Λοιπον αγαπημενε μου Φωτακη δειχνεις μπερδεμενος,αλλα εγω ειμαι εδω να σε ξεμπερδεψω.
Προσεξε να δεις.
Εισαι υπερμαχος του νεοφιλελευθερισμου και του καπιταλισμου και καλα κανεις για αυτο και ψηφιζεις ΝΔ.
Ομως το να ζητας τσαμπα τα ραπιντ τεστ σε αυτη τη φαση εκτος απο ολα τα αλλα ειναι και εντελως ανακολουθο με τον νεοφιλελευθερισμο που ζητας και θες.
Εδω, στον καπιταλισμο θελουν ιδιωτικα πανεπιστημια ,ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ,ολα ιδιωτικα,δεν δεχονται το κρατος του πατερουλη που σε φροντιζει,και εσυ ενω εχεις δωρεαν εκπαιδευση,Δωρεαν υγεια,ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΕΜΒΟΛΙΑ,τοσο καιρο ειχες δωρεαν τεστ,ζητας να στα πληρωσω εγω γιατι;
Ειναι εντελως ανακολουθο με την νεοφιλελε οπτικη σου Φωτη μου.
Θα σου ελεγα οτι και εγω που ειμαι ΚΕΝΤΡΟαριστερη εδω λεω πολυ κακως που ο μητσοτακης δινει στη μιση τιμη τα ραπιντ αντι να τα εχει στην κανονικη,20 ευρω το ενα διοτι ειναι και ανεφικτο οπως λενε τα εργαστηρια
«Aνέφικτο να πραγματοποιηθεί η εξέταση με την τιμή των rapid test στα 10 ευρώ, διότι η τιμή αυτή είναι κάτω του λειτουργικού κόστους, που είναι τουλάχιστον 12
www.enikos.gr
Θα επρεπε να τα δινει 20 ευρω το ενα.
Εφοσον σου δινει πλεον την επιλογη να εμβολιαστεις ΔΩΡΕΑΝ το κρατος δεν μπορει να πληρωνει τις δικες σου φοβιες,και οταν λεμε κρατος εννοουμε το δημοσιο δηλαδη ΕΜΑΣ.
Το λαθος που εκανε και τον κατηγορω, ειναι που το παει λαου λαου μαλακά ενω θα επρεπε καιρο τωρα ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ σε ολο το δημοσιο και ιδιωτικο τομεα και εκπαιδευση,ΑΜΜΕΣΑ και οχι ΕΜΜΕΣΑ μεσω ραπιντ.Ή εμβολαιζεσαι ή φευγεις.Και αυτο βεβαια το κανει για ψηφοθηρικους λογους ξεκαθαρα.
Στο μεταξυ Φωτη δυστυχως τα ραπιντ αυτα δεν τα πληρωνει ο μητσοτακης απο την τσεπη του,αλλα επιβαρυνει το ΔΗΜΟΣΙΟ,εμεις ολοι δηλαδη και δεν καταννοω γιατι πρεπει εγω να πληρωσω την δικια σου φοβια ή ανευθυνοτητα.
Οποτε φωτη μου χωνεψε το και κανε το εμβολιακι αν δεν το εχεις κανει,διοτι δεν σε συμφερει.
Και ειπαμε...ειναι εναντια στον νεοφιλελευθερισμο και καποταλισμο που υποστηριζεις τοσο ενθερμα.
Πρεπει να ειμαστε συνεπεις με αυτα που πιστευουμε και οχι να τα θελουμε πραξη μονο ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥς.