Μιας και
Ο εχθρός είναι η τηλεόραση. Πολλη πλύση εγκεφάλου παρατηρώ. Κλεισ'τη και θα δεις ότι δεν υπάρχει κανένας εχθρός που να λέγεται ιός. Τέτοιοι ιοί πάντοτε υπήρχαν.
Θα σου ξαναπώ ότι στο Ισραήλ μεταξύ τους μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι, το μεγαλύτερο ποσοστό μπαίνουν σε ΜΕΘ και ετοιμάζονται και για νέο lockdown.
Κανένα όφελος δεν βλέπω από το συγκεκριμένο εμβόλιο, παρά να ικανοποιήσω το καπρίτσιο μερικών εμβολιασμενων που το θεωρούν αδικία να είναι μόνοι τους σε αυτό το πείραμα.
Ε, όχι, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
Ιός μπορεί να υπάρχει, όπως ο ιός της γρίπης και απλώς του αλλάξανε όνομα για να κάνουν τα παιχνιδάκια τους με τι δικές σας ευλογίες που τους υπερασπίζεστε, κατηγορείτε συμπολίτες σας ότι είναι ανεύθυνοι και θέλετε με το ζόρι να υιοθετήσουν τις δικές σας απόψεις, αλλιώς για εσάς είναι ψεκασμένος και τίποτα άλλο.
Όχι,δεν βλέπω κανέναν ιό όταν η κόρη του Χαρδαλιά πάει και διοργανώνει πάρτυ εν μέσω ψευτοπανδημιας σε κλαμπ της παραλιακής με 1000 άτομα το ένα πάνω στο άλλο, χωρίς μάσκες και χωρίς αποστάσεις. Εκεί δεν βρέθηκε κανένα κρούσμα στο μεταξύ, μόνο στις πορείες.
Ούτε βλέπω ιό στη Λήμνο που πάει η Παγώνη και συμμετέχει σε πάρτυ όπου είναι ο ένας πάνω στον άλλο, με αγκαλιές και φιλιά και χωρίς μάσκες.
Βλέπω έναν ιό που έχει προτιμήσεις. Πρώτη φορα γίνεται αυτό. Ακούς εκεί, να μεταδίδεται με τη μουσική σε ταβέρνα όταν πάει ο απλός κοσμακης, αλλά με την Παγώνη να φοβάται, βέβαια κάτι θα ξέρει τέτοιο σκιάχτρο που είναι αυτή.
Πρώτη φορα βλέπω ιό με προτιμήσεις σε ώρες και σε μέρες.
Ναι, ιός υπάρχει, όπως υπήρχε και το '12 και το '13 και το '15 που ήμουνα με πνευμονία και δύο δύο τις αντιβίωσεις 2 βδομάδες. Αν δεν το είχα προλάβει θα α είχα βρεθεί σε νοσοκομείο. Δεν είδα τότε κανέναν από εσάς να ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τα θέματα των ιώσεων.
Προσωπικά, δεν έχω κάνει ούτε το εμβόλιο της γρίπης και του πνευμονιόκοκκου, όχι γιατί είμαι κατά αυτών των εμβολίων, αλλά γιατί δεν τα θεωρούσα απαραίτητα για την ηλικία μου και για τον τρόπο ζωής που κάνω. Δεν είδα κανέναν από εσάς τους υπέρμαχους του ιού και των κυβερνώντων να ενδιαφέρεται τότε για το αν ο γείτονάς του είναι εμβολιασμένος ή όχι ή να φοβάται μήπως κολλήσει.
Έτσι και τώρα, δεν το θεωρώ για τα ποσοστά θνητότητας που έχει ο ιός, στη δική μου ηλικιακή κατηγορία, περίπου όσο και η γρίπη και με βάση το είδος ζωής που κάνω, να τρέξω και να τσιμπηθω.
Ιός υπάρχει και οι περισσότεροι γνωστοί μου τον έχουν περάσει στο πόδι. Μέχρι και γνωστή μου με ιστορικό καρκίνου που ανήκει σε ευπαθή ομάδα, τον πέρασε όπως θα περνούσε το Η1Ν1.
Πάτε τώρα για την επόμενη δόση και όταν έρθει ο Οκτώβριος και μαζί και το επόμενο γενικό lockdown, καθώς οι εμβολιασμένοι θα πέφτουν σαν τα κοτόπουλα κάτω και με κάποιον τρόπο θα πρέπει οι Μητσοτακηδες να αποκρύψουν το γεγονός ότι μεταδίδουν μεταξύ τους, αφού μόνοι τους θα μπαίνουν πλέον στα διάφορα μαγαζια, θα πρέπει να καλύψουν την αναποτελεσματικότητα των εμβολίων μην αρχίσετε και κλαιγεστε ότι σας είχαν υποσχεθεί καραντίνα μόνο για ανεμβολιαστους και διάφορα προνόμια. Αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς μόνο και μόνο για να σας χαϊδέψουν τα αυτιά.
Άλλωστε πολιτικός και παραμύθια πάνε πακέτο, ειδικά στην Ελλάδα, χρόνια τώρα.