έναν τέτοιο θάνατο. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό όλοι μαζί σαν μια ασύμμετρη απειλή για την ανθρωπότητα, όπως έναν παγκόσμιο πόλεμο. Είμαι απόλυτα σύμφωνος με το μέτρο να μπαίνουν στα κλειστά θέατρα μόνο εμβολιασμένοι θεατές" τονίζει ο γνωστός ηθοποιός.

 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,478 μηνύματα.
Θα συμφωνήσω απόλυτα οτι μας νοιάζει η Υγεία όλων των ανθρώπων και όχι μόνο των δικών μας.

Απο τον Φαρμακοποιό της γειτονιάς μου, το έγραψε και στο φβ του.
Ηρθε μία μητέρα τρελαμένη γιατι η κόρη της 19 χρονών, επειδή πέρασε στο Πανεπιστήμιο, έτρεξε με τις φίλες της να κάνουν το εμβόλιο για να είναι ελεύθερες σαν φοιτήτριες στην μεγάλη πόλη.
Η μητέρα τρελαμένη έτρεχε και δεν έφτανε, γιατι η κόρη της είχε φαγούρες και άλλα που πηγαίνοντας στον γιατρό της η διάγνωση του ήταν μυοκαρδίτιδα. Μαντέψτε το εμβόλιο της περικαρδίτιδας.

Ο δε καρδιολόγος, την κατσάδιασε. Η δε κόρη της την έλεγε οπισθοδρομική πριν κάνει το εμβόλιο.
Μετά και με τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, το βράδυ φοβόταν μη πεθάνει.

Τα κρούσματα ήρθαν δίπλα στην πόρτα μας.
Και ο μέγας Φαούτσι, σε συνέντευξη του είπε ο αθεόφοβος, οτι τα εμβόλια μεταδίδουν τον ιό...

Απίστευτο αυτό που γίνεται σήμερα...
FB_IMG_1626933851583.jpg


219617137_1024679338273654_6631263117617077635_n.png

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Όσοι λένε για αντισυνταγματικοτητα και δικαιωματα, ας δουν και αυτο
@Volkswagen Fan et al


Το άρθρο 25, παράγραφο 4 του Συντάγματος επικαλέστηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, στο διάλογο που είχε μπροστά στις κάμερες με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Tο Kράτος δικαιούται να αξιώνει από όλους τους πολίτες την εκπλήρωση του χρέους της κοινωνικής και εθνικής αλληλεγγύης», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, επισημαίνοντας ότι το άρθρο αυτό είναι σήμερα περισσότερο επίκαιρο παρά ποτέ.

«Αυτό αξιώνουμε από τους συμπολίτες μας. Το χρέος της κοινωνικής και εθνικής αλληλεγγύης. Η αντιμετώπιση της πανδημίας είναι η μάχη της γενιάς μας. Θα την κερδίσουμε. Αλλά πρέπει να την κερδίσουμε αναλαμβάνοντας όλοι οι πολίτες την ευθύνη που τους αναλογεί απέναντι στον εαυτό τους, στις οικογένειές τους και στο κοινωνικό σύνολο», πρόσθεσε.

Ίσα ίσα, εγώ μπορώ να πω ότι το σύνταγμα νομιμοποιεί μάλιστα τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και στο απέδειξα μόλις, υπάρχει σχετικό άρθρο.

'Αρθρο 25: (Αρχή του κοινωνικού κράτους δικαίου, προστασία θεμελιωδών δικαιωμάτων)
4. Tο Kράτος δικαιούται να αξιώνει από όλους τους πολίτες την εκπλήρωση του χρέους της κοινωνικής και εθνικής αλληλεγγύης.​

Οι ελευθερία του ενός σταματάει εκεί που αρχίζει του άλλου.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top